Premier League preview - 16. kolo

08.12.2007, 09:28, aktualizováno 09.12.2007, 09:20
Previews
Anglické giganty čekají souboje s nováčky, Manchester United přivítá poslední Derby, Chelsea se utká se Sunderlandem. Vedoucí Arsenal jede na půdu trápícího se Middlesbrough, Liverpool se představí v Readingu, zajímavou podívanou slibuje duel Tottenhamu s Manchesterem City. Kolo otevře utkání sousedů v tabulce - Aston Villy (7.) s Portsmouthem (6.).
Aston Villa - Portsmouth FC  (sobota 13:45)
Souboj Aston Villy s Portsmouthem se stal úvodním zápasem 16. kola. Výkony obou týmu z posledních zápasů slibují atraktivní podívanou, ve které je přeci jen za mírnějšího favorita považována Villa.

Domácí fotbalisté nyní řeší jeden velký problém. Jejich klíčovému obránci Olofu Melbergovi totiž po letošní sezóně končí smlouva a podle předběžných informací by mohl zamířit do Juventusu. Záložník Craig Garden však věří, že švédský stoper zůstane. "Je pro nás hodně důležitý, dokáže totiž hrát ve středu obrany i na jejím pravém kraji. Máme poměrně malý kádr, proto v lednu bude důležité, aby nikdo neodcházel a byl bych rád, kdyby tak učinil i Olof," vzkázal Gardner svému spoluhráči.

Aston Villa je na sedmém místě za Pompey jen díky skóre, to se však můře po tomto zápase změnit. Martin O’Neill totiž bude nejspíš postrádat jen zraněného bulharského záložníka Stiliana Petrova, zatímco Nigel Reo-Coker se vrací zpět po disciplinárním trestu.

Portsmouth nyní drží úctyhodnou sérii, kterou by určitě velmi rád prodloužil i na hřišti Aston Villy. Svěřenci Harryho Redknappa neprohráli již deset zápasů v řadě a vytěžili z nich 22 bodů. Další potěšující zprávou je pro anglického kouče marodka. Mimo hru zůstávají pouze Primus, Craine a Lauren. Naopak do utkání by už mohl zasáhnout nigerijský dlouhán Kanu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.05 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Birmingham City  (sobota 16:00)
Newcastle ve středeční dohrávce s nožem na krku uhrál kýžený bod proti Arsenalu a tentokrát před ním stojí tříbodová výzva, na St. James Park totiž v sobotu přijede nováček z Birminghamu, který v posledních pěti zápasech venku třikrát prohrál a jen jedinkrát se na hřištích soupeře radoval.

Magpies nakonec mohli klidně doma Arsenal porazit a po Seville se tak stát teprve druhým katem Gunners, to by však svěřenci Sama Allardyce museli v závěrečných minutách utkání proměnit alespoň jednu ze svých mnoha slibných příležitostí. Nicméně i bod je pro trápící se Straky určitě úspěchem. Ve středečním duelu hráči Newcastlu jasně všem ukázali, že se s nimi nadále musí počítat pro boje o pohárové příčky, jelikož odehráli moc dobrých devadesát minut a i "Big Sam" se vyznamenal a ukázal všem skeptikům, že i on může odvést u kormidla Magpies dobrou práci. Nadále mu však jeho plány kříží zranění důležitých borců. Tradičně schází Michael Owen, k němuž jen na tribunu v sobotu přisednou i Carr, Faye a Cacapa. Naopak by se mohlo do akce vrátit levé křídlo Damien Duff, který v týdnu nastoupil za rezervu.

Na lavičce Birminghamu se hbitě zabydluje nový kouč Alex McLeish a už v minulém kole naznačil svůj potenciál – své mužstvo nejen že dobře namotivoval, ale i po taktické stránce dokonale připravil, a proto bylo schopno zvrátit zápas na White Hart Lane ve svůj prospěch. Jak už bylo uvedeno, Birmingham však z posledních pěti utkání venku vyhrál jen jedinkrát a to právě minule, je tedy možné, že to byla jen jakási výjimka, ale také mohlo jít o začátek blýskání na lepší časy. Birmingham je stále o jednu příčku za Newcastlem a i přes případnou výhru by tam také zůstal, momentálně totiž na Straky ztrácí 4 body. Před McLeishovými hochy tak v sobotu stojí obrovská výzva dostat se na dosah první desítce. Do hry by se měl vrátit záložník McSheffrey a útočník O’Connor, zatímco nadále chybí Borja, jenž si zahraje asi až v březnu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.73 - 3.35 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Po nijak zářivém startu do nové sezóny se Everton v posledních zápasech rozehrál do výborné formy. Neoblíbenou příchuť porážky nepoznal už více jak šest týdnů, a to v anglické Premier League i Poháru UEFA, a proto bude zajímavé sledovat jeho počínání proti nevyzpytatelnému Fulhamu, který potřebuje body jako sůl.

Toffees si navíc po středečním zápase v Poháru UEFA s ruským mistrem z Petrohradu dokonce vychutnali postup do závěrečné části. Trenéra Moyese kvalifikování do dalších bojů těší, on však preferuje výkony v Premier League. "Prioritou je pro mě určitě anglická liga," prozradil.

Everton se před zápasem s Fulhamem nachází na poklidném devátém místě, přičemž na pohárovou šestou pozici ztrácí pouze tři body. Navíc liverpoolští fotbalisté budou určitě ve větším psychickém klidu, jelikož výsledky z poslední doby je musím nadmíru těšit. V minulém domácím zápase dokonce rozstříleli nováčka ze Sunderlandu 7:1. Potěšující zprávou je také, že do utkání nezasáhne pouze zkušený Alan Stubbs a u Josepha Yoba je start nejistý.

Remízový král Fulham měl v posledních třech kolech těžký los. Nejprve zavítal do Liverpoolu, potom hrál doma s Blackburnem a následně se střetnul s Manchesterem United, a tak není divu, že z těchto utkání vytěžil pouhý bod za remízu s týmem Marka Hughese. "Před Vánoci je v Anglii vždy náročný program, který hodně ovlivní další průběh sezóny," řekl trenér hostů Lawrie Sanchez, jehož ovšem v Goodison parku nečeká nic snadného, jelikož se musí vypořádat s rozsáhlou marodkou.

Mimo hru by měl být ruský záložník Alexej Smertin, který stále laboruje se svalovým zraněním, ale také Phillipe Christanval, Kasey Keller, Lee Cook, Ian Pearce, Brian McBride a Jimmy Bullard. Naopak po jednozápasové pauze zapříčiněné problémy bolestmi v rameni by se měl vrátit německý obránce Moritz Volz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Derby County  (sobota 16:00)
Manchester United čeká v sobotu velmi snadné sousto, alespoň se to dá očekávat. Na Old Trafford totiž přivítá beznadějně poslední Derby County, které si podle mnohých jede pro další výprask. Fotbalový David má totiž zatím nálepku týmu, na němž si ostatní vesměs jen vylepšují skóre.

Nicméně Manchester má už letos jednu nepříjemnou zkušenost s papírově o mnoho slabším soupeřem, v předposledním kole podlehl Boltonu. Teď se tak dá očekávat, že se z nedávného výbuchu Fergusonova družina poučí a svého soka bez debat převálcuje.

Jako obvykle Manchester neodstartoval do letošního ročníku zrovna nejlépe, ale teď už opět sbírá body jako na běžícím páse. V předposledním kole však přišel první zádrhel v podobě porážky od slabého Boltonu a minulý víkend další, i když podstatně menší, když se Rudí Ďáblové doma nezvykle trápili v duelu s Fulhamem a nebýt skvělého výkonu Ronalda možná ani v tomto utkání naplno nebodovali.

Zaváhání ManU je velice nepravděpodobné už jen proto, že posledních sedm domácích zápasů vyhrálo, zatímco Derby uhrálo na hřištích soupeřů letos všehovšudy pouhý bod. Marodka Manchesteru zůstává už po několik kol beze změn – nadále ji okupuje dlouhodobě zraněná pětice ve složení: Neville, Park, Foster, Silvestre a Scholes.

Derby je letos zatím naprosto jasným adeptem na sestup už jen proto, že vévodí snad všem záporným statistikám Premier League. Ono nejen že pravidelně inkasuje něco kolem tří gólu, ale také zatím vstřelilo pouhých pět, což je v porovnání právě s ManU naprosté minimum. Přestože to letos Rudým Ďáblům také nikterak zvlášť nestřílí, nasázeli svým soupeřům obstojných 25 branek. A ještě větší kontrast nacházíme v tabulce obdržených gólů. Manchester v tomto případě zdobí skvostné číslo sedm, zatímco Derby inkasovalo již 34krát.

Slušný pokrok však v minulém kole zaznamenala obrana Beranů na Stadium of Light, kde dostala jen jediný gól. Možná vedení nešťastného nováčka našlo ideálního kouče pro Derby – Paula Jewella. Že by konečně blýskání na lepší časy? Derby se narozdíl od jiných tápajících celků nemůže ani vymlouvat na zranění. Chybí totiž jen Edworthy, který by si dokonce na Old Trafford už mohl zahrát, a Todd.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Stejně jako pro Manchester United tak i Chelsea nepřipravilo 16. kolo žádný oříšek. Na Stamford Bridge totiž přijede 15. Sunderland, který poslední 4 venkovní střetnutí prohrál.

Manažer "Blues" Avram Grant zavřel ústa všem pochybovačům již krátce po vstoupení do funkce hlavního trenéra Chelsea, díky skvělým výsledkům mužstva. Dokonce i začal plnit své předsevzetí, že vnese do hry Blues atraktivitu. Chelsea vynesl až na 3. místo jen šest bodů za lídra soutěže Arsenal.

Klub si ale stanovil hlavní cíl prorazit v Evropě, přestože určitě chce titul jako každý jiný. Zajímavé je, že přitom marodka Blues patří k nejrozrostlejším v Anglii. Skví se na nich hned šest jmen, a to jmen takového formátu jako jsou Drogba, Malouda, Čech, Ballack, Carvalho či Ferreira. Navíc nenastoupí ani suspendovaný záložník Essien. I přes tyto problémy je domácí celek jasným favoritem.

Sunderland se po nečekaném debaklu od Evertonu 1:7 v předposledním kole minulý víkend oklepal a vyhrál 1:0 nad Derby. Teď však nemůže počítat s nějakým zázrakem, vždyť venku letos nevyhrál ani jednou a navíc se představí na samotném Stamford Bridge, které nebylo dobyto již předlouhé tři roky. Sunderlandu bude i v Londýně nadále chybět čtveřice hráčů – Nosworthy, Anderson, Varga a Richardson. Nově pak na marodku přibylo jméno křídelníka Carlose Edwardse, jenž si z vítězného zápasu s Derby odnesl zlomeninu nohy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Reading - Liverpool FC  (sobota 18:15)
Liverpool poslední dobou poráží své soupeře rozdílem třídy. V posledních pěti zápasech nastřílel celkem 21 branek a pouze jednu dostal. Navíc v Premier League vyhrál už tři zápasy v řadě a svou sérii bude chtít určitě protáhnout i v zápase s Readingem.

Domácím fotbalistům se proti Readingu daří. V minulé sezóně se s ním střetl dvakrát a pokaždé se radoval ze zisku tří bodů. Podle výsledků z letošní sezóny zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se mělo něco změnit. Royals jsou týmem, který inkasuje velké množství branek a hlavně proto mají na svém kontě tak málo bodů. To se však v nejbližší době změní, alespoň tohoto názoru je hostující obránce Ibrahim Sonko.

"Inkasovali jsme hodně branek, ale nyní toužíme udržet čisté konto. Byly to pro nás těžké časy. Všechno se točí okolo důvěry. Jestliže jste útočník a nestřílíte branky, tak se neustále zabýváte, kdy vám to tam konečně padne a jestliže jste obránce a stále dostáváte góly, přemýšlíte, co se stane příště?" prohlásil Sonko. "Víme, že nejsme ve špatném postavení, ovšem mohlo to být lepší," dodal.

Reading bude pro toto utkání postrádat zraněného obránce Johna Ostera, jehož stále trápí zraněný kotník, podobně je na tom také Glen Little. Naopak Michael Duberry se už po zranění žeber vrátil zpět do tréninku, na hřišti jej však zatím ještě neuvidíme.

Trenér Liverpoolu Rafael Benítez díky téměř neomezeným možnostem stále není rozhodnutý, které útočníky pošle na hřiště od začátku. Předpokládá se však, že Reds nastoupí se dvojicí Torres – Crouch, což jsou hráči s nejlepší aktuální formou. Mladý španělský kanonýr nastřílel v 17 zápasech úctyhodných jedenáct branek a poslední dobou přímo září. Naposledy se trefil v minulém zápase proti Boltonu.

"Proti Readingu to bude hodně těžké, jelikož je to kvalitní tým, především po fyzické stránce. Nebude to snadné pro všechny mé hráče, ovšem nejtěžší práce čeká na útočníky," předpovídá Benítez, jenž se musí vypořádat s absencí Aggera, Pennanta a Alonsa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.50 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Middlesbrough FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Tento víkend by se dal tak trochu označit za víkend favoritů. Stejně jako Chelsea a Manchester čeká i Arsenal v neděli jeden z hlavních adeptů na sestup. Vedoucí celek tabulky totiž na závěr týdne cestuje na Riverside Stadium, kde sídlí 18. Middlesbrough, jenž naposledy na svém hřišti podlehl Aston Ville vysoko 0:3.

Boro si kromě toho, že zpackalo své poslední vystoupení před vlastním publikem, prochází jakýmsi obdobím sucha, již 11. kol totiž neochutnali Southgatovi svěřenci slastný pocit výhry. Pod bývalým kapitánem týmu se tak začíná nepěkně viklat trenérská židle. Ukazuje se, že tah dosadit na post hlavního kouče klubovou legendu, ale jako manažera nezkušeného muže, nebyl zrovna z těch nejšťastnějších. O Middlesbrough nemůžeme říct, že by pro něj bylo domácí prostředí nějakou výhodou, ba naopak je ve statistice sledující domácí zápasy druhým nejhorším celkem Premier League.

Zdá se, že týmu z Riverside Stadium uškodil hlavně odchod obou členů útočné dvojice Yakuba a Viduky. V posledních pěti utkáních totiž Middlesbrough dalo pouhopouhé dva góly. Mladičký Aliadiere zřejmě ještě nemá zkušenosti na to, aby mohl táhnout tým v jedné z nejprestižnějších soutěží v Evropě. Je ale také pravda, že Southgatovi ztěžuje jeho první trenérskou štaci i napěchovaná marodka. Do zápasu s Arsenalem nenastoupí Bates, Arca, Mido a Huth a nevídané je také to, že se zranila jak brankářská jednička, ale i dvojka – Schwarzer s Jonesem, tudíž se opět mezi tři tyče postaví mladík Turnbull.

Arsenal uprostřed týdne dohrával s Newcastlem druhé kolo a nakonec může být rád, že ze St. James' Parku odvezl alespoň bod za remízu 1:1. O to větší bude mít motivaci spravit si na tápajícím Middlesbrough chuť. Každopádně ani remíza na severu Anglie nepřerušila pochopitelně Arsenalu jeho šňůru bez porážky, která má momentálně i s loňskou sezonou délku 22 zápasů. A neporazitelnost si udržuje i přes zranění svých klíčových hráčů jako jsou Hleb, Flamini, Fabregas a Van Persie. Kdo ví, jak by se současnému Arsenalu dařilo v plné síle. Třeba se letos dočkáme repete sezony 2003-04, kdy nenašel Arsenal přemožitele ve všech 38 zápasech.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Turnbull – Young, Woodgate, Wheater, Pogatetz – Johnson, Boateng, Cattermole, Rochemback, Downing – Aliadiere
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Almunia - Sagna, Toure, Gallas, Clichy - Eboue, Diarra, Gilberto, Rosicky - Adebayor, Eduardo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.75 - 3.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (neděle 16:00)
Překvapivě až 16. Tottenham přivítá v jednom ze čtyř nedělních zápasů na svém hřišti naopak senzaci letošního ročníku Premier League Manchester City. Spurs musí bezpodmínečně vyhrávat a výjimkou nebude ani duel s pátými Citizens, i když bude domácím chybět potrestaný kapitán Keane.

Nový kouč Tottenhamu Juande Ramos nijak zvlášť hru Kohoutů nepozvedl a pravděpodobně se zatím na anglické půdě aklimatizuje z útočného španělského stylu. Za vše hovoří statistika Spurs z posledních deseti zápasů: 1 výhra, 5 remíz a 4 prohry. Je jasné, že není lehké se vyrovnat se ztrátou takových hráčů, jakými jsou King, Rocha, Gardner, Bale či Akotto, přesto by ale měl Tottenham odvádět lepší výsledky. Pro vzorový příklad nemusí chodit daleko, stačí jen nahlédnout na výkony svého londýnského souseda – Arsenalu.

Už jenom z absencí je poznat, že Tottenham bude mít asi hlavně problém s defenzivní činností. Zatímco průměr vstřelených gólů na domácí zápas činí 2.4, průměr obdržených branek je podobný – 2.1! Teď se však budou muset domácí obejít bez svého nejlepšího střelce Keanea, a tak se pravděpodobně vedle Berbatova postaví Defoe. Nicméně ani Bent není v žádném případě bez šance.

Citizens ztrácejí pouhé tři body na druhou pozici a pyšní se nejlepší domácí bilancí, když ani jednou na svém hřišti nezaváhali. Letos jsou ale týmem dvou tváří, zatímco doma body dolují, venku jsou velmi nejistí a právě na hřištích soupeřů nechali doposavad všechny body, které letos ztratili. Mnoho expertů proto předpovídá City ne zrovna světlou budoucnost. Pokud se hra Citizens mimo City of Manchester Stadium v nejbližších týdnech nezlepší, dá se očekávat rapidní propad na nižší příčky. Momentálně má Manchester spolu s Fulhamem nejrozšířenější marodku ze všech klubů hrajících Premier League, ovšem právě na zápas se Spurs se plánuje návrat hned čtveřice borců – a to Johnsona, Onuohy, Vassella a Mpenzy. Stále však nemůže hrát Bojinov, Elano ani Sturridge. A aby toho nebylo málo, v karetním trestu je Hamann.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bolton Wanderers - Wigan Athletic  (neděle 16:00)
Tři body z tohoto utkání budou mít pro oba týmy nesmírnou hodnotu. Zvedající se Bolton by se tak o něco konečně vzdálil sestupovým příčkám, zatímco Wigan se může po dlouhé době odpoutat od předposledního místa, které už nějaký pátek okupuje.

To, že je Bolton skutečně v dobré formě, nepotvrzuje jen nedávná výhra nad Manchesterem United, ale také postup v Poháru UEFA do další části. Trotters v základní skupině dokonce neprohráli jediné utkání. Ovšem zkušený Gary Speed nabádá své spoluhráče, aby na pohárový úspěch zapomněli a soustředili se pouze na Premier League.

"Zápas s Wiganem bude pro nás důležitější než duel s Červenou Hvězdou Bělehrad," prohlásil Speed. "Nyní totiž máme konečně možnost vzdálit se týmům ze dna tabulky. Navíc hrajeme doma, takže tři body jsou povinnost," dodal anglický veterán.

Wigan v minulém kole konečně zabral a po sérii porážek vybojoval cennou remízu s Manchesterem City. Proti Boltonu už navíc nový kouč Steve Bruce může počítat s uzdraveným útočníkem Heskeym, který by měl nastoupit již od začátku utkání společně s Marcusem Bentem. "Emil je jedním z nejlepších útočníků v Anglii, proto mě mrzí, že je velmi podceňovaný," prozradil Bruce. "Má výborné držení míče, je silný ve vzduchu a úspěšný v zakončení. Má prostě všechno," dodal anglický kouč, který Heskeyho označil dokonce za svůj talisman.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - West Ham United  (neděle 17:00)
Střetnutí mezi domácím West Hamem United a Blackburnem nabídne vyrovnaný souboj týmů ze středu tabulky. Blackburn se díky mírnému poklesu formy v minulých zápasech propadl na 8. místo, WHU si drží pozici desátou.

Speciální náboj bude mít tento duel pro hostujícího obránce Lucase Neilla, ten přestoupil ke Kladivářům právě z Blackburnu kvůli touze dosáhnout něčeho většího. Tento transfer však rozhořčil všechny fanoušky Rovers, kteří jej považovali za největší defenzivní hvězdu svého týmu. "Pro nás i Lucase to byla těžká doba. Chtěl jsem, aby setrval, jenže on tak neučinil, a proto jsem musel tým psychicky přesvědčit, že bez Lucase jsou ještě silnější než s ním. Podle mě čas ukázal pravdu," prozradil kouč Hughes.

Blackburn se po třech nevyhraných zápasech v řadě v minulém kole konečně zvedl a doma si poradil s Newcastlem. Mark Hughes nyní po svých svěřencích chce, aby se soustředili pouze na duel s West Hamem, jelikož další bodová ztráta by mohla mít dosti citelné následky na vývoj v tabulce. Už nyní je však jisté, že do zápasu nezasáhne kapitán Nelsen, ale ani dvougólový střelec z minulého zápasu David Bentley.

Hostům se poslední dobou proti Blackburnu daří. V loňské sezóně s ním oba vzájemné zápasy vyhráli a zcela jistě by svou sérii protáhli o další utkání. Trenér Curbishley může být konečně spokojen. Zranění totiž trápí už pouze Marka Nobla, všichni ostatní hráči mu jsou k dispozici, což je po rozsáhlé marodce ze začátku sezóny pro West Ham výborná zpráva.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.20 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC15114032:1237
2.Manchester United15103225:733
3.Chelsea FC1594222:931
4.Liverpool FC1486026:630
5.Manchester City1593319:1530
6.Portsmouth FC1576225:1327
7.Aston Villa1583426:1627
8.Blackburn Rovers1575320:1826
9.Everton FC1573526:1624
10.West Ham United1454519:1219
11.Newcastle United1554621:2519
12.Birmingham City1542916:2414
13.Reading1542918:3214
14.Fulham FC1527618:2413
15.Sunderland AFC1534815:2913
16.Tottenham Hotspur1526726:2812
17.Bolton Wanderers1525812:2211
18.Middlesbrough FC1525813:2711
19.Wigan Athletic15231011:269
20.Derby County1513115:346

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak dneska straky snad konečně doma za 3 body! Let´s go Damien Duff

Reagovat
smazaný uživatel

Straky snad konečně zaberou a asi žádné překvapení nebude. Nebo,že by CHelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by Derby..?

Reagovat
TomikK

tezko, spis doufam ze si vzali veliky batohy, aby to uvezli domu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm koukam na to a zatim prekvapivi prubeh....na Derby je osvedceny zpusob a to je natlakova hra, jsou hrozne nemotorni a delaji chyby...ale ManU je nechava hrt...Ferguson nevoli nejstastnejsi taktiku...uvidime co prinese zbytek zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

ee, birmingham remiza..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele