Navas blízko přestupu, Sevilla kývla na nabídku City

04.06.2013, 09:14
Aktuality
Španělský záložník Jesus Navas s největší pravděpodobností opustí po deseti sezonách Sevillu a zamíří do Manchesteru City. Andaluský klub na svém webu oznámil, že souhlasil s nabídkou Citizens, která údajně dosahuje výše pětadvaceti milionů eur.

"Sevilla přijala nabídku anglického klubu, když vzala v úvahu přání hráče, kterého nyní čeká zdravotní prohlídka," stojí v oficiálním prohlášení. "Navas chce pokračovat ve své kariéře v Anglii, v klubu, ve kterém se může dál zlepšovat, což dříve dal mnohokrát najevo."

Navas strávil v Seville celou dosavadní kariéru a výrazně se podílel na triumfu klubu v Poháru UEFA v letech 2006 a 2007. V reprezentaci se ale výrazněji prosadil až v posledních sezonách poté, co překonal svůj panický strach z cestování. V národním týmu odehrál 23 zápasů a s reprezentací získal tituly mistra světa i Evropy.

V Manchesteru City se sedmadvacetiletý křídelník sejde se spoluhráčem z reprezentace Davidem Silvou. Nejspíš je bude trénovat Manuel Pellegrini, který španělské hráče velmi dobře zná. Trénoval Villarreal, Real Madrid a naposledy Málagu.

Autor: Radim Šantrůček / čtk, skysports.com

Komentáře (505)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele