Nedvěd by mohl být v Juventusu placen za odehrané zápasy

17.01.2009, 20:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
kubys

Odkdy je Neapol sicilský klub?

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som to isiel pisat...hrubica ako hrom..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

comu sa divis?

Reagovat
Bakary3

Ale já nechápu, jak ho chtěj platit od odehranejch zápasů Tím ho chtěj udržet ? Vždyť v tom neni výhoda oproti normální smlouvě, nebo se pletu ?

Reagovat
Mr.Jindros

Možná, že by hrál jen kdyby chtěl a za to dostal peníze.

Reagovat
jtbs

to sa mi zda ako blbost, keby hral ked sa mu zachce...myslim ze by to k ostatnym hracom (giovinco, de caglie) nebolo fer

Reagovat
Bakary3

Mě to taky napadlo, něco jako to měl chvilku Šmíca ve Slavii, ale furt tam nevidim tu výhodu... Snad když hraju, tak si (i v jeho věku ) chci vydělat, prostě je to ňáký divný...

Reagovat
jtbs

tiez som sa divil ale asi je inac by to nenavrhovali...mozno to ma byt normalny plat+odohrane zapasy, ak to budu len zapasy tak by to musela byt riadna palka, buducu sezonu uz nema isty zaklad

Reagovat
Mr.Jindros

Proč myslíš, že kdyby hrál příští sezónu, tak nemá jistý základ? Máme snad někoho na jeho flek? Giovinca je náš trenér připosraný stavět navíc furt neni jistý jestli bude hrát levou zálohu (pro kterou hlasuju já) nebo útok.

Reagovat
jtbs

moj nazor je ze nedved a giovinco uz su teraz na rovnakej urovni. Nedved ma vyhodu ze je to osobnost a trener ho len tak neposadi na lavicku, drzi si urcitu vykonnost, ktore vsak viditelne a logicky klesaju a hlavne vie branit. Giovinco je do utocenia urcite lepsi, ak sa bude takto vyvyjat dalej tak moze hrat v poho v zaklade a myslim ze na neho nebude mat uz ani Nedved. K tomu ani De Caglie nie je na zahodenie, ktoreho by som vsak radsej videl v obrane (dobra podpora utoku k giovincovi)...prosto myslim si ze nedved by to uz mal zabalit, on uz sa zlepsovat nebude ale ostatni ano tak preco ich brzdit

Reagovat
Mr.Jindros

Souhlasím se vším. Teď jde o to, aby Giovinco začal hrát. Furt se spekuluje nad náhradami (Žirkov, Silva a další)...

Reagovat
Bakary3

Já taky souhlasím, myslim, že by ani nemuseli nakupovat

Reagovat
Mr.Jindros

Když se všichni mladíci zapracují ideálně, tak snad ani ne... mně osobně se třeba nelíbí pravá strana - Grygera a Marchionni svou práci odvedou, ale top nejsou a Mauro už je přeci jen za zenitem (i když v LM může díky zkušenostem vynikat)... celkovej problém možná je, že s žádnými nebo minimálními změnami je to pořád sice hodně kvalitní, ale ne úplně elitní top tým.

Reagovat
jtbs

no uz sa zdalo ze giovinco zakotvi v utoku ako nahrada za del piera ale nakoniec som rad ze hra dobre aj v zalohe pretoze cez del piera sa do hry nedostava a ani by sa este chvilu nedostaval (predsa je to kapitan a momentalne v dobrej forme). Co sa tyka pravej strany tak grygera hra tuto sezonu velmi dobre a nebojim sa povedat ze je medzi najlepsimi pravymi obrancami v taliansku co minulu sezonu rozhodne neplatilo. Avsak obcasne vypadky sa najdu, proti realu ho zachranili 1-2 vymyslene offsaidy, ale inac je na neho zatial spolah. Lava strana bola dost krehka ale presunutim de caglieho do obrany by sa vyriesila. pravych zaloznikov mame dost, marchionni hra dobre aj ked nijak nevynika, camoranesi ma smolu pretoze je stale zraneny a bohvie v akej forme sa vrati a este mame salihamidzica, cize 3 PZ + esposito, rossi takze pravu stranu by som neriesil (ked uz tak joaquin). Myslim ze by sme mali posilnit stred obrany. S terajsim trojlistkom som spokojny, knezevic je do poctu a nepocitam s nim, ariaudo sa zda ako velky talent, ale predsa len stiahnutim criscita z hostovania by sme mali vyriesenu celu obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to novináři nějak překroutili, ať už italští nebo čeští .. možná, že bude akorát dostávat velký sumy za odehraný zápasy k normálnímu platu .. ale stejně nevim jak ho to má přesvědčit k tomu, aby zůstal ..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je vyborny napad, nedajboze sa zrani a neodohra ani minutu v sezone...a navyse nedostane ani halier...fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

je to plat + bonusy..

Reagovat
jtbs

aj tak mi to pripada pre nedveda nevyhodne, v tak vysokom veku je lepsie mat istotu staleho prijmu

Reagovat
smazaný uživatel

plat= staly prijem + bonusy

Reagovat
rufus

OT: Měl bych otázku. Včera sem četl rozhovor ve Sportu s Perglem, mluvil o tom, že se nechce vracet do naší ligy, protože by šel do Sparty. Doslova řekl: "Stále totiž platí, že když odejdete z českého klubu zadarmo, a chcete se po nějaké době vrátit, tak se musíte vrátit do mužstva, ze kterého jste odešel."

To opravdu platí takový pravidlo? Asi jsem blbej, ale nějak sem to nezaregistroval..

Reagovat
jtbs

podla mna to myslel inak. To pravidlo asi nebude, je to asi nepisane pravidlo ako sa odvdacit klubu z ktoreho odisiel

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak to neni, to pravidlo skutecne existuje, viz Holenak loni

Reagovat
jtbs

tak CZ ligu moc nesledujem ale zda sa mi to smiesne, ak klub nema zaujem tak sa hrac nemoze vratit do ineho alebo ked ho nechcu tak ma pravo volby?

Reagovat
Bakary3

Mě to taky přijde zvláštní, ale je to tak, napadá mě Lukáš Došek, kterej se jako oficiálně vrátil do Slavie ( před touhle sezonou ) a kdo ho chtěl, musel jednat se Slavií.

Reagovat
smazaný uživatel

taky joseba etxeberría ako prejav vdaky k svojmu klubu Athletic Bilbao suhlasil ze poslednu sezonu bude zan hrat bez naroku na odmenu. ale meda ma k niecomu takemu daleko

Reagovat
Bakary3

Ale myslim si, že Nedvěd a Etxeberria mají přece jen trochu ¨jiné postavení. Zatímco Etx. se odvděčil Bilbau, Juve by se mělo odvděčit Nedvědovi, takže se mi tenhle krok nějak nezdá...

Reagovat
smazaný uživatel

No tímto to teda moc nevyžehlili, jejich jednání s Méďou je hodně divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude placený od hodiny no jak je to ve fabrice. Jak znám Nedvěda tak radši pujde na nemocenskou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele