Premier League - souhrn 17. kola: Neslavná událost v Bournemouthu

15.12.2023, 23:04, aktualizováno 17.12.2023, 19:26
Komentáře a souhrny
Tom Lockyer (© AFP)

Manchester City si doma neporadil s Crystalem Palace a v neděli odpoledne ho ihned potrestaly Aston Villa a Arsenal, v souboji Liverpoolu s Manchesterem United gól nepadl. Sobotní program notně poznamenala smutná událost, v průběhu druhého poločasu totiž zkolaboval Tom Lockyer.

Liverpool FC - Manchester United 0:0

17.12.2023 17:30

Góly: -

Liverpool remizoval v 17. kole Premier League před vlastními fanoušky s Manchesterem United 0:0, a nevrátil se tak zpět na první místo tabulky, které přenechal s jednobodovým náskokem Arsenalu. Svěřenci Jürgena Kloppa svého soupeře přehráli ve všech ohledech, ale ani jednou se jim nepodařilo překonat Andrého Onanu. Ten Rudým ďáblům pomohl k nečekanému bodu a čistému kontu, jež se počítá jako velký úspěch, neboť v předchozích dvou představeních na Anfieldu inkasovali Red Devils 11 branek.

Hráče Manchesteru United možná stále děsily vzpomínky na poslední výjezd na Anfield, kde v březnu schytali rekordní sedmigólový příděl. Když na tomto stadionu naposledy skórovali, trénoval je ještě José Mourinho. Datoval se rok 2018 a Liverpool se přetahoval s Manchesterem City o titul, zatímco Rudí ďáblové marně bojovali alespoň o místenku v Lize mistrů. Podobný scénář se mohl opakovat i v aktuálním ročníku, Reds se totiž před začátkem kola vyhřívali na čele tabulky a hosté na ně ztráceli propastných 10 bodů.

Domácí vstoupili do utkání mnohem lépe, než se očekávalo. Dlouho se jim však nedařilo přímo ohrozit bránu Rudých ďáblů. Až po čtvrthodině hry vznikl před Onanou první závar, když kamerunský gólman nedokázal ukořistit centrovaný balon a pouze jej vyrazil před sebe. Míče se zmocnil Mohamed Salah, z bezprostřední blízkosti ovšem Onanu nepřekonal. Ve 29. minutě předvedl brankář hostů důležitý zákrok proti hlavičce Virgila van Dijka, která přišla po rohovém kopu a směřovala pod břevno. Zpoza vápna poté vyzkoušel své štěstí Ryan Gravenberch, jenže do rány se položil jeden z obránců. Liverpool měl sice herní převahu, skórovat se mu ale v první půli nepodařilo.

Druhý poločas se vyvíjel obdobně jako ten úvodní. Domácí drželi balon a kombinovali kolem šestnáctky Manchesteru. Větší šance však nepřicházely, a tak se v 68. minutě odhodlal ke střele zpoza vápna Trent Alexander-Arnold, který jen těsně minul levou tyč. Poté zahrozili Rudí ďáblové. Rasmus Höjlund se uvolnil, nicméně sám proti Alissonovi neuspěl ani z následné dorážky. V 76. minutě se balon odrazil k Luisi Díazovi, avšak jeho ránu z otočky Onana vykryl. Ani v závěru utkání Kloppovi svěřenci nenašli správnou cestu k překonání gólmana hostů. Rudí ďáblové přitom poslední desítky sekund duelu dohrávali bez Dioga Dalota, jenž se nechal hloupě vyloučit, protože nesouhlasil s rozhodnutím sudího.

Čekání Manchesteru United na vítězství z tohoto stadionu se tak opět protáhlo, zisk bodu se nicméně v jeho situaci dal považovat za úspěch. V příštím kole se představí 23. prosince na půdě West Hamu, Liverpool tentýž den přivítá Arsenal.

Více informací k zápasu

West Ham United - Wolverhampton Wanderers 3:0

17.12.2023 15:00

Góly: 22. Mohammed Kudus, 32. Mohammed Kudus, 74. Jarrod Bowen

Fotbalisté West Hamu zvládli utkání 17. kola Premier League, když porazili na vlastní půdě Wolves 3:0. Zisk tří bodů se pro Kladiváře zrodil již v první půli, v níž kralovala dvojice Lucas Paquetá a Mohammed Kudus. Brazilský záložník připravil pro svého kolegu během 10 minut dvě gólové šance, jež ghanský křídelník proměnil. Vlci tak potvrdili trápení na hřištích soupeřů, kde prohráli již čtvrtý duel v řadě. Na jejich pádu se podíleli i čeští zástupci Tomáš Souček a Vladimír Coufal. Kapitán české reprezentace odehrál celé střetnutí, druhý jmenovaný byl střídán 91. minutě.

Kladiváři si ve čtvrtek napravili reputaci, když po výprasku 0:5 na hřišti Fulhamu zvládli závěrečné utkání skupiny Evropské ligy proti Freiburgu a zajistili si přímý postup do osmifinále. Debakl s Chalupáři byl navíc jedinou porážkou West Hamu od začátku listopadu, díky čemuž se před začátkem sezony podceňovaný tým stále držel mezi nejlepšími 10 celky soutěže. Špatně si nevedli ani Vlci, v jejichž neprospěch však hrála bilance z minulých dvou ročníků. Poslední čtyři vzájemná klání totiž vždy ovládlo domácí družstvo.

The Hammers měli od začátku více ze hry a trpělivou kombinací se snažili propracovat skrz obranu Wolves. Chyběla však přesnost v zakončení, jelikož střelci West Hamu dlouho nedokázali ohrozit brankáře Daniela Bentleyho. Ve 22. minutě se už Kladiváři prosadili, paradoxně však po rohu soupeře. Odvrácený míč dobře vyvezl Paquetá, posunul ho na Kuduse a ten střelou po zemi z hranice vápna otevřel skóre utkání. A ačkoliv se hosté po obdržené brance trochu probrali, ve 32. minutě Kudus opět udeřil. Průnikovou přihrávkou ho znovu našel Paquetá a ghanský křídelník si s nájezdem na gólmana věděl rady. S koncem poločasu mohl vedení svého týmu ještě navýšit Jarrod Bowen, jeho střela mezi nohama Craiga Dawsona však skončila pouze na tyči.

West Ham vstoupil do druhého poločasu pasivně a pustil soupeře do zápasu. V 58. minutě se prosadil Pablo Sarabia a domácí zachránil před snížením jen milimetrový ofsajd španělského útočníka. O chvíli později z nadějné pozice jen těsně přestřelil Matheus Cunha. Wolves skórovat nedokázali a po chybě v rozehrávce naopak v 74. potřetí inkasovali. Svou třetí gólovou přihrávku si připsal Paquetá, který vyslal za obranu Bowena a ten si i přes pozornost dvou obránců dokázal poradit. V 81. minutě mohl vyrovnat rekord Davida Beckhama v počtu branek z přímého kopu James Ward-Prowse, z nadějné pozice ale těsně minul levou tyč.

West Ham na ostudnou porážku s Fulhamem zareagoval ziskem tří bodů. Další ligové klání ho čeká v sobotu 23. prosince proti Manchesteru United, Wolves přivítají přímo na Štědrý den Chelsea.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Aston Villa 1:2

17.12.2023 15:00

Góly: 45. Keane Lewis-Potter - 77. Álex Moreno, 85. Ollie Watkins

Fotbalisté Brentfordu neudrželi v 17. kole Premier League vedení a před vlastními fanoušky podlehli Aston Ville 1:2. The Lions měli v utkání převahu, avšak v koncovce se jim nedařilo. Do vedení tak šly díky brance Keanea Lewis-Pottera v závěru první půle Včely. V 71. minutě ovšem domácí stoper Ben Mee viděl červenou kartu za nebezpečný skluz, což domácí srazilo. Villans totiž poté stav utkání otočili a zásluhou vítězné trefy Ollieho Watkinse alespoň prozatím poskočili v lize na druhou pozici.

Čerstvý start manažera Unaie Emeryho přinesl Villans nečekané úspěchy už v minulé sezoně, letos je však dokázali ještě předčít. V rozmezí čtyř dní porazili úřadujícího šampiona Manchester City i Arsenal. Z průběžné třetí příčky hráči Aston Villy shlíželi na Brentford, který byl v loňském ročníku také milým překvapením. Letos ale za předešlými výkony mírně zaostával a obzvlášť forma z posledních zápasů byla alarmující, v minulém kole totiž padl s posledním Sheffieldem.

Do utkání vstoupili dle očekávání lépe hosté. Aston Villa diktovala tempo hry, avšak domácí měli přece jen blíže k otevření skóre, když v osmé minutě z hloubi vápna vypálil Mikkel Damsgaard. Lvi z Birminghamu těžko hledali recept na zarputilou obranu Včel a do pokutového území zavítali jen zřídka. Ve 25. minutě však Pau Torres oslovil Mattyho Cashe nečekaným centrem a polský zadák pohotovou ranou jen těsně minul domácí branku. Těsně před koncem prvního poločasu byl Brentford odměněn za svou píli. Po rohovém kopu vybojoval míč Lewis-Potter a nekompromisně propálil hradbu těl před sebou.

Po změně stran zůstal obraz hry naprosto identický. Villans sice oplývali vysokým procentem držení míče, ovšem prostor před gólmanem Markem Flekkenem byl střežen lépe než by Emeryho svěřenci potřebovali. V 64. minutě mohl Brentford navýšit své vedení. Prudkou hlavičku Yoana Wissy však dokázal Emiliano Martinez vytěsnit na rohový kop. Nicméně do statistik zápasu se zapsal jiný hráč domácích a to Mee, který za svůj nešetrný skluz viděl červenou kartu. Pak zafungovalo známé pořekadlo nedáš, dostaneš. Domácí byli za svou neproduktivitu krutě potrestáni v 78. minutě, kdy hlavičkou vyrovnal Alex Moreno. Noční můra Bees však nebrala konce, protože v 85. minutě vstřelil vítěznou branku Watkins.

Aston Villa tak potvrdila svou formu další výhrou. Příští zápas ji čeká 22. prosince doma se Sheffieldem, Brentford si vinou odloženého utkání zahraje až 27. prosince doma proti Wolves.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion 2:0

17.12.2023 15:00

Góly: 53. Gabriel Jesus, 87. Kai Havertz

Fotbalisté Arsenalu potvrdili roli favorita a v 17. kole Premier League zvítězili nad Brightonem 2:0. Tříbodový zisk Gunners vznikal velmi složitě, neboť domácím se v koncovce vůbec nevedlo. Avšak po velkém množství promarněných šancí se v 53. minutě prosadil nepohlídaný Gabriel Jesus. Brazilcův gól navrátil londýnský celek do čela soutěže, odkud jej však může po podvečerním klání s Manchesterem United vyšoupnout Liverpool. Naopak The Seagulls nedokázali navázat na své předchozí zápasy na Emirates Stadium, kde předtím třikrát v řadě zvítězili.

Kanonýři po ztrátě s Aston Villou přenechali vedoucí příčku v Premier League Liverpoolu. Alespoň dočasně se na ni mohli vrátit po utkání s Racky. Doma se jim navíc velmi dařilo, když zvítězili v šesti soutěžních zápasech v řadě, ve kterých inkasovali pouze dvě branky. Brighton byl ovšem neoblíbený soupeř Arsenalu, jelikož jej ve třech z posledních čtyř klání porazil. Tentokrát však Albionu chyběl Julio Enciso, který rozhodl poslední vzájemné střetnutí.

Do utkání vstoupil lépe Arsenal, hosté ale v úvodní desetiminutovce všechny závary před bránou Barta Verbruggena přečkali. Gunners byli na míči dominantní i nadále, výraznější šance však diváci na Emirates Stadium viděli až po půlhodině hry. Ve 32. minutě narýsoval Martin Ödegaard milimetrově přesný pas na Bukaya Saku, jehož zpětná pobídka našla Gabriela Martinelliho. Ten se uvnitř vápna ocitl ve ideální palebné pozici, poloprázdnou bránu ale vysoce přestřelil. Stejný hráč se ještě před odchodem do šaten objevil v dobré příležitosti znovu, Verbruggen však jeho ránu z úhlu vyrazil.

Lehce nervózní Arsenal se dočkal potřebného uklidnění po rohovém kopu v 53. minutě, kdy zůstal na zadní tyči zcela osamocený Gabriel Jesus, jenž hlavou otevřel gólový zápis utkání. Náskok domácích mohl navýšit po hodině hry Saka, jeho pumelice ale rozvlnila pouze boční síť. V 68. minutě vyslal tvrdou ránu z hranice vápna Ödegaard, obětavý Lewis Dunk však jeho pokusu vystavil stopku intimními místy. Kapitán Brightonu zachránil svůj celek i po následném rohu, kdy z brankové čáry vyhlavičkoval jasný gól. Na konci 82. minuty mohl londýnský stánek utišit Pascal Gross, své zakončení skluzem ale poslal vedle domácí klece. V závěru zápasu pak pojistil náskok domácích z rychlého protiútoku Kai Havertz.

Arsenal tak neoblíbeného soupeře tentokrát zdolal. V příštím kole se utká 23. prosince s Liverpoolem, Brighton o dva dny dříve zavítá na hřiště Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 0:2

16.12.2023 18:30

Góly: 19. Amadou Onana, 25. Michael Keane

Hráči Evertonu porazili v 17. kole Premier League domácí Burnley 2:0. O pohodlném vítězství rozhodl kvalitní první poločas, ve kterém se nejdříve prosadil premiérově v sezoně Amadou Onana a následně přidal gólovou pojistku Michael Keane. Toho Sean Dyche, který trénoval The Clarets mezi lety 2012 a 2022, jmenoval do základní sestavy ligového klání poprvé od 20. srpna.

Karamelky tak zvítězily počtvrté za sebou a navzdory 10bodovému odpočtu, jenž je srazil až na nejnižší příčky tabulky, poskočily na 16. pozici s pohodlným náskokem na sestupové pásmo.

Mužstvo z Liverpoolu se po 10bodovém odpočtu rozehrálo k nevídaným výkonům a momentálně tahalo šňůru tří výher bez inkasovaného gólu, což naposledy odnesla i londýnská Chelsea. Pokud by si trenér Karamelek Dyche mohl vybrat, kde tuto sérii prodlouží, zcela jistě by zvolil právě sobě dobře známý Turf Moor. Pragmatický fotbal, který zde dlouhá léta praktikoval, vystřídal progresivní přístup Vincenta Kompanyho, ten s ním ovšem v nejvyšší soutěži zatím mnoho úspěchů neslavil.

Lepší vstup do utkání prožívali hráči Evertonu. V 10. minutě posadil vysoký centr na hlavu Dwighta McNeila Jack Harrison, 24letý záložník ale z hranice malého vápna branku netrefil. Značně nebezpečnější byla hlavička Dominica Calverta-Lewina z obdobné pozice, reflexivním zákrokem ovšem zasáhl James Trafford. Napotřetí už se však hosté nemýlili. Po následujícím rohu se totiž vyšplhal nejvýše do vzduchu Onana, a ten už umístil míč za záda vybíhajícího gólmana. Netrvalo to ani šest minut a hosté se radovali z druhé branky. Trafford totiž při zákroku poslal míč na nohy obránce Dara O'Shea, od nějž se odrazil k dobíhajícímu Keaneovi, který jednoduchou dorážkou zvýšil vedení Evertonu, a otevřel tak svoji střeleckou listinu v sezoně. V nastaveném čase první půle nebyli domácí daleko od snížení, přihrávku Vitinha skrz malé vápno na nehlídaného Zekiho Amdouniho ale srazil na poslední chvíli Ben Godfrey.

Po změně stran rozehrával přímý kop z ostrého úhlu McNeil, míč zakroutil nepříjemně na zadní tyč, avšak Trafford ho pohotově vytěsnil na roh. Už od druhé vstřelené branky se ale hráči Evertonu více zatáhli a nechali kombinovat The Clarets, avšak poctivou obranou nepřipouštěli nebezpečí. Naopak stále více hrozili ze svých občasných výpadů. V 63. minutě po rohu dvakrát nastřelili z bezprostřední blízkosti tyč. Záhy si konečně navedl míč na střelu zpoza vápna domácí Amdouni, dobře mířený pokus ale vyrazil Jordan Pickford. V 80. minutě musela hostujícímu gólmanovi pomoci horní tyč, když z hranice vápna vypálil Sander Berge. Závěrečné minuty pak nabídly známý obrázek, kdy si Everton dvougólový náskok bez větších problémů pohlídal.

Dyche tedy dovedl Karamelky na hřišti svého někdejšího zaměstnavatele k vítězství a opět je o něco vzdálil sestupovým příčkám. Oba týmy se v příštím kole představí v Londýně. Burnley 23. prosince vyzve Fulham a Everton ve stejný den zavítá na hřiště Tottenhamu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Fulham FC 3:0

16.12.2023 16:00

Góly: 57. Lewis Miley, 64. Miguel Almirón, 82. Dan Burn

Hráči Newcastlu porazili v 17. kole anglické nejvyšší soutěže na svém hřišti Fulham 3:0. Straky dlouhodobě trápila marodka, a i tentokrát se již v první půli zranili dva hráči. Právě kvůli četným absencím se již před časem dostal do základní sestavy 17letý Lewis Miley, jenž si dobrými výkony místo udržel a proti Chalupářům přidal i svůj první přesný zásah, kterým se zároveň stal historicky nejmladším střelcem klubu v rámci Premier League.

Jeho gól z 57. minuty byl zaslouženým vyústěním obrazu hry, k němuž výrazně přispěla červená karta pro Raúla Jiméneze. V dobré formě hrající Mexičan už před odehranou půlhodinou nesmyslně naskočil do soupeře a byl po zásluze vyloučen.

Newcastlu se v poslední době příliš nedařilo, společně s Manchesterem United oba celky v Lize mistrů příliš nepřidaly ani do anglického koeficientu. A byť si Magpies počínali o mnoho lépe, nakonec se postupu ze skupiny nedočkali ani oni. Částečnou rehabilitaci tak mohl přinést duel právě s Cottagers. Fulham však v poslední době dokázal nevídané, když v lize dvakrát po sobě vyhrál 5:0 a v posledních čtyřech utkáních skóroval celkem 16krát. Na domácí tak čekala poctivá prověrka defenzivních řad.

Do první nebezpečné střelecké příležitosti se dostaly Straky. Měl ji na svědomí Fabian Schär, který se postavil k exekuci přímého kopu, ale jeho pokus z hranice půlkruhu zamířil jen do boční sítě. Více akcí už švýcarský obránce přidat nestihl, protože byl o chvíli později nucen opustit hrací plochu z důvodu zranění. Následně se zatmělo před očima Jiménezovi, který naprosto nepochopitelně naskočil do Seana Longstaffa a po intervenci videa viděl po právu červený kartonek. Oslabený Fulham mohl potrestat Anthony Gordon, jenž si výborným prvním dotykem zpracoval balon, ale z ostrého úhlu rozezvučel pouze břevno.

Po změně stran těžil Gordon ze sklepnutí Calluma Wilsona, nicméně jeho obstřel na zadní tyč fantasticky lapil Bernd Leno. V 57. minutě předvedl svou vytříbenou techniku Bruno Guimaraes. Brazilský ofenzivní záložník proměnil bránící hráče v přihlížející kužely, predložil míč Mileyovi a ten zakončil vedle nohy rozkročeného Lena. O chvíli později předvedl další povedenou individuální akci aktivní Gordon, po jehož milimetrově přesné kolmici za obranu dopravil balon pohodlně do odkryté klece Miguel Almirón. V závěru vytáhl Guimaraes ze své dílny další povedený kousek, když přesnou šajtlí našel hlavu Dana Burna, který dopravil míč na místo určení.

Newcastle si po vypadnutí z evropských pohárů spravil chuť na rozjetém Fulhamu. Další ligové utkání čeká Straky den před Vánocemi na hřišti Lutonu, stejné datum bylo přiděleno i Chalupářům na jejich domácí zápas s Burnley.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 2:2

16.12.2023 16:00

Góly: 24. Jack Grealish, 54. Rico Lewis - 76. Jean-Philippe Mateta, 90+5. Michael Olise (pen.)

Hráči Manchesteru City remizovali v 17. kole Premier League na vlastním hřišti s Crystal Palace 2:2. Domácí sice začali utkání velmi aktivně a jejich snaha vyvrcholila dvěma góly, v závěrečné čtvrthodině ovšem o zdánlivě pohodlné vedení nečekaně přišli. Klíčovým mužem vzdoru hostů byl Jean-Philippe Mateta, jenž nejprve snížil a v nastavení vybojoval penaltu, kterou proměnil Michael Olise.

Pro úřadujícího mistra se jednalo o poslední zápas před mistrovstvím světa klubů konaným v Saúdské Arábii, na něž nakonec odcestuje s jedinou výhrou z posledních šesti ligových klání. Orli z Londýna na Etihad Stadium bodovali už počtvrté od konce roku 2018.

Manchester City přerušil překvapivou čtyřzápasovou sérii bez vítězství v Lutonu, i tam se však na úspěch překvapivě nadřel. Podobná slova se dala použít i pro středeční duel Ligy mistrů v Bělehradě, tam ovšem Guardiola nechal odpočívat opory týmu. Crystal Palace sice přijíždělo s tristní formou v zádech, na trávníku obřího favorita se mu ale v posledních letech nebývale dařilo. Z předchozích pěti vystoupení na Etihad Stadium hned čtyřikrát nastřílelo minimálně dvě branky.

Už v páté minutě mohli Citizens vstřelit první gól, ale hlavičku Juliána Álvareze vytáhl skvělým zákrokem Dean Henderson. Neuspěl ani Rodri, jehož střelu na zadní tyč srazil mimo bránu Tyrick Mitchell. Ve 24. minutě už se domácí radovali, když Phil Foden výborně přihrál Jacku Grealishovi a ten se zblízka nemýlil. Situaci ještě řešil VAR, ale zakončující hráč v ofsajdu nestál, a světlemodří se tak dočkali zaslouženého vedení. Sporná situace se udála ve 43. minutě, kdy Ederson sestřelil před pokutovým územím jednoho z hráčů hostujícího týmu, odnesl si však jen žlutou kartu.

V 53. minutě Álvarez dostal míč do brány, gól byl ale velmi rychle odvolán kvůli ofsajdu Grealishe. To neplatilo o dvě minuty později, kdy se pohotovou střelou uvnitř pokutového území prosadil Rico Lewis. Šanci na další trefu Manchesteru měl Bernardo Silva, jeho střelu z dálky ovšem výborně pokryl brankář Henderson. Hosté poměrně nečekaně snížili v 76. minutě. Jeffrey Schlupp zpracoval dlouhý míč a předložil ho Matetovi, který možnost ke skórování dokonale využil. V poslední nastavené minutě Foden fauloval ve vápně jednoho z hráčů Crystal Palace a nařízenou penaltu proměnil Olise, který tak zachránil pro Orly remízu.

Favorit z Manchesteru tak na svém stadionu remizoval už ve třetím ligovém klání za sebou. Příští kolo ho čeká kvůli klubovému šampionátu až 27. prosince, kdy se představí na půdě Evertonu. Crystal Palace už 21. prosince přivítá Brighton.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sheffield United 2:0

16.12.2023 16:00

Góly: 54. Cole Palmer, 61. Nicolas Jackson

Chelsea porazila v 17. kole Premier League poslední Sheffield United 2:0 a připsala si druhou výhru z posledních pěti zápasů. V úvodní půli se sice ofenziva domácích proti urputně bránícímu soupeři již tradičně trápila, v prvních 16 minutách druhého dějství ale Londýňané hned dvakrát skórovali. V obou brankách měl prsty Cole Parmer, který se nejprve sám prosadil po perfektní práci Raheema Sterlinga a krátce nato asistoval u trefy Nicolase Jacksona.

Výkony Blues jako na houpačce sice garantovaly záživnou podívanou, příznivci Chelsea již ale ztráceli s Mauriciem Pochettinem trpělivost. Fakt, že Londýňané by mohli z absentujících hráčů pravidelně skládat kvalitní jedenáctky, již nestačil jako polehčující okolnost. Proti poslednímu Sheffieldu, jenž v minulém kole vyhrál nad Brentfordem, nemohl mimo jiné vypomoci znovu zraněný kapitán Reece James. Na druhou stranu se uzdravil Christopher Nkunku, který však proseděl celé utkání na lavičce.

Domácí od úvodního hvizdu dominovali v držení míče, jenže jako již mnohokrát v tomto ročníku se jim nedařilo najít recept na zatažený obranný blok soupeře. V první půlhodině tak v modrém dresu výrazněji zahrozil pouze v 15. minutě Conor Gallagher, s pokusem odchovance Chelsea zpoza vápna si ale bez potíží poradil Wes Foderingham. O chvíli později pálil z podobné pozice na druhé straně Cameron Archer, těsně však minul. Skóre se v závěru poločasu nepovedlo otevřít ani Jacksonovi. Senegalský útočník se šikovně uvolnil na hraně šestnáctky, bránu ovšem taktéž netrefil.

Utrápení Blues se ale v 54. minutě přesného zásahu přece jen dočkali. Sterling utekl obráncům Sheffieldu a našel do malého vápna nabíhajícího Palmera, jenž pohodlně doklepl balon do odkryté sítě. Krátce po hodině zápasu se střelec úvodního gólu proměnil v nahrávače, když po závaru v pokutovém území předložil přesnou přihrávku před úplně prázdnou bránu Jacksonovi a často kritizovaný útočník stoprocentní šancí nepohrdl. Aktivní Palmer si mohl po téměř identické akci v závěru duelu připsat i druhou asistenci, jenže střídající Armando Broja z bezprostřední blízkosti nepochopitelně minul.

Blues přesto splnili povinnost a porazili poslední tým ligy. Přes svátky si však neodpočinou. Po pohárovém klání je totiž v rámci Premier League čeká na Štědrý den zápas na hřišti Wolves, Sheffield zavítá o dva dny dříve na stadion Aston Villy.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Luton Town 4:3

13.03.2024 20:30

Góly: 50. Dominic Solanke, 62. Illja Zabarnyj, 64. Antoine Semenyo, 83. Antoine Semenyo - 9. Tahith Chong, 31. Chiedozie Ogbene, 45+1. Ross Barkley

Fotbalisté Lutonu prohráli v dohrávce 17. kola Premier League v Bournemouthu 3:4. V zápase, který v původním termínu předčasně ukončila zástava srdce kapitána hostů Toma Lockyera, jenž se tentokrát přímo na tribuně přidal k potlesku místním zdravotníkům, se Kloboučníci těšili v poločasové pauze z tříbrankového vedení. Domácí favorit ale po změně stran otočil stav utkání, přičemž rozhodující zásah si připsal dvougólový Antoine Semenyo. Svěřenci Roba Edwardse tak tragickým vystoupením ze druhého dějství přišli o posun ze sestupového pásma, kam mohli stlačit Nottingham.

Hráči Lutonu měli za sebou několik velmi složitých týdnů, ve kterých svedli spoustu těžkých bitev s velkými favority, což nakonec vyústilo v sedm zápasů v řadě bez vítězství. O moc lépe na tom s aktuální formou nebyl ani jejich soupeř z Bournemouthu, jenž v letošním kalendářním roce zvítězil v nejvyšší anglické soutěži jen jednou a naposledy v nastavení zachraňoval remízu se Sheffieldem.

Domácí byli v úvodu aktivnější, jako první ale udeřil hostující celek. Nikým nehlídaný Tahith Chong si v malém vápně vyskočil na centr a bez problémů uklidil míč hlavou do sítě. Kloboučníci tak jeho zásluhou dokázali skórovat již v 16. ligovém utkání za sebou. Vyrovnání měl po čtvrthodině hry na kopačce Luis Sinisterra, střelou z úhlu ovšem na Thomase Kaminskiho nevyzrál. S dalším, tentokrát přízemním, pokusem kolumbijského reprezentanta si belgický brankář poradil i o chvíli později. To na druhé straně se prosadil Chiedozie Ogbene, kterému po krásné týmové akci nachystal jednoduchou pozici ke skórování Alfie Doughty. Poločas snů pro Luton Town zakončil v nastavení nechytatelnou ranou pod břevno Ross Barkley.

Hned dvojici nových hráčů poslal na trávník po pauze domácí lodivod Andoni Iraola. Byl to ale nejlepší střelec The Cherries Dominic Solanke, který se v 50. minutě prosadil po nádherné individuální práci. O pár desítek vteřin později mohl opařenou obranu Lutonu potrestat Semenyo, mířil ovšem těsně nad břevno. Návrat tříbrankového náskoku poté hostům sebral pomezní rozhodčí, jenž Chongovi neuznal branku pro ofsajd. Domácí se nevzdávali a po obrovském závaru přidali zásluhou premiérové trefy Ilji Zabarného v Anglii druhý zásah, přičemž dvě minuty nato dokonal stíhací jízdu Semenyo. Barkley poté mířil z bezprostřední blízkosti mimo, na druhé straně se naopak stal hrdinou tribun dvougólový Semenyo. Svou dělovkou v 83. minutě propálil Kaminskiho a završil senzační obrat.

Bournemouth tak prohloubil trápení Lutonu a doma získal tři body. Následující ligový zápas odehraje kvůli probíhajícímu FA Cupu až 30. března, kdy se střetne s Evertonem. Kloboučníci změří 16. března síly s Nottinghamem.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Tottenham Hotspur 0:2

15.12.2023 21:00

Góly: 45+2. Richarlison, 65. Dejan Kulusevski

Tottenham si v 17. kole Premier League odvezl tři body z Nottinghamu, který porazil 2:0. Skóre duelu otevřel v nastavení první půle hlavičkující Richarlison, který těžil z perfektního centru Dejana Kulusevskiho. Švédský ofenzivní záložník se navíc po změně stran sám prosadil, a výraznou měrou tak přispěl ke druhé výhře Kohoutů v řadě, na níž nic nezměnilo ani vyloučení jeho spoluhráče ze 70. minuty. Vítězství hostů si však příliš neužil odchovanec Forest Brennan Johnson, jenž londýnský klub posílil letos v létě a kvůli nepříjemné srážce hlavou musel střídat už po půlhodině.

Fotbalisté Tottenhamu v minulém kole přerušili výpadek formy, když po pěti ztrátách v řadě dokázali na vlastní půdě porazit Newcastle 4:1. Výborný zápas odehrál především Heung-Min Son, jenž si kromě proměněné penalty připsal i dvě asistence. Tentokrát na Spurs čekal Nottingham, na jehož lavičce stále zůstával Steve Cooper, pod kterým se ovšem trenérská židle pořádně houpala. The Tricky Trees totiž nedokázali zvítězit pětkrát za sebou, přičemž hned čtyřikrát padli.

Špatného rozpoložení domácích už ve třetí minutě mohl využít Son. Toho vyslal do šance perfektní průnikovou přihrávkou Kulusevski, Korejec však z úhlu Matta Turnera nepřekonal. Londýňané měli po většinu první půle výraznou převahu, jenže další střeleckou příležitost si vytvořili až ve 23. minutě. Přízemní pokus Johnsona mířil přesně ke vzdálenější tyči, 29letý gólman ovšem konečky prstů nebezpečí zažehnal. Postupem času se sice do hry více dostali i domácí, v závěru poločasu ale využil milimetrový Kulusevskiho centr hlavičkující Richarlison, který poslal Spurs do vedení.

Cooperovi svěřenci vlétli do druhé dějství ve vysokém tempu. Jen krátce po změně stran zakončoval úplně osamocený zevnitř šestnáctky Willy Boly, jenže prokázal, že nepatří mezi vyhlášené kanonýry a vysoko přestřelil. Následně dokonce červenobílí skutečně dostali míč za záda Guglielma Vicaria, nicméně trefa Anthonyho Elangy nemohla platit vinou ofsajdu. V 65. minutě však snahy domácího celku podkopal Turner, jehož nepřesné rozehrávky se zmocnil Kulusevski a z úhlu Američana propálil. Situaci The Lilywhites následně zkomplikoval po nesmyslném zákroku vyloučený Yves Bissouma, ale The Garibaldi početní výhodu využít i kvůli několika vydařeným zákrokům Vicaria nedokázali.

Tottenham tak navázal na poslední vítězství a prodloužil krizi domácích. Oba celky sehrají další ligový zápas 23. prosince. Spurs změří síly s Evertonem, Nottingham doma vyzve Bournemouth.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
17
12
3
2
35 : 15
39
2
Liverpool FC
17
11
5
1
36 : 15
38
3
Aston Villa
17
12
2
3
37 : 21
38
4
Manchester City
17
10
4
3
40 : 20
34
5
Tottenham Hotspur
17
10
3
4
35 : 23
33
6
Newcastle United
17
9
2
6
36 : 21
29
7
Manchester United
17
9
1
7
18 : 21
28
8
West Ham United
17
8
3
6
29 : 30
27
9
Brighton & Hove Albion
17
7
5
5
33 : 30
26
10
Chelsea FC
17
6
4
7
28 : 26
22
11
Fulham FC
17
6
3
8
26 : 29
21
12
Brentford FC
17
5
4
8
24 : 24
19
13
Wolverhampton Wanderers
17
5
4
8
21 : 29
19
14
AFC Bournemouth
16
5
4
7
21 : 30
19
15
Crystal Palace
17
4
5
8
17 : 25
17
16
Everton FC
17
8
2
7
22 : 20
16
17
Nottingham Forest
17
3
5
9
17 : 30
14
18
Luton Town
16
2
3
11
17 : 32
9
19
Burnley FC
17
2
2
13
16 : 36
8
20
Sheffield United
17
2
2
13
12 : 43
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (569)

Přidat komentář
icemike

Gdě komentáře? To se už na slepice nedívají ani jejich vlastní fanoušci?

Reagovat
Swarley

Reagovat
jk

Normální lidi jsou v pátek večer v hospodě a nečumí na fotbal.

Reagovat
Manik...

Normální?

Reagovat
jk

Ano

Reagovat
Amon

Zápas som nemal šancu vidieť. Som rád za výhru.

Reagovat
kulych

Výhra fajn ale na další zápasy zase 2 hráči mimo - Bissouma za úplně zbytečnou červenou a Johnson se zranil. Fakt nevím s kým budeme hrát, pokud se aspoň Lo Celsia neuzdraví. Tam už není jediný schopný hráč na lavičku ☹️

Reagovat
kulych

Aha tak Johnson bude nakonec ok: “He should be ok. He’s just got a nasty cut to his head. Nothing that should keep him out. No concussion, just a cut on his head

Reagovat
Amon

Ako píšeš, Johnson by mal byť ok. Bissouma bol od zápasu s Lutonom úplne mimo a jeho strata mi až tak nevadí. V podstate sa vráti až vo Februári po AFCON. Horšie je, že sa na jeden zápas vykartoval Udogie. Proti Evertonu to bude snáď fajn i bez neho. V zálohe dúfam Skipp, Sarr, Kulusevski.

Reagovat
masly008

Nevykartoval se i Udogie?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gunner14

Klasika

Reagovat
jk

Reagovat
Azza

Ti se dívají na Arsenal.

Reagovat
Miguel19

Jsme v takových sračkách, že prostě zlatý 3 body proti asi nejslabšímu týmu, co k nám letos přijel.

První půle sračka. Poche docela dobře zareagoval a změnil postavení Sterlinga a Palmera, což rozhodlo. Jinak tam kromě mega šance Broji nic moc nebylo.

Střídání radši nekomentuju. Ale fakt nechápu, co má Poche v úmyslu s tou zálohou. Enza odstřelí? Nebo opět bude hrát zataženější Gallagher a Enzo nahoře? To se furt můžeme plácat na místě...

Reagovat
Svatej

ten Enzo nahoře mě úplně mučí.

Reagovat
Čenda

jako když Emery stavěl Torreiru na AM po tom, co byl po dlouhý době nás nejlepší DM. Jedna z mála věcí, kterou vyloženě posral sám Unai osobně. A Pocheho v tomto absolutně nechapu. Enzo za Conorem je přece evidentní, a co jsem viděl, fungující kombo.

Reagovat
Miguel19

V prosincové tabulce jsme před City

Reagovat
Greny

No ale když hrál Enzo a Caicedo vzadu a Gallagher vůbec tak to byl pruchodak jako prase viz zápas United

Reagovat
Svatej

Tak neocekavame ze budou vždycky valcovat, musej se sehrát

Taky neodpalis utocnika, protože ho jednou obrana zmackala

Reagovat
vitasrp

Ale taky se takhle hrálo doma proti Arsenalu, kdy byl Gallagher nahoře a žádnej průchoďák to nebyl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Podle mě je Enzo i fyzicky nějakej utavenej, všechno mu trvá dýl, než by od něj člověk čekal, pohybově na tom není úplně ideálně, asi i kvůli tomu mu dal dneska oddechnout. Hlavně ať se dá co nejrychleji dohromady a Poche ať mu věří, potřebujeme ho, aby hrál v pohodě tu zataženější roli.

A měl si tam šanci Sterlinga, šanci Jacksona, přímák Palmera, takže jsme klasicky podstříleli xG

Reagovat
Svatej

Hlavne ten Broja a jeho šance

Reagovat
vitasrp

Jj, tak ale tu on už sám zmiňoval, já reagoval na to, že krom toho tam nic nebylo, což není pravda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Man__United

City

Reagovat
Gunner14

Woy a Foden

Reagovat
Gareth Bale 11

Ederson může být rád, ze nešel ven. Nechápu, jak tohle nemůže být červená, když máme video.

Reagovat
SunFells

Tak aspoň že Fodenův faul je tento týden už zase na penaltu.

Reagovat
Salfovic

V 76ˇ minutě vést doma nad CP 2:0 a ještě ztratit body, to už není normální ani pro letošní City.

Ti ten titul vyloženě nabízí ostatním.

Reagovat
masly008

Takže to vyhraje Vila.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Salfovic

Ideálně

Reagovat
ratusek

Reagovat
VTID94

Reagovat
pingla

kéžby

Reagovat
Pony Slaystation

proč ne

Reagovat
fenixLFC

mam pocit ze oni s CP stracaju kazdu sezonu, najma doma

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Man City (1.46) 2-2 (1.86) Crystal Palace

Hehe

Reagovat
LaVolpe

A to CP mělo ještě v 97. minutě luxusní šanci.

Reagovat
SunFells

Jj, líbilo se mi s jakou lehkostí se na vlastní polovině v takové situace Že a spol u té akce chovali. City není na dobrém místě.

Reagovat
SunFells

*Eze

Reagovat
vladis271

Asi myslis ten protiutok. To je imho jedna zo situacii kedy hrac unikajuci po kridle MUSI risknut ten pas v spravny moment. On to bohuzial premrhal. Ak to netrafi dobre tak trafi protihraca, ale ak to trafi je to utocnik 1on1 na brankara.

Reagovat
Talker

Tak tohle mi nepřijde strašný. Prostě rozdíl 0.4 mezi týmy, remíza, fajn.

Reagovat
Salfovic

Tak penalta je cca 0,8.

Reagovat
SunFells

Jj, je to 0.77. Největší šance CP taky zaražena nedovoleně a nahrazena za nějakých 0.03 hádám.

Reagovat
oli9

https://x.com/CANALSportCZ/status/1736051948955079071?s=20

To si děláš prdel, že za to ten klaun v bráně nešel ven

Reagovat
Front hell

Proč klaun?

Reagovat
Kiss Me Polka!

protoze je to zmrd

Reagovat
Front hell

V čem?

Reagovat
Registrujisejenproto

Jasna ruda

Reagovat
1joni

Nechápu jak toto není ČK

Reagovat
LaVolpe

To je ten paradox, Ederson měl dostat redku, ale Man City by to ukopali na výhru.

Reagovat
Salfovic

S tou jejich letošní obranou? Těžko.

Reagovat
Nikikrew

Klasika, tlacenka City

Reagovat
Front hell

No třeba jim proti Liverpoolu neuznali regulérní gól po vymyšleném faula na Allisona.

Reagovat
Registrujisejenproto

nekteri Arsenal Soy boys poslednich par kol tady rozjizdi solidni kampan proti LFC.

Pravda je ta, ze jedinej letos doopravdy poskozenej tym je LFC

Reagovat
owny✨

Ne

Reagovat
Golasso

Kampááááááááááááááň

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Klasik

Reagovat
vladis271

Rozhodca bol blizko. Tam zavazilo to, ze brankara kryl obranca City a nesiel by tak sam na kasu, navyse bol z uhla a hrac City celkom blizko. Podla mna zlta v pohode obhajitelna.

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? vzdyt by sel sam na kasu. normalne je posledni brankar, ted by byl posledni hrac, takze jeste vetsi sance, nez kdyz jde normalne "sam na kasu" tam stoji golman

Reagovat
oli9

Cože? Vždyť sundal borce mimo vápno, jasná ČK

Reagovat
icefish

Ale to přece není tak, že každý faul GK mimo vápno je automaticky redka, ne? Myslím obecně...

Reagovat
jk

Samozrejme že ne.

Reagovat
oli9

Ale šel by sám, obhodil si ho... Zmatení jasně brankové příležitosti.. Tohle je redka

Reagovat
masly008

No logicky by to červená být měla, ale no ale.

Mimochodem Arteta nedostal za ten Castle žáden trest. Zajímavé.

Reagovat
LaVolpe

Však, za co by měl dostat trest? Ten paragraf, za který byl obviněn, vůbec neporušil. A navíc FA přiznala (oficiálně v dokumentu), že chtěla Artetu potrestat, jen protože je to Arteta. Kreténi.

Reagovat
SunFells

Ale snažili se.

Reagovat
Benzema

Reagovat
icefish

Ačkoliv City ani Edersona nemám rád, tak bych to tak jasně neviděl.

1) není poslední - křižuje ho další hráč

2) není to úplně zákrok mimo balon, jen ho minul

3) zasáhl ho holení, ne podrážkou, napnutou nohou nebo tak něco

4) excesive force? možná ano, tohle třeba jo, ale u brankářů se to obecně nepíská

Přijde mi to jako ostrej, oranžovej skluz, ale jasná redka bych neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

asi tak vypadá to sice hrozně, když hráč letí vzduchem po skluzu, ale nebylo to ani zmaření jasné brankové situace nebo nebezpečná hra

Reagovat
blade115

Reagovat
masly008

Už první bod máš špatně.

Většinou se dává červená za faul kdy je hráč poslední před brankářem, ale Ederson fauloval jako poslední hráč vůbec s tím že to mohl křižovat hráč za kterým byla prázdná brána a ne brankář.

Takže ikdyž šel do težšího úhlu ale než golmana v kase.

Reagovat
vitasrp

No, i když bude hráč poslední, fauluje, ale ofenzivní hráč půjde do velkýho úhlu, tak se červená udělit nemusí. Řešíš, jestli to bude čistá branková příležitost. Tím, že si to Mateta? hodil směrem do branky do ostrého úhlu, tak se to jako čistá branková situace hodnotit nemusí a žlutá karta není zjevné pochybení a je to vlastně akceptovatelný disciplinární postih.

Reagovat
vitasrp

* Od branky

Reagovat
masly008

Jenže je rozdíl si to hodit do strany když v bráně stojí brankář nebo jako tady kde je brána prázdná a na stejné úrovni je jen hráč který nemůže rukama.

To fakt není stejné.

Reagovat
vitasrp

Bohužel podle pravidel je, pokud si to prostě hodíš do strany a nemůžeš hned zakončovat, tak se to nebere jako clear goalscoring opportunity. Byť naprosto chápu, že je rozdíl, jestli fauluje obránce a v brance by byl brankář, nebo když fauluje brankář a hráč by pak sice musel centrovat/přihrávat, ale gólman by už byl ze hry.

Kdyby sudí dal rovnou červenou kartu, nevěřím, že by do toho VAR vstupoval, ono to je samozřejmě klasicky dost na subjektivním posouzení hlavního rozhodčího, ale jasná chyba to bohužel kvůli tomu pohybu míče od branky a nemožnosti okamžitého zakončení prostě není.

Reagovat
masly008

já to jako chápu, ale právě že do prázdné brány se dá dát kol i z brankové lajny.

Reagovat
vladis271

Reagovat
factor

Reagovat
icemike

Nebyl poslední, skluz bez kopeček, z úhlu. Žlutá je adekvátní tady

Reagovat
masly008

Byl poslední. Kdo byl za ním? Jeden hráč na úrovni a pak prázdná kasa.

Většinou tam je brankář a to je rozdíl.

Reagovat
oli9

Byl poslední

Reagovat
Salfovic

Everton jede jak pila Ten skončí před Chelsea i s tím odpočtem

Reagovat
masina_LFC

To Burnley je strašne tragické, vzadu aj vpredu žalostní...

Reagovat
Mastný Chobot

Netuším, čo chce s nimi Kompany hrať a vyzerá to, že to netuší ani on.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Marco Silva: "The referee didn't give one foul for Fulham Football Club."

"All the challenges for Newcastle, every time they fall it was a free-kick or whatever.

"I understand - congratulations for Newcastle - these type of grounds, you need to have referees who have the ability to handle the pressure. They go always with the home crowd and the pressure."

"This is the Premier League. Premier League should have referees who have the ability to handle the pressure and this afternoon is an example of a referee who does not have the ability and experience to handle the pressure with 50,000 people around."

"That is clear for me. Every ball, any doubt for us, he didn't give one. Overall the performance from the referee, with yellow cards, it was strange afternoon from the referee." (BBC)

Ukamenovat

Reagovat
fenixLFC

arteta ukazal ze mozes na rozhodcov nadavat uplne beztrestne

Reagovat
SunFells

Arteta - průkopník kritiky rozhodčích

Reagovat
Salfovic

Koca - průkopník mlácení rozhodčích

Reagovat
Neutron

Koca bol potrestany.

Reagovat
Golasso

A dobře udělal .

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Zaschrona

Everton have won four consecutive Premier League games while keeping a clean sheet for the first time since November 2002.

Reagovat
VTID94

Reagovat
pobody's nerfect

Everton jede skvěle. Nebýt odpočtu, jsou vážným kandidátem na poháry.

Reagovat
Amon

Reagovat
Bandita_Harry

Idete bomby, ešte city osklbat

Reagovat
Neutron

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

to city to nevyhralo?

Reagovat
O.Giroud

ani LFC

Reagovat
fenixLFC

Tak ja som to vypinal na konci za stavu 2:1, hral EU4 a to ze nevyhrali som zstil az z diskusie

Reagovat
O.Giroud

a to im hral aj Rodri, u kt. sa pri tých stratách vždy písalo, že to bolo preto lebo on nehral

Reagovat
Salfovic

Lewis Miley, jenž se ve věku 17 let a 230 dní stal nejmladším hráčem Strak v anglické nejvyšší soutěži. Zároveň je také nejmladším střelcem na této frontě od dubna 2009, tehdy se v 17 letech a 226 dnech prosadil Federico Macheda v dresu Manchesteru United.

Zajímavé, Saka, Rashford, Foden atd nedali před osmnácti ?

Reagovat
gocii

Saka v 18 teprve debutoval a jeste hraval na leve obrane

Reagovat
Wazza228

Rash 18 let a 120 dní.

Reagovat
Trand

Saka začínal jako LB/LWB.

Reagovat
Neutron

Foden mal takmer 19.

Reagovat
Man__United
Reagovat
Bandita_Harry

Ešte Guardiola

Reagovat
Salfovic

Podle regulí se nebude dohrávat zbytek utkání, místo toho se začne od první minuty za stavu 0:0.

To mi nepřijde jako dobré řešení a zajímalo by mě, jak by to bylo při neremízovém stavu.

Reagovat
masly008

Proč to není dobré řešení?

Reagovat
Salfovic

Protože z toho zápasy byly více než dvě třetiny odehrány. Proč to vymazávat ?

Reagovat
masly008

Tak lepší než dohrát 20 minut.

Reagovat
SunFells

2:0, ale ten zápas je cítit jak Arteta 8:0 De Zerbi. Od hráčů skvělá práce, že zůstali i při té dominanci a kvantem zahozených šancí stále disciplinovaní a odřezávali Brightonu hlavně centrální možnosti. Dokud Saka nebyl hotový, tak to nějak do 80. minuty znamenalo přesně 0.0 xG Brightonu. Hlavně Havertz s Ricem jsou noční můra pro soupeře.

Mrzuté je ale znovu tragické provedení v koncovce, Jesus a Ode moc zbrzdění v některých situacích, měkká koncovka, Martinelli standardně neefektivní a po Aston Ville se k němu znovu přidal i Saka jakmile měl možnost něco řešit sám. To dělá starosti.

Reagovat
mr.Silver

Dal bych jeden zápas klidně šanci Nelsonovi, však on dokáže zahrát na každém z křídel, Nketiah by klidně mohl taky dostat celý zápas.

Reagovat
SunFells

Já taky, ale čekám jen Nketiaha vs WHU/Fulham.

Reagovat
Higi

Brighton měl za celý zápas jednu jedinou slušnou šanci? I tak to byl, alespoň pro mě, hroznej nervák. Tolik šancí a tolik útoků a buď špatné řešení a nebo prostě slabé zakončení. Havertz to naštěstí dokonal, ikdyž v opakovaném záběru šlo vidět, že to šlo totálně doprostřed na golmana a prošlo to fakt s prdele klikou...

3 body strašně důležitý, zvlášť kvůli tomu, že příští zápas jedeme na Anfield a všichni moc dobře víme, že tam se nevyhrává. Takže ty 3 body dnes super, protože příští kolo bude peklo, jako nemusí být, ale myslím že bude . Jinak celkově výkon jako super proti Brightonu, ale musíme být před brankou chladnokrevnější, protože např. proti Ville nás to stálo všechno body...

Reagovat
Golasso

Myslím, že to Havertzovo zakončení bylo ok. Takto blízko těla mezi ruku a nohu je právě místo, kam to dát, když se gólman snaží zmenšit úhel a rukama a nohama pokrýt co největší prostor. Samozřejmě je potřeba se trefit, ale náhodou to tam nekopl

Reagovat
Nikikrew

Tak stastie sme mali, ze Brighton dal vsetko vo Stvrtok proti Marseille a na dnes im dosli sily.

Martinelli mi slusne pije krv tym spomalovanim a nekonecnym zasekavanim s jednou kluckou. Tie nase protiutoky dnes slabota ako hovoris

Reagovat
mr.Silver

KAI HAVERTZ SCORES AGAIN

Parádní výkon od Kaie, Declana, stoperů a Odegaarda, fakt radost koukat

Teď alespoň remízka z Liverpoolem, a proti WHU bych dal šanci Nelsonovi a Nketiahovi.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/GBkA1BoW4AAcfbe?format=jpg&name=small

Snad jim to ten Hag ukáže v šatně, ať něco na Anfieldu uhaluzí

Reagovat
Unai

Good ebening

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Good Ebening

Reagovat
SunFells

Mikel Arteta on receiving a booking against Brighton: “I was waving to Martinelli.”

Reagovat
Golasso

Já ho žeru

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

síce je to šašo a pije mi s tým krv, ale toto je vtipné

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

takto na nich

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vladis271

Madar je absolutne otrasny. Cez polcas dolu a Harvey na plac.

Reagovat
Liveral

Kai Havertz now has more open play goals than Chelsea this season

Netuším teda jestli je to pravda, a jsem linej to hledat

Reagovat
SunFells

Není

Reagovat
Liveral

Přišlo mi to až moc divný no

Reagovat
iamek

Liverpool

Ani tlaceni od sudího nepomohlo

Příští zkusíme mít out 15 hráčů? Třeba pak vyhrají.

Reagovat
Registrujisejenproto

Kašpárku

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Priste týždeň pred zápasom neplač nad výsledkom, potom keď chceš trolit po zápase to vyznie veľmi veľmi zúfalo

Reagovat
Front hell

To on rád

Reagovat
iamek

Gratulace k velecenne remíze

Reagovat
VTID94

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

iamek

17.12.2023 14:29

7:0

Zrovna ty jsi byl zesraný i za ušima

Reagovat
forrest

Ty máš nějakýho robota na ty komentáře, nebo to všechno takhle hledáš?

Reagovat
Front hell

Dobrá paměť

Reagovat
avicii

treba to mat v pamäti lebo špecialitka mufanov je spájať ich vymysli s názorom druhých

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Na každýho si vede složku.

Reagovat
iamek

Nebyl. Byl jsem smířen s naprostým debaklem.

Reagovat
Salfovic

Loserpool

Reagovat
nani92

Neviem ešte ako veľmi slabé mužstvo by sme mali postaviť, aby ste nás dokázali poraziť

Reagovat
Man__United

Velká obětavost a důležitý bod!!!!

Mimochodem takto nehraje tým kde manažer ztratil 50% kabiny!

Onana 6 čisté konto!

Reagovat
masly008

Kolik vám chybí hráčů?

Třeba to jsou všichni ti co je ztratil.

Reagovat
Man__United

Tak měl to být údajně Varane ale ten dnes podal nejlepší výkon v sezoně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ligter

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Ztratil je obrazně i doslovně.

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Kixi Syhimour

Hnus

Obrana United fair play, velmi slušný výkon, od nás se mi líbil Endo a teda až na tu nekonzistenci u Nuneze/Dalota i rozhodčí

Reagovat
Busby babes

ty nase vzajemny zapasy jsou vetsinou uplna sracka.

Reagovat
Man__United

Nevím ale zdá se mě že i když jsme jenom bránili tak vyložených šancí jsme měli víc

Reagovat
Golasso

MU v suchým triku

Jinak další komedie od rozhodčího to vyloučení Dalota . Komedianti, dejte to pískat nějakým striptérkám. Horší to být nemůže a aspoň bude na co koukat.

Reagovat
iamek

Reagovat
Nizzie

Hey Oliver zase zazářil s tím Dalotem no. Úplně v prvním poločase, jak dostal Darwin tu žlutou za ten faul, tak zakopl balón někam do prdele a pak ještě pičoval na něj, tak sem si říkal, ty vole, to je Oliver, ten ho vyleje. A nic. A pak dá dvě žluté Dalotovi za toto.

Reagovat
Golasso

Jn, debil . Hlavně co to je za logiku, když jsi schopen přejít toho Darwina v relativně klidné části zápasu a pak bránícímu týmu vyleješ obránce za pochopitelné emoce v závěru.

Reagovat
Nizzie

Ještě doplním oprávněné, protože ten aut byl fakt otočený a bylo to vidět snad i z Manchesteru. Navíc, to je teda jen můj dojem, mi přišlo, že Dalot spíš jako pičoval tak do větru, než na Olivera. Jako prvně jasně, tam to směřovalo na Olivera, ale pak už spíš ventiloval emoce jenom.

Reagovat
Hai

Nunez je takovej Karius v utoku

Reagovat
Busby babes

Zlatej bod no. v nasi situaci v jake jsme forme a kolik hracu chybelo... druhej polocas aspon zlepseni oproti prvnimu. nejvetsi sance ten Konate? nebo asi spis ten prunik nevim Darwina nebo Gakpa napric vapnem, jak to pak skluzem vyrazel tusim Evans? kazdopadne vylozenych sanci jsme moc nepovolili, tak apson neco no. dopredu bida, ale to se dalo cekat. skoda ze Hojlund nedal no.

Na konci me sral Oliver. Jako ok, Dalot je kokot, cajk, ale tak mel vyhodit i Darwina no. Faul na Hannibala a je od toho dva metry. i ten aut u toho Dalota otocil. no nic, aspon bude priste AWB.

Reagovat
ondris

Najväčšia šanca podľa mňa tá Trendová strela k žrdi.

Reagovat
Busby babes

to je strela zpoza vapna no, to se tezko dava jako nejvetsi sance podle me. ale gol to byt mohl

Reagovat
Wazza228

U tý mi nejvíc zatrnulo

Reagovat
wild

Dalot bol pravom nastvany, ale ok, ZK karta a hrame dalej. Tam nebol naozaj ziaden dovod mu dat druhu ZK. Obzvlast po tom, co v 1.polcase Nunez nedostal kartu za podobnu vec

Reagovat
Nizzie

On ne že nedostal žlutou za podobnou věc, on nedostal žlutou za podobnou věc a ještě navíc za zakopnutí balonu někam na galerie.

Reagovat
Acquanni

A Haaland proti Spurs by pak musel krom červené dostat fakt aspoň 5 zápasů stopku, jestli tohle bylo na dvě žluté v jeden moment Neskutečný amatérismus kolo co kolo

Reagovat
Nizzie

No s tím Dalotem, to sem úplně čuměl. Protože přesně jsem si v první půlce říkal, je tam Oliver, Darwin udělá faul na žlutou, pak zakopne balon někam do prdele a ještě pičuje na rozhodčího, ten se půjde sprchovat. A nic. Vlastně místo tří žlutých mu dal jen jednu. A pak vyhodí Dalota za toto. A to je přesně to, co z toho trestání hráčů dělá strašnou frašku, protože ani jeden rozhodčí během jednoho zápasu není schopný udržet nastavenou laťku.

Dokud to nebude tak, že každý, kdo bude kecat (třeba s výjimkou kapitána a dotčených hráčů), dostane kartu, nebo naopak nikdo (ale to zase hráči rozhodčí sežerou), tak to bude působit takto debilně.

Reagovat
Busby babes

jako bohuzel v CR neukazali za co dostal tu druhou, prej se tam vzteknul po te prvni karte, ale ne smerem k Oliverovi. ale nevidel jsem to zatim, na twitteru vsechna videa za geolokaci... to by pak bylo hodne debilni od Olivera no.

Reagovat
Nizzie

No právě že ukázali záběr od dohrání hry (otočený aut) po odchod Dalota do sprch vcelku myslím a hned po odehrání se jednou "rozmáchl" na Olivera a pak při ukazování žluté stejná reakce, pak už to jen rozdýchával a čuměl jak mu dává druhou. Možná si to teď blbě vybavuju, ale podle mě tam žádný střih, který by dával možnost, že tam bylo ještě něco jiné, nebyl.

Za mě naprostý bullshit hodný Olivera no. On jako takhle píská relativně dobře bych řekl, ale není to rozhodčí na velký zápasy, protože stejně jako Tierney se podle mě vyžívá v tom, aby byl v záři reflektorů on, a to je pro fotbal špatně.

https://www.youtube.com/watch?v=8BXfVYa-lxw

Reagovat
Busby babes

tohle prave na Canal+ nebylo, jen to jeho prvni vztekani a pak strih.

Reagovat
Jardin

Ukázali tam obě vztekání, ale jen se záběrem na hráče, takže nebylo vidět, že to je reakce na tu žlutou. Celá ta situace byla zvláštní od rozhodčího

Reagovat
Nizzie

Reagovat
r.mrazik

ten rozhodci je komik

Reagovat
Luc-Luc

Nemeli jsme na to vyhrat, Nunez to byla tragedie, Szoboslai strasny, Lucho neprejde jednoho hrace. Strasnej vykon.

Reagovat
avicii

Nezlomili sme ich toto je podobná strata ako nevyhrat doma so Sheffieldom, veľmi maličký tím bol u nás a posrali sme to .. každopádne United to odbojovali co posledné zápasy na anfielde často nebolo a pre nich fantastický výsledok

Reagovat
forrest

Chybělo tomu těch 5-8 gólů no...

Buďte rádi za bod, nemít tuhle aktuální neschopnost cokoliv dát, tak ještě jdete domů s prohrou 0:1.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Ale no tak, ak by sme si prešli tipy co tu boly tak od vás tých tipov na debakel bolo minimálne rovnako ako od nás

Reagovat
forrest

No to určitě, minimálně...

Ode mě ale ne, já tipoval 1:2...

Reagovat
Neutron

Reagovat
pingla

Reagovat
VTID94

Čakal som jasný výsledok a hlavne dobrý futbal. Ale to bolo ako slepý z hluchým. Ale v každom prípade super víkend pre nás

Reagovat
fenixLFC

Tolko k titulovym ambiciam. Tim ktory chce titul nemoze doma stratit s united

Sice milion striel, ale drviva vacsina z nepripravenych pozicii alebo "strelcami" ako gomez a konate. Neverim ze keby sa hralo dlhsie ze tam nieco padne

Obecne ale nasa hra trpi na dve veci- szoboszlaia z formy a kombinaciu nuneza s diazom. Prvy ma 20 ofsajdov za zapas a druhy nepresiel cez protihraca hadam rok. Vo vysledku tak nevytvarame dlhodoby tlak a kvalitne sance ked traja zo styroch ofenzivnych hracov su mimo. A dnes mal rozhodne hrag gakpo, ten to ozivil a zacali sme hrat. Napriek tomu nejdem hodnotit striedania pozitivne pretoze prechod na double pivot endo trent nam pomohol dopredu, ale zrazu sa zacali united dostavat do sanci...takze zas a znova najlepsimi hracmi obrancovia, co je proti podobnemu superovi hanba

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

tvl vy jste fatk drama queens to je neuveritelny. Bylo to derby, to je vzdycky haluzacky. Navic ty nase vzajemny zapasy jsou vetsinou sracka zapasy a jednou za cas prijde nejaka vyjimka jako minule, kdy jste nas rozsekali.

je 17. kolo a ztracite bod na Arsenal.

Reagovat
iamek

A hlavně nesmí zapomenou na poznámku jak jsou United zoufalý, slabý a malý tým

Reagovat
Busby babes

Roy Keane on Virgil van Dijk's comments: "He needs to remember Liverpool have only won one title in 30 years!" [sky]

Reagovat
forrest

Tesat do kamene (zdejších diskuzí)...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Jen aby se mu tohle nevrátilo jak buzerant.

Reagovat
Busby babes

on je docela suteren no.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

máš problém s tým, že sa k tebe vracajú buzeranti, hej?

Reagovat
Edgar Davids

to je celkem rizoto, no

Reagovat
Busby babes

a ten titul je jeste covidovej, takze se stejne nepocita.

Reagovat
Luc-Luc

Virgil nerekl nic hroznyho, butthurt guma Keane se z toho muze posrat

Reagovat
fenixLFC

Zrazu je vam aj keane dobry, ale ked prska na vas tak je to len zakomplexovany kreten

Reagovat
Busby babes

stejne jako u kazde fanbase u kazde kritiky. a ano, Keane je porad dost zahorklej kreten, kdyz jde o United. to neznamena, ze obcas nemuze byt vtipnej

Reagovat
Salfovic

Keane je náhodou často vtipnej.

Reagovat
Busby babes

muze byt. jak rikam, ty dve veci se vzajemne nevylucujou.

Reagovat
Freedo

Nebere si servítky, ale často má pravdu. United posledních 10 let jsou oproti týmům, které zažil on, katastrofa. Já mám Roye rád a líbí se mi, že má vysoké standardy, které by takový klub měl mít.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Swarley

A hlavne nam to delali roky, ze byli v hovnech a ty body nam taky brali

Reagovat
guestikor

A ja myslel, ze vám chybí jen někdo jako Fabinho... S ním by to byl přece easy titul

Reagovat
Salfovic

Proč to nepíšeš tomu, co to napsal? Taky tu teď psal.

Reagovat
fenixLFC

Evidentne si nemyslel pretoze ja som bol ten co mu na to pisal ze to je sracka

Reagovat
forrest

Jste prostě aktuálně v podobné formě jako my, jen jste dneska neměli to klasický štěstí, co vás doprovází celou sezónu... Počkej na to, až bude Salah na AFCON a přijde nějaký zranění, budete ve stejný prdeli jako my...

Reagovat
Neutron

Nam bude chytat turek to je celkom pandorina skrinka

Reagovat
iamek

Jen jeden ligový zapas ( Spurs ) a jeden zapas v FA proti Wiganu. Aspoň takhle to včera behalo na TW.

Reagovat
Busby babes

Onana jeste nakonec nepojede

Reagovat
Neutron

diky za info to by tak boliet nemuselo.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/beINSPORTS_EN/status/1736453502392471924

Keys jak je zahorklej a nasranej, ze si nemuze poradne zanadavat. Cekal dalsi vyprask a ono nic.

Reagovat
nani92

Oliver picus, mal vylúčiť aj Darwina, ale na to nemal ten kktko gule

Reagovat
Nizzie

Darwina měl vylejt naprosto jasně. O to směšnější je, že vyhodil Dalota.

Reagovat
vodka

liverpool jednoznacne lepsi a kdyby vyhral, tak nikdo nemuze rict nic. Varane s Evansem dneska skveli. Amrabat vypadal, jak kdyby byl na dojezdu, vzdycky pozde. Mainoo dalsi super vykon. Hojlund chudak to odmaka, ale kolik mel doteku s balonem a kolikrat ho nekdo hledal? Hrozne nevdecny ukol u nas hrat na hrotu. Garnacho mel ten najezd, kdy mu to vypich TAA davat...

Reagovat
Busby babes

snad je tohle navrat Varana do zakladu

Reagovat
Busby babes

a Garnacho si tohle musi pokryt no... holt mladej kluk, to prijde se zkusenostma.

Reagovat
Swarley

Tam bylo klicove, ze jsme prezili zacatky polocasu, hlavne ten prvni... Tam dostat gola, tak by bylo klasicky po zapase a byla by to mozna dalsi naloz...

Tohle se zvladlo, celkem prekvapive vzhledem k te sestave...

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

Garnacho a Hojlund to meli na noze

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes to bol herne veľmi dobrý výkon od nás, ale to, čo nás zdobilo predtým (kvalitná koncovka) nám už druhý zápas po sebe nefungovalo moc dobre. Hádam je to len zhoda náhod v dvoch zápasoch po sebe. Hlavne, že sa vyhralo a že game-plan zjavne funguje, ako má.

Havertz sa v tej svojej úlohe udomácňuje a výkonnostne ide hore, to je veľmi dobrá správa. Teraz potrebujeme, aby White išiel výkonnostne hore, ten mi momentálne spolu s Martinelliho koncovkou príde ako najväčšia slabina inak veľmi dobre fungujúceho tímu.

Super víkend výsledkovo pre nás, ale potrebujeme neprehrať na Anfielde. Liverpool nie je v najlepšej forme, no stále je to veľký tím a v takýchto zápasoch súčasná forma nehrá až tak veľkú rolu. Ak by sa nám tam podarilo vyhrať, tak by to bol majstrovský počin.

Reagovat
avicii

Ak by ste u nás vyhrali tak mate neskutočný boost do ďalších zápasov, pamätám si ako sme v titulovej sezone vyhrali na Leicesteri 0:4, to som vtedy uveril ze to dáme

Reagovat
guestikor

Se současnou formou Whitea to bude sranda, kdyz na druhé straně bude hrát ještě Zinchenko... To se bude Salah na ten zapas vysloveně těšit no. Být ready Tomiyasu, tak jsem o dost klidnější teda

Reagovat
Nikikrew

Martinelli si viac pobezi dozadu no....

Reagovat
SunFells

Oliver dal vzpomenout na Martinelliho, tohle však byla ještě horší

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Man__United

Virgil van Dijk to Onana in the tunnel. 'because of you we only played a half hour game.' Onana responds with a smile. [@alex_crook] #mufc

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Klopp taky neunasel

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Herbmeister

Miluju to. Chtěli nám dát 5 a dopadlo to takhle. Nejlepší by bylo kdyby jim titul utekl o bod

Reagovat
Registrujisejenproto

United Zbrojovka a Barcelona

Malé kluby, malé ambice, malé radosti

Reagovat
JohnnyBravo

Říká fanoušek týmu co slavil remízu 2:2 s West Bromem doma tak, že se všichni chytli za ruce a udělali děkovačku

Reagovat
Bandita_Harry

To nebola oslava

Reagovat
forrest

Vis, ze kdyz za kazdej koment das sem po remize LFC 0:0 vysmatyho smajlika, jde videt, jak to tezko nezvladas?

Reagovat
Bandita_Harry

Tak vidíš my sme zničení z remízy a vy máte pocit ako by ste vyhrali, to je okrem tabuľky tiež pekné zrkadlo toho kde sa tie dva tímy nachádzajú

Reagovat
Herbmeister

Tak promiň, že jsem z Brna a mám k těmto klubům vztah aspoň jsem se neregistroval jen proto

Reagovat
Man__United

Jinak nemáme náhodou nejvíc čistých kont s Evansem v sestavě?

Reagovat
Sm0ker

Zkušeně jsme remizovali, ať nejsme přes Vánoce první v tabulce.

Reagovat
BenB

Pořád můžete být

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte skúsene prehrať doma s Arsenalom a je to super

Reagovat
Busby babes

aby te zkusenosti nebylo moc...

Reagovat
Sm0ker

Stačí remíza.

Reagovat
krisa

Reagovat
Kinky7

Letos trochu paralympiáda o titul. Možná s výjimkou Arsenalu

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď sa rýchlo pridajú

Reagovat
wild

Oliver dobry curak. Nunezovi nedal zltu kartu, tak pre zmenu da Dalotovi rovno dve naraz

V nasej sucasnej situacii je bod velmi dobry. Smerom dozadu to bolo ok, dopredu to bolo velmi slabe, ale to sa dalo cakat. Napriek tomu, sme mali jednu golovu sancu, ktory Hojlund (obzvlast v takomto zapase) musi premenit

Reagovat
Busby babes

A Dalot se prej mel pak jen vztekat nejak mimo a ne na Olivera. ta druha zluta teda divna, Oliver no.

Reagovat
Nizzie

Oliver je dement.

Reagovat
forrest

Virgil van Dijk po zápase:

“V dnešním utkání byl pouze jeden tým, který se snažil vyhrát, ale bohužel k tomuto nedošlo. Myslím, že jsme byli ve všech aspektech daleko lepší a soupeř se domníval, že nás dokáže porazit na protiútoky. United ale nyní mají bod, a to jim bohatě stačí.”

Podle Alexe Crooka měla také v tunelu mezi van Dijkem a Onanou proběhnout menší diskuze, kdy si nizozemský stoper stěžoval, že kvůli Andrého pomalé rozehrávce se dohromady hrálo jen půl hodiny čistého času. Kamerunský brankář se ale těmto komentářům měl vysmát a pokračovat do šatny.

Asi to neunesl moc, co?

Reagovat
iamek

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

Onana

Reagovat
Salfovic

Tohle vlákno si uložím, až zas někdo bude pičovat, že soupeřův brankář zdržuje.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

nejlepsi jsou situace, kdy jeden tym zdrzuje od zacatku, pak na konci prohrava a kvuli jeho zdrzovani rozhodci nastavi 9 minut.

Reagovat
Salfovic

Ano, tohle je vtipný.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Registrujisejenproto

Tohle ukladam a vam kasparum z united se to strasne vrati

Reagovat
VTID94

Na Boxing day s Emilianom Martinezom

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
forrest

Ukladej, scousere… Udelej si zvlastni slozku, at to vsechno pekne najdes.

Reagovat
fenixLFC

Ved ta jeho citacia je pravdiva a tvrdite to aj vy

Reagovat
oli9

neřekl nic špatného ale nemusel.. z těch 30 střel vám měli dát 4 goly a byl by klid odevšech..

Ale kokota dne vyhrál senilní Roy Keane

https://x.com/CANALSportCZ/status/1736727701799502215?s=20

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/opinion-16-conclusions-liverpool-manchester-united-salah-varane-onana-nunez

Roy Keane offered an uncharacteristically scathing response but the post-match assessment from Van Dijk was typical condescending bluster about “only one team trying to win the game” and the hosts being “superior in all aspects”, with his tunnel taunt of Onana that “because of you we only played a half hour game” particularly weird.

Klopp was unable to “remember such a dominant performance against Man United” as manager and captain consoled themselves with claims of supremacy. Yet it rings a little hollow when Liverpool, for all their possession and their shots, did not create one memorable chance against an opponent that has played this fixture in precisely the same way for about six years.

Klopp took on the same patronising, mocking tone after a goalless draw at Anfield in October 2017 – “I think Man United came here wanting a point and they got it, we wanted three points and we didn’t get it. If we were to play this way… we could not do it at Liverpool. But obviously for Manchester United it’s OK” – and it just comes across as futile point-scoring, ‘playing the right way’ nonsense for the sake of pleasing the banter social media fans. Liverpool drawing a match only they supposedly tried to win reflects poorly on just one team and it wasn’t the visitors.

Reagovat
r.mrazik

jenze nedali

Reagovat
stiflerovamama

Nebol to od nás ideálny výkon. Niekedy to bolo kŕčovité, chýbala nám ľahkosť. Dnes nemal svoj deň ani Dominik. United moc na útočenie nemysleli, takže bolo jasné, že to bude takýto typ zápasu ak nedáme rýchly gól. Už som len čakal, že dostaneme gól z nejakého brejku.

Pochválil by som Enda, naopak taký Darwin za mňa už tretí zápas úplne slabý prínos pre mužstvo. Začínam mať pocit, že jeho futbalové IQ naozaj nebude na moc vysokej úrovni keď sa tak na neho človek pozerá. Najviac ma vytočilo, pri tej jeho šanci keď šiel skoro sám na bránu, keď sa tam ešte primotal Diaz, prázdna brána a on namiesto toho, aby dobehol loptu signalizuje faul

Reagovat
Salfovic

U Nuneze je kruciální otázkou, zda je to větší spalovač nebo debil.

Reagovat
VTID94

Londýn...

Villa 3-1 Palace

Chelsea 0-1 Villa

Villa 4-1 West Ham

Villa 3-1 Fulham

Spurs 1-2 Villa

Villa 1-0 Arsenal

Brentford 1-2 Villa

Reagovat
guestikor

Jak jste hráli do té červené Brentfordu? Už jsem se těšil ze ztráty a zase to o gól urvete

Reagovat
VTID94

Hrali sme ako každý zápas vonku. Nevedeli sme si prihrať poriadne ani na meter a každú šancu sme spálili. Luiz veľmi chýbal v strede. Ale Bailey to rozhýbal ostatne ako vždy keď naskočí z lavičky.

Reagovat
forrest

V konecnem zuctovani, pokud nema byt LFC mimo TOP4 (coz je jejich idealni pozice), by bylo fajn, kdyby jim titul utekl o 1-2 body, nebo jeste lepe, o skore, o 1-2 goly…

Reagovat
Hachim Mastour

neviem či je skóre relevantne

Reagovat
masly008

v PL ano.

Reagovat
Hachim Mastour

vlastne ano

Reagovat
Mastný Chobot

toto sú ciele Manchesteru United pre zbytok sezóny

Reagovat
Busby babes

its the little things.

Reagovat
forrest

Neboj se, ono to u vas bude dost podobny, az to zacnete zase v dubnu nebo kvetnu srat…

Reagovat
Mastný Chobot

To je tiež jeden z cieľov, predpokladám. Len teda hádaj, kto ti tam potom ostane, keď my aj Liverpool odpadneme.

Reagovat
forrest

City zde ma snad jen jednoho fanouska. To je nuda s nima…

Reagovat
Pospovič

Do těch vašich žabomyších válek se nemá cenu zapojovat

Reagovat
Busby babes

ja bych vam to i pral, ale zas pulka vasi fanbase tady jsou fakt kokoti. ale jinak pro nas jste takova nejvic safe varianta no.

Reagovat
Salfovic

To by tady bylo 10x větší peklo než když vyhrál Liverpool.

Reagovat
Busby babes

jako... tady asi jo, obecne ne

Reagovat
Neutron

potom jedine to musi AV udrzat, ten jeden tabulkar co tu prispieva sa bude dat v pohode vydrzat.

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

fakt jo? Já teda kvůli minulosti vám nepřeju ani boha. Jako silného soupeře ano, ale jako vítěze jste po Spurs ti nejhorší.

Reagovat
Busby babes

pro nas obecne nejste moc rival. Jasne, tech par let jste byli hlavni souper a Vieira vs Keane bylo vypjate a melo to naboj. ale proste historicky tam nejaka rivalita neni no.

Reagovat
Trand

Půlka vaší fanbase tady jsou taky fakt kokoti, takže si myslím, že v tomhle ohledu si není moc co vyčítat

Reagovat
Busby babes

rozporovat ti to nebudu

Reagovat
Registrujisejenproto

Ubozaci z United

A mezi Arsenal, LFC a City at vyhraje ten nejlepsi

Reagovat
forrest

Nevim, zda bych se daval mezi Arsenal a City, kdyz jste loni byli radi za 5. flek a dneska neporazite doma nas, kdyz mame nejhorsi formu za 10 let a chybi nam 15 hracu z prvniho tymu…

Neco mi rika, ze aspirant na titul by tohle mel vyhrat.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Ty sa snažíš podpichovat, ale je to také varenie z vody. Liverpool a Arsenal túto sezónu niečo dosiahnu, chápem zle sa na to diva, tak si len predstavuješ ako sa to nepodarí

Reagovat
Busby babes

Aston Villa?

Reagovat
Euphael

pls

Reagovat
J0EL

nerob lebo tuto svoju predpoved zmeni na nas este

Reagovat
forrest

Hele, vam bych ten titul klidne i docela pral… my adepti nejsme a kdyz bych si mel vybrat nejmensi zlo…

Reagovat
avicii

Reagovat
JohnnyBravo

A jinak, aby to nezapadlo, Nunez je největší špína současného fotbalu

Reagovat
forrest

Podepisuji. Zde nejde jinak, nez souhlasit. I mnozi LFC fans to tak vidi…

Reagovat
Luc-Luc

Proc?

Reagovat
JohnnyBravo

Vypadá jako kokot, chová se tak a hraje za Liverpool

Reagovat
Luc-Luc

Ty mas dost

Reagovat
Neutron

vsak taketo sracky isli na Bruna non stop a pri Nunezovi sa citis pohorseny?

Reagovat
oli9

víš ,že máte v týmu zubatou cikánskou mrdku Bruna ? a ten k tomu ještě simuluje

Reagovat
bbbauch

Uz jenom podle jedinyho prispevku vim, ze ses na 100 % vetsi mrdka nez Bruno.

Reagovat
oli9

jo podle příspěvku. Ty nebudeš zase nejostrejsi tužka

Reagovat
bbbauch

To vis zeji ty zubat cikanska mrtko

Reagovat
VTID94

A Antony je dobrák od kosti

Reagovat
forrest

Antony je hned za nim, ale o nem neni v tomto vlakne rec.

Reagovat
VTID94

No spomína sa nejaká špina v súčasnom futbale tak Antonyho nemôžme vynechať

Reagovat
forrest

Jako jo. Neboj se, tak me ten jeho ksich a chovani dost sere…

Reagovat
VTID94

Presne ten ksicht

Reagovat
Miguel19

Chápu, že je to dost subjektivní, ale že zrovna fanda, co má v týmu Bruna nebo Antonyho...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
forrest

Bruno je v klidu, je nesnasen hlavne kvuli tomu, ze je dobrej. Kdyz je posledni roky s KdB nejlepsi zaloznik PL, to se neodpousti no…

Antony neni dobrej, je nesnasen od ostatnich a v lasce ho nemaji ani fans United.

Reagovat
Mastný Chobot

"Kdyz je posledni roky s KdB nejlepsi zaloznik PL, to se neodpousti no"

Tjn, de Bruyne je neskutočne nenávidený, no

Reagovat
forrest

Je problem taky v tom, ze United lezi vsem ostatnkm fans PL nejvic v zaludku.

City nikoho moc nezajima… je to zkratka trochu zkresleny…

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
PP

tebe evidentně nedostanou..

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Presne preto je Bruno neznesitelny. Lebo je dobry

Reagovat
SaianSupaCrew

Nesmysl. Nikdo soudný jeho fotbalové kvality a jeho celkový přínos zpochybňovat nemůže.

To co na něm spoustě lidem (včetně mě) vadí, je jeho chování a to, že je to fakin delfín.

Reagovat
forrest

Ma lepsi dny k horsi… ale treba chovani takovyho CR7 mi prijde daleko daleko horsi a to je pro polovinu lidi co sleduji fotbal modla…

Tak nevim no… za me je proste ta “zmrd aura” okolo Bruna dost prikreslena tim, ze hraje prave za United.

Reagovat
Salfovic

Souhlasím s tím, že Ronaldo je ještě horší.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

WTF

Reagovat
masly008

Tak ti jsou třeba 2 a 3

Reagovat
J0EL

Reagovat
JohnnyBravo

Abych byl fér, tak to byl souboj dvou asi nejnesympatičtějších hráčů v PL, kterej o chlup vyhrál Nunez

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Bruno je milacek.

Reagovat
Freedo

A sexy

Reagovat
vodka

je fakt, ze nejvetsti mrdka jmenem bruno je ted v newcastleu, ale beru, ze to se az tak nevi, protozoe ukazuji jen jeho highlighty

Reagovat
Miguel19

Pro mě třeba vede Romero. Ale říkám, to je subjektivní…

Reagovat
Busby babes

Romero je slusnej kandidat. ja bych pridal i golmana Martineze, to je hroznej curak.

Reagovat
Nizzie

No clash s Maupayem měli pěknou teď, to se potkali dva dementi. Btw toho bych tam zařadil klidně taky.

Reagovat
Miguel19

Jop, ale ten alespoň není zákeřnej, jak ta mrdka Romero.

Reagovat
Ondiis

Protože to je brankář žejo ten hrát v poli, tak bych se vsadil že by nebylo větší svině mezi hráči

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pa3ce

A nezabudnime na tretieho Argentince do party, Lisandra

Reagovat
avicii

Reagovat
oli9

Reagovat
Registrujisejenproto

Aby to nezapadlo, zamet si pred vlastnim prahem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Frony

Máte v týmu minimálně 3 větší mrdky

Reagovat
Wazz Wazz

Nunez je smradlavá mrdka ale na toho holandskýho přičmoudlýho hajzla Van Dijka nemá..tomu by měl někdo prošlápnout šroubama koleno kurvě křivé

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

pickford se snažil

Reagovat
Bandita_Harry

Fnuk fnuk

Reagovat
Nikikrew

Ten je lokalizovany v Tottenhama a Owny sa mu snazi robit nepravdivy PR

Reagovat
SunFells

Reagovat
Salfovic

Nezná nějaký fanda Liverpoolu kapacitu jednotlivých tribun na Anfieldu po současné rekonstrukci ?

Reagovat
WienArsch

Anfiel Road Stand bude mit kapacitu 16.000 lidi. Celkove to bude 61.000.

Reagovat
Salfovic

A the Kop se nemá zvětšovat ?

Reagovat
Herbmeister

Doufám, že si ETH z dnešního zápasu odnesl, že příště vyměnit Mctomimaye za Bruna a sestavu nechat stejnou.

Double pivot v záloze se mi dnes líbil. A v obraně Varane ukázal, že je náš nejlepší stoper o parník nebo i dva.

Casemiro+Mainoo a před nimi Bruno by mohlo v záloze fungovat pěkně. Jen doufat, že pár zápasů takhle stihnou, než se někdo z defenzivních záložníků zase zrání.

Reagovat
JohnnyBravo

Casemiro a Mainoo možná, ale Amrabat je průser, jak jsem se na něj těšil, tak jsem teď rád, že je to jen hostování, který snad nezměníme v přestup

Reagovat
Busby babes

stejny

Reagovat
iamek

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
neyto

Reagovat
Freedo

Reagovat
j_mrazik

Čekal jsem, že bude stíhat tempo a půjde mu to. Možná se zlepší, zvykne si na ligu.

Reagovat
Likan7

Reagovat
iamek

Mainoo je poklad

Reagovat
Busby babes

jako jo, ale jinak si z tohodle zapasu do tech dalsich moc nevezmes. Dneska jsme fakt betonovali a hlavne chteli neprohrat. vzhledem k forme, zranenim a vyprasku, co jsme dostali minule. ale takhle hrat v dalsich zapasech nepujde...

Reagovat
j_mrazik

Navíc podle sestřihu jste mohli prohrát fakt vysoko… zase.

Reagovat
Busby babes

nemyslim si. velke sance Pool zase nemel. gol dat mohli/meli ale jinak...

Reagovat
vodka

jako ne, no. dneska jsme sli do bloku, coz neni cesta a ani to neni styl ETH, Varane a jeho vykon byl super, souhlasim, ale jinak je to mimo

Reagovat
Herbmeister

Z každého zápasu se něco musí odnést. A tuhle sezónu je naše záloha průchoďák. Double pivot by tohle mohl vyřešit.

A nechal bych sestavu stejnou, taktiku ne. Samozřejmě, že takhle hrát jen na Anfieldu a všude jinde útočněji

Reagovat
avicii

Viem ze fans United radi poukazujú ako kto nezvláda a podobne ale keď som si teraz precital diskusiu tak im po jednom upotenom bode na Anfielde normálne ujebalo

Reagovat
forrest

15 hracu out, nehorsi forma za 10 let

Vy - podle vas - kandidati na titul, po zapase s Bayernem bylo pro vas jen otazkou, jestli vyhrajete rozdilem 5-8 golu

A ono ne… Muzete byt radi za bod vy, nemit tuhle bezmoc cokoliv promenit, odjizdime z Anfieldu s vyhrou.

Reagovat
Bandita_Harry

Joo ako obvykle

Reagovat
Luc-Luc

Pro ne to nejspis vysledkovej vrchol sezony a pro nas ostuda jak prase.

Reagovat
Wazz Wazz

stačí si přečíst ty hovna co jste tady plodili před zápasem a hned je všem jasno komu tady jebe už delší dobu...

Reagovat
Jardin

No to že si tam jdou United pro výprask jsem tedy slyšel i od vašeho tábora

Reagovat
forrest

Ty vole, to tady fanoušci Arsenalu teď budou papouškovat furt dokola, že někdo z fanoušků United očekával prohru? Co tím vlastně má být řečeno?

Reagovat
Jardin

Že hovna o debaklu nesdíleli jen fanoušci Liverpoolu, ale také fanoušci United. A jdu si vyndat oblíbené týmy z profilu, tohle přečtení komentáře, otevření profilu daného uživatele a urážení dle týmu už je na mě moc...jak ve školce.

Reagovat
Neutron

jediny kto z nasho tabora tipoval debakel bol iamek ostatni cakali obycajnu prehru, co je myslim, celkom triezve uvazovanie pred zapasom a zhodnotenim situacie.

Reagovat
forrest

Já čekal výhru 1:2, redku pro VVD a zranění Salaha...

Reagovat
Neutron

ty nepodavaj kamarade rodina ti podakuje

Reagovat
forrest

Vidím to už asi od 4. fanouška Arsenalu... a kromě iamka, který někde napsal 7:0, jsem nezaznamenal nic extra no...

Reagovat
avicii

Prevažne

Reagovat
Neutron

kktina, za mna cista remiza, od Vas to pisal Luc a od nas iamek zvysok bol skor striedmy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

Jsi tady prvně?

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...cist taky ty sracky,jak zase dostaneme 7 a nakonec to byl zapas,ktery klidne mohlo MU se stestim vyhrat

a ted si tady hrajes na haura

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Ja som nič také nepísal, toto sedí úplne na imaka inak

Reagovat
forrest

Před zápasem jsi psal, že jestli tohle nevyhrajete a nevyužijete naší marodku, tak je to na facku. Navrhuju, dnes v pondělí 18. 12., v posledním adventním týdnu, všem fanouškům LFC, jít před zrcadlo a jednu si vlepit... Pak možná příště půjdete do derby s větší pokorou bez diskuzí, jestli vyhrajete o 5 gólů nebo o 8...

Reagovat
ashburtongrove

Ja navrhuji sraz pred Edenem, postavit do rady

Reagovat
forrest

Sraz před Edenem a pak jít na pivo.

Reagovat
avicii

Véd je to na facku a zasluzenu kritiku voči nám.. Ale to ta akože takýto názor urazil .. ? Keď hráte zle, prehrate doma rozdielom triedy prti Bouremothu, mate tonu zranených hráčov tak keď napíšem ze toto je pre nás povinnosť vyhrať a keď to nedáme sme mantaci tak to sú akože nejaké nemiestne reci

Reagovat
forrest

Já vím, tebe zrovna nemyslím, ty jsi o nějakých debaklech myslím nic nepsal... Ber to s rezervou, dělám si trochu prdel... Já jsem za bod rád, v téhle situaci jsme víc čekat nemohli...

Reagovat
avicii

No dobre

Reagovat
Busby babes

v cem prosim te? ze rikame: zlatej bod v nasi situaci?

Reagovat
avicii

No práveže tvoja reakcia je úplne v pohode plus sa k tebe aj par ludi pridalo ale čo tu rozbehol ten forrest a ďalší tak to je kvalitka, nehovor ze keby také niečo robia naši fans tak ich nevysmejes, teraz si len tichucko lebo sú to síce kreteni, ale vaši

Reagovat
forrest

Aha. Tak beru zpět. Tu facku si dej...

Reagovat
avicii

Reagovat
VTID94

Pravda bola napísaná. United takticky nedali gól aby Liverpool nemohol otočiť zápas

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Luc-Luc

Nevim, kde jsme vzali 2.66 xG, vsak se na to nedalo nedivat. Arsenalu s takovym vykonem gola nedame a nejakej dostanem urcite, protoze narozdil od united to nejsou kopyta vepredu

Reagovat
fenixLFC

proste sa vsetky tie strely scitali, ved v priemere to nie je ani 0,08 xG na strelu, co su myslim bezne zakoncenie po rohoch

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/match/22060

hodne strel, Gakpo na konci velkou sanci, ono se to nascita

Reagovat
avicii

To bude úplne iný zápas, otvorený, hlavne v útoku musíme byť dôslednejši

Reagovat
iamek

Donny van de Beek will complete medical tests as new Eintracht player in the next 24 hours. Loan deal will be signed this week.

The buy option clause will be there as revealed on Friday; it's not mandatory, worth €11m fixed plus €4m add-ons.

Snad ho za takové drobaky koupi

Reagovat
Freedo

Nevím, jak mu bude sedět Bundesliga. Nepřišel mi jako soubojový typ. Ale přeju mu hodně štěstí. Nebyl to dobrej přestup, ale aspoň se choval celkem profesionálně narozdíl třeba od Sancha.

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Herbmeister

Reagovat
Ligter

Reagovat
pingla

k nám se nehodí, nechytil se, ale jinak se chová jako profík

Reagovat
Salfovic

To by tam musel sakra zářit, aby ho za tohle koupili, ta částka je naopak pro Frankfurt hodně vysoká. Drobáky, ty vole, ta PL bublina je úžasná

Reagovat
Neutron

ale uplne vazne...tych 11mega to je hovno pre hocaky klub PL...naopak pre Frankfurt by islo o 2-3 najdrahsi prichod...podla bonusov no...

Reagovat
Salfovic

No právě.

Reagovat
fff

Utrpenie sledovat ten zapas, uz asi po cca 15 minutach sa zdalo pravdepodobne, ze ten gol skratka nedame .

Fair play pre MU ako to odjazdili a branili velmi slusne, mali sme sice 30+ striel, no nejake ohromne sance to neboli.

Vcelku ma prekvapilo, ze hral Gravenberch, ktory do zatvorenej obrany moc platny nie je, tomu skor vyhovuje tahat loptu. Podla mna byt tam Elliot, ktory by bol v tomto zapase omnoho platnejsi, tak by sme tam mozno nejaky ten gol dali. Plus teda Jota by sa do tohto zapasu hodil, skoda toho. Kazdopadne Klopp to podla mna s tou zalohou moc neporiesil a ked siel dole Szoboszlai (dalsi, ktoremu trochu odisla forma), tak nechapem, preco nesiel hore Elliot uz vtedy.

Inak pisal som to minule a dnes sa k tomu musim vratit, ten Diaz ... on chudak od toho zranenia za LFC je uplne o nicom. Nevie prejst cez hraca, takmer kazdy jeho akcia skonci prihravkou na krajneho obrancu alebo zaloznikovi. Nunez dostava vela kritiky (a napr za vcerajsok opravnene, ci uz vykon ale zas to mierne drble spravaniem kedy mohol skoncit s cervenou), no Diaz je podla mna nas najslabsi utocnik uz mesiace a nejak sa to neriesi.

Potesil aspon Endo, ten bol super, spolu s VVD mozno nas najepsi hrac.

Kazdopadne uz dlhsie sme v stave, ze vysledky su lepsie nez hra a terntokrat sa to neskrylo tym, ze by nam tam daco padlo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/oltsport_/status/1736617658785706419

tak jo, nasel jsem fungujici video. lol Oliver. Jako nejak extrami to nevadi, myslim si ze je lepsi, kdyz bude hrat AWB, ale za tohle dat dve zluty...

Reagovat
forrest

Není někde k porovnání to vztekání Nuňéze? Bylo vidět jak chce trefit na solar Evanse a pak to vztekání mi teda přišlo daleko horší...

Ale opravdu se asi neodvážil dát rudou takhle na začátku zápasu...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
iamek

Strasny srac

Reagovat
Nizzie

Nechápu.

Reagovat
John Obi Mikel

Oliver správně Nemá se chovat jak kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

v akejkolvek situacii Oliver nespravne, bud mal vylucit aj Nuneza alebo nemal vylucit Dalota...

Reagovat
wild

podla mna mal vylucit Nuneza a Dalota nie. Nunez spravil 2 hluposti proti pravidlam - odkopnutie lopty a gestikulacia smerom k rozhodcovi. Obe z nich mali byt potrestane ZK.

Naopak, Dalot spravil gestikulaciu smerom k rozhodcovi, za ktoru dostal 2xZK. Na tom videu od Busbyho je dobre vidiet, ze ta druha ZK bola uplny nezmysel. Ved Dalot uz nic nespravil po tom, ako dostal prvu ZK. Strasny fail od Olivera..

Reagovat
krisa

Nunez byl strašně brzy, na to neměl koule. Být to na konci jako Dalot, tak podle mě letěl taky. Tím neříkám, že je to správně.

A navíc, kdyby vylil Nuneze už na začátku, tak by si Klopp vyhodil čelist z pantu..

Reagovat
Neutron

v pohode, keby drzal jeden meter tak by som sa nad to bez problemov preniesol, karta zapas neovplyvnila, prisla uplne v zavere, dalsi zapas moze hrat AWB.

Reagovat
forrest

Aha... já měl za to, že se vztekal podruhý po tý žlutý... Ale on se prvně vztekal, že aut měl být pro United (což byla pravda) a až potom se vztekal, kdy dostal tu žlutou, na tu druhou žlutou už nic neudělal...

Prostě dvojí metr, ale tak na to už jsme u LiVARpoolu zvyklí...

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

První dostal za vztekání a druhou za tleskání nad hlavou.

Reagovat
oli9

Reagovat
wild

Oliver je chuj, chcel na seba upozornit a podarilo sa mu to.

V ziadnom pripade toto nebolo na 2xZK.

Naopak, Nunez mal dostat kartu za odkopnutie lopty a nasledne gesta k rozhodcom. V jeho pripade nedal ani jednu a v druhom hned 2

Chvalabohu, na vysledok to nemalo efekt, kedze to bolo v uplnom zavere

Reagovat
Front hell

Núňez kartu dostal za odkopnutí

Reagovat
Nizzie

Nedostal za ten faul?

Reagovat
Front hell

Mi se právě zdá že tady někdo psal že rozhodčí ukazoval že za zakopnutí míče

Reagovat
Nizzie

Tak to jsem tedy nepostřehl a co jsem to sledoval, tak mám za to, že kartu dostal "jen " za faul.

Reagovat
Front hell

Ja to taky nepostřehl, ale vím že to tady v diskuzi rozebírali.

Reagovat
andkoo

ved ani reziser prenosu to nevedel narychlo najst, ze za co bola ta druha ZK

Reagovat
Nikikrew

Oliver chuj fakt to by stari harcovnici boli vzdy vyluceni v ich ere

Reagovat
pingla

divím se, proč jen třeba v tomto vláknu nikdo nekritizuje Salaha. Moc dobře věděl, že to hrál on. Až bude zase v 16 padat jak listí na podzim, tak snad mu to rozhodčí spočítá a vyleje ho hned.

Reagovat
oli9

a co ? vždyt tam na něj hulakal a mával rukama a i po upozornění pokračoval a fakoval ho ... dobře mu tak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

nefakoval ho

Reagovat
oli9

jako fakt se nezlob ale oprávněná já to sledoval a řikal jsem si první za co ale podle opakovačky se vztekal dost a adresoval ro rozhodčímu i ty gesta a to letos rozhodčí v PL naprostá katastrofa...

Otázko je jestli by mu ji dal například i v 15. minutě ..

přece jen takto už to moc neřešilo nebo nebolelo v tom utkání

Reagovat
Busby babes

nezlobim. Me to prijde prisne, ale tak jako v pohode. nejak zasadni to neni. chapu, ze to vidis jako opravnene a nemam s tim problem.

Reagovat
Čenda

Oliver je chuj a to ví každý, ale tys byl jeden z těch, co tehdá obhajoval tu dvojitou žlutou pro Martineliho ne?

Reagovat
Busby babes

ja ani nevim o cem je rec, takze kdo vi.

Reagovat
Busby babes

https://www.eurofotbal.cz/clanky/neco-takoveho-jsem-jeste-nevidel-podivoval-se-arteta-po-bizarnim-vylouceni-535968/?forum=1#forum

well, koukam ze jo. pokdu je to tohle. ale taky koukam, ze to je teda dost jina situace, kdy Martinelli udelal druhej faul pri dane vyhode za prvni faul? z toho, co jste tu psali jsem myslel, ze taky dostal dve zlute za protesty.

Reagovat
Busby babes

pokud jde o pravidla, tak Oliver samozrejme mohl dat i tu druhou za nesportovni chovani.

Reagovat
Čenda

Jop, to jsem měl na mysli. A jo, máš pravdu, je to něco jinýho, ale obojí podle mě teda picovina, i kdyz každá z trochu jinýho důvodu. Ale příčina stejná, debilní Oliver

Reagovat
R.Meireles

Tady se z toho dela trochu drama. Ano, byli jsme jasní favoriti, ale bylo to derby. Kdyz jsme se mi placali kolem 8 místa, tak jsme taky MU pravidelne dokázali potrapit.

Diaz by si mohl proti arsenalu odpocinout, kdy se má vratit Jota?

Téměř pul sezony za náma a jsme druzí se ztratou jeden bod na prvni flek.

Za mě teda prevažuje spokojenost.

Reagovat
krisa

Arteta by měl brát nějaké prášky už To jsou strašně zbytečné karty a pak zas bude chybět na lavičce.

Reagovat
SunFells

Nějací favoriti na los LM? Já bych nejradši chtěl Lazio, dost vzácný soupeř a proti Sarrimu by to mohl být pěkný dvojzápas. Nepřál bych si nyní moc Inter. A nejpravděpodobnější je Leipzig.

Reagovat
Mastný Chobot

Lazio, Lipsko alebo aj Neapol by som bral, nech je to zaujímavé.

Reagovat
krisa

beztak to bude PSG

Reagovat
SunFells

Může být. Říkalo by se tomu "moment, kdy se Kylian rozhodl"

Reagovat
SunFells

Tak teď půjde do Realu ...Sociedad

Reagovat
Euphael

Dostaneme PSG

Reagovat
Coutinho10

kdyu koukám na ty týmy, co budou v losu, tak mi to přijde, že ty dvojice, ať budou jakékoliv, že to nebude tak atraktivní jako v minulých letech

jediný asi ta, kdo dostane PSG no

Reagovat
SunFells

To je teda krátká paměť.

Reagovat
Coutinho10

tak málo ENG týmů, možná tím to bude, není tam ani Benfica a další...naopal Kodaň atd.

Reagovat
SunFells

Club Brugge a Frankfurt tam byl loni. Ta celá jedna "italská větev" pavouka byla nejchabější co pamatuju.

Reagovat
Coutinho10

tak Frankfurt aspoň tým z BL....jo a ta Itálie, to je fakt, stejně i letos dá se říct

Reagovat
SunFells

+ Kodaň > MU

Reagovat
Coutinho10

no, atraktivitou si myslím ne, kvalitou asi jo

Reagovat
LaVolpe

Bral bych někoho z Itálie, třeba to Lazio ze stejného důvodu. Nechci Kodaň - neatraktivní a nečitelný soupeř.

Reagovat
LaVolpe

Tak Porto.

Reagovat
SunFells

Porto, boha

Reagovat
Mastný Chobot

Asi najnezaujímavejší z tých súperov pre mňa. Aspoň to teda snáď nebude ťažký postup

Reagovat
LaVolpe

Ale už nemáme Lorda, aby je smetl hattrickem.

Reagovat
SunFells

Mně přijde, že s nimi, příp. portugalskými týmy hrajeme často a nevidím to moc jako zkoušku.

Reagovat
Coutinho10

i Liverpool je měl asi 2x v této fázi

Reagovat
mr.Silver

hlavně dostanou 5:0 na Emirates.

Reagovat
SunFells

The last time Arsenal faced Porto in the Champions League and gone through to UCL quarterfinals, Nicklas Bendtner scored a hat-trick.

Reagovat
mr.Silver

Jj, ještě si vybavuji ten krásný průnik a gól Nasriho.

Reagovat
SunFells

Nepamatoval jsem si, že to bylo proti nim, ale přesně vím, který gól myslíš

Reagovat
Nikikrew

Kaslat na Nasriho, ale to bola Diabyho vecer

Reagovat
Trand

Wtf, já si pamatuju jenom Nasriho, jak řádil

Reagovat
Nikikrew

Na niektore zapasy polahky nezabudnes , ale tak hatrick Lorda si nepamatas?

Reagovat
Trand

Vůbec tyjo. Já si pamatuju jak Nasri prokličkoval z pravého křídla a dal gól a právě jsem měl v hlavě zafixované, že hattrick dal on.

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

to si vôbec nepamätám

Reagovat
Trand

Taky ne

Reagovat
Nikikrew

Boha chalani co mate za pamat

Reagovat
Front hell

Reagovat
Jardin

tuhle vzpomínku jsem měl někde hodně vzadu v hlavě hrůza, tohle je Arsenal v topu

Reagovat
LaVolpe

Ten rozhodčí tím tehdá skončil. Už jsi nepískl.

Reagovat
ashburtongrove

To jsem vubec nechapal co se stalo, takovej wtf moment na vsech frontach

Reagovat
Nikikrew

Vtedy ma sralo najviac preco Sol ako najviac skuseny hrac nesiel hned pred loptu

Reagovat
Gunner14

Ty vole ptsd

Reagovat
Front hell

toto letí

Reagovat
Gunner14

Reagovat
forrest

To si Scousers taky o víkendu říkali...

Nechť je tento komentář uchován a objeven v únoru.

Reagovat
SunFells

Inter vs Atletico, to je fajn že tyhle možné bolístky se zredukují navzájem

Reagovat
owny✨

Je to úplně jedno, i tak nepřejdete přes osmifinále

Reagovat
Front hell

Pšššš tady se řeší LM

Reagovat
Nizzie

Boj o konferenční ligu je vedle kámo.

Reagovat
Coutinho10

Porto vs Arsenal....zajímavý

Reagovat
Coutinho10

PSG vs Real Sociedad ...neobvyklá dvojice, aspoň neokoukaná dvojice

Reagovat
Coutinho10

Kodaň vs Man City ...uvidíme, jestli se Kodaň znova hecne jako proti MU a otázka hlavně, jakou formu City budou mít no

Reagovat
diastan

To by slo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kinky7

jako ze by si Kodan dala rovnou manchester double

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Je smutný, když se nás ten los netýká.

Reagovat
iamek

A další sezonu taky

Reagovat
John Obi Mikel

Tam už je stejně zmrvená verze LM.

Reagovat
Busby babes

jo proto ji nase tymy nechteji hrat... uz to chapu, zasadove.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Zažil jsem

Reagovat
oli9

Ztráta z United doma a tím klaunem v bráně. Pro nás určitě. Zlobit se můžeme jen na sebe ,že tam nic nepadlo ...bylo to špatné ..bylo až okaté jak všechno serou na tu pravou stranu neustále

měl tam padnout gol a už by to jelo na 4:0 ... Takto United i když se štěstím tak ten bod prostě mají zaslouženě.. Naše neschopnost

Reagovat
John Obi Mikel

Tak se štěstim nebo zaslouženě???

Reagovat
Čenda

Asi si zasloužili mít štěstí? Nemyslím si. Ale odmakat to bohužel odmakali a pool je měl rozbít, jsou to lempli.

Reagovat
VTID94

Ako tipujete konečné umiestnenie Aston Villy?

Reagovat
Mastný Chobot

5

Reagovat
SunFells

Vidím, že už máte docela náskok před Chelsea a Newcastlem. Může to být i 4.

Reagovat
iamek

6

Reagovat
ashburtongrove

5

Reagovat
Nikikrew

5

Reagovat
Hachim Mastour

5

Reagovat
Busby babes

vsichni pisou 5, zajimalo by me komu veri, ze je preskoci... maj uz celkem naskok na Spurs, newcastle a nas.

Reagovat
Bandita_Harry

No neviem, Všetci sú dosť zrakveni, to si ešte Villa spraví náskok ktorý si už udrží

Reagovat
diastan

4

Reagovat
Neutron

2

Reagovat
Bandita_Harry

4 a výhra v Conference League

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele