Maniche je volným hráčem, Atletiko s ním rozvázalo smlouvu

05.05.2009, 19:30
Aktuality
Před rokem to vypadalo, že Maniche během letní přestávky opustí Atletiko Madrid, k tomuto kroku ale vedení španělského klubu sáhlo až dnes. Atletiko s portugalským záložníkem rozvázalo smlouvu a ten si tak může začít hledat nového zaměstnavatele...

Manichem měl v Atletiku problémy od prosince 2007, tehdy před pohárovým zápasem předstíral zranění a tehdejší trenér Javier Aguirre s ním přestal počítat. Vše vyvrcholilo hráčovým odchodem na hostování do Interu Milán, kde se mu vůbec nedařilo a kvůli špatným výkonům přišel o účast na evropském šampionátu.

Maniche následně opakovaně kritizoval Aguirreho a zdálo se, že jeho odchod je jasnou věcí, jenomže poté se trenérovi omluvil a stal se důležitou součástí zálohy klubu. Tak tomu bylo do poloviny letošního března, od té doby neodehrál ani jednu minutu a nedávno společně s obráncem Seitaridisem nedorazili na ligový zápas s Gijónem.

Vedení oba hráče za jejich prohřešek vyřadilo z týmu, v případě Maniche nyní sáhlo k ukončení smlouvy. "Club Atlético de Madrid a Nuno Maniche se úspěšně dohodli na ukončení smlouvy portugalského hráče, která měla původně vypršet 30. června. Maniche je tak volným hráčem a může si hledat nový klub. Klub hráči, který naše barvy oblékal v posledních třech letech, přeje vše nejlepší do další budoucnosti," stojí v prohlášení Atletika.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

portugalec no

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby ho platili .. nic moc nekope

Reagovat
smazaný uživatel

tak české lize by třeba pomohl

Reagovat
Špilmachr

sparta ?

Reagovat
Tomanatura

Typický příklad člověka, co žije z jednoho krásného gólu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Porto taky táhl, zas tak bych to nepřeháněl. Ale do jisté míry máš pravdu.

Reagovat
Tomanatura

Od Porta se snad nechytil v žádném klubu a to jich prostřídal víceméně dost.

Reagovat
fantomas

Jo, to nepopírám. Jen že zpočátku opravdu zářil a bylo znát, že v něm něco je. Holt je to takový rodinný typ fotbalisty, co se těžko adaptuje na jinou ligu, jinej klub, kolektiv atp.

Reagovat
M11

Reagovat
irik

Jen na MS06 byly 2 ...

Reagovat
Tomanatura

Wie? Wo? Was? Weiß OBI

Reagovat
herbage

Nečum tolik na tu telku

Reagovat
herbage

Kterého?

Reagovat
Tomanatura

Pamatuju si jeden fakt úžasný, kdy skoro z rohu nějak zakroutil balon do branky. Dobrý výkon si od něj nepamatuju...

Reagovat
herbage

Na Euro 04 nebo tažení Porta LM jsi asi nekoukal, že?

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě že pamatuju. Jen mi v tom vypadlo spojení "už dlouho"

Reagovat
fantomas

Právěže z Eura 04 ten gol je.

Reagovat
Liquid

nebylo to proti Holandsku ten gól?

Reagovat
fantomas

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kam s nim

Reagovat
mastakillah

neměli ho pouštět...Manichwe jim mohl ještě dát hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

Manichwe to je nakej Angolskej fotbalista ?

Reagovat
mastakillah

to se stane, že se přepíšeš ne??.nechovej se jak malej fracek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je akwa

Reagovat
herbage

Akwa "Minerále", nejlepší hráč MS06 dle fanoušků ČT. To byla dobrá anketa

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na návrat do portugalska

Reagovat
Liquid

Gil Vicente?

Reagovat
smazaný uživatel

Akwa?neni to ten Angolec co na MS06 docela válel??mě se tam jakýsi Angolec dost líbil ale nemohl sem si zpomnět na jméno.A byl to útočník

Reagovat
Liquid

Jj Fabrice Akwa (Aqualinea), teď kope už jen doma v Angole, ale proti Portugalcům krásně zastříhal nůžkami, taky odemě dostal pár hlasů do ankety, myslím, že to ČT vytřelo zrak,nevíte někdo, dostal vítěz nějakou cenu? Jinak od MS 2006 už Akwa pozvánku do repre nedostal, jeho nástupce zřejmě bude Manucho co hostuje v Hullu, nebo Flavio z Al Ahli, taky výborný střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo mu to hlavně v reprezentaci a Portu ale je to dobrý hráč znám jiné co je udělal slavnými jeden zápas či gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ho neměl rád, není to první klub, ke kterému se zachoval hnusně. A nebude ani poslední.

Reagovat
Kapřík

Měl by se vrátit do Porta . Tam se mu naposledy opravdu dařilo, teď tam mají minimum portugalců a taky to je klub, se kterým by už konečně nemusel tak vyjeb*vat .

Reagovat
smazaný uživatel

diky manichi za vsechno cos pro nas udelal. pokud ses zrovna nehadal s vedenim (ze to ale bylo casto), patril jsi k tomu lepsimu, casto i nejlepsimu. presto jsem rad, ze odchazis. v posledni dobe te uz hrat za atletico muselo podle tvych vykonu na hristi vylozene s*at, a proto je ukonceni smlouvy oboustranne to nejlepsi reseni. jeste jednou diky a hodne stesti.

jinak doufam, ze vedeni za maniche neprivede nejakou megahvezdnou posilu za spoustu penez. stred zalohy mame docela silny, je tam vyborny raul garcia a na def. zaloznikovi hraje assuncao, i kdyz ten se mi moc nelibi. moc doufam, ze vice sanci na jeho ukor zacne dostavat mlady camacho, uz nekolikrat ukazal, ze na zaklad jasne ma a potrebuje se jako hrac rozvijet. z hostovani se pro pristi sezonu vraci z mallorky jurado, ktery se tam prezentuje dobrymi vykony, takze doufam, ze i on si zahraje vice, mohl by plnit letosni banegovu roli. pak tam mame jeste tretiho nadejneho odchovance, miguela, u toho take doufam, ze dostane vice sanci, ale vidim to spise na nejake hostovani, tak jako v pripade jurada a nakonec by to asi nebylo od veci. myslim tedy, ze posilu opravdu nepotrebujeme (snad jen vymenit assuncaa ), ta je treba spis jinde. bojim se, ze vedeni nakonec privede za obrovsky prachy nemastne neslane hrajiciho banegu, hlavne si preju, aby tohle vsechno neodnesl prave jeden z tech nasich tri odchovancu.

Reagovat
Bakary3

Maniche, Appiah, Emerson, Mozart, Vogel, Adriano.. Jen z volnejch hráčů by šlo poskládat "slušnej oddíl"

Reagovat
SqueeZy

Mozart a Adriano uz nejsou volni hraci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele