Liverpoolská mašina a Milnerův milník: 20. kolo Premier League v kostce

04.01., 19:51
Názory a komentáře
Oslavy hráčů Liverpoolu (© AFP)

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Pokud by toto tradiční české přísloví platilo v případě liverpoolského FC, o titulu by bylo rozhodnuto. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa si totiž v neděli smlsli na Newcastlu, přestože výsledek 4:2 nezní nikterak dominantně. Rekordní xG ale hovoří jasně. Od výprasku uchránil Magpies jen famózní gólman Martin Dúbravka.

Liverpool vyprodukoval v dechberoucím utkání 34 střel (15 na branku, pozn. autora) a ve sledované statistice xG (očekávané góly) mu po závěrečném hvizdu svítilo číslo 7.27, čímž vytvořil nový rekord Premier League od ročníku 2010/11, kdy se xG kontroluje.

O tom, že lídr soutěže sedm a více branek nakonec nevstřelil, rozhodl zejména bývalý strážce svatyně Liberce či pražské Sparty. "Byl to od nás senzační zápas. O to, že výsledek nebyl jednoznačnější, se postaral Dúbravka, ale i my sami," konstatoval Klopp.

Jedinou kaňkou na galapředstavení celku z města Beatles byl pád Dioga Joty v pokutovém území. Portugalský reprezentant se po letmém kontaktu s Dúbravkou skácel k zemi, rozhodčí Anthony Taylor ukázal na "bílý bod", systém VAR verdikt zkušeného sudího posvětil a Mohamed Salah dostal svou 14. trefou v sezoně Anfield Road do varu.

"Nádherná simulace. Je to trapné," napsal na sociální síti X legendární snajpr Allan Shearer. "Jota si šel raději pro penaltu, než aby skóroval do prázdné branky," komentoval Shearerův příspěvek další fenomenální útočník Ian Wright.

Sám Dúbravka situaci přijal, zároveň však přiznal frustraci. "Upřímně, snažil jsem se stáhnout ruce a nezasáhnout ho. Cítil jsem sice kontakt, ale nevím, co víc bych měl udělat v momentu, v němž jsem se maximálně snažil o to, abych se ho nedotkl," popsal.

Milner vyrovnal Giggsův zápis

Faktem je, že ve 20. kole excelovali i další brankáři. Ve vzájemném měření sil se například činili Alphonse Areola z West Hamu a Jason Steele z Brightonu. Jejich čistá konta ale přebil milník Jamese Milnera. Sedmatřicetiletý záložník se totiž vyrovnal v počtu startů (632) Ryanu Giggsovi. Více zápasů odehrál v Premier League už jen Gareth Barry (653).

Přínos bývalého hráče Leedsu, Newcastlu, Aston Villy, Manchester City a Liverpoolu si mimo jiné pochvaluje manažer Seagulls Roberto De Zerbi. "Má stále spoustu energie a může hrát několik dalších let. Jamesova kvalita je nezpochybnitelná, ale pro mě ještě důležitější jeho energie, vášeň a přístup," chválil De Zerbi.

"Ve fotbale vyhrál téměř všechno, ale když ho sledujete na tréninku, pomáhá nám dosáhnout vyššího levelu," dodal italský stratég.

Vyššího levelu chce oproti loňské vicemistrovské sezoně dosáhnout i Arsenal, ale podruhé v řadě kousal nečekanou porážku. Po domácím nezdaru s West Hamem totiž selhal na stadionu Fulhamu, kde padl 1:2. Cottagers naopak v hustém dešti vyhráli po třech zápasech bez bodu i gólu a posunuli se na 13. místo. Gunners klesli na čtvrtou příčku.

Svěřenci Mikaela Artety, kteří ještě před Vánoci vedli tabulku, získali pouze bod ze tří posledních klání a ztrácejí pět na vedoucí Liverpool a dva na druhou Aston Villu, jež penaltou Douglase Luize v 89. minutě skolila srdnatě vzdorující Burnley. Třetí je díky lepšímu skóre Manchester City, který má navíc oproti Arsenalu utkání k dobru.

O další bod zpět je pátý Tottenham, jenž na výprask v Brightonu zareagoval skalpem dvanáctého Bournemouthu. Spurs si připsali čtvrtou výhru z pěti střetnutí a zastavili veleúspěšnou sérii Cherries.

Domácí příznivce potěšili i fotbalisté Crystalu Palace (3:1 s Brentfordem), Wolverhamptonu (3:0 s Evertonem) a Nottinghamu, kteří si vyšlápli na Manchester United. Red Devils naopak nenavázali na famózní obrat proti Aston Ville a klesli na sedmé místo. V roce 2023 odešli poraženi v 21 duelech - vícekrát padli pouze v letech 1930 (28), 1972 (25) a 1921 (24).

A opomenout nelze ani vítězství desáté Chelsea, která loupila na útulném stadionu Lutonu a zlomila sérii čtyř venkovních zklamání. Bilancí 2+1 zazářil Cole Palmer. Nováček soutěže proto i přes stíhací jízdu v závěru prohrál 2:3 a zůstal na sestupové pozici.

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Michael Olise (Crystal Palace) - 9.70 / 2 góly, 5 úspěšných driblinků, 8 úspěšných soubojů.

2. Phil Foden (Manchester City) - 9.30 / 2 asistence, 6 klíčových přihrávek, 98procentní úspěšnost přihrávek.

3. Mohamed Salah (Liverpool) - 9.20 / 2 góly, asistence, 5 klíčových přihrávek.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Cole Palmer (Chelsea) - 18 bodů.

2. Mohamed Salah (Liverpool) - 16 bodů.

3. Michael Olise (Crystal Palace) - 15 bodů.

Sestava 20. kola:

Autor obrázku: Marek Ustohal

Brankář: Martin Dúbravka (Newcastle) - Lovit míč ze sítě čtyřikrát, a přesto být v sestavě kola? I to se může stát. Slovenský reprezentant se na Anfieldu mezi tyčemi překonával a mnohokrát rozesmutnil hvězdné střelce soupeře v čele s Núñezem, kterému chytil minimálně tři velké šance. Když k tomu přičteme několik dalších tygřích skoků a zlikvidovanou penaltu Salaha, je nominace mezi nejlepší jedenáctkou oprávněná. Skvěle ale "čapal" i Alphonse Areola z West Hamu.

Stoper: Jan Paul van Hecke (Brighton) - Stoprocentní úspěšnost v osobních soubojích, 96procentní úspěšnost přihrávek, výrazná pomoc k čistému kontu. Třiadvacetiletý Nizozemec četl na olympijském stadionu v Londýně perfektně hru Hammers a konstruktivní rozehrávkou se několikrát podepsal pod nebezpečnou akci Seagulls.

Stoper: Craig Dawson (Wolverhampton) - Precizní čtení hry je devízou i velezkušeného stopera Wolves, jenž s lehkostí sobě vlastní dirigoval obranné kvarteto celku z Molineux ve vítězném střetnutí s Evertonem. Kromě svědomité defenzivní činnosti navíc přidal ofenzivní nadstavbu v podobě vstřeleného gólu. V 61. minutě tečoval Cunhův centr, překonal bezmocného Pickforda a stanovil konečný výsledek 3:0.

Stoper: Calvin Bassey (Fulham) - Top zápas v dresu Cottagers odehrál v silvestrovském londýnském derby proti Arsenalu důrazný rodák z Aosty. Ofenzivní snahu Gunners tlumil řadou včasných zákroků i vítěznými souboji a opomenout nelze ani 93procentní úspěšnost přihrávek. Během lednového Afrického poháru národů bude nigerijský reprezentant svému zaměstnavateli bezesporu scházet.

Pravý záložník: Michael Olise (Crystal Palace) - Vynikající aktuální formu si hýčká i rychlonohý křídelník Eagles, který brankami pohřbil naděje Brentfordu na bodový zisk. Ve 14. minutě zatloukl míč do sítě v akrobatické pozici na zadní tyči a v 58. minutě si po individuální akci vychutnal oslavu podruhé. Příznivce v Selhurst Parku bavil také driblinkem v maximální rychlosti, za což si nejednou vysloužil ovace vestoje.

Střední defenzivní záložník: Rodri (Manchester City) - Famózními statistikami se o víkendu opět pyšnil dle bodování webu sofascore.com nejlepší hráč aktuální ročníku Premier League. V utkání se Sheffieldem United dominoval ve středu pole, aniž by se dopustil jediného faulu. S lehkostí sobě vlastní rozdával přesné pasy na kratší i delší vzdálenost (157/169) a ve 14. minutě nasměroval obhájce titulu k "povinnému" vítězství.

Střední ofenzivní záložník: Phil Foden (Manchester City) - Asistoval mu odchovanec Citizens, jenž pokračuje ve vysoce nadprůměrných výkonech. V duelu s nováčkem soutěže "rozdával radost" s míčem u nohy, kreativními přihrávkami s úspěšností 98procent deptal soupeře a finálním pasem vybídl ke skórování také Álvareze. Při absenci zraněného Haalanda se chopil odpovědnosti a těží z toho celý tým.

Levý záložník: Cole Palmer (Chelsea) - Odpovědnosti se rozhodně nebojí ani Fodenův kamarád, který se před sezonou stěhoval z Manchesteru do Londýna. Pravidelné herní vytížení mu svědčí a s osmi trefami je nejlepším střelcem Blues v ročníku. Naposledy si obrázek o jeho kvalitách udělali fotbalisté Lutonu, které skolil bilancí 2+1. Zejména jeho "blafák" v Messiho stylu stál za několikanásobné zopakování.

Pravý útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Dvakrát se radoval i egyptský snajpr Reds, čímž dorovnal v tabulce kanonýrů Haalanda. Proti Newcastlu sice v prvním poločase zahodil penaltu, ale po změně stran s novými kopačkami řádil. Zmínit je nutné především jeho asistenci "šajtlí" na Gakpův gól, která snesla to nejpřísnější měřítko. Dokáže ho Gakpo a spol. během lednového afrického mistrovství nahradit?

Střední útočník: Matheus Cunha (Wolverhampton) - S absencí nejlepšího týmového střelce se budou muset popasovat i Wolves, protože Hwang Hee-chan odcestuje pro změnu na Asijský pohár, ale pokud si jeho brazilský ofenzivní kolega udrží současnou formu, nemusí se o produktivitu obávat. V duelu s Evertonem měl prsty ve všech třech brankách, vyhrával souboje, dribloval s míčem a přihrával s úspěšností 94procent. Klobouk dolů!

Levý útočník: Ollie Watkins (Aston Villa) - I když v posledních týdnech pravidelně neskóruje, na fenomenální sezoně birminghamskému klubu se to neprojevuje. I proto, že spoluhráčům góly připravuje. Žádný fotbalista napříč pěti elitními ligami totiž nemá více asistencí. Ve vyrovnaném měření sil s Burnley přidal rodák z Torquay další dvě a celkově jich má na svém kontě už osm. Dotáhne Villans k účasti v Champions League?

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
20
13
6
1
43 : 18
45
2
Aston Villa
20
13
3
4
43 : 27
42
3
Manchester City
19
12
4
3
45 : 21
40
4
Arsenal FC
20
12
4
4
37 : 20
40
5
Tottenham Hotspur
20
12
3
5
42 : 29
39
6
West Ham United
20
10
4
6
33 : 30
34
7
Brighton & Hove Albion
20
8
7
5
38 : 33
31
8
Manchester United
20
10
1
9
22 : 27
31
9
Newcastle United
20
9
2
9
39 : 29
29
10
Chelsea FC
20
8
4
8
34 : 31
28
11
Wolverhampton Wanderers
20
8
4
8
30 : 31
28
12
AFC Bournemouth
19
7
4
8
28 : 35
25
13
Fulham FC
20
7
3
10
28 : 35
24
14
Crystal Palace
20
5
6
9
22 : 29
21
15
Nottingham Forest
20
5
5
10
24 : 35
20
16
Brentford FC
19
5
4
10
26 : 31
19
17
Everton FC
20
8
2
10
24 : 28
16
18
Luton Town
19
4
3
12
23 : 37
15
19
Burnley FC
20
3
2
15
20 : 41
11
20
Sheffield United
20
2
3
15
15 : 49
9

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (107)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Endo u nás vyhrál hráče měsíce, na to jak mu nikdo nevěřil, tak se slušně zvedá...

Reagovat
oli9

hraje teď perfektně

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Japonec nakonec

Reagovat
Igner Farnsworth

Co se týče toho přestupu, tak tady to bylo spíš nakonec Japonec, ale povedlo.

Reagovat
Benzema

Je skvely

Reagovat
81Tomas

Ze zacatku me hrozne sral, ale to napadani a souboje ted skvele, verim ze se jeste trochu zvedne, hlavne se bude moct vysunout snad Mac, na to se tesim

Reagovat
JessePinkman

zaslouženě

Reagovat
Mönchengladbach

OT: Kdo je nejlepším hráčem světa, který však nikdy nevyhrál ani jednu trofej?

Harry Kane?

Reagovat
Kinky7

urcite, mozna Bellingham

Reagovat
imp.

Bellingham vyhral nemecky pohar.

Reagovat
dantetomas

Audi Cup 2019

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Kane by snad mohl být i nejlepším takovým hráčem vůbec, ne?

Reagovat
Mönchengladbach

Těžko, s Bayernem nakonec něco vyhraje.

Reagovat
Freedo

Jako i mimo naší planetu? To se těžko odhaduje.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Y.Cabaye

Petr Švancara

Reagovat
JavierZanetti4

Reagovat
Haaland

more pěkný fotbal letos předvádí Liverpool ale sazim že znovu vyhraje ligu Man. City

Reagovat
eder

Ne.

Reagovat
frezi

sa mi snívalo, že city zase vyhralo ligu o 1 bod, tak snad to nebude aj pravda

Reagovat
Remt

Od začátku sezony tak nějak počítám s tím, že to tak dopadne. Tak si jen užívám samotný fotbal a baví mě to sledování mnohem víc, když nepřemýšlím nad titulem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

podobne

Reagovat
Nizzie

tak je to střízlivý pohled a City jsou momentálně asi nejlépe fungující klub na světě. Hodně těžko se poráží krátkodobě, v dlouhodobé soutěži ještě hůř.

Reagovat
Remt

Tak Krátkodobě to možné je, dlouhodobě takřka vůbec.

Reagovat
Zaschrona

Ta červená teda byla přísná... https://dubz.co/v/1xrb62

Jak to může VAR otočit a tohle teda neřeší...

“For me it’s not a red card and it’s another decision that’s gone against us that won’t get talked about as much” - Seamus Coleman

https://twitter.com/nocontextEFC/status/1743029153631285692

https://twitter.com/nocontextEFC/status/1743030562103660801

Mnohem víc mě ale štve zranění McNeila, jestli bude dlouhodobě mimo, je to dost špatný. Jinak výkon nebyl úplně marný, jestli si někdo zasloužil vyhrát, tak my.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Zaschrona

Chris Kavanagh v Everton

- Sent Ancelotti off for asking a question after game

- On VAR for Rodri handball (didn’t recommend review)

- Overturned Lloris pen on Richarlison

- Ruled out last min winner v Man Utd

- Sends DCL after VAR review when never even gave a foul

Reagovat
Zaschrona

Craig Pawson in EFC matches:

- VAR in 1-0 win vs Newcastle in Mar 2022 where Allan was sent off.

- Referee in 2-0 loss vs Liverpool in Oct 2023 where Ibrahima Konate was not given a second yellow.

- VAR in 0-0 draw vs C Palace in Jan 2024 where Calvert-Lewin was sent off.

Reagovat
masly008

Vždyť se ho ani nedotkl. To se bude vylučovat i za virtuální fauly?

Reagovat
O.Giroud

Prečo ne, či potrebujeme aby hráča odnášali na nosítkach aby sa dávala červená?

Reagovat
J0EL

Ale tam nebol ani zamer. To bola cista lopta. Od cervenej to malo proste daleko.

Reagovat
Jardin

vždycky si vzpomenu na tenhle faul, kdy se ho taky minimálně dotkl

https://www.youtube.com/watch?v=GwOq9VRwzho

Reagovat
J0EL
Reagovat
J0EL

Ta Puyolova reakcia bola tiez mega

Reagovat
Jardin

wow, to jsem neznal

Reagovat
Čenda

Reagovat
Jardin

wow, to jsem neznal

Reagovat
eder

Je potřeba ty protekční špíny z Londýna a Manchasteru zlikvidovat jednou provždy. Pak snad konečně fotbal zvítězí...

Reagovat
El Cid z City

Jak k FAC přistoupí Liverpool a Arsenal? Pokud to bude pro Liverpool priorita, kurz na 2 je nádhernej. Arsenal hraje LM, FAC by mohl jít stranou.

Reagovat
Bandita_Harry

Máme nabitejsi program a tri dni na to máme Fullham v Carabao. Arsenal má lepší program a chýba im menej hráčov bol by som prekvapený ak by sme postúpili

Reagovat
El Cid z City

O Fulhamu vím, Carabao bych čekal, že vypustíte.

Reagovat
Muffi

Carabao uz je SF, tady prvni zapas, kdy na jare budou priority v lize-zajistit LM a EL, kde jsme papirove nejsilnejsi.

Reagovat
El Cid z City

Díky, počkám raději až na sestavy.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Já bych to teda za ten kurz určitě zkusil na vás. Vzhledem k naší formě a hráčů co do počtu nám možná chybí míň, ale zase možná na krajích obrany budou muset hrát Kiwior a Cedric the entertainer.

Reagovat
LokoLFC

Jenom k tomu vyjádření Dúbravky, co měl udělat víc, než se snažit se ho nedotknout... Já bych navrhoval, aby se ho nedotknul... Faulů, kdy se snaží hráč někho nedotknout, ale dotkne, je v zápase milion...

Reagovat
jk

Dotyk nerovná se faul.

Reagovat
Remt

Souhlas - a podražení rovná se faul.

Reagovat
jk

Dotyk nerovná se podražení.

Reagovat
Remt

To ne, to se shodnem.

Každopádně to co tobě přijde jako dotyk nemusí být "dotyk, který nevychýlí hráče z rovnováhy".

Reagovat
J0EL

Co nebol tento pripad.

Reagovat
Remt

Váš názor, na který samozřejmě máte právo.

Reagovat
Front hell

Pravda,né názor

Reagovat
Remt

Od někoho kdo mi tvrdí že "volejbal ve vápně je v klidu" protože to tak zahrál hráč mýho týmu, tak jak to tady poslední dny tvrdite na fóru beru "pravdu" s dost velkou rezervou Já souhlasím s tím že penalta za zákrok na Jotu není penaltou, které bych chtěl vidět, koneckonců připomněla mi pád Kuchty proti Liberci, kdy jsem byl taky nasranej, ale.. Za mě toto jsou penalty kdy je fanda nasranej když je proti jeho týmu ale přejde ji když je pro jeho tým. Protože víš že rozhodčí si to tam najde a horko těžko by si obhajoval neodpiskani když bylo vidět že mu brankář při zákroku nohu zasáhl. Nevidím to jako stoprocentní penaltu ale jako odpiskatelnou penaltu.

Ale s vámi to asi nema smysl řešit protože vy zastavate názor že "ruka Odegarda v klidu, nesmysl odpiskat ale penalta na Jotu sračka a komedie. Těžko se o tom s někým takovým bavit.

Reagovat
Front hell

Já celou dobu tvrdím že ruka pro vás měla být tak mi tady pořád ty sracky nepredhazuj prosím tě, nebo ní najdi kde tvrdím opak. Ty opravdu fetujes? Tohle je penalta, která by mě srala i kdyby byla pro můj tým. Protože tyhle simulace po minimálním kontaktu ve fotbale nechci vidět. A obhájil by si to úplně v pohodě vzhledem k té sračce co Jota udělal .

Reagovat
Remt

Jasně

Reagovat
Front hell

Kdyby Jota nebyl simulant tak ty nemusíš nic navrhovat a Dúbravka nemusí dávat vyjádření

Reagovat
Remt

A kdyby ho Dúbravka nepodrazil, tak se o tom nemusíme bavit vůbec

Reagovat
Front hell

Dotyk nerovná se podražení.

Reagovat
Benzema

Lenže on ho podrazil, to že Jota sa hodil o zem, mám idiot je vec druha, že

Reagovat
Benzema

*ako idiot

Reagovat
J0EL

On ho nepodrazil. On ho doslova skrtol. Ten skrt ale nesposobil Jotov pad. Ten so sebou hodil teatralne sam.

Reagovat
LokoLFC

Tak bude olympiáda ne, třeba se ještě kvalifikuje na skok do vody.

Reagovat
J0EL

Paralympiada

Reagovat
Remt

Mam pocit ze bychom vám, fandům Arsenalu, měli všichni odsouhlasit, že máte ve všem naprostou pravdu, jinak tahle debata snad nikdy neskončí

Reagovat
J0EL

Ja mam pocit, ze a tymto nazorom medzi fandami Poolu si tu akurat ty a Benzema no ved aj vasi pisali, ze to bolo od Jotu smiesne.

Reagovat
Front hell

Stačí jen přiznat že jsi pokrytec který se za podobné pády vysmívá Brunovi,ale u vlastního týmu tam vidí penaltu

Reagovat
Remt

Skoro jak bavit se tu s Busbym o něčem

Reagovat
Front hell

Nebo s remtem

Reagovat
Remt

Jasně

Reagovat
Front hell

Podrazil, jasně

Reagovat
LokoLFC

A ty nemusíš reagovat na mě.

Reagovat
Front hell

Tak na obhajování téhle sracky je třeba reagovat

Reagovat
Metijuu

Myslím, že sa zhodneme, že Jota sa hodil o zem ako kkt malý a že tam minimálny škrt bol. To, že sa rozhodca rozhodol ako rozhodol je ich problém a tento problém tu, či v prospech alebo neprospech akéhokoľvek tímu, je skrz celú sezónu a nie len v tomto zápase.

Reagovat
Metijuu

ad reakcia na všetky komentáre vyššie...

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

NEW #thfc defender Eric Dier has agreed terms with Bayern Munich.

It is believed that Dier has made up his mind to join Bayern in a deal fully endorsed by Kane and it will go through if and when Tottenham complete a new defender signing.

@footyinsider247

Footyinsider247 asi nebude nic moc zdroj

Reagovat
Miguel19

Neee, Bayern musí koupit Chalobaha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Tak Bayern neměl na podzim 4. stopera, takže ho museli hrát i záložníci.

Reagovat
Neutron

Tvl

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Sport_Witness/status/1743217399699025951

Jadon Sancho | ‘Delayed’

• Last minute hitch on Manchester United transfer, key outgoing deal hits bump

• Ruhr Nachrichten, local to BVB, report Sancho should have been on a private jet this morning but it was cancelled at short notice

• No clarity on why, no big worry around deal

Ten jantar urcite prisel pozde na letiste.

Reagovat
wild

zachytil som nieco, ze ideme predlzit zmluvu Martialovi. Ak je to pravda, tak tento klub sa nikdy nepohne k lepsiemu

Reagovat
Busby babes

Ten Hag said: “We are talking with Rapha Varane and Anthony Martial and we have triggered the options on (Victor) Lindelof, Hannibal (Mejbri), (Aaron) Wan-Bissaka.”

tezko rict, tohle muze znamenat cokoliv. opci muzem aktivovat sami, takze treba jde jen o to, jestli ho udrzet do konce sezony, mozna ma nabidky jit jinam uz ted? ale netusim. byla by to blbost ho prodluzovat

Reagovat
JohnnyBravo

On nikdy neřekl, že mu chceme prodloužit smlouvu, řekl, že s nim jednáme. Podle mě je to trochu pdobný případ jako u Varane, maximálně se mu nabídne smlouva se sníženým platem, ale spíše čekám, že odejde za pakatel nebo v létě zadarmo

Reagovat
Dawon

Jako uz tohle samo o sobe mi prijde silenost, i za 50k/w by byl drahy ten clovek je proste uplne zbytecny, odehraje jeden dobry zapas za pul rok, pul casu je zraneny, neni schopny hrat 90 minut

Reagovat
JohnnyBravo

Přesně, jestli se chceme někam pohnout, tak musíme začít bejt nemilosrdný s takovejma hráčema jako je právě Martial.

Reagovat
Mastný Chobot

Takze s nim jednate o tom, ze nechcete predlzit zmluvu?

Reagovat
J0EL

Reagovat
JohnnyBravo

Ano, tu současnou smlouvu mu za těch podmínek proloužit nechceme proto s ním jednáme o možném prodloužení se sníženým platem

Reagovat
Salfovic

Jednají s ním o výši nepodpisového bonusu.

Reagovat
vodka

tak proste s nimi resi budoucnost, to je snad ok?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

Vsak jasne, mna len pobavil ten paradox

Reagovat
Busby babes

tak s DDG jsme taky jednali vid...

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5179528/2024/01/04/jim-ratcliffe-manchester-united-staff-investment/

Ratcliffe acknowledged the club has shown commercial resilience in the challenging period of the pandemic, but he made clear that he would be measuring achievement by silverware rather than revenue and everybody should focus on that priority.

pro nej fakt nedava smysl to delat kvuli penezum. Pres dividendy by se do kladnych cisel dostal asi za 200 let. Pres zhodnoceni klubu... neco mozna jo, ale jsou daleko lepsi cesty jak zhodnotit majetek. I jen blbej S&P 500 vydelava vic nez by bylo zhodnoceni klubu... ted jen uvidime jak se jim bude darit dosadit spravne lid no.

Reagovat
JohnnyBravo

Tím vyjádření si samozřejmě získá fanoušky i lidi v klubu, ale docela mu to taky věřím, i když nikdo nic nedělá zadarmo spíš se mi líbí, že v podstatě v jeho první den udělal něco co Glazers neudělali za celou dobu, mluví se zaměstnancema, každýho chce pozdravit, vysvětluje plány a strategii, tohle nám hrozně chybělo

Reagovat
Busby babes

tak on si chce asi na stara kolena vybudovat pomnik v miste odkud pochazi no. z tech vyjadreni od zacatku to tak pusobi

Reagovat
JohnnyBravo

Samozřejmě se to hezky poslouchá, ale největší plus je za mě to, že se snaží okamžitě dosadit kompetentní a zkušený lidi na ty důležitý pozice, to je základ

Reagovat
Busby babes

no to okamzite bude chvili trvat. pry si fakt chteji dat na cas s tim zhodnocenim a dosazenim svych lidi, tak uvidime jak rychle to pujde. ale jinak ano, tohle zni pozitivne. kompetentni vedeni, to potrebujeme roky

Reagovat
JohnnyBravo

Špatně jsem to napsal, nemyslel jsem, že je tam okamžitě jmenuje, ale že mi to přijde jako jeho priorita a je to jedna z prvních věcí co řeší.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Nezvacsil sa vam font ked idete cez mobil? Mne ano.....

Reagovat
Chandy

Nope

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele