Liverpool zaváhal

28.04.2002, 11:25
Aktuality
Liverpool včera prohrál na hřišti Tottenhamu 0:1 a hodně si tak zkomplikoval cestu za titulem. Pokud zítra Arsenal porazí Bolton, Reds šanci na titul ztratí. Naopak Manchester se výhrou 1:0 nad Ipswichem v boji udržel.

Liverpool potopil gól Gustava Poyeta ze 41. minuty. I přes porážku ale manažer Gérard Houllier boj ještě nevzdává: "Nikdy nevíte, co se ve fotbale stane. Není to pro nás sice dobrý výsledek, nemůžu ale hráče vinit z neúspěchu, snažili se vrátit se do zápasu až do samého konce. Měli jsme šance, ale nedokázali jsme je proměnit, škoda je hlavně Riiseho hlavičky, která skončila na tyči."

Ruud van Nistelrooy zase jednou United zachránil. Na konci prvního poločasu zápasu z Ipswichem dal jediný gól utkání, když proměnil přísnou penaltu. I Ipswich měl šance, hlavně Marcus Bent, proměnit je ale nedokázal. Pro Ipswich to znamená hodně velkou ztrátu v boji o záchranu. V posledním zápase za 14 dní jede na Anfield Road změřit síly s Liverpoolem. K záchraně potřebuje nutně vyhrát, navíc by Sunderland musel doma prohrát s Derby.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1490)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele