základní skupiny - skupina C, 2. kolo
29.07.2012 13:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Egypt "OH" - Nový Zéland "OH" 1:1

Egypt i Nový Zéland mají stále možnost postoupit do čtvrtfinále letošního olympijského souboje, především Faraoni ovšem z dnešní remízy 1:1 radost jistě nemají. Afričané byli favority a měli více ze hry.

Egypt začal utkání dobře a novozélandská obrana byla pod tlakem, o to větším překvapením byl gól v síti Ahmeda El Shenawyho. V 17. minutě se kopal rohový kop, Smith prodloužil míč na zadní tyč a tam byl připravený Wood - 0:1.

Úvodní branka vyvolala ještě větší egyptskou snahu a dobré šance spálili Moteab a Salah, přesto bylo ještě před odchodem do kabin vyrovnáno. Aboutrika našel ve 40. minutě přesným centrem Salaha a ten zajistil vyrovnání - 1:1.

A to ještě nemuselo být z prvního poločasu vše, hned o minutu poslala nebezpečný míč do šestnáctky Ramadan a Moteab neproměnil obrovskou možnost.

Druhá půle měla podobný průběh, jako její mladší sestřička, Egypťané dokázali svého soupeře zatlačit a byli lepší. Pět minut po změně stran znovu hlavičkoval Moteab a O’Keeffe musel vytáhnout parádní zákrok. V dalších šancích nepochodili Fathi a Aboutrika.

Na druhé straně hřiště se následně o vzruch postaral McGlinchey, El Shenawy byl ale pozorný a jeho hlavičku zneškodnil.

Závěr zápasu pak přinesl atraktivní podívanou z obou stran a jeho smutným hrdinou se stal Moteab. Ten měl v nastavení obrovskou šanci, jenomže přestřelil.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HullCity

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Darren Fletcher

omg 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

4 programy s olympiádou a ani jeden nedává fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

smůly jsem si zažil až až... ale takovej poděl sem fakt ještě neviděl... Egypt to promrhal no to snad ani neni možný.. napočítal jsem přesně 26 tutových šancí.. opravdy vždy poslední zápas mě podělá... JAJ no nic litr v hajzlu a mohl bejt balík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele