Janov propustil trenéra Marana, mužstvo přebírá Ballardini

21.12.2020, 16:34
Aktuality
Trenér Rolando Maran už nevede italský Janov. Vedení klubu oznámilo, že kouče uvolnilo z funkce. Předposlední tým tabulky italské Serie A by přebírá Davide Ballardini.

Janovu patří v italské lize předposlední devatenácté místo. Ve třinácti utkáních nasbíral jen sedm bodů. Nezvítězil ve dvanácti utkáních za sebou a o víkendu podlehl 0:2 Beneventu.

"Janov CFC se rozhodl uvolnit trenéra Rolanda Marana z jeho funkce," oznámil klub ve svém oficiálním prohlášení. "Trenérovi i jeho realizačnímu týmu děkujeme za jejich snahu," pokračoval.

Maran vedl tým teprve od léta, kdy na lavičce vystřídal Davide Nicolu. Novým koučem Janova se stal Davide Ballardini, který na stadion Marassi v minulosti působil už třikrát.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Tomanatura

Ti ho berou uz tak po 4. ne?

Reagovat
Bakary3

V Italii treneri podle me ani nevyklizi satny, tyhle kluby tam beztak maji nějakejch 6 skrinek se jmenovkama svych stalic

Reagovat
Largo

jo, presne poctvrty.

Reagovat
danko10

Je najvyssi cas spadnut.

Reagovat
GrimeBaller98

ta italska liga je s tema trenerama jeste vic komicka jak ta nase

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to zase nie je celkom komicke ked si majitel klubu.

vidis ako sa ti tvoj klub ruti do priepasti a budes sa na to divat? velakrat ta zmena trenera pomoze, muzstvo dostane novy impulz, chyti sa a zacne zbierat body. nemozes uprostred sezony vyhadzat polku timu na ulicu a hned chciet vysledky od novych.

povedzme si na rovinu, k zachranarskym klubom kvalitu tazko privedies, ti hraci tam proste nechcu chodit.

preto este ze su ti tzv. krizovi manazeri. poklad nadovsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

co ma trochu zaraza a sice vysledky a vykony Fiorentiny po zmene trenera.

Iachini 7 zapasov 2-2-3

Prandelli 6 zapasov 0-3-3

cize zatial ocakavana zmena nezabrala a fialky caka skor boj o zachranu ako pohare.

pritom ten kader je kvalitny ale podla mna nemaju dobre rozostavenie.

4-4-2 namiesto 3-5-2 a v januari posilnit obranu a ziskat strelca ktory vie davat goly.

Milik alebo Piatek by sa mi tam hodili.

problem je ze majitel Commiso nechce za hracov platit vysoke ciastky.

dufam ze zla situacia by jeho nazor mohla zmenit a predsa sa buchne po vrecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nerozumím tomu, že tě Commiso ještě neangazoval. Skvělý rozbor situace tady od tebe. Myslím že post trenéra případně sportovního manažera tě v nejbližší době nemůže minout

Reagovat
stas87

No, zatial co teba caka oranzova vesta a uklid chodnikov. Tam sa aspon mozes realizovat, nie ako tu kde netusis.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

ten kádr není nijak kvalitní (na víc než střed ligy), vždyť je to až na 3-4 hráče soubor průměráků a hráčů za zenitem, skladba toho týmu je žalostná...

Reagovat
10

ale jinak Cesare opravdu nepřinesl ani ten impuls ze samotný změny trenéra, spíš jsou ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Dragowski, Cáceres, Milenković, Bonaventura, Castrovilli, Biraghi, Pulgar, Callejon, Borja Valero, Amrabat, Vlahović, Ribery, Cutrone, Kouame vsetko reprezentanti terajsi ci byvali.

musis uznat ze tento tim ma na viac nez hrat o zachranu.

ani vekova skladba nie je zla, kombinacia mladsi-starsi tam je pol na pol.

Reagovat
10

ano, vyjmenoval si přesně ty, které myslím

Reagovat
10

jinak to, že si napsal polovinu těch hráčů svědčí o tom, že si Violu tuhle sezonu viděl tak 1x..?

Reagovat
smazaný uživatel

videl som dost zapasov na to aby som si vedel urobit obraz.

mozno si ma len nepochopil celkom dobre, chcel som tym povedat ze od hracov ktori uz dosiahli urcitu vyssiu uroven mozes aj ocakavat viac. to ze sa k nej v tejto sezone viaceri ani nepriblizili je fakt a zaroven niekde chyba. ja netvrdim ze hraju dobre to pozor. hovorim o tom na co ti chlapci realne maju.

nevyriesil to Iachini a zatial ani Prandelli. dokonca by som povedal ze niektori sa na tej negativnej vlne tahaju uz druhy rok. mozno jedine riesenie potom bude naozaj ten tim prekopat.

dnes je to vsak naozaj s hracmi tazke. viaceri maju luxusne zmluvy, svet im lezi pri nohach a nic ich nenuti na sebe viac makat. o nejakom vztahu ku klubu uz ani nehovoriac. su to novodobi nevyhoditelni zoldnieri.

Reagovat
10

nemají reálně na víc, protože polovina z nich byla za zenitem už před 3 rokama, zbytek jsou hráči, co předvedli dobrej půlrok a drží se jich nějakej hype, kvůli kterýmu po nich Pradé skočil...dostal relativně dost pěnez, ale rozházel je bez jakýkoliv koncepce

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

olala tym bez jakykolik koncepce 3-0

Reagovat
10

to na tom nic nemění, příští zápas dostanou 3:0 s Modenou

Reagovat
Zark

to je karma zato že jste nedotáhnuli ten zápas proti Interu na startu ročníku

Reagovat
Largo

V tom vyctu stoji za zminku snad jen Castrovilli, Milenkovic, Pulgar, Amrabat a Vlahovic. Vylozenym tahounem schopnym rozhodovat zapasy ale neni ani jeden. Opravdu spis odpad, hraci kteri si chtej v klidu pockat na fotbalovej duchod v krasnym meste. Nechapu, ze to Commisso Pradèmu takhle dlouho toleruje..

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Na top klub by v budoucnu možná mohli mít jen Castrovilli, Milenković a Vlahović. I Pezzella mi tady už přijde vyčpělej a zabitej. A to tak dva roky zpátky patřil podle mě mezi nejlepší stopery v lize.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cortan

Tak snad už tenhle dá Zimovi šanci :d

Reagovat
Yanek

https://i.imgur.com/MMyOWGY.jpg

Offside, ktery predchazel neuznanemu golu proti Sassuolu. Problem takoveho posuzovani (krome toho ze to nici fotbal) je, ze s takovou presnosti se neda zkoumat a posuzovat kazdy gol. Potom vznikaji nefer situace, kdy jeden tym nema uznany gol po dvaceti sekundach regulerni hry, zatimco u jineho se to vubec neresi. Tohle nikdy nebude fungovat.

Reagovat
Largo

S VARem by si Pippo fakt kariéru neudělal....

Reagovat
10

takových gólů dal Juventus tuhle sezonu asi tak 6 (tj. asi tak pětina gólů), naposledy například tohle https://www.youtube.com/watch?v=_TftoLGXFrc

hlavně mi přijde, že se VAR smrsknul jen na řešení podobných geometrických nuancí a dotyků, ale ty zásadní rozhodnutí poslední dobou rozhodčí dost často přecházejí...v tom opravdu původní záměr nebyl

Reagovat
Yanek

Taky mi přijde, že se to využití dost vzdálilo od počáteční myšlenky. Bohužel si myslím, že vracet se zpět k době před VARem je teď reálné ještě míň. Takže jsme znovu na začátku - řeší se to, co si někdo subjektivně vyhodnotí jako důležité, ale všichni jsou nasranější.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele