Maniche definitivně hráčem Interu

15.01.2008, 14:45
Aktuality
Přestup Portugalce Maniche byl už dlouhou dobu považován za hotovou věc, dotáhnut do konce ale byl až dnes. Atlético Madrid půjčuje záložníka milánskému Interu zatím na půl roku, italský klub jej na konci sezóny může získat natrvalo.

30letý Maniche včera v ranních hodinách úspěšně absolvoval v Miláně lékařskou prohlídku a přestup byl definitivně doladěn dnes. Záložník přichází z Atlétika Madrid na půlroční hostování, Inter jej na jeho konci může zaplacením čtyř milionů liber získat nastálo.

"Myslím, že Maniche je výborný hráč, získáme v něm kvalitu i zkušenosti," rozplýval se už včera trenér Interu Roberto Mancini. "Je pro nás důležité získat takového hráče a skvělé je, že může nastoupit v Lize mistrů."

Inter má veliké problémy se zraněnými záložníky, Maniche vyřeší Mancinimu zásadní problém. Mimo hru jsou Patrick Vieira, Luis Figo a Olivier Dacourt, naneštěstí pro Inter se nejedná o zranění lehká.

Maniche pokračuje v cestování po evropských klubech. Během své kariéry už oblékl dresy Benfiky Lisabon, FC Porto, Dynama Moskva a londýnské Chelsea. Nyní mění Atlético Madrid za Inter Milán.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mohol by sa tam presadit ,bude mat cislo 10

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že se chytne a na Euru bude OK

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime jak se mu bude darit, ted se bude hodit :)

FORZA Nerazzurri!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidis jakej koupili zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

pro inter..

Reagovat
smazaný uživatel

snad se dostane do základní sestavy a bude platným hráčem Portugalska na euru, určitě na to má, pokud zas nebude simulovat zranění a mancini ho nevykopne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele