Zebina si pochvaluje změnu trenéra

25.05.2009, 15:02
Aktuality
Obránce turínského Juventusu Jonathan Zebina si změnu na trenérském postu v klubu nemůže vynachválit. Podle 30letého zadáka se jeho situace v týmu rapidně zlepšila. Zebina kvituje hlavně důvěru trenéra Ferrary, která mu v případě bývalého kouče Staré dámy Claudia Ranieriho scházela.

"Jsem velice šťastný, protože nový kouč mi od začátku důvěřuje. Nikdo si neumí představit, co to pro mě znamená. Je to pro mě odměna za všechno, čím jsem musel projít," řekl obránce.

Zebina byl kvůli problémům s achilovkou dlouhodobě mimo hru, v této sezoně za tým v lize odehrál jen osm zápasů. Podle něj ale za rozsáhlou herní absenci nemůže pouze jeho zranění.

"V poslední době jsem byl dlouho zraněný, ale také jsem potřeboval někoho, kdo by mě podpořil. Ferrara toho moc nenamluví, ale co řekne, to je důležité. Ve srovnání s tím, co bylo dříve, je to naprosto odlišné," pochvaloval si Francouz.

Juventus se bodově dotáhl na AC Milán díky výhře v Sieně a zaváhání milánského rivala doma s AS Řím. Zebina v tomto po dlouhé době vítězném utkání byl na hřišti po celých devadesát minut.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
Kongo

Hodne dobrej zadak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle hrac na juventus opravdu nema, zahral si tak jako tak pouze diky zraneni grygery, tak nevim, kde tam vidi, ze mu trener duveruje a bude ho stavet i nadale

Reagovat
Mr.Jindros

To skoro vypadá, jako kdyby sis myslel, že Grygera na Juventus má...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne myslim, ze na juventus ma vic nez zebina...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ahoj, Ciro, a jak to teda bude příště? Jonathan nebo Zdeněk?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze kdyby byl grygera zdravy, tak hraje on, juventusu jde jeste stale o treti misto a grygera je s tymem vice sehrany, ma zapasovou zatez a vykony podaval vicemene spolehlive. kdezto zebina je po svem zraneni velka neznama, kdo vi, jak na tom je, byl by to docela velky risk a pro me prekvapiva zmena.

Reagovat
smazaný uživatel

s Grygerou jsou bych řek na srovnatelný úrovni a to ještě proto, že má za sebou Zebina celkem vleklý problémy se zraněním. být oba 100%, vsadil bych na Zebinu..., v Juventusu před calciopoli odkopal na pravém beku relativně bez problémů sezonu 04/05.

Reagovat
smazaný uživatel

popravde receno si myslim, ze grygera je na tom opravdu o trochu lepe, oba dva jsou cca na stejne urovni, ale zdenda ma myslim vetsi prinos pro tym, i kdyz tezko se to porovnava, zebinu jsem nevidel hrat uz straslive dlouho. tak jako tak ma ale juventus na prave strane dva prumerne beky, je to jejich slabina.

zebina se mi nikdy jako hrac nelibil, prijde mi jako naprosto prumerny pravy bek patrici do prumerneho italskeho tymu ze stredu tabulky, nikdy jsem nepochopil, co dela v juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

to samé se dá říct u Grygery a jak už jsem napsal - Zebina nebýt těch zranění, tak je pro mě před Zdendou...

Reagovat
Bakary3

Souhlasim, podle mě je to spíš průměr, mně osobně se nelíbí vůbec.. To už snad i ten Grygera, ale.. No, ten jejich pravej kraj neni zrovna nejlepší..

Reagovat
M11

zebina grygera.. to je fakt jedno

Reagovat
smazaný uživatel

v současnosti..ale nebylo to tak vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

Zebina je dle mne lepší

Reagovat
smazaný uživatel

* než Grygera

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme , v neděli ho hráči Sieny moc neprověřili . Mauro ho dobře doplňoval . Směrem dopředu je Zebina asi lepší , i když i Zdena má své dny , ale v zadu podle mě ( Zebina )postrádá důraz . Pod Cirem beci hrají jinak , víc vykrývají prostor po křídle . Úplně ideální by byl příchod kvalitního pravého beka . V tom případě bych volil prodej Jonathana . Přeci jenom má velkou náchylnost na zranění , Grygera je navíc univerzál .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele