Olympijský turnaj mužů - souhrn 2. kola

29.07.2012, 14:55, aktualizováno 29.07.2012, 22:43
Komentáře a souhrny
Španělé prohráli i s Hondurasem a na turnaji skončí už po základní skupině, naopak Britové porazili SAE a vedou skupinu A. Postup si po druhém vítězství zajistily Brazílie a Japonsko. Korejská republika udolala Švýcarsko, uspěly také Mexiko a Senegal, Egypt remizoval s Novým Zélandem...
Skupina A

Velká Británie - Spojené arabské emiráty 3:1

29.07.2012 20:45

Góly: 16. Ryan Giggs, 73. Scott Sinclair, 76. Daniel Sturridge - 60. Rashed Eisa

Mírné zaváhání se Senegalem je po dnešku již zapomenuto. Velká Británie dokázala přestřílet Spojené arabské Emiráty a společně právě s taktéž čtyřbodovými Lvy z Teranga míří za účastí ve vyřazovací fázi.

Hlediště ve Wembley bylo při utkání domácích miláčků plné známých osobností, očekávaný duel si pochopitelně nenechal utéct ani princ William. Také on se mohl po úvodní nepříliš zajímavé čtvrthodině radovat. Na konci pohledné akce stál centr Bellamyho na zadní tyč, kde kulatý nesmysl nekompromisně uklidil za čáru Ryan Giggs - waleský veterán se tak stal nejstarším hráčem skórujícím ve fotbalovém utkání na olympijských hrách!

Asijaté se ovšem rozhodně nenechali zahanbit. Konkrétně to byl Khalil, odpovědět na vedoucí branku se mu ale nepodařilo. Stejně jako v prvním utkání, tak i tentokrát na sebe poutala největší pozornost osa Giggs - Bellamy - Cleverley, přičemž posledně jmenovaný mohl těsně před odchodem do kabin po Ramseyho standardce, přidat pojistku, tomu však udělal ráznou přítrž Khasifa. Středopolař ManUtd na sebe nicméně upozornil hned vzápětí ještě důrazněji: Bellamy poslal do vápna přesný pas, Cleverley ale napálil míč tak šťastně, že se mu ke smůle povedlo trefit obě tyče hostující branky!

Druhého dějství už se také účastnil Daniel Sturridge, jenž na trávníku nahradil Marvina Sordella. A krátce po svém příchodu mohl být útočník CFC za hrdinu, ovšem neuspěl a o nic lépe si záhy na druhé straně nevedl ani Khalil, jenž napálil mičudu do tyče Butlandovy branky! Po hodině hry ale všem na stadionu zatrnulo: Esmaeel oslovil Eisu, který natáhl krok a nekompromisní ranou zavěsil a srovnal na 1:1.

Emiráty ani nadále nepolevovaly. Další Eisovu ránu tečoval Tomkins tak nešťastně, až si balón málem poslal do vlastní sítě. Butland se musel mít neustále na pozoru, staral se o to mimo jiné také Khalil, jenž pálil z dobré pozice, ale znovu na strážce domácí branky ten správný recept nenašel.

Po 73. minutách se ze hřiště poroučel za bouřlivého potlesku Ryan Giggs, jehož místo zaujal Scott Sinclair. A tato změna se vzápětí ukázala jako správná! Khasif vyrazil Bellamyho centr přesně do cesty, kde se pohyboval záložník Swansea a ten už se obvykle z takovýchto pozic nemýlí - 2:1. Za tři minuty bylo rozhodnuto. Cleverley našel rozběhnutého Sturridge, jenž se neukvapil a chytrým zakončením zvýšil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Senegal - Uruguay 2:0

29.07.2012 18:00

Góly: 10. Moussa Konaté, 37. Moussa Konaté

Další příjemné překvapení si pro své příznivce přichystali hráči Senegalu, které nezlomilo ani hodinové početní oslabení a výhrou nad Uruguayí se se čtyřmi body dostávají do čela skupiny A. Duel o všechno s Velkou Británií pak čeká Uruguayce.

Utkání hned od první minuty nepostrádalo rychlý spád. Jako první na sebe znovu upozornil obávaný exekutor standardních situací Gastón Ramírez, tentokráte se mu však něco podobného jako v předchozím duelu se Spojenými arabskými emiráty nepovedlo - střela mířila vysoko nad břevno. O chvíli později udeřilo nečekaně na opačné straně: Souare našel na zadní tyči hlavu Kouatého, Campaña sice ještě stačil jeho pokus reflexivně vyrazit, ale pouze ke Konatému, jenž se nemohl mýlit - 1:0.

Publikum ve Wembley bylo rázem u vytržení. Lvy z Teranga jakoby tato skutečnost snad ještě více vyburcovala a střelec první branky mohl zakrátko svým druhým zásahem v utkání zvýšit na rozdíl dvou branek, proti byl ovšem skvělý Campaña! Hra afrického mužstva však byla, mimo jiné velmi nedisciplinovaná - vidět bylo mnoho faulů a tím pádem také standardních situací - Ramírez z jedné takové opět zbytečně neotálel, ale parádní rána zamířila pro změnu jen do tyče senegalské branky!

Akcie Senegalu rázem vzaly za své po půlhodině hry, kdy byl za hrubý zákrok na Luise Suáreze vyloučen Abdoulaye Ba - ten samý hráč chvíli před osudným zákrokem dostal žluté napomenutí za faul na toho samého hráče. Početní výhodu mohl zakrátko potrestat Cavani, jeho pokus však zastavil Mané a dorážku Ramíreze potom zneškodnil za minutu dvanáct dobře pozičně postavený Saliou Ciss!

Této šance Jihoameričané takřka vzápětí litovali. Na rohový kop z levé strany si naskočil Konaté a pohodlně zvýšil na 2:0. Ve stejném tempu se pokračovalo i s přicházejícím koncem prvního dějství. Další střeleckou možnost měl Ramírez, stopku mu však vystavil, tak jako už poněkolikáté v tomto utkání, skvělý Mané. Jeho jmenovec Sadio mohl hádanku ještě více rozluštit, ovšem pochodit nedokázal.

Už v nastaveném čase se do velké příležitosti hnal Cavani, obávaný kanonýr užuž viděl kulatý nesmysl na místě určení, to se ale přepočítal, na poslední chvíli ho totiž zastavil obětavým zákrokem Kouaté.

Óscar Tabaréz neváhal a o přestávce místo středopolaře Caldaza, poslal na hřiště dalšího čistokrevného útočníka, Abela Hernándeze. Ten se mu za důvěru hned záhy odvděčil, ke smůle mladého střelce byl však opět na svém místě všudypřítomný Kouaté! "Domácí" měli očividně jasně dané taktické pokyny, kterých se museli držet za každou cenu, zvláště tedy, pokud hráli bez jednoho hráče. Alespoň malou útěchu mohl dát Uruguayi Suárez, ani jemu se však Maného překonat nepovedlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Velká Británie21104:24
2.Senegal21103:14
3.Uruguay21012:33
4.Spojené arabské emiráty20022:50
Skupina B

Korejská republika - Švýcarsko 2:1

29.07.2012 18:15

Góly: 57. Chu-Young Park, 64. Bo-Kyung Kim - 60. Innocent Emeghara

Korejci se na špičce tabulky skupiny B přidali k Mexičanům, když večer v Coventry zaslouženě porazili Švýcarsko 2:1.

O branky se postarali Park Chu-Young a Kim Bo-Kyung na jedné a Innocent Emeghara na druhé straně. Korejská republika tak má momentálně čtyři body, zatímco mdlí Švýcaři zůstávají na jednom.

První půli asijští bojovníci naprosto ovládli a její průběh se dá zúžit na souboj mezi Parkem a švýcarským gólmanem. Bohužel pro Koreu se však Diego Benaglio ukázal ve výborném světle - zejména v okamžiku, kdy krátce po sobě zlikvidoval hlavičku zblízka i následnou dorážku.

Ani Benaglio však nedokázal zabránit lepšímu celku ve skórování. Poprvé se tak stalo v 57. minutě - Nam Tae-Hee našel přihrávkou aktivního Parka, který hlavou konečně uspěl - 1:0.

Švýcaři se však následně trochu nezaslouženě opět vrátili do hry. Trvalo to pouhé tři minuty, než se podobný scénář odehrál i na druhé straně, jen v roli vysílající - příjemce se představili Ricardo Rodriguez a Emmeghara - 1:1.

Korejce to však nepoložilo a o další čtyři minuty už opět trůnili ve vedení, které už tentokrát nepustili. Švýcarská obrana sice odrazila Koo Ja-Cheolův míč, jenže k dorážce se dostal Kim a nekompromisním volejem určil finální skóre - 2:1.

Více informací k zápasu

Mexiko - Gabon 2:0

29.07.2012 15:30

Góly: 63. Giovani dos Santos, 90+2. Giovani dos Santos (pen.)

Mexiko se hodně přiblížilo k postupu ze základní skupiny, když porazilo Gabon. Obě branky zápasu dal střídající Giovani dos Santos...

Na první šanci se čekalo jenom do šesté minuty, poté vystřelil Marc Fabian a Ovono měl plné ruce práce. O chvíli později se pak Fabian převtělil do role nahrávače a po jeho centru spálil velkou možnost Ponce.

Mexičané drželi častěji míč, Gabon pak hrozil z brejků, při nichž byl hodně důležitou postavou Aubameyang. Ve třicáté minutě musel znovu do akce Ovono, když zastavil hlavičku Peralty, o dvě minuty později se africký výběr dostal k jednomu z protiútoků, na jehož konci byla střela Obianga a zákrok Corony.

V první půli ke změně skóre nedošlo, v jejím závěru se totiž neprosadili ani Hiram Mier a na druhé straně Peralta.

Po změně stran Mexičané přidali na aktivitě a prvním výsledkem byla nebezpečná rána Peralty, proti níž se znovu vytáhl Ovono. Ten byl bezmocný až v 63. minutě, Peralta se pustil do spolupráce se střídajícím Dos Santosem a ten obstřelil afrického brankáře - 1:0.

Gabon po inkasované brance vrhl síly do útoku, dvakrát ve slibných šancích nepochodil Aubameyang, tutovku pak zazdil pět minut před koncem Nono. Gabon se nakonec vyrovnání nedočkal, v poslední minutě pak přišel po druhé žluté kartě o Ndong, který zavinil pokutový kop. Z něho následně Dos Santos pečetil mexické vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Mexiko21102:04
2.Korejská republika21102:14
3.Švýcarsko20112:31
4.Gabon20111:31
Skupina C

Brazílie - Bělorusko 3:1

29.07.2012 16:00

Góly: 15. Alexandre Pato, 65. Neymar, 90+3. Oscar - 8. Renan Bressan

Favorit z Brazílie proti Bělorusku sice prohrával, ale nakonec dokázal zejména díky hvězdnému Neymarovi výsledek otočit a bere tak druhé vítězství ze dvou zápasů, tentokrát v poměru 3:1.

Dvacetiletý forvard, spojovaný s brzkým přestupem do některého ze špičkových evropských klubů, o své genialitě přesvědčil téměř 67 tisíc diváků zejména v 65. minutě, kdy úžasným způsobem překonal bezmocného Hutora. Šlo o vítěznou trefu zápasu, která posunula Kanárky do jistého čtvrtfinále.

Bělorusové, ač papírově jasní outsideři, se však nehodlali vzdát lacino a už v osmé minutě to potvrdil Renan Bressan, když vstřelil úvodní branku zápasu. Ještě předtím sice ohrožovali běloruskou bránu Rafael, Hulk a Pato, ale úspěšný byl až pokus záložníka BATE - Kozlov utekl po pravém křídle a předložil centr na zadní tyč, který Bressan uklidil přízemní hlavičkou za Netova záda - 0:1.

Netrvalo však dlouho a bylo srovnáno. Začal totiž úřadovat Neymar - hvězda Selecao se podobně jako na druhé straně Kozlov opřela do křížného pasu, tentokrát však zleva, Pato na zadní tyči přeskočil svého strážce a bylo po náskoku - 1:1.

Brazilci podle očekávání kontrolovali hru, ale Bělorusové dokázali hodně zlobit. Bressan, hráč s brazilskými kořeny, se nejprve pokoušel uspět tvrdou střelou, načež donutil Neta přímým kopem k vynikajícímu zákroku.

Po poločase se předvedl i strážce běloruské svatyně Hutor, když zlikvidoval nepříjemnou střelu Marcela. Po chvíli Evropany zachránil pro změnu Serhej Palicevič, když se vrhl Oscarovi pod nohy dřív, než nová akvizice Chelsea stihla vypálit. Na druhé straně hrozil zejména neustále aktivní Bressan.

Po zhruba hodině hry se však Neymar rozhodl, že remíza 1:1 s Bělorusy je zkrátka ostudou, a vzal věci pevně do svých rukou. Poté, co byl za pokutovým územím stažen k zemi Stanislavem Drahunem, se sám postavil k zahrávání přímého kopu, úchvatně obstřelil celou zeď a vymetl šibenici zkoprnělého Hutora - 2:1.

Hvězdička Santosu poté mohla přidat ještě pojišťovací branku, ale ani obehrání hned tří běloruských strážců jí k úspěšné střele nepomohlo. Nakonec se tak alespoň podílela asistencí na závěrečném gólu Oscara - běžel už nastavený čas, když si Neymar seběhl po levém křídle, nechal za sebou dva bezmocné obránce a patičkou vybídl ke skórování mladíka z Chelsea, jenž už zblízka nemohl minout - 3:1.

Více informací k zápasu

Egypt - Nový Zéland 1:1

29.07.2012 13:00

Góly: 40. Mohamed Salah - 17. Chris Wood

Egypt i Nový Zéland mají stále možnost postoupit do čtvrtfinále letošního olympijského souboje, především Faraoni ovšem z dnešní remízy 1:1 radost jistě nemají. Afričané byli favority a měli více ze hry.

Egypt začal utkání dobře a novozélandská obrana byla pod tlakem, o to větším překvapením byl gól v síti Ahmeda El Shenawyho. V 17. minutě se kopal rohový kop, Smith prodloužil míč na zadní tyč a tam byl připravený Wood - 0:1.

Úvodní branka vyvolala ještě větší egyptskou snahu a dobré šance spálili Moteab a Salah, přesto bylo ještě před odchodem do kabin vyrovnáno. Aboutrika našel ve 40. minutě přesným centrem Salaha a ten zajistil vyrovnání - 1:1.

A to ještě nemuselo být z prvního poločasu vše, hned o minutu poslala nebezpečný míč do šestnáctky Ramadan a Moteab neproměnil obrovskou možnost.

Druhá půle měla podobný průběh, jako její mladší sestřička, Egypťané dokázali svého soupeře zatlačit a byli lepší. Pět minut po změně stran znovu hlavičkoval Moteab a O’Keeffe musel vytáhnout parádní zákrok. V dalších šancích nepochodili Fathi a Aboutrika.

Na druhé straně hřiště se následně o vzruch postaral McGlinchey, El Shenawy byl ale pozorný a jeho hlavičku zneškodnil.

Závěr zápasu pak přinesl atraktivní podívanou z obou stran a jeho smutným hrdinou se stal Moteab. Ten měl v nastavení obrovskou šanci, jenomže přestřelil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Brazílie22006:36
2.Bělorusko21012:33
3.Egypt20113:41
4.Nový Zéland20111:21
Skupina D

Španělsko - Honduras 0:1

29.07.2012 20:45

Góly: 7. Jerry Bengtson

První velká senzace fotbalového turnaje na Olympijských hrách v Londýně je na světě! Španělsko nezvládlo ani své druhé vystoupení s Hondurasem a v posledním zápase s Marokem už tak bude hrát jenom o čest.

Úřadující mistři světa se chtěli co nejdříve oklepat z nečekané porážky s Japonskem, hned záhy pro ně ovšem byla přichystána další velmi studená sprcha. Psala se sedmá minuta, když si na Espinozův nadýchaný balón naskočil Bengtson a pohotovým zakončením nedal de Geovi sebemenší naději zasáhnout - 0:1!

Tento moment ovšem Jihoevropany nepoložil. Tradiční ofenzivní kolotoč uzavřel soupeře před svým vlastním pokutovým územím - výsledkem však byla na dlouho jen Matova nepřesná střela. Jedna z hlavních postav anglické Chelsea o sobě dávala vědět i nadále, jenom do poločasu měla ještě další dvě velmi nadějné střelecké pozice, pokaždé však něco málo chybělo, a tak mohl zůstat Mendoza v klidu.

Po obrátce jsme se ani nestačili nadechnout a po pár minutách mohlo být definitivně hotovo: Espinoza se tentokráte obsadil do role zakončovatele, když si naskočil na Martínezův centr, mířil však jen do tyče domácí branky a dobíhající Bengtson již nestačil zareagovat dostatečně včas! Téměř totožná situace byla v 54. minutě k vidění na opačné straně - Adrián opřel svoji hlavičku do břevna - Muniain už následně mohl dělat možné i nemožné, ovšem zakončit nedokázal. Španělský tlak neustával...

Největší pozornost na sebe suverénně poutal ofenzivní šikula Athletic Clubu, který se dokázal probít přes několik hráčů až ke střele a Mendoza měl opět velké štěstí, tady mu pro změnu pomohla dobře postavená tyč! Ten samý hráč měl o čtyři minuty později další šanci, strážce honduraské svatyně byl však bezchybný. Další dvě obrovské šance měl po svém nástupu na trávník Rodrigo, Mendozovi ovšem bylo přáno, mimo jiné ho už potřetí zachránila branková konstrukce, břevno pak speciálně podruhé.

Více informací k zápasu

Japonsko - Maroko 1:0

29.07.2012 18:00

Góly: 84. Kensuke Nagai

Japonci i ve svém druhém utkání na turnaji zvítězili v poměru 1:0 a s předstihem si zajistili postup do vyřazovací fáze turnaje. Jejich dobrou formu tentokrát odnesli fotbalisté Maroka.

Zápas přitom dlouho vypadal na bezbrankovou remízu, ale 6 minut před koncem řádné hrací doby se utrhl Kensuke Nagai a zajistil Asiatům všechny body.

Maročané, kteří v úvodním utkání pouze remizovali 2:2 s Hondurasem, zatímco jejich protivník senzačně udolal silné Španělsko, přitom utkání zahájili dobře. Zakaria Labyad centroval z rohového kopu a způsobil tak obrovský zmatek v japonském vápně, jenže když míč propadl až k Amrabatovi, dokázal ho včas zablokovat Gotoku Sakai.

Poté se ke slovu dostal opět Labyad, který však po skvělé ráně z 35 metrů pouze nechal vyniknout Shuichiho Hondu. Japonci poprvé zahrozili až chvíli před poločasem prostřednictvím Daisuke Suzuki, jehož hlavička protáhla brankáře Amsifa, avšak míč se odrazil k Yoshidovi. Bez úspěchu.

Po přestávce hrály oba celky spíše opatrně, ale Maročané působili přece jenom nebezpečněji. Po dalším rohu to zkoušel Abdelhamid El Kaoutari, ale Honda si s jeho pokusem snadno poradil. Na druhé straně jiskřilo po hodině hry - Keigo Higashi se uvolnil v rohu pokutového území a levačkou nepříjemně vypálil, nicméně Amsif - s notnou pomocí vlastní brankové konstrukce a Štěštěny - čisté konto uhájil.

Marocký brankář poté robinzonádou zlikvidoval i šanci Yuki Otsua, jenže brzy už měl kapitulovat. V závěru utkání lepší Japonci se nakonec v 84. minutě radovali z kýženého gólu - Kensuke Nagai dokázal zpracovat chytrou přihrávku Hiroshi Kiyotakeho a precizně přeloboval vybíhajícího Amsifa - 1:0.

V samém závěru se ještě pokoušel vyrovnat Labyad, ale Gonda byl neprůstřelný, a tak se Japonci radují z postupu do čtvrtfinále, zatímco Maroko je naopak na pokraji vyřazení.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Japonsko22002:06
2.Honduras21103:24
3.Maroko20112:31
4.Španělsko20020:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (227)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Egypt měl vyhrát šancí měl dost

Reagovat
madridcan

Bartekovaaaa

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mookyn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

strielat na holuby, plavit sa v kajaku a podobne blbiny to vieme ale zeby sme sa fotbal konecne naucili to nie

Reagovat
Jerichoo

si teda rovnako obmedzený idiot ako tí ktorí tvrdia, že futbal nemá zmysel, lebo tam 22 ludí naháňa jednu loptu. Gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

A co olympijský turnaj žen?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Moura zase na lávce. To má být vtip?

Reagovat
domingo

Skoda, ze to nedavaji v televizi.

Reagovat
mookyn

Presne, minimalne ta Brazilie by tam mohla byt, klidne kazdy zapas. Musi to byt krasna podivana.

Reagovat
domingo

Ale nasel jsem aspon Bylo nas pet

Reagovat
Pinturicchio

Seriál mého dětství

Reagovat
smazaný uživatel

od čeho je internet

Reagovat
domingo

Bez si otravovat jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to na nějakých nefunkčních systémech,to jejich slavné internetové vysílání ČT a na Sportlemonu taky člověk nic nenajde,co by chtěl sledovat,úplně kálejí na kolektivní sporty v té tlevizi,hlavně na ženskou kopanou

Reagovat
Arbiter

Marcelo

Reagovat
herbage

Reagovat
Yanek

Brazílie hraje hrozně staticky...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar Krasne si sam vybojoval a potom este krajsie zavesil.

Reagovat
smazaný uživatel

Brasil.

Reagovat
kiwwi

ale inac hra strasnu tusku

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi na ihrisku nie ako to poleno hulk

Reagovat
kiwwi

ale az teraz...do toho golu strasne vsetko kazil, uz som mal nanho nervy

Reagovat
Phillipinho

Musim dat za pravdu...Hulka moc nesleduju ale ted na OH uz druhej zapas je uplne drevenej

Reagovat
herbage

to fakt ne

Reagovat
Jerichoo

zobral si tvoje slová k srdcu evidentne

Reagovat
Azza

Mexiko

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar trosku solo ale namiesto ten zidanovky nakoniec mohol radsej vystrelit

Reagovat
Phillipinho

Neymar

Reagovat
Pinturicchio

Nějaký sopcast na Uruguay, prosím?

Reagovat
Kaze

sop://broker.sopcast.com:3912/93289

Reagovat
Pinturicchio

Díky, ten jsem našel, ale bůhví proč mi nechce najet obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

skus zmenit verziu sopcastu

Reagovat
Kaze

Tak to otevři ve VLC.

Reagovat
Pinturicchio

Tak už jsem našel něco jiného, i tak díky.

Reagovat
Kaze

Hulk je neuvěřitelně nesympatická hrouda svalů.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mexiko

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim do expressky:

Rangers odstartoval novu klubovu eru vitazstvom v zapase 1.kola Ramsdens Cupu ked zvitazil na ihrisku Bechin City 2-1 po predlzeni. Jeho goly strelili Andy Little a Lee McCulloch

Reagovat
fenixLFC

robit expresku kvoli nejakemu 4. ligovemu klubu? ja chcem expresku o priprave odevy lipany

Reagovat
smazaný uživatel

Lipany, východní Slovensko... :-) Tý jo, svět je malej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie Neymar skvělý výkon

Reagovat
kiwwi

inac teda ten Oscar je fakt namakany...som zvedavy ako si poradi s Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Mexiko a dos Santos!

Reagovat
smazaný uživatel

Pozera niekto Uruguay, ze ako hra Gaston?

Reagovat
minoLFC

mal dobry priamy kop, ale inak nic

Reagovat
smazaný uživatel

A uz sa vie nieco viac ohladom neho?

Reagovat
kiwwi

jj, ze je priemerak

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Sam si priemerak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi to už je trapné, kdyby šel do MU, reagoval bys stejně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeze...

Reagovat
Miguel19

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme jak to Chelsea poskládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Uruguay

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to vyhrajú

Reagovat
Pipo123

Čo ten Moussa Konaté ? už 3 góly a má ešte len 19 rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ta skupina s Británií se pěkně zamotává..to budou mít ještě co dělat, aby postoupili

Reagovat
kiwwi

to sa vedelo uz pred olympiadou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko jede...

Reagovat
smazaný uživatel

no pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze sem tu Uruguay nevidel , prohrat se souperem co hraje od 30. minuty v 10 to chce fakt kumst. Zapas sem nevidel , ale podle toho prvniho rozhodne muzu posoudit ze Tabarez ten svuj vyber neposkladal dobre. Urcite nemel brat oba hvezdyny utocniky , ale jen jednoho a to jedno misto nad 23 mel vzit nejaky dirigent do obrany takze Lugano nebo Godin , takhle to tam vzadu pusobi strasne neorganizovane a v prvni zapase hral slusne jenom Coates.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ten Montoya?

Reagovat
AjaxFans

mladík z barcelony,pravý obránce

Reagovat
AjaxFans

Mě by zas zajímalo,co to je Gabon Jsem to nikdy neslyšel snad

Reagovat
Swarley

Sir Ryan Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

Kluci opálený ze SAE jsou výborný!!.. Moc se mi jejich hra líbí!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

Giggs has broken a record that has been in tact for 88 years, becoming the oldest man to score a goal at the Olympics

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Montoya je uplně mimo na turnaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk by skoro řekl, že do emirátů dorazila 70. léta.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie to Španělsko. Sice jsou nebezpečnější v ofenzívě než minule, ale pořád hrají dost pod svými možnostmi. Něco mi říká, že vylítnou už ve skupině...

Reagovat
smazaný uživatel

stvrtfinale sa bude hrat A-B a C-D?

Reagovat
miky10

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé zatím zklamání jak hrom.Teď opět na začátku obrovské podcenění Hondurasu.Bylo to vidět u branky,když na centr nabíhaůl jediní Hondurasan a nedokázali jej pohlídat.Fotbal začali hrát až po 30.minutě,ale nevím,či to bude na obrat stačit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doposud jsem zápasy,které mně zajímaly,sledoval na www.rojadirecta.me a spokojen...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ine si tragicka Britania nezasluzila.

Reagovat
Azza

prý tragická

Reagovat
madridcan

Velmi pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Honduras

Reagovat
-Carles-

Čo stvára to Španielsko?

Reagovat
smazaný uživatel

to co piska ten sudi ??? .. absolutne ma irituje javi martinez 5 minut do konca a on spomalu hru ako sa len da

Reagovat
smazaný uživatel

muniain sneho bude velky hrac ale absolutne to na ihrisku nezlvada nervamy

Reagovat
alcantara

Spanielsko Snad si Jessica aspon trochu oddychne.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

to co piska ten kkt to uz je fakt vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas udělat Španělům pápá...

Reagovat
Thorrin

Tello a Marino dostali podle LiveSport žlutou, aniž by byli na hřišti. Co se tam stalo?

Reagovat
kiwwi

vraj mali mat jasnu penaltu a sudi im to neodpiskal a zacali sa tam hadat, pravdepodobne tam vybehli aj hraci z lavicky

Reagovat
Trand

V nulté minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, snažili se nasimulovat penaltu, rozhodčí ukázal že ne, pak už to neunášeli, emoce tekly jedna radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se nic nesnažili,minimálně jedna byla,asi jsme se dívali každý na jiný zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou máš na mysli? To v nastaveném čase? Resp. těsně před ním?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si ze najviac mozu simulovat len barcelona ... ale zle som myslel je to honduras

Reagovat
kiwwi

hehe Spanieli nepostupuju z najlahsej skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakým způsobem?Dvě jasné penalty,žádné tresty za simulaci,vždyť Hondurasané se druhý poločas převáleli dobrých 15 minut,říkám,Španěli nemusím,ale dnes byli odstřeleni!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě jaké dvě jasné penalty? To jsou zase kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si to vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

spanele dostali ochutnat trosku vlastni mediciny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne,ludráci Latino-americáno!Banda simulantů a slabý sudí jim to žere!Dvě jasné pentle a tak se nedivím,že Munianín a Mata byli tak vytočení!Blamáž nad blamáž,ale bohužel výsledek platí...

PS:a to se na začátku fandil Hondurasu,o ja trubka,mamlasi ,simulanti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Honduras ako som im s marokom fandil tak teraz a rozhodca to ani nemá cenu hodnotit vala sa tam 5minut a on nechá iba jednu štandartku

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko

Reagovat
miky10

Pro Brazílii otevřená cesta ke zlatu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nevyhrál Honduras. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hondurasané hodně překvapili, hlavně ti dva, co tam lítali na ty brejky. Španělé jen čuměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Super tím rychlejc podepíšeme toho Španěláka.

Reagovat
smazaný uživatel

Si užíte

Reagovat
smazaný uživatel

Co sakra dělali ti španělové?

Reagovat
smazaný uživatel

Hádali se s rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádali se s rozhodčím.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Spíš mi šlo o to, že nedali gól Hondurasu

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť říkám, místo hraní se neustále hádali s rozhodčím. :)

Reagovat
madridcan

tri konstrukcie, trikrat tesne vedla, neodpiskana penalta...Suma sumarom, mozu si zato sami.

Reagovat
fenixLFC

x. pre postup uruguaja a britanie

Reagovat
domingo

Hé hé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
herbage

hráči se vám vrátí dřív domů, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, neutahaní a o deset dní dřív, než se počítalo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

co je vtipnýho na to 2 obrázku ?

Reagovat
fenixLFC

ten druhy

Reagovat
Kaze

Ten druhý, co jako?

Reagovat
madridcan

Ja neviem, ked si odmyslis to, ze tam mozu byt traja nad 23 a v kontexte s Giggsom to vyznie celkom zaujimavo. Aj ked nie na utrhnutie branice, ten smajlik prave pri tom druhom obrazku je trosku nestastny no

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi03.07.2012 13:10

neskutocne nabity kader...ked to nevyhraju, tak to bude obrovske prekvapenie

...a kdybys mu teď něco na tohle řekl, tak ti odpoví: "nič prekvapujúce to nie je, bože "

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

napisal som tam nieco zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze
Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Určitě to sabotoval Mata, aby kvůli Oscarovi nepřišel o místo v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy jsou proste bozi

Reagovat
Liquid

tak snad si aspoň alegre povyskočil a zapil to nějakým místním likérem

Reagovat
alegre

Tady to vypadá jako kdyby Honduras vyhrál finále MS... Hráli na co měli a Španělsko parádně vytáčeli. Bengtson a Crisanto výborní, Figueroa spolehlivý, Mendoza zářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro ně je to neskutečný úspěch tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady dobre vyhoreli

Reagovat
smazaný uživatel

hrači Barcelony totálně vyhořeli bez hráčů Realu Madrid to reprezentaci nejde

Reagovat
smazaný uživatel

sa nedaj vysmiať debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo, ze AC porazilo Autobus (udajne mistry Evropy)?

Reagovat
miky10

Přesně jak řikáš, AC náhodně porazilo mistry Evropy.

Reagovat
Yanek

Jasně no.

Reagovat
miky10

Byli sme lepší.

Reagovat
rossoneri89

na to sa nikto pytat nebude

Reagovat
Talker

Na výsledky přípravy taky ne Ale na to, kdo vyhrál LM letos, na to ano

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale vidět fandu Chelsea, který o nějaký prohře mluví jako o "náhodné" je hrozně směšný.

Reagovat
Arbiter

hlavně bavit se o výsledcích přípravy je hrozně směšné

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Mimochodem - mám dojem, že jsi tady několikrát přípravu Chelsea hodnotil on-line i v noci. Proč to?

Reagovat
Arbiter

protože mám svůj tým rád, mám rád hráče a moc mi chybí zápasy mého oblíbeného týmu, proto A je rozdíl bavit se o výsledku a hodnotit hru týmu, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

A o to mi jde - sám přípravu hodnotíš, protože hodnotitelná je.

Ano, výsledek je podružný.

Reagovat
Arbiter

=>bavit se o něm je směšné

Reagovat
smazaný uživatel

my se nebavíme o výsledku, ale o náhodnosti výsledku ...

Reagovat
miky10

To věřim. Ale z mý strany to bylo s notnou dávkou nadsázky, navíc Chelsea v tom zápase prostě fakt byla lepší, takže o žádnej autobus rozhodně nešlo. A konkrétní zápasy loňský LM se mi řešit nechce, jsme prostě mistři Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, porazili iba vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Já to snáď nikdy neuvidím...čo zatiaľ Rios a Abel???

Reagovat
smazaný uživatel

Vie niekto, ako hráva Allen?

Reagovat
Trand

Včera nehrál nic extra, byl z té zálohy asi nejslabší, ale že by hrál vyloženě špatně, to se říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka a prvý zápas nevieš?

Reagovat
kiwwi

v prvom zapase bola cela trojica Clev, Allen a Giggs dost priechodak...Ramsey to trocha vystuzil, Giggs predsa len toho vela uz neodbrani a Clev s Allenom je rovnocenna dvojica CM...ono by to malo fungovat podobne ako v Barce ale nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka, som myslel, že Allen hráva lepšie v defenzíve ako Clev. Hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

to je výbuch jak bejk. Docela by mě zajímalo, co z tohohle bude. Ne že by byla Olympiáda nejdůležitějším a stěžejním turnajem pro tyhle kluky, ale přecejenom je to pro ně facka, nad kterou by se měli (nejen oni) kurevsky zamyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Olympijskej fotbalovej turnaj je dobrej možná tak pro skauty a proto, aby si hráči vychutnali olympijskou atmosféru, jinak stejně žádnou vypovídající hodnotu nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

co je to ta "vypovídací hodnota"?

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi, že z toho turnaje nelze vyvodit žádnej závěr, a to především kvůli kritériím nominace. Ti tři hráči nad 23 let můžou hrát často zásadní roli, takže vévodit těm týmům nemusí ani hráči, kteří tu účast týmu na turnaji vybojovali nebo vybojovat mohli a je to tým, kterej se potkává jednorázově, čili něco jako exhibice. Když konkrétně k tomuto turnaji přičtu účast týmu Velké Británie, kterej se potkává poprvé a naposledy, vychází mi z toho exhibiční turnaj pro skauty...

Reagovat
smazaný uživatel

No ... pravdu trochu máš.

Mě šlo jen o to, co bereš jako tu "vypovídající hodnotu". Jako co by se jí mělo hodnostit nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč trochu? Mistrovství světa vyhrává nejlepší tým na světě, mistrovství Evropy nejlepší tým v Evropě, mistrovství světa do 20 let nejlepší výběr hráčů do 20 let na světě, kdo vyhrává olympiádu? Nejlepší výběr hráčů do 23 let doplněnej o tři starší hráče, kterým se zrovna chce a který klub uvolní?

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže tam nehrají ti nejlepší, ale i tak to ten turnaj nesplachuje úplně do haj-lu. Závěry ve smyslu: "ten vyhrál, tak je nejlepší" nebo "ten vyhořel, takže to s ním jde do kopru" se dělat nedají, ale jistou váhu ten turnaj zase má. To mu neubírejme. Proto máš pravdu jen "trochu".

Reagovat
smazaný uživatel

Honduras

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si zagrcať na Lochteho neskutočný babrák amatérsky kebyže tam je Jason Lezak...

Reagovat
alcantara

Nevadi, Michael tie tri medaily este s prehladom da

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jemu stačí už jen dvě...

Reagovat
alcantara

na dorovnanie, pokial si pamatam.

Reagovat
smazaný uživatel

Aniž bych ověřoval, Latyninová má 18, Phelps 17 (8 z Atén, 8 z Pekingu, 1 z Londýna), takže by měly být 2...

Reagovat
alcantara

Myslel som, ze 19.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
alias

info pro fanoušky - fotbalové zápasy z OH vysílá FTA Saudisport na Hotbirdu

Reagovat
smazaný uživatel

nevis pls jeji frekvenci, polaritu, sym. a kod frekvence?

Reagovat
smazaný uživatel

jo uz to mam

Reagovat
Phillipinho

Ja bych to potreboval pls ...

Reagovat
smazaný uživatel

satelit: 13,0 E Hotbird, 10719V 27500 3/4

Reagovat
smazaný uživatel

satelit: 13,0 E Hotbird, 12245H 27500 3/4 ... Zkus tohle, jestli tamto nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,to je hned 1.frekvence na hotbirdu

Reagovat
smazaný uživatel

A jaké udaje si naladil na LNB Freq,DiSEqC1,0 a 1,1 a případně 22K?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ta FTA SAUDISPORT je asi nějaká satelitní stanice kterou nemám.Je smutné že to nedávají na běžných tv stanicích!

Reagovat
smazaný uživatel

To by člověk asi musel nějak potočit satelitem

Reagovat
Miguel19
Reagovat
icka

Spise mi to pripomina Ramiresuv gol proti Barce.

Reagovat
Miguel19

Jj, to taky

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nemohu pochopit proč nedávají v televizi přímé PŘENOSY nebo aspon záznamy z fotbalových utkání ve fotbale olympijského turnaje? Je to ostuda když nevysílají sport který sleduje největší počet diváků na světě! Tolik jsem se těšil ale skutečně to nevysílají žádné dostupné tv stanice v naší ČR.mOHL BY MĚ NA TO NĚKDO ODPOVĚDĚT? DĚKUJI! OLDA.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že to je naopak logické, není to tak dávno co běželo v TV neustále ME, navíc fotbalové zápasy zabírají velkou část vysílacího času, k tomu v TV běží liga. Ostuda to určita není, spíš logické a správné rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že na OH jsou ve všech sportech ti nejlepší sportovci, kdežto fotbal je výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak správně psal můj předřečník - fotbalu může každej sledovat za celej rok kvanta. Narozdíl od ostatních sportů.

A má pravdu i v té další myšlence - fotbalový turnaj je "osekán" o ty nejlepší. Narozdíl od ostatních sportů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je na celom internete záznam zo včerajšieho zápasu GB-UAE

Reagovat
smazaný uživatel

Video podléhají nějakému zákazu a nikde nesmí být zveřejnována ani na youtube. Za sebe doporučuji a kdo má možnost zkuste si naladit televizi BBC to je něco neuvěřitelného jak to britové pojali, kolem 50 kanálu na každém jiný sport aspon 10 v HD a všechny fotbalové zápasy to je samozřejmost. Uplně jiný svět oproti trapné čt. Ale chce to větší parabolu, jinak nemáte šanci jo a všechno je volně žádné kodování.

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
smazaný uživatel

"Já bych to poopravil. Podle mě Britové humor nemají. Takže se nedá ani mluvit o soutěžení s nimi,"

čech odborník

Reagovat
smazaný uživatel

A hádám, že ti došlo, že to nemyslel vážně, ale jednalo se o takový "suchý" vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc černoši vyhrávají zlaté medaile v běhu?

Protože běloši vyhrávají zlaté ve střelbě.

Tématické .

Reagovat
miky10

Na tý fotce je Bosingwa?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele