Jiménez: Nikdy jsem ani nepomyslel na konec kariéry

18.08.2021, 14:39
Aktuality
Wolverhampton začal sezonu těsnou porážkou na půdě Leicesteru, jeho fanoušci přesto měli jeden důvod k radosti. Do sestavy anglického klubu se v soutěžním duelu konečně vrátil Raúl Jiménez, který se vypořádal s vážným úrazem hlavy...

Mexický útočník byl mimo hru od konce listopadu minulého roku a osudným se mu stal souboj s Arsenalem. Hned v úvodu se srazil s protihráčem Davidem Luizem a utrpěl frakturu lebky, s níž musel na operaci. Následovala dlouhá rekonvalescence a období nejistoty ohledně toho, zda se fotbalista bude moci vrátit na trávníky.

"Neustále jsem myslel na to, že po zotavení bych se mohl vrátit a znovu dělat to, co miluji. Nikdy jsem ani nepomyslel na konec kariéry. Ta možnost zde samozřejmě byla, ale já věřil v návrat," nechal se slyšet Jiménez.

"Utrpěl jsem zlomeninu a došlo dokonce i k mírnému krvácení do mozku. Operace proto musela být provedena rychle a doktoři odvedli velmi dobrou práci. A teď mi doktoři řekli, že můj návrat představuje zázrak," vrací se k událostem z loňského podzimu.

Jiménez poprvé nastoupil už v červenci v přátelském souboji s Crewe a o víkendu dokonce zvládl celý zápas. Na hlavě měl a nadále bude mít speciální chránič.

"Po návratu k tréninku jsem vyzkoušel několik ochranných přileb. Kdyby záleželo jenom na mně, hrál bych bez přilby. Doktoři mě přesvědčili, je to ochrana pro případ, že by se něco stalo. Případná srážka by pro mě byla nebezpečnější než pro kohokoli jiného," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
FUnk

Reagovat
Moje maličkost

Reagovat
Hachim Mastour

To je jasne. Tiez ako bolo pravdepodobne, ze karieru neukonci Eriksen. To len vzdy musia vsetci robit paniku

Reagovat
eder

Jj, panika je zbytečná. Vždyť kopačky ve skutečnosti hlavu vlastně ani nepotřebují...

Reagovat
JollyJoker77

Manchester City have joined #thfc and Atlético Madrid in the race to sign Dušan Vlahović. haha bože to sú curaci

Reagovat
Rarášek

A to jako proč? Útočníka potřebujou.

Reagovat
JollyJoker77

Lebo sa snažia na nás tlačiť aby sme im predali Kane tým že ponúknu za Vlahovica

Reagovat
Remt

On napise že jsou City curaci a ty se zeptáš proč. To je snad nejblbější otázka jakou jsem viděl.

Reagovat
Rarášek

To si moc otázek neviděl.

Reagovat
Remt

Podle mě to je tak jasný a každý si na to najde svou odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele