Maniche stále sní o angažmá v Interu

11.01.2008, 15:12
Aktuality
Vedení Atlétika Madrid sice nedávno odmítlo spekulace o odchodu Portugalce Maniche do Interu Milán, sám hráč je však odhodlán svůj současný klub opustit. Důvodem, proč tak spěchá z hlavního města Španělska, jsou z největší části neshody se svým přímým nadřízeným – koučem Aguirrem.

Španělská média už před pár dny oznámila Manichův přestup takřka za dokonaný, přesněji řečeno údajně již zbývalo projít zdravotními testy. Ovšem podle prezidenta Atlétika Enriqueho Cereza oba kluby k žádné dohodě nedospěly.

"Maniche je hráčem Atlétika a my jsme o žádném přestupu či hostování nejednali," řekl Cerezo, který ale popírá, že portugalského středopolaře v týmu vehementně drží. "Jestli jeho agent přijde s konkrétní nabídkou, jsem ochoten ji zvážit."

Samotný hráč by s případným přesunem do Milána neměl pražádný problém, ba naopak – touží po něm. "Chci do Interu. Už jsem kvůli němu odmítl další čtyři nabídky," prohlásil razantně bývalý hráč milionářské Chelsea.

Inter touží po Manichovi hlavně z důvodu momentálně zraněných záložníků Vieiry a Stankoviče. Až se oba uzdraví, bude to ale mít portugalský half nadmíru těžké se prosadit. "Vím, že tam bude velká konkurence, vždyť je také Inter jedním z nejlepších klubů na světě, ale jsem připraven poprat se o své místo v sestavě, stejně tak jako o místo v nominaci na Euro 2008," dodal Maniche.

Autor: Tomáš Daníček / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já zase sním stále o angažmá v Newcastle Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím... velmi kvalitní ale po uzdravení marodů se nebude podle mě prosazovat. Nejlepší by pro něho bylo kdyby se udobřil s koučem a hned by hrál základ. Atlético to brzo dotáhne dost daleko..

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo.. taky snim o angazma ve Feyenoordu a pak si me vyhlidne Liverpool a furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie by sa mu darilo v port

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele