Navas nechává všechny možnosti otevřené. Touží po trofejích

02.06.2013, 18:02
Aktuality
Jesus Navas zatím neví, kde bude hrát v nové sezoně. Anglická i španělská média považují jeho přestup ze Sevilly do Manchesteru City za takřka hotovou věc, španělský reprezentant se ale ještě pro žádnou variantu nerozhodl. Jistě ví to, že chce být v úspěšném týmu.

"Jsem otevřený čemukoliv. Chci se dál zlepšovat a zdolávat další mety," říkal po včerejším posledním kole španělské ligy, ve kterém Sevilla porazila Valencii 4:3. "Cokoliv se stane, stane se. City se mi líbí, je to tým se skvělými hráči, musíme ale počkat."

O Navase má údajně zájem i Real Madrid. Sedmadvacetiletý křídelník zatím vždy zůstal věrný Seville, přestože špičkové týmy o něj stojí dlouhodobě. Letos se to může změnit. "Jako hráč vždycky chci víc. Toužím po trofejích a po hraní na nejvyšší úrovni. Sevilla ale je skvělý tým a zaslouží si to nejlepší," dodal Navas.

Sevilla poslední roky nepatří ke španělské elitě, což potvrdila devátým místem v právě skončené ligové sezoně. Navas v ní nastoupil do sedmatřiceti ligových zápasů, gólově se neprosadil.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (930)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele