Trpišovský: Remíza je skvělý výsledek, ale musíme se zlepšit, byly tam rezervy

09.04.2021, 00:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
Beči

Realita je, že Slávka měla i dost štěstí, což někdy samozřejmě potřebné.

Osobně doufám, že v Edenu to bude ještě lepší a že štěstí bude znovu stát při české hvězdě.

Reagovat
h8_sfatto

trošku to připomínalo Jablonec s Nikosií, kdy dva hráči jednoduchou přihrávkou obejdou 6 českých hráčů, ale naštěstí měl Arsenal jen Saku a výhodu střídání milionářského klubu, jinak ten fotbal byla slušná holomajzna, kterou lze vidět na každé vesnice, možná proto zakázali amatéry, v TV jich včera běhalo dost

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace! Arsenal byl na Slavii pripraven, nic nepodcenil. Ta remíza je velmi cenna.

Reagovat
Bakary3

Nadeje porad zije, coz je bomba !

Ikdyz hra nebyla idealni, no a, ctvrtfinale EL, na Arsenalu, kdy by nas napadlo, ze tam nas klub udela remizu, sice se stestim, ale zase ne zadnou haluzi? To je proste obdivuhodny.

Hodne udelala absence kudely, a pak tedy i deliho, zezadu chybelo sebevedomi to strcit dal, ale neni se cemu divit, porad snad 20 lety zima a Holes, ktery tam nikdy nehral.

Vynikajici byl provod, super zapas. Hezky ozivil kuchta. Zima mel co delat, ale nakonec to zvladl, nasrali me s jeho kritikou pri golu, kdy se mohl pretrhnout, ale Boril byl zas nekde na vylete.

Je dobre, ze Boril podporuje utok, on se i do sanci dostava, ale k cemu to, kdyz je v zakončení zoufalej. V lize at si beha kde chce, ale s tymem jako arsenal za sebou nemuze nechat takovy diry, protoze to uz proste nedozene.

Tak se tesim na odvetu, Arsenal by ted mohl byt trosku dole, tak toho vyuzit

Reagovat
dextroza_m

Haluz byla, ze dostali jeden gol...

Reagovat
Bakary3

Jako... byl tam Lacazette po zkratu Oscara, Saka tam měl to zakončení na zadní tyč... Jinak ale nějaký kvantum tutovek neměli.

Nebezpečný byli, naštěstí se to vždy podařilo nějak uhasit.

Reagovat
veikko

Ještě Aubameyang z malého vápna, když to nedokázal tečovat na zadní tyč. Každopádně Slavia měla Bořilovu střelu z vápna a Ševčíkovu jasnou gólovku. Arsenal byl lepší, ale nebylo to tak, že by Slavii pořád tlačil a k ničemu ji nepustil.

Reagovat
Slavia10

Nevím co měl zima při gólů udělat, zabránil skvělým zákrokem jednomu nájezdu, hold z toho byl druhý a už tam žádný nás obránce nebyl. Hlavně si musíme všichni uvědomit, že včera Arsenal opravdu hrál nejvic naplno co to šlo, myslí tu EL úplně vážně, ono se i tom říká letos, ale ve čtvrtfinále už tu soutěž každý nyní vážně a chce vyhrát, takže remíza fajn.

Reagovat
Bakary3

nejtěžší soupeř, lestr byl proti nim hovno tým

Reagovat
F.Torres

Nevim no. Arsenal vsadil na taktiku Zima a Boril jsou pomalejsi, tak si predkopneme balon a predbehnem je. Jinak nic jineho nevytvorili

Reagovat
meno

Přitom Zima pomalejší není, Trpiš říkal, že běžel asi 34km/h

Reagovat
F.Torres

to není možný, 34 by byl to rychlostní výkon a nevěřím moc tomu, 31-32 ok, al tak jako tak akcelerace je slabší no

Reagovat
meno

https://youtu.be/Vo3wQck5QM8?t=619

On má data z tílek a kopaček

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek skvělý, šance žije, ale jinak ta hra byla včera špatná. Nejvíc přihrávek měl snad Kolář. Obránci se báli rozehrát, tak vraceli balóny i z poloviny domů. Zima včera špatný, pozičně to vůbec nezvládl. Řeší se jen branka, ale on tam vlál už několikrát předtím. U gólu prohrál klíčový souboj, kdy zase šel někam, no nevím kam. Ono se ukázalo jak je pro Slavii důležitý Kúdela, který obranu organizuje, to hned Zimu fakt zhoršilo o 50 procent.

Včera mě nejvíc ale zklamalo duo Sima Oli. Marně přemýšlím, kdy udrželi nějaký míč nahoře, dobře vyřešili nějakou situaci. Pak přišel Kuchta a byl nahoře cítit, škoda jen, že prováhal dobrou šanci na střelu.

Reagovat
soukup

jojo, to někdy nechápu, proč mu proboha nahrávají z útočné poloviny. A úplně nejvíc mě dostává, když Slavia vybojuje třeba aut nebo standardku na půlce soupeře a bum, dvě nahrávky a míč je u Koláře a už jsou presovaní a musí pod tlakem vyvézt míč od vlastního vápna

Reagovat
anonym

Taky je nutný si uvědomit, že Kudela a Deli je ta lepší polovina obrany, co má Slávka na soupisce. Zima mi nepřišel zrovna jako jistota, ale Bořil proti "Sakovi" ve většině případů jen couval. Sima samo špatný, Ola taky. Pořádně nepodrželi a ani nerozehráli. Oscar stupidní chyba. Asi toho už většina měla taky plný zuby. Navíc je to pořád Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano. Kúdela chyběl strašně citelně, i když Holeš zahrál dobře, tak tam chyběla ta jistota, a jak píšu ukázaly se třeba nedostatky Zimy. Bořil byl dozadu šílený a Saka si tam s ním dělal, co chtěl.

Mi se líbí, jak se tu zmiňuje že je to Arsenal. Ano Arsenal, který je nejslabší za posledních x let. Slavie hrála mnohem vyrovnanější utkání s týmy, které na tom byly mnohem lépe.

Reagovat
anonym

Je to slabý Arsenal, ale neřekl bych, že byli ti skotští dobytkové lepší. Leicester je lepší, ale proti každýmu týmu se hraje taky jinak a samo ta pohoda v obraně s Kudelou a Delim je prostě někde jinde. Co si budeme povídat, včera to byla šílená holomajzna a nakolik je Sakho dobrý, tak ta jeho finální fáze byla děsná, o Lakazetovi nemluvě. Z toho se prostě branky dávat musí. Kdyby v nastavení nevyrovnali, tak se tenhle zápas bude hodnotit jinak a mluvit hlavně o tom, jak moc byla sama Slavie marná. 1:1 je perfektní výsledek do odvety.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Výsledek 1:1 je absolutní výhra. Jen nechápu, jak někdo může říct, že Slavia hrála vyrovnanou partii. Dle mého měla kus štěstí.

Reagovat
bartes

pro ty, kdo si stěžují na hru, tak by se měli vzpamatovat. Hráli na Arsenalu. Nehráli v žádné díře. Dále nehráli v plné palbě, ale prakticky pod neustálým lynčem od zápasu s Rangers. Všichni teď mají v nohách několik zápasů z repre pauzy. Přesto až do střídání Arsenalu hráli s Arsenalem vyrovnavý zápas. Pak měli štěstí.

Osobně být na místě Trpiše, tak "obětuju" zápas se Spartou a nasadím náhradníky. V lize stejně už o nic nejde, ať si hlavní osa hráčů odpočine.

V plné palbě Arsenal dají. Naopak pro mě byl obrovské zklamání Arsenal, který si prakticky nic nevytvořil, až na ty 2 tyčky a vůbec Slávii nepřehrál.

Reagovat
Spalovač šancí

Liga ještě rozhodnutá není. Sice momentálně má Slavia náskok 14 bodů, ale sparta dva zápasy k dobru. Pokud by v derby vyhrála a zvládla dohrávky, což je při její současné formě pravděpodobné, je to jen rozdíl 5 bodů na 8 zápasů. Takže min. remízu to chce.

Reagovat
bartes

nevěřím Spartě, že by vyhrála vše. A i kdyby, tak "obětuju" 1 zápas pro možnost se dostat se do semifinále. Dále má Slávia dostatečně široký kádr, aby i s "béčkem" Spartu porazila. Navíc si ti hráči základní 11 opravdu potřebují odfrknout, aby mohli být připraveni na další zápas a neriskovali případná zranění kvůli nedostatku regenerace.

Reagovat
Losinho

I tak bude mít Slavie lepší skóre z vzájemných zápasů, takže reálně Sparta musí udělat i po výhře a výhrách v dohrávkách (Plzeň, Jablonec) o dalších 6 bodů víc než Slavie.

Reagovat
Bakary3

přesně... Slavia je ve čtvrtfinle EL, s arsenalem... I tak to odehrála slušně, s Kolářem, kterej viděl ještě 3x, bez dvou klíčových stoperů, s utavenýma hráčema z repre.

A tady snad někdo čekal, že je smázne jak Pepova Barca.

Naše kluby se klepou s kdejakýma Moldavcema, Slavia si nastavila svůj vlastní standard - ani nemůžu říct ligovej - a pak jednou nezahraje podle představ a vidím mraky kritiky.

Jsou to borci, je mi už úplně jedno, jakým stylem to ČF chtějí zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mi tu chybí objektivita. Kolář sám řekl, že je v pořádku, proto šel do branky, takže argument, že viděl 3x je trošku mimo. Argument o utavenosti vůbec nechápu. Bořil byl snad jediný hráč na repre? Pokud nebyl v pořádku, tak měl hrát někdo jiný. A srovnání se zbytkem ligy je naprosto směšné. Slavie pracuje s jiným rozpočtem, má jinou šíři kádru než zbytek ligy. Zkrátka ten tým není stavěn pro úspěch v lize, to už je tak nějak samozřejmost, ale pro úspěch v Evropě.

Tím nechci brát Slavii kredit, protože už teď dosáhla dobrého výsledku, ale včera to byl nejhorší výkon, co ve vyřazovací části předvedla. A odvolávat se na sílu Arsenalu je špatně, protože Arsenal je nepřehrál nějak kvalitou. Ale Slavie měla problém si dát 3 přihrávky za sebou. Lacino ztrácela míče. Útok absolutně nepomohl obraně.

Reagovat
Slavia10

Take mi chybí trochu objektivity. Baník mě mnohem lepší možnosti než týmy z kraje a hraje mnohem horší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do toho taháš Baník? O ten tady evidentně vůbec nejde.

Reagovat
letitfly

Voláš po objektivitě a napíšeš takový hovno? Na repre byl Bořil (3xzáklad), Holeš (1x základ), Provod (3xzáklad), Lingr (3xzáklad), Stanciu (3xzáklad), Sima (1xzáklad + kur.a cestování), Hromada (1xzáklad), Maso (3xz lavičky), Zima (ten jen vysedával). Jasně, hráči Arsenalu taky byli na repre, ale překvapivě menší počet hráčů s menší minutáží než hráči Slavie. Hráči Slavie jsou na tom fyzicky velmi dobře, ale na takovej zápřah prostě logicky nemůžou být zvyklý. Včera viditelně tahali nohy, částečně určitě z únavy, částečně z nervozity.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se kolik odehráli zápasů hráči Arsenalu během sezóny, bude to defakto stejné číslo jako u hráčů Slavie. Pořád vykřikujete, jak je Slavie Evropský tým, tak by měla zvládat 2 zápasy v týdnu. Místo toho JT brečí, aby se nehrálo derby.

Reagovat
Spalovač šancí

Jaký vliv má větší počet zápasů během Vánoc na včerejší mač?

Reagovat
meno

Arsenal má jeden přestupovej rozpočet asi 2x větší než je náš klubovej rozpočet na sezonu. Možnosti regenerace a fyzia jsou v jiný galaxii, připočti podnebí, protože v Anglii se ti nestane, že budeš hrát ve vánici s teplotama na nule. U nás je to několik kol v roce úplně normální.

Reagovat
bartes

hráli na Arsenalu v poslepované sestavě čtvrtfinále Evropské ligy. Na tom Arsenalu, který je považován za světový top klub, který hraje pravidelně v top 5 v Anglii. Hráli 1.zápas, takže bylo jasné, že to bude o 1 gólu. Kdo by tohle před pár lety ještě řekl, že jedem na Arsenal pro body? I před tímto zápasem tady bylo spousta ohlasů, že Slávia si jede pro bůra.

V EL už není kromě United snad silnější tým. Takže když Arsenal dají doma, budu mít obrovskou šanci se dostat i dál. Tzn. do finále EL, ve kterém nikdy český tým nebyl.

Mají tým na to, aby tu EL celou vyhráli, protože ani MU nejsou o moc lepší, než Arsenal.

Koho by někdy napadlo říct, že Slávia může vyhrát celou EL? Navíc s takovým rozpočtem oproti Arsenalu nebo MU?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Viz bartes

Jinak ano, u kolare to byla nadsazka, ale v optimálním stavu nebyl, kdyz dsm rikal, ze 14dni lezel.

Repre ti uz nekdo napsal.

K tomu ty zavazny absence.

Se zbytkem ligy jsem nesrovnaval, jen jsem tim chtel rict, ze v tomhle ji dalece prerostla, nedokazala to Plzen v nejlepších letech, ano , Sparta byla taky v CF, ale to byl vykyv.

Slavia tohle opakuje.

Ke konci - Arsenal je prehral kvalitou v tomhle zapase, ty mice slavia neodevzdavala dobrovolně a arsenal byl herne lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to napíšu na plnou hubu, ačkoli to možná (asi určitě) smažou. Slavia měla z prdele kliku. Takže mlčeti zlato.

Bylo až moc dobře vidět, jak bez toho bezmozka Kúdely, který si celou situaci způsobil sám neuváženým jednáním, - tak jak bez něj vzadu hoří. Obrana nejsou jen stopeři, to vím, ale některé okamžiky Zimy byly hrůzostrašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se pouziva bezmozek? Driv se pouzivalo normalne blbec a nikomu to nevadilo

Reagovat
soukup

teda ty sis opravdu nebral servítky, to bude nejen smazání, to bude na kriminál. Novodobý disident

Reagovat
Zephyr

Wow, tohle je fakt nepříjemná pravda To 100% smažou! A k tomu ještě BAN a kastraci zahradníma nůžkama...

Reagovat
Losinho

Jako celkem fajn. První poločas podle očekávání, v druhým jsem doufal, že to rozjedeme ještě trochu víc. Arsenal měl největší šance z brejků, takže super, že v odvetě se nemusíme nikam tlačit.

Reagovat
Rudy

Neinkasovat, pokud mozno potrestat nejaky break, spatnou rozehravku a jede se dal Nevidim to vubec spatne

Reagovat
OTASi

Doma hlavně nehrát tak připosraně a ono to půjde .. pokud arsenal nedá rychle dva goly, tak budou nervozní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele