Prezident Lyonu Aulas se chystá na jednání s trenérem Blancem

24.04.2019, 09:28
Aktuality
Olympique Lyon hledá nového trenéra pro příští sezonu a není vyloučeno, že už brzy oznámí jeho jméno. Prezident francouzského celku Jean-Michel Aulas bude jednat s Laurentem Blancem, oba se sejdou v průběhu následujících několika dní...

Lyon šel do letošní sezony s velkými očekáváními a ta se mu povedlo naplnit v Lize mistrů, kde postoupil ze základní skupiny. Horší už jsou jeho výsledky na domácí scéně, s Coupe de la Ligue se rozloučil ve čtvrtfinále, v Coupe de France došel mezi poslední čtyři a ve francouzské nejvyšší soutěži ho čeká ještě boj o to, aby udržel třetí příčku zaručující start v Lize mistrů.

Kormidelníkem OL je v tuto chvíli Bruno Génésio a smlouva mu běží jen do konce června. Nový kontrakt pak podepsán nebude, vedení se s ním na tom domluvilo před deseti dny.

Blanc býval vynikajícím obráncem a za sebou má zatím jenom tři trenérské štace, když vedl Bordeaux, francouzskou reprezentaci a PSG, bez práce je v tuto chvíli už skoro tři roky.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to by byla trefa do černého

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš do Bílého...

Reagovat
Seydou Doumbia

Klidně mu dejte doživotní smlouvu s nejvyšším příjmem v historii...Blanc prostě musí přijít

Reagovat
Kucka

This is my sen

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pyroman

Vzít Blanca bez Gasseta (kterýho doufám nenapadne odejít z ASSE dělat asistenta do Lyonu) je docela risk, ale pro OL asi pořád lepší než Genesio, jestli chtějí v létě přebudovávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Tri roky mimo... to si dal dosť dlhú pauzu.

Uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to dementoval oficialně Lyon i nasranej Aulas na twitteru, že jsou to naprostý bláboly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík taky dementuje na twitteru nonstop a nemůžeš to brát vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší volba

Reagovat
Setwo

Ako to, že má od trénovania takú dlhú pauzu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd synu, jeste ze si aulas cte EF diskuse

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi problem jeho angazovania nebudu peniaze ale to ze si bude chciet doviest Blanc svojich asistentov a trenerov, co sa v Lyone nenosí + hlavne slovo v prestupoch.

Reagovat
Langi

protože ve Francii obecně je stále dost zažitý model, že trenér jen trénuje a do přestupů moc nemluví...navíc u nás reálně nemáme ani žádného sportovního ředitele nebo člověka, který by za přestupy oficiálně zodpovídal...tohle by se s Blancem mohlo a mělo konečně změnit...

Reagovat
smazaný uživatel

A nakoniec sa podpise Juninho alebo nejaky H.Renard a dopadneme

Reagovat
Langi

Juninho klidně ano...Renard není trenér pro klub obecně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevím, možná je už Aulas uplnej výmaz, ale jako již dvakrát kategoricky odmítl jakékoliv spojení s Blancem a vynadal novinářům že si vymýšlí naprostý hovadiny. Už dvakrát za poslední dobu. Nějak mi přijde divné kdyby 3-4 týdny potom co to tak vehementně dementuje a nadava novinařům najednou pozoval zrovna s Blancem. Ale tam je možné vše.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele