Konfederační pohár - třetí hrací den

18.06.2013, 00:51
Komentáře a souhrny
Po dnešku už si můžeme říct, že jsme viděli v akci všechny účastníky letošního ročníku Konfederačního poháru - a přestože podle výsledku utkání mezi Nigérií a Tahiti šlo (očekávaně) o jednostrannou záležitost, ve skutečnosti padl outsider v rámci možností se ctí..

Tahiti - Nigérie 1:6

17.06.2013 21:00

Góly: 54. Jonathan Tehau - 5. Elderson Echiéjilé, 10. Nnamdi Oduamadi, 26. Nnamdi Oduamadi, 69. Jonathan Tehau (vl.), 76. Nnamdi Oduamadi, 80. Elderson Echiéjilé

Úspěšný začátek a konec zápasu zajistily Nigérii očekávané vysoké vítězství proti Tahiti; na výsledku 6:1 měl největší podíl autor hattricku Nnamdi Oduamadi. Tahiťany tak může těšit alespoň vstřelený gól Jonathana Tehaua, který má pro vyslance z Francouzské Polynésie historickou hodnotu..

Kouč afrického šampiona Stephen Keshi vyslal do utkání sestavu značně podobnou té, která na lednovém Afconu vybojovala zlaté medaile; větších změn doznal pouze útok, kde místo nenominovaných opor Emenikeho s Mosesem nastoupili Anthony Ujah a také pozdější hrdina Oduamadi. Keshiho protějšek Eddy Etaeta pak neopomněl možnost využití jediného profesionála v kádru, ostřílené bývalé hvězdy Ligue 1 Maramy Vahiruy, který si tak ve třiatřiceti letech připsal vůbec první reprezentační start.

Nigérie byla už před zápasem obrovským favoritem, a potvrzovat to začala prakticky okamžitě - Super Eagles totiž už po deseti minutách vedli o dvě branky, ač je třeba podotknout, že se pod to zásadní měrou podepsala především nervozita a hloupé individuální chyby tahitských amaterů. V páté minutě napřáhl z velké dálky Élderson a míč po dvojité teči soupeřových obránců zaplul až za zkoprnělého Xaviera Samina; o pět minut později se pak poprvé radoval Oduamadi, který využil obrovské chyby v tahitské rozehrávce, pohodlně vypíchl míč, určený Jonathanu Tehauovi, a bez problému zavěsil.

Afričané pokračovali v náporu i nadále a po čtvrthodině hry se po výborné kombinaci středem hřiště dostal k míči Musa, jehož rychlý postup levou stranou vápna zabrzdilo až ukopnutí míče před střelou; o dvě minuty později si další strašidelnou hrubku připsal na konto obránce a kapitán Tahiti Nicolas Vallar. Když o chvíli později Mikel opřel svůj přímák nad břevno, zdálo se, že je vítěz oceánského poháru odsouzen k potupnému debaklu..

Etaetovi svěřenci se však rychle osmělili a snad využili toho, že Nigérie s pohodlným vedením v kapse polevila v koncentraci; to platilo dvojnásob po situaci z 26. minuty, kdy díky hrozivému kiksu gólmana Samina přidal favorit třetí gól. Vcelku průměrný Musův přízemní míč od levého rohového praporku mířil přímo do připraveného Saminova koše, jenže brankář jej i přesto neudržel a nabídnul tak Oduamadimu jednoduchou příležitost k druhé trefě v zápase.

Přehlídku obranných chyb ještě dvakrát doplnil Vallar (Ujahův samostatný únik po jedné z nich naštěstí pro Tahiti lapil Samin), pak už však outsider obraz hry vyrovnal; první vlaštovkou byl nedokončený samostatný únik Chonga Hueho, druhou těsně vedle mířící přímák Vahiruy. Chong Hue následně ve vápně těsně netrefil slibný centr zprava, a Nigerijci tak šli do šaten sice s pohodlným vedením, ale přesto ne zcela spokojeni.

Zlepšený výkon borců v červeném se dočkal zasloužené odměny v 54. minutě - těsně po vystřídání zraněného smolaře Vallara se Tahiťané dostali k rohu, po jehož rozehrání si na zadní tyči naskočil na míč Jonathan Tehau, využil podcenění Efe Ambroseho a hlavou překonal Enyeamu. První část druhého poločasu byla Nigérie obecně mdlá a bezkrevná; šance veskrze žádné, kroužení kolem vápna neefektivní, a nebyla v tom ani patřičná snaha nasazení.

Vše však změnila 68. minuta, kdy z levé strany vypálil Ideye a nešťastný brankový hrdina Tehau tečoval trajektorii míče mimo dosah gólmana Samina. O osm minut později pak bylo definitivně hotovo - Ideye převzal vynikající Mikelovu přihrávku z hloubi pole, popoběhl po pravém křídle, rozhlédl se a vyslal přesný pas před branku, kam nabíhal Oduamadi, jemuž už nedělalo problémy dokončit hattrick. Až pátá nigerijská branka tak snesla parametry zamýšlené, dobře vykombinované a provedené akce..

Statečně bojující Tahiťané už v samotném závěru za tohoto stavu logicky "odpadli", a Élderson toho využil k uzavření skóre na 6:1; tentokrát šlo o akci zleva, při níž se míč přes celou řadu odrazů a díky dalšímu zmatkování jak obrany, tak nejistého Samina dostal až k Éldersonovi, který neměl nárok zaváhat. Kouč Etaeta možná litoval individuálních zaváhání svých svěřenců - bůhví jak by to vypadalo, kdyby vše šlapalo jako hodinky. Takhle si svoji daň vybrala velká nováčkovská nervozita, jež zasáhla zejména Saminovy rukavice; ještě v 87. minutě mu na brankové čáře vypadl z rukou další lehký centr, tentokrát však byla pohroma včas odvrácena vracejícím se obráncem.

I přes obdržený debakl však podalo Tahiti sympatický výkon, a druhým gólem jej mohl v 88. minutě korunovat hrdina Tehau, který si naběhl na dlouhý míč z hloubi pole, přeskočil svého strážce i nedůrazného Enyeamu a pálil hlavou z hranice vápna těsně mimo. Absolutní nedostatek koncentrace, který byl v tento okamžik vidět na borcích v zelenobílém, by měl zároveň sloužit jako varování před dalšími zápasy - Nigérie sice vysoko vyhrála, ale bylo by možná trochu překvapující, kdyby s podobným výkonem dokázala v turnaji postoupit daleko. Disciplína a soustředěnost dnes Keshiho svěřencům značně scházely.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Nigérie11006:13
2.Španělsko11002:13
3.Uruguay10011:20
4.Tahiti10011:60


Tři hvězdy dne: Nnamdi Oduamadi, John Obi Mikel (oba Nigérie), Jonathan Tehau (Tahiti)

Odpadlík dne: Xavier Samin (Tahiti)


Co čekat od příště?

Druhé kolo zápasů se po jednodenní pauze rozjede ve středu a rozehrají jej opět domácí Kanárci, proti nimž se tentokrát postaví Mexiko; v půlnočním utkání pak favorizovaná Itálie vyzve Japonsko. Pokud oba úspěšné celky z prvního kola zvítězí i tentokrát, půjde v jejich závěrečném vzájemném zápase pouze o první místo ve skupině; Japonci i Mexičané pak potřebují nutně bodovat, chtějí-li si udržet postupové naděje.

Scolariho tým má samozřejmě jasný cíl - i když je matematicky možné, že i v případě jejich výhry by mohli být stále eliminováni (to za předpokladu, že by Japonci následně získali tři body), úspěch proti středoamerickým šampionům by je minimálně jednou nohou posunul do semifinále. Podíváme-li se na výkony obou soupeřů v zahajovacích kláních, je Brazílie jasným favoritem - pod Neymarovou taktovkou totiž smetla Japonce 3:0, zatímco Mexičané působili proti Itálii mdlým a neduživým dojmem a po zásluze padli 1:2.

Kanárci mají vůbec výbornou formu - neprohráli už sedmkrát v řadě a z posledních dvou utkání mají skóre 6:0. Dokážou se Mexičané proti silnému protivníkovi vyšvihnout? Možná by byla chyba usuzovat pouze podle posledního zápasu - před ním drželi potomci hrdých Aztéků devítizápasou sérii neporazitelnosti - faktem však zůstává, že jalový útok a neschopnost dotáhnout utkání do vítězného konce jsou velkými problémy, dokonce natolik, že fanoušci po poslední kvalifikační remíze 0:0 s Kostarikou volali po hlavě kouče José Manuela de la Torreho. I gól proti Itálii koneckonců nepadnul ze hry, ale z penalty..

Pak jsou tu ovšem poslední vzájemné zápasy - šlo o finále olympijského fotbalového turnaje, v němž Mexičané favorizovaného oponenta dokonale zaskočili a triumfovali 2:1, a naposledy přátelák v Texasu (2:0 pro Mexiko). Možná i proto Scolari varoval před předčasným uspokojením: "Musíme se mít na pozoru a překonávat překážky postupně. Mexiko nám posledních několik let hodně ztěžovalo život."

Zkušený lodivod, který dovedl Selecao k titulům mistrů světa v roce 2002, však zároveň dodává: "Myslím, že se posouváme kupředu. Musíme být ještě kompaktnější. Zatím to není ideální, ale pokud budeme pokračovat ve stejném stylu, můžeme porazit každého protivníka. Budeme-li se vyvíjet takticky, a budou-li hráči pružně reagovat na všechny možné situace, vybudujeme skvělý tým."


Půlnoční souboj Italů s Japonci má na první pohled podobný scénář - favorit, kterému k takřka jistému postupu stačí podruhé zvítězit, versus kousavý a nepříjemný outsider, odhodlaný vrátit se po úvodní facce urychleně zpět do hry. Utkání bude mít zvláštní příchuť zejména pro japonského lodivoda Alberta Zaccheroniho, který povede své koně do boje proti vyslancům vlastní rodné země; před rokem 2010, kdy přijal nabídku vést reprezentaci země vycházející slunce, navíc nikdy nepracoval mimo Apeninský poloostrov (kde si udělal jméno na lavičce AC Milán, Lazia a Interu).

Statistiky nicméně mluví spíše pro Zaccheroniho oponenta a starého známého Cesare Prandelliho - jeho Squadra azzura proti Japonsku ještě nikdy neprohrála. Na druhou stranu lze očekávat vyrovnané klání - všechny tři předcházející souboje Modrých samurajů s evropskými protivníky totiž skončily pouze jednobrankovým rozdílem. Dvakrát jím byla Francie, která porazila Japonsko nejprve 1:0 v roce 2001 a poté 2:1 o dva roky později; naposledy už asijský tým uspěl, když v roce 2005 přehrál tehdejší mistry Evropy z Řecka nejtěsnějším poměrem 1:0.

"Japonsko bude mít trochu výhodu v tom, že odpočívali o den déle," vypočítává Prandelli. "Navíc je tu faktor Alberto (Zaccheroni), který nás velmi dobře zná a ví, jakým způsobem pracujeme. Očekávám, že na nás připraví nějakou past. Na ten zápas se velmi pečlivě připravujeme, protože věřím tomu, že soupeř proti nám nasadí zajímavou strategii," přemítá.

Japonský záložník Makoto Hasebe vyzdvihával především osobu Andrey Pirla, architekta italského triumfu nad Mexikem: "Pirlo? Je mozkem jejich týmu, fantastický fotbalista. Musíme ho za každou cenu eliminovat hned zkraje utkání." Hasebe si také moc dobře uvědomuje, co proti němu a jeho spoluhráčům stojí za protivníka: "Itálie měla vždy skvělý tým. Vynikají neprostupnou defenzivou a fenomenální organizací hry."

Autor: Dominik Zezula

Komentáře (637)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tahiti za statečnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa podarí vstreliť Tahiťanom aspoň po góle aj v ďalších dvoch zápasoch

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas od Tahiti co se týče ofenzívy, čuměl jsem. Čekal jsem Andorru nebo San Marino, prostě zalézt a nehrát fotbal. Pak už odešli fyzicky, ale mě ten tým určitě zaujal a budu mu fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na nich vidět obrovské tréninkové manko, takže se není čemu divit. Ale opravdu působí sympaticky, nejen tím, že v zápase nezalezou všichni k šestnátce, ale snaží se hrát aktivně dopředu. I když to někdy vypadá hodně naivně ... Ale je vidět, že ten jediný profesionál, Marama Vahirua se snaží rozehrávat a dávat jejich řád a smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez bych mel uz pokoj od zkousek a moh v klidu koukat na fotbal

Reagovat
oli9

Co tam to Tahiti dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

představ si, že postoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

Abych byl přesnější, vyhrálo pohár národů v Oceánii

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou fotbal, tak jak umí a řádně se tam, dle regulí FIFA dostali, tím že vyhráli Oceánský pohár národů. Howgh!!!

Reagovat
rezba

Tahiti předvedlo velmi sympatický výkon, bohužel v závěru odpadli fyzicky a Nigérie přidala 3 branky. Pokud se vyvarují chyb v defenzívě, mohli by i od španělů dostat kolem 6ti branek, což bych jim velmi přál. Dlouho jsem neviděl žádné mužstvo předvést tak týmový a bojovný výkon. Za mě jednoznačně .

Reagovat
smazaný uživatel

se Španělskem to může klidně být klidně jen o 2 branky. oni to nebudou hrotit..

Reagovat
fajdax

No a nebo taky o 20 branek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

nevím, co by se muselo dít, aby téhle děravé a statické defenzívě dali Španělé jenom dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo netvrdí, že daj jen dvě branky

Reagovat
Kily

pravda, každopádně i ta prohra jenom o dva góly mi po včerejším defenzivním výkonu nepřijde moc pravděpodobná, tím spíše, pokud Španělsko nasadí "rezervní" sestavu a nastoupí hráči, kteří budou vědět, že si na turnaji v dalším průběhu už nemusí moc zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu. dejme tomu, že nastoupí "rezervní" tým.. ti hráči se budou chtít předvést.. beru zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

a taky jsem viděl záznam toho utkání Tahiti

Reagovat
Le Gunner

Nezdá se vám, že má Nigerie celkem slabý tým? Jinak Tahiti v první půlce slušá ofenzíva, ke konci už se ukázal ten profesionální trénink.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je nikdo do nebes nevynáší, hrajou tak jak umí a na co mají natrénováno. Toť vše. Mnoha lidem, včetně mě, se však líbí jak ten tým působí celkově. A to je to proč o nich psát pozitivně, protože se to na vrcholných akcích zase tak často nestává ....

Reagovat
Robochelsea

Boze nevynasajte do Tahiti do nebies, Nigeria hrala sotva na 50% a dostali 6 golov. Ved v tych 100% sancach Nigerijcania skusali vseliake hovadiny a tak. Keby isli naplno tak podla mna to je tak 11-12:0.

Reagovat
smazaný uživatel

horšia zostava španelska ani nemohla být . Nechat na lavičke torresa a villu a hrat natroch defenzinnich založnikov

Reagovat
oli9

Torres na základ nemá

Reagovat
smazaný uživatel

zas nějaký trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč trotl? Torres momentálně do základu nepatří. Soldado je v lepší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten smajlík vypovídá o tom,že nemá a neměl na základ snad nikdy. Tam je to tak vyrovnané,že na turnaji o ničem mají na základ všichni . Asi takhle. Navíc asi všichni trenéři budou zkoušet před MS´.

Reagovat
smazaný uživatel

i já bych raděj viděl na hrotu Soldada nebo Negreda.

Reagovat
smazaný uživatel

A kteří 3 defenzivní záložnící tam byli? Já vím jen o Busquetsovi.

Reagovat
CubONE

Ma niekto nejaky skrateny zaznam Tahiti s Nigeriou?

Reagovat
smazaný uživatel

skoda trochu stesticka a tahiti mohlo vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

.. viděl jsi zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde už hodně trapné, když autor či autoři pořád píší "Squadra azzura". Je to fotbalový web a alespoň trochu znalostí by autoři měli mít, sakra. Nebo ať nepíší o italském fotbale.

Reagovat
domingo

Co je na tom spatne? Pokud je ten termin nespravny, tak ho samozrejme pouzivat nebudu.. napada me akorat, ze tam maji byt dve 'r'

Reagovat
valloire

Ta znalost asi chybí tobě. A to ta základní. Termín "Squadra azzura" se používá v souvislosti s italskou repre od nepaměti.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi něco jak modrá sestava nebo co to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

valloire valloire, ano, termín azzura se používá od nepaměti. Používají ho ti, kteří o italském fotbale nic nevědí. Jinak by si všimli, že se píše azzurra. Každý blbec to najde ve slovníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě dokáže rozhodit jedno písmenko, tak tě celkem lituji.

Reagovat
fantomas

Tolik povyku pro jedno písmenko.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

A dnešní zápasy .... ?

BRAZÍLIE - MAXIKO 1 2:0

ITÁLIE - JAPONSKO 1 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco Mexico tak s*re na Ochou

Reagovat
db18

Nemá on trest kvůli té aféře s nadopovaným masem?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nie.. to mu zrusili uz davno

Reagovat
domingo

Corona pry byl v kvalifikaci na MS fantasticky a ve hre jsou hlavne diky nemu, rikal mexicky komentator.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no dufam..

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz na MS bolo smiesne ze chytal ten Perez..

Reagovat
smazaný uživatel

Ukřižujte mě, fanoušci Chelsea, podle mě je Luiz na stoperi overrated.

Reagovat
smazaný uživatel

stoperovi*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty krávo mazec ta hymna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdem na to

Reagovat
Swarley

kulihrášek a Webb, to dneska je podchycený

Reagovat
Azza

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

mam rad tieto tvoje

Reagovat
Swarley

čekal jsem dřív reakci tuto

Reagovat
FCSL

Kalous - Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy si říkám, že ten komentář už nemůže být horší a oni to za 2 minuty překonají.

Reagovat
panca

nevite nekdo, jak je na tom pato? Kdyz se nevleze ani na stridacku, tak je na tom asi hodne spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Vím jen, že asi před +- 14 dny ho celkem kritizovali za jeden zápas, protože prý pálil neskutečně.

Reagovat
LAM

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Mexika to je sen

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to teda vymetava..

Reagovat
smazaný uživatel

Do pi*i, tak on da gola a mne se seka obraz, boziii.

Reagovat
Yanek

Brazilci dopředu solidní válec, i když Mexiko asi není moc měřítko. Neymar

Reagovat
LAM

Neymar už se těšim na duo Messi,Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřim tomu, že Neymar bude jen Skřítkův přicmrndávač, bude chtít bejt ta hvězda, co dává góly. Jsem zvědavej, jak si (ne)vyhoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový jeden hráč už tu byl, nechcu ho tu tak psát veřejně, protože mi tu bude nadáno, že to není pravda. Ale začinalo mu jméno na Zlatan a končilo Ibrahimovič.

Reagovat
Mercury

Neymar s Ibrou jsou totiž typologicky i věkově dost podobní hráči, takže jejich role na hřišti bude naprosto stejná. Tvoje přirovnání je dokonale netrefné, jediné co ty dva spojuje je jejich "hvězdnost". Že zůstane Messi č. 1, o tom není sporu, protože je logické, že nejlepší hráč na světě, bude též hlavní hvězdou svého týmu. Nebojím se, že by Neymar neměl dostatek prostoru a volnosti, ale zároveň určitě nečekám, že by šel do Barcelony s tím, že zastíní Messiho, čemuž napovídají i jeho (opakované) dost pokorné reakce. Nicméně chápu, žes potřeboval říct něco k tématu, jakkoliv to obsahově pokulhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorne reakce.

Reagovat
Mercury

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho, o Ibrovi se mluvilo taky jak bude držet hubu a krok, že bude slušný klučík, že ho Guardiola zvládne. Dopadlo to tak, že Messi začal brečet, že chce jít hrát doprostřed, aby on byl ve světle reflektorů. Nějaké srovnání chování je absolutně bezpředmětné, protože ani jednoho neznáme osobně, to co o nich říkají média mě nezajímá. Takže další zbytečný komentář.

Reagovat
Mercury

Takže si myslíš, že teď Messi začne brečet, že chce hrát na levém křídle? Proboha vždyť je to úplně jiná situace, srovnáváš rozdílné věci na základě pár styčných bodů. Lepší bude si počkat, jak to nakonec bude, tyhle prognózy jsou směšné.

Reagovat
iamek

Neymar

Reagovat
REPLIKATOR

Neymar

Reagovat
Kluivert9

Ten Neymar bude propadak...

Reagovat
smazaný uživatel

sudit takto dopredu..

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj ... obyčejný, ničím nepodložený předsudek !!! Sice lehké, ale také mrzké a hnusné !!!

Reagovat
Jerichoo

Tá mexická obrana je tragická

Reagovat
smazaný uživatel

At na nej kazdej nadava jak chce, ale ty goly za narodak sype neskutecne na to, kolik mu je..

Reagovat
smazaný uživatel

ti samí, co mu nadávali ho teď určitě vynášejí do nebes

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Za gól Mexiku ? Gol pěkný, ale pořád sem zvědavý jak se vyrovná s tím, že se všechno bude hrát přes Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho zavrou a bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěký gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Neymar výborný

Reagovat
Ronaldo.com

Pekne gol, strasne sem zvedave jak si povede v evrope, pro dobro fotbalu doufam ze nebude jen ve stinu messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, jak někdo může říct ve stejně větě říct nejlepší fotbalista a Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš ti to už nepoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar není nejlepší fotbalista! povedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

*měla být reakce na zupilla

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar has now scored 22 goals and provided 13 assists in 36 caps for Brazil..toto sa mu musi nechat no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Neymááááááááááááááááááááár...Kde jste vy pochybovači? Ještě vám ukáže!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady.

Reagovat
REPLIKATOR

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Az moc pro lidi to hroti.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo Samba

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

chichatiro

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo to moc neřeší

Reagovat
Arbiter

Neymarovi se daří, jenže problém je v tom, že Mexikáni nebrání. Ale v PD to nebude jiné, no

Reagovat
patas92

v Barce taky vedle sebe bude mít Messiho a Iniestu, tady má Hulka s Fredem

Reagovat
Arbiter

takže méně prostoru pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je dovod, preco si myslim, ze pre Balea neni vhodny prestup do Realu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to jasny, navic on s Ronaldem hraji skoro stejnym stylem, coz zkratka nemuze dopadnout dobre.. To kdyz si srovnam Neymara s Messim, tak Messi kdyz ma chut, ta nejen nesklizi ovoce po tymove praci, ale klidne se zatahne a vytvori 10 tutovek pro spoluhrace..

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva ale ani nahodou, to je bum bum z kazde pozice a smytec..

Reagovat
smazaný uživatel

v ofenzive Mexiko este celkom dobre, ale ta defenziva je na urovni Tahiti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neymar má snad patent na střílení gólů na začátku utkání ...

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každý musí uznat že Neymar se teď opravdu moc hezky předvádí a vypadá to, že si jde pro hattrick

Reagovat
Ronaldo.com

Jsem strasne rad ze to ct dava ale ti komentatori se nedaji poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi velice trefný jak se Karoch vždycky sám zasměje těm svejm myšlenkám

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho libůstka ....

Reagovat
Arbiter

A Luiz zatím v obraně perfektní Důrazný, přesný

Reagovat
Arbiter

prý - myslím, že tam nebylo nic... Hlavně, že Luizovi teče krev z nosu. Kokot ten Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Vic k smichu je, ze se kvuli tomu necha odnest na nositkach

Reagovat
Arbiter

klidně se mu mohla motat hlava

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Karochovi

Reagovat
REPLIKATOR

Karochu drž hubu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Zlomený nos...už tam má pěknou skobu

Reagovat
Swarley

jn, Silva mu dluží večeři

Reagovat
Rssa

Luizovi max. brambůrky

Reagovat
Swarley

to je fakt...a nebo jak v Popelce, koupí mu první věc co ho praští přes nos

Reagovat
Rssa

To už by byl ale uzavřený kruh, ze kterého by se Thiagovi zamotala hlavička

Reagovat
Arbiter

jako že by Thiago šel do Chelsea?

Reagovat
Rssa

Nasrat, stejně jako MU

Reagovat
Rssa

Jo, ty myslíš Thiaga Silvu....

Reagovat
Swarley

ty už jsi z toho dobře vyplašenej

Reagovat
Rssa

Za to můžou ti šulini od vás, co to tu cpou horem dolem

Reagovat
Swarley

no to by tak scházelo

Reagovat
smazaný uživatel

to co ten Karoch skusa teraz

Reagovat
Arbiter

sám má přeražený nos, což je prý chůťovka, no...

Reagovat
Arbiter

Jak se tam Davidek tlačí do hřiště

Reagovat
Pigeon

Prosím, více příspěvku o Luizovi

Reagovat
Arbiter

o Davidovi není nikdy dost

Reagovat
Pigeon

...Beckhamovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

neví někdo, proč tam není časomíra?

Reagovat
Rssa

Vždyť s tím by ho měl vykázat Webb z hriště nebo ocenit žlutou kartou...to přece nejde

Reagovat
Arbiter

už se stalo...

Reagovat
Rssa

A už je zase zpátky a zas má ten papír u nosu od krve...nepoučitelný

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme Arbiteruv pribuzny

Reagovat
Arbiter

holt je to zapálený hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Hulk to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi ten Hulk...proc misto nej nehraje radeji Moura ?

Reagovat
REPLIKATOR

Protože by ho zastínil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mozna zastinil i Neymara

Reagovat
raduinho

Karoch : Ted šlo vidět, že Neymar rozehrával standartku pravou nohou, přičemž gól předtím dával levou, značí to, že je to obounohý hráč... Bravo !

Reagovat
Miguel19

Jestli fakt vyplázneme ty prachy za Hulka, tak to bude giga fail..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar se do Barcelony hodit. Padat a skakat umi skvele

Reagovat
raduinho

Toto snad už nikomu nemůže připadat vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

To asi proto, ze to ani vtipny nikdy nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Fritzke se snazi, ale moc mu to nejde. Staci si precist par prispevku od nej....

Reagovat
smazaný uživatel

O co?

Reagovat
Pigeon

Mexiko za bojovnost

Reagovat
smazaný uživatel

to neni len bojovnost, oni futbalovu velm nezaostavaju za Braziliou, akurat ta obrana no..

Reagovat
smazaný uživatel

*futbalovo

Reagovat
Pigeon

nemyslel jsem to tak, že by byl jejich herní projev jen o bojovnosti, ale že se nezalekli a ke konci zatlačili Brazilce

Reagovat
LAM

po tom zranění Luize Brazílie hrozně polevila snad zase začne po poločase hrát.Neymar

Reagovat
LAM

Ale kdo je dneska zatim nulovej je Oscar.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje?

Reagovat
REPLIKATOR

taky jsem si té "hvězdy" na hřišti nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten střed mají ti mexičani neskutečně zahuštěný, celkově se to tahá vše přes kraje.

Reagovat
Miguel19

Škoda že tam Santos k sobě nemá ještě alespoň jednoho dobrého hráče..

Reagovat
Ronaldo.com

No hezke gol ale jinak polocas celkem o nicem

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilia ma dost slaby tim .. Spanielsko ju rozseka bude to trapas

Reagovat
nani92

mám pocit,že väčší fail ako peniaze za Carrolla sú tie,čo sa dávajú za Hulka..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on má skoro vše, a vlastně vůbec nic, soluje až to pěkné není, jak to mohl dát na Neymara tak to potáhl sám a ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Němce žeru "góól"..

Reagovat
F.Torres

No, sem zvědavej, co předvede Brazilie proti evropanům. Od 20. minuty hrají pořádnou tužku. Z toho bolí dokonce i oči..

Reagovat
Pigeon

Tvá kritika na kvalitu hry bude vždy komická, už jen kvůli tvému nicku

Reagovat
F.Torres

lepší být komickej, než být debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

a ještě horší je obojí

Reagovat
F.Torres

zas tak ho neznám, abych ho mohl posoudit, zatím u něj mám potvrzeno jen jedno..

Reagovat
Pigeon

potvrdit debilitu jedním příspěvkem, který je založen na silných subjektivních pocitech k hráči...to ti tleskám, to je takové silně české

Reagovat
F.Torres

už jsi ji potvrdil dalším příspěvkem..

Reagovat
roman1978

to není nic osobního. jen je to přirozená reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale ten Luiz mi připomněl scénu z Pulp Fiction, kdy se Uma zvefetovala.

Reagovat
raduinho

Film o ničem.

Reagovat
patas92

Reagovat
raduinho

Jen si dělám show Pato.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda
Reagovat
smazaný uživatel

jo, byl pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neverim, ze Brazilia nema lepsieho hrotaka nez Fred..

Reagovat
smazaný uživatel

to že ho neznáš ale neznamená že je dřevák, za repre hraje poslední zápasy skvěle(a góly dává) tak nevím proč by ho neměl Scolari stavět

Reagovat
smazaný uživatel

poznam ho velmi dobre.. este z cias ked hral za Lyon.. stale si myslim ze to neni spickovy hrac

Reagovat
REPLIKATOR

Ani ne... Robinho, Pato, Vagner Love, Damiao, Luiz Adriano nikdo není lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Damiao aj Pato vo forme su lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

mozno by to zvladol aj Hulk alebo Neymar v strede

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vlastne s Damiaem? Je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Az ted me napadlo se podivat na expresky o nem...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, stridej toho Hulka do kakacu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Neymar Ten je u vseho

Reagovat
Miguel19

Hmm, jediný Neymar je tam k něčemu schopný. Jinak je to fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Paulinho má hlavu pořád dole a čumí do země.

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to Ramiresa

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Sandra. Nevíš proč nevzal jednoho z nich? Nějak jsem ty důvody nesledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

to netusim ani ja.. ale je to divne.. aj taky Fernandinho tak kludne mohol byt

Reagovat
Leo Rekordman

sandro zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

to mu ostalo este z Polska

Reagovat
Miguel19

Když dostal takový šlapák Alves od Pepého, tak se válel půl hodiny a řval jakoby ho na nože brali..teďka se diví..

Reagovat
smazaný uživatel

a uz vidim, jak by cela lavicka Barcelony vybehla az na ihrisko

Reagovat
REPLIKATOR

Luiz

Reagovat
Pigeon

Chicharito má neuvěřitelný výběr místa

Reagovat
Miguel19

A už byl dnes u balonu?

Reagovat
Pigeon

troll?

Reagovat
Miguel19

Se ptám...já ho s balonem neviděl.

Reagovat
Pigeon

pokud sleduješ nějakou dobu Chicharita tak víš o čem píšu. Dneska to určitě není žádná sláva, když byl na balonu, ale já hodnotím výběr místa, kdy závisí taky z velmi velké části na spoluhráčích, zda se k míči dostane

Reagovat
smazaný uživatel

no, on potrebuje lopty, aby sa dostal do sance, ked podporu nema, tak ho nie je vidiet no

Reagovat
smazaný uživatel

ako vecsina hracov..

Reagovat
smazaný uživatel

Chicha je velmi specificky utocnik, ale ako myslis..

Reagovat
smazaný uživatel

No jak to tak vidím, tak si Španělsko s Brazilci vytře prdel, pokud na sebe narazí.

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Mysli si, že i Němci nebudou mít problém.

Reagovat
teenz

Myslim*

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych je, v tom složení jak dnes hrajou, na urovni Portugalska.

Reagovat
teenz

Asi tak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovada Brazilské

Reagovat
Swarley

dneska dost zápas jednoho muže...buď něco vymyslí Neymar a nebo se většinou na tom hřišti ani nic neděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Dos Santos hraje taky hodne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

asi nejviditelnější ze strany Mexika, ale zdaleka není tak nebezpečný

Reagovat
smazaný uživatel

No, druhy nejlepsi hrac utkani, ale tak je to dano i tim, ze zbyli hraci hraji houno.

Reagovat
Arbiter

Luiz hraje také perfektní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak nema velmi co robit, tak co moze byt perfektne

Reagovat
Swarley

však víš jaký je to pro Arbitera nezvyk, že vzadu nehoří?

Reagovat
Arbiter

právě naopak jsem na to dost zvyklý

Reagovat
Swarley

ale však jen popichuju...on vedle Thiaga vypadá každý stoper hned kvalitněji

Reagovat
Arbiter

Thiago není zase takový šmatlák

Reagovat
Arbiter

to zase není vůbec pravda, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, pri dnesnej ofenzive Mexika sa teda nadrel jak svina

Reagovat
Arbiter

A píšu snad, že se nadřel?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, pises, ze hraje perfektny zapas, co je divne, vzhladom na to, ze nemal vela roboty a teraz ked Mexiko trosku zatlacilo, tak defenziva Brazilie nebola vobec ista no..

Reagovat
Arbiter

Jenže on jistý byl, to za prvé, je rozhodně nejdominantnějším obráncem dnešního zápasu. A za druhé i když nemá tolik defenzivních povinností, tak se snaží hrát dopředu, rozehrává přesně, hecuje spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no jak myslis

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo náhodou, co je s Gansem? Zraněný, nemá formu?

Reagovat
Leo Rekordman

slaby

Reagovat
Miguel19

Neymar má slušnou šanci zadupat Leoška do země. Pokud to neudělají daně.

Reagovat
teenz

Uvidíme.

Pochybuju, že to bude hodný a pokorný chlapeče jak tu šíří Culés. Každý chce být ten top a střílet goly.

Reagovat
Miguel19

Jeden zápas a Leo si dupne.

Reagovat
teenz

Tak teď čekej jak ti to někteří vyvrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fain najit kompromis,podle me Neymar je v klidku, vic me sere kktek Messi, Neymar zahraje par dobry matchu, ziska si divaky a uz bude zle, Messi by to nevydrzel.

Reagovat
Arbiter

válec

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilie jenom tezi z euforie v domacim prostredi a z individualit, ale neverim, ze maj vubec sanci MS14 vyhrat. Herni dominance neni, ta byla prvnich 20 minut, nehlede na to, ze to je Mexiko. Mala disciplina, herni tvar takova nijaka, jen si to solichaj, to na nejlepsi stacit nebude.

Reagovat
Pigeon

Při pohledu na Hulka nechápu jak ho mohl jeden komentátor přirovnat postavou k Horvátovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prdelku budou mit mozna stejnou

Reagovat
patas92

asi myslel velikostí trenýrek

Reagovat
Pigeon

Tak při takových stehnách by bylo zvláštní mít prdel Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Marcelonu projde skoro každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

GIO

Reagovat
Miguel19

Co tam dělá Fred je mi taky záhadou..

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdo byl dnes horsi Fred x Hulk ?

Reagovat
smazaný uživatel

fred

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že střídá Chris Bosh

Reagovat
smazaný uživatel

Fred na to nema..

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi , ten Karoch. Prej postavit 2-3 11ky, ktere by mel nekdo problem porazit

Reagovat
REPLIKATOR

Asi nemluvil o Španělsku že?

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilci. U nej by bylo lepsi, kdyby jen rikal jmena hracu u mice, ikdyz i to on by nezvladnul.

Reagovat
Miguel19

Neymar

Reagovat
patas92

protože se ten Mexičan zpevnil

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak Neymar už stihl potkat Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Borbely

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Howarde, dej Neymarovi žlutou za tohle divadelní představení

Reagovat
smazaný uživatel

Mel no, moc rad bych slysel, jak by se ozval stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodi sa do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

No ikdyz ted to dobre schytal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si hraje Neymar s těma vyhrnutýma trenkama? :D Ty jeho nožičky by pastelky by neměl moc ukazovat a hrát si na Ronalda...na to fakt nemá

Reagovat
smazaný uživatel

komplex z neymara off pls

Reagovat
LAM

JJ ronaldo za národák na něj nemá už teď

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kundo Neymar

Reagovat
patas92

Reagovat
Swarley

ty krááso

Reagovat
miky10

Není špatnej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

muhehe

Reagovat
Arbiter

Ale pěkně Neymar Mexická obrana je k smíchu

Reagovat
Swarley

nejlepší bylo, jak komentovali toho beka co na něj hrál, že to nebylo tak špatné a že ho celkem zvládá...no nevím, ten tam byl celou dobu za blázna

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Pozoruhodne .

Reagovat
Miguel19

Messi už běží za vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Messi kterej posledních 5 let jasně nejlepší fotbalista možná i v historii a půjde po jednom zápasem za vedením viď

¨Tydle debilní komenty si nech aq koukej na Barcu jak jim to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

no, jasně nejlepší fotbalista určitě není. Minimálně dva Zlaté míče má neoprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

here we go again..

Reagovat
LAM

pokuď láme rekordy jak do teď a na tom že je nejlepší se schodnou Trenéři,kritici a kapitáni reprezentací kteří všichni tomu rozumí víc jak ty tak to asi pravdu bude.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě že ne! Byl to "fórek". Leo je svatý a snáší s přehledem konkurenci!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nějak nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Narážka na Ibrahimovice, na kteryho si sel stezovat, aby mu nezabiral misto na hristi, kde dava goly. Tim ho vyradil z Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

aha... jáj - tady ho očividně někde nemá rád

Reagovat
Cizinkx

Ty určitě víš dobře, jak to vše bylo hmm :)...mužeš mi říct ještě něco ze zákulisí FC Barcelony?Máš tam nějaký kontakty? Nebo je tam dokonce znáš? :)..A proč já pořád myslel, že si fanoušek Realu..Očividně si velmi informovaný ze zákulisí FC BArcelona..

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic to napsal ve svy knizce a Guardiola to uz v minulosti potvrdil, ty FC Barcelono.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic by nikdy nebyl schopen se ani přiblížit počtu gólů a asistencí, co má Messi. Tím, že si Messi řekl, kde chce hrát, vlastně udělal Barceloně neskutečnou službu. Navíc to neskutečně se*e všechny hatery. Další plus pro Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

To ji mi jedno, koho to sere, ja jsem objasnovoval "LM" ten vyznam toho komentu

Reagovat
F.Torres

Messi se nemá čeho bát, Neymar mu sahá sotva po kotníky..

Reagovat
smazaný uživatel

wow, něco takového číst zrovna od tebe

Reagovat
F.Torres

no vždyt to musí vidět každej..

Reagovat
smazaný uživatel

má se ještě hodně co učit, ale potenciál má obrovský

Reagovat
F.Torres

No, nevím, mě nějak zatím moc nenadchnul...Je sice fakt, že já mám radši jinačí typ hráčů, ale nemyslím si, že Neymar bude vůbec někdy patřit mezi top 3 hráče.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Páni

Reagovat
smazaný uživatel

I když ta Maxická obrana

Reagovat
smazaný uživatel

To je technika, né jak Messiho krůčkování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Dva skvele fotbalove okamziky neymara jinak zapas o nicem

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Neymar. Porad to ale beru s rezervou,jelikoz na jeho zapasy proti opravdu TOP obranam teprve prijdou.Tim ale nerikam,ze bych mu neveril.

Reagovat
fenixLFC

tak v spanielsku to bude na 90% ligy stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelná lehkost.

Reagovat
spider_8

Jestli spolu někdy budou Čapek s Karochem komentovat Barcelonu, tak aby si člověk rovnou připravil pytlík na blití. Jeden bude celou dobu slintat nad Messim, druhý nad Neymarem

Reagovat
LAM

No a?V budoucnu možná 1(Messi)a 2(Neymar) nejlepší hráči planety.A k tomu je tam ještě Iniesta.Ale je jesné že Neymar na to aby se vůbec Leovi přiblížil má ještě čas.

Reagovat
spider_8

Já jim to neberu, ale poslouchat jak komentátoři ustříkávaj při každým jejich kontaktu s míčem mě neba.

Reagovat
Hai

Reagovat
herbage

Když se Neymarovi tolik nedaří, tak je to přeceňovaný hráč, když se mu daří proti slabším soupeřům, tak v Evropě vyhoří a když proti silným, tak Messi z něj bude na prášky. Co všechny tyto komentáře spojuje? Komplexy z Barcelony

Reagovat
FORZAMILAN

Komplexy nebo závist? Asi obojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
raduinho

Reagovat
C0br

Hodil bych sem obligátní koment o komplexech, ale asi to nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Doufej, že si to nepřečte Bola, ten by opět vypěnil, jakmile by viděl to slovo "komplex" a jeho nesprávné používání

Reagovat
Mercury

nepochopitelné tyhle názorové veletoče

Reagovat
spider_8

Ale on podobný komplex funguje i na opačný straně s Mourinhem, nemůžou si nic vyčítat. Pokud se příští rok bude Realu dařit, tak je Mourinho břídil. Pokud ne, tak je to proto, že po sobě vždycky zanechá spoušť a nikdo po něm nemůže uspět

Reagovat
roman1978

z mourka žádný komplex není. lidem akorát vadí jeho chování. to je dost podstatný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsi uplně mimo. Když pominu Messiho, tak tyhle komentáře tady jsou od doby co Neymar nakoukl do fotbalu, ty komplexy

Reagovat
Mercury

Super. Zatím teda ze strany Neymara skvělé zápasy. Hlavně ať se nezraní a už teď se těším na superpohár proti Atléticu a na spolupráci Iniesta-Messi-Neymar..z toho jde prostě strach. Snad se to přenese i na hřiště a budou si rozumět, zatím lze jen odhadovat, ale pokud si to sedne, bude to pecka.

Reagovat
roman1978

docela zvláštní, že hraje brazilie proti mexicu a messi je tu zminován tolikrát, že to skoro vypadá jako zápas barcy nebo argentiny. ten vám musí ležet v žaludku, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych se nedivil, kdyby Neymar Messiho posadil. Ona základní jedenáctka není nafukovací.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
C0br

No Messiho kyselé ksichty, když mu Neymar nepošle před prázdnou bránu, ale zakončí si to sám, budou k nezaplacení.

Reagovat
herbage

no, před tím druhým gólem vyloženě zasobčil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude pravidelně Neymar posazovat Ramosem na zem jako tehdy Ronaldinho, tak ať si klidně sobčí. Oni mu za to i na Bernabeu rádi domácí fanoušci zatleskají.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, na to se taky těším. Aspoň ten jejich pěší fotbal snad trochu oživí.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje pravidelně na levém křídle jako Neymar.

Reagovat
Miguel19

Posadit ho můžou leda tak daně.

Reagovat
F.Torres

i zraněnej Messi je lepší než Neymar..

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Přiznej se, že ti jsi to napsal jen proto, aby si všichni mohli vyzkoušet ten novej smajlík?

Reagovat
Mercury

Reagovat
vocasisko

Neymar je lama, co u nás vyhoří, zbytečně vyhozených 60 mega, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz tezko rict, jestli to myslis vazne, nebo ironicky, vzhledem k tvymu obecnymu postoji..

Reagovat
vocasisko

Myslím to vážně, nesnáším ho.

Reagovat
smazaný uživatel

A máš racionální důvod ho nesnášet? Mimo fotbal samozřejmě myšleno, protože o to tady jde ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj nick je v tomhle pripade vic nez vystiznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně dementní předsudek soudit někoho, když ještě neukázal co v něm je ...

Reagovat
vocasisko

Viděl jsem ho několikrát, ani jednou mě nepřesvědčil, že má na Barcu, natož aby stál 60 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě když někoho nemá rád, tak ho odsoudím , i když se mu daří, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že ho nesnášíš, neznamená, že je lama...Tomu se říká kamaráde zaujatost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Ten skvele pocit, ze dnes(zitra) hraje jeste italie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen me zarazi,ze nehraje Faraon a Marchisio.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo může říct, že Neymar je lama Možná není na pohled sympatickej, ale s míčem u nohy umí neskutečný věci, je sebevědomej, rychlej, radost na něho koukat Já mu fandím, ať v Barceloně válí, určitě na to má bez ohledu na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

za tvoju objektivitu, na Neymara sa tiež veľmi teším v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar paráda

Reagovat
herbage

Neymar vs Carvajal/Arbeloa, už se těším

Reagovat
F.Torres

Neymar bude brzo střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, to bude zas prdel ty clásica, těšim se na to, uvidíme, jestli ještě k nám dorazí ten Bale nebo kdo, ať je o zábavu postaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw dockas se asi uz tady na turnaji, uvidime, kdo z toho vyjde lip pri prvnim mereni sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Arbeloa, Pan specialista hlavně na Ribéryho.

Reagovat
herbage

však to je jasné, ale třeba kdyby byl zraněný. Z Carvajala by si udělal trhací kalendář, naopak na Arbeloovi by si mohl vylámat zuby, protože pozičně je výborný a nenechá se opít rohlíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa jediná možnost, Carvajal až poslední. Šel by tam stoper, ale neptej se mě na jméno . Možná bych věřil i Coentraovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky

Reagovat
smazaný uživatel

NEYMAR zatiaľ hráč turnaja bez debaty!..Spektakullááár de Neymaar

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Borbély dnes opäť potvrdil svoju "excelentnú komentatorskú extratriedu"

Reagovat
smazaný uživatel

neviem teraz ako to myslíš, ale 100000krát lepšie ako koktavý Lešický, ktorý sa absolútne nedá počúvať....

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ano, ale vieš ako to myslím, ten jeho osobitý štýl

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mám rád Borbélyho práve pre ten jeho štýl špecifický

Reagovat
smazaný uživatel

Takeho komentatora nam mozu i bratia cesi zavidiet

Reagovat
alcantara

Dobre, bublina, len tak dalej

Reagovat
Mönchengladbach

OT: Arsenal selhal ve své snaze na poslední chvíli vyfouknout West Hamu Andyho Carrolla.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Gonzalo Higuaín se s Arsenalem dohodl na podmínkách smlouvy, která bude argentinskému útočníkovi vynášet přibližně 130 tisíc liber týdně. S takovou zprávou právě přišel nejčtenější britský seriózní deník The Telegraph, dohodu potvrdil také server listu Mirror. K uzavření transferu prý zbývá doladit detaily s Higuaínovým zaměstnavatelem Realem Madrid."

Uz to zacina vypadat opravdu vazne

Reagovat
One-Real

Real v basketu ZATÍM.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Na TM jsem narazil na zajimavou sestavu

2013/14

___________Casillas___________

_Ramos_Alonso_Varane_Marcelo_

________Vidal_______________

_____________Modric__________

___Di Maria___Isco____Bale____

___________Ronaldo___________

Lopez, Pepe, Cavajal, Coentrao, Khedira, José Rodríguez, Enzo Zidane, Callejón, Benzema, Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Julio Cesar - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Ramires, Luiz Gustavo, Fernandinho - Lucas Moura, Leandro Damiao, Neymar...když už tohle rozestavení, tak tahle sestava mi přijde jako optimální

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Lucase Willian,jinak

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla nakopávačka.

Reagovat
One-Real

Rudyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragický, jak můžou takhle ty poslední dvě minuty odehrát. Ještěže ten basket nesleduju pravidelně, bych měl z těch obratů pravidelně hnědý trenky.

Reagovat
One-Real

v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to na dvě trojky, ale snad jo.

Reagovat
One-Real

To už ani nejde prohrát, i kdyby dostali jednu, tak si ten míč jen podržej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni by je hned faulovali a šestky nám v tu chvíli zrovna nešly.

Reagovat
One-Real

tak aspoň jednu dával Reyes pravidelně, já ten basket vidim letos taky snad podruhý, ale ten Rudy

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu taky moc nerozumím . Na Rudyho se nadávalo, jeden z těch, kterej nehrál, co měl, jinak by ten titul prý byl dřív.

Reagovat
One-Real

Já basket nesnášim, nikdy mě to nebavilo hrát, natož na to koukat. Ale porážku Barcy a titul bych slavil aj v kriketu .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho moc nemám rád. Hrál jsem ho v životě jenom jednou, v těláku jsem se celou dobu schovával, pak se ke mně náhodou dostal balon a najednou na mě začali všichni řvát, proč s ním dělám krok na vlastní půlku a že jsme bez míče. To celou moji kariéru hned po pár minutách zlomilo, už jsem hrál jenom fus a florbal .

Reagovat
One-Real

Já ještě celkem rád házenou, fotbal jsem hrál naposledy tak před rokem, než jsem si asi přetrhal vazy. Koukej si udělat ten provizorní facebook, hodim tam tebe, riberyho, rmcf a par lidi odsad, pomalu se v těch spekulacích ztrácim.

Reagovat
FCSL

Giaccherini Jsem nevěděl, že je tak malinkej.

Reagovat
rossoneri89

partak k Giovincovi ... dokonca su obidvaja z Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Oe Oe Oe!

Reagovat
Swarley

jednu akci teda zadrbal, to měl střílet...ale teď to byl krásnej balon od Shinjiho

Reagovat
smazaný uživatel

Japončíci to rozjeli pekelně!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně sporná..

Reagovat
Miguel19

Skočil mu pod nohy..já bych pískal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Buffon míč vzal určitě, těžko říct, spíš bych řekl, že to neměl pískat ale zase jak to viděl rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipl bych, že první den by se nepískala

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Japonsko moc pěkně Kagawa a Honda Hlavně Shinji hraje pěkně.

Reagovat
FCSL

Aspon Itálie začne hrát

Reagovat
Miguel19

Tvl ti dva špekulanti..běžte radši spát a nechte to bez komentáře.

Reagovat
Ronaldo.com

Asi bych nepiskal, každopádně pro průběh zapasu je to dobre

Reagovat
Miguel19

Italové dobře v lese..

Reagovat
herbage

Shinjiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Miguel19

Kagawa hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Shinjiiii, libovej zapas

Reagovat
FCSL

Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Italove jsou uplne v lesoparku. To jak kdyby hralo Tahiti.

Reagovat
Swarley

oooooh Shinji Kagaaaawa

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze italska lavicka se tomu smeje

chodici fotbal..

Reagovat
Miguel19

Slušný bago

Reagovat
smazaný uživatel

hodte tam rucnik

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Italie predvadi vykon z Letný, akorát Japonci umí dávat golasa.

Reagovat
Miguel19

To mají Italové marodku, že tam musí hrát kopyta jako Giovinco a Aquilani?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu chybí někdo jako Gattuso. Motivace Pirla a Montoliva je v takových zápasech vždy nulová. A taky stavění Aquilaniho pod útočníkem je zhovadilost. Snad to bere Prandelli jako experiment a přípravu, ale ani tak se mi to skládání sestav moc nelíbí, znovu zbytečně opomíjí Diamantiho.

navíc motivaci celého týmu odhaduju na 30-60%. Proti silnějším soupeřům hrají paradoxně vždy líp.

Reagovat
Miguel19

Zelenka slyšel dotek.

Reagovat
Ronaldo.com

Největším paradoxem je že jediným aspoň trochu hrajícím italem je balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

SHINJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

za mna je to jasne teda, predajme Rooneyho a vlozme doveru do Shinjiho, on je proste genialny

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak kruty ale dobre pro muj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo vylozene trapnej, pripomina mi horsiho Horvatha po zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam ČT nedává skore?? na STV normálně je..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem definitivně zlomil hůl nad Paulinhem. Je to dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

On mi vždycky připadá takový neohebný, nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to moc neumí..

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je tak marnej

Reagovat
smazaný uživatel

spis se ted hodi

Reagovat
CubONE

Taliansko este otoci, ale dole by malo ist Pirlo, na registu Monty a na ihrisko Marchisio. A Rooneyho predat a Shinji nastalo do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to Japonci udrží, fandím jim Nejenom v dnešním zápase, ale celkově...Vždycky jsem měl rád japonskou mentalitu a fandím všem japonským sportovcům Co se týče fotbalu, jdou rok od roku nahoru a Kagawa s Hondou jsou hráči světové extratřídy, plus Okazaki, Nagatomo, Kiyotake, Yoshida --- slušný kádr

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2004 to byl jediný tým, který nás fotbalově přehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

káder majú perfektný, len to poriadne zosúladiť dnes to funguje fantasticky

Reagovat
Arne

Já jsem si říkal, že na Shinjiho na křídle se radši koukat nebudu, abych měl dobrý spaní... To hraje fakt tak dobře, jak tady čtu?

Jinak z toho, co jsem viděl, tak Brazílie herně opět zklamání, navíc Dante na lavičce na úkor toho blázna... Neymar ale geniální, ten má potenciál na to bavit lidi stejně jako Dinho.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší hráč na ihrisku...tiež som si mysllel po tom 1.zápase kde boll uplne zakopaný že to nebude lepšie, ale celkovo hrajú Japonci živšie a viac kombinačne a hlavne v tempe...

Reagovat
smazaný uživatel

presne takúto hru som si predstavoval od Japoncov a hráčov ktorých majú k dispozícií... super, Taliani zatiaľ dosť sklamali....ale 2.polčas zapnú.....Kagawa , Aquillani

Reagovat
smazaný uživatel

zatím jasně Zaccheroni > Prandelli

Reagovat
Radin

Je mi líto Japonců,že jsou takoví prcci.Ve vzduchu to mají těžké..Jinak technicky hrají hodně dobře a stylem co mě baví,narozdíl od Itálie ..

Reagovat
smazaný uživatel

líto ti to bejt nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

Giaccherini jako lasička...

Reagovat
CubONE

Gooool

Reagovat
CubONE

Super Mariooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nedal Mario nejakou penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou věci Paradni zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

ten saso penalty vie no..

Reagovat
smazaný uživatel

To dneska vypadá, že volně přejdu z tohohle zápasu na finále Stanley Cupu asi..

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario je takova heeeeerecka Ale stejne ho mam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej toho Pirla, na to se neda koukat jak je tragickej..

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, ti japonci technicky skveli proste

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Gol zaslouzene, Italie trapna a Prandeli je slepej, jestli nechal dohrat Pirla..

Reagovat
smazaný uživatel

Golgolgolgolgol, libový, nejlepší zápas turnaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Honda je taky zhavej prestupni material

Reagovat
CubONE

Ten prichod Hondu musime dotiahnut, radsej nez Teveza

Reagovat
smazaný uživatel

už před turanjem to mělo bejt, teď bude mít ještě víc nápadníků.

Reagovat
Radin

Honda jak to zpracoval z takové výšky?mazec.Líbí se mi ta hra Japonců,takovej mix,kdy si nahrávají na pár metrech a pak to dokáží přenést na celou šířku..Jinak asi by to měli lehčí ve futsale :-)

Reagovat
fantomas

Pičo, těsnota. NIPPOOOOON!

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě dost sere, že tam není ta časomíra

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

perfektna rana len skoda ze neskocila v sieti

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, som nevedel, ze japonci tam maju nesikmookeho

Reagovat
smazaný uživatel

ale pozeram, ze on sa narodil v Japonsku, takze ziadny naturalizovany Japonec

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo ok, jeden zapas se mu nepovedl a je uplne mimo. Ale k cemu je dobrej takovej Giovinco? V kazdym zapase je jasne nehorsi a neudela absolutne nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Gio? Má nejlepší vedení míče ze všech talošů... jeho obrovská smůla je miniaturnost... pro něj další provar že neumí ze strany ale je to prostě tipickej útočník s netipickou postavou... a k čemu tam je? si viděl v 87. minutě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No way

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

OOOOMG...

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Smulicka..

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi si umí postavit tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se z Haavenara stal Japonec? Je bilej,nema sikmy oci a i to prijmeni je takovy Holandsky.

Reagovat
smazaný uživatel

on aj hraje v holandskej lige, narodil sa ale normalne v Japonsku

Reagovat
CubONE

Nejaky rozhovor som s nim videl...narodil sa Holandanom v Japonsku a vyrastal tam a aj uznava miestnu kulturu, holalandsky sa len naucil

Reagovat
fantomas

Ach, ti Japončíci sou boží, jak si s nima hrajou...nemůžu se dočkat MS.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou, ale na MS by si proti nim tak nepohráli, motivace...

Reagovat
fantomas

Njn, to je vedlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

ale, netrep

Reagovat
CubONE

Netrepe. Ved na Talianoch je vidno, ze 100% koncetrovani a motivovani nie su.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jasne vidim to, ze Japonsko ich jasne prehrava, to co vy tvrdite je fakt nepodstatne..

Reagovat
CubONE

Ale o neznamena, ze by ich tak motali aj v zapase na MS a nie na nejakom sranda turnaji.

Reagovat
smazaný uživatel

pochop, že Pirlo ve 34 letech těžko najde motivaci, navíc v cca 60. utkání v sezóně. Ale podobně k tomu přistoupili i jiní a to od prvních minut, navíc špatně zvolená taktika ze strany Prandelliho. Ale Japonci jsou super, což se ostatně vědělo už dávno.

Sejít se oba týmy za rok - na pořádném zápase, pak by ten přístup ze strany azzurri byl profesionálnější.

Forza Zaccheriniho Japonsko!

Reagovat
smazaný uživatel

ok no, ja som pisal tesne po gole Talianska, takze v nervoch, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

To je zámek ty krávo

Reagovat
FCSL

Do píči

Reagovat
smazaný uživatel

Pochcaná Itálie fakt.. Neumětelové.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je smola

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Ronaldo.com

Sakra, tohle je az nezaslouzeny

Reagovat
CubONE

Goooooooool, pico

Reagovat
fantomas

Njn, to sem přesně čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

7 gólů, 2 nejoblíbenější týmy na turnaji... co víc si přát. Možná lepší přístup Azzurri, ale to je fuk. Oplatilo se to sledovat.

Reagovat
fantomas

Neskutečný, prostě neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

stesti X smula

Reagovat
smazaný uživatel

Teda zamiloval jsem si to Japonsko, na MS jim budu hodně přát.

Reagovat
smazaný uživatel

já si je oblíbil už na posledním MS

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to musí strašně plesat, obdivuješ je tu asi nejdéle, navíc "pravidelně" sleduješ.

Reagovat
Radin

nejdéle je jak dlouho?sympatičtí byli už při domácím MS :-) Inamoto,Nakata na kterého sem si nemohl vzpomenout :-) Ono

Reagovat
fantomas

Začalo to vesměs právě na tom MS, ale už před třema rokama sem tu rozjel mohutnou kampaň. Většinou mi teda byli sympatičtější Korejci, ale Japonsko má holt největší kvalitu na kontinentu.

Reagovat
Radin

Tak určitě si na tom lépe,já už pomalu nesleduji ani zahraniční ligy,jen výsledky :-) Ale když je MS,tak jim přeji asi taky od té doby :-) Hondu mám rád,dokonce sem jednu dobu hodně chtěl jeho kopačky,ale jsou drahé-Mizuno Ignite jak měl ty žluto černé :-)

Reagovat
fantomas

Jono, každej parťák dobrej. Ale tomuhle kvalifikačnímu cyklu sem moc nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

to brzo vole

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je neskutocne fakt

Reagovat
madridcan

RIP James Gandolfini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon si vie postavit zrde

Reagovat
Ronaldo.com

Ted otazka, muze jeste NHL dneska prekonat tento neskutecne fotbalove zazitek?

Reagovat
Radin

sakra další břevno,plus ta mega šance Hondy po skvělém zpracování..ale já Japonsku přeji už několik let..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vlastně Honda stojí nebo má nějakou výkupku? Odhadem bych tipl tak 15m +-

Reagovat
smazaný uživatel

má poslední půlrok do vypršení kontraktu, nebude to moc..., o mnoho lepší investice než přemrštěné nákupy Monaca.

Reagovat
smazaný uživatel

strasna skoda, ze sa Honda zasiera niekde v Rusku

Reagovat
fantomas

Jestli letos nepřestoupí, tak už fakt nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

jaku by mohol mat cenu, vobec neviem, jak mu to v CSKA ide

Reagovat
Kovi81

Vraj okolo 15 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket žije.

Reagovat
exse

Zasraný špagety, góly z hoven a v zadu z prdele klika.

Reagovat
Kily

paráda, díval jsem se hlavně kvůli Pirlovi a nakonec jsem nadšený z Japonců, tomu zápasu k dokonalosti už chybělo jenom to, aby to Japonsko v posledních minutách otočilo a zaslouženě vyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

....neskutočný match od Japoncov

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Japonsko uz nemoze postupit ale tesim sa na nich na MS v Brazil

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku už začínám na Italy být opravdu alergický, to jsou takoví haluzáci, až to možné není... Každopádně fantastický zápas, jeden z nejlepších za hodně dlouhou dobu, co jsem viděl...Japonsko hrálo skvěle, je mi jich líto, ale pro mě jeden z černých koňů příští rok na MS, už se na ně moc těším

Reagovat
CubONE

Ak Galliani toho Hondu nedotiahne, tak sa fakt nahnevam

Reagovat
smazaný uživatel

Ako moze mat Okazaki tak malo golov v Bundeslige? Fakt vyborny vykon, rovnako aj Hasebe. Honda snad uz aj truhlikom, co o nom pisu , ze je precenovany ukazal, ze je svetova extratrieda a mal by uz davno hrat v topklube. Mrzi ma ze ten duel rozhodol najvacsi traged na ihrisku.

Reagovat
Arne

Protože hraje na levým křídle a na tom se asi nic nebude měnit, protože teď bude mít před sebou vedle Ibiševiće taky Abdellaoueho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa, Honda, Okazaki --- fantastičtí hráči, radost na ně koukat, fakt že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Honda by sa už mohol posunúť niekam vyššie z Ruska...hovorí sa o ňom už pár rokov a stále tam mrzne v Moskve a okolí ...sekla by mu Bundesliga, možno aj PL, určite bude oňho záujem v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze je aspon trochu realna sance, aby sel do BvB?

Reagovat
smazaný uživatel

Japonci fantastický výkon, rozobrali Talianov....ono keď ustália výkony môžu konkurovať každému, nesmú mať také výpadky ako proti Brazílií, inak majú fantastické mužstvo a káder, perfektného trénera takže obrovský potenciál na MS 2014 a dnes super super super match TOP

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zezačátku play-off sem neměl rád Boston, hráli strašné hovno a každý jim fandil. Momentálně je mi to úplně nějak jedno kdo to vyhraje. Na obou stranách jsou borci, kteří si to za svojí kariéru zaslouží. Co u vás?

Reagovat
Mercury

Za mě Boston, Krejčí má skvělé PO, Jarda by zas vyhrál po 21 letech, což by byl velký příběh. A celkově se mi zdají jejich lajny vyrovnanější a prozatím lepší ve finálové sérii. Navíc Rask chytá famózně. Už letos v Plzni jsem si říkal, že je to po Haškovi asi druhý nejlepší golman, kterého jsem viděl naživo chytat. Blackhawks dost chybí příspěvek od Toewse, navíc Hossa není v pořádku. Dnešek je naprosto klíčový, ze stavu 1-3 už by se podle mě Chicago nevyhrabalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Toews i Kane jsou od posledního zápasu s Kings jaloví. Imho : 1. a 2. lajna je vyrovnaná, rozdíl je jenom podle mě v tom, že Toews i Kane jsou mimo. Ve 3. je určitě lepší Boston, všichni 3 mají prsten z minula a hodně zkušeností, přičemž za Hawks jsou tam 2 ročníky 90+ a Stalberg. 4. taky vyrovnaná i když Bostonská funguje lépe. Když to srovnám tak bych to přál strašně Handzušovi, ale Jágr taky, za to co odvádí.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Toews ma uz gol a nahraje mu Rozsíval tvl

Reagovat
Mercury

Tak dneska se probrali oba :))

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to podle mě neudrží, Boston hraje nejnepříjemnější hokej a s tou sestavou prolezlou zkušeností to bude ještě zajímavé.

Reagovat
Mercury

Boston musí dát brzo kontaktní gól, ale oproti 3. zápasu nehrajou zdaleka tak aktivně. A vzadu jsou taky dost nejistí, nevím nakolik je to jejich zhoršením nebo zlepšením Chicaga, ale rozdíl jde dost vidět. Dneska přišel čas pro hattrick JJ

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi zdá, že dost přestali hrát do těla. Jediný Chára s Lucicem se o to snaží.

Reagovat
Mercury

U nich by bylo s podivem, kdyby hráli jinak. Ale jinak je první lajna dost neviditelná, přičítám to zranění Hortona, který od té doby nehraje nic moc a trpí tím celý útok.

Reagovat
Mercury

Lucic :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo příští sezonu podepise Lucice, tak vyhral jackpot. V Top 3 power forward za poslední 2-3 sezony.

Reagovat
miky10

Hm, ale celou letošní základní část byl naprosto k ničemu, taky hrál ve třetí, čtvrtý lajně a dokonce byl i scratchnutej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomeeeeee!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

My o nich a oni zatím oba dva dají gol

Reagovat
Kily

u mě určitě Bruins, a to je mi Chicago hodně sympatické

Reagovat
smazaný uživatel

já ten hokej zas tolik nesleduju. ani moc nhl. spíš jsem takovej ten fanoušek nároďáku na ms.

Přeju to Bostonu. zejména kvůlu Jardovi. Protože to co on předvádí je neskutečný a žiju jeho příběhem. FRAJER!!! Navíc je tam Krejčí, kterej mě neustále nepřestává udivovat.

paradox je, že kdyby tam nebyl boston s Jagrem a Krejčím, tak fandím určitě Chicagu.

Tak snad se jim to podaří! Každopádně chlape, když ten hokej vidíš, tak ač je třeba někdo fans Blackhawks, tak musí uznat, že Medvědi hrají dobrej hokej. Sešli se jim dobří hráči s formou. Navíc dlouho jsem neviděl gólmana jako je Rask!

Reagovat
smazaný uživatel

Rask je kvalitní, ale který brankář, když chytá finále SC není? V minulosti to byl Niemi, Fleury nebo Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, beru to tak, že se sešli dva nejlepší týmy za ten ročník. Teď už je to jenom o tom, kdo bude mít lepší formu a více štěstí. I když nemám rád Cháru, za tu jeho hru, tak jako kapitán je příkladný.

Reagovat
fantomas

Určitě Boston. Krejča, Jarouš, Chára + Toewse s pohárem nad hlavou vidět fakt nepotřebuju.

Reagovat
miky10

KRUGEEEEEEEEER!

Reagovat
miky10

Nj, s Bostonem hraje TD Garden.

Reagovat
Mercury

Druhá třetina parádní, škoda, že to nakonec ještě Bruins nesrovnali. Poslední dvacetiminutovka bude peklo, čekám ještě 2,3 branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jarda má takou smůlu, že on to stejně musí celý rozhodnout.

Reagovat
miky10

Kaner! Cmon

Reagovat
Mercury

super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečnej

Reagovat
miky10

BLACKHAAAAAAAAAAAAWKS!♥

Reagovat
smazaný uživatel

z prdele klika taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Neymar libový.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze tak bude hrat i v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl výrorný a udělal velký dojem, ale na druhou stranu mu Mexikáni dali víc prostoru, než se mu bude dostávat v Primeře.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave v primeře si bude delat co chce ale jak v evrope jsem zvedav, ale super konecne nekdo kdo bude opet bavit fanousky jako ronaldinho aspon s 50% prosim!

Reagovat
smazaný uživatel

V Primeře jsou často lepší obrany a kvalitní soupeři, než v Evropě, ale to je nepodstatné. Jde o to, aby se Neymar prosazoval proti všem obranám a všude.

Barca má na tyhle braziské kouzelníky nos a Neymar by mohl být pokračovatelem. Doufám v to. Kombo efektivní Messi a efektní Neymar by mohlo být krásné a vítězné zároveň. Ale má to ještě spousty "ALE". Nepropadejme optimismu po jednom Neymarově zápase ...

Reagovat
smazaný uživatel

"V Primeře jsou často lepší obrany a kvalitní soupeři, než v Evropě, ale to je nepodstatné. "

Nevím, jestli je nepodstatné, že jsi napsal úplnou blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu vím, co napíšeš, ale přesto se zeptám - kolik jsi za poslední rok viděl zápasů Primery?

Reagovat
smazaný uživatel

Takových 15 a jen v absolutním minimu mi přišly obrany kvalitnější než v Bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, já si myslím něco jinýho.

Reagovat
Mercury

To jako fakt? Vždyť polovina týmů brání naprosto příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosazoval proti všem obranám? Co sem viděl pár zápasů tak proti lépe organizované a tvrdší obraně měl problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký zápasy jsi viděl? Ať si udělám obrázek, proti komu se neprosazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proti Anglii, vím, skoro všichni Brazilci byli mimo, ale celý zápas Cahill na něho v pohodě stačil , stačilo k němu včas přistoupit a hrát do těla, a to Cahill není zrovna žádný Thiago Silva. Proti Itálii krom jednoho přihrávky Oscarovi taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jedné*

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to zhazovat, ale byly to přáteláky.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba když hráli proti vám.. je to teda už dýl. ale taky jsem ho u ničeho extra nepostřehl.. nedotahoval věci do konce..

ale včera mě navnadil. jsem fakt zvědavejna něj v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc - ona Brazílie je divně poskládaná. Já nevím, co chtějí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Neymara a Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Mata vypada to cim dal vic ze ho chce Barca ale nevim proc snad jen spekulace potrebujem stoperaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to pořád čteš? Projel jsem ve Španělsku všechno, a o tomhle tam není ani slovo.

Mimochodem jsem se na Sportu dozvěděl, že je Thiago zase o kousek blíž Manchesteru. . Girona nezačala vůbec dobře. Isco se stále rozhoduje. Luiz prý možná do PSG. A pak ve všech novinách ohromná chvála na Neymarův výkon. Z něj jsou ve Španělsku úplně hotoví ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten Mata je i ve španělských novinách. Zdroj je ovšem Mirror. Dej si do googlu Barcelona Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to četl na Sportu (tuším), ale to je už pár dní. Od tý doby nic. Proto se ptám, kde to čte, když to vypadá "dím dál tím víc". Z toho mi vyplývá, že to někde četl zas.

Mirror je kvalitní zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to naposledy včera četl na skysports, že prý Mou mu stopl plánované zvýšení platu a chce ho prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože se Mata nehodí moc do fotbalu, který chce Mourinho provozovat, je pravda, ale pořád je to světový hráč a navíc s potenciálem se ještě o kousek posunout. Jeho odchod dává a nedává smysl ...

... do Barci určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nová smlouva to může komplikovat. Něco jinýho je nechat si ho a uvidí se, ale když mu teď (zřejmě výrazně) zvednou peníze a dají smlouvu na 5 let, tak to už Mourinhovi do budoucna může vadit. Ale stejně si ho asi nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, jestli je kvalitní. Napsali to v úterý pozdě večer a ve středu to zaplavilo net.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjela mi tam jedna zpráva z Guardianu.

Nákup Maty by mi nedával vůbec smysl a říkám dopředu, že bych byl regulerně naštvanej. Madrista nakoupený na post, kde máme relativně plno ... Hrůza. A pokud by to ještě znamenalo odchod Tella, tak už by to byla tragédie.

Já doufám, že Sandro shání to, co nejvíc potřebujeme - stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

a my kurva potřebujeme udržet Matu a ne ho prodat !!!!!!!

Reagovat
Losinho

Japonci

Reagovat
minoLFC

OT: Tony Soprano umrel

Reagovat
smazaný uživatel

No kurva, před týdnem jsem zrovna dokoukal Sopránovce a.. tohle mě docela ničí popravdě

Reagovat
Carrick

Jestli se Moyes včera díval, tak by měl urychleně dotáhnout Hondu a postavit na těch dvou samurajích ofenzivu. Ale vážně, ti dva si rozumí neskutečně, radost pohledět. Nepochybuju o tom, že by byli schopni rozebrat každou obranu v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Pech Nippon hrál dobře a co si za to koupí? Sport je někdy opravdu nefér. Italové opravdu neskutečný haluzáci. Tak porazit alespon Mexiko i když to nebude vůbec snadné. Mít na kontě nulu, to by mě opravdu mrzelo.

Reagovat
-Kopy-

Neymar včera super, bavil sem se.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda ze 90 percent brankarov v zivote nevidelo Balotelliho penaltu.. sak pri kazdej sa zastavi a az potom to kopne, tak neviem preco sa hned j-bu do strany

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldostyle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele