Jiménez se osm měsíců po fraktuře lebky vrátil na hřiště

17.07.2021, 20:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Reagovat
sunakashi

Varane do MU za 50m vs White do Arsenalu za 50m. Co myslite.kdo z nich bude lepsi stoper?

Reagovat
jk

White.

Reagovat
Hachim Mastour

Absolútne nesprávne porovnanie

Reagovat
Golasso

Ti dva se cenově potkali jenom kvůli tomu, že White je mladý anglán (tudíž cena je tradičně přepálená) a Varane je zase shodou okolností hodně podhodnocený. Jinak to vůbec nedává smysl tyhle dva srovnávat, ale jestli ti to udělá jako fandovi MU udělá radost, tak lepší bude (minimálně ze začátku) určitě Varane. Je to hotový hráč s hromadou zkušeností. Uvidíme, co White předvede v budoucnu.

Reagovat
Busby babes

White by stal 50 i kdyby byl mladej francouz, pokud by sel z tymu PL. Brighton ma penize a nepotrebuje je z prodeje tak nutne... tim je dana cenovka.

Reagovat
celeb

ono najvacsi rozdiel bude asi v plate. Varane nie je podhodnoteny, akurat znizenu cenu za nakup si MU doplati podpisovym bonusom, platom atd.

Reagovat
Golasso

Je to možné. Snad je s agentem trochu natáhne

Reagovat
Beči

Neporovnatelné. Odlišný stav, smlouva, postavení. Tohle může srovnávat jen někdo, kdo si chce pohonit ego.

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Klasicka mufan logika

Reagovat
Malresi

Pokiaľ sa tie prestupy urobia, tak nevidím ani jeden dôvod, aby nemohli byť porovnávané. World class CB, generačný talent v najlepších rokoch z Realu Madrid bude pri rovnakej cene oproti Whiteovi bargain vždy. V prospech Whitea hovorí len vek.

Reagovat
Greny

Jak se to vezme poslední sezonu nehrál moc dobře .. třeba mu přestup dá novou motivaci

Reagovat
The Krupy

Reagovat
blade115

Tak ale přestupová částka je přece jen jedna část těch celkových nákladů na hráče, u Whitea jsem našel nejčastěji zmíněný plat 120k liber týdně, Varane má momentálně cca 200k a MU mu určitě něco navíc přihodí. I když bych teda počítal, že mezi nimi bude rozdíl třeba jen 130k týdně na platu, tak za ty jejich 5leté smlouvy to je u Varaneho o 33.8mio liber víc na nákladech. Nepočítaje bonusy, provizi agentům atp. Plus i kdyby tu částku navíc mohl Arsenal dát, tak prostě nejsou v pozici, aby Varane v první řadě přestup k nim vůbec zvažoval. Pokud to teda někdo chce podat tak, že Arsenal je dementní, protože mohl mít Varaneho, ale přivedl Whitea, tak je dementní sám.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Beči

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

S týmto názorom sa tiež dokážem stotožniť.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
hornito

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kucka

Reagovat
O.Giroud

to je dost jednoduchy pohlad no

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je blbost srovnavat chovani na prestupovym trhu? Odkdy? Notabene stejnej post za stejny penize? Oba tymy potrebovaly stopera...oba za to daly 50m....oba tymy maji nejake postaveni na trhu. Ten si vybral toho, ten toho, moznosti stejny. Objektivne na tom neni nic spatne. MU koupil taky prepalenyho anglana - Maguire. Schytavali to ze vsech stran, jaka je to blbost...no dneska je z nej svetovej stoper a kapitan tymu.

Reagovat
Busby babes

proc neberes v potaz odlisnou situaci obou hracu a klubu? Delka smlouvy je u obou uplne jina, Varane mirne tlaci na prestup, Real potrebuje penize...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se bavim na urovni toho, ze je to jen hra. Hra ve hre. Fotbalovy prostredi a prestupy. Pokud chces jit do hloubky, tak zjistis, ze vubec porovnavani je z principu nonsens. Jelikoz neexistuje 1=1. Neexistuji dve jednicky natoz nejaky rovna se. Otazka neni proc jsem nebral v potaz to a tamto.....otazka je, proc jsem se vubec pustil do srovnavani, jelikoz je to ve finale jen zabijeni casu, nic vic. Jen podotknu, ze jsem cas timto zpusobem zabijel vedome.

Reagovat
Busby babes

no ja nejak nechapu co tim sledujes. MAguire treba stal tolik uplne ze stejnych duvodu jako je drahej White. Leicester je bohatej a penize nepotreboval...

Reagovat
Busby babes

presto se tomu nevyhnem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Vs. Konate za 40 se z toho poseru

Reagovat
Akinfeev

Varane

Reagovat
Ranoth

Konate za 35

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele