FORTUNA:LIGA - souhrn 3. kola nadstavby: Karviná obrátila na hřišti Bohemians

14.05., 19:00, aktualizováno 16.05., 18:57
Komentáře a souhrny
Lukáš Budínský (© MFK Karviná)

Slavia ve šlágru 3. kola nadstavby zvítězila 3:0 nad Plzní a zamezila mistrovským oslavám Sparty, která těsně vyhrála nad Baníkem Ostrava. Dva zápasy před koncem je mezi rivaly čtyřbodový odstup. Slovácko se dočkalo druhé jarní výhry, když uspělo v Mladé Boleslavi. Karviná ve skupině o záchranu poprvé zvítězila, a to na hřišti Bohemians 1905, a po posunula se na 14. místo tabulky.

O titul

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 3:0

15.05.2024 19:30

Góly: 5. Ondřej Zmrzlý, 10. Oscar Dorley, 90+8. Václav Jurečka

Slavisté porazili ve třetím kole nadstavbové části Fortuna ligy 3:0 Plzeň, a minimálně tak oddálili titulové oslavy Sparty. Sešívaní o své výhře rozhodli už během úvodních 10 minut. Nejprve se úspěšnou dorážkou prezentoval Ondřej Zmrzlý, na nějž o chvíli později navázal Oscar Dorley. Premiérová trefa liberijského reprezentanta v sezoně potěšila nejen domácí tribuny, ale i nezávislé fanoušky krásných gólů, jelikož 25letý záložník napálil míč do sítě šajtlí z více než 30metrové vzdálenosti.

Slavia dostala při jednom z posledních pokusů, jak se ještě na konci ročníku radovat z titulu, dárek od Lukáše Haraslína v podobě červené karty sparťanského křídelníka. Půlhodinovou početní převahu však v derby nevyužila, a tak její manko po úterní prohře Baníku na Letné narostlo už na sedm bodů. Závěrečný úder veškerým nadějím sešívaných chtěla mít na svědomí Plzeň, jejíž tahoun Pavel Šulc se nedávným hattrickem do sítě Slovácka prostřílel až na první příčku tabulky kanonýrů.

Na pozitivní start viktoriánů dala Slavia zapomenout již v páté minutě svou první akcí. Díky rychlé narážečce se do vápna dostal Dorley, jehož přihrávku před bránu vytěsnil Martin Jedlička jen ke Zmrzlému. Pro nedávnou posilu z Olomouce bylo skórovat formalitou, mnohem těžší pozici měl o dalších pět minut později Dorley. Liberijec se z dobrých 30 metrů rozhodl pro ránu šajtlí, kterou spatřil Jedlička až na poslední chvíli, a nechal ji tak zapadnout k tyči.

Plzeň se chtěla brzy vrátit do hry skrze Tomáše Chorého, jeho zakončení po zpětné přihrávce Cadua ale bylo zblokované. Dynamické utkání plné střetů chtěli hosté oživit centry do vápna, sešívaní však odolávali.

I do druhého dějství vstoupili Západočeši aktivně, stejně jako v první půli vyústila jejich úvodní akce v pád Jhona Mosquery po souboji s Igohem Ogbuem. Tentokrát sudí odpískal penaltu, po dlouhé intervenci videorozhodčího ji ale odvolal. Pojistit vedení Slavie mohl v 56. minutě Mojmír Chytil, jenže jeho zatočená střela na zadní tyč přelétla šibenici a rozezvonila břevno.

Chvíli nato se ve vápně zjevil s míčem Zmrzlý, upřednostnění razance však bylo na úkor přesnosti. Třetí rozvlnění sítě bylo znovu v režii Dorleyho, skórující Lukáš Provod ovšem průnikovku převzal v ofsajdu. Hosté zahrozili až v závěru, přízemní ránu Lukáše Kalvacha skvostně vyrazil Jindřich Staněk. V osmé minutě nastavení s přehledem zužitkoval centr Matěje Juráska další žolík Václav Jurečka, čímž přidal svůj 17. zásah v sezoně.

Plzeň tak na rozdíl od základní části odjela z Edenu s prázdnou. V příštím kole na její stadion přijede 18. května Baník, Slavia se tentýž den představí v Uherském Hradišti.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 2:1

14.05.2024 19:30

Góly: 30. Veljko Birmančević, 60. Veljko Birmančević - 54. Michal Frydrych

Hráči Sparty porazili ve třetím kole nadstavbové části Fortuna ligy Baník 2:1. Ostravský celek v utkání nepůsobil špatným dojmem a dlouho domácím komplikoval cestu ke třem bodům. Na úvodní gól Veljka Birmančeviče odpověděl výstavními nůžkami v 54. minutě Michal Frydrych a zadělal na drama. To ale záhy ukončil srbský kanonýr druhou trefou v duelu, když další úspěšnou dorážkou bleskově využil přesilovku po červenou kartou oceněném zákroku Patricka Kpoza. Letenští tak mají titul na dosah a oslavit jej mohou už ve středu, pokud Slavia zaváhá v souboji proti Plzni.

Letenští byli na nejlepší cestě za obhajobou titulu. Víkendové derby pražských "S" totiž dotáhli k cenné remíze, a to navzdory zhruba půlhodinovému oslabení po zbytečném zkratu Lukáše Haraslína. Právě karetní tresty dělaly vrásky na čele sparťanským fanouškům, jelikož kromě slovenského křídelníka pykali také Ladislav Krejčí a Qazim Laci. Baník vstoupil do nadstavby dvěma prohrami, kvůli kterým přenechal čtvrtou příčku Mladé Boleslavi.

I přes značné absence začali domácí aktivním fotbalem a rychle získali nad ostravským celkem převahu. Vysoké tempo doplněné kombinací i střelbou ovšem nedokázali přetavit v gól. Nejblíže k němu měl po 10 minutách hry Birmančevič, jenž chytře rozehrál rohový kop, po kterém málem nachytal Jiřího Letáčka. Ojedinělou příležitost si Baník vypracoval ve 21. minutě, kdy Ewerton vypálil zpoza vápna a s tečí obránce zadělal Peteru Vindahlovi na potíže. Dánský gólman si ale s těžkou střelou poradil. Jeho oponent v protější bráně se vyznamenal proti ráně po povedené souhře Rudých, nicméně na dorážku Birmančeviče neměl nárok. Pražané se tak ve 30. minutě ujali vedení, jež hosté do konce poločasu neohrozili.

Vstup do druhé půle ovšem baníkovcům vyšel na jedničku, když v 54. minutě vyrovnali. Míč od rohového praporku doletěl až k Frydrychovi, který utišil domácí fanoušky akrobatickým zakončením. Radost Slezanů však netrvala dlouho, neboť po chvíli obdržel červenou kartu za faul při sparťanském úniku Kpozo. To Rudé nabudilo a okamžitě chybu Ghaňana potrestali. Několik rychlých střel defenziva soupeře zblokovala, nicméně pokus Angela Preciada proletěl až na levou tyč. Tam se nacházel Birmančevič, jenž z dorážky poslal už podruhé úřadujícího mistra do vedení. Oslabení Ostravané se již na vyrovnání nezmohli.

Sparta si tak na Letné poradila s Baníkem i podruhé v rozmezí měsíce a její náskok v čele tabulky narostl na sedm bodů. V příštím kole zavítá 18. května do Mladé Boleslavi, Ostravané pojedou tentýž den do Plzně.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 0:1

14.05.2024 17:00

Góly: 4. Pavel Juroška

Fotbalisté Slovácka zvítězili ve třetím kole nadstavbové části Fortuna ligy na hřišti Mladé Boleslavi 1:0 a utnuli devítizápasové čekání na tříbodový zisk. Moravský celek nasměroval k výhře už ve čtvrté minutě Pavel Juroška, jenž rozvlnil síť pohotovou ranou po rohovém kopu. Hosté navíc důležitým vítězstvím stáhli bodové manko právě na Středočechy a Slezany, kteří budou ve zbytku sezony jejich hlavními soupeři v boji o kvalifikaci do Konferenční ligy. Domácí naopak na tým z Uherského Hradiště nevyzráli už poosmé v řadě.

Slovácko mohlo být se svým posledním výkonem spokojeno, na bodový zisk to ovšem v Plzni nestačilo, neboť v nastaveném čase druhé půle rozhodla o jejich prohře proměněná penalta Pavla Šulce. Šance svěřenců Martina Svědíka na pohárovou Evropu se tak rapidně snížili, neboť na pátou Ostravu ztráceli čtyři body. Naopak v Mladé Boleslavi propukla o víkendu radost, jelikož Středočeši vyzráli v klíčové bitvě o čtvrtou příčku právě na Baník.

Tentokrát ale domácí nevstoupili do zápasu vůbec dobře. Už ve čtvrté minutě se prosadil hostující Juroška, jenž po rohovém kopu propálil tvrdou pumelicí z hranice velkého vápna bezmocného Petra Mikulce. Slovácko bylo i nadále nebezpečnějším týmem na hřišti. Světový zákrok musel ve 25. minutě předvést Mikulec, který se natáhl k pravé tyči, a vyrazil tak dalekonosnou ránu Marka Havlíka. O pouhých šest minut později domácí brankář mírně zaváhal, když si myslel, že střela od Daniela Holzera míří vysoko nad, naštěstí pro něj 28letý obránce orazítkoval jen břevno. V závěru první půle se osmělila i Bolka, na vyrovnání se však nezmohla.

I po startu druhého dějství si více nebezpečných šancí vytvářeli hráči v bílých dresech, jednalo se ale spíše o projektily z větší dálky, které nemířily přímo na branku. Vůbec první střelu mezi tři tyče si Mladá Boleslav připsala po hodině hry, kdy prověřil připraveného Milana Heču střídající Vasil Kušej. V 78. minutě chyběly Středočechům jen milimetry ke srovnání, když centrovaný míč těsně netrefil Patrik Žitný. Nakonec se ovšem kýžený gól Bolce vstřelit nepodařilo.

Mladá Boleslav tak nenavázala na výhru s Baníkem a doma padla. Další kolo sehrají oba celky 18. května. Středočeši změří síly se Spartou, tým z Uherského Hradiště vyzve doma Slavii.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
33
26
5
2
76 : 29
83
2
Slavia Praha
33
24
7
2
70 : 23
79
3
Viktoria Plzeň
33
21
5
7
74 : 38
68
4
FK Mladá Boleslav
33
13
8
12
51 : 50
47
5
Baník Ostrava
33
13
6
14
49 : 47
45
6
1. FC Slovácko
33
12
8
13
44 : 48
44

O udržení

Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná 1:3

16.05.2024 17:00

Góly: 20. Jan Matoušek - 47. Rajmund Mikuš, 53. Lukáš Budínský, 89. Patrik Čavoš

Hráči Karviné otočili zápas třetího kola nadstavbové skupiny o záchranu ve Fortuna lize, v němž po výsledku 3:1 oslavili historicky první výhru na hřišti Bohemians. Sestupem ohrožené Slezany nalomil ve 20. minutě jejich obránce Jiří Fleišman, jenž podcenil přihrávku vlastnímu brankáři a naservíroval jasnou gólovou šanci Janu Matouškovi. Na úvodní zásah zareagovali Karviňáci dvěma slepenými trefami zkraje druhé půle, tu vítěznou si navíc připsal odchovanec Klokanů Lukáš Budínský. Zelenobílí tak díky remíze Českých Budějovic ve Zlíně poskočili na 14. pozici a přiblížili se minimálně účasti v baráži.

Oba soupeři vstoupili do nadstavby totožně, když ze dvou odehraných duelů získali jen bod. O poznání větší problém to byl pro Karvinou, která se na rozdíl od Klokanů ještě bála o setrvání v nejvyšší soutěži. Svou pozici si mohla výrazně vylepšit v předchozím klání proti Zlínu, v závěrečném nastavení ovšem podruhé v utkání neuhlídala Lukáše Bartošáka a musela se spokojit s remízou.

Při zranění Dominika Holce dostal mezi třemi tyčemi Slezanů opět příležitost Jiří Ciupa. Toho chtěl v šesté minutě prověřit Milan Ristovski, do jeho střely z hranice vápna ale výborně skočil vracející se David Moses. Balkánský útočník se prvního gólu v dresu Bohemians nedočkal ani o chvíli později, kdy jeho volej po přízemní pobídce z levé strany zastavilo břevno. Štěstí si nicméně hosté vyplýtvali ve 20. minutě. Nákop za obranu špatně vyhodnotil zkušený Fleišman, jehož pomalou malou domů vystihl Matoušek a pohotově otevřel skóre. Jeho trefa byla tou jedinou z úvodního dějství, jelikož dělovka aktivního Ristovskiho prolétla těsně vedle.

Karvinští tedy museli být vděční za těsné manko, to navíc ve druhé půli rychle smazali. Na pravé straně se uvolnil autor dvou asistencí z minulého kola Rajmund Mikuš a křižnou ranou překonal Michala Reichla. Gólman, který se v sestavě objevil poprvé od února, neměl čisté svědomí, ještě hůře se ale ukázal v 54. minutě, kdy špatně vyboxoval balon a Budínský díky tomu snadno skóroval. Třetí branku mohl přidat Martin Regáli, jenže Reichl si proti teči z bezprostřední blízkosti vylepšil renomé. Další gólové radosti se tedy Slezané dočkali až v úplném závěru, kdy Mikuš prokázal nahravačské schopnosti a vytvořil ideální příležitost pro Patrika Čavoše.

Karviná si tak premiérovou výhrou z Ďolíčku vylepšila situaci v boji o záchranu. V příštím kole se představí 19. května v Pardubicích, Bohemians budou hrát tentýž den ve Zlíně.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Pardubice 3:0

16.05.2024 17:00

Góly: 64. Matěj Polidar, 78. Miloš Kratochvíl, 87. Matěj Náprstek

Jablonec zvítězil ve třetím kole nadstavbové skupiny o záchranu ve Fortuna lize na vlastním hřišti proti Pardubicím 3:0. Přestože nebezpečnější byli v první půli Východočeši, vítěznou branku vsítil v 64. minutě Matěj Polidar. Host ze Sparty se tak podílel v posledních třech duelech na čtyřech trefách, v celé základní části přitom zaznamenal jen jeden gól a dvě asistence. Zelenobílí si díky tříbodovému zisku zajistili účast mezi ligovou smetánkou v nadcházejícím ročníku, svěřenci Radoslava Kováče, jenž by se měl přesunout na lavičku Liberce, si ji naopak budou muset uhrát ve zbývajících dvou kláních.

Dosud nejúspěšnějším týmem nadstavbové skupiny o záchranu byly Pardubice. Jejich dvě výhry přinesly světlo do zprvu vyrovnané tabulky, v níž jim aktuálně scházelo jedno vítězství k razítku na setrvání mezi českou elitou. Jablonec na tom byl zcela totožně s jediným rozdílem, a to že mohl své fanoušky rozradostnit už v minulém kole. Bleskový gól Alexise Aléguého ovšem nakonec k vyloupení Ďolíčku nestačil.

Dobrou formu hostujícího brankáře Antonína Kinského otestoval krátce po úvodním hvizdu Dominik Hollý, Slovákova hlavička ale skončila bezpečně v rukavicích syna pětinásobného českého reprezentanta. Hned vzápětí se o poznání více natrápil Vilém Fendrich, jenž vyrazil dalekonosný pokus jen před sebe a Kryštof Daněk z dorážky trefil tyč. Posléze byli aktivnějším celkem Severočeši, přesto měl velmi blízko k otevření skóre Laurent Kissiedou. Rodáka z Pobřeží slonoviny se zkušenostmi ze Severní Ameriky nicméně obral o radost Miloš Kratochvíl, který na brankové čáře vyhlavičkoval míč nad břevno.

Tým z města perníku vykročil aktivněji i do druhého poločasu, což vyústilo v odpískanou penaltu po ruce Jakuba Martince. Sudí Jan Všetečka ovšem po zhlédnutí videozáznamu naznal, že se horní končetina nacházela v přirozené poloze a pokutový kop odvolal. Hned vzápětí ukončil jablonecké čekání na šanci Polidar, který se hlavou snažil přelobovat Kinského, leč ten se nakonec blýskl fantastickým zákrokem. Host ze Sparty se ale přece jen dočkal, když poslal míč do sítě po sklepnutí od Aléguého. Zblízka pak padl i další gól a na svědomí ho měl kapitán Kratochvíl, jenž snadnou hlavičkou zužitkoval centr Matěje Náprstka. Právě mladíček ošlehaný akademií v Norimberku nakonec uzavřel střelecký účet utkání, když se v 87. minutě prosadil křižnou ranou z levé strany vápna.

Souboj v nadstavbě dosud neporažených celků tak ovládl Jablonec. Ten se v příštím kole představí 19. května v Českých Budějovicích, Pardubice přivítají tentýž den Karvinou.

Více informací k zápasu

FC Zlín - Dynamo České Budějovice 1:1

16.05.2024 17:00

Góly: 62. Filip Žák - 52. Jakob Tranziska

Hráči Českých Budějovic remizovali na půdě Zlína ve třetím kole skupiny o udržení Fortuna ligy 1:1. Fanoušci si museli během vyrovnaného duelu na první gól počkat až do druhé půle. Skóre otevřel hlavičkou do prázdné brány Jakob Tranziska, na jehož trefu reagoval o několik minut později Filip Žák. Hostům nepomohla ani červená karta Tomáše Schánělce, a tak vzájemný souboj skončil jíž pátou remízou z posledních šesti klání.

Typický zápas "o šest bodů" se dal demonstrovat na tom, který byl na programu ve Zlíně. Ševci v minulém klání utekli hrobníkovi z lopaty a trefou Lukáše Bartošáka z 93. minuty udrželi kontakt s Karvinou i Českými Budějovicemi. Jihočeši naopak závěr v Pardubicích nezvládli a prohráli, přičemž k jejich neúspěchu přispěl i nepochopitelný vlastní gól Florenta Poulola.

Do první zajímavější příležitosti se dostali hosté, jenže zakončení Jana Suchana vyrazil na roh brankář Stanislav Dostál. Ševci mohli udeřit po centrovaném přímém kopu, Joss Didiba ale při střele uklouzl, a tak Dávidu Šípošovi nehrozilo žádné nebezpečí. Na druhé straně musel zanedlouho opět zasahovat Dostál, když po na krátko rozehraném rohu pálil z voleje znovu Suchan. Skóre mohl otevřít v závěru prvního dějství i útočník domácích Kenneth Ikugar, s jeho nepříliš razantní hlavičkou však neměl Šípoš sebemenší problém.

Hned po přestávce se sáhl trenér domácích ke střídání. Hru měl přijít oživit talentovaný mladík s číslem 10 na zádech Tom Slončík. Do vedení šli ovšem černobílí. Po obloučku z pravé strany se marně natahoval Dostál, a tak do prázdné brány hlavičkoval Jakob Tranziska. Gól měl na hlavě mladý obránce Martin Cedidla, avšak vyrovnání přišlo až o několik minut později, kdy Slončíkovu střelu, která se odrazila od tyče, do odkryté branky dorazil další žolík Filip Žák. Radost na střídačce Zlína dlouho nevydržela, poněvadž byl vyloučen Tomáš Schánělec. Ani více jak 20minutová přesilovka nakonec Budějovicím nepomohla, a body se tak dělily. Aktivněji dokonce působili domácí, pro které se stal režisérem většiny akcí Slončík, nicméně ani ti se vítězného gólu nedočkali.

Souboj dvou ze tří kandidátů na přímý sestup do druhé ligy tak skončil remízou. Dalším soupeřem Zlína budou 19. května Bohemians, České Budějovice přivítají tentýž den Jablonec.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
FK Jablonec
33
8
13
12
42 : 48
37
12
Bohemians Praha 1905
33
8
12
13
32 : 46
36
13
FK Pardubice
33
9
7
17
34 : 47
34
14
MFK Karviná
33
7
8
18
37 : 58
29
15
Dynamo České Budějovice
33
7
7
19
39 : 67
28
16
FC Zlín
33
5
12
16
39 : 66
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (224)

Přidat komentář
oli9

Slovácko už jsem ani nedoufal

Reagovat
zorz767

Preciado zase výborný. Kdo ho chtěl po dvou blikancích prodávat, nerozumí fotbalu.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
smazaný uživatel

Dvou blikancich a zachodcich.

Reagovat
St. Pauli

Mne se libilo, jak o tom Priske v jednom z tech rozhovoru opatrne naslapoval, pry "s hraci resime i jejich osobni zalezitosti, sledujeme jejich profily na socialnich sitich". A obcas diky jejich uletum sledujete i porno, co?

Reagovat
ACSeRw!n

to museli bejt uplny mentalove.. Priske mu proste rekne hraj a to staci..

Reagovat
meno

Jen ať jde

Reagovat
Coutinho10

aspoň o to 4. / 5. místo to je zajímavý

Reagovat
icemike

Kpozo nefauloval a dostane red. Nádhera...

Reagovat
ACSeRw!n

nebyla jo?

Reagovat
icemike

Ne

Reagovat
C-M@ster

Ne

Reagovat
Mr.Mike

Uplne jasna..asi jen v Ostrave ne

Reagovat
bobis21

A co teda udělal? Jaký jeho pohyb z toho udělal faul? Protože běžet za ním faul není.

Reagovat
Greny

V první řadě to byl normální souboj jak byl na stejné úrovni, problém nastal v momentě kdy se Birmancevic dostal před něj, to už je pak faul

Reagovat
bobis21

Být za hráčem faul není. Musíš mu ještě něco udělat.

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/king87fisher/status/1790644180194107898

jestli tohle neni faul,tak...no nic

Reagovat
bobis21

A co teda udělal? Vždyť z toho je právě vidět, že v tom souboji byl mnohem aktivnější spartťan

Reagovat
r.mrazik

asi proto,ze mel mic a bezel dopredu

Reagovat
bobis21

Pořád jsi neodpověděl, co teda Kpozo udělal. To zatím nebyl schopen říct nikdo.

Reagovat
r.mrazik

birma je v drzeni mice, predbiha typka, typek nehraje mic,ale snazi se birmu zastavit, pribrzdit, jde do nej telem bez snahy hrat mic takovou silou,ze birmu fauluje

ale klidne si muzes vymyslet,jak to bylo cisty a jak to bylo telo na telo...je mi to vlastne dost jedno

Reagovat
andrew96

Nějakou vyšší sílu či intenzitu, kvůli níž by to měl být faul, já třeba nevidím.

Reagovat
r.mrazik

byt na jeho miste, taky by ti bylo jasny

Reagovat
andrew96

Což nepřekvapí. Ale on není arbitr.

Reagovat
r.mrazik

wtf??

Reagovat
andrew96

Tys nemyslel Birmu?

Reagovat
r.mrazik

rikam,ze kdybys byl na miste Birmancevice,tak lezis taky a bylo by ti to jasny,ze to je faul

Reagovat
andrew96

Ano, tak jsem to pochopil a na to reagoval. Že nepřekvapí, že si útočící hráč v takové situaci, kdy se dostal na zem, myslí, že to byl faul. Ale snad neposuzujeme situace podle toho, co si myslí útočník.

Kpozo Birmančeviće povalil, předcházelo ale tomu vzájemné držení. Klidně mohl ztratit rovnováhu kvůli držení Birmančeviće. Za mě nejednoznačná situace, která není na ČK.

Reagovat
r.mrazik

Červená protože byl poslední.

Reagovat
bobis21

Já si nic vymýšlet nemusím. Spíš potvrzuješ, že rozhodčí a sparťani si vymysleli faul. Ale když se vám taková liga pak líbí...

Reagovat
r.mrazik

bohajeho

Reagovat
ratusek

Ty vole nech toho a nedělej nám ostudu

Reagovat
bobis21

Sorry ale vymýšlet si tady nějaké podražení a podobné nesmysly už je fakt moc. Řekni "nemyslím si, že Kpozův pád ovlivnilo strkání a držení od soupeře" a neřeknu půl slova, ale vymýšlet si něco, co se evidentně nestalo?

Reagovat
ratusek

Bejt to naopak a Kpozo by byl první a potom by upadl, a Birma by ho předběhl a dal gol, tak bys s tím byl v pohodě?

Reagovat
r.mrazik

Určitě nee

Reagovat
bobis21

Jakože by prostě upadl? A co bych měl v takové situaci jako chtít? Asi bych řekl že je Kpozo debil.

Reagovat
ratusek

ty vole ty jsi fakt svůj a jedeš si jednu nesmyslnou linku. Ale nic jiného od tebe nelze čekat

Reagovat
bobis21

Takže on by sebou placl o zem a ty bys za to něco chtěl? Protože tak jsem tu otázku pochopil

Reagovat
Bakary3

Tak jsi to fakt pochopil ?

Děláš blbyho, nebo... ?

Reagovat
bobis21

"Kpozo by byl první a potom by upadl" - doslova to napsal. Pokud by prostě upadl, tak opravdu nechci nic. Pokud by byl faulován, měl by být pískán faul. To je vážně tak těžké na pochopení? Když je faul, má se pískat faul, když není faul, nemá se pískat faul. Nechápu proč je tohle tak strašně kontroverzní tvrzení.

Reagovat
Bakary3

Ano, ale je zřejmý, že on tam viděl faul, napsal to už předtím, tak nevím, proč dělat blbyho.

Reagovat
bobis21

Já ho teda v této diskuzi nikde nevidím psát, že tam viděl faul.

Ale pak je přeci pořád validní co říkám ne? Já tam faul neviděl, takže bych to nepískal. Proč říct jedno je ok, ale říct druhé znamená, že jsi blbý?

Reagovat
Bakary3

Ano, nepíše to, ale je zřejmý z jeho reakce, že to považuje za jasný faul. Tedy i to, o čem psal, myslel tak, že by Kpozo spadl po faulu.

Nepíšu, že jsi blbý, ale v těch tvých reakcích děláš blbyho, jako by to myslel tak, že by upadl jen tak, bez cizího pricineni. Což tak prostě nemyslel.

Reagovat
bobis21

No a to je přesně co říkám.

Pokud by spadl po faulu, měl by se pískat faul.

Pokud by spadl bez faulu, neměl by se pískat faul.

Fakt netuším, co je na mé pozici tak těžkého k pochopení?

Reagovat
Bakary3

A proto ses ho ptal tímhle stylem?

...ne... To nejde..

Reagovat
bobis21

"Jakože by prostě upadl? A co bych měl v takové situaci jako chtít? Asi bych řekl že je Kpozo debil."

Copak z toho není jasné, že mluvím o situaci, kdy spadne bez toho, aby byl faulován?

Reagovat
ratusek

Že na to máš sílu

Reagovat
Bakary3

Nemám

Reagovat
St. Pauli

Jeste chvili pokracujte a zase budeme mit ve vlaknu pri mobilnim zobrazeni pismenko na radek, to ja tuze oblibuji...

Reagovat
ratusek

A ty seš kdo?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
icemike

Vždyť není v držení míče

Reagovat
Puskas

Už jen to podsouvání, že nesouhlas je dán tím, že jde o sparťana...

Reagovat
r.mrazik

text u videi je mi vetsinou dost u zadku

Reagovat
bobis21

už jsou fakt plačky na úrovni slávistů. Všichni jim chudáčkům ubližují.

Reagovat
verv

Cože? Nejvíc brečíš ty a Hapal, ale Sparťani jsou plačky?

Reagovat
bobis21

Já se ptám, co udělal. To že jste nebyli schopní odpovědět spíše vypovídá o vás. Mně prostě stačí, když někdo odpoví, co udělal. Protože jediné co jsem zatím zjistil bylo, že běžel za ním. A to v pravidlech jako faul nevidím.

A tohle "kdyby to nebyl sparťan, tak to nikdo nezpochybňuje", "kdyby to bylo na druhé straně tak jasná červená" apod. jsou prostě nesmyslné ubrečené výblitky.

Reagovat
verv

Udělal to, že do hráče, co byl před ním a šel sám na bránu, naběhl. Začátek možná rameno na rameno, ale potom ho podrazil stehnem a z toho zpomalenýho záběru to vypadá, že ho i lehce podkopl. Prostě mu unikal a on ho srazil, za mě úplně jednoznačna záležitost a nechápu, že se to takhle reší.

Jak se zmiňuje v tom popisku, tak za stejný věci dostali červenou i Sadílek s Krejčím proti Teplicím a nikdo to nezpochybňoval, takže mi to jako nesmyslnej výblitek nepřipadá.

Reagovat
bobis21

Tak žádné podražení tam teda opravdu nevidím. Kdyby tam bylo, tak je to jasný faul a nikdo to opravdu neřeší. Ale z žádného záběru to opravdu nevidím.

Co vidím je, že se do něj sparťan opírá ramenem, odstavuje rukou, několikrát ho zatáhne a když pak Kpozo spadne, je ten jeho pád faul, ale ne to, co pádu předcházelo. To mi prostě přijde absurdní.

Reagovat
verv

Ramenem se o sebe opíraj oba, a když se Birma dostane před něj, tak na něj Kpozo spadne a přitom ho srazí (levým stehnem někde do prdele). Možná je to způsobený tím, že se do sebe vzájemně tlačili a jak se Birma dostal před něj, tak to neustál a spadl na něj. Možná ani faulovat nechtěl, ale prostě mu tím znemožnil jít sám na bránu.

Btw co Frydrych? Tam to po redce volalo taky dost.

Reagovat
bobis21

No právě, za faul je považováno to, že spadl. Nemělo by se tedy hlavně vyhodnocovat, proč spadl? Když tomu třeba předcházelo zatahání za dres, nemělo by se jako faul vyhodnotit už to?

Frydrycha jsem neviděl. Pokud máš video, podívám se a řeknu

Reagovat
verv

Tahali se oba, on k tomu ještě přidal to podražení.

Video Frydrycha jsem nenašel, ale někdy na konci zápasu takovým Kung-fu kopem sestřelil Olatunjiho úplně bez míče. Ten ještě navíc mohl jít sám na bránu, i když to bylo ještě na vlastní půlce.

Reagovat
bobis21

Já teda pořád na videu žádné podražení nenašel. Zato tahání za dres je tam úplně jasné z jedné strany. Vyhodnotit to, že "na něj spadl" jako faul a přitom ignorovat to, co předcházelo tomu pádu, je prostě absurdní. To nemusíte hned ječet, že to říkáme jen kvůli tomu, že to je sparťan.

Reagovat
verv

Nikde neječím, tak nechápu, proč to takhle vyhrocuješ. Každej máme prostě jinej pohled a tahle diskuze nikam nevede.

Reagovat
bobis21

Doslova reaguji na příspěvek, který říká "Je vážně fascinující, kolik lidí není schopno základní objektivity jen proto, že jde o Spartu"

Reagovat
meno

Reagovat
Pablos

On nebyl poslední Frydrych... tam pokud by to nebylo jako vyloženě surová hra, tak za žlutou v pohodě. Ale ono to jako surová hra vypadalo no... asi se to posoudit klidně dalo no.

Reagovat
verv

No za ním sice byl ještě jeden hráč, ale dost ve straně, takže bych řekl, že to měl k bráně dál. Ale neukázali ani kloudnou opakovačku, aby to šlo líp posoudit. A ono i tak takovýhle skopnutí hráče, když míč už je dávno pryč, podle mě na červenou je. A to ještě pomíjím to, že místo aby sklopil uši tak jde ještě Olatunjiho fénovat, asi že simuluje nebo nevím co se v jeho pomatené hlavě odehrávalo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
monty25

Tak tenhle Kingfisher je asi nejvíc toxickej sparťan na Twitteru, ty jeho moudra se nedají číst. Za mě to faul nebyl, Birmančevič prostě neustál rovný souboj.

Reagovat
r.mrazik

si srovnej voči, jestli to vidis jako rovny souboj

Reagovat
monty25

Hlavně to srovnání s vyloučením Krejčího proti Teplicím jaksi pokulhává...

https://twitter.com/Zapic1892/status/1694473111192625329

Reagovat
r.mrazik

jako ze kdyz to nekde rozhodci poserou,tak to jinde tak byt nemuze?

to je teda novinka

Reagovat
meno

Jj, Birmančevič ho totiž jasně tahal

Reagovat
icemike

Jdou oba do souboje. Spartan chytne Kpoza za trenky a spadne. Úplně jasná prý. Hmmmm

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Witcher

Sralta no

Reagovat
r.mrazik

blazni

Reagovat
thewall

Nikdo mě nemůže obviňovat z toho, že bych nadržoval Spartě. Nemám problém s tím, co bylo odpískáno a že Kpozo dostal červenou kartu. Sere mě, že jsme opět na Spartě neuspěli, ale Kpozo to prostě podělal.

Baník měl smůlu, že Kpozo byl poslední hráč a Birmančevič by bez jeho zásahu šel sám na brankáře. Kpozo smůlu neměl, protože jednoduše chybně odhadl situaci s výhozem Vindahla a pozicí Birmančeviče. Pak už tahal za kratší konec a tím, jak šel do těla Birmančeviče si vytáhl pomyslného Černého Petra. Já faul vidím, někdo ho tam nevidí, tak co s tím? Nekonečná diskuse. Čistý zákrok obránce si představuji jinak. Ve většině takových těsných běžeckých soubojů se oba hráči do jisté míry dopouští přestupků proti pravidlům (potahování se dres, ruce tam, kde nemají být atd). Každý faul je svým způsobem jedinečný a záleží na sudím, jak to vyhodnotí (jinak bychom místo rozhodčího měli nějaký SW).

Kdyby se stejný zákrok stal kdekoliv jinde v poli a nešlo by o posledního hráče obrany, tak nikdo s odpískáním faulu Kpoza nebude mít problém. Nedělejme z toho detektivku a nechtějme psát diplomku na téma kinematiky/dynamiky/intenzity a bůh ví čeho dalšího v rámci tohoto souboje.

Konzistence rozhodování v podobných situacích je naštěstí docela velká a to je to nejdůležitější. Hráči můžou předvídat, co bude/nebude posouzeno jako faul. V tomto případě rozhodčí rozhodl pro mne zcela očekávaným způsobem. Pokud by podobně dopadl v identické situaci souboj Vitíka s Kubalou a rozhodčí to pustil, tak vyletím jako čert.

Reagovat
Pablos

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
doshcz

kdyby byli v opacny pozici a Birma takhle presoval Kpoza jako posledniho obrance, tak se piskne utocnej faul hned a nikdo to neresi

Reagovat
ratusek

Bobis by to řešil

Reagovat
ratusek

Reagovat
verv

Reagovat
Bakary3

Reagovat
kilobyte

Reagovat
icemike

Kdyby to bylo kdekoliv jinde, tak to sudi ani nepískne, protože to faul nebyl.

Reagovat
Bakary3

Jasně, takže ono to spíš bývá tak, že pri rozhodujících momentech rozhodčí nepiskne to, co by piskl třeba na půlce hřiště, ale podle tebe je to přesně obráceně.

Ty jsi hlava

Reagovat
bobis21

Tady prostě viděl pád útočníka v souboji s posledním hráčem, tak automaticky předpokládal faul a červenou. Chyba byla, že se na to nešel podívat. Tohle byla přesně situace pro VAR.

Reagovat
meno

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia měla Stanciua - vyhrála titul.

Sparta má Birmancevice - vyhrává titul.

Až Slavia najde nového Birmancevice nebo Stanciua, zase začne získávat tituly.

Všechno je to o rozdilovych hracich.

Reagovat
San Iker

Sparta měla Stanciua - nevyhrála titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokázala využít jeho potenciál. Je to o trenérovi, věřím, že pod Priskem by byl klíčový.

Reagovat
Mr.Mike

By nesedel moc do systemu..by musel hrat asi ze strany

Reagovat
Luka3enko

Protože to bylo v tu dobu zkorumpované a proto výše uvedené pravidlo neplatí!!!! (jenom vtípek)

Reagovat
St. Pauli

Slavia mela Dannyho. <3

Reagovat
smazaný uživatel

A rival Chaima

Reagovat
St. Pauli

No jinak Birma teda superkauf. Navic je videt, jak ho ten fotbal bavi, coz musi bavit kazdeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tohle není CSM

Reagovat
St. Pauli

Coz je skoda. Chtelo by to nejake levne perspektivni Chorvaty.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
kilobyte

Mladého Modriče. I když on i ten starý by byl zajímavý.

Reagovat
Mass

19 letej Modrič 47/47 za dva miliony euro

Reagovat
ACSeRw!n

Birmancevic Birmancevic ej ej

Reagovat
St. Pauli

Kdyz tak sleduju zdejsi (ne)zajem o tu nadstavbu, pokud to ma byt celoplosne fanouskovske zrcadlo, tak uz vlastne liga nikoho vubec nezajima. Jasne, je hokej, ale stejne...

Reagovat
fenixLFC

tak oni celu nadstavbu ohodnotili aj fans baniku choreom

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Baník je každou nadstavbu úplně tragickej, to se ani nedivim, že se na to fans nechtějí koukat. Letos hrajou čtvrtou nastavbu o titul a maj zatím krásnou bilanci 1-5-12. Jinak nevim, komu by to ještě po letech mělo vadit. 30 zápasů je hrozně málo, a i když je ten systém divnej (zápas dvou nejlepších týmů hned na začátku nadstavby, velice inteligentní termíny některých zápasů), tak má svůj přínos. A že někdo už po 30 kolech nemá o co hrát? To bylo stejný i před nadstavbou, že o titulu bylo rozhodnuto pár kol předem a zbytek se dojížděl z povinnosti. A souboje o záchranu jsou díky nadstavbě daleko atraktivnější

Reagovat
bobis21

I když je 30 zápasů málo, nesmyslná nadstavba není řešení. A už vůbec ne s tím nesmyslem, kdy se 10. tým může jedním zápasem dostat do evropy na úkor 5.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ta baráž o Evropu je mi u prdele z čistě sobeckýho důvodu, že se mě nijak nedotýká Respektive kdybysme měli na 5. místě tým, kterej by mohl v Evropě něco uhrát do koeficientu, tak by mi to vadlo. Ale jestli si to jedno dvě předkola kopne Bolka, Baník, nebo Teplice, to mě nechává chladnym. I když chápu, že vám ne. Na druhou stranu, pátej tým má furt v tom posledním zápase výhodu domácího prostředí (takže jste docela v prdeli, jestli budete pátý), a jestli neporazí doma Hradec nebo dokonce Teplice, tak nevim, co by chtěli dělat v Evropě.

Reagovat
bobis21

Problém s tím vůbec není, který tým tam je. Minulý rok byl Baník ve skupině o záchranu a taky by nám to mohlo být u prdele. Letos jsme byli pár bodů od prostřední skupiny, kdy by nám to naopak mohlo pomoct. Ale pořád je to nesmysl.

Pointa je, že to úplně znehodnocuje tu dlouhodobou soutěž. Jedním zápasem se ten 10. tým vlastně dostane před 5., i když reálně měli v sezoně ztrátu, kterou by stahovali třeba 7 zápasů.

Prohrát jeden zápas se prostě může stát každému týmu. Sparta letos třeba prohrála s Boleslaví. Představ si, že by díky tomu teď Boleslav byla v lepší pozici než Sparta, i když Sparta v sezoně získala mnohem více bodů. Nepřišlo by ti to jako nesmysl? Ale přesně to se děje ...

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby v pravidlech stálo něco jako "výsledky 13. kola jsou určující pro zbytek sezóny, vítězný tým z 13. kola bude na konci ligy před poraženým bez ohledu na další průběh", tak bych se asi divil. Ale to je princip vyřazovacích soutěží, že prostě musíš vyhrát. Jasně že po 35 kolech je trochu nefér přijít o pohárový místo proti týmu, kterej za sezonu udělal třeba o 10 bodů míň. A že by bylo lepší, aby se liga zužila na 10, 12 týmů, aby se ten větší počet zápasů nahnal přímo v dlouhodobý soutěži. Ale to se v životě nestane, tak jsem rád aspoň za tohle.

Reagovat
bobis21

Tak pořád jsou i jiné modely, které přidávají zápasy bez toho, aby tu dlouhodobou soutěž znehodnocovaly.

Za mě úplně klidně prostě jen rozdělit na půlky - hned máš ještě 2 zápasy navíc oproti současnosti. A že ti prostřední nebudou mít o co hrát? A proč by měli o něco hrát? Na evropu nemají, na sestup to není. Proč musí být něco dalšího? Tak prostě mají prostor zkoušet mladé hráče, zkoušet nové systémy apod. bez rizika.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky by šlo. Ono stačí vidět, jakej měla smysl prostřední skupina, když jsme kvůli koeficientu měli jenom čtyři místa v pohárech. Play off o milion korun. Děkuju pěkně.

Reagovat
bobis21

No právě. I LFA bylo blbé, aby 10. šel do evropy místo 4., tak to změnili. Já jen říkám, že mi ti přijde úplně stejně blbé i v případě 5. místa.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ta prostřední skupina je úplně k hovnu a nemusí hrát vůbec… nebo ať hrajou a vítěz muže dostat za odměnu třeba automatické nasazení do poháru od určitého kola tak aby to nebylo zase moc, ale tak aby jim to dávalo smysl… ale určitě ne poháry.

Reagovat
Luka3enko

Plně souhlasím, ale může vůbec zvýhodňovat nasazování v poháru díky výsledkům v lize? Vždyť je to úplně jiná soutěž, ale jako jasně je pravda, že na základě umístění v ligách se určuje kdo je a kdo není v poháru. Já bych navrhoval to hrát o finanční bonus, nebo to nehrát vůbec. Kdo chce bude mít prostor si vyzkoušet nové věci na další sezónu, nebo se na to vykašle a prodlouží si dovolenou...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja myslím ze to tak jednu sezónu bylo, kdyz nebyl ten kvalifikační zapas. Vítěz prostřední skupiny dostal mega a nasazení v poháru později.

Reagovat
Luka3enko

Aha, tak já jsem myslel že tam byl jen ten milion, ale pokud to jde tak proč ne. Jako nadstavba je jinak podle mě super. Vlastně je to o tom, že vítěz základní části (nebo vlastně každý z té skupiny) se musí obhájit jestli na to fakt má, protože hraje proti 5 nejúspěšnějším týmům toho roku. Pro hráče super, že si zahrají těžké zápasy a naberou další zkušenosti. Pro Baník to může být bohužel zrcadlo, že na lvl těchto těžkých důležitých zápasů ještě nemají mentálně.

Reagovat
mistr129

Já plně souhlasím že to je hovadina, ale argument jednim zápasem mi nepřijde úplně dobrý, to je všude podstata play-off… v Extralize Třinec ztrácel na Pardubice 8 zápasů, v play-off vyhrál 1 navíc, přesto je mistr. Když v novém formátu LM vítěz ligove části nezvladne dvojzapas s 24. v pořadí, taky vypadne.

Problém je z mého pohledu ne v tom, že 10. tým může předběhnout 5., ale že ten 10. je na tom za určité konstelace výrazně líp nez 6. Z mého pohledu by to bylo ok, kdyby hrál vítěz prostřední skupiny s 6. po nadstavbe a následně vítěz tohoto zapasu s 5. Pokud by šli do Evropy z ligy jen 4, pak play-off 4. vs 7., 5. vs 6. a finále

Reagovat
bobis21

A nevidíš rozdíl mezi sérií na 7 zápasů a jedním zápasem? Kdyby mezi sebou hráli vícezápasovou sérii tak to taky beru, ale že jde fakt o 1 zápas z 36, to je prostě absurdní.

Reagovat
mistr129

Vidím, ačkoliv to nemění nic na tom, že proste ten náskok z dlouhodobé části nestahli a porad rozhodnul jeden zapas.

Ale právě proto jsem přidal tu LM, jednozapasove play-off je i na MS

Reagovat
bobis21

Ale to jednozápasové play-off na MS není po dlouhodobé soutěži, kde hrál každý s každým 2x.

Jak už jsem psal jinde, prostě rozdělit ligu na půl (tím máme ještě 2 zápasy navíc, takže argument s málo zápasy padá) a nebude tam tento nesmysl, prostě půjdou do evropy ti nejlepší po dlouhodobé soutěži, ne že o to někdo přijde kvůli jedné prohře, kterou prostě může mít během sezony každý ..

Reagovat
ratusek

Rozšířit ligu na 18 týmů, 34 kol, všichni spokojeni. Lepší než pojebaná nadstavba

Reagovat
mayday

Když do první ligy přidáš dva mančafty z druhé, řekněme Dukla a Zbrojovka ( ), tak z té druhé ligy už nikdo nikdy nepostoupí

Reagovat
ratusek

Však ano. Stejně druhá liga nikoho nezajímá

Reagovat
mayday

Ale ano. Asi bych i souhlasil.

Reagovat
Luka3enko

Souhlasím, já bych tu prostřední skupinu vůbec nehrál. Jinak je nadstavba dobrá.

Reagovat
mayday

Nadstavba už se hraje všude možně v menších zemích s menším počtem týmů.

S tou prostřední skupinou souhlas, to je naprostá píčovina.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten jeden zapas to bylo doma s Hradcem? skvělá bilance

Reagovat
mistr129

Jediný problém, který mám s nadstavbou, je ta dementní baráž o EL. Jinak super, zajimave zápasy hrané už v teplém pocasi

Reagovat
HorajzmAmmann

u nás je to možná tím, že to nebaví většinu chacharů a pak to jede jako lavina.

Na Karvinou 13 000 lidí a na Boleslav to zase spadlo na 8000. Prostě ten zájem o nadstavbu je snížený nebo stejný jako na ligu.

Přitom bych čekal, že ty klíčové zápasy potáhnou více. Ale to že to sere nás chachary ještě neznamená, že vy si to nemůžete užít.

Reagovat
Pablos

A jakej je ten nezájem ? Hráli se dvě utkání a pres 120 komentů v preview, co čekat víc ?

Reagovat
Moshe Dajan

Birmančevič je král. Nejlepší hráč ligy s prstem pod jazykem.

Reagovat
ACSeRw!n

a Frydrych sd ukazal jak totalni mocka.. sesivany srdce asi zustalo

Reagovat
dest1l

Jeho kyselost vyjadřovalo PH na Hapalově mikině.

Reagovat
verv

jasná červená, nechápu, že se nad tím nikdo ani nepozastavil

Reagovat
ACSeRw!n

a jeste tam toho hrace nechutne vyrve, ze simuloval

Reagovat
dave30

Ono je to těžké. Jednou se dva hráči drží vzájemně, podruhé ne. Jednou je úmysl jasný, podruhé také ne... Potom se naše top týmy v evropských pohárech diví, že najednou je tady červená, nebo "jasný" souboj se nepíská. Je to také tím, že v té Evropě již ty naše týmy nejsou na vrcholu "potravinového řetězce".

Reagovat
bobis21

Už se těším, až zase S v Evropě budou brečet, že rozhodčí tlačí soupeře

Reagovat
Bakary3

Tak se aspoň těš po nějakým zákroku, kdy to bude na místě. A ne tady po tom, kdy to prostě bylo úplně normálně piskatelny.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Tak jsme jim to konečně taky pustili, aby jednou nebrečeli.

Reagovat
Greny

Budou brečet že hráči vypadli z tempa

Reagovat
Greny

X minut pískas penaltu a pak ti ujde toto

https://twitter.com/HonzaStumpi/status/1790831092187951460

Ruka za mě jasná a možná hraniční šlapák ale ve vápně jak zde píšete rádi tak soft

Reagovat
mistr129

Ruka z tohohle záběru naprosto přirozeně, to už spis ten šlapák

Reagovat
Greny

Právě tam máš dvě možnosti jak ji písknout a nic ale sedm minut řešíš něco jinýho a nastavis osm

Reagovat
mistr129

No, na penaltu mi (zase, z tohohle záběru) přijde pořád dost málo.

nastavení jsem čekal delší… ale čtu teď že u toho prvního byly technický problémy, s tím nic neuděláš

Reagovat
Greny

Jakože rozhodčím přestali jet hodinky?

Reagovat
Luka3enko

Jako mě spíš zaujalo tohle, že se vůbec neřešilo. Čekal bych, že to VAR prověří.

https://tv.isport.blesk.cz/video/9043838/slavia-plzen-mosquera-padl-po-souboji-s-ogbuem-var-kontroloval-situaci.html

Reagovat
Luka3enko

Ok tak jsem debil, je tam napsané v tom nadpisu, že to kontroloval VAR, ale při zápase mi přišlo že se hned hrálo, pokud si to správně vybavuju.

Reagovat
icemike

Tahle ruka se nepíská a jsem za to rád. Jeji pozice vychází ze souboje, balón se odráží od země a ani to neletí na bránu. Na šlapak to chce lepší záběr

Reagovat
Mass

Hodně matoucí úhel záběru, za mě žádnej šlapák a Ogbu jen blokuje střelu. Jako vtipný, že si někdo z tak špatnýho úhlu může myslet, že to pozná líp jak rozhodčí. Tu podrážku mohl mít klidně půl metru od nohy Vydry.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Freedo

Ten VAR je tragickej. Ať to radši zruší, než čekat na každý rozhodnutí 5 minut.

Jinak dobrej výkon, hodně pomohly rychlý góly. Oscar životní trefa. Líbil se mi Zmrzlý a tolik kritizovaný Zima to taky odehrál v pohodě.

Reagovat
Mass

Jak tragickej VAR? Bez něho by hlavní sežral tu Mosquerovu šarádu.

Reagovat
Freedo

To máš pravdu, ale to čekání je strašný. Neumí to vůbec používat efektivně a jen to zdržuje zápas. Snad se to zlepší, ale pochybuju o tom

Reagovat
ACSeRw!n

Infotbal přišel se zprávou, že Slavia Praha nabídla Plzni celkem 12 milionů Eur za tři hráče - Tomáš Chorý, Pavel Šulc a Robin Hranáč

Viktoria Plzeň měla vzkázat, že peníze nechce, že chce hráčskou kompenzaci a to - Tomáš Vlček, Petr Ševčík a Daniel Fila

Obě nabídky měly být odmítnuty

skoda

Reagovat
Bakary3

Nechce se mi věřit ani jednomu.

Že by Slavia nabídka tolik a že by to Plzeň odmítla. Ikdyz, Šulc a hranac sami asi mají vyšší potencial než 12m, no ...

A ani ty výměně, že by chtěli Ševčíka vůbec a že by toto považovali celkově za adekvátní výměnu 3 za 3.

Reagovat
ACSeRw!n

ty by si to na miste Plzne vzal jo ? ikdyz od tebe to asi neprekvapuje no..

12m je hovno za tri jasne nejlepsi hrace, by se jim to rozpadlo totalne.. tezko rict, jestli to je pravda, ale nedivil bych se, kdyby se kluby zkouseli cas od casu natuknout nejakou nesmyslnnou nabidkou.. treba to nekdy vyjde a ztratit nemas co

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To musi bejt uplna picovina. Plzen by odmitla 12m euro, aby nasledne nabidla vymenu hracu Fila, Sevcik, Vlcek za Chory, Sulc, Hranac?

Reagovat
ACSeRw!n

groteska no

Reagovat
Salfovic

Jedině, že Šádek našel Vaňkovy tajné zásoby.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Bex5

Jako uplna kokotina no ... 12M bude mit cenu po Euru mozna samotnej Sulc.

A vymenis soucasne lepsiho Hranace za Vlcka a o parnik lepsiho a predevsim efektivniho Sulce za sklenenyho Sevcika

Reagovat
Pablos

Jestli se Šulc mihne na 10 minut max na Euru, tak to bude za mě zázrak Ta věta po Euru je za mě píčovina prostě

Reagovat
Bex5

Mas ty klicenky jeste kam davat?

Reagovat
Bakary3

Tak má pravdu, no

Reagovat
Bex5

Pak to asi bude muset rozsoudit, az to prijde

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Losinho

Reagovat
doshcz

Reagovat
Losinho

Šulc za 12

Reagovat
Bex5

Za kolik jste prodali toho Juraska prosim tebe?

Reagovat
Losinho

To kopyto na levýho beka? O dva víc než je tvoje vysněná cena za Šulcíka

Reagovat
Bex5

Tak vidis

Reagovat
Losinho

My umíme prodávat o dost líp než Plzeň a levej bek je o dost vzácnější zboží než ofenzivní všeuměl.

Reagovat
Bex5

ja si rikal, proc vam vsichni nadavaj do zidu ... a ono je to skrz obchodovani

Reagovat
Losinho

Není zač

Reagovat
Freedo

Reagovat
mayday

12M euro Šulc cena... Tvl hoši

Reagovat
Witcher

Ne asi to je před covidova cena minimálně 17

Reagovat
mayday

Proč ne 20 rovnou

Reagovat
Bakary3

Vždyť jsem pak napsal, ze ti dva mají vyšší hodnotu. Možná kdybys mě tu z nějakých záhadných důvodu nechtěl hlásit a psal jsi s chladnou hlavou, tak jsi tuhle část neselektoval.

Na druhou stranu pro Plzeň to nejsou malý peníze a když Ti to takhle někdo bouchne na stůl, možná zvažovali, kdo ví, protože nikde není psáno, že se zítra někdo z těch kluků nezraní a takový peníze za ne už nikdy neuvidí - durosinmi...

Reagovat
Freedo

Ervína nesmíš brát vážně, to ses za ty roky nenaučil?

Reagovat
Bakary3

Ale jeho mám docela rád

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Coutinho10

až na ty ubrečený smajlíky

Reagovat
Bakary3

jo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Nesmysl

Reagovat
Coutinho10

hele, já bych tomu věřil, už v minulosti bylo dost případů např. Staněk a taky všichni, že to je blbost a víme, jak to dopadlo

a taky jsme už měli zájem a koupili od nich např. Krmenčíka takže Chorý je podobný level sympatičnosti

Reagovat
Moshe Dajan

kachna roku

Reagovat
Coutinho10

přidávám odkaz...twl fakt to tam je

https://infotbal.cz/chory-a-sulc-do-slavie-a-fila-s-vlckem-do-plzne-odmitnuto-rivalove-resili-dalsi-hvezdny-trejd/

upřímně mi to přišlo, jak kdyby sis to vymyslel

na druhou stranu, v minulosti už jsme z Plzně podobnýho sympaťáka do útoku jako Chorýho vzali (Krmenčík), takže v našem rybníčku je možný všechno

Reagovat
Bakary3

Tak byl tehdy zJem i o Doležala z Jablonce, asi nemá cenu komentovat...

Reagovat
Coutinho10

to už si naštěstí nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať Zlín i Budějovice sestoupí. Prosím.

Reagovat
Zdechlina

První Zlín. Budejky v barazi. Gottwaldov o záchranu, vstupné 50kc a tam je sotva 3k lidí hnusný klub bez fanoušků s nechutným stadionem, ostuda ligy. nikomu chybět nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak můžou mít furt štěstí a přežít všechno Nech krachnou, spiny!

Reagovat
Bakary3

Reagovat
nevolno

Fandím Dynamu takže máš smůlu.

Reagovat
Zdechlina

Ok. Zlín stačí

Reagovat
St. Pauli

Chci baraz Budejc s Taborskem a prohru Dynama. Pls.

Reagovat
Salfovic

Do Ďolíčku připluli kapříci až o poločase

Vyloučení zlíňáka absurdní

Reagovat
smazaný uživatel

Absurdni je pořád štěstí těch špin. Rok co rok to uhrají za okolností, které žádný tým nikdy neměl a mít nebude.

Reagovat
Pablos

přečetli si, že Matoušek dostal distanc na 12 zápasů, tak počítali s tím, že jim to stejně zkontumujou.

Reagovat
Firkraag

Jo krásnej zápas, doufám, že to pustíme i Zlínu, ať je to fér.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Džeko55

Vyloučení absurdní? Za úmyslný kopnutí do koulí? a pak měl jednoznačně dostat i Černín kterej se žlutou sestřelil Alliho co by šel do vápna, ale nepochopitelně se nepískal ani faul

Reagovat
Zdechlina

Nechápu že jim pořád něco takového prochází, furt se jich drží štěstí. Měli jít dolů už minulou sezonu, ale tady bohužel zauradoval faktor Hašek

Reagovat
Salfovic

Žádné úmyslný kopnutí do koulí tam nebylo.

Reagovat
Džeko55

Možná že "kopnutí" není ten spravnej výraz, ale úmyslnej pohyb nohou do koulí Tranzisky tam prostě byl.. to si ten hráč nemůže dovolit, červená jasná..

Reagovat
Horcmen

Nebyl, no. Odrážel se rukama dozadu, to je pak jasné, že když natáhne nohy, bude to tak vypadat.

Reagovat
Džeko55

Tak jsem si to pustil několikrát znovu a ano, rukama se odráží dozadu, ale zapřel a odrazil se prostě i tou nohou... Jediný, co můžu uznat, že to nebylo s úmyslem kopnout, ale rychle se zvednout.. ale prošlápnutí koulí i neúmyslný je podle mě pořád červená... Tu nohu mohl dát nejdřív pryč a zvedat se až pak...

Ale je vtipný, že se řeší tohle, kde to dejme tomu je teda třeba 50/50, ale naprosto 100% červenou, kterou měl dostat Černín nikdo neřeší...

Reagovat
Firkraag

To jo, ten Černín, ta byla úplně ložená.

Reagovat
fabec1222

No, Budějky a Zlín teď mají doma Jabka a Bohemku,kterým už o nic nejde, kdežto Karviná má už oba tyto týmy za sebou, takže já to vidím jasně, kdo bude po příštím kole poslední...

Reagovat
Hiko

Reichl dostal o přestávce nějaké notičky?

Reagovat
Moshe Dajan

Ten má notičky v prášku v náprsní kapsičce.

Reagovat
andrew96

To bylo něco no. Vlk beztak zase úřadoval.

Reagovat
ratusek

Jako když vidím sestřih, tak je to až nedůstojné to takhle okatě pustit

Reagovat
St. Pauli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele