Jiménez pokračuje ve Wolverhamptonu, podepsal nový kontrakt

04.10.2020, 15:00
Aktuality
Spoustu práce má aktuálně vedení Wolverhamptonu a včera byl oznámen první pozitivní výsledek. Dres anglického klubu bude i nadále oblékat Raúl Jiménez, mexický útočník ukončil spekulace a prodloužil smlouvu do června 2024...

Devětadvacetiletý Jiménez dříve hrával za Atlético Madrid a Benfiku, Wolves ho koupili před dvěma a čtvrt roky a získali hodně cenného hráče. Mexičan si na své konto zatím připsal 103 startů a v nich zaznamenal 46 branek a mluvilo se o jeho možném stěhování. Sám fotbalista něco podobného v prosinci nevyloučil, nakonec se ovšem rozhodl zůstat.

"Těší mě, že zde mohu být a hrát za tento klub. Už od dětství jsem chtěl hrát fotbal, užívat si ho a žít fotbalem a právě proto jsem zde. Nikdo mě nemusel moc přemlouvat, bylo pro mě snadné říct ano, od začátku to bylo přesně to, co jsem chtěl," nechal se slyšet Jiménez.

"Vlci mi poskytli maximální důvěru a dali mi možnost být důležitou součástí týmu, po tom jsem toužil, když jsem do Evropy přicházel. Mám velkou radost, že ve Wolverhamptonu mohu pokračovat," dodal.

Vedle Jiméneze by měl novou smlouvu podepsat také křídelník Adama Traoré a kádr posílí Rayan Aït Nouri, mladý obránce přijde z francouzského Angers.

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
SpecialOne

Takový slabší Lewandowski. Dobře, že zůstává, když se spekulovalo jen o United. Jen by mu měli do Wolverhamptonu dovést lepší spoluhráče dopředu.

Reagovat
Mato178178

alebo ofenzivnejsieho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele