základní skupiny - skupina B, 2. kolo
29.07.2012 18:15 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Korejská republika "OH" - Švýcarsko "OH" 2:1

Korejci se na špičce tabulky skupiny B přidali k Mexičanům, když večer v Coventry zaslouženě porazili Švýcarsko 2:1.

O branky se postarali Park Chu-Young a Kim Bo-Kyung na jedné a Innocent Emeghara na druhé straně. Korejská republika tak má momentálně čtyři body, zatímco mdlí Švýcaři zůstávají na jednom.

První půli asijští bojovníci naprosto ovládli a její průběh se dá zúžit na souboj mezi Parkem a švýcarským gólmanem. Bohužel pro Koreu se však Diego Benaglio ukázal ve výborném světle - zejména v okamžiku, kdy krátce po sobě zlikvidoval hlavičku zblízka i následnou dorážku.

Ani Benaglio však nedokázal zabránit lepšímu celku ve skórování. Poprvé se tak stalo v 57. minutě - Nam Tae-Hee našel přihrávkou aktivního Parka, který hlavou konečně uspěl - 1:0.

Švýcaři se však následně trochu nezaslouženě opět vrátili do hry. Trvalo to pouhé tři minuty, než se podobný scénář odehrál i na druhé straně, jen v roli vysílající - příjemce se představili Ricardo Rodriguez a Emmeghara - 1:1.

Korejce to však nepoložilo a o další čtyři minuty už opět trůnili ve vedení, které už tentokrát nepustili. Švýcarská obrana sice odrazila Koo Ja-Cheolův míč, jenže k dorážce se dostal Kim a nekompromisním volejem určil finální skóre - 2:1.

Autor: Dominik Zezula / fifa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HullCity

2:1

Reagovat
MagpeCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele