Podle Provoda nebude Arsenal slabší než Leicester, spíše naopak

08.04.2021, 11:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
TheMally11

chápu, trocha té diplomacie je potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale nemám rád tyhle alibisticky kecy

Reagovat
Lojd

"Na to se připravuje o něco lépe než na Brno." Jako brnak musim potvrdit, ze tahle veta plati vseobecne v jakekoliv oblasti

Reagovat
meno

Reagovat
Largo

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bourbon

Reagovat
soukup

na Brno se nedá nijak připravit

Reagovat
Remt

No.. třeba na smrad chcanek na Hlaváku, na to se fakt nepripravis studoval jsem tam 6 let

Reagovat
soukup

to je takový syndrom vlakových nádraží. Přemýšlím, jestli jsem někdy byl na nádraží ve větším městě, kde by nepáchly chcanky a počet bezdomovců a feťáků nepřevyšoval běžnou populaci

Reagovat
Joe.Cole

No jo, mě dost vyděsily ty animální skřeky, když jsem přijel na hlavák do Prahy. O co jde jsem zjistil až v tom parčíku před nádražím (kluci si tam dávali známou pardubickou pochoutku).

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to pravda. Arsenal trápí jediná věc a to neschopnost předvést top výkon týden co týdne. Logicky se to pak více projeví v ligové soutěži než v poháru. Artetuv Arsenal je lepší pohárové mužstvo než ligové. Leicester zase naopak ty poháry nějak neumí.

Reagovat
Euphael

prijde mi ze jsou lidi mimo realitu... chapu samozrejme hrace, kteri musi verit v postupit, stejne jako fanousky...ale ze Slavie se pomalu dela favorit...dneska pritom vyhrajeme o tri goly aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že největší trápení Arsenalu je ten šašek na lavičce

Reagovat
salami

Souhlas, Leicester ma nejakej standard, kterej si vice ci mene drzi celou sezonu, jasne, ma slabsi i silnejsi obdobi i v zavislosti na absencich, ale to ma kazdej. Oproti tomu Arsenal se dle myho sice v dlouhodobejsim horizontu pomalu ale jiste zveda, nicmene je to furt tym, u kteryho zalezi jak se vyspi a je jedno kolo schopnej uhrat body s Manchesterama, ale taky si nesahnout na balon s Liverpoolem a dostat trojku do pule od West Hamu, ted jde o to, v jakym rozpolozeni nastoupi do dvojzapasu se Slavii. Ocekavam, ze prvni zapas v reakci na bidu s Liverpoolem Arsenalu vyjde, proto bych chtel, aby si Slavka odvezla hratelnej vysledek do odvety, prohra 1:0 nebo 2:1 by byla za me super.

Reagovat
Stannis Baratheon

2:1 dejme tomu, ale prohra 1:0 by teda super určitě nebyla.

Reagovat
Remt

Arsenal trápí jediná věc a to neschopnost předvést top výkon .

Tady jsi měl skončit

Reagovat
Puskas

Takže bude, když naopak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele