Griezmann: Nevím, jestli zůstanu ve Španělsku

12.06.2019, 11:57
Aktuality
Dovolenou a následně řešení další budoucnosti před sebou má Antoine Griezmann. Francouzský útočník před čtyřmi týdny ohlásil plánovaný odchod z Atlética Madrid a hlavním favoritem na zisk jeho služeb byla Barcelona, stěhování do Katalánska ovšem jisté není, sám hráč si v tuto chvíli není jistý pokračováním ve španělské lize...

28letý Griezmann v minulosti střílel branky v dresu Realu Sociedad a do Madridu přišel v červenci 2014 za třicet milionů eur. Tuto sumu Atléticu bohatě splatil, ve 257 zápasech dal 133 gólů a přispěl k triumfu v Evropské lize, k němuž se spoluhráči přidal výhry v evropském a španělském Superpoháru.

O Griezmanna se již delší dobu zajímá Barcelona a podle některých zpráv je připravena aktivovat výstupní klauzuli zakotvenou v kontraktu francouzského záložníka, suma je nastavena na 120 milionů eur. Do hry se ovšem hodlá vložit i Paris Saint-Germain.

"Je třeba trpělivost, na nějaké rozhodnutí je stále příliš brzy," řekl po včerejší výhře 4:0 nad Andorrou.

"Více než kdokoli jiný chci, aby o mojí budoucnosti už bylo rozhodnuto, ale musíme počkat. Nevím, jestli zůstanu ve Španělsku. Za dva týdny možná budeme vědět více. Já sám chci jen hrát fotbal a užívat si zábavu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / foxsportsasia.com

Komentáře (322)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele