FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola nadstavby: Na čele nic nového

04.05., 17:01, aktualizováno 05.05., 20:01
Komentáře a souhrny
Jan Kuchta (© AFP)

Slavia neměla slitování s Baníkem, vyhrála 5:0 a snížila manko na Spartu na jeden bod. Letenští se ale nenechali zahanbit, vyloupili Slovácko a drží si svůj náskok.

O titul

1. FC Slovácko - Sparta Praha 2:4

05.05.2024 18:00

Góly: 33. Seung-bin Kim, 72. Vlastimil Daníček (pen.) - 12. Jan Kuchta, 24. Jan Kuchta, 63. Lukáš Haraslín, 90+5. Ladislav Krejčí (pen.)

Sparta porazila v prvním kole nadstavbové skupiny o titul Fortuna ligy Slovácko 4:2 a udržela si na čele tabulky čtyřbodový náskok na Slavii. K výhře Pražany nasměroval Jan Kuchta, který v první půli dvakrát prchl svým strážcům a v samostatných únicích překonal Tomáše Fryštáka pohlednými loby. Tři body Letenským ovšem proti vzdorujícímu soupeři vystřelil až po změně stran Lukáš Haraslín. Rudí se navíc vyvarovali nebezpečných faulů a ani jeden z devíti karetně ohrožených hráčů nebude v nadcházejícím derby chybět, naopak modrobílým bude proti Plzni chybět Petr Reinberk a Milan Petržela.

Když se Letenští představili v ligové nadstavbě v Uherském Hradišti naposledy, slavili zde svůj první titul po devítileté odmlce. Tentokrát se k němu mohli opět mílovým krokem přiblížit. K tomu jim měla dopomoct i tristní forma domácího celku. Ten z posledních sedmi duelů hned čtyřikrát prohrál a ve zbytku pouze remizoval. Sparťané si ovšem museli dávat pozor na disciplínu, hned sedm členů zahajovací sestavy totiž bylo před klíčovým zápasem se Slavií pod hrozbou karetního trestu.

Zatímco v letošních ligových vzájemných utkáních se Letenští prosadili vždy v 11. minutě, v nadstavbě si fanoušci počkali o minutu déle. Kuchta obdržel na polovině hřiště krásnou průnikovou přihrávku od Veljka Birmančeviče a svůj samostatný únik zakončil přesným lobem. Ve 21. minutě to vyzkoušel dvakrát na zadní tyč Haraslín, Fryšták si ale s technickými pokusy poradil. Záhy ovšem vyslal Kuchtu do dalšího úniku Tomáš Wiesner a 27letý útočník se znovu při svém lobu nemýlil. Obtížný zákrok si připsal Peter Vindahl ve 28. minutě, když jeho pozornost otestoval dalekonosnou ranou Marek Havlík. Úspěch už ale neslavil o pět minut později, kdy Daniel Holzer našel na hraně malého vápna Seung-Bin Kima, jenž ranou k pravé tyči snížil.

Už dvě minuty po změně stran se chystal k exekuci penalty Ladislav Krejčí, ruce Reinberka ale předcházel ofsajd Kuchty. Jinak ovšem Sparta vstoupila do druhé půle velmi pasivně. Dlouhou kombinaci přerušil až v 63. minutě gólem Haraslín, když po rychlé akci překvapil gólmana ranou na bližší tyč. Zpět na dostřel jediné branky ale vrátil domácí o devět minut později proměněnou penaltou Vlastimil Daníček. Záhy mohl zareagovat opět Haraslín, nastřelil však pouze vzdálenější tyč. Vítězství tak pojistil v nastaveném čase z pokutového kopu Krejčí.

Sparta tedy na půdě trápícího se Slovácka neponechala nic náhodě a udělala další krok k mistrovské trofeji. Nyní se však bude muset koncentrovat na 11. května, kdy ji čeká klíčové derby se Slavií. Modrobílí ve stejný den zavítají do Plzně.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 3:0

05.05.2024 15:00

Góly: 10. Cadu, 12. Cheick Souaré, 62. Tomáš Chorý

Viktoria Plzeň vstoupila do nadstavbové části Fortuna ligy vítězně, když v prvním kole skupiny o titul porazila Mladou Boleslav 3:0. Západočeši utkání rozhodli hned v úvodu, kdy se po dvou podobných situacích prosadili Cadu a Cheick Souaré. K oběma gólům výraznou měrou přispěl tradičně aktivní Pavel Šulc. Bolka tak nevyužila debaklu Baníku Ostrava na půdě Slavie a neposunula se před svého přímého konkurenta v boji o čtvrtou příčku.

Západočeši si byli prakticky jisti svým třetím místem, kromě finále domácího poháru tak už jejich role spočívala pouze v míchání karet ve skupině o titul. Jako první mohli narušit ambice Bolky, jež se snažila zajistit si čtvrté místo a s ním také přímý postup do předkol Konferenční ligy. V Plzni ale naposledy zvítězila před více než šesti lety.

V úvodu zápasu byli aktivnější mladoboleslavští fotbalisté, pak ovšem přišly dvě slepené branky viktoriánů. U zrodu obou gólů stál Šulc, který dostal prostor na pravé straně hřiště. Nejprve v 10. minutě našel nikým neobsazeného Cadua, jenž milimetrově přesně zakončil k levé tyči. O dvě minuty později plzeňský šikula nacentroval do vápna a u míče se ocitl Souaré, jenž druhou střelu na bránu v zápase proměnil ve druhou trefu Západočechů. Nejlepší plzeňský střelec Šulc pak sám dostal balon do sítě, gól však sudí neuznal kvůli ofsajdu. Ve 37. minutě byl blízko svému druhému zásahu Souaré, jeho technické střele ale vystavil stopku skvělým zákrokem Petr Mikulec.

Trenér David Holoubek po dvou střídáních v úvodním dějství reagoval na nepříznivý vývoj zápasu dvěma změnami i v poločase. Byli to právě střídající hráči Lamin Jawo a Antonín Vaníček, kteří se objevili ve velkých příležitostech. Brankář viktoriánů Martin Jedlička ale opět potvrdil vynikající formu a změnu skóre nepřipustil. Na druhé straně následně rozezvučel brankovou konstrukci krásným volejem Souaré. Definitivní hřebíček do rakve Středočechů zatloukl Tomáš Chorý po pohledné kombinaci hráčů Viktorie, na jejímž počátku stál opět Šulc. Plzeň hrála ve velké pohodě a dál se tlačila do koncovky. V dobrých pozicích se ocitli Souaré či Chorý, leč v zakončení jim scházela přesnost.

Plzeň tedy ovládla první zápas nadstavby a zamotala souboj o poháry. Jejím příštím soupeřem bude 11. května Slovácko, Mladá Boleslav ve stejný den vyzve v dost možná klíčovém duelu Baník.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava 5:0

04.05.2024 18:00

Góly: 28. Ivan Schranz, 48. Mojmír Chytil, 55. Václav Jurečka, 58. Mojmír Chytil, 78. Matěj Jurásek

Pražská Slavia porazila v prvním kole nadstavbové skupiny o titul Fortuna ligy Baník Ostrava 5:0. Zápas sice ovlivnila červená karta z 52. minuty pro Abdullahiho Tanka, jenž nedohrál ani předchozí vzájemný duel, už v čase jeho vyloučení však vedli dominantní slávisté o dvě branky. Početní převaha nicméně ještě více otevřela obranu Slezanů, a tak si ofenzivní hráči sešívaných mohli vylepšit osobní statistiky. Povedlo se to například Ivanu Schranzovi, jenž jednou trefou a dvěma asistencemi zdvojnásobil svá čísla z předchozího průběhu sezony, nebo dvougólovému Mojmíru Chytilovi.

Boje ve skupině o titul otevíral duel celků, kterým závěr základní části příliš nevyšel. Sešívaní si dvěma ztrátami ve třech posledních zápasech nechali utéct vedoucí Spartu na rozdíl čtyř bodů a ke zmenšení tohoto manka nezbytně potřebovali porazit Baník. Ten sice vybojoval kýžené čtvrté místo, jeho náskok však mohl být bez dvou zbytečných ztrát větší než jednobodový.

Tempo hry od úvodu utkání určovali červenobílí, kteří se po pěti minutách prokombinovali k centru zprava. Mojmír Chytil zakroutil míč na zadní tyč a našel přesně Jana Bořila, jehož hlavička proletěla těsně nad břevnem. Balon do sítě poprvé dostal ve 24. minutě Lukáš Provod, jeho trefa ovšem byla po konzultaci s videorozhodčím kvůli ofsajdu odvolána. Regulérní zásah si tak připsal až o čtyři minuty později Schranz, jenž sice se svým zakončením napoprvé neuspěl, dorážku hlavou však pohodlně dopravil přesně na místo určení. Odpovědět mohl hostující Filip Kubala, ale jeho volej po centru z pravé strany prosvištěl jen těsně nad bránou.

Jakékoli šance Slezanů na bodový úspěch vzaly za své na začátku druhého dějství. Nejprve se ve 48. minutě prosadil Chytil, který chytře patičkou ztečoval ránu Davida Douděry mimo dosah brankáře Jakuba Markoviče. Krátce nato přišla pro hostující celek další pohroma. Tanko v souboji s Tomášem Holešem nepříjemně prošlápl slávistickému bekovi nohu a byl po zásluze vyloučen. Pražané početní výhodu zužitkovali prakticky okamžitě. Nejprve se v 55. minutě trefil střídající Václav Jurečka, tři minuty nato přidal po Schranzově centru čtvrtou branku Chytil. Odevzdaný Baník před pátým zásahem zachránil výborný zákrok Markoviče proti Jurečkovi, který se před ostravským gólmanem ocitl úplně sám. Nepopulárního bůra Ostravané schytali v 78. minutě, kdy Markoviče ranou pod břevno překonal Matěj Jurásek.

Slavia tedy získala povinné vítězství a minimálně na několik hodin stáhla náskok Sparty na jediný bod. Právě na Letné se sešívaní představí příště, klíčové derby je na programu 11. května. Baník ve stejný den přivítá v dost možná rozhodujícím zápase o poháry Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
31
25
4
2
74 : 28
79
2
Slavia Praha
31
23
6
2
67 : 23
75
3
Viktoria Plzeň
31
20
5
6
70 : 33
65
4
Baník Ostrava
31
13
6
12
48 : 44
45
5
FK Mladá Boleslav
31
12
8
11
50 : 49
44
6
1. FC Slovácko
31
11
8
12
41 : 44
41

1. zápasy

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 3:1

05.05.2024 15:00

Góly: 20. Juraj Chvátal (vl.), 42. Daniel Vašulín, 44. Daniel Horák - 13. Jáchym Šíp

Fotbalisté Hradce Králové otočili vývoj prvního utkání úvodního dvojzápasu play off Fortuna ligy o Konferenční ligu s Olomoucí a zvítězili doma 3:1. Hosté sice šli po precizní hlavičce Jáchyma Šípa už ve 13. minutě do vedení, smolný vlastní gól Juraje Chvátala ale nastartoval rychlý obrat Votroků. Ten na konci první půle dokonali slepenými trefami nejlepší střelci Východočechů Daniel Vašulín a Daniel Horák.

Nadstavbová fáze budila vášně i pět let od svého zavedení, v aktuální situaci si ovšem rozhodně nemohly stěžovat týmy Hradce Králové a Olomouce. Oba celky totiž navzdory umístění ve středu tabulky snily o pohárové Evropě, byť cesta do ní se zdála být dlouhá a trnitá. V Malšovické Areně se favorit hledal těžko. Sigma nedávno bodovala na hřišti Slavie, naopak pro Votroky se čerstvá prohra právě se sešívanými stala tou jedinou z posledních pěti zápasů.

Domácí však tentokrát inkasovali už ve 13. minutě, kdy si Šíp našel dlouhou pobídku ze zadních pozic a z hranice šestnáctky hlavičkou přehodil gólmana. Hradecké obecenstvo se záhy dočkalo vyrovnání poté, co si razantní střelu Petra Juliše směřující mimo tři tyče smolně srazil do vlastní sítě Chvátal. Otočku ve skóre dokonal v závěru poločasu Vašulín, jehož nenápadná rána z dálky zapadla k pravé tyči. Zaskočená olomoucká defenziva následně znovu propadla a Horák po samostatném úniku zkušeně zakončil.

Východočeši nepolevili ani po návratu z kabin, když po přesném přiťuknutí na zadní tyč zamířil Juliš jen těsně mimo. Sigma působila opařeně i ve zbytku duelu. Před 70. minutou musel proti nebezpečnému zakončení z pravé strany nadvakrát zasahovat gólman Tadeáš Stoppen. Mladý olomoucký strážce se chvíli nato vyznamenal i proti dobře mířené hlavičce Petra Kodeše.

Hradec na svém stadionu vyhrál čtvrté z posledních pěti domácích utkání. Odvetný souboj je na programu 12. května.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 2:0

05.05.2024 15:00

Góly: 56. Daniel Fila, 90+2. Filip Havelka

Fotbalisté Liberce vstoupili do nadstavbové fáze Fortuna ligy neúspěšně, když v úvodním čtvrtfinále play off o Konferenční ligu prohráli v Teplicích 0:2. Nový majitel Slovanu Ondřej Kania se nechal slyšet, že by chtěl svůj klub dovést do pohárové Evropy, a ačkoliv se jednalo spíše o dlouhodobější plán, jistá šance byla už v aktuálním ročníku. Narušila ji ovšem dalekonosná rána Daniela Fily z 56. minuty, ze které vzešel jeho 10. ligový gól v ročníku. Host ze Slavie pak navíc v samém závěru přiťukl balon Filipu Havelkovi, jenž ještě hezčím pokusem zlepšil pozici Sklářů do odvety.

Žlutomodří pronikli do skupiny o Evropu jako 10. celek tabulky a pouze o jediný bod se vyhli záchranářským starostem. Pokud tak chtěli mít jakoukoliv šanci projít v play off do dalšího kola, proti Liberci se nutně museli rozpomenout na domácí formu z dřívějšího průběhu sezony. Vždyť posledním mužstvem, které na vlastní půdě porazili, byl na začátku března právě Slovan.

Oba týmy dlouho nenabízely příliš fotbalové krásy. Hra se odvíjela mezi velkými vápny bez větších šancí a vzrušení na tribunách přišlo pouze při střetu Mariose Pourzitidise s Abdallahem Gningem, který mohl děkovat rozhodčímu za to, že po svém zákroku neputoval předčasně do šaten. Jedinou gólovou příležitost mohl v první půli vybojovat Fila pro Josefa Švandu, ten však na slušnou přihrávku odchovance Zbrojovky nedosáhl.

Po změně stran mohl nerozhodné skóre změnit hostující Ľubomír Tupta, autor šesti branek v základní části ale zpoza vápna pouze orazítkoval levou tyč. Úspěšněji si počínal v 56. minutě Fila. Ten si navedl míč na osu hřiště, odkud prudkou ranou do horního rohu rozvlnil síť. Krátce po odehrané hodině měl po přihrávce Denise Višinského blízko k vyrovnání Luka Kulenovič. Obávaný kanonýr ovšem napálil v dobré šanci jen skluzujícího obránce. Chvíli nato mohl udeřit Tupta, jenže jeho pokusu k tyči scházela razance. Ve velké intenzitě naopak vletěl v 72. minutě do zakončení Kulenovič, jenž ale prudký balon před odkrytou bránou netrefil a sám nepříjemně naboural do brankové konstrukce. Základní kámen liberecké ofenzivy nakonec opustil hřiště na nosítkách. Slovan mohl přesto v závěru vyrovnat. Dvakrát po sobě zakončoval uvnitř vápna Matěj Chaluš, toho nicméně vychytal bezchybný Richard Ludha. V 92. minutě navíc přisypal sůl do ran Havelka, jenž náramnou střelou do horního rohu zařídil Sklářům dvoubrankový náskok.

Teplice tedy porazily na vlastní půdě Liberec i podruhé a nakročily do další fáze skupiny o Evropu. O postupujícím však definitivně rozhodne až odveta, která je na programu 12. května U Nisy.

Více informací k zápasu

O udržení

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 2:1

04.05.2024 15:00

Góly: 26. Vincent Trummer, 90+5. Vincent Trummer - 38. Jan Kovařík (pen.)

České Budějovice porazily v prvním kole skupiny o udržení ve Fortuna lize Bohemians 2:1. Nečekaným hrdinou domácích se stal odchovanec Sturmu Graz Vincent Trummer, jenž si připsal první dva zásahy mezi českou elitou. Na jeho úvodní trefu ze 26. minuty sice dokázal proměněnou penaltou odpovědět Jan Kovařík, v nastaveném čase druhé půle však rakouský obránce ranou k pravé tyči poslal Střelecký ostrov do varu. Dynamo tak poskočilo ze dna tabulky na barážové příčky, na 13. Pardubice však nadále ztrácí čtyři body.

Jihočeši si pozdním inkasovaným gólem proti Slovácku pořádně zavařili, protože chyba brankáře Dávida Šípoše znamenala nejen ztrátu cenného vedení, ale také setrvání na poslední pozici. Dynamo potřebovalo vzhledem k dlouhému čekání na venkovní triumf zvládat zejména domácí zápasy, přičemž tím prvním byl střet s Klokany, kterým v nadstavbě stačilo k jistotě záchrany získat pouhých pět bodů.

Černobílí se mohli radovat z přesné trefy už v sedmé minutě, Florent Poulolo ale poslal svou hlavičku mimo tři tyče brány Lukáše Soukupa. Zodpovědnost tak na sebe musel vzít Trummer. Rakouský obránce Českých Budějovic si povedenou ranou z hranice velkého vápna připsal první zářez ve Fortuna lize. Ve 38. minutě zahrál po rohovém kopu Klokanů rukou Wale Musa Alli. Nabídnutou penaltou Kovařík nepohrdl, a i když Šípoš zvolil správnou stranu, na míč nedosáhl.

Vrátit vedení Dynamu mohl Poulolo. Stoper původem z Martiniku ale v šanci podobné té z prvního poločasu mířil několik decimetrů nad břevno brány Bohemians. Parádní centr Uroše Laziče se na zadní tyč k Janu Suchanovi díky včasnému bloku Antonína Křapky pro změnu vůbec nedostal. Šance Budějovic se i nadále sčítaly. Alliho i Zdeňka Ondráška nicméně pohotovými zákroky vychytal Soukup. Udeřit tak mohli hosté z Vršovic. Střídající Robert Hrubý si našel balon za hranicí velkého vápna, volejem ovšem těsně minul domácí bránu. V poslední nastavené minutě však svěřence trenéra Jaroslava Veselého rozesmutnil parádním rozhodujícím gólem Trummer.

České Budějovice díky pozdnímu zásahu zvládly důležitý zápas a polepšily si v boji o ligové setrvání. Následující klání čekají na oba celky 12. května. Dynamo navštíví Pardubice a Klokani doma vyzvou Jablonec.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná 3:2

04.05.2024 15:00

Góly: 38. Vachtang Čanturišvili, 89. Jakub Martinec, 90+6. Matěj Náprstek - 36. Hurtado (vl.), 60. Jiří Fleišman

Fotbalisté Jablonce zvítězili po heroickém obratu v prvním kole skupiny o udržení ve Fortuna lize nad Karvinou 3:2. Skóre otevřel po půlhodině hry nešťastný vlastní gól Haidersona Hurtada, kterému disciplinární komise zkrátila trest za dřívější likvidační faul o dvě utkání. Na rychlé vyrovnání domácích poté zareagoval přímým kopem zkušený Jiří Fleišman, jenže ani jeho výstavní trefa Slezanům na body nestačila. Severočeši totiž vybojovali své druhé jarní vítězství před vlastním publikem díky rozhodujícímu zásahu Matěje Náprstka, jenž si v šesté minutě nastavení připsal první ligový gól v kariéře.

Po minulém utkání Jablonce se ocitl pod palbou kritiky nejen chybující brankář Jan Hanuš, ale také trávník, jehož kvalita se dle slov mladoboleslavského kouče Davida Holoubka neslučovala s pořádáním zápasů nejvyšší soutěže, což Severočeši omlouvali nedávnými zimními podmínkami. Nálada v kádru domácích setrvala na bodu mrazu i navzdory razantnímu oteplení, protože svěřenci Radoslava Látala nevyhráli od začátku března.

První zajímavější příležitost si vytvořil Lukáš Budínský. Kapitán Slezanů se ujal rozehrání přímého kopu, jeho pumelice ze strany však rozvlnila pouze boční síť. Hosté zahrozili znovu ve 25. minutě, kdy průnikovou přihrávku stíhal Martin Regáli. K zakončení se ovšem nedostal, neboť Vilém Fendrich skvělým výběhem šanci zlikvidoval. Po půlhodině hry se už Karviňáci radovali, když si prodloužený balon od rohového praporku srazil do vlastní branky Hurtado. Jablonečtí přispěchali s okamžitou odpovědí. Po rychlém postupu se opřel do míče na penaltovém puntíku špatně pokrytý Vakhtang Chanturishvili a vyrovnal. V závěru poločasu musel trávník opustit gólman Dominik Holec. Změna mezi třemi tyčemi Karvinou nepoznamenala, naopak hosté mohli jít znovu do vedení, avšak Regáli napálil pouze levou tyč.

Hurtado stál u dalšího klíčového momentu soupeře i ve druhé půli. Před hodinou hry zastavil útok Karviné jen za cenu faulu, čímž si vysloužil žlutou kartu. K nedovolenému zákroku došlo na boční hranici vápna, což nebývá častá pozice pro střelbu. K míči se ovšem postavil Fleišman a povedenou ranou pod břevno překvapil Fendricha. Rychlé vyrovnání Severočechů tentokrát nenastalo. Slezané dlouho bránili hubený náskok, ale do závěrečného hvizdu nevydrželi. Na centr Martina Polidara ze strany si nejlépe naskočil Jakub Martinec a v 89. minutě vyrovnal. Nečekaný zvrat celého duelu nastal v nastavení, když se nejprve domácí dožadovali penalty. Sudí jim přiřkl pouze rohový kop, ze kterého se nakonec urodila vítězná branka Náprstka.

Severočeši tak konečně před vlastními fanoušky zvítězili a ukončili šestizápasou sérii bez výhry. V dalším kole Jablonec sehraje 12. května zajímavý duel v Ďolíčku, Karviná ve stejný den přivítá Zlín.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Zlín 2:0

04.05.2024 15:00

Góly: 47. Marek Icha, 85. Ladislav Krobot

Fotbalisté Pardubic ukončili čtyřzápasovou sérii bez vítězství ve Fortuna lize, když v prvním kole skupiny o udržení porazili na vlastním stadionu Zlín 2:0. Hrdinou Východočechů se ve vyrovnaném utkání stal pravý obránce Marek Icha, který se chvíli po změně stran postaral o rozdílový zásah efektním kopem přes hlavu. Otevřenou defenzivu hostů poté ještě dorazil jednoduchou střelou do prázdné brány Ladislav Krobot. Ševci se tak i kvůli tomu, že ve čtvrtém duelu za sebou nedali gól, propadli na poslední místo tabulky.

Nespokojený Radoslav Kováč, jenž má po sezoně přesídlit na lavičku Liberce, označil své svěřence po porážce s Bohemians za "telata", čímž narážel na naivní chyby před rozhodujícím gólem. Poslední kolo základní části nepotěšilo ani trenéra Ševců Bronislava Červenku. Na zlínské Letné totiž pálil přesně jen karvinský Martin Regáli, a Moravané se tak propadli na předposlední příčku.

Pardubičtí fotbalisté v úvodu utkání disponovali územní převahou, kterou mohli přetavit ve vedoucí trefu po 10 minutách hry. Rychlou kombinací a dvěma kolmými přihrávkami vyslali domácí do šance Vojtěcha Patráka, jenž však přízemní ranou na zadní tyč minul. Ševci si po několika nepřesných střelách ze střední vzdálenosti vypracovali první nebezpečnou příležitost ve 26. minutě, kdy technický pokus Libora Holíka ztlumil v rukavicích Antonín Kinský. Protějšek mladého gólmana Východočechů Stanislav Dostál krátce nato zachyboval, když nedosáhl na centr ze strany. Díky tomu se k hlavičce před poloodkrytou brankou dostal Kryštof Daněk. Ten ale své střelecké trápení, které trvá již dva měsíce, neprolomil.

Skóre se tak poprvé měnilo až ve druhém dějství. Daňkův rohový kop odvrátila defenziva nedůrazně k Ichovi, jenž pohotovým zakončením přes hlavu poslal Pardubice do vedení. Moravský celek mohl přispěchat s odpovědí ještě před hodinou hry. Do centru Martina Cedidly se totiž položil Jakub Janetzký, jeho hlavičku nicméně nadvakrát fantasticky zlikvidoval Kinský. Skvělý zákrok předvedl na druhé straně také Dostál, který vyškrábl technickou ránu Michala Hlavatého z přímého kopu. Ševci v závěru vsadili vše na útočení, díky čemuž v jejich defenzivě vznikaly mezírky. Toho domácí dokonale využili v 85. minutě, kdy Vojtěch Sychra předložil míč před odkrytou branku Krobotovi a ten pohodlně rozvlnil síť.

Zlínští fotbalisté tak pod tíhou okamžiku prohráli a jejich manko na bezpečné pozice narostlo na šest bodů. V příštím kole se vydají 12. května do Karviné, Pardubice přivítají tentýž den České Budějovice.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Bohemians Praha 1905
31
8
11
12
30 : 42
35
12
FK Jablonec
31
7
12
12
38 : 47
33
13
FK Pardubice
31
8
7
16
31 : 42
31
14
Dynamo České Budějovice
31
7
6
18
36 : 63
27
15
MFK Karviná
31
6
7
18
32 : 55
25
16
FC Zlín
31
5
10
16
36 : 63
25

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (148)

Přidat komentář
Zdechlina

Škoda Zkurvence Karviná musí další kolo bezpodmínečně vyhrát. Ovšem Pardubky

Reagovat
Kiwi-21

Škoda měli je na lopatě a docela zaslouženě bych řekl

Kdyby získaly po tomhle výkonu 3 body nikdo nemůže nic říct,takhle je to bohužel 0

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zdechlina

Prostě se chci smát zlínu, než je budeme další sezonu následovat

Reagovat
John Obi Mikel

Líbí se mi jak kvůli chybě Šípoše vyrazili Budějky trenéra gólmanů Křížka a tento týden stejně nastoupil Šípoš a vyhráli

Reagovat
$dolar$

Tak jestli je pravda, že Křížek odmital nového gólmana a věřil tomu duu totálního tragédu, tak už ho měli vyrazit dávno.

Reagovat
Kaspar

No jo, tak mohl tu golmany trenovat Drobny, Sivok mohl byt sefem tymu a zaroven sem pritahnout novyho majitele a klidne tu mohl byt dat Horejs......Misto toho tu holt mame co tu mame

Reagovat
Aldeano

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Skoro stejný.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
doshcz

Banik

Reagovat
naheCZ

Pohodová výhra, ideální před derby. Na derby bude složitá otázka zda nasadit Ogbua nebo ne. Historie derby říká jednoznačně ne, ale momentální forma stoperů jednoznačně ano. Jsem zvědav

Reagovat
meno

Staněk - Masopust, Vlček, Holeš, Bořil - Oscar, Ševčík - Douděra, Provod, Schranz - Chytil

Reagovat
KingMaster13

Ale jo, takhle by se mi to líbilo Tady výjmečně i souhlasím aby Jurásek seděl, protože zrovna tady by mohl být super žolík

Reagovat
meno

I když teda nevím, jak je na tom se zraněním Maso, tak tam může bejt Tomič

Reagovat
$dolar$

Tak zítra bych si pral výhru Slovácka, aby měl souboj o 4.misto poradny grady.

Reagovat
meno

Reagovat
meno

Já věřím tomu, že Svědík si pro tu Evropu ještě dojde

Reagovat
Zdechlina

Určitě ne. sparta na Slovácku nemůže ztratit. Ti si půjdou za výhrou.

Reagovat
KingMaster13

To já ne, Slovácko už je uvnitř mrtvé ale aby tam udělal ještě 1 nezapomenutelnej zápas před odchodem jako rozlučku proti rudejm by mohl

Reagovat
kilobyte

Tak nezapomenutelnou rozlučku si nechá asi na poslední domácí zápas.

Reagovat
Cotton

a zároveň by dostal grády i boj o titul

Reagovat
Losinho

s tím jsem ok

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

konečně poklidná výhra

jediná naděje na titul je, kdyby rudoši zítra nevyhráli, to by nás nakoplo do derby....jinak už nevěřím

Reagovat
$dolar$

Ikdyby náhodou vyhráli, tak když je poradíte v derby, tak budou pod obřím tlakem. Derby musíte vyhrat za každou cenu.

Reagovat
Coutinho10

to jo, jasný, šance by byla, už bych tomu nevěřil, ikdyž je fakt,že by měli ještě Bolku venku, na kterou se jim tuto sezónu nedaří

Reagovat
Coutinho10

* , ale už bych tomu nevěřil

Reagovat
KingMaster13

Já víc věřím teda Bolce že je obere než Slovácku

Reagovat
Coutinho10

no, čekal jsem, že Slovácko se víc vyhecuje, ale 2x to dokázali snížit na rozdíl jednoho gólu, takže velká škoda, že to nedokázali aspoň vyrovnat

jako u Bolky nějaká šance asi je, je fakt, že už je Bolka 2x obrala, ale nevím, jestli ta jejich forma bude jako tehdy...teď padnuli celkem jasně v Plzni...budou se muset hodně zlepšit

Reagovat
ratusek

a to ještě rupnou na Baníčku teď a jejich motivace bude v prdeli

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Ikdyž páté místo bude motivace i přes prohru s náma navíc bych se vůbec nedivil, kdyby ted v poklidu vyhráli. To by pro Baník doma bylo typické

Reagovat
Coutinho10

ale na druhou stranu jste něco doma už začali zvládat...uvidíme, bude to zajímavý

Reagovat
KingMaster13

Tam je to all in. Nemá cenu se skrývat a i za cenu prohry se do toho musí jít se vším co máme. Já ani tak nespolíhám zítra na Slovácko, tam Sparta vyhraje v klidu Kde by však mohla zakopnout je Bolka, tam jí to tolik nejde

Reagovat
ratusek

Tak dnes trapas. Nic jiného jsem ani nečekal, ale že až takhle? Od toho 4.místa dolů je ta liga tragédie a ještě se bude furt psát nesmysl, že evropské poháry pomůžou celé lize. No nic. S Bolkou taky prohra a pak snad Hapal už poletí

Reagovat
Coutinho10

tak nemohli jste mít Ewertona a do redky to bylo otevřený, takže za mě to nebylo od vás tak hrozný, jak třeba výsledek napovídá

Reagovat
ratusek

Vždyt vzadu je to tragikomedie a Sehič v základu byla perla a poslání na hřiště Takacse byla taková třešnička. Tohle snad Hapal nemyslí vážně. Obětoval výsledek pro zápas s Bolkou a to se mu může kurevsky vymstít. Tohle kalkulování totiž moc nevychází

Reagovat
Coutinho10

tak my i proti Olomouci měli mraky šancí, ale zazdili jsme je a to nás asi stálo titul, takže asi se dalo čekat, že 2x za sebou doma to nedopadne stejně, rozdíl by vidět měl bejt a byl, ale za mě víc až po redce

tak uvidíte pak v zápasech proti dalším týmům

Reagovat
Freedo

Za stavu 1:0 jste tam měli 2 tutovky a dát je, tak to mohlo vypadat jinak. Druhý gól po přestávce a hlavně vyloučení vás ale hodně položily. Ještě se musím podívat, za co vlastně Tanko šel ven, z tribuny jsem nic neviděl.

Reagovat
ratusek

Za to stejné co Holeš proti AC. Hloupý nesmysl, ale podle pravidel červená

Reagovat
BaggioRoberto

Chudak Ewerton, ten jak se objevi v Edenu, tak ho okamzite ochranka vyvadi na tribunu. A je jedno jestli ma dres Slavie nebo nekoho jineho. Trpisovsky neumi a nechce pracovat se spilmachry. Ale protoze se jich zariven boji tak je radsi Slavie zkoupi z pulky ligy a znici jim kariery. A tribuna vemen jeste zatleska.

Reagovat
Uwe háže buly

Já doufám, že po Ewertonovi půjdeme my.

Reagovat
BaggioRoberto

Dokazu si ho u nas predstavit, mohl by alternovat s Birmou a Sulem. Ale to by ho musel nejdriv nekdo vykoupit z toho mordoru a pak nam ho prodat.

Reagovat
Uwe háže buly

je to jiný typ křídla, ale hodil by se nám. Obzvlášť jestli Priske po sezoně skončí a bude se občas i měnit taktika.

Reagovat
Salfovic

On končí

Reagovat
Uwe háže buly

Pokud vyhrajeme titul,vtak čekám, že půjde o dům dál.

Reagovat
Salfovic

To bych tedy čekal, že mu dá kabelkář cokoli, jen aby tam ještě sezonu zůstal.

Reagovat
ACSeRw!n

mozny to je, ale nic tomu nenasvedcuje.. zatim je to totalni strelba od tebe

Reagovat
wwwx

Jděte do hajzlu s takovejma červenejma. Nulový zavinění Tanka. A jestli někdo začne mlít něco o zodpovědnosti za svoje tělo... hráč normálně došlápne a najednou je tam naležato kotník soupeře. Kdyby to bylo ve skluzu, kolílama napřed, neřeknu ani popel. S tímhle ale nejde dělat nic. Holeš by mohl vyprávět.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

doba se meni a s tim i fotbal a jeho pravidla.. driv zluta, ted cerveny.. za me taky zluta, ale podle pravidel bohuzel ok

Reagovat
Grupma

Jenže ono už jak do toho jde předurčí možnosti, jak to dopadne. Takže víc tolerance k těm nechtěným faulům => bude se do soubojů chodit ostřeji. A naopak - a to beru jako správný směr. Hráči by měli zůstat zdraví

Reagovat
pingla

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Cervena pro Tanka po zasahu VARu nee. Tohle je takovej ten oranzovej zakrok, ktery by video nemelo resit, protoze neslo o hrubou chybu rozhodciho. To naduzivani VARu je zlo.

Reagovat
Salfovic

Tak zase v Anglii jedou silné podužívání VARu a je to ještě horší.

Reagovat
Grupma

Sleduješ Švédsko? Tam si VAR odhlasovali, že ne.

Reagovat
Salfovic

Vím o tom. A vůbec se tomu nedivím.

Reagovat
icemike

Nemají prachy, že ano...

Reagovat
Grupma

Tak ofiko proto, že to zdržuje hru.

Reagovat
Franta Jetel

Geniální od Kozla a spol. skončit v prostřední skupině. Snad s novou érou Slovanu přijdou změny - vyhrajeme v sezóně v Teplicích.

Reagovat
John Obi Mikel

Fandové Liberce si tu tak hodně přáli prostřední skupinu a teď dostanou 2:0 od Montyho oblíbenců.

Reagovat
KingMaster13

S tím oznámením měli počkat. Sice já jim na obrat téměř žádné šance nedávám ale člověk nikdy neví a kdyby to otočili a tu Evropu ještě nějak udělal tak budou za blbce. Po odvetě už by byla jistota, že se nic nezmění.

Reagovat
monty25

Taky mě to překvapuje.

Reagovat
zorz767

Kania z hrušky dolů!

Reagovat
insane

Fakt by to chtělo, aby se aspoň za tou top trojkou výkonnostně stabilizoval minimálně 1 tým, protože žádnej z těch dalších týmů objektivně na Evropu nemá a za rok budeme mít ještě o místo víc.

Ten Baník sice má velkej potenciál (velký město, tradice, hodně fanoušků), ale totálně ho tam celý roky nejsou schopný naplnit – a současný 4. místo je fakt velká souhra náhod (čili neschopnosti ostatních). Chvílemi to tam sice čas od času vypadá, že se svítá na lepší časy, ale pak to jde zase do kytek a začíná se nanovo – v tomhle jsou jako taková obdoba nedávný Sparty, akorát ze středu tabulky.

Bylo by fajn, kdyby se tý role zhostil Liberec s novým majitelem, ale to bude nějakou dobu asi trvat. Boleslavi nevěřím vůbec, tam už se několikrát ukázalo, že ten klub nedokáže/nechce už víc růst. A Slovácko je bohužel až moc provinční, aby se tam dlouhodobě dalo hrát o poháry. Třeba ještě Hradec by mohl časem (s novym staďákem) tu širší špičku atakovat. A teda samozřejmě ohromná škoda toho, jaká neschopnost vládne v Brně, konkrétně ve Zbrojovce.

Reagovat
Wyrda

1. O misto navic mit nebudeme. To mame uz letos.

2. Dlouhodobe tady neni 4. Klub ktery by slapal plzni na paty. Ovsem ze by to byl Liberec tal to pochybuji.

Reagovat
insane

1. Opravuju, jeden tým navíc bude mít v podstatě jistý skupiny na podzim.

2. Asi mi uniká pointa, v podstatě jsi jen potvrdil, že tu neni ten 4. tým.

Reagovat
meno

1. O místo víc mít budeme, letos se to ještě nedohrálo.

2. Slovan je v historický tabulce výš než Plzeň.

Reagovat
Salfovic
Reagovat
kilobyte

Když se vytahuje historická tabulka u Liberce, tak je to vždy jen z české ligy.

Reagovat
Salfovic

No jo vlastně. Ale i v té na něj ztrácí jen pár bodů.

Když jsme u toho, počítá se do historických tabulek vyprcaná nadstavba ?

Reagovat
meno

Bral jsem to z fortunaliga.cz

Reagovat
oli9

Jenže žádná liga mimo ty top.. Nemůže mít prostě kvalitní mužstva tolik.. Buďme rádi za tu Plzeň, jelikož v jiných ligach je to fakt o dvou klubech pro Evropu

Reagovat
insane

Tak je to samozřejmě logický, že v každý lize existuje výkonnostní škvíra mezi top 3/4/5 a zbytkem. Ale bylo by fajn, kdyby nějakej tým dlouhodobě vyplnil tu propast, která je teď až moc velká. Samozřejmě, že i takhle je to paráda, ale přece pokud máme ambice, tak by bylo super naplnit ten scénář, aby se výrazně natrvalo zvedl ještě někdo z dalších týmů, kterej by mohl hrát pravidelně (a se ctí) aspoň KL – bylo by super, kdyby se stal zázrak v Brně, což se ale jeví jako naprostá fikce, z těch pravděpodobnějších týmů by tahle role slušela Baníku, ale i kluby ze stotisícových měst (jako Liberec nebo Hradec) by na to mohly mít. U toho Liberce je teda zase škoda, že tam na ten fotbal prostě lidi nechodí, i když se fakt daří.

Reagovat
oli9

No my v Hradišti jsme si to užili.. Čekal, jsem že i Sigma se bude držet a půjde nahoru ale tam se to teď sere.. Baník nebo Liberec by také mohli ale tam je to taky jak na houpačce.. Já dával největší naděje Bolce ale možná je to tím že od toho 4 do 8 fleku jsou ty mužstva prostě vyrovnaná

Reagovat
insane

U tý Bolky je průšvih, že je to sice koncernový mužstvo s docela nadstandardním rozpočtem, ale tam prostě moc neni prostoro pro nějakou mánii, kdyby se fakt začalo dařit – malinkatej stadion, kterej stejně často nejsou schopný zaplnit. A s tim související fakt, že je to klub z 44tisícovýho města, kde prostě další prostor pro růst už takřka neexistuje.

Reagovat
kilobyte

Měli bychom být hlavně rádi za 3 týmy, které něco v Evropě uhrají. Už to je nádhera a nad naše finanční možnosti.

Reagovat
insane

Nemyslim si, že je to zas tak o penezích. Zrovna v Baníku by podle mě nemuseli nějak extra zvedat rozpočet, aby z něj byl top tým mimo top 3, ale museli by se toho prostě správně chopit.

Reagovat
kilobyte

V Baníku dávají hodně do mládeže, což se projeví až po nějaké době. Na českou ligu mají možná dobrý rozpočet, ale v evropské konkurenci je to málo.

Reagovat
Zephyr

To o baníkovské mládeži slýchám už dlouho a nějak se to furt extra neprojevuje

Reagovat
kilobyte

Tak teď jim třeba béčko hraje o postup do druhé ligy.

Reagovat
ratusek

což ale s sebou přinese další navýšení rozpočtu, protože 2.ligu nemůžeš hrát se zoufalcema. Ale ten přechod z mládeže a B týmu nebude tak velký, když to bude jen o 1 soutěž. No uvidíme.

Reagovat
Kepy_FCB

když to dává Olomouc tak to o moc víc nebude, snad jen víc na dopravu a to je pro klub pakatel

Reagovat
bobis21

A to opravdu všichni starší hráči kteří tam byli skončili, takže to jede fakt jen čistě na těch mladých.

Reagovat
bobis21

+ bych dodal, že naše mládežnické týmy vyhrály v minulé sezoně ligu skoro všech věkových kategorií

Reagovat
kilobyte

Černá neděle pro slavisty. Sparta neztratila body, ani hráče do derby a ještě má Hložek 3 asistence.

Ještě by mohli oznámit prodloužení Tecla.

Reagovat
KnoxXx

Alebo navrat zostupujuceho Krala ...

Reagovat
Losinho

A béčko ruplo. Ale Hložek je myslím všem jedno.

Reagovat
kilobyte

Většině asi jo, ale většina slávistů na twitteru asi sleduje každý jeho zápas. Někteří možná i tréninky.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
naheCZ

Stejně jako vy Součka no.

Reagovat
BaggioRoberto

My ukaz Spartana, co sleduje Soucka. Nejaka zapadni sunka, to fakt neni txm na koukani.

Reagovat
BaggioRoberto

mi

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba Křetínský.

Reagovat
naheCZ

Si ten komplex, co z něj máte, jen vlastně potvrdil. Nemám, co bych dodal.

Reagovat
BaggioRoberto

??? Ja z nej zadnej komplex nemam, jsem rad za kazdeho ceskeho hrace, co se prosadi v top lize, moc jich nemame. Dokonce jsem vam Slavistum rikal stavte toho Soucka a neposilejte ho po Libercich, on na to ma. Ale kvuli tomu snad nemusim sledovat West Ham.

Reagovat
naheCZ

No vzhledem k tomu vyjadřování na jeho adresu od některých sparťanů na twitteru, stejně jako od některých slávistů na twitteru na adresu Hložka, si ani jeden tábor v tomhle ohledu nemá aboslutně co vyčítat. Takže ano, očividně to někdo od vás sleduje Ale k tobě přímo poletí omluva, já to četl jakože urážku Součka a ne toho fotbalu, co předvádí West Ham (občas si člověk něco blbě vyloží no).

Reagovat
BaggioRoberto

Proti Souckovi nic. Ani nechapu, ze ho nekdo kritizoval v repre. To jenom Silhavy to neumel postavit. V pohode, taky to kolikrat blbe pochopim, co nekdo pise. No ty hejty na Hlozka, to uprimne je hodne hloupe, protoze tech talentu do ofenzivy moc nemame. Navic i kdyby se Hlozek venku neprosadil, tak se kdykoliv muze vratit do Sparty a zase si vodit celou ligu, takze to by Slavii moc nepomohlo. Ale neni to Zima. On utikat z boje nebude a verim, ze se prosadi, byt treba zmeni klub. Ja u nej vidim, ze i kdyz moc nehraje, tsk ten jeho projev na hristi je daleko sebevedomejsi nez treba pred rokem.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
kilobyte

Tak ale Souček je kopyto.

Reagovat
naheCZ

O to je to smutnější ne? Naši fanoušci teda aspoň sledují výborného hráče, ti vaši dobrovolně kopyto

Reagovat
kilobyte

Tak ale zase je to jedno z nejlepších kopat na světě. Sledovat Součka sice není takový prožitek jako sledovat Messiho, ale má to své kouzlo.

Reagovat
Nieuwendyk

Hlavně by oba měli opustit ten prasoklub. Přál bych jim lepší působiště, třeba Aston Villa nb tak. WH půjde už jenom dolů. A to je dobře

Reagovat
kilobyte

Součkovi to ve WH docela sedí, ne? Ten už asi jinam do "rizika" nepůjde. Coufal je asi na odchodu.

Reagovat
John Obi Mikel

V létě by měl odejít Moyes a přijít Lopetegui.

Reagovat
Grupma

Reagovat
Losinho

Tak to je naštěstí mimo mojí bublinu

Reagovat
kilobyte

Ty algoritmy jsou úžasný. Sparťanům se zobrazují pošahaní slávisti a slávistům se zobrazují pošahaní sparťani.

U mě za to beztak může, že se občas podívat na twitter Tvrdíka. Příště už jen v anonymním módu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Anonymní mod je určen pro sledování porna

Reagovat
kilobyte

Ne. Je určený pro věci, za který se stydíš. Koukat na Tvrdíkův twitter je větší ostuda než porno.

Reagovat
ratusek

no záleží která kategorie porna

Reagovat
kilobyte

Tvrdíkův twitter je tak na úrovni černošského, fekálního, trpasličího, gay porna.

Reagovat
mrtvej ofsajd

1)Myslím, že většina SKS je už od minulého kola se ztrátou titulu smirena.

2) Derby si musíme uhrát hlavně sami.

3) Hložek je nam u prdele

Reagovat
kilobyte

1. Jsem myslel, že je to jen póza, abyste ze sebe dostali tlak.

2. Už proti Plzni bylo dost slávistů zklamaných, že to nevypustili. I z některých hráčů to bylo cítit.

3. Odpověď nahoře.

Reagovat
mrtvej ofsajd

1)spis smysl pro realitu.

2)

3) no je pravda, ze nektery ho resej asi víc. Ke svému cernymu výčtu můžeš přidat klepec WHU.

Reagovat
Braunau-jihozápad

nejvíc je sere ten hložek

Reagovat
PBLead

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja myslel, ze spartan bude rad za vyhru na slovacku a nebude mit potrebu resit slavii

Reagovat
John Obi Mikel

To jsi myslel blbě.

Reagovat
kilobyte

Roky jste byli o parník lepší a stejně jste pokaždé rýpali. Tak si to teď taky chceme užít.

Reagovat
Nieuwendyk

Přesně tak

Reagovat
BaggioRoberto

Ktery roky? Kdyz malem spadli?

Reagovat
kilobyte

Roky, kdy je financovali CEFC a CITIC.

Reagovat
mistr129

Moc černá není, negativní že Sparta neztratila body, tím pádem to že neztratila ani hráče do derby je jedno a Hložek zase pozitivní zpráva

Reagovat
Mass

Já tomu šikovnýmu klukovi z Brna, od tý doby co nehraje za Spartu, přeju. On se měl na derby nějakej Sparťan vykartovat? Jestli někdo vypustil zápas, tak to spíš byli vaši hráči s Plzní, to byl koncert, jeden šouráček směrem k bráně za zápas. Černá neděle byla po Olomouci, ne potom, co Slávie dala Baníku bůra.

Reagovat
John Obi Mikel

Slavia vyhrála 5:0, Chelsea vyhrála 5:0, Slovácko bohužel nevyhrálo, ale to už bych chtěl od osudu příliš.

Reagovat
C-M@ster

Borci,

1) je nějaká diskuze k MS v hokeji? A jestli ne, bude vůbec?

2) je nějaká fantasy diskuze? blíží se EURO :/

3) bude nějaká fantasy liga k hokejovýmu MS, nebo jsou všechny zrušený?

Ad Liberec - bylo to očekávaný. Nezmar ví, co dělá.

Ad Sparta - vypadá to na titul.

Ad Hložek - 3 áčka mu přeju... pokud bude hrát dobře, tak proč ho nebrat do repre... mně akorát vadilo, když se tam cpal a hrál bídu.

Reagovat
Salfovic
Reagovat
C-M@ster

Mně přišla kuriozní ta tiskovka... borci byly tak vyšťavení, bez energie, bez nálady...

Blíží se tu DOMÁCÍ MS a čekal bych nějakej hype.

Nominace hele nevím... jestli Ticháček nebo Kempas nebo Špaček... otevřeně se přiznám, že tomu nerozumím... mám důvěru v ansábl trenérů... ale ta tiskovka je už něco, co mi je bližší a ta byla fakt tragická.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tiskova legendarni Zlatej Fousek ty vole.

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
kilobyte

On je nějaký slávista, který je rád, že tam dávají Tecla?

Reagovat
John Obi Mikel

Na facebooku ho vždycky bránili, když se tam kritizoval

Reagovat
naheCZ

Facebook je odvrácená strana pro všechno a všechny Číst komentáře u čeholiv tam je za trest.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Nieuwendyk

proto už tam nechodím, ztráta iluzí a hlavně času

Reagovat
kilobyte

Kolik tam asi mají Standa, Jindra a Jarda profilů.

Reagovat
Losinho

To snad není "unpopular" ne?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kilobyte

Ho platili v konzervách?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele