Jsem rád, že jsem konečně poslechl trenéry, řekl Provod

28.03.2021, 09:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Nový Zmrhal

Reagovat
RadekVonCZE

Aby šel do klubu jako Brescia jo?

Reagovat
cubinho

Narozdil od Zmrhala je Provod fotbalista. Cekam, ze pujde za slušnou sumu do Premier League. Byl nejlepší ve dvojzapase proti Leicestru, jeden z nejlepších proti Rangers.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Pharrell

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To mu teda vestis pěknou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Stannise

Reagovat
El-Pistolero-68

Bolka volá.

Reagovat
El Cid z City

Liga a tým kam půjde?

Reagovat
Witcher

Turecko ....... spor

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na Německo.

Regionalliga, Kaiserslautern.

Reagovat
smazaný uživatel

No West Ham určitě ne , tam by se asi nevešel. Rozhodně ho ale po Euru čeká velký přestup...stejně jako Krále nebo Jankta.

Reagovat
PaYaB

V mém FM (2020) válel Jankto za Atalantu a Král v Evertonu.

Reagovat
RadekVonCZE

Jankta bych chtěl vidět v předním Bundesligovým klubu

Reagovat
oli9

3 roky zpátky kopal v Sokolově. Teď ve Slavii v EL i c repre ukazuje, že jako hráč se neuvěřitelně zlepšuje. Ten Trpis opravdu udělá fotbalistu snad z každého. Jen ať se mu daří dál...

Reagovat
soukup

Zas z toho nedělejte, že byl v Sokolově jako nějaká nula. Byl tam ve 20/21 letech na hostování, kopnout do míče uměl už před Slavií. A to že Trpiš "udělá fotbalistu z kohokoli" je za mě teda zásluhou celého managementu Slavie. Jasně, je to skvělý trenér, ale vsadím se, že mají perfektně zmapované spousty hráčů v ČR, perfektně ví o jejich zajímavých atributech a jak by se daly rozvinout v tom systému, který Slavia hraje. Ví proč kterého hráče přivádí a co od něj požadují nejen na hřišti, ale i v rámci rozvoje schopností.

To je podle mě ten hlavní důvod, proč to vypadá, že Trpišovský udělá fotbalistu z kohokoli. Trpišovský je to klíčové kolečko v soukolí, ale občas to tady v diskuzích vypadá, jak kdyby si lidi mysleli, že ukáže na jakékoli kopyto, mávne kouzelnou hůlkou a má fotbalistu. Určitě je to práce celé řady lidí, kteří svou dělají skvěle svoji práci.

Reagovat
dantetomas

Len skoda, ze neskusil strielat aj o nieco neskor takmer z maleho vapne. Namiesto toho vymyslal prihravku na Vaska Vydru a takmer sa pri tom zrakvil.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ruličky do ručky

Reagovat
smazaný uživatel

1.9.2019 Záložník Provod odchází z Českých Budějovic do Slavie

"Sice má teď životní formu, ale fakt si ani náhodou nemyslím, že by byl dlouhodobě lepší než Bucha, Janošek nebo Čermák. Na křídlo by se, až bude zdravý Joel, taky už nenacpal.

O to víc jsem z takovýho přestupu překvapenej. Neuměl jsem si ho představit ani u nás, natož ve Slavii, kde je ta konkurence ještě větší. Spíš někde v klubu ze středu tabulky. Spíš si myslím, že ho stejně necháte v ČB nebo obratem pošlete jinam a budete čekat, jestli bude hrát takhle dobře i za rok."

"Jestli jsme vyměnili Provoda za Buchu, tak teda gratuluju do Edenu ke skvělýmu obchodu. "

"To je tak, když Slávia vydělá na Lize mistrů a přestupech 900 milionů kč a čekáš kvalitní posilu, a přijde Provod "

"No jak mi byla celá Slavie sympatická tak teď absolutně nechápu její tahy,konečně se dostanou do LM což by mohlo být zajímavé i pro hráče, kteří by převyšovali českou ligu(samozřejmě v rámci možností), za postup a prodeje letos miliarda+bohatí číňani a oni prodají 5 zásadních hráčů a přivedou Provoda a chcou Horu"

Reagovat
cubinho

Videl jsem to stejne Nezapomenu, jak nastoupil proti Interu a ja si rikal, co je to za kopyto, ktere ma problem s balonem. O rok později zraly na přestup do PL Trpis je genius!

Reagovat
REPLIKATOR

Máma a trenér se musí poslouchat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele