Doufám, že budu nastupovat častěji, prohlásil Jović

06.12.2019, 11:58
Aktuality
Těžké období prožívá Luka Jović, který se po příchodu do Realu Madrid neprosadil podle očekávání. Mladý útočník ale neskládá zbraně a věří, že bude nastupovat častěji...

Odchovanec Crvene Zvezdy se přes Benficu dostal do Eintrachtu Frankfurt, kde se mu mimořádně povedla uplynulá sezóna. Jović ve všech soutěžích nastřílel 27 branek.

Talentovaný útočník se tím pochopitelně dostal do hledáčků věhlasnějších klubů, načež se nakonec stěhoval do Realu Madrid, který za něho do Německa poslal 60 milionů eur.

Jović se však u Merengues zatím příliš neprosadil, když doposud zasáhl do devíti ligových utkání, kde se jednou prosadil a dvakrát se za "Bílý balet" představil také v Lize mistrů.

"Zinédine Zidane řekl, že mi věří a je rád, že jsem tady. Jsem v Realu Madrid šťastný a doufám, že budu nastupovat častěji," prohlásil Jović, který také laboroval se zraněním.

"Pro žádného mladého hráče není snadné se do tohoto klubu dostat, natož začít hrát. Přesto věřím v sebe sama, ve své kvality, a vím, že postupně budu hrát více," řekl 21letý útočník.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (54)

Přidat komentář
ttopi

One season wonder kid, přehypovanej, vystřízlivěnej.

Reagovat
misinho7

typek nehraje lebo na jeho poste hraje jeden z najlepsich utocnikov v brutalnej forme ale Jovic je prehypovany... plus Karim je ZZ kon toho neposadil ked nemal vobec formu a uricte ho neposadi teraz

Reagovat
ttopi

Mý být lepší

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Bucky

Reagovat
Majk91

S takými označeniami by som radšej počkal.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona

Viktoria Plzeň

Diagnóza jasná.

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
kaja900

Je to hňup

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
Beči

Ano, za 325 odehraných minut v této sezóně se kvalita znaleckým okem bezpochyby pozná.

Reagovat
misinho7

Teraz ked sa zranila polka utoku mohol by dostavat viac sanci vo formacii 4-4-2. Ale je pravda ze cez Karima teraz cesta nejde. A ZZ vobec Karima nerotuje....

Reagovat
CHONG

Ztracený rok, bohužel

Reagovat
misinho7

tak muselo mu byt jasne ze cez Karima to u ZZ nejde...a to este nikto necakal ze bude Karim pokracovat v takychto super vykonoch a teraz je naozaj neposaditelny...velka skoda, mali sme ho kupit ale nechat este rok vo Frankfurte

Reagovat
CHONG

Tak muselo mu být jasné, že bude dvojka, ale asi úplně nepočítal s tím, že bude akorát vodonoš, to jak nakládá ZZ s ním a Marianem je zločin, leštit prkno mohl klidně Mayoral.

Reagovat
IkerCasillas

Mariano by mi asi tak nevadil.. Od něj bych takovou tu dvojku za ve formě hrajícím Karimem čekal. Joviče je hrozná škoda. Hlavně se to sešlo pro něj nejhůř, nemůže se chytit a Karim má formu jako hrom. Chtělo by to aby dal pár golů a ZZ viděl, že se na něj může taky spolehnout.

Reagovat
CHONG

Z lavičky se ale góly dávají těžko.

Reagovat
IkerCasillas

On musí jednoduše z minima udělat maximum... Koukám i minutáž má mizernou. Musí se brát v potaz že herně i výsledkově tam ta pohoda ještě není. Herně se to pomalu zvedá, ale nikdo se nemůže divit tomu jak ZZ sází na Karima, když hraje tak jak hraje. A tím, že zápasy kolikrát vyhráváme jen o gol a jsme schopni inkasovat kdykoliv, že tam toho Joviče pak ''zatím'' nedá.

Nějakej zápas hrál od základu a dal snad gol nebo dva z ofsajdu. Tam to byla škoda, kdyby mu je uznali třeba by dostal důvěry víc. Včetně toho, že i on by si začal věřit víc.

Reagovat
CHONG

Tím ale ZZ jenom dokazuje, že mu vůbec nevěří, což pro hráče asi není dvakrát příjemné.

Reagovat
IkerCasillas

Tak se to dá brát také a nebo to můžeš brát tak, že může nastoupit na jediném ofenzivním postu kde hraje v současné sezoně náš nejlepší hráč (alespoň z mého pohledu). Na dva útočníky v součtu skoro vůbec nehrajeme. A teď byl lhal nevím kdy se také Jovič zapojil do přípavy, ale byl na malém Euru, nevím zda měl nějaké úlevy či tak. To mu v etablování do mužstva také nemuselo pomoci.

Ale vesměs s tebou souhlasím, pokud by to tak mělo pokračovat je to pro něj ztracený rok. Snad tím jak to teď vypadá, že se zvedáme herně nahoru podpoříme i výsledky a tím ruku v ruce prostorem pro Luku.

Reagovat
IkerCasillas

Jeho čas ještě příjde, ale pokud by ho měl ZZ využívat zřídka jako doposud, tak by byla lepší hostovačka. Každopádně u málokoho jsem viděl takovou variaci různých zakončení. Hodně nečitelný útočník. Prostě ho jen nezabít.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymena za Aubu+cash

Reagovat
Euphael

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

hrac pro atletico

Reagovat
mimi_united

Srbi oproti Chorvátom asi celkovo nič moc. Mali xy hráčov s veľkým potenciálom a nikto sa nestal nejakou extra hviezdou

Reagovat
CHONG

Ani Vidić?

Reagovat
mimi_united

Pozerám že dosť dávno

Reagovat
king23

Kolarov, Matic, Ivanovic?

Vždyť ot jsou všechno hráči co hráli/hrají pravidelně skoro 10 let v nejlepších klubech v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z nich ale není hvězda.

Reagovat
king23

Moment, tak v tom případě definuje hvězdu. Nevim oc by měl být takový Rakitic větší hvězda než mnou jmenovani. Snad Modric, že vyhrál GB. Ale jinak mě z Chorvatů nikdo nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric, Rakitic, Perisic, Mandzukic a další jsou nebo aspoň byli top hráči, tedy hvězdy. Tebou zmínění jsou maximálně mírně nadprůměrní. I takovýho Kovacice dávám výš.

Reagovat
luismiksak

Dejan Stankovič, Predrag Mijatovič, Sinisa Mihajlovič

Reagovat
roman1978

davor šuker

Reagovat
Grahf

to je chorvat

Reagovat
roman1978

já jen viděl srbi a chorváti, dál jsem to nečetl

Reagovat
technecium

To je u tebe normální

Reagovat
valloire

Reagovat
janinho

mne sa v tej malej porcii minut co odohral za real zatial velmi pacil. mal riadnu smolu v zakonceni, ale herne to nebolo vobec zle. hlavne je riadne silny v subojoch, paradne si vedel prikryt loptu. dufam, ze ZZ mu da viac minut, karim aj ked ma formu tak by sa nemusel vystavit uz na jesen.

Reagovat
Reggie

Neměl tam vůbec chodit, ZZ je typ trenéra, který sází prostě na svoje hráče. Na druhou stranu při formě Benzemy se tomu ani moc nejde divit a ZZ z toho logicky těží. Strejda na naší lavičce je to stejný. Buď měl hostovat, jít postupně a ne hned do Realu a nebo zůstat ještě rok ve Frankfurtu. Tady si myslím, že se v příští sezóně nic moc nezmění, pokud nebude Benzema úplně mimo, tak bude hrát.

Reagovat
Ed_Hazard

OT

S Casemirom sme to posrali. Mal si ist v minulom zapase pre zltu kartu. Teraz sa bud vykartuje na Valenciu, alebo co horsie, na EC ZZ si to nevedel posefovat do riti?

Reagovat
roman1978

tak nějak toto nechápu. neděje se to ale jen v realu. koupí se hráč a vůbec nehraje, ani nedostane šanci. benzema je jasná jednička, ale nemusí odehrát každý zápas 90 minut. sem tam mu na pár minut přece šanci se ukázat může dát. my jsme to měli loni stejně s malcomem.

Reagovat
smazaný uživatel

Často se stává že tým hráče jen chce ale nepotřebuje, mnohdy mě přijde jen proto aby ho neměl soupeř a nebo pro své potěšení, pak ho pustí a je to. No Bussiness je víc než sport bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on občas na pár minut přišel, ale bohužel to měl težký a víceméně nic neukázal. Kdyby mu to tam párkát padlo, hned by dostal víc času. A momentálně Benzema fakt válí, takže to bude mít Jovič težký. Ale je mladej, Benzemu u nás vidím max 1,5 roku, takže si myslím, že postupem času dostane Jovič víc šancí.

Reagovat
Beči

Benzín má ten flek předplacený až do smrti, tam nemáš šanci Ne, teď vážně. V posledních dvou sezónách Benzema ten tým táhne a byl by nesmysl teď situaci na hrotu měnit. Jovičovi by v zimě prospělo hostování, protože hrát ve svém věku nutně potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín ? Bože....ty vlastni přezdívky tady jsou čím dál trapnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni přece ví, že mu kluci v týmu říkají Zemák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benzema tudle počeštilou přezdívku má skoro od začátku působení u nás, ale je vidět, že to asi moc nesleduješ, když tě to překvapuje až teď. Nevidím na tom nic špatnýho, a není to nějaká přezdívka, která by ho urážela.

Reagovat
Beči

Ty jsi posledních 10 let strávil v hibernaci?

Reagovat
valloire

Reagovat
Lifted

Co to meleš? Však to je Benzín už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jovič Curtois absolutne zbytočné a zlé nákupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele