O osudu trenéra Lyonu Génésia se bude rozhodovat začátkem dubna

21.03.2019, 13:57
Aktuality
Dva sportovní cíle před sebou v závěru sezony má Olympique Lyon a práci bude mít rovněž jeho vedení. To se chystá řešit situaci ohledně trenéra Bruna Génésia, jemuž běží smlouva jen do konce června, jasno v této otázce bude začátkem příštího měsíce...

"Termín jsme stanovili na 2. dubna, v ten den budeme schopni vám sdělit, jak jsme se v případě Bruna Génésia rozhodli. O den dříve dojde ke schůzi vedení," prozradil prezident OL Jean-Michel Aulas.

52letý Génésio za Lyon v minulosti dlouhé roky hrával, čtyři a půl roku následně pracoval jako asistent trenéra prvního týmu a na Vánoce 2015 se stal hlavním kormidelníkem. Se svými svěřenci zatím nezískal ani jednu trofej.

Letos se Lyon probojoval ze základní skupiny Ligy mistrů a v osmifinále nestačil na Barcelonu. V lize drží třetí místo zaručující start v milionářské soutěži i pro příští sezonu a stále může pomýšlet na triumf v Coupe de France, v semifinále bude měřit síly s Rennes.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Genesio ven, Blanc dovnitr

Reagovat
Kucka

Reagovat
.13

Na to by som bol velmi zvedavy. Jeho koniec v PSG sa mozno ani neukazal ako ten najlepsi krok.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc u něj, co se týče kádru Lyon má naprosto bez konkurence druhý nejlepší, měl by prohánět psg a mít velký náskok na 3 místo na kterém jsou. Ale jinak 2 místo určitě přeji více sympatickemu Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je Lille sympatické? a k tomu víc než Lyon? (jen mě to zajímá)

Reagovat
smazaný uživatel

Mají letos fajn kádr a hru. Ale tohle je pouze můj osobní názor, já jsem nikdy Lyon extra nemusel. Ve Francii jsem měl nejradši Marseille.

Reagovat
Langi

Zrovna tady podle me vetsina moc nemusi hlavne Lille a Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

S tak bohatým klubom a skvelým zázemím nevie ani len potrápiť úbohý PSG hanba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele