Je to něco speciálního, říká Ramsey o druhé účasti na ME v řadě

20.11.2019, 14:58
Aktuality
Včerejší večerní zápasy kvalifikace o postup na mistrovství Evropy přinesly jméno posledního postupujícího ze základních skupin a tím se nakonec stal Wales. Ostrovní země doma v přímém souboji porazila Maďarsko a velký podíl na tom měl Aaron Ramsey, ten dal obě branky duelu...

Ramsey po čtvrthodině otevřel skóre a krátce po návratu z kabin přidal pečeť na postup Walesu. Ten v tabulce poskočil na druhé místo za Chorvatsko, za ním skončily Slovensko a Maďarsko.

Záložník Juventusu má často zdravotní problémy a národnímu týmu kvůli nim nebyl k dispozici dvanáct měsíců. Wales bude mít příští rok na co navazovat, na posledním ME dokráčel až do semifinále, v němž nestačil na Portugalsko. Ramsey o tento duel přišel, důvodem tehdy nebylo zranění, ale karetní trest.

"Samozřejmě to bylo zklamání, v semifinále jsme prohráli a já nemohl nastoupit. Takové věci se stávají a teď mám šanci se na turnaji představit znovu, ukázat své kvality a snad se nám bude dařit stejně jako posledně," prohlásil Ramsey.

"V týmu jsem chyběl celý rok, ale nakonec to vyšlo, stihl jsem se vrátit a moje góly nám pomohly k postupu. Vynaložili jsme obrovské úsilí a platí to jak o hráčích, tak o dalších členech týmu. Dostat se na dva evropské šampionáty v řadě je něco speciálního. Nepostup na mistrovství světa byl zklamáním, ale poučili jsme se z toho a vrátili se zpátky," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (22)

Přidat komentář
Anacron

To co předvedl Bale je už naprosto za hranou všeho. On musí být vážně totálně blbej. Po jeho scénách z loňska by člověk řekl, že sklopí uši a bude makat a bojovat. Stal se pravej opak. Doufám že tímhle na dobro skončil v Realu. Do zimního přestupáku vyřadit z kádru a v zimě poslat kamkoliv za cokoliv. Totální odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Co spravil Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Videl som to uz rano, ale myslel som, ze je to fotomontaz. Neskutocne

Reagovat
Studni

A co provedl?

Reagovat
krupa1919

Co provedl?

Reagovat
Kaspar

odpad je Real za to jak s nim zachazeji, i Zidan se pekne charakterove vybarvil, oni se nikdy neumi rozloucit dustojne s hracem kteryho uz nechteji a misto toho na nej zacnou hazet spinu

Reagovat
Anacron

To že se Real chová ke svým legendám nechutně pravda je, ale co konkrétně udělal jemu? Jakou špínu na něj hážou?

Reagovat
Lamskej#RMCF

Dostal si své přezdívce.. Co konkrétně Real udělal jemu? Vyřadit nadobro z kádru

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako po tomhle incidnetmntu s tou vlajkou už asi ani není možné, aby v Reálu hrál. Jako každý musí chápat, že hrát za repre je větší čest než hrát za klub, protože klub můžeš kdykoliv změnit. Ale takhle na plnou hubu to asi není dobré říkat. No, ale ten golf.... To je už fakt mazec.

Reagovat
Greny

proč? on chtel odejit ne? Real ho nepustil.. tak dela jen vse proto aby mohl odejit proste si snizuje cenu .. ted cekam ze oznami ze ma svalove zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

humor by nemel mit hranice

Reagovat
Baronne

Nooo

Reagovat
flamengo

Uňho ani technicky nejde sklopiť uši

Reagovat
mimi_united

Gratulácia, ale horší tím nemáme takže to mrzí o to viac

Reagovat
Stannis Baratheon

Máte mnohem horší tým.

Reagovat
adoxx

Reagovat
icka

Reagovat
Minister

mnohem

Reagovat
Kocour Klapuška

Majíí horší tým přesně o bod. To je opravdu o hodně

Reagovat
Stannis Baratheon

Mají tým horší přesně o postup na EURO.

Reagovat
Majk91

dobrý vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Wales u nás druhý polčas nevedel kam skôr skočiť , sám Gigs povedal , že pod takým tlakom ešte pod jeho vedením neboli. Ustáli to a zaslúžene postúpili. Kvalitou sme porovnatelní , individuality majú lepšie , hlavne smerom do predu. Najviac ma prekvapil útočník Moore , vynikajúci v hre hlavou a na svoju výšku celkom dobrý aj v medzihre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele