Nedvěd odmítá řeči o krizi Juventusu

15.10.2008, 15:42
Aktuality
Juventus začal sezónu velice nadějně, jenže poslední tři ligové zápasy nevyhrál. Kromě toho v Lize mistrů jen remizoval na půdě BATE Borisov. Záložník Pavel Nedvěd ale odmítá, že se Stará dáma nachází v krizi.

Turínský velkoklub v Serii A remizoval s Catanií a na hřišti Sampdorie, načež doma podlehl Palermu. Následkem toho je nyní v tabulce až jedenáctý.

"Tohle není krize, jsou to jen spekulace médií," prohlásil pro Gazzettu dello Sport Nedvěd. "Prohráli jsme první zápas, těžko můžeme být v krizi."

"Věděli jsme, že tohle bude těžký měsíc. Jsme pod velkým tlakem ze všech stran, musíme se z toho dostat a být zase lepší,"
pokračoval 36letý záložník. "Juventus vždycky stavěl tým s dobrou fyzičkou a to platí i v letošní sezóně."

S nepřesvědčivými výkony a výsledky stoupá také tlak na trenéra Juventusu Claudia Ranieriho, Nedvěd za ním stojí. "Má stejný cíl jako všichni hráči – vyhrávat. V kabině nejsou žádné neshody," uvedl bývalý český reprezentant.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
M11

moc se tesim na zapas v Napoli.. doufam ze konecne predvedeme trosku vykon.. a bude to dobry zapas

Reagovat
smazaný uživatel

taky urcite hodne tezky

Reagovat
M11

tezky je pro nas v posledni dobe skoro kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

taky se těším, bude to skvělý zápas

OT:Inter chce postavit nový stadion - 2012 otevření. Néééé Chci pořád San Siro! Takový stadion nemá nikdo, byla by škoda odcházet. S tím stadionem je spojena celá historie klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece . ani nevím, jestli se mám radovat, nebo smutnit...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze je to dobre apon bude mit kazdy milansky klub svuj

Reagovat
smazaný uživatel

zmizelo by to kouzlo souboje o San Siro...

Reagovat
smazaný uživatel

kdovi jestli se to vubec zacne stavet

Reagovat
smazaný uživatel

smutnit! Inter bez San Sira už nebude Inter...neumím si to představit, jakoby změnili znak, nebo název Ten stadion patří k celému italskému fotbalu - je to rarita, na kterou by měli být hrdí!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadion je součástí identity klubu. 82 let na něm oba kluby hrají, byla by obrovská škoda tuto tradici zrušit. I kdyby měl mít ten budoucí stánek dvěstě tisíc sedadel, měl deset hvězdiček a dva tisíce záchodů, tak se nikdy nemůže vyrovnat San Siru. Tam když vejdeš, ucítíš dech historie. Najednou si uvědomíš, že tam běhali hráči jako Meazza, Mazzola, Facchetti, Corso, Picchi, nebo za AC Rivera, Schiaffino, Altafini, Nordahl, Van Basten...Je mi smtuno z toho pomyšlení, že bych přestal svůj klub vídat na tom nejkrásnějším trávníku Evropy, potažmo i světa (snad vyjma Maracaná). Ani Nou Camp se nevyrovná... Massimo Moratti, jsi velký muž, pro Inter jsi ty a tvá rodina udělal snad vše, obětoval jsi mu život, přivedl skvělé hráče, utratil desítky miliard, prosím Grande Présidente, nestěhuj se !!!

Reagovat
One-Real

Jj, bude to skvělý zápas, ale vám nakonec zbydou oči pro pláč .

Reagovat
Mr.Jindros

Já skoro doufám, že teď pár zápasů prohrajem, aby vykopli Claudia.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

No neplač už tolko za san sirom.....tak bude nový a hotovo. Ale potom na san sire ostane AC? no to by ma nastvalo keby som fanda...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele