Kolářovi se v helmě a masce chytalo dobře, potíže mu dělalo sledování stran

09.04.2021, 00:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když jsem viděl ty první 2 výkopy, tak jsem si říkal, že z toho asi nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Největší blbost kohokoli, kdo chce někde něco vyhrát, je informovat soupeře o svých potížích. Mají týden na to, aby vymysleli, jak toho využít.

Reagovat
dontcallmeandre

Taky mě to napadlo, ale můžeme se uklidňovat, že to třeba není pravda. Navíc mu tu masku mohou upravit, po zkušenostech ze zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady občas napíšu, že jsou to "vymaštěný kopačky" a všichni se tu hned vztekají, že je urážím. Ale co mám po tom jeho rozhovoru asi napsat jiného?

Reagovat
dontcallmeandre

Máš pravdu, já občas hodnotím věci ve stylu podle sebe soudím tebe, + jsem zvyklý, že v korporátu rozhodně nemusí platit co ti říká kdokoliv (zákazník, šéf, podřízený), ať už omylem nebo úmyslně, s tím, že úmysl je mnohem častější, tak si někdy ty korporátní šachy promítám i do fotbalu.. :D Jsem naivní.

Reagovat
Hunt

Jestli na tohle Arsenal nepřišel sám, když to samý říkal před lety i Čech, tak je spíš něco špatně s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech II.

Reagovat
Joe.Cole

V pohodě, volby jsou až na podzim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele