Griezmann se údajně dohodl s Barcelonou a přestoupí v červenci

28.06.2019, 15:10
Aktuality
Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann se údajně dohodl na podmínkách smlouvy s Barcelonou a na začátku července by měl do katalánského klubu přestoupit. Formálně se čeká na to, až výše jeho výstupní klauzule klesne z 200 milionů eur na 120 milionů.

Informace přinesl francouzský L‘Equipe a posléze je citovala i španělská Marca. Osmadvacetiletý Griezmann se měl s Barcelonou dohodnout na pětiletém kontraktu.

Mistr světa z loňského roku Griezmann byl na seznamu potenciálních posil Barcelony už delší čas. Právě minulý rok byl jeho přestup do katalánské metropole na spadnutí. Nakonec ale Francouz podepsal novou dlouholetou smlouvu s Atléticem.

V posledním ročníku za něj nasázel 21 branek ve všech soutěžích.

Nedávno se objevily informace o tom, že novým Griezmannovým klubem by mohl být Paris Saint Germain. Nakonec to ale znovu vypadá na Barcelonu. Tam by měl Griezmann zamířit na začátku července. To totiž automaticky klesne výstupní klauzule v jeho smlouvě s Atléticem z 200 milionů eur na 120 milionů, což je pro Barcelonu přijatelná částka.

Atlético se údajně snažilo do vyjednávání zahrnout ještě příchod krajního obránce Nelsona Semeda, ale Barcelona na to nepřistoupila.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net, marca.com, lequipe.fr

Komentáře (577)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele