Premier League preview - 15. kolo

01.12.2007, 09:48, aktualizováno 03.12.2007, 08:55
Previews
Souboj dvou rozjetých týmů uvidí Birmingham, kde Aston Villa přivítá vedoucí Arsenal. Manchester United se zaváhání v Boltonu pokusí odčinit v pondělí doma proti Fulhamu, Chelsea v městském derby přivítá West Ham a Liverpool přivítá Bolton...
Chelsea FC - West Ham United  (sobota 13:45)
Londýnské derby mezi Chelsea a West Hamem je na programu tuto sobotu už od 13.45 středoevropského času. Chelsea se pod novým trenérem rozjela do výtečné formy, ale ani s West Hamem to zatím nevypadá zrovna zle. Momentálně je na desáté příčce a rád by rozšířil svou šňůru neporazitelnosti už na 6 utkání.

Ovšem i Chelsea se může pyšnit úctyhodnou sérií bez porážky, naposled na ni vyzrál Manchester United 23. září. Dohromady i s duely na mezinárodní úrovni to dělá slušných 13 zápasů bez prohry. Po vysoké výhře nad v Lize mistrů dosud neporaženým Rosenborgem jsou hráči Blues v sedmém nebi, stejně jako Avram Grant, který se těší velké důvěře svého nadřízeného Romana Abramoviče, i díky tomu, že konečně pod ním začala Chelsea hrát atraktivní fotbal. S hochy ze Stamford Bridge se rozhodně tak musí nadále počítat do bojů o titul, momentálně si stojí tak, že na vedoucí Arsenal, jenž má ještě zápas k dobru, ztrácí pět bodů. Pikantní bude tento souboj pro dva domácí hráče – Joe Cole a Frank Lampard rozjeli svou úspěšnou kariéru právě v dresu Kladivářů a momentálně oba ve skvělé formě budou usilovat o tři body na opačné straně lodě. V brance Chelsea by se mohl objevit Petr Čech, minimálně do Vánoc si také nezahraje portugalské defenzivní duo Ferreira – Carvalho. A záložní řadu zřejmě citelně oslabí neúčast suspendovaného Essiena. Pomalu už se zapomnělo na stále marodícího Ballacka a nově se na seznam zraněných přidal i Florent Malouda.

West Ham je zatím jediným týmem, který dokázal vyloupit nově vybudovaný Emirates Stadium, a teď se chystá ukořistit všechny tři body i na jiném londýnském stadionu – na Stamford Bridge. West Ham s dlouhou listinou zraněných borců může děkovat asi jen Alanu Curbishleymu, že se zatím netopí v sestupových vodách. V útoku vlastně může bývalý trenér Aston Villy využít jen Carltona Colea, ten však svou šanci chytil pořádně za pačesy a v minulých zápasech se rozehrál do pravděpodobně životní formy. I on bude mít zvláštní motivaci proti Chelsea, stejně jako na druhé straně Lampard s Joem Colem, poněvadž za Chelsea kdysi také hrával. Proti West Hamu však před tímto utkáním hovoří nejen přeplněná marodka, ale také historická bilance v londýnských derby. Hammers vyhráli jen jediné z posledních deseti. Po dlouhém zranění se konečně vrací další bývalý hráč Blues Scott Parker a narozdíl od jiného uzdraveného hráče Ashtona by měl zaujmout i místo v základní sestavě uprostřed záložní řady. Naopak nadále na soupisce scházejí: Julien Faubert, Calum Davenport, Kieron Dyer, Bobby Zamora, Anton Ferdinand, Craig Bellamy, Nigel Quashie a Lee Bowyer.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Cudicini - Belletti, Terry, Alex, A Cole - Mikel, Makelele, Lampard - Kalou, Drogba, J Cole
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Green - Neill, Gabbidon, Upson, McCartney - Solano, Mullins, Noble, Parker, Etherington - Cole
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wigan Athletic - Manchester City  (sobota 16:00)
Výborný start, potom nebývalá krize. Tak těmito slovy by se zatím nejlépe dalo okomentovat letošní počínaní Wiganu. Ten snad už zapomněl, jaké je to radovat se z vybojovaného vítězství, ovšem pokud bude chtít tento slastný pocit opět zažít, musí se předvést v tom nejlepším světle. Na JJB stadium totiž zavítají svěřenci švédského taktika Erikssona, kteří se nacházejí v dost odlišné pozici.

"Není nic horšího, než nastoupit proti týmu, který vyměnil trenéra a hraje na domácí půdě," prozradil Eriksson. "Bude to velký zápas, hlavně hodně těžký. Navíc nemám ani tušení, v jaké sestavě by mohli nastoupit. Wigan je mnohem lepším týmem, než by se mohlo zdát při pohledu na tabulku," složil Eriksson poklonu před svým dnešní soupeřem. Manchester City bude pro toto utkání postrádat Dariuse Vasella, Neduma Onuohu, Michaela Johnsona, ale především playmakera Elana. V pořádku už ovšem jsou Emile Mpenza a Vedran Corluka.

Také Steve Bruce má důvod k radosti. Jeho klíčový útočník Emile Heskey se totiž udravil dříve, než bylo v plánu a již proti Citizens by měl být schopen nastoupit od začátku utkání. "Emile se uzdravil skutečně rychle, což mě velmi těší. Tento týden velmi tvrdě pracoval a je už plně připraven," řekl Bruce pro anglická média. Otazník visí pouze nad Valenciou, který si po zápase s Arsenalem stěžoval na bolest v koleně.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.15 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Reading - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Oba týmy zatím zůstávají za předsezonními předpoklady. Middlesbrough naposledy vyhrálo 1. září a při současném střeleckém počínání se tomu ani nelze co divit. Je dost možné, že tento zápas bude pro kouče Garetha Southgate posledním, jelikož po tomto kole může jeho tým v případě prohry a vítězství Wiganu nad Citizens klidně klesnou až na předposlední místo.

Reading se i letos stále drží nálepky nevyzpytatelného týmu v soutěži. Nyní však na tým Stevena Coppella přišla krize – poslední tři zápasy prohrál. Proto v duelu s Boro nebere anglický trenér na lavičce Royals nic jiného, než vítězství.

"Jestliže nebudeme dobře naladěni, jestliže jim dáme hodně prostoru, potom budeme zranitelní. Mají pár dobrých hráčů, takže je musíme uhlídat," informoval o svém plánu Coppell. "Tomuto zápasu dáváme stejnou vážnost jako utkání například s Arsenalem. Očekávám, že vyhrajeme," pokračoval sebevědomý Coppell. "Bude to důležitý zápas pro obě mužstva, nejen pro ně. Tento duel sehrajeme na začátku nového měsíce, a právě prosinec je pro nás strategicky významný," dodal.

Reading se musí obejít bez zraněného obránce Michael Duberryho, který se stále ještě úplně nezotavil po zranění žeber. Mnohem větší starosti však mají v Middlesbrough. Southgate se musí obejít hned bez dvou brankářů, své jedničky Marka Schwarzera a trojky Rossa Turnbully. Mimo hru je stále také kanonýr Mido. Naopak do hry se vrací záložník Julio Arca.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.12 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Derby County  (sobota 16:00)
Svěřenci trenéra Roye Keanea po dobrém vstupu do sezóny tápou. Chuť výhry nepoznali už přesně osm zápasů. Nyní však mají nejlepší příležitost to změnit. Na svém stadionu přivítají Derby County, tým s nejhorší defenzívou i ofenzívou. Hlavně proto vedení Beranů na současnou situaci zareagovalo razantně – vyhodilo kouče Billyho Daviese a nahradilo jej Paulem Jewellem. Toho ovšem nečeká snadná práce, jelikož jeho tým ukazuje již od startu sezóny, že není konkurenceschopný a většinu utkání prohrává s vysokým počtem inkasovaných branek.

"Nadešel čas konečně bodovat," uvědomuje si Keane. "Když se podívám zpět, prohráli jsme řadu zápasů rozdílem třídy, na ty však teď musíme zapomenout," dodal Ir, jenž hráče nabádal, aby zapomněli na krutou porážku z minulého kola, kdy si Sunderland odvezl sedm branek ze hřiště liverpoolského Evertonu. Black Cats navíc mají na marodce pouze jednoho hráče – Nyrona Nosworthyho, jehož trápí zraněná kolenní šlacha. Dean Whitehead, Andy Cole a Carlos Edwards se po zranění vrátili už v zápase s Evertonem a použitelní by měli být taktéž proti Derby.

"Fotbal je především psychologický bitva a my z ní rozhodně strach nemáme," slibuje Jewell na oficiálních stránkách posledního celku Premier League. "Máme dobré hráče a chci dosáhnout toho, aby si více věřili. Když se nacházíte na poslední místě, necítíte se moc dobře, ale doufejme, že se to změní," dodal anglický kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Portsmouth FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Kvalitní vyrovnaná fotbalová bitva – to se dá očekávat od souboje Portsmouthu s Evertonem. Domácí celek je prozatím v anglické lize na sedmém místě se 26ti body.

Portsmouth letos předvádí pěkný fotbal, naposledy v lize prohrál na začátku září s Arsenalem. Ani hostující Everton nenechává nikoho na pochybách, jaké jsou jeho kvality. Naposledy ukázal své schopnosti před týdnem, když rozstřílel tým Sunderlandu 7:1. Možná i proto lze očekávat naprosto vyrovnanou taktickou bitvu, o jejímž výsledku může rozhodnout každá maličkost.

Marodky obou týmů jsou relativně prázdné, což také může znamenat příslib kvalitní fotbalové podívané. Kouč domácího celku Harry Redknapp nemůže počítat se startem Martina Crania a Nwankwa Kanua, kteří jsou zranění.

Ani trenér Evertonu David Moyes si nemusí dělat velké vrásky kvůli marodce. Do hry nenastoupí pouze dva zranění hráči – Alan Stubbs a Ian Turner. Nejasný je start Leightona Bainese.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Newcastle United  (sobota 16:00)
V Ewood Parku se utkají dvě velice vyrovnaná mužstva – domácí Blackburn, devátý celek Premier League, jemuž se v poslední době nedaří (naposled vyhrál před více než měsícem) s týmem Newcastlu, který momentálně okupuje jedenácté místo v anglické nejvyšší fotbalové lize a jehož výsledky v poslední době rozhodně nejsou uspokojivé.

Obě mužstva v minulém kole vysoko prohrála – Blackburn podlehl Aston Ville 0:4 a Newcastle nestačil na Liverpool, když prohrál 0:3. Z tohoto faktu lze jednoznačně vyvodit, že oba týmy si jednoznačně budou chtít spravit pošramocenou reputaci. Stav marodky i výhoda domácího prostředí mírně favorizuje tým domácích. Trenér Blackburnu Mark Hughes si může mnout ruce – na marodce totiž není ani jeden (!) hráč . Do hry na straně domácích nezasáhne pouze Nelsen, který si odpykává trest za své vyloučení v zápase proti Aston Ville.

Naopak kouč hostí Sam Allardyce má důvody k nervozitě. Na marodce Newcastlu je kromě hlavní hvězdy týmu – Michaela Owena, dalších šest fotbalistů. Do hry jistě nenastoupí Babayaro, Duff ani Ramage. Nad startem Cacapy, Taylora a Fayeho visí velký otazník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Arsenal FC  (sobota 18:15)
Jak Aston Villa, tak Arsenal snadno s nulou propluly posledním kolem a nyní si to rozdají mezi sebou. Arsenal má za sebou úterní porážku od Sevilly 1:3, ale v Premier League si nadále udržuje neporazitelnost, když naposledy porazil doma Wigan 2:0. Aston Villa si však s papírově těžším Blackburnem poradila ještě jasnějším rozdílem 4:0 a momentálně je na skvělé 6. příčce.

Mnozí odborníci pasují do role favorita tohoto zápasu právě domácí Aston Villu, s ohledem na velké problémy Arsenalu se zraněními klíčových opor a posledního neúspěšného zápasu ve Španělsku. Aston Villa si prozatím letos vede velice dobře a poslední čtyři zápasy se radovala z vítězství. Disponuje navíc druhým nejlepším gólmanem Premier League Scottem Carsonem, když v počtu čistých kont je na tom lépe jen José Reina. Ironií osudu je, že právě on je jeho rivalem v Liverpoolu, odkud Carson ve Ville hostuje.

Vedle toho letos Aston Villa nezaostává ani v útočné činnosti, o čemž svědčí i fakt, že poslední dva zápasy vyhrála 4:0, respektive 3:0, a to navíc v obou případech na hřišti soupeře. Na poslední chvíli ale z očekávané základní jedenáctky vypadl nejlepší střelec týmu Agbonlahor, jehož start je ve velkém ohrožení a pravděpodobně ho zastoupí vedle Carewa Marlon Harewood. Ještě se neví, zda nastoupí také Stilian Petrov, ale jeho případě je jeho start výrazně pravděpodobnější, dokonce i očekávaný. Aston Ville bude jistě citelně scházet i bývalý kapitán anglické jedenadvacítky Nigel Reo-Coker, jenž si odpykává karetní trest.

Arsenal se bude muset na Villa Parku obejít bez klíčových postav, jakými bezpochyby jsou Fabregas či Van Persie, a tak bude mít o to složitější návrat na vítěznou vlnu po zaváhání v Seville. V brance Arsenalu opět dostane přednost Manuel Almunia, kterého dokonce v týdnu označil Wenger za možnou budoucí jedničku španělské reprezentace, přestože mu je už 30 let. Kromě již výše zmíněných marodících hvězd bude kouč Wenger postrádat pro sobotní duel i Diabyho, tréninkovou zátěž už vcelku zvládají Hleb s Clichym, ale přesto by neměli do tohoto souboje zasáhnout, alespoň ne od začátku. Vrací se také pracant Flamini a hrát budou i v úterý odpočívající kapitán Gallas a kanonýr Adebayor.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.20 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Bolton Wanderers  (neděle 16:00)
Dosud neporažený Liverpool přivítá v neděli na Anfield Road trápící se Bolton, který získal z možných 42 bodů pouhopouhých 11. Reds si ve středu uchovali naději na postup ze základní skupiny Ligy mistrů, stejně tak jako Wanderers v Poháru UEFA.

Liverpool se v poslední době rozjel do úctyhodné rychlosti, při níž boří všelijaké překážky. Nejprve v posledním kole přejel Newcastle jednoznačně 3:0 v jeho možná nejvíce jednostranném zápase sezony, vyjma toho s Derby, a pak v rámci Champions League porazil 4:1 Porto. Liverpoolu by mohl k vítězství dopomoci i fakt, že se nikdo čerstvě nezranil. Přesto manažer Benitez i nadále nemůže využít služeb Xabiho Alonsa, Aggera a Pennanta. Do základní sestavy by se mohli po delší pauze vrátit Riise s Kewellem a zajímavé bude sledovat, jak vyřeší Rafa rébus, koho postaví do útoku vedle Torrese. Jestli to bude Voronin, jenž měl místo v základní jedenáctce pro zápas s Portem, nebo ve středu střídající Crouch, jenž Ukrajince zastínil čtvrtým gólem do sítě Porta, kdo ví? Navíc do třetice připadá v úvahu i nasazení holandského forvarda Kuyta.

Bolton jede do Liverpoolu s hřejivým pocitem u srdce, když v minulém kole obral o všechny body jiného favorita – Manchester United. Bolton však i v neděli nemá vůbec co ztratit, takovéto souboje nemá povinnost vyhrávat. Wanderers ve čtvrtek doma pouze remizovali s Arisem Soluň, přesto mají stále slušnou šanci postoupit do 3. kola Poháru UEFA se třemi body za stejný počet remíz. Hostující kouč Garry Megson je nucen učinit tři změny v sestavě, nepočítáme-li opětné zařazení do sestavy Dioufa a Anelky, oba totiž trenér šetřil v zápase s Arisem a poslal je na hřiště až v 64. minutě. Což jasně ukazuje, že priorita Megsona leží přeci jen spíš na tomto těžkém ligovém zápase, než na taktéž důležitém boji v evropském poháru. Kvůli kartám nenastoupí Hunt s Nolanem a hrát nebude ani Guthrie, jenž je zde na hostování právě z Liverpoolu a ve smlouvě má zabudovánu podmínku, že nemůže nastoupit proti svému kmenovému klubu. Ve čtvrtek nemohl hrát Campo, proti Liverpoolu by měl ale odehrát celý zápas. Nově se na marodce, kde už mají své místo Dzemaili, Vaz Te, Helguson a O’Brien, hlásí i McCann, jenž si ošklivě poranil hlavu při utkání se Soluní.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Kewell, Lucas, Mascherano, Gerrard, Torres, Crouch
Bolton Wanderers - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen, O’Brien, Joey O’Brien, Meite, Cid, McCann, Campo, Giannakopulos, Anelka, Diouf, Davies
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Birmingham City  (neděle 17:00)
Tento souboj bude pro oba týmy značně významný. Tottenham se pod novým trenérem Ramosem zvedl a dostal se konečně ze sestupových příček, to ovšem Kohoutům určitě nestačí, a proto berou ze střetnutí s týmem Alexe McLeishe jedině tři body. To u Birminghamu je tomu naopak. Blues se dlouhou dobu pohybovali ve středu tabulky, ovšem nyní se po sérii ne moc vydařených výsledků propadli až na poslední záchranářské místo.

Spurs neprohráli už pět utkání v řadě, jenže častokrát kvůli své chybující obraně přicházejí o plný bodový zisk, což se málem potvrdilo také ve čtvrtečním zápase Poháru UEFA. Ramosův tým přivítal dánský Aalborg a po prvním poločase prohrával již 0:2. Naštěstí však do druhé půle vstoupil jako vyměněný, svému soupeři už nic nedovolil a během dvaceti minut otočil na 3:2.

"Je sice pravda, že jsme udělali řadu chyb, ovšem ponaučili jsme se a už je dělat nebudeme," sliboval před médii španělský kouč. "Zápas s Aalborgem byl pro nás velmi cenná zkušenost, jelikož hráči nesložili zbraně, ale naopak ukázali svou sílu a nepříznivý výsledek otočili," dodal Ramos. Toho jako trenéra chválí také samotní hráči, hlavně díky jeho klidné povaze. Potěšující zprávou pro něj může být i marodka – do utkání možná nezasáhnou pouze Jenas, Defoe a stoper Kaboul.

Birmingham kromě poklesu formy musel řešit ještě jednu nepříjemnost, od týmu odešel kouč Steve Bruce, jenž neodolal vábení Wiganu. Podařilo se však rychle najít kvalitní náhradu, kormidla se ujal bývalý kouč Rangers a skotské reprezentace Alex McLeish. Tomu hned po příchodu udělal určitě velkou radost Gary O’Connor, který se opět vrací po zranění. Mimo hru tak zůstává pouze Wilson Palacios.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Fulham FC  (pondělí 21:00)
Manchester má v zápase s Fulhamem šanci napravit nepovedené vystoupení v Boltonu, se kterým nečekaně prohrál 0:1. Právě tato prohra se velmi tvrdě promítla do tabulky. United si sice udrželi druhou pozici, ovšem na první Arsenal nabrali tříbodovou ztrátu. Navíc jelikož Gunners už v tomto kole mají svůj zápas za sebou a opět jej vyhráli, současná ztráta činí bodů již šest.

"Každý někdy může zaváhat a jeden zápas nic neřeší," uvedl zkušený domácí záložník Ryan Giggs k zápasu z minulého kola. "Problém nastává, když prohraje dva nebo tři zápasy, to už stojí za zamyšlení," pokračoval bývalý velšský reprezentant.

Fulhamu se proti Manchesteru zásadně nedaří – prohrál s ním posledních pět vzájemných střetnutí. To předposlední dokonce s debaklem 1:5. Svěřence Lawrieho Sancheze nečeká nic snadného ani nyní. Návrat po zranění hlásí kanonýr Wayne Rooney, který by měl společně s Carlosem Tevezem vytvořit opět jednu nejobávanějších útočných dvojic Premier league.

"Prosinec je pro nás úspěšným měsícem. V historii se nám v jeho průběhu téměř vždy dařilo. Věříme, že do Vánoc získáme opět původní formu, jelikož nás čeká řada důležitých zápasů," doufá Giggs. Ten by podle předběžných zpráv do tohoto utkání měl zasáhnout základní sestavě, podobně jako třeba Hargreaves, Brown nebo Tevez, kteří v úterý večer proti Sportingu Lisabon v Lize mistrů od začátku nehráli. Kromě dlouhodobě zraněných Scholese, Silvestreho, Parka a třetího gólmana Fostera se stále protahuje návrat kapitána Garyho Nevilla. Ten kvůli problémům s lýtkem nehrál už osm měsíců a přestože už trénuje, k zápasu ještě připraven není. Jinak má manažer United Sir Alex Ferguson k dispozici kompletní kádr, drobné šrámy z Ligy mistrů vyléčili Vidič a Ronaldo.

Trenér hostů Lawrie Sanchez má v týmu Davida Healyho, rekordmana v počtu nastřílených branek v kvalifikaci na mistrovství Evropy, ten se ale v klubu dost trápí. V nedávno skončené kvalifikaci dal v dresu Severního Irska 13 branek, za Fulham se ale letos trefil jen čtyřikrát. To by Sanchez rád změnil, a tak mu naordinoval individuální trénink. "David tvrdě maká a doufejme, že se dostane na takovou úroveň, na které by měl být. Premier League je fyzicky velmi náročná," řekl anglickým médiím severoirský kouč na lavičce Fulhamu.

Londýnskému týmu stále nepomůže Maurice Volz, přestože už po zranění nastoupil za rezervu. Na početné marodce jej doplňují Cristanval, Keller, Cook, Pearce, McBride, Bullard a Elliot.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC13103029:1033
2.Manchester United1493223:730
3.Manchester City1492318:1429
4.Chelsea FC1484221:928
5.Liverpool FC1376022:627
6.Aston Villa1483325:1427
7.Portsmouth FC1475225:1326
8.Everton FC1472526:1623
9.Blackburn Rovers1465317:1723
10.West Ham United1354419:1119
11.Newcastle United1353519:2118
12.Fulham FC1427518:2213
13.Reading1441917:3113
14.Tottenham Hotspur1426624:2512
15.Bolton Wanderers1425712:1811
16.Birmingham City1432913:2211
17.Middlesbrough FC1424812:2610
18.Sunderland AFC1424814:2910
19.Wigan Athletic14221010:258
20.Derby County1413105:336

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fulham to má za tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Gunners nezklamou, budou to mít těžký, Aston Villa letos zabrala. Jsem docela zvědav na Sunderland - Derby

Fulham třeba překvapí.. pak by se Arsenal od Red Devils mohl odpoutat na šest bodů...teda pokud Man City nevyhraje, ale má Wigan tak to je dá

Reagovat
smazaný uživatel

11:16 Middlesbrough chce údajně Ronaldinha

List DiarioSport tvrdí, že anglický klub Middlesbrough se zajímá o fotbalistu Barcelony Ronaldinha. Manažer Gareth Southgate prý nabízí 10 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

^^

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele