Cerezo obhajuje vyřazení Maniche a Seitaridise

29.04.2009, 21:22
Aktuality
Enrique Cerezo stojí za rozhodnutím vyřadit z kádru Maniche a Giourkase Seitaridise, prezident Atlétika Madrid tak učinil poté, co oba hráči nedorazili na nedělní zápas proti Gijónu. Maniche a Seitaridis v poslední době nepatří do sestavy aktuálně šestého celku Primery División...

"Není to nic nového. Je to pravidlo, které platí ve všech klubech. Hráči jsou povinni chodit na zápasy na Vicente Calderón a oni tak neučinili," řekl pro list Onda Madrid.

"Je to dočasná sankce, momentálně nevím, na kolik dní. Pro to, co udělali, není omluva, a proto musejí být potrestání. Myslíme si, že je to tak správné, hráči jsou profesionálové," dodal Cerezo.

Atlético však v inkriminovaném utkání Gijón porazilo 3:1, odčinilo tak debakl ze Santanderu a stále má šanci na kvalifikaci do Ligy mistrů. "Věřím, že máme velkou šanci, když budeme hrát dobře a vyhrávat všechny naše zápasy. Máme tu hráče, kteří to mohou dokázat," nechal se slyšet Cerezo, jehož klub momentálně ztrácí na čtvrtou Valencii čtyři body.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už se jen modlím, aby ten Maniche nepřišel k nám... Psal o tom tuším Sunderland Echo, který předpověděl většinu letních přestupů... Maniche je ten poslední, koho potřebujeme...

Reagovat
Yanek

Maniche mám rád, solidní střela i technika.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je špatný, ale asi jsem se špatně vyjádřil... Chtěl jsem říct, že záložník je ten poslední, koho potřebujeme, protože by tam byl zbytečný protlak/přetlak... Bota tlačí jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

k nám?..jakej tým myslíš?..diskuze moc nesleduju, tak nevim komu přeješ.

Reagovat
smazaný uživatel

SAFC

Reagovat
smazaný uživatel

dík no ...myslíš Saint-Ettiene?

Reagovat
smazaný uživatel

to neni FC, ale AS

jedinej klub SAFC je sunderland AFC, nic jinyho s touhle zkratkou neznam

Reagovat
smazaný uživatel

soběchovický atleticko-fotbalový klub

Reagovat
mastakillah

Mysslím, že by Maniche měl patřit do základní sestavy...nevím proč ted nehrává...ale to nemění nic na tom, že dorazit na zápas by měl...a jestli ne..tak zaslouží za to nějaký trest

Reagovat
smazaný uživatel

OT: GIROOOOOONDINS BORDEAUX!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tady neni prostor pro zadny francouzsky tymy, bez si pod clanek o francii

ATLÉTICO DE MADRID!!!!

EL ATLETI!!! EL ATLETI!!!

LOS COLCHONEROS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi pokracovani telenovely atletico-maniche, tentokrate jsou zase rozhadani. na podzim pritom patril k nejlepsim hracum, pak ale zacal hrat z formy, jako by ho fotbal vubec uz nebavil a posledni dobou dostava po boku raula garcii mnohem vice sanci assuncao nebo banega, coz se mi hrube nelibi. assuncao nehraje spatne, ale podle me neni dostatecne kvalitni, banega nam nepatri a stejne nehraje nijak skvele, dal bych zas asi sanci manichovi, nekolikrat uz ukazal, ze pro nas muze byt velmi platnym hracem. otazkou ovsem je, jestli on vubec jeste stoji o to za atletico hrat. kazdopadne nejvice me mrzi pozice nacho camacha, ktery v zaveru minule sezony ukazal, ze ma na to hrat pravidelne za prvni tym a jeho nestaveni a nedostatecnou herni vytizenost pocitam mezi hrube chyby obou posledni treneru, vzdyt snad i banega toho letos nahral vic nez on. pritom v camachovi drima obrovsky potencial a i pres svuj nizky vek si na hristi pocina velmi dobre, potrebuje jen dostavat vice sanci, aby se mohl jeste vice zlepsovat. kazdopadne si myslim, ze maniche v lete odejde a prijde za nej nejaka nahrada, pricemz by mela prijit jeste vlastne jedna za banegu vracejiciho se do valencie, hodne se bojim, ze tyto dve predpokladane posily definitivne odstavi camacha na vedlejsi kolej.

Reagovat
Xavi

Maniche by měl odejít, takových žoldáků by se mělo Atlético přesně zbavit a stavět na hráčích jako je Camacho.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, maniche byl vzdycky ubreceny a uz zustane, bojim se ale, ze fakt prijdou nove posily do stredu zalohy a camacho na tom bude jeste hur.

Reagovat
smazaný uživatel

Maniche byl vždycky problémový hráč.

Reagovat
Tsigi

Vypusťte Camacha a na Maniche zapomeňte

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

maniche nam chybet nebude, jako nahradu bych videl nekoho z dvojice strednich zalozniku sportingu moutinho-veloso, nahrada za banegu je zbytecna kdyz mame camacha, ktery by mel dostavat vice prostoru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele