Každý trenér to bude mít těžké, míní o národním týmu Panenka

11.09.2018, 21:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (81)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vem to Tondo

Reagovat
Csaplárova past

Ještě není všem hrůzám konec.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ty krávo, vole!"

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Že by mohol hrať fuhrera v nejakom filme...

Reagovat
mayday

Reagovat
kardous

Reagovat
milan78

Zeman - ten by se z toho neposral a minimálně by naše naučil střílet spousty branek

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, dyt ten uz ani neudrzi stolici

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej? Nebo já znám dva.

Reagovat
smazaný uživatel

oba prave

Reagovat
forma

Reagovat
Azazelo RD

Ten druhej ji udrží v bagu.

Reagovat
FiX

To jako Miloš?

Reagovat
REPLIKATOR

Forman

Reagovat
Azazelo RD

Tak ten je i teď bystřejší než Zeman.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Smrt už není, co bejvala.

Reagovat
fabec1222

prohlásil autor slavné penalty z finále ME 1976. ✔

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, Tondo. Z hovna bic neupletes.

Kostru tymu neni uz tak 8let.

Krome GK, zcela chybi kostru 2CB, DM,CM, CA.

Mladici na hrotu a na kraj to fakt neni kostra.

Jakmile neni kvalitni 2CB,CM,DM tak tam muze byt klidne trenersky buh, ale zadny uspech nebude. Neni z ceho brat, ani to hovno neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Barák, Darida, Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Křídlo, Ok, líný křídlo...

Reagovat
Uwe háže buly

Barák neni křídlo ani náhodou Dočkal se vyprofiloval v klasickou desítku.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ehmm to fakt neni kvalita na ktere se muze stavet pro nejaky vetsi uspechy jako postup na ME.

Je to jenom o nizsi kvalite, ktere se da dustojne neprohrat proti San Marino nebo Kazachstan.

Reagovat
F.Torres

záloha dejme tomu, ale ti stopeři jsou naprosto k hovnu. Pokud oni nefungují, tak prostě přejít na klasický DM třeba Petrák a zatáhnout k němu ještě Daridu, nebo někdo typu Pavlenka atd...Musí jim prostě pomáhat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proste nevidim zadny schopny CB a bude to tak i mozna dalsi 4 roky. Bohuzel souvisi to i s tim, ze neni dostatek kvalitni utocniku v lize. Neni ceho branit a staci malo na ty slabounke utocnici. Krome Krmencika neni se ceho obavat a rychlostni typy utocnika nejsou v lize ani nahodou. Odraz kvalitu ligu v repre az skoro primo umerne

Reagovat
mayday

Já si myslím něco jinýho, ty posty dnes pořešený být mohly, kdyby ten kretén poslední dva roky to furt netočil. Každej zápas nějaký pokusy a doufání v zázrak. Za 20 zápasů protočil vzadu 17 lidí, jen dvakrát za sebou nasadil stejnou sestavu. A to samý je v zaloze. Bez koncepce, bez systému, bez tváře, jen točení lidí a pokusy. Píše se to furt dokola, hvězdy momentálně nemáme, ale kdyby byl ten člověk normální, mohlo to vypadat jinak.

Reagovat
Muffi

Kvalifikace startovala na podzim 16, kdy se Schick rozkoukával v Itálii po jedné sezoně za Bohemku, Jankto hrál první sezonu v Udine, s tím, že zkušenosti s dospělým fotbalem měl z jedné sezony v Ascoli a Barák začínal druhý půlrok ve Slavii. Na tomhle to měl postavit? Za A tým si kopl jen Schick 25 minut proti Maltě. Z dalších Kalas měl před Jarolímem 102 minut, Novák 99, Čelůstka 1 zápas za Pešiceho(2013), Brabec 31, Kopic 24. úplnými nováčky jsou Krmelec, Souček, Pavlenka, Sýkora. Petrák nemá dodnes jediný start.

Koho pak chceš ustalovat, když ti během cyklu hrozí, že v klubu přestanou hrát? Pokorný, hrál ve Slovanu, odešel do Francie, všichni ho chtěli v repre a na jaře si kopl 4x za Slavii.

V létě 16 jsme hráli Euro, kde je nominace 23 jmen plus 5 náhradníků.

V bráně skončil Čech, z obrany Hubník, Limberský, záloha Kolář, Plašil, Rosický a v útoku Lafata, Škoda. To je 8 lidí, sivok a Kadlec začali kvaldu, šli ale s výkony dolů, takže konec. Necid, Skalák a Krejčí se aktuálně potýkají s vytížením. Zbývá 10 lidí: Vaclík, Koubek, Kadeř, Gebre, Pudil, Suchý, Darida, Dočkal, Pavelka, Šural a 5 náhradníků Zahustel, Vydra, Kovařík, Schick, Mareček. To nejlepší v podobě Vaclíka, Koubka, Gebreho, Kadeře a Daridy, jezdí pořád, většinu kvaldy i Sucháč s Bořkem, než se posadil v Bologni, odehrál vše Krejčí. Začátek odkopal Pavelka a příliš nepřesvědčil, to samé Skalák. Zahustela, kovaříka a Marečka tam nebude cpát vůbec nikdo, Pudil je taky na hraně a poslední je Šural.

Reagovat
Bakary3

Vyborne..

Uz jsem tu psal taky nekolikrat, ze Vrba mel trosku myslet dopredu a ne na to, ze plachne za prachama do Ruska, a zaclenit misto tech nekolika zbytecnych hracu pred repreduchodem par mladsich, co se uz chytali - vydra, schick, barak, jankto, tehdy cerny a misto nekoho z tech starych a spatnych obrancu i celustku.

Bohuzel Vrba vycucal z toho jakoze nejlepsiho a nejstarsiho, co slo, al sel o dum dal..

On to Jarolim pak fakt mel tezky, ikdyz to jeho trenersky i personalni prehmaty neomlouva.

Reagovat
Muffi

Vrba za to může tak z 15, max 20 procent, zbylých 80/5 jde jednoznačně na svaz. Trenér je totiž jen zaměstnancem, který se chová podle toho, co mu jeho nadřízení, a je jedno, zda jde o svaz nebo u Štramáka Sparta dovolí. Náš svaz ale na jakoukoliv koncepční práci zvysoka sere, což je vidět i na současných vyhlášeních, kdy chtějí okamžité zlepšení výsledků(krátkodobé cíle) a ty středně a dlouhodobé je nezajímají. Trenéři, a je jedno, zda jde o Vrbu, Yodu nebo kohokoliv jiného se tomu jen přizpůsobují, honí výsledky pomalu každý zápas, protože když odehrajeme špatně pár přáteláků kvůli zkoušení, tak svaz místo toho, aby vydal prohlášení o nedůležitosti výsledků předhodí kouče veřejnosti.

Před ME měl Pelta chytit Vrbu za koule do svěráku, na soustředění do Rakouska mu prosadit do každé řady minimálně jednoho mladíka a do konečné nominace Schicka a někoho do zálohy místo Koláře a Lafaty a ne, že se udělá seznam 26 lidí, z nichž jsou Kovařík, Vydra a Zahustel vyškrtnuti do 24 hodin a náhradníky jsou Schick a Mareček.

Reagovat
Bakary3

Jo a ne... nadáváme tady na to, že to vypadá, že jsou Jarolímovi diktovaný jména, který má povolávat, a pak bysme chtěli, ať to udělají Vrbovi..

Ale obecně - není třeba říkat jména, ale obecně dát najevo, že nemůžeme jet s domovem důchodců, to určitě jo. A Vrba snad měl svou hlavu a musel vědět, co bude v kvaldě následovat.

S těmi výsledky souhlasím, proč teď zas budem honit nějakou ligu národů? Ať se na to vykašlou a staví perspektivní konkurenceschopný tým, který se bude snažit prosazovat svou hrou - ať na to máme nebo nemáme jakkoliv, jiná cesta není. Snažit se vše jen ubránit a uhaluzit je cesta do pekel, pak doma narazíme na nějaký šmudly, co to zakopou, a nevíme, co máme dělat.

Reagovat
Muffi

Jména nikdo nediktuje, to možná mohlo fungovat 20 let zpátky, kdy tu scouting nebyl ale ne dnes. Navíc většina našich hráčů je za velký peníze neprodejná(možná Souček a Zmrhal, zbytek tak za 30-40 mega, což je pro Slavii, Plzeň a ACS nevýhodné) a agenti, kteří by teoreticky měli dost vlivu na tlačení hráčů do repre těm lehce nadprůměrným ligistům solidní prachy v nějakém sporu nebo Kazachstánu seženou posledních 15 let v pohodě.

Vždyť kolik by dostali třeba za Droppu? Když to přeženu, tak za přestup podpisový bonus mega-dvě, agenti dostávají 5-7 procent(nejde o vtip), cca 100 000 a na Yodu by zbylo kolik? 20-30 při platu 640 měsíčně. Fakt ne.

Reagovat
Spalovač šancí

Naopak příští trenér to bude mít lehké. Buď bude mít stejně tragické výsledky jako Jarolím a bude se moct vymluvit, že opravdu je slabý kádr. Anebo udělá výsledek a bude za boha.

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně dalších 10 až 15 let to k lepšímu nepovede všichni vidí že jsme v zadnici jen na svazu se plácaj kolem ramen ono totiž když to budou dělat pořád ty samý lidi dokola tak se to nikam nehne problém začíná už u dětí to je potřeba si uvědomit my neumíme fotbalistu udělat a když už někdo vypadá nadějně tak chodí do 25 let na hostování do druhý ligy aby si zvykal na velký fotbal vždyt je to k smíchu jen malej příklad Mbappe Sané Kimmich Pulisič Dembele Rashford Alli těm klukum je dvacet kopou v repre a v top klubech a tady třeba Sparta má CH. Frýdka kluka kterej byl počítanej mezi největší talenty světa a hostuje ve druhý lize no tam se toho naučí

Reagovat
smazaný uživatel

Po vzoru skautingu sparty bych tam dosadil Standu Čerčesova ,kdo nás rozsekal musi mít kvalitu

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

proc nevemou mne, fyzicku bych nabral a zbytek zvladnu levou zadni

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Snatus

Leoš je píča, ale to se ví už dlouho.

Reagovat
Riviera Kid

O co tam jde? Nechce se mně na to dívat.

Reagovat
dave30

Pokud jsi ještě stále neviděl, tak doporučuji. Jinak mrkni o kousek níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální lidi tyhle pičoviny nesledují.

Reagovat
dave30

A to je škoda. Protože tento příběh má opravdu skvělé poučení (které se ovšem lidem na diskuzích nebude líbit). Prostě nekomentujme něco, o čem skoro nic nevíme a hlavně nešiřme kolem sebe nenávist.

Reagovat
Stannis Baratheon

A přitom je to všechno nahraný, stejně jako s tím Prostřenem. Ale nakonec se vždycky nějak hloupým ovečkám zabrnká na city, a nikdo to pak něřeší.

Nutně dodat, že si to ošéfovali skvěle. Protože teď když kdokoliv napíše, že je to nahrané (a jakože je ) tak hned všechny ovečky začnou vtahovat to "poslání" z tohoto videa.

Reagovat
Erialdur

I kdyby to nahrané bylo... Ono je to úplně jedno. Důležité je upozornit lidi, že mají zastavit a pomoc. A to jak to myslel Kazma, že se na tom možná přiživil apod. To vlastně není podstatné.

Reagovat
dave30

Vždyť jsem říkal, že někomu se to nebude líbit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo.

Koukám slova jako příběh a poučení dostávají zcela nové rozměry.

Reagovat
C-M@ster

Z tebe se stal trochu bručoun.

Reagovat
C-M@ster

Máš někde seznam, co normální lidi dělají a nedělají?

Abych se kdyžtak zorientoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Až budeš starší tak pochopíš.

Reagovat
C-M@ster

Co když trpím syndromem Petra Pana?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajdi s tím do nějaké neziskovky ať ti na to vytvoří dotační program.

Reagovat
C-M@ster

Neziskovka se poslední dobou stala synonymem k "darmožrouti", přitom nikdo nezvládl konkrétně jmenovat nějakou takovou, které by se daly zkrouhnout prachy.

Drtivá většina těch největších pomáhá postiženým a podobně a na ty nikdo sahat nechce a pak tu máme fotbal, kterej díky Berbrovejm vazbám taky nikdo nezkrouhne.

Takže se slovo "neziskovka" obecně stalo hejtovaným pojmem, ale konkrétní příklady moc nejsou.

Reagovat
ratusek

neziskovky pro různou integraci cigošů aspol. proti ostatním neziskovám nic nemám, naopak.

Reagovat
C-M@ster

No počkej, takže si chceš stěžovat, že nejsou integrovaní a zároveň sebrat neziskovkám prachy, aby je integrovali.

A jakej by teda byl tvůj postup?

Reagovat
ratusek

A ty si vážně myslíš že ty peníze v těhle neziskovkách slouží k integraci lidí, kteří se ani integrovat nechtějí? Ty jsi kouzelnej fakt v tomhle

Kdo se chce integrovat, tak se integruje bez problému, sám znám cigoše co normálně dělají a je na ně spoleh. Ale kdo dělat nechce a nechce se integrovat tak na to ho nepřemluví ani stovky neziskovek s milionovými rozpočty By ses v tomhle už mohl trochu probrat

Reagovat
C-M@ster

Chceš mi říct, že když půjde cigán a bílej s naprosto stejnejma schopnostma a zkušenostma žádat o tu samou práci, že mají stejnou šanci, že je vezmou?

Reagovat
ratusek

Samozřejmě že ne, ale jak docílíš přes neziskovky aby to tak nebylo? Nikomu se to nepovedlo a nikdy nepovede a nemusím na to mít neziskovky který sežerou miliardy, když tady jsou jiní potřební, kteří si té pomoci váží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vezmou oba naraz.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Stannis Baratheon

Snaží se zachránit ty omyly co za poslední rok udělal (drahý merch, to s tím Marešem) tak, že hraje lidem na city.

Kromě toho, prej One Man Show, vždyť aby to alespoň za něco stálo, tak k tomu je potřeba tolik lidí, a z toho Kazma je ten asi nejmíň potřebnej.

Reagovat
C-M@ster

Tak One Man Show to má proto, že zezačátku to dělal celý sám.

Jinak mám z toho podobnej pocit jak ty... ale nevylučuju, že to je, jak říkají oni. Tady prostě nevím.

Reagovat
Stannis Baratheon

třeba o dotaci od Ministerstva dopravy 12 milionů se nezmíní

o tom, že Leoš je herec samozřejmě taky ne (to se snažil zakrýt nenápadnými posunkami, jak je to "nejdražší reklamní zeď v ČR," jen aby ovečky nabyly dojmu, že ho určitě nezaplatil.)

A jako opravdu si někdo myslí že peníze na Merch šli na tu reklamní kampaň To akorát zase kryje vysoké ceny.

Prostě jeden velkej podvod.

Reagovat
C-M@ster

Tak zas s Marešem podle mě dohodnutí nebyli.

Reagovat
dave30

Bylo jasné, že poučení se nebude líbit - nekomentovat věci, o kterých nic nevím a nešířit zlobu a nenávist. Bylo mi to jasné.

Reagovat
Stannis Baratheon

a mně bylo jasné, že se toho někdo chytne a bude to používat jako argument pokaždé, když někdo něco okomentuje jinak než by si přál

Reagovat
dave30

Slušný komentář (i když je naprosto odlišný od mého názoru) toleruji. Horší je to s tou zlobou a nenávistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Má poměrně ulehčenou práci, protože vše, co udělal špatně, může zpětně dotočit a být za správňáka. Neříkám, že to "poslání" není hezké, jen si nemyslím, že ta timeline je přesně taková, jak se ji snaží prezentovat. Pro spoustu lidí tahák a super show, ostatním je to tak nějak jedno. Morální poučení 0, ti, kteří by u nehody zastavili i v minulosti, to udělají i bez Kazmy. Ti, kteří ne, jsou prostě asi lhostejní lidé, tohle video možná nasdíli se srdíčkama na fb, ale jakmile pojedou okolo nějakýho auta na střeše, řeknou si, že už to určitě nahlásil někdo jiný. Na celým incidentu nikdo neprodělal, Kazma si u lidí spravil karmu, Leoš je pořád za správňáka a končí to happyendem s písničkou, jejíž hlouba přesahuje texty skupiny Kryštof.

Reagovat
C-M@ster

Dost s tebou souhlasím... akorát ten Leoš z toho trošku vypadá jako debil.

Když tam porovnali záběry den předtím a pak tu hereckou vložku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, museli si trošku rýpnout, ale tak je očovidný, že jako největší influencer to musel taky trošku prodat. Nevěřím, že kvůli tomu napálení, které mu vlastně během minuty vysvětlili, brečel půl dne do polštáře, jen to prostě vypadá dobře, když se tváří trochu zničeně. Celkově z toho ale samozřejmě vychází dost pozitivně a jeho mediální obraz to celé ještě trochu vylepšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžké to bude u fanoušků i u médií. To bylo vidět u Vrby hlavně. Jinak pokud by je vzala do rukou persona, co bude mít respekt a hlavně si ho bude umět sjednat, nebudou žádné šlapky, chlast, večírky, ale bude se hrát fotbal a donutí je jezdit na prdeli, tak bychom mohli i něco uhrát na Euru a třeba bojovat i o MS.

Reagovat
OnderCZ

U Vrby? Vždyť ten měl u médií cestičku po Bílkovi a Pešicem naprosto umetenou. A fanoušci mu také přáli. To, že si tu pověst pokazil sám je věc jiná.

Reagovat
ratusek

Ono je to pro trenéra stejně jedno. Pro dotyčného je to zlatý důl, dříve jak po celém kvalifikačním cyklu ho nikdo nevyrazí, měsíčně minimálně 600 tácků, a že na něj budou média a všichni nadávat? Za ty prachy at si nadávají klidně na mě

Navíc není moc kde extra brát, takže trenér s tím nic moc neudělá. Na druhou stranu přitom, když postupuje půlka kontinentu je povinnost pro nás hrát na finálním turnaji

Reagovat
TheTopFootbaler

Já jsem rozhodně pro Mourinha, mně se ta myšlenka líbí.

Reagovat
Jolly Roger

Hrát to na čem jsme domluvili v kabině a jít prostě vod zápasu k zápasu.

Reagovat
cink

Míč je kulatý a začíná se vod nula nula

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný možné řešení s našim naprosto tragickým kádrem je hrát systém 5-4-1 případně 4-5-1 jako se hrálo za Pepy Chovance začít to brousit odzadu a postavit kalisckej autobus, vypilovat na 100% standarky a umět dát gól ze dvou střel na bránu a občas vyhrát 1:0 na víc náš kádr nemá v době Nedvědů, Poborskej, Barošů, Kollerů by si ze širšího kádru za repre nikdo nezahrál ani ve své Top formě sory jako

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale tenkrát jsme měli jiný stopery ted je obrana nejslabší článek týmu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele