Navas už je hráčem Manchesteru City, upsal se na čtyři roky

11.06.2013, 21:29
Aktuality
Španělský záložník Jesús Navas se dnes stal oficiálně posilou Manchesteru City, s nímž podepsal smlouvu na čtyři roky. Anglický vicemistr zaplatil Seville za sedmadvacetiletého hráče podle BBC zhruba 15 milionů liber (452 milionů korun).

"Manchester City představuje vzrušující projekt a pro mě přišel pravý okamžik učinit další krok v kariéře. Jsem šťastný za tuto příležitost," citoval Navase web anglického týmu. "V Premier League se hraje rychlý fotbal, který bude vyhovovat mému stylu hry."

Přestup ze Sevilly byl dohodnutý přibližně týden. Zkompletován byl během dneška poté, co Navas v New Yorku prošel zdravotní prohlídkou. Ve Spojených státech se nachází se španělskou reprezentací, která se připravuje na Pohár FIFA.

Navas změnil klub poprvé v profesionální kariéře. V Seville hrál deset let a pomohl jí vyhrát Pohár UEFA v letech 2006 a 2007. Od roku 2009 nastupuje i za španělskou reprezentaci, s kterou získal tituly mistra světa i Evropy. V národním týmu dosud odehrál 23 zápasů a dal dva góly.

Autor: Radim Šantrůček / čtk, skysports.com

Komentáře (877)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele