Griezmann se údajně dohodl s Barcelonou a přestoupí v červenci

28.06.2019, 15:10
Aktuality
Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann se údajně dohodl na podmínkách smlouvy s Barcelonou a na začátku července by měl do katalánského klubu přestoupit. Formálně se čeká na to, až výše jeho výstupní klauzule klesne z 200 milionů eur na 120 milionů.

Informace přinesl francouzský L‘Equipe a posléze je citovala i španělská Marca. Osmadvacetiletý Griezmann se měl s Barcelonou dohodnout na pětiletém kontraktu.

Mistr světa z loňského roku Griezmann byl na seznamu potenciálních posil Barcelony už delší čas. Právě minulý rok byl jeho přestup do katalánské metropole na spadnutí. Nakonec ale Francouz podepsal novou dlouholetou smlouvu s Atléticem.

V posledním ročníku za něj nasázel 21 branek ve všech soutěžích.

Nedávno se objevily informace o tom, že novým Griezmannovým klubem by mohl být Paris Saint Germain. Nakonec to ale znovu vypadá na Barcelonu. Tam by měl Griezmann zamířit na začátku července. To totiž automaticky klesne výstupní klauzule v jeho smlouvě s Atléticem z 200 milionů eur na 120 milionů, což je pro Barcelonu přijatelná částka.

Atlético se údajně snažilo do vyjednávání zahrnout ještě příchod krajního obránce Nelsona Semeda, ale Barcelona na to nepřistoupila.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net, marca.com, lequipe.fr

Komentáře (577)

Přidat komentář
vilp

Reagovat
ADM

Ako to myslíš?

Reagovat
vilp

Z Neymara bych měl mnohem větší bobky.

Reagovat
ADM

No a ak náhodou privedieme aj toho (nechápem ako by to bolo možné), ako to vidíš? Či stále v poriadku, pretože Valverde?

Reagovat
vilp

Jestli by přišel Neymar, tak je to pro nás velká komplikace. Jinak by to podle mě mohlo být zase vyrovnaný, pokud si Eden pojede svoje od začátku. Ještě taky záleží na naší záloze, ZZ prý chce dva nový, Beek asi tutovka, Pogba imho passé, s Levym je to prý nejkomplikovanější vyjednávání, co kdy Aulas zažil, takže Ndombélé pořád žije. Snad se Messi z CA vrátí trochu frustrovaný.

Reagovat
patas92

Nepamatuješ Messiho sezóny, které následovaly po po posledních dvou MS, kdy se vrátil frustrovaný? Tu druhou bys mohl, tak nebyla zas tak dávno

Reagovat
vilp

Jo, došlo mi to hned, jak jsem to napsal.

Reagovat
valloire

Messi stárne.

Reagovat
valloire

a teď MS neni ne?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Super posila. Jen nechápu ty kecy o nové výzvě.

Reagovat
mrann1x

Doufám, že dopadne jak Turan. Žebrák jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat ti na ruce a nepustit k vodě. Tolik pro atlety udělat a ty tady takhle pindáš.

Reagovat
Juan Román Riquelme

tvl.....po tom divadle, co delal minuly rok, cela ta soap opera s videom, za ktere by se ani George Lucas nestydel a prodlouzeni za 20 mega netto(!) rocne, kdy se jiz pasoval na rytire urovne Messi+CR7 a chtel jist s obema za jednim stolem je jiz v breznu domluvem na prestupu do Barcelony a jenom ceka na snizeni vykupky z 200 mio na 120 mio.....to je teda charakter. Ja byt indianem, hnal bych ho vidlema

Reagovat
SunFells

Určitě on čeká na snížení té výkupky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsi nepochopil.

Reagovat
Gazdo

Obhajujes ho az moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi presny. Zaroven dlouhodobe pisu, ze Griezmann zdaleka nema takovy talent, jaky by od neho chteli lidi videt a ze za jeho svetovou proslulost muze ze znacne casti spojeni se Simeonem.

Doplnim ti jeste nazor na nasi nedavnou diskuzi o prirozenosti pohybu. Psals, ze Messi pracuje se svym pohybem jako malokdo. A to je ono. Klicove je slovo "pracuje". Uz jen to, ze cupita, neni prirozene. Ja mluvil o prirozenosti lehkeho ladneho behu, ktery nemusi byt improvizovany a konecne vypocitany. Jestli sis nekdy vsiml, Messi ani tak volne nebezi jako si spis svuj beh vypocitava. Jeho kratke dynamicke kroky casto funguji jako rychlochuze hrdinu v nejakych starych pc hrach alias Supermario.

Reagovat
Gazdo

No dobre mas pravdu s messiho pohybom v tomto zmysle. O tom sa teraz s tebou hadat nebudem. Ale kludne tu dnes s tebou rozputam vojnu pretoze je len malo futbalistov na svete ktori sa mi tak zhnusili ako Griezmann. Takze ak ho budes obhajovat tak budem iracionalne reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zhnusil se ti, protoze neznas jeho perspektivu. Ja ano. A zadruhe je tu jeste neco, co se neda slovy presne vyjadrit. Jsou to ty male okamziky, ktere jsou ve skutecnosti velke, vetsi nez trofeje. Vidime ty rozmery, ktere jsou podobne v nas. Proto neni lidske poznani ve skutecnosti subjektivni, ale mnozinove subjektivni. Cista subjektivita neni mozna, to by nesmel existovat ten druhy, jehoz vlivu se neco sdili. Proto je taky ma obhajoba Griezmanna objektivni, protoze vidim casti jeho jeveni, kterym rozumim. Zatimco tobe na posuzovani zbyva jen abstraktni moralni jev. Nevidis do skutecneho jevu. Do jevu telesnych projevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do jevu telesnych projevu, ktere se odehravaji mimo tvoje kategorie dobra a zla. Poukazuji jen na jedine - opravdovost ci neopravdovost chteni. A Griezmann za Atletico hrat chtel. Tedy do doby nez jeho chteni vygradovalo jeho schopnosti a tlak jeho vzrostlych schopnosti neutlacil jeho pokoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Máma mele maso. Ema mele mámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to slozita myslenka. Neni pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to pohltilo až příliš, zdá se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ja vim, co chci rict. Jen je to tak slozita myslenka, ze takrka nejde prevest do slov. Je to myslenka, ktera se v kazdem cloveku zije jako absolutni, ktera jde ale malokdy prevest, protoze ve sdeleni ztraci svoji autonomii.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to myslenka absolutniho vnimani, o kterem vime, jen ve chvilich, kdy jsme osamoceni od okolniho sveta. Ta myslenka nebo spise to rozpolozeni vnimani je portal do toho skutecne videt. Tehdy muzes videt cokoliv ostatniho jako sebe sama a pochopit jeho castecnou motivaci. Sam prece vis, jak slozite je vyjadrit svoji vnitrni intenci pravdy, ktera se z cloveka chce vyřvat, ale nenachazi slova. Vis o tom moc dobre, tva vnitrni idea svobody a osvobozeni to zazila v hadce s uzivatelem "abstinenci".

Reagovat
smazaný uživatel

Tvému sdělení poměrně dobře rozumím. Občas mi však přijde, že to zbytečně moc cukruješ, aniž by to bylo nutné a pro ostatní zbytečně složité. Teď se nebavím o tomto tématu, ale spoustě jiných tvých příspěvků, které jsem četl. Filozofie je i mým přítelem, ale na tomto portále to asi nemá cenu vytahovat. Snažím se ty myšlenky zjednodušovat avšak za cenu nepřesnosti, ale větší pochopitelnosti pro ostatní, než abych se tu utermínovál k smrti a psal něco, čemu většina nebude rozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Podcenujes cloveka.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikrát právem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe řečeno, občas mě o tom přesvědčí on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatimco ty o tom nikdy nepresvedcis co?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si nikdy nedovolil tvrdit. Vždycky se najde někdo moudřejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Moudrost se precenuje. Je to jen osamelost, ne, to neni presne. Je to spis opustenost, protoze opusteny muzes byt i v obklopeni lidi. K moudrosti byli lide odjakziva donuceni touhle opustenosti. Je to jen nutkani osamet v cizim svete i svych nejblizsich. Tahleta moudrost je akorat tak k smutnemu smichu. Porad je to ale lepsi nez moudrost mudrcu, kteri byli vyvoleni lidmi. Ta je jen k smichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cogito, ergo sum.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prave jen k smutnemu pousmani.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže poznám co je nutné, nepodléhám afektům, stávám se svobodný tím, že jsem porozuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když narážíme na hranici svého bytí, snažíme se porozumět své existenci, tak ke smutnému smíchu přicházíme velmi často.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud není opuštěnost naším životním postojem, tak by to k smutnému smíchu být nemělo. Ne vždy si to tak člověk přeje. Snad není jen schopen najít cestu k jinému srdci neb rozum mu brání, vytvořit či sdílet svůj opuštěný svět s někým druhým.

Reagovat
Gazdo

Nemyslim si ze Griezmann nad tym takto uvazoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o uvazovani. Tady jde o to, jake motivace prozrazuje duch na pozadi telesnych projevu. Neposuzuju Griezmannovo mysleni, ale projevy jeho chovani, ktere stoji mimo dobro a zlo, protoze jsou projevmi velkeho chteni.

Reagovat
mrann1x

udělal z nás fanoušků dementy akorát... ještě jsme nevypadli s Juventusem a už řešil Barcelonu, s takovým přístupem at jde někam

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys asi brát v potaz, že je to stále jen zaměstnanec, byť fotbalista. Musíš pochopit, že drtivé většině fotbalistů jde o co nejlepší podmínky a jsou schopni se uchýlit ke kdejakým praktikám. Připouštím, že ty praktiky při přestupech ať už z pohledů hráčů, agentů nebo klubů atd. nejsou někdy úplně čestné, ale na to se bohužel nehraje a nikdy nehrálo. Vždycky ten obchod bude mít přednost před fanouškem. Je to smutné ,ale z mnoha důvodů jednotlivých stran docela pochopitelné. To že se to občas sejde tak hezky, že jsou spokojeni všichni včetně fanoušků je velmi vzácný jev.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mrann1x

kdyby odešel do MU nebo PSG loni za 100 mega a bez té komedie, nic by mu nikdo nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se někdo najde.

Reagovat
Elliasson

To sice ano, ale jsem mu vděčný. Jen jsme mohli mít rozlučku.

Reagovat
mrann1x

Mohl mít, kdyby to neodkládal a rozhodl se normálně jako Godín nebo Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsi nepochopil.

Reagovat
Visca el barca

A nebude to spíš tak, že zaplatíme 126 aby se neplatila přímo výkupka? Přijde mi to jako reálnější možnost.

Reagovat
Kixi Syhimour

A proč?

Reagovat
Petrinho17

Skutočne to ma byť tak že barca zaplatí 126mil a prestup sa rozdelí na viac splátok. Rovnako ako prestup Felixa do Atletica

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hokaido

Asi je to blbost, ale někdy v minulosti jsem četl, že z vykupky se nějak platí víc daní.

Reagovat
LAM

Radši bych Neymara.Teda za předpokladu že by jsme obratem poslali Coutinha.

Reagovat
oli9

nejsem váš fanda ale já bych radší Antoineho než Neymara

Reagovat
LAM

V čem?Neymar je lepší fotbalista a sedne do útoku s Messim a Suarezem daleko líp.

Reagovat
sylarko

pokial, nebude polku sezony zraneny. a za druhe, za to ako s nami vyjebal by som ho nebral a duplom uz nie, ked sme nevzali davnejsie thiaga len preto, lebo sa uz raz rozhodol odist

Reagovat
sylarko

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinha + kolik? Neymar je mnohem lepsi fotbalista a jeho cena je tak dvojnasobna, ve svete kde se spekuluje o eriksenovi za 100 do realu neymar klidne ma cenovku pres 200.

Reagovat
Manik...

200? Přitlač.

Reagovat
BarcaGOAT

Reagovat
Eichel

Nechápem nejak tú koncepciu, ak chce vedenie ešte Neymara a nie je ohlásený žiaden odchod z útočných hráčov. Ale Griezmanna mám dlhodobo rád a teším sa na neho

Reagovat
LAM

Bojim se prodeje Dembeleho.

Reagovat
BarcaGOAT

Nie si jediný. S predajom Coutinha sa zmierim, ale Demba by sme predávať nemali.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Remt

já bych ho naopak obětoval klidně. Ostatní na něj mají asi jiný názor ale mě přijde hodně overrated, hodně ho chválí za to, že zkouší jako jeden z mála 1 na 1, ale povede se mu to hodně málo kdy, je často zranění, nepřijde mi, že by přinášel zdaleka tolik, co přinášel třeba Neymar. Pokud by někdo nabídl 100, prodal bych ho osobně okamžitě

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
raduinho

Vamoooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Barcelony - jak to trenér složí? Tím spíš jestli by ještě došel Neymar, Suarez na lavičce?

Reagovat
Kluivert9

Jak to "trenér" složí? Dá tam oblíbence: Roberto - Rakitič - Busquets - Vidal - Coutinho - Messi - Suarez a na nikoho dalšího nezbývá místo

Reagovat
Gazdo

Skor nastava otazak kto zlozi trenera

Reagovat
Remt

a nebo kdy to trenér složí (funkci) už by bylo na čase, dusoval se, že odejde sám a drzi se tam jak kliste, blbecek

Reagovat
Teoretik

Griezmann? Za mě ok přestup, nejsem z něj nadšený, ale ani zklamaný. Neymar? Proboha ne, to bych zřejmě přestal sledovat naše zápasy, dokud by ten blb neodešel. Tak snad nám opravdu finance umožní jen nákup jednoho a bude to Griezmann, ale klidně ať už nikoho v létě nepřivádáí, i to je lepší jak Neymar, mně stačí vlastně Frenkie

Reagovat
BarcaGOAT

Jasne nám treba ešte niekoho schopného hrať na ľavom krídle. Mne osobne by tam stačil aj Dembo, ale ten bol do teraz dosť často zranený. Taký Neymar by bol skvelou posilou, aj keď aj on nebol o nič zdravší ako Dembo, tak jeho príchod by bol poriadnou vzpruhou. Navyše to ako si Ney rozumel s Messim a Suarezom bolo na nezaplatenie.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar/Dembele - Griezmann/Messi - Messi/Dembele

A Suarez niekam do Interu.

Reagovat
vilp

Theo do AC za 20.

Reagovat
vilp

Na něm se dalo imho vydělat víc, přesně typ předraženýho dřeváka do PL.

Reagovat
Kokesh

Rychlost, přímočarost, nic víc. Ideál do PL.

Reagovat
icka

Reagovat
vilp

Jako když teď vidím, za kolik je Bissaka z CP...

Reagovat
Svatej

Typická sracicka v diskuzi alespoň odskrtnuta.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší "sympaťák" do Katalánska ? No niektorím sa chvála La Masie a kritika "Galácticos" vracia ako bumerang

Reagovat
Mercury

Co mohou fanousci asi tak delat s prestupovou politikou klubu?

Reagovat
Juan Román Riquelme

byt tise a nepindat na Real.

Reagovat
alcantara

Nech sa paci, mozes zacat ako prvy.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja na Real nepindam

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Jo jo, to byly časy....pár let tomu....jeden prej dement a tenhleten hater jim to tu psal. Barcelona nakupovala vždycky a na akademii srala. To neni pravda říkali....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Griez i Padavka?!

Reagovat
Mercury

Dekuji, nechci

Reagovat
CHONG

Ten poslední dobou zpičovatěl neskutečně a celkem čekám, že ho bude následovat Mbappé, z toho se taky stává solidní mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

francouz a ugandaň s francouzským pasem..čemu se divíš?

Reagovat
mrann1x

Jo, sláva mu neskutečně vlezla na mozek. Cena neodpovídá výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsi nepochopil.

Reagovat
CHONG

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, ze to máš jednou větou a ne 354.

Reagovat
smazaný uživatel

A sleze se vas tady proti mne zase osm?

Reagovat
Gazdo

Bude to stacit?

Reagovat
Xavi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
teenz

Reagovat
Infi

Reagovat
CHONG

To je fakt, na druhou stranu bych tu jeho případnou verbální závrať stejně nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo by ti to. Na to, abys to v souvislosti se svou osobou jen tak presel, jsi az moc velky narcis.

Reagovat
CHONG

Nechuť číst ty splašky by narcismus porazila.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
valloire

není to tak zlý hele, naopak je to originální a dá se to pochopit celekm snadno

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Andyho docela degradujici, kdyz jeho prispevky chapes jen ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jen vime neco, co vetsina neslysi. Priroda nam to rekla.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

V poradku, jen nevis, ze hory mluvi pritomnosti smrti a posvatnou ohrozenosti zivota. Vedet tohle zamena promenit se.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Snad jednou taky prozřu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TheTopFootbaler

Jste si asi šeptali do ouška navzájem.

Reagovat
valloire

No ono těch lidí bude víc, nemyslím si, že to chápu jenom já. Zbytek přejdu že.

Reagovat
smazaný uživatel

docela zajimave, ze Andyho prispevky tu lidi serou tolik, ze i drivejsi "nepratele" nemaji problem se proti nemu spojit

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Jordi Alba

Píše sračky záměrně aby se tu lidi spojili.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je smutný, že se tady Andyho příspěvkům smějí ti největší kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni smutne, to znamena, ze jsem v tomhle prostoru dospel k jeho konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda. Akorát to moc prožíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Svatej

na Mbapoeho jsem už tedka alergickej. Po tom sympatickým startu se převrátil a vybavil úplně šíleně rychle.

Reagovat
Kejza

Je i přes příchod Griezmanna reálná šance, že se vrátí Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze city a liverpool minaju vela na posily

Reagovat
Gazdo

Fanusikovia Barcy ale z toho nie su nadseni co sa deje momentalne s ich klubom. Barca vzdy nakupovala za vela penazi to nepopieram, nie vzdy sa da staviat len na odchovancoch ale to co sa deje teraz je na grc

Reagovat
blaugrana

No ak pride Tono a aj Neymar, tak to bude jednoznacne konecna pre Coutinha a aj Dembeleho.

Reagovat
sylarko

a striedat bude kto? ci celu sezonu bude hrat jedna trojka? couts sa kludne posunie do zalohy a dembs na lavicku...

Reagovat
ADM

Jedine ak tou zálohou myslíme obaja B tím

Reagovat
sylarko

Nechces dat druhu sancu coutinhovi v zalohe, ale neymarovi druhu sancu das. Tuto zaujatost voci coutsovi nepochopim

Reagovat
ADM

Coutsa nemám rád, easy

Reagovat
sylarko

Tak to tak povedz. Ja zas rakitica a roberta

Reagovat
Anacron

A Neymara jo?

Reagovat
ADM

Neymar je mrdka na urovni Suarez ale zaroven je to jeden z poslednych hracov na svete, ktory dokaze byt efektny a zaroven efektivny. Proste klasicky Brazilcan, ktorych niekedy behali po travnikoch desiatky. Dokaze bavit divakov a pri tom sucasne hrat na najvyssej urovni. Aky rozdiel oproti preslapovacke na mieste, prihravke dozadu. Potom da typek gol po polroku a utisuje fanusikov. Ako charakterovo je urcite lepsi ako Neymar, ale nesadol mi...

Reagovat
blaugrana

Coutinho.dostane druhu sancu v PSG.

Reagovat
BarcaGOAT

To je úplne jedno či vy dáte šancu Coutinhovi v zálohe, lebo ten hlavný, čo o tom rozhoduje ho ako záložníka nevidí.

Reagovat
BarcaGOAT

Valverde už Coutinha do zálohy nedá a preto by sa mal predať. Dembo by bol ešte k úžitku, takže jeho nepredávať.

Reagovat
Visca el barca

Pokud by příchod Neymara, znamenal konec Dembouze, tak to nechci.

Reagovat
blaugrana

Ja by som to bral.

Reagovat
Visca el barca

Vám fakt všem nevadí co nám udělal?

Reagovat
blaugrana

Tak mna ako fanusika a divaka zaujima najmä herny prrjav. Pokial sa ospravedlni, stiahne zalobu, kyvne na nizsi plat a bude makat, tak za mna to bude ok.

Reagovat
Visca el barca

A to že bude útok 28,28,32,32 je taky ok?

Reagovat
blaugrana

No buduci rok uz bude Luis v trape a pokial Tono bude saliet na hrote, tak sa dotiahne kridlo a z Masie vytiahne novy Messi.

Reagovat
Kixi Syhimour

solidní plán

Reagovat
sylarko

Hej jasne. Daj si uz tie ruzove okuliare dole. Ziadny messi uz nebude.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

z Masie se už nic podobnýho nevytahne dlouho naivko

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
BarcaGOAT

Messi možno má 32, ale stále hraje na najvyššej úrovni. Suarez má už asi iba jednu sezónu na vrchole. Ney a Griezmann sú v 28 rokoch v najlepšom futbalovom veku.

Reagovat
smazaný uživatel

takze herny prejav mustva = jeden hrac

Seems legit

Aby v tej La Masii nejaky novi Messi este ostal, ked dost mozna toto leto Xavi Simons, Ansu Fati aj Alejandro Margues radsej plachnu kadelahsie.

Reagovat
smazaný uživatel

*novy

jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatné ti na ňom nevadí?

Reagovat
Majk91

Urobil to, co by urobila vacsina keby mala narok na 30m €.

Reagovat
sylarko

Takze klub ktory z teba zrobil hviezdu budes zalovat o 30m? Ked to mas za rok a pol zarobene? A na ucte mas 100x tolko?...to jak keby si zaloval matku po tom co ta 18 rokov vychovavala a davala ti jest..ja po tomto by som sa hanbil pytat nazat

Reagovat
Majk91

Ti pare, co sem matky pleties? Tu zo seba robis geroja ze ty by si to neurobil, ale kebyze si na jeho mieste tak minutu po potvrdeni prestupu podavas zalobu na sud. Ze 100x tolko, tebe matika asi velmi neide.

Reagovat
sylarko

Princip je ten isty. Za druhe ja by som z barcelony nikdy nesiel kvoli par mega navyse. A za tretie kebyze uz odidem tak ju urcite zalovat nebudem!!! To ze by si to zrobil ty, neznamena, ze by to zrobil kazdy. A tych 100x som myslel obrazne, ale to by si musel mat kus vyssie IQ aby si to pochopil.

Reagovat
Majk91

Co veta to nezmysel. Princip nie je vobec taky isty. Ved to je totalne absurdne ze porovnavas taketo veci a ty tu ides spominat IQ. Neymar nesiel z Barcy kvoli par mega navyse, co svedci aj o jeho suhlasu s nizenim platu. Mozes si tu vypisovat a davat vykricnikov kolko chces ze ty by si to neurobil.

Reagovat
sylarko

Ale je. Ja keby niekoho zalujem, tak ho potom uz o nic nepytam. Ale to by si musel mat charakter. Keby chcel odist a skusit novu vyzvu tak by to otvorene oznamil bez nejakych natahovaciek. Ale ne on cakal az kym bude mat narok na bonus a potom odisiel. Ono skorej by som ho bral naspet keby nebolo tej zaloby. A je logicke, ze suhlasi zo znizenim platu, kedze inu moznost ani nema.

Reagovat
Majk91

Nevieme presne ci za tym boli iba paniaze, alebo aj nieco ine. Nevieme co sa deje v zakulisí a vôbec by som sa nedivil, keby tam bol aj nejaky spor s vedenim. A dalsi faktor je jeho foter, ten mal na tej zalobe urcite dost velky podiel.

Reagovat
technecium

Jdi fandit Neymarovi vole

Reagovat
Majk91

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Hmmm, nechci jej.

Na druhou stranu koho si útoku, když Luis bude hrát to, co na jaře?

Reagovat
Gazdo

Gabriel Jesus udajne nespokojny v city

Reagovat
pantondavo

Ale to neni hrot v pravym slova smyslu, to ani Griezmann.

Reagovat
Gazdo

Ale je. Nie je to kladivo ako napr Icardi, Lukaku ale hrot to je

Reagovat
Phillipinho

Odegaard k Sockam na 2 rocni hostovani. A do utoku ma prijit jeste Mayoral. Nevite jestli ma nekdo odejit? Protoze ted maji tu ofenzivu neskutecne nabitou a sirokou- Willian Jose, Mayoral, Isak, Oyarzabal, Januzaj, Odegaard, Portu plus ten mladik co se letos prosadil do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard se jeste nerozhodl nebo ano? Podle me pujde po ME pryc oyarzabal, bude ho ale skoda.

Reagovat
Messiáš

Ander Barrenetxea no, ten vypadá moc dobře. Spekulovalo se vlastně pořádně akorát o Januzajovi, za kterého ale nedostanou podle mě tolik, kolik mohli od Leicesteru v zimě. Mayoral je taky v jednání, ale já tak nějak doufám, že nepřijde. Přijde mi zbytečný. U Williana Joseho jsem tuším někde četl, že v případě nabídky 30 plus, by o tom uvažovali. Odešel Juanmi a já jsem zvědav, jestli někdo neudělá Oyarzabala po EURU 21

Reagovat
Elliasson

Odegaard nakonec žádný Bayer?

Reagovat
Rudnevs

Škoda. Ale tak zas na druhej strane, aj tak by to bolo len hosťovanie. Takto snáď príde natrvalo Dani Olmo.

Reagovat
Magic player

Odegaarda budou snad vyuzivat primarne v zaloze, idealni stredak, ktery pokryje velky prostor a hleda si mice. Ocekavam, ze vsem vytre zrak...

Reagovat
RS

Takhle to mame poreseny: https://real-sociedad.diariovasco.com/-fichajes-salidas-temporada-2019-2020-20190628000921-ntvo.html?vca=dgtk-rrss-dv&vso=fb&vmc=social&vli=betierreala&_tcode=ZjBxcXE1

..Willian by chtel pryc, Oyarz spis zustane, ze stoperu pujde Navas, mlady do Ossasuny na hostovani. Letos tu 6ku musime uhrat, kdy jindy!

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic proti, ale ta Barcelona se jeví tou LM posedlá jako Juventus

Reagovat
Gazdo

A preto ju ani tak skoro nevyhra

Reagovat
patas92

Nie, radšej Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann udela vuci Atleticu nejspis jedinou chybu - ze neprestoupi mimo La Ligu. Za cele jeho pusobeni v Atleticu se nenasel ve fotbalovem svete hrac, ktery by svuj individualni potencial tolik obetoval kolektivu. Samozrejme to, ze se muze smele radit mezi 5 nejlepsich hracu na svete, zpusobilo prave i ono usili, ale z Atletica uz mel byt davno pryc. Proste a jednoduse ho prerostl. Jeho moznosti jsou jeste jinde, otazkou vsak zustava, jestli je jim jeste otevren. V diskuzi je to samy nizky psychologicky expert. Griezmann delal takove divadlo daleko spis proto, ze chtelo jak Atletico tak on umele vygradovat osudovost vztahu, ktery jde uz dva roky proti prirozenosti. Proto ty prehnane penize, proto ty prehnane reci. Vzdyt tohle se prece delava i na personalni urovni - kdyz uz se prirozena sila vztahu mezi dvema lidmi vycerpa, ale stale se maji radi, nastupuje obvykle obdobi presvedcovani o jedinecnosti takoveho spojeni. Vsichni to zname. Lidi kolem Atletica a La ligy asi uz zapomneli, ze na Griezmanna se dokonce i piskalo. To vsechno ale neznamena, ze bychom si meli prestat Griezmanna vazit. Pro klub toho udelal hodne a hodne toho i obetoval. Mel nabeh byt znovuzrozenym fantasistou a fotbalem bavit sebe i okoli. A obetoval pro Atletico i ten.

Reagovat
CHONG

Nic jsi nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna, ale narozdil od tebe jsem napsal aspon neco konstruktivniho a ne povrchniho. Ty musis byt s tim tvym chapanim toho, co se odehrava v cloveku strasne mizerny pravnik.

Reagovat
CHONG

To je mi fuk, hlavně, že to nese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a budes tady poucovat o mrdkach.

Reagovat
CHONG

Budu no, protože se to netýkalo peněz. Jinak já tady s tebou nebudu polemizovat o tom, jestli jsem dobrý nebo špatný právník, můžu se začít ohánět vyhranými spory a spokojenými klienty, ale nemám to zapotřebí, podstatné je to, že díky tomu finančně zabezpečím sebe, manželku, syna a psa, zbytek je teď podružný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem dojaty.

Reagovat
CHONG

Zkus to taky, je to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to fajn" zni jako prumerny hedonismus. Hlubsi rozmer ti dava nejspis jen ten syn.

Reagovat
CHONG

To stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si tahle tvoje prostota odpovida i se skutecnosti a jestli si tahle slova zopakujes i pred smrti, tak mi to bude sympaticke.

Reagovat
CHONG

Já na nějaký hlubší rozměr moc nehraju, jsem zdravý, mám milující rodinu, krásnou manželku, syna na cestě, psa, dobrou práci, k tomu nějaký ten fenik na účtu a pravidelné pánské jízdy v Madridu s mým bráchou, nic hlubšího nepotřebuji.

Reagovat
Generalní Gladiator

Psa

Reagovat
CHONG

Pro mě je to důležité

Reagovat
smazaný uživatel

Co? To mit psa nebo ten pes samotny?

Reagovat
CHONG

Už nehraju, tohle by mohlo být na dlouho a já mám na večer lepší plány.

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě že je. Nechápu, proč tady z tebe dělají idiota. Andy u mě v tyhle diskuzi strašně klesnul. Přeji ti hodně štěstí se synem (negratuluji, bo sem pověrčivý ).

Reagovat
smazaný uživatel

treba pro jeho neustalou potrebu se chvalit? jako ja o nikom z ef, nevim tolik osobnich veci jako o nem a to chodim do pd sekce prakticky jen kdyz jde o barcelonu

Reagovat
Hokaido

Já tam nechodím vůbec, to bude asi tím. Dnešek je výjimka, protože to bylo na hlavní stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nekdo zjednodusene rekne, ze ma rad svou zenu, syna a psa, tak to je chvaleni? Plus to byla spis reakce na osobni utok, vitejte v Cesku no

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice roztomile, ale jaksi si zapomnel na paradox, ze pravnik respektuje okolni svet jen jako svuj osobni prostor, penize a slast. Unikla ti myslenka sporu a ta se postupne vytransformovala ve dve konfrontujici se perspektivy. Ja tu konfrontaci nechtel, nebyl jsem to ja, kdo ji vyvolal. Prvne je tu Griezmann, ktery dle Chonga zpicovatel ve zmrda, protoze ho prerostla ambice. Predne je treba ti prozradit, ze svobody nasi civilizace jsou postaveny na lstivem drancovani okolniho sveta. A pak je tu po Madridu se se svedomim pruzracnym jako zrcadlo prochazejici lhostejny pravnik Chong, ktery nezpicovatel protoze mu staci podle nej to malo. Neslysis tam v te nebetycne dobrote nucene se spokojeni se, ktere by klidne taky bylo nenazrane jen mit vic moznosti?

Reagovat
CHONG

Píšeš, že jsi nechtěl konfrontaci, ale přitom jsi to byl ty, kdo ten spor přenesl do osobní roviny

U Griezmanna neřeším ambice, ale způsob jeho prezentace, průpovídky o jednom stole, soap operu s (ne)přestupem, žadoněni o GB..., trošku mi to připomíná odpadlíky z různých reality show, kteří už roupama neví, jak si říct o pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je prave ono. Za kazdou cenu se vyhnout osobni rovine. Nenarusit si komfort. Jen jeho pohodli obcas zduraznit, aby se vedelo jak si to umis zaridit a jak si v pohode. Pro me to ale bylo osobni. Postava Griezmanna pro me neni jen predmet hodnoceni, ale je ziva, jejiz prezentace se me dotyka osobne. Stejne jako, kdyz jsem minule kritizoval Lingarda, pocital jsem s tim, ze se nekoho dotknu.

To je porad dokola. Resis zpusob jeho prezentace, ale sam tu vykon sveho zivota okazale zduraznujes. Kde je rozdil?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
CHONG

Kritizovat mou prezentaci má každý právo, stejně jako já mám právo kritizovat tu Griezmannovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen chci, abys pochopil, ze nejste zas tak jini. Ze sis svuj vztah ke Griezmannovi pomylil pouze na zaklade odlisne miry okazalosti, a ze ta tvoje se ve stinu te abnormalni Griezmannovy nerusi. Nejspis jste si dokonce podobni daleko vic nez si myslis. Z obou vas cisi usili, ktere ostatni svet okolo neni schopen dostatecne pochopit a ocenit. Pro neco jste si v zivote sli a stalo to hodne skryteho soustredeni. Je v tobe neco, co nikdo dalsi nevi. To, kdyz jsi byl pred situacemi, v kterych si tvuj cil vyzadoval, abys obstal, sam. Stejne jako z Griezmanna se i z tebe dere podivna tvrdost vuci neuspesnemu a litostivemu okoli. Mluvite o sve obeti nekym se stat, neco dokazat primo. Neni to egoisticke, to jen ten svet okolo je v konfrontaci neuspechu dotcen a nasledne zhrzen. Ty se ale tak chovas vuci Griezmannovi a pritom jste na stejne lodi. Paradox. Mym poslanim je napravovat je.

Reagovat
smazaný uživatel

A malokdo tu nejspis vi, co se skryva za hloubku v tom byt ve spolecnosti vykonavatelem instituce pravnika. Ta profese se dotyka samotnych zakladu zapadni civilizace. Nese sebou tlak, ktery muze byt deformacni, protoze ma moc zasahovat do povahy lidskych zivotu. To je jedno v jake mire. Nejspis vidis hodne lidske ubohosti a absurdity. Nejspis taky musis hodne prehlizet. Ale mozna ses v ukojeni dosazeni sveho cile jeste nikdy skutecne nezastavil nebo ti jeste neprisel ten posvatny a zaroven sebepropastny okamzik, kdy lze nejen citit ale dokonce i videt tragikomicke drama lidskeho sveta. Kazdopadne delas neco vyjimecneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotrebujes aroganci nebo nekomu nadavat do zmrdu. A uz vubec ne takhle pohodlne nekomu, jehoz postaveni pusobi v nasem svete takrka jako imaginarni. Nekomu, kdo na pomluvy nezareaguje.

Reagovat
CHONG

Možná je chyba v tobě, že jsi mé sdělení špatně interpretoval, možná je chyba ve mně, že jsem jej neumě vyjádřil, nicméně ta hlavní myšlenka mé kritiky zřejmě zanikla. Já Griezmannovi v rámci jeho prezentace vyčítám především teatrálnost jeho gest a očividnou možná až křečovitou snahu, aby ho veřejnost řádila po bok těch úplně nejlepších (čti Cristiana a Messiho), ke kterým ovšem nepatří. Abychom byli opravdu na jedné lodi, tak bych se musel prezentovat tak, že obědvám u jednoho stolu se Sokolem, Gřivnou a Trojanem, ale já nic takového netvrdím, byť teda se Sokolem a Trojanem občas skutečně u jednoho stolu obědvám (akorát teda ne v přeneseném slova smyslu).

Reagovat
smazaný uživatel

Nema to cenu. Ty si nejspis pro urcite chapani definitivne vypnuty. Nejdriv bys totiz asi musel pochopit svou vlastni ubohost, aby ses neustale dokola prestal nad Griezmannovu touhu po uznani povysovat zatimco asi nevedomky delas to same, kdyz mi tu cpes neco o tom, ze obedvas se spickama sveho oboru. Neuvedomujes si, ze svuj uspech potrebujete zminit oba. Jenze zatimco Griezmann se s vrcholem primo srovnava, tobe staci naznacit, ze jsi s nim primo v kontaktu. To je akorat odlisna mira ambici a toho co je uspech. Pak to, co vycitas Griezmannovi, tedy neni teatralnost, ale nedostatek objektivni sebereflexe. Myslis si, ze ty tu umerenost vuci objektivite kvality znas a ze ji ve sve domnele zdrzenlivosti naplnujes, ale pravda je spis ta, ze jsi sam potreboval napsat, ze se zdrzujes v blizkosti tech nejlepsich.

Reagovat
CHONG

Souhlasím s tou první větou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadi. Prijdou ti zivotni tezkosti, v kterych si na me vzpomenes, a v kterych zvaznis. Abys dostal tomu svemu nynejsimu sebevedomi, bude tvym ukolem nepodlehnout te budouci vaznosti a zustat takhle nad veci jako ted. Teprve pak, kdyz nepodlehnes tize okamziku a propojis svuj cas, budes veliky. Ted se jen chran budouci slabosti, kdyz tu takhle sebevedome rozhazujes svoje samozrejme stesti.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Tohle je pro mě zbytečně metafyzické, já přemýšlím v kratších časových horizontech, o tom, co je pro nás důležité teď, za měsíc, za půl roku, co bude za deset let, dvacet let, třicet let, to je teď zbytečné řešit...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
el Principito

Reagovat
Svatej

Mě je třeba to tvoje smýšlení vcelku dost sympatický a i když obcas ani nedovedu všechno, co píšeš rozluštit, mám k lidem s tvým přístupem blízko. Každopádně takhle prostě lidi nepřemýšlejí, Chong to v určitých ohledech vystihnul dobře..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Gazdo

Sa nesmej pes robi vela radosti. Ovela viac ako keby napisal mam Ferrari v garazi

Reagovat
Generalní Gladiator

Na auto ti seru,to jde mimo mě

Reagovat
Rudnevs

Tak to Ferrari zas tiež nemusí byť úplne na škodu, že ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem rekl, krasnou platnost to ziska, az jestli si ten pocit spokojenosti zopakujes tesne pred smrti.

Reagovat
LAM

Uvidíme za pár let

Reagovat
CHONG

Zdraví, rodina, práce, peníze, Madrid, pokud to vydrží, co přesně mi bude za pár let chybět?

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid ti chybet nebude, ten jediny ti zustane dokonce zivota.

Reagovat
Ed_Hazard

vam to tu niektorym riadne kuri na gebule.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ? Jde o fotbal, takze komentuji JENOM o fotbalu. A Real a potazmo Madrid tu bude dlouho. Ostatni veci jsou offtopic, takze se radsi se drzim tematu a ostatni veci nekomentuji.

Reagovat
icka

Reagovat
blaugrana

A mas to. Si len prazdna nadoba bez duše, co bazi po mamone. Cize klasicky produkt kapitalizmu. Zhor v pekle.

Reagovat
CHONG

Aspoň se nechci zabít

Reagovat
Gazdo

Ja som asi kdesi hlboko madridista lebo s vela ludmi od vas sa na mnohom zhodnem dpc

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Po ADM druhej takovej. Prejdete k nam panove.

Reagovat
Gazdo

Tak ja som proti realu nejak moc nemal nikdy, dokonca ako dieta som mal aj dres realu original a myslim ze doteraz tu niekde je mna real zacal srat s prichodom ronalda a potom mourinho to uplne zabil. Ale akonahle odisiel ten egomaniak ktory sice v la lige chyba tak mi real opat az tak nevadi ale stale mu fandit nebudem. Ale aspon sa obcas sa na vas pozriem teraz vdaka par hracom

Reagovat
ADM

Tak napr ja nemam problem pozriet si Real, mozno aj druhy najsledovanejsi tim po Barce, ale uplne hlboko od srdca vam vzdy prajem prehru, takze by sme sa asi nezhodli

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

nuz, nikdy nevies, kedy sa ti ten tvoj domcek zruti

Reagovat
CHONG

Zkus si místo fňukání o chybějící duši, kapitalismu a peklu taky stavět nějaký domeček

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je niekde uprostred. Všetci by sme si mali stavať svoj domček podľa svojich predstáv a presvedčenia a nebyť lenivý. Ale tiež nie haurovat, nasilu si nemerať cicinu a dokazovať si kto ma väčšiu.

(len tak rýchlo som prečítal kúsok vlákna a zaujalo ma )

Reagovat
blaugrana

Chong ma urcite väcsiu cicinu. Niekto s potrebou stale tu vytahovat, co on je a nie je to tak urcite ma. Myslel som, ze hento je deviza hlavne jeblych nadpozemskych Slovakov, ale ocividne nie.

Reagovat
CHONG

Pořád lepší, než tu fňukat, že se chceš zabít

Reagovat
blaugrana

Trapne.

Reagovat
CHONG

za sebereflexi

Reagovat
blaugrana

Ty si fakt špina.

Reagovat
CHONG

Ty zase fňukna.

Reagovat
blaugrana

Stale lepsie ako spina.

Reagovat
CHONG

Pro slabocha určitě.

Reagovat
blaugrana

Len potvrdzujes tu svoju ubohost.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Vám tu dobre drbe...

Reagovat
Elliasson

Máš syna? Já myslel, že Ti není 30.

Reagovat
CHONG

Syn je na cestě a je mi čerstvě 30

Reagovat
Elliasson

A jó takhle. Tak snad budeš dobrý táta (a snad bude fandit Atletům)

Reagovat
smazaný uživatel

V deseti přijde z venku domů v dresu Barci se Suarezem na zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

James v dresu Barcelony by byl zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, paskvily z tržnice. To by se dal najit i Pique v dresu Realu určitě

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Atlety bych ještě zvládl

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dojemne jak Rosamunde Pilcher.

Reagovat
king23

5 nejlepších hráčů na světě

Reagovat
Agent z Melmacu

strašne som ho mal rád

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na to video a na docela show že v žádném případě neodejde asi má rád zájem kolem sebe

No vydělá si, vyhraje nějakou tu trofej a pak huráá do USA stejně bude hrát druhé housle když je tam Messi a ten jejich expert kouč co staví raději Coutinha a nechá zhnít Dembelého(snad odejde aby je naštval) či Malmcolm,- to byl aspon zbytečný nákup a dost pozastavení talentu

Reagovat
Hokaido

No chápe to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hle ho, jeste v nem cosi z masopusta preci jen zbylo.

Reagovat
Hokaido

Mně se tyhle vtípky od Masopusta vždycky líbily, to přiznávám. Měli jsme podobný smysl pro humor.

Jinak jsem ti zrovna chtěl dát palec na ten příspěvek nade mnou. Akorát jsem přemýšlel, jestli nějaký hráč obětoval víc svůj individuální potenciál kolektivu a nikdo mě nenapadnul.

Reagovat
Csaplárova past

Ou, takže Griez a ještě Neymar? To bude síla. Nemyslíte, že v takovém mančaftě bude Suaréz zbytečný? V LM nic moc letos Suaréz, ten hráč je tak do ligy ...

Reagovat
blaugrana

Luis je v LM napicu uz 5 rokov, nie len letos.

Reagovat
smazaný uživatel

S Ernestem budou zbytečný i Neymar s Griezem.

Reagovat
Messiáš

Renan Lodi v Atleticu. Pecka, v Jižní Americe považován za nejlepšího krajniho obránce, tak snad to předvede

Reagovat
darktemplar9999

Proč? :) nejak podle obranných stats na whoscored je prumerak a prihravky taky nic extra.

Reagovat
Godwinson

A jak tedy s Neymarem? Coutinho plus nějakých pár desítek milionů?

Reagovat
LAM

Já jsem četl Coutinho+80

Reagovat
patas92

Coutinho/Dembele + prachy

Reagovat
Kokesh

*Coutinho + Dembele + prachy

Reagovat
patas92

To je samozřejmě taky možnost

Reagovat
ADM

To by bol (opäť) hodne slusny prepal od nas, taku hodnotu po roku a pol marodenia uz realne nema

Reagovat
patas92

Tak asi záleží, kolik by byl ten doplatek. Jinak já bych ho asi za Dembeleho vyměnil.

Reagovat
ADM

Dembele - Couts aj napriek vykonom by na dnesnom trhu mohli hodit po 70-80mega. Ak k tomu nase vedenia napali klasicky napali este 100, tak to je extremne, extremne vela.

Ja by som ho nemenil za Dembeleho zo zimy, ked ma fazonu je fakt svetovy, ale inak je to jeho posobenie u nas stale take trochu wtf

Reagovat
patas92

Já Dembelemu nějak přestávám věřit. Podle mě je strašně hloupý (i fotbalově), aby dokázal ten svůj potenciál naplnit. Navíc se s nim potáhnout zranění.

Reagovat
Footballer

To se současným Neymarem taky...

Reagovat
patas92

To si nemyslím. Neymar má vetšinu zranění zpusobenou tím, že ho zrakví soupeř. V Barceloně bude mnohem víc chráněný v tomhletom (taky nebude tolik předržovat míč, jako v PSG, takže soupeř ani nebude mít tolik příležitostí ho zrakvit). Dembele má furt různé svalové problémy, toho se nezbaví.

Reagovat
Rssa

LaLiga taky neni tak fyzicka jako Ligue 1, ktera je z tech velkych lig mozna nejtvrdsi

Reagovat
Visca el barca

Fotbalově Dembele hloupej? Jako vážně? Je to po Messim náš nejlepší ofenzivní hráč a vy jste všichni nadrbaný na šlapku co nás odopla vůči bohatému arabovi. Jsem snad jedinej, kdo ho zpět fakt nechce?

Reagovat
Manik...

, rozhodně ne...

Reagovat
technecium

Nejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nejsi sam

Reagovat
Footballer

TROCHU si zasním... nejlepší útočná varianta Messi, Dembele, Griezmann, Lautaro

Reagovat
technecium

* Bez Griezmana s Oyerzabalem

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Baronne

Reagovat
sylarko

Kktina odpalit coutsa plus svetovy talent kvoli par rokom neymara, ktory rok a pol premarodil?

Reagovat
Kokesh

Pro mě je zatím kokotina i jeho návrat. Btw. ten světový talent toho promarodil ještě více a Countinho je v Barce svázaný jako kdysi Fabregas, tam to prostě nepůjde.

Reagovat
sylarko

Tak ale stale ma 21/22 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregasovo působení v Barce se hodnotí jako neúspěch?

Reagovat
Rssa

Cekalo se urcite vice, je to neco mezi. Neuspech urcite ne, uspech nejspise taky ne.

Reagovat
Kejza

v porovnání s Coutinhem byly ty Fabreho výkony solidní úspěch

Reagovat
Gazdo

Ja by som ho ani cisto za dembeleho nevymenil. Za cousta plus prachy mozno sle dembele tam nesmie byt zahrnuty v ziadnom pripade

Reagovat
Bandita_Harry

Coutinha kludne knam ale dojebali ste ho tak vela nepytajte

Reagovat
blaugrana

160

Reagovat
Bandita_Harry

160 mu kludne dame a vam teda kolko ?

Reagovat
blaugrana

Denis blizko Celty za okolo 15 mega....to.by bolo super, potom este Rafinha, Ivan, Coutinho ven...Neymar, Grizzly in a jedem.

Reagovat
REPLIKATOR

Radši tenhle kašpar než Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeste prijde Neymar zpet a to bude paradni cirkusovou jizdu.

Treble bude na dosah.

Reagovat
valloire

Hrdost schází. Ale tak to není nic novýho. No a pak ještě, kdo tady dělá Galacticos že jo....No na mý slova vždycky dojde. Říká se tomu zkušenost děcka.

Reagovat
LAM

U tebe spíš už demence

Reagovat
valloire

Těžko hochu. Zatím na mě vždycky došlo. O Masii tu píšu od začátku, o novejch Messi, Xavi, Iniesta taky. O tom, že budete nakupovat jako smyslů zbavený taky. Tenkrát pod dojmem úspěchů jste mi to nevěřili.

Reagovat
technecium

Půl pravdy máš

Reagovat
valloire

kterou přesně?

Reagovat
blaugrana

tu spliachas o hrdosti a fandis klubu, ktory ma vo svojej historii Franca...to je kurva silny level pokrytectva

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

nj, pokrytec

Reagovat
valloire

To je fanda Barcelony. Místo toho, aby přiznal, že neměli koncepci a hráli hovno, vymlouvá se na Franca. Real měl tým co měl koule, vy jste měli bandu darmožroutů. Ale o tom víš úplný hovno a tak nějak jak je dneska kůl, to komentuješ.

Reagovat
blaugrana

nazyvat vyhrazanie sa smrtou, zastrasovanie a teror koncepciou? daj si nieco

Reagovat
valloire

a to jsi počul kde? na webu ForcaBarca?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý chceme Ianise Hagiho Toho bych bral, velice šikovný hráč, talent zdědil

Reagovat
Gazdo

Super ved naco mame milion hracov ktori nam z akademie odchadzaju viac ako ludia z cernobylu

Reagovat
Kejza

vtípek na černobyl obecně vtípek na černobyl protože je to v kurzu

Reagovat
Ed_Hazard

Hovorim to tu cely rok. Teraz nehrozi, ze by prisiel za ziadnych okolnosti. Za mňa super cesta (ak to vyjde) Perez zacal mohutne setrit uz pre rokmi a je vidiet ze sa stale snazi hladat tie najekonomickejsie cesticky

Reagovat
valloire

Jako on udělá příšernej průser, ale co je nejcennější, že se dokáže poučit, napraví ho a odhodí svoje ego. To je dobrá vlastnost.

Reagovat
homeles8

Vy jste všichni kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

A ty nejvetsi, kdyz te lakaji kreteni.

Reagovat
sensei25

No namiesto Griza stacilo podpisat Lautara a bol by klud a o dost lacnejsi.Neskutocne dobry hracik.

Reagovat
smazaný uživatel

Totální sci-fi aby jsme přivedli oba.

Nebudu lhát, po herní stránce mi Neymar hodně chybí, ale to je asi tak všechno. Navíc ty jeho zranění, Ikdyž z velké části nejspíš zapříčiněné podnebí ve Francii a jeho životním stylem co tam začal provozovat. Kdyby byl v Barceloně a zase tahnul v partě s Messim a Suarezem, tak, by se určitě sklidnill. Ale obětovat kvůli tomu třeba Dembelého, kterého jsem si hodně oblíbil, je velká blbost.

Coutinhovi to u nás nesedlo a vzhledem k týmu i k jeho kariéře by bylo asi nejlepší, kdyby šel o dům dál. Je to škoda, ale co se dá dělat.

Griezman je pro mě pořád otazník a nevím jak mu to u nás případně půjde. Taky je možné, že vystřelí jako raketa a bude sázet jeden gól za druhým, protože bude mít mnohem více prostoru než v u Atletů, ale taky to může být druhý Coutinho.

Doufam že aspoň místo toho Suareze přivedou nějakou mladou pušku. Například toho Lautara.

Někdo tu zpomínal Jesuse, ale to podle mě není hráč pro nás. Je to takové „jednodušší" fotbalista.

Ale neskutečně se těším na novou sezónu na Frenkieho. Snad konečně nějaké oživení do té zálohy. On a Arthur (+Vidal, ale ten je trochu jiná kategorie) jsou zatím to nejlepší co za poslední roky vedení udělalo.

A snad neodejde Semedo. Je tu na něj hodně hejtu, ale nic lepšího za rozumnou cenu na ten kraj sehnat moc nejde. A navíc je to jeden z mála hráčů v obraně co umí pritvrdit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Chelsea chce za Moratu 55 mega, to jestli Atleti daj tak jsou posahany.

Reagovat
Phillipinho

To je castka, ktera je domluvena od zacatku, kterou Atleti chteji zaplatit a doufam, ze zaplati.

Reagovat
Ed_Hazard

Hm, dobra cena. Atletom sa vyplati. Sice som mu prial nech tam zhori ( ) ale myslim ze mu to celkom slo tych par zapasov co som ho videl hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Grizžán - Suarez - Neymar a ta žebrota MeSSSHIT bude leštit lavičku

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
2miguel1

Mat v time Messiho Griezza Suareza a Neymara je mat ako keby Messiho Eto’a Ronaldinha a Henryho. Ak by prisiel Neymar, tak Griezmanna by som nechcel. Neverim mu, on nebude tak spätý s Barcou ako Neymar. Kvalita a srdce je u Neymara. Najidealnejsi scenar je nekupit Griezmanna, kupit Neymara, nechat Dembeleho a predat Coutinha

Reagovat
Kejza

u Neymara je hovno srdce bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Najidealnejsi scenar by zrejme bol nechat Dembeleho, vysrat sa na dokumentaristu Griezmanna, vyfuckovat instragrambitch Neymara, pustit prec Coutinha a kupit Oyarzabala a Hirvinga Lozana.

Reagovat
Gazdo

Lozana urcite nie a ani oyarzabala. Oyarzabal by mohol byt nieco ako pedro ale my potrebujeme nahradu za lusia

Reagovat
Kejza

Klidně se do mě pusťte, ale viděl bych to pro Barcu takhle:

Brankáři – vyřešeno. MAtS je bůh a Neto bude kvalitní dvojka.

Levý bek - Jordi hraje v životní formě, jenom potřebuje backup - Filipe Luis je asi ok.

Pravý bek - Nelson je skvělej, ale prostě mi do stylu Barcy nesedí, může kvést jinde, šel bych po Bellerínovi a nechal si Sergiho jako záplatu – na beka i do zálohy.

Stopeři - Piqué mě furt nepřesvědčuje, ale pokud se Umtiti konečně vrátí do formy a Lenglet se ještě zlepší, bude to snad stačit. Todibo asi hostovačka?

Štít - Bus jde hodně dolů, dokázal bych si představit příchod Verratiho, ale to asi není na pořadu dne.

Záložníci - Arthur potřebuje naložit víc zodpovědnosti a bude skvělej, v tandemu s de Jongem mu hodně věřim, Aleňa by měl dostat víc prostoru jako alternativa za Arthura a Vidal jako bijec na závěrečný minuty? Naprosto ok. Raketu mám rád, ale už je čas odejít..

Útok - Suárez má úžasnou kopací techniku a hodně odmaká, ale v koncovce je třetí sezónu strašně jalovej a ta jeho nezvládaná frustrace mě vyloženě sere. Myslim, že i on by měl už odejít - a dokázal bych si na jeho místo představit třeba Icardiho jako zakončovatele. Luis musel poslední dvě sezóny hodně tvořit po odchodu Neymara. Pokud by teda přišel Griezmann, věřim, že by to s Messim všechno krásně pošéfili a Icardi by se moh dostávat do šestnáctky víc než do teď Luis.

Coutinho? Nashle, dokud bude kormidlovat Valverde, nezvedne se. A v Dembeleho jsem ještě důvěru neztratil, jako žolík by byl supr. Šaška Neymara si nechte, pls..

Reagovat
Petrinho17

Todibo určite neodíde, ak nepríde iný stopér. Azda by si chcel ísť do sezóny len s 3 stopérmi?

Reagovat
Kejza

pravda. nečekám ale, že todibo dostane šanci, i když je to škoda

Reagovat
Gazdo

Icardiho? Wtf? to uz radsej neymara a griezmanna naraz ako toho podpapucnika

Reagovat
Kejza

podle mě teda potřebujem novou devítku jako sůl. a griezmann ani neymar by to nevyřešili

Reagovat
Gazdo

Ale icardi je casovana bomba a ten cas na vybuch teda vobec nie je velky. Novych deviatok je habakuk a icardi to byt nemusi a ani by nemal

Reagovat
Kejza

inu, jmenuj podle svých představ

Reagovat
Gazdo

Tak uz som to niekolkokrat pisal pre mna je idela Gabriel Jesus. Mlady, dynamicky pracant ktpry ale vobec nie je drevo ako niektori z neho robia. To je pre mna najidealnejsia volba. Dalej uz neviem ostatni ako by k nam pasovali a ako by im to sadlo ale skusim len tak namatkovo. Moise Kean ktory uz je v 19/20 v podstate hotovym utocnikom, Rashford, Martial ak by si upratal v hlave a zacal makat mohol by byt skvely. Silva z Milana ma obrovsky potencial hoci sa akosi zasekol po prvom skvelom polroku v Seville. Lautaro uz bol niekolko krat zmienovany. To len z fleku co ma napadli. Po case by ma urcite dalsi napadli

Reagovat
smazaný uživatel

Icardiho nemá rád Messi kvůli jeho bezpáteřnímu charakteru, takže ten fakt ne, i když si přeju již pár let, aby ho Inter kopl do pr....zadku

Reagovat
blaugrana

PSG jest gotowy sprzedać Neymara za 222 mln euro lub za 130-150 mln plus dwóch piłkarzy Barcelony. Najprawdopodobniej w grę w tym przypadku wchodziliby Rakitić, Coutinho lub Umtiti. [Le Parisien, Marca]

Uz aby sa to bolo upecene.

Reagovat
LAM

Nabídl bych Coutinha+Rakitiče+40 mega.Myslim že je to slušná nabídka a nás by tak nebolela.

Reagovat
blaugrana

To by bolo cool.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, dva odpadi, na ktery tady celou sezonu blijete a 40 mega (cena jednoho Llorenteho btw) je opravdu slusna nabidka.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste byli schopni svůj odpad prodat za cenu edena, tak nedrzkuj, soupej nohama a koukej, jak se griluje sejk.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Ogrilovat sejka se snazite uz asi 7let po sobe a vitezne z toho zatim moc nevychazite.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Pff, sme mu pustili Neymara tesne pred dvoma velkymi zraneniami za 222

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

“pustili”...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Rozdíl je v tom, že my ten odpad opravdu prodáváme, kdežto vy sníte o tom, jak grilujete šejka

Reagovat
Visca el barca

Tak vy zas sníte o tom, jak nás třeba zas někdy porazíte. Každej má něco no.

Reagovat
CHONG

A vy o tom, že nebudete v LM k smíchu

Reagovat
Visca el barca

Proto to vystřílíme supernovou ofenzivou

Reagovat
CHONG

To je pouze další sen

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

130-150 plus dvaja hraci. Tak to by bolo hodne mimo, jak som hovoril. Jeho hodnota uz nie je nad 200 mega, tak 180 max, ale prestup z PSG no...

Reagovat
Visca el barca

Jedinej plus vidím v tom tam vecpat Rakitice

Reagovat
technecium

Já ne. Rakitič si nezaslouží tenhle posměch za to všechno, co pro nás udělal. Já bych mu přál mnohem lepší klub než PSG a standartní přestup, ne být součástí výměny za kokota

Reagovat
Manik...

Reagovat
Visca el barca

To je pravda. Ale pryč musí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rakitić je “sympaťák”, který žádá novou smlouvu po každým lepším zápase, čeká na telefonát Bartomea, ačkoliv má ještě před sebou dlouhodobý kontrakt. Takhle si sympatickýho hráče teda nepředstavuju, navíc je to po fotbalový stránce velký alibista a za to prohlášení o Frenkiem by měl mazat jako jeden z prvních.

Reagovat
technecium

Alibista je to kvůli Valverdeho systému, ve kterém je alibista každý kromě Messiho. To se smlouvami mě nijak nerozhodilo, protože tím jen dokazuje, že chce být u nás. Stokrát lepší situace než Neymar. Dal za nás ředu důležitých gólů, mluví a prezentuje nás vždycky hezky. Fakt bych mu přál něco lepšího než PSG.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Alibista to rozhodně není kvůli Valverdemu. Má technický limity, který se v určitých momentech pod tlakem ukážou v plný kráse, pak pouze posouvá míče na pár metrů a dostává pod tlak svý spoluhráče. Čím dokazuje, že chce být u nás? Chce peníze a dlouhodobou jistotu (stejně jako spousta ostatních), klasický vydírání formou neexistujících nabídek, co je na tom sympatickýho. Žádný velkoklub ho nechce... PSG by pro něj byl dar z nebes, jeho životní část kariéry je u konce.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa (50 Mega), Couts (90 Mega) a 60 Mega Cash. Jestli by to nestačilo, tak ať Ney nechodí na tréningy, par svalových problémů atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Barça, attentive to Ricardo Rodríguez

https://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-atento-ricardo-rodriguez-7528687

Vedel by sa niekto vyjadrit k vykonnosti tohto hraca ?

Reagovat
ADM

Ten už k nám mal ísť párkrát

Reagovat
blaugrana

Ako back up by zrejme stacil.

Reagovat
smazaný uživatel

slaby, ale ma dobre priame kopy

Reagovat
popltak

Na la ligu by stačil

Reagovat
Kixi Syhimour

Bargain na Fifě 16

Reagovat
smazaný uživatel

tragický hráč

Reagovat
patas92

Dobrá levačka, jinak nic

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

lepší Bosingwa

Reagovat
Majk91

Mali mat uz davno dohodnuteho Filipeho Luisa. Prisiel by zdarma, nema problem robit back up a kvalitativne je uplne niekde inde nez tento. To uz rovno mozu priviest Hubocana.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný nákup pokud přijde i Neymar..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
raduinho

This is my sen.

Reagovat
vilp
Reagovat
technecium

Tak už mu taky není pětadvacet

Reagovat
Al Capone

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
masly008

tvl on u té první akce ukazovl že hrál rukou, než mu došlo že je to brankáž.takový reflex

Reagovat
merlick

ako moze byt niekto taky povytierany

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

jo, to určitě a ve zbývajících zápasech nad top 50 dal pár golů v asi 60 zápasech co? břídil

Reagovat
technecium

ronaldo má dohromady asi tak 30 gólů proti duu Andorra, Faerské ostrovy

Reagovat
valloire

Nevidíš, že je to pitomost? Znamenalo by to, že v zápasech proti top 50+ dal asi 15 golů v 70 zápasech. To je skvostná bilance proti Vejprnicům.

Reagovat
technecium

Jestli to není náhodou tím, že proti nim prostě nenastupuje tak často jako Ronaldo? V JA je 10 týmů a mimo top 50 je jediná Bolívie. Kdežto v kvalifikaci na ME se potkáš s Maltou, s Faerskými ostrovy, Lucemburskem a já nevím čím vším. Mimo top 50 je i třeba Skotsko nebo Albánie. Dědo, mysli u toho trochu, máš na to.

Reagovat
valloire

já mluvil o Messim

Reagovat
technecium

Však já ti říkám, že hraje proti týmům z TOP 50 častěji než Ronaldo.

Reagovat
valloire

Hele, jsme dub zase? Spočítej si Messiho repre starty a goly a dosaď si to do bossovo tabulky.

Reagovat
valloire

Tak teda polopatě, ostatně jako vždy. Jsem zvyklý. Messi dal dle toho instu v 67 zápasech 56 golů proti top 50. To by znamenalo, že proti 50+ - teda Vejprnicím - dal v 67 zápasech pouhých 12 golů. Bilance v repre je 134 - 68. Proto říkám, že je to pitomost ten instagram.

Reagovat
technecium

Ty jsi asi fakt dutej viď... to není poměr gólů ve hrách, ale gólů proti týmům z top 50 proti gólům týmům mimo top 50

Řečí zlomků:

Goly v zápasech proti top 50 / Zápasy proti Top 50 ----> NE

Goly v zápasech proti top 50 / Goly v zápasech proti mimo Top 50 ---> ANO

Reagovat
technecium

respektive góly proti Top 50 / všechny repre góly

Reagovat
valloire

góly proti Top 50 - 56 golů / všechny repre góly - 67 golů.....takže mam pravdu, ostatně jako vždycky

Reagovat
technecium

Tak ještě jednou, dutohlave. To číslo u Messiho znamená, že 56 z 67 reprezentačních gólů vstřelil týmům, které jsou ve FIFA žebříčku do 50. místa. To z důvodu, že proti nim hraje častěji, například v kvalifikaci na MS, Copa America atd.. (z JA je mimo top 50 jen Bolívie). Když většinu svých reprezápasů odehrál proti týmům z TOP 50 musel logicky proti nim vsítit i většinu gólů.

To číslo u Ronalda říká, že 35 z 88 reprezentačních gólů vstřelil týmům, které jsou ve FIFA žebříčku do 50. místa. Z prostého důvodu. V kvalifikacích na MS a ME, ve kterých odehrál většinu svých repre zápasů, se potkává s mnohem víc týmy mimo TOP 50 ve světovém žebříčku než Messi (Namátkou Faerské ostrovy, Andorra, Lucembursko, Estonsko atd.)

Jen protože se ti nelíbí, tak to ještě neznamená, že to není pravda.

Reagovat
valloire

Jo, je to tak. Stejně jich dal nejvíc proti indyjáni z teepee, tak co už.

Reagovat
technecium

3:0 pro mě

Reagovat
valloire

2-1 pro mě. Dneska je vedro a tak máš štěstí. Výjimka potvrzuje pravidlo. Včera jsem byl pod vlivem alkoholického nápoje zvaného pivo a dneska je to vedro a mam kočku. Měl jsi veliké štěstí, jenž občas sedne i na vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Alkoholik

Reagovat
valloire

Pivo je alkoholický nápoj a spadá pod potraviny. A je vedro a já mám hlad. Co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já už to chápu, ty nám tu celou dubu píšeš ožralej.

Reagovat
valloire

Vobčas, a kdo ne že jo. Však vy jste pod parou pořád. Někteří cules i pod drogama.

Reagovat
smazaný uživatel

No my ne.

https://www.instagram.com/p/BzVfq_onBsM/?igshid=loln24dhoanb

Někdo v pralesu udělal ten tvůj Pelého “trik stoleti” lepé než Pelé. Takže až budeš střízlivej se na to podívej. Já říkal, že tohle zvládně už žáček Dolních Komořan.

Reagovat
valloire

No on je docela rozdíl to udělat na MS v semifinále a v pralese. V pralese jsou hráči, kteří předvedou Messiho solo v poháru proti Getafe párkrát za zápas s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád ožralej...achjo

Reagovat
technecium

V semifinále MS to nikdo nedělá, protože to je úplně na hovno

Reagovat
valloire

Asi není, když dal skoro gol. Jde o tu myšlenku, řešení situace a na to na MS nikdo nemá. Proto je taky Pelé Král.

Reagovat
technecium

Běž se léčit alkoholiku.

Škoda, že tu nemůžu otagovat Zenthurase

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Áááááááááá, asi máš pravdu teď. Poprvé. Jakej máš pocit? No je to blbě napsaný, 56/67 - 84% chápu, že by to mělo logicky být gol/zápas. OK. Logika tam není, tudíž se nechytam.

Reagovat
technecium

Když se bavím s tebou, tak mám pravdu vždycky. Neumíš počítat do šesti, nevíš, kolik dal Zico gólů z přímáků atd. Ale já ti to nezazlívám. V tvém věku to je normální. Já si myslím, že v tvým věku se budu taky potýkat se stařeckou demencí.

Reagovat
valloire

a jakej máš pocit teď? neumíš vyjádřit časovej úsek a nevíš Zica a tohle jsi taky nepochopil.

Reagovat
technecium

O tři příspěvky výš to máš opravený, přepsal jsem se

Reagovat
valloire

Ale hovno, spletl jsi mě hajzle. Mam pravdu, kdyby to bylo dle tebe, tak nastřílel v repre 56+67 golů, což nenastřílel. Jsou to zápasy, logicky. Takže jsi zase vedle a svět je stále OK.

Reagovat
smazaný uživatel

To Euro tu vůbec nezmiňujtěn šašci.

Reagovat
Al Capone

To euro? Snad nechceš říct, že vyhráli neprávem?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to chci říct Tým který skončí 3 ve skupině a nevyhraje ani jeden zápas v hrací době, prostě nemá mít právo na postup. Jo a Ronaldo finále nehràl.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál. Byl střídán.

Reagovat
smazaný uživatel

V 5 minute

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrál

Reagovat
valloire

jak jsou z toho pořád v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

To vy jste začali s Eurem, říkám šašci

Reagovat
valloire

Vyhrál. Messi ne. Má to sice blbý, protože Copa není EURO že jo, ale i tak ani tu Copu nedal. A i kdyby ji dal, není to EURO že jo. Chápeš to ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, chtěl bych vidět tebe, co by jsi říkal kdyby stejným způsobem vyhrála Copu Argentina

No já vlastně vím co by jsi říkál.

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

A keby dal MS tak je to stale malo lebo Pele ma tri

Reagovat
valloire

Samozřejmě. Prostá fakta. Pelé se nedá překonat. Jedinej, kdo se k němu přiblížil, byl Ronaldo.

Reagovat
Gazdo

Dufam ze myslis Fenomena

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
Al Capone

Takze kdo vyhral teda to euro?

Reagovat
valloire

no Ronaldo to evidentně nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

No Eder.

Reagovat
Al Capone

A to je jaka repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Taková ve který ve finále chyběl Ronaldo

Reagovat
Al Capone

Tak jak je mozny, ze na tom euru dal 3 goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to ještě jednou. Nepochopil jsi ani jeden příspěvek.

Reagovat
Al Capone

Takze kdo vyhral euro s v jakem tymu hral Cris?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou přečti si všechno od začatku.

Kde píšu, že Portugalsko nevyhrálo euro a kde píšu, že Cris nehrál na Euru?

Reagovat
Al Capone

Takze co resis. Vyhral Cris euro nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi natvrdlej?

Reagovat
valloire

Odpověz kurva na otázku, když jsi tázán.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš pěstí?

Reagovat
valloire

Co? Vemu tě, že se posereš.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?

Reagovat
valloire

No nepros. Zkáza tě stejně nemine. Už teď jsi mrtvola.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by to byla záležitost 20 vteřin a už by jsi na žádny hory nelezl

Reagovat
valloire

Úúúúúúúúúúúú.....tady si někdo myslí, že když má tak kolem 30, je pánem světa co? Já myslím, že mě i po setkání s podobnejma jako ty čeká ještě mnoho a mnoho let v horách. Nepodceňuj dědečky, nevyplatí se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pffff to je jasný, že jsem pánem světa

Reagovat
valloire

To určitě. Jsi jenom falešnej boss, nic víc. A ve fotbale se vůbec nevyznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem pravej Boss, já, že se nevyznám? tohle už je přes čáru.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak, kolik golu dal Ronaldo v PO?

Reagovat
valloire

víc než Leoš?

Reagovat
smazaný uživatel

0 je vic než co?

Reagovat
valloire

vo nule nevim

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nepřekvapuje, že o ní nevíš.

Reagovat
valloire

Já vim fšechno. Takže když něco nevim, tak to neexistuje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

čemu se gebíš kurva?

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Visca el barca

Ten Neymar začínná bejt reálnej jako svině.

Reagovat
LAM

Podle koho?A za jakou cenu?

Reagovat
technecium

Argentinský útočník Lautaro Martínez se údajně ocitl v hledáčku Barcelony. Podle argentinských médií na útočníka Interu Milán katalánský klub připravuje nabídku ve výši 112 milionů eur. Dvaadvacetiletý útočník, který je momentálně s reprezentací na Copa América, přitom do Interu přišel teprve loni za 14 milionů plus další bonusy. (football-italia.net)

za polovinu budu spokojený, takhle to ale vypadá spíš jako kachna

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chtěl bych ho, ale kde na něj vzít? Teoreticky by letos mohl být k dispozici, když Conte tak touží po Lukakovi.

Reagovat
ADM

Ja uz som myslel, ze sa nikdy viac neozves. Odkedy zacal byt Neymar dost realny, vymizol si

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nemá s Neymarem nic společnýho. Dal jsem si pauzu od fotbalu a užíval léto, doporučuju každýmu. Jinak po Neymarovi samozřejmě netoužím, ale tak nějak už se smiřuju s tím, že se vrátí.

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne že nad Realom sa tu každodenne rozplývate, ako sa zmestíme do FFP. Pritom u vás sa hovorí o raz toľkých cifrách a naopak, nikto z vás fans nechce pustiť napríklad takého Osmana preč. Za koho akože čakáte, že obdržíte kompenzácie? Neymar, Griezmann, Lautaro = čiastka cez 450M

Reagovat
Hristo Stoichkov

O Realu a hrozbě FFP jsem nenapsal ani slovo, takže pláčeš na špatným místě. Neymar s Griezmannem budou maximálně za 250 mega, zbytek bude formou hráčských kompenzací. Lautaro je klasický fake, to je jako kdybych vám měl počítat Maného, Salaha, Pogbu, Eriksena, Ndombeleho a další, kteří jsou s váma neustále spojováni...

Reagovat
Ed_Hazard

To s FFP som nemieril na teba samozrejme. Ale akých hráčskych kompenzácií? 250 je dajme tomu za Neymara zvyšok nahrabete ako? Jediná možnosť by bola ťahať to cez predaj Osmana a toho si práveže chcete nechať Tak mi to moc nevychádza.

Reagovat
Svatej

Jsi docela optimista s tou cifrou

Reagovat
roman1978

A kde se tak děje? Real nikoho nezajímá To madristi tady furt brečí. A barca ještě nikoho nekoupila, takže jaké FFP? Vše jsou jen čistě spekulace.

Reagovat
Kluivert9

A kolik z toho už jich je v Barce? 0

Reagovat
LAM

Zatim nepřišel nikdo a neutratilo se nic.Zimní přestup De Jonga se zaplatil prodejem Paca a Paulinha(25+45)též v zimě a jedinej pohyb je teda prodej Gomese za 25+5.Pokuď se dál prodá Rafinha,Denis,Coutinho a Rakitič tak je reálný že na dva hráče bude.

Reagovat
smazaný uživatel

9:07 AM Attention to what the Sunday Express publishes in its edition today. Liverpool wants to strengthen with the signing of Marco Asensio. The Mallorcan is an express wish of Jürgen Klopp. However, as they say in England, Real Madrid has requested that Liverpool striker Sadio Mané enter the operation

Reagovat
Kixi Syhimour

na to určitě Jürgen přistoupí

Reagovat
smazaný uživatel

kaslat na tieto spanielske hviezdicky, ktorym vyjde jedna sezona a uz sa budu pytat domov

Reagovat
LAM

No reálně mu vyšla jen půl sezony.Od tý doby dost velkej průměr

Reagovat
smazaný uživatel

no myslel som to tak, ze by v LFC napr. mal super sezonu a uz by ho to tahalo zas do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

byl by hluopej, ale za 85 mega liber bych ho prodal.

Reagovat
LAM

V dnešní době tak za 150mega euro,jinak to nemá pro Live ani význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Asensia.. Mané by nešel pod 120

Reagovat
Kixi Syhimour

Asensia za 85 fakt prosím ne , jako pardon, ale ten je zatím značně za očekáváním, který si vytvořil

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, ale bude mít obzvlášť těžký se prosadit.. takže pokud ho Klopp chce, tak má zelenou

Reagovat
Manik...

Reagovat
ADM

Asensia za 85 by snáď nekupil ani ten najväčší blázon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire
Reagovat
LAM

Tohle je u tebe doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Už vystřízlivi sakra.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však pozval Piquého

Reagovat
blaugrana

Ide o to, ze nepozval Ronalda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale pozval konkurenta od největšího rivala

Reagovat
ADM

Tak to nie je ziadne prekvapenie, oni su celkom kamosi, len to tak nevyzera na ihrisku

Reagovat
Kixi Syhimour

Vážně, to ti moc nevěřím , však proti sobě zbrojili j v nároďáku, ne?

Reagovat
CHONG

Pokud to není nějaká obvyklá bulvární zkratka, tak je to docela smutné, akorát teda nechápu, co má Ramosův seznam svatebních hostů společného s Realem, teda s výjimkou tvé křečovité snahy si do něj kopnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není to snad váše ikona? Kapitán kapitánů?Symbol Realu Madrid? A tohle není jenom o tomhle, stačí se podívat na vztahy všech hráčů, na vztah klubu k legendám.

Reagovat
CHONG

Ramosova svatba je jeho soukromá věc, která nemá s Realem nic společného, pokud tady měla vůči někomu směřovat jakákoliv jízlivá poznámka tak maximálně vůči Ramosovi, nikoliv vůči Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu nerozumim. Pokud nejsou v soukromi nejaky extra kamosi nebo pokud se nerozesli zrovna v dobrym, tak proc by ho zval? Co je na tom tak hrozne divnyho?

Reagovat
LAM

The signing of Neymar advances rapidly, the club did not think it would advance this fast. The truth is that the Brazilian already is really close to a return to Barça. [sport]

Na to jsem teda zvědavej.Snad půjde opravdu jen Coutinho a né Dembele.

Reagovat
technecium

Reagovat
Frick

Pro Montyho25 dnes bude špatný den. Beze srandy.

Reagovat
Frick

Florijana Ismaili - na co si hrát. Prostě se utopili.

Zástava srdce z teplotního šoku?

Varování v RŠ jsou nestárnoucí...

https://abload.de/img/rv9kvx.jpg

Reagovat
Josifek

Nemám ho rád a Barcu už vubec ne, dobře to k sobě ladí, vedle hryzavce mu to bude sluset a jen to podtrhuje aktuální trend dávno už ne víc než jen klubu.

Teď už jsem jen zvědav, jak to bude šlapat fotbalově.

Reagovat
blaugrana

Denis ma byt este dnes ofiko. 12+3..super cena zan. Uskutocnit Neymara za Coutinha, Ivana a drobny doplatok, pripadne strelit aj Semeda, ak by sa naslo vhodne RB, Raginha snad tiez 15 aspon a come on.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara za Coutinha To plánujete šejka vožrat nebo ?

Reagovat
dextroza_m

Další čahoun do týmu

Reagovat
uff

Barca nemá pravého obrancu, náhradníka za Albu, náhradníka za Suaréza. La Masia má problémy. No namiesto toho ideme kupovať dvoch zbytočných predražených v podstate starých krídelníkov, ktorý si s Barcou vytreli prdel. Načo nám je dvojka Neymar Griezman netuším. Budúcnosť vôbec, ale vôbec nevypadá dobre.

Reagovat
valloire

This is Barca.

Reagovat
uff

Aj vy ste mali krízi a nezmyselné nákupy.

Reagovat
blaugrana

zas tieto kraviny o veku...odkedy je 27 a 28 starý? stale sa omiela, ze futbalista je na vrchole v 30 a ty pises, že uz su starí...

Reagovat
technecium

Řekni mi Brazilskou útočnou hvězdu, která byla lepší po třicítce než předtím.

Reagovat
uff

Od čias Pelého trebárs cez Ronalda Ronaldinha Kaku. Celkovo je káder veľmi starý.

Reagovat
uff

Je toho oveľa viac no nechcelo sa mi to rozpisovať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele