Ranieri zůstane, ujistil Blanc

22.03.2008, 13:00
Aktuality
Juventus po roce stráveném v Serii B opět bojuje na špici tabulky italské nejvyšší soutěže a zásluhu na tom má také trenér Claudio Ranieri. To si moc dobře uvědomuje ředitel Staré dámy Jean Claude Blanc, který popřel jakékoliv zvěsti o možné výměně ve funkci hlavního kouče...

"O Ranierim není třeba diskutovat. Za jeho výběr jsem odpovědný já a mohu potvrdit, že na lavičce zůstane ještě minimálně dva roky. Vím, že se o něho zajímají jistí lidé, ale i on sám ví, že má naší plnou podporu," prohlásil Blanc.

"I nadále budeme pracovat na našich dlouhodobých plánech. Například anglické kluby si užívají úspěchu v evropských pohárech, protože jsou dlouhodobě stabilní a věří vizi svého trenéra," dodal Blanc.

Ranieri přišel do Juventusu letos v létě, když nahradil Didiera Deschmpse. Stará dáma se po roce stráveném v Serii B opět pohybuje na předních příčkách nejvyšší soutěže a po 29. kolech jí patří třetá místo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Talker

Ranieri je dobrej

Reagovat
M11

Ranieri zustane... LM uz asi vybojujeme tak bude sezona uspesna... ale jsem velice zvedav na pristi... a mam takove tuseni ze pokud Ranieri neprestane delat urcite jeho zazite taktiky tak se behem pristi sezony popakuje... ale je to sympaticky chlapik

Reagovat
Mr.Jindros

Ranieri ven! On tu ligu vyhrát prostě nedokáže příští rok. Bohužel situace vypadá, že vedení rozhodně nehodlá za posily utrácet přehnaný sumy a spíš to pude pomaleji, tzn. titul příští rok ještě ne s jakýmkoli koučem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele