FORTUNA:LIGA - preview 4. kola nadstavby: Zlín může sestoupit

18.05., 09:00, aktualizováno 19.05., 08:47
Previews
Stanislav Dostál (© FC Zlín)

V české nejvyšší soutěži může být vyluštěna hlavní tajenka, za určitých okolností může sestoupit Zlín. Ševci ztrácejí na dně tabulky bod na České Budějovice a dva body na čtrnáctou Karvinou. Pokud doma neporazí již zachráněné Bohemians 1905, mohou v případě úspěchu obou konkurentů získat definitivu posledního místa. Úvodním duelem začne finále skupiny o Evropu.

O titul

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha

sobota 17:00

Velká motivace leží před oběma aktéry před zápasem v Mladé Boleslavi. Domácí si za určitých okolností mohou zajistit účast v evropských pohárech, Sparta je pouhý krok od jistoty mistrovskému titulu.

Letenští se nemusí ohlížet na žádné další okolnosti. Pokud v sobotu v Lokotrans Areně vyhrají, nic je už o obhajobu nepřipraví. Zároveň jim může nahrát i jakákoliv ztráta Slavie. To Středočeši potřebují spoléhat i na další výsledky, aby totiž měli jistotu předkola, musí vedle vlastního vítězství doufat ve ztrátu Baníku v Plzni. Jinak vše půjde do nevyzpytatelného posledního kola.

Mladoboleslavští sice po porážce v Plzni zvládli mimořádně těžký úkol, když si přivezli všechny tři body z Ostravy, následně ovšem nedokázali doma najít recept na obranu Slovácka. Po brzkém gólu Jurošky tak soupeři podlehli a v tabulce na něj mají už jen tříbodový náskok. Dva body je dělí od pátého Baníku, který má ovšem výhodu lepšího umístění po základní části.

Sparta na přemožitele čeká už déle než dva měsíce. Od vyřazení Liverpoolem z Evropské ligy zaznamenala jen dvě ztráty v podobě remíz, kromě týden starého derby šlo o domácí zápas právě s Mladou Boleslaví. V něm po Kairinenově vlastenci dokonce prohrávala, krátce před pauzou nicméně srovnal Birmančević. Snahy o obrat výrazně narušilo Preciadovo hloupé vyloučení. Červená karta Letenským naopak přihrála tři body v úterý proti Baníku. Na Birmančevićovu trefu sice zareagoval Frydrych, avšak vzápětí Kpozo musel předčasně do sprch, čehož srbský šikula bleskově využil.

Pražany však musí děsit fakt, že z letošních zápasů proti Středočechům vytěžili jediný bod. Vedle zmíněného zápasu totiž v říjnu prohráli 3:1, na branky Kušeje, Matějovského a Jawa totiž dokázal odpovědět jen Pešek. Nyní navíc ve prospěch domácích hrají i absence, zatímco sami se nemůžou opřít jen o ze Sparty hostujícího Suchomela, hosté přijedou bez Kairinena, Pavelky a zřejmě i Tuciho.

"Máme velkou motivaci. Boleslav jsme jako jedinou v sezoně neporazili, máme jí co vracet. Když v sobotu zvítězíme, je hotovo. Pak už nás bude čekat jen finále domácího poháru a poslední kolo nadstavby. K utkání v Boleslavi ale přistupujeme jako vždy, chceme vyhrát a získat tři body. Samozřejmě tři body budou mít tentokrát jiný význam, proto je chceme získat o to víc," vyhlíží asistent trenéra Priskeho Lukas Babalola blížící se titul.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kostka, Suchý, Král, Kadlec - Sakala, Matějovský - Jawo, Ladra, Kušej - Hilál

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Preciado, Sadílek, Laci, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.60 - 5.31 - 1.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha

sobota 17:00

Ve znamení smutku se může nést sobotní utkání mezi Slováckem a Slavií. Zatímco domácí mohou definitivně přijít o naději na evropské poháry, hostům se zase může v mlze rozplynout vidina ligového titulu.

Muži z Uherského Hradiště mají na rozdíl od soupeře situaci ve svých rukách. Pokud by zvítězili, rozhodně totiž budou mít v posledním kole proti Baníku o co hrát. Aktuálně na čtvrté místo Mladé Boleslavi, zaručující přímo předkola Konferenční ligy, ztrácí tři body, na pátý Baník pak jeden. Při shodě bodů by ovšem za každým ze soupeřů zaostali. Ve hře se udrželi zejména díky poslednímu výsledku, kdy vyplenili stadion Středočechů. Stačil jim k tomu přitom jediný gól Jurošky už ze čtvrté minuty, na který domácí nedokázali najít odpověď.

"Konečně jsme v minulém kole v Mladé Boleslavi výsledkově zabrali a získali tři body. I mě pak překvapilo, když jsem se dočetl o tom, že náš tým odehrál zápas bez jediného faulu. To svědčí o velké disciplíně všech hráčů. Ta bude potřeba i proti Slavii. S Plzní si poradila hladce, stále ještě není ze hry o titul a k nám pojede zcela jistě s touhou vyhrát. My jsme si ale také okénko do evropských pohárů nezavřeli, takže jdeme do duelu absolutně naplno. Čekají nás dva, možná tři zápasy do konce sezony a chceme v nich napravit zpackané jaro," burcuje pravá ruka kouče Svědíka Jan Palinek.

Sešívaní zatím v nadstavbě nedostali ani gól, po demolici Baníku a bezbrankovém derby si naposledy vyšlápli na plzeňskou Viktorku. Tu už v úvodní desetiminutovce zaskočili Zmrzlý s Dorleyem, v nastaveném čase pak vítězství 3:0 pečetil Jurečka. Přesto se Trpišovského svěřenci nenachází v komfortní pozici, neboť dvě kola před koncem ztrácí na Spartu čtyři body. Pokud ta v současně hraném duelu v Mladé Boleslavi vyhraje, naděje na návrat titulu do Edenu klesnou na nulu.

Milan Kerbr se nicméně soustředí hlavně na nadcházejícího soupeře. "Slovácko mělo dlouhou sérii porážek, ale utkání v Mladé Boleslavi pro něj bylo pozitivní. Pro nás to však nic neznamená. My musíme vyhrát, pokud chceme ještě pomýšlet na titul. Slovácko je nepříjemný tým, má zkušené hráče a výborného trenéra. Utkání tam pro nás byla vždy těžká. Naposledy nám pomohla ve 30. minutě branka na 1:0, která otevřela zápas. Pojedeme stejně naladěni a věřím, že si odvezeme tři body," nabádá asistent trenéra Trpišovského.

Domácím nepomohou zranění Břečka, Cicilia a Doski, otazník k tomu visí nad startem Kadlece s Reinberkem. Hosté se musí obejít bez Bořila s Tomičem, nejistý je i stav Dioufa a Vlčka.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Blahút, Hofmann, Daníček, Holzer - Havlík, Trávník - Petržela, Kohút, Juroška - Vecheta

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Masopust, Ogbu, Zima - Douděra, Ševčík, Oscar, Zmrzlý - Schranz, Provod - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.18 - 4.78 - 1.43

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava

sobota 17:00

Zatímco Plzeň už má definitivní jistotu konečného třetího místa, situace jeho protivníka z Ostravy je podstatně zajímavější. Slezané totiž po neúspěšném vstupu do nadstavby bojují o naději na evropské poháry.

Viktoriáni už před samotnou nadstavbou věděli, že na čtvrté či horší místo nespadnou. Teoreticky ještě měli naději předstihnout Spartu i Slavii, první ale vzalo za své rychle, to druhé pak po středeční porážce v Edenu. Západočeši od začátku nestačili a po gólech Zmrzlého a Dorleyho rychle prohrávali o dva góly, na konečných 3:0 v závěru upravil Jurečka.

Podstatně důležitější zápas tak čeká Plzeň ve středu, kdy ve Štruncových sadech hostí v rámci finále MOL Cupu pražskou Spartu. Miroslav Koubek tak rozhodně nenasadí do sobotního utkání to nejlepší. "Proti Baníku nějak rozložíme síly. Udělali jsme to už v zápase se Slováckem, kluci pak vyhráli 4:2. Zamyslíme se, dáme hlavy dohromady. Rozhodneme se i podle toho, jaké budou bolístky ze zápasu se Slavií. Určitě dáme šanci i hráčům, kteří proti Slavii nehráli," říká zkušený kouč.

Slezané zatím v nadstavbě třikrát prohráli, když schytali debakl na Slavii a těsným rozdílem podlehli Mladé Boleslavi i Spartě. I proto se tak ze slušné čtvrté příčky propadli do situace, kdy je jejich pohárová účast v ohrožení. Aktuálně totiž z páté pozice zaručující baráž proti vítězi prostřední skupiny ztrácí na Mladou Boleslav dva body, před Slováckem pak mají náskok jednoho. A právě muže z Uherského Hradiště hostí v posledním kole, které bude v případě jiného než tříbodového zisku v Plzni zápasem o všechno.

Pavel Hapal by se rád odrazil od druhého poločasu na Letné. "Určitě se dá navázat na výkon, který jsme ve druhém poločase předvedli na Spartě. Tak bychom se chtěli prezentovat i v Plzni. Vrací se nám do kádru Tanko, který zase o něco zvýší naši variabilitu v útoku. Uvidíme ještě, jestli ho využijeme hned od začátku utkání. Ale změn samozřejmě bude více, protože nám nějací hráči naopak zase vypadli kvůli trestům a zraněním. Nicméně máme široký kádr a dostanou tedy šanci další hráči. Věřím, že předvedeme kvalitní výkon a porveme se o body," nabádá často kritizovaný trenér Baníku.

Plzeňští v utkání postrádají četnou řadu zraněných hráčů v podobě Baiera, Durosinmiho, Jemelky, Kopice, Metsoka, Palusky, Sýkory a Valenty, hostům nepomohou vykartovaní Kpozo s Boulou ani zdravotně indisponovaný Blažek. I přes užší marodku to bude mít Baník nesmírně těžké, neboť ve Štruncových sadech šestkrát v řadě prohrál.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Řezník, Hejda, Dweh - Havel, Červ, Traoré, Souaré - Jirka, Šulc - Vydra

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Ndefe, Frydrych, Lischka, Šehič - Buchta, Rigo, Kubala, Šín, Ewerton - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.44 - 4.02

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
33
26
5
2
76 : 29
83
2
Slavia Praha
33
24
7
2
70 : 23
79
3
Viktoria Plzeň
33
21
5
7
74 : 38
68
4
FK Mladá Boleslav
33
13
8
12
51 : 50
47
5
Baník Ostrava
33
13
6
14
49 : 47
45
6
1. FC Slovácko
33
12
8
13
44 : 48
44

O udržení

FC Zlín - Bohemians Praha 1905

neděle 17:00

Osamocený na posledním místě je po domácí remíze s Českými Budějovicemi Zlín. Nyní potřebuje zabrat proti soupeři, který už má záchranu jistou, tedy Bohemians. V případě porážky přitom mohou Ševci definitivně zamířit do druhé ligy.

Žluto-modří z poslední pozice ztrácí bod na jihočeské Dynamo, které by při shodě bodů udrželi za sebou, a dva body na čtrnáctou Karvinou, oproti které jsou naopak v nevýhodě. Zápasy s oběma soupeři přitom již mají Zlínští za sebou a nezlomili v nich sérii sedmi zápasů bez vítězství. Během té vypadli z poháru, získali po jednom bodu ze dvojutkání s Karvinou i Pardubicemi, remizovali v Jablonci a naposledy i doma právě s Českými Budějovicemi.

V neděli navíc budou postrádat hned trojici vykartovaných hráčů, žluté karty do hry nepustí Slončíka s Fantišem a trest po vyloučení zase Schánělce. Otazník navíc visí nad Janetzkým. Bohemians mají ještě početnější marodku, mimo hru jsou Jánoš, Novák, Smrž a Valeš, k tomu je v ohrožení i start Hály, Jindřiška, Matouška a Vondry.

"Situaci pořád máme ve svých rukou, ale je to horší v tom, že jsme stále poslední a zápasy ubývají. Výhodou je, že po vloženém kole v týdnu nemusíme nikam cestovat. Musíme se soustředit pouze na sebe, hráči musejí podat maximální výkon na hranici svých možností. Proti Budějovicím jsem se v tomto směru netrefil do dvou jmen a to od nich považuji za zradu. Prostě musíme dvakrát vyhrát, což by nám zajistilo baráž. Je to obrovská výzva. Jako první stojí v cestě Bohemians, kteří už mají záchranu jistou, ale s tím nemůžeme kalkulovat. To by mohlo být zrádné," upozorňuje trenér Bronislav Červenka.

Klokani ze tří nadstavbových zápasů vytěžili jediný bod, trápit je to ovšem nemusí. Dvě kola před koncem mají na čtrnáctou pozici náskok nedostižných sedmi bodů, už tak jen soupeří s Jabloncem a Pardubicemi o finální pozici.

Ševci se alespoň mohou opírat o fakt, že svému soupeři už třikrát v řadě nepodlehli. V letošní sezoně skončily oba zápasy smírně, naposledy v březnu přišli Vršovičtí o dvougólové vedení.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Holík - González, Bužek - Vukadinovič, Tkáč, Bartošák - Ikugar

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - A. Kadlec, Křapka, Hybš - Köstl, Hůlka, Beran, Dostál - Prekop, Mužík - Necid

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.61 - 3.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec

neděle 17:00

Vítězstvím proti Pardubicím si Jablonec definitivně zajistil příslušnost mezi ligovou elitou i pro příští sezonu, ve velké pohodě tak může hrát v dalším kole v Českých Budějovicích. Ty naopak hrají o to, aby vůbec dostaly příležitost v baráži.

Dynamo z posledních osmi utkání základní části vyhrálo v jediném a před nadstavbou se tak krčilo na šestnácté pozici. Následně ovšem zabralo a vítězstvím proti Bohemians se ode dna odpoutalo, před týdnem navíc Jihočeši se ctí zvládli utkání ve Zlíně. Tam po Tranziskově gólu dokonce vedli, brát musí i konečnou remízu po Žákově vyrovnání.

Pro Jablonecké se jaro zlomilo v polovině dubna. Předtím měli bilanci pěti po sobě jdoucích porážek, od té doby v pěti případech ani jednou neprohráli. V nadstavbě remizovali v Ďolíčku a k tomu uhráli dvě domácí výhry, naposledy porazili Pardubice 3:0. Po bezbrankové první hodině hry se prosadili Polidar, Kratochvíl i Náprstek.

Severočeši vedle klidu mají na své straně i bilanci vzájemných zápasů v této sezoně. V lize sice každý z týmů vyhrál jednou, avšak pohárové měření sil zvládl lépe právě Jablonec. Budějovičtí navíc pro utkání nemohou počítat s vykartovaným nešťastníkem předminulého kola Poulolem. Na straně hostí se nepředstaví zranění Chramosta, Kanakimana a Souček.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Nikl, Havel, Králik, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Tranziska, Alli - Ondrášek

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Fendrich - F. Souček, Tekijaški, Martinec - Čanturišvili, Kratochvíl, Houska, Černák - Alégué, Polidar - Náprstek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.04 - 4.94

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná

neděle 17:00

Ze všech týmů ve skupině o záchranu má nejotevřenější situaci Karviná. Ta se vedle přímého pádu a baráže může stále zachránit i přímo. K tomu ovšem bezpodmínečně potřebuje uspět na hřišti Pardubic.

Právě Východočeši zůstávají stále v ohrožení baráží, jediný bod proti Karviné nebo následně v Ďolíčku jim však dodá jistotu záchrany. Tu už mohli mít, kdyby v Jablonci ve čtvrtek navázali na úvodní hodinu a bezbrankový výsledek udrželi do konce. Místo toho inkasovali z kopaček Polidara, Kratochvíla a Náprstka a jasně tak prohráli.

Slezané v nadstavbě své výkony stupňují. Po porážce v Jablonci a domácí remíze se Zlínem si dojeli pro tři body do Vršovic. Proti Bohemians gólem Matouška o poločase ztráceli, bleskově ovšem otočili Mikuš s Budínským a konečnou výhru pečetil Čavoš.

Na straně Pardubic je v ohrožení start Darmovzala a Tischlera, hosté nemohou počítat s vykartovanými Fleišmanem a Mosesem stejně jako se zraněným duem Holec, Iván.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Icha, Halinský, Ortiz, Surzyn - Kissiedou, Vacek, Hlavatý - Daněk, Krobot, Patrák

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Krčík, Svozil, Bergqvist - Mikuš, Boháč, Čavoš, Ražnatovič - Budínský - Ezeh, Regáli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.50 - 3.03

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
FK Jablonec
33
8
13
12
42 : 48
37
12
Bohemians Praha 1905
33
8
12
13
32 : 46
36
13
FK Pardubice
33
9
7
17
34 : 47
34
14
MFK Karviná
33
7
8
18
37 : 58
29
15
Dynamo České Budějovice
33
7
7
19
39 : 67
28
16
FC Zlín
33
5
12
16
39 : 66
27

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (297)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Plzeň nám to dnes pustí

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Za Šína.

Reagovat
Skleepy

38 prosím!

Reagovat
kilobyte

V téhle sezóně máme 35 výher, takže ještě 3. Ať je to stylový.

Reagovat
Salfovic

Pořád si do toho ještě počítáte tituly z dob před vznikem celostátní ligy?

Reagovat
meno

17*

Reagovat
Mass

Kdo dělal ideální sestavu kola pro eurofotbal, když tam zapomněl Oscara? Ten kluk se jednou za tři roky trefí a ještě tak neskutečně a do brány Plzně, navíc tam měl ještě předfinálku a ty tam místo toho narveš skoro celou sestavu ze skupiny boje o záchranu.

Reagovat
kilobyte

V ideální sestavě pro Eurofotbal Oscar je. Ty asi myslíš ideální sestavu kola od Livesportu. Ta je dělaná podle známek (náhodného generátoru čísel).

Reagovat
Mass

Ta co je tady v expreskách.

Reagovat
kilobyte

Ta je právě od Livesportu a ten to dělá podle těch známek.

Reagovat
AnthonyR

Nu což... gratulace Spartě. Co se týče nás, tak snad během léta do kádru zabudujeme mladý pušky Filu, Ogungbayie a některý kluky z hostovaček. Rozloučil bych se s Mandym, Sinyanem, Teclem a klidně i s jedním z trojice Ševčík, Masopust, Van Buren.

Hlavně žádný Vašulíny!

Reagovat
Greny

Tak tomu bych nevěřil že zabudujete mladý , to spíš nakoupíte x hráčů než aby se stalo toto

Reagovat
Losinho

Ševčíka bych nechal, jinak souhlas. Ale půjde se brutálně po titulu, takže nějaký zapracování mladejch je sci-fi.

Reagovat
AnthonyR

Jen, aby to nedopadlo jako v létě 17, kdy se s velkou slávou podepsali veteráni Laštůvka, Rotaň, Danny a Altintop....titul z toho stejně nakonec nebyl

Reagovat
St. Pauli

Danny byl borec.

Reagovat
meno

Dneska plichta

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Sparta i Slavia win. Bez velkých problémů.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvůrčí tým podepsaný pod úspěšným seriálem Iveta začíná pro Voyo v těchto dnech natáčet novou dokumentární sérii pod hlavičkou Voyo Speciál Slovan Liberec: zpátky na vrchol. Prostřednictvím časosběrného dokumentu bude režisér Michal Samir po dobu 12 měsíců zaznamenávat dění v prvoligovém klubu ze severu Čech. Ten bude, pod novým majitelem Ondřejem Kaniou, usilovat o nejvyšší fotbalové mety v tuzemské soutěži i o účast v evropských pohárech. https://tn.nova.cz/sport/clanek/555798-na-voyo-vznikne-dokumentarni-serie-o-liberci-majitel-kania-slibuje-otevrenost

Reagovat
meno

To bude jak Sunderland a sestoupí

Reagovat
AnthonyR

Časosběrnej dokument o jízdě na oranžovou....

Reagovat
ratusek

Na jakej vrchol?

Reagovat
Salfovic

Ondry K.

Reagovat
Nadržený šimpanz

To je ten světovej režisér, co natočil film o Vémolovi?? Vždyť tvrdil, že on je už hvězdou v Hollywoodu

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Nový majitel - co si budeme povídat, podle zpráv absolutní narcis, který nastoupí do klubu a řekne si, bylo by fajn o tom začít hned točit dokument. Lol. Ten klub bude totální parodie s ním, už se těším až budou v říjnu u konce a stopne to Škoda, že mu někdo neřekl, že se dokumenty dělají o klubech, co něco znamenají a mají fanoušky Tihle klauni zajímají snad jen těch 1000 fanoušků na tribunách. Trapárna jak celý Lžiberec s Kokainou.

Reagovat
Kepy_FCB

ale bude z nich legrace, tuším to, cejtim to.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Ano, budou k smíchu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

To mi nepřijde moc rozumné. Kania je v prostředí nový a nemá zkušenosti, což už několikrát dokázal. Sice se obklopil zkušenými, ale to pořád neznamená úspěch. Už mluvil o LM, teď seriál "Návrat na vrchol". Přitom minimálně ta první sezóna může dost skřípat a zbytečně na klub upletl bič. Jsem zvědavý, jak ten tlak bude Kováč snášet.

Reagovat
icemike

Přesně proto bude ten seriál zajímavý

Reagovat
kilobyte

Ale pravděpodobně ne pro fanoušky Liberce, což by měla být pro Slovan cílovka. Pro Voyo to může být pecka. A myslím, že tvůrci si možná budou víc přát nějaký neúspěch, protože to prodá nejvíc.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Voyo su neuvědomilo, že Bartošová zajímala celorepublikově většinu lidí, Liberec nezajímá nikoho

Reagovat
kilobyte

Celou republiku hlavně zajímá úspěch a ještě víc neúspěch. Takže když Kania vyhoří, tak to pro ně může být pecka.

Reagovat
Salfovic

Voyo a určitě i my si přejeme, aby se tam protočilo několik trenérů a nakonec je šel zachraňovat Straka

Reagovat
kilobyte

Loňská Zbrojovka by byl pecka seriál.

Reagovat
Greny

Doufám že tam bude Nezmar jak u etické komise vysvětluje jízdu na oranžovou

Reagovat
KingMaster13

To už je jak něco od netflixu

Reagovat
r.mrazik

To bude simulátor jízdy na oranžovou

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Nový majitel - co si budeme povídat, podle zpráv absolutní narcis, který nastoupí do klubu a řekne si, bylo by fajn o tom začít hned točit dokument. Lol. Ten klub bude totální parodie s ním, už se těším až budou v říjnu u konce a stopne to Škoda, že mu někdo neřekl, že se dokumenty dělají o klubech, co něco znamenají a mají fanoušky Tihle klauni zajímají snad jen těch 1000 fanoušků na tribunách. Trapárna jak celý Lžiberec s Kokainou.

Reagovat
ACSeRw!n

M I S T R I

Reagovat
Coutinho10

změna v útoku, dnes Jurečka

Sestava: Staněk – Holeš, Ogbu, Zima, Zmrzlý – Oscar, Ševčík – Douděra, Jurásek, Schranz – Jurečka

Lavička: Mandous – Sinyan, Wallem, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, Chytil, van Buren, Provod

Reagovat
Mass

Jurečka neni úplně hroťák, asi mohl zkusit spíš Tijaniho.

Reagovat
Coutinho10

Tijani už je podle mě odepsanej

Reagovat
Salfovic

Neexistuje nějakej chorál na podporu Bolky? Nebo si mladoboleslavští kanálníci vystačí jen s nadáváním?

Reagovat
Salfovic

Jak je možné, že Plzeň šetří hráče na důležitější zápas

Po zápase se Slávií to vypadalo, že toho není Koubek schopen.

Reagovat
kilobyte

Staví to, co stačí.

Reagovat
ratusek

Tuhle sestavu musíme porazit. Vždyt to je na rozmezí B týmu a horší

Reagovat
kilobyte

O to větší to bude ostuda.

Reagovat
ratusek

právě

Reagovat
Mass

Rozhodně pokud myslíte na 4. místo, tak vám Koubek dal dárek.

Reagovat
ratusek

Revanž Šádka za peníze od Bráby z minulosti

Reagovat
Greny

Ale Plzeň má trenéra, Banik Hapala

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Na jakém kanálu je Slavia? O2 Sport 6? Nikde to nemám.

Reagovat
naheCZ

Fotbal, MD3

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Díky

Reagovat
PhilipS

já mám všude Spartu. Navíc O2 internet hapruje

Reagovat
Mass

Bohužel taky. Nemá někdo stream na Slavii?

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Bohužel nemám, dmnti z O2

Reagovat
Mass

Ke vší smůle to na livesportu komentuje nějakej jouda, co už potřetí udělal "vtip" na kombinaci Zima-Zmrzlý

Reagovat
braveheart

Taky se ptám na stream na Slavii

Reagovat
Coutinho10

O2TV Fotbal - stačí rozkliknout MD a vybrat zápas

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Zas jim jebe

Reagovat
Coutinho10

O2TV Fotbal - stačí rozkliknout MD a vybrat zápas

Reagovat
Grupma

Kadlec ve studiu moc fajn. Hezky opravil Sobiška ohledně usmiřování fanoušků Preciadem.

Reagovat
Salfovic

Vydra je takovej Werner pro chudé, když už omylem dá gól, tak je z ofsajdu

Reagovat
Mass

106 startů v Premier League

Reagovat
meno

A Werner má jenom 69. Vydra > Werner

Reagovat
okorec

Prosím niekto stream na Spartu. Síce mám O2TV, ale na Slovensku mi to blokuje českú ligu

Reagovat
PhilipS

nainstaluj VPNku

Reagovat
okorec

Tak prosím poradiť, ktorá VPN pre Firefox umožňuje nastaviť ČR. Ďakujem!

Reagovat
Grupma

Jak to ta Bolka bráníla? Nejdřív se Panák procházkou dostane až do vápna, pak Preciado nebráněn dá tyčku a nebráněný Kuchta v pohodě dorazí.

Reagovat
Salfovic

Kapříci připluli

Reagovat
ACSeRw!n

Belmondo Belmondo Belmondo

Reagovat
naheCZ

Douděra

Reagovat
Stannis Baratheon
Reagovat
PhilipS

hehe

Reagovat
guzman

Belmondič

Reagovat
Greny

tak Sparta muze slavit, to bylo rychly

Reagovat
Greny

kazdopadne cas asi fakt ukazal kdo udelal chybu no

Reagovat
kilobyte

Reagovat
BaggioRoberto

Mohl by jim to cas ukazovat treba 5 let v rade.

Reagovat
Petr325

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Masakr. Kdo tohle čekal, že bude ani ne po půli rozhodnuto?

Reagovat
GabrielBatistuta

Fotbal je náhodný.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Až moc

Reagovat
Neon

Nemají Bolka nějakého rakušáka v kádru doufám?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Grupma

O co ten Kušej hraje?

Reagovat
KingMaster13

Třeba o angažmá u vás?

Reagovat
Grupma

Zkusil jsem pohled z druhý strany, a máš pravdu, je to velký bojovník

Reagovat
KingMaster13

Tak nechce shnít v Bolce, kde evidentně si s Holoubkem nesedli

Reagovat
Grupma

Tyhle silový typy ti to prostě uměj znechutit. Ale dneska hraje proti nám, tak je to hov*do

Jeho vztahy s Holoubkem neznám.

Reagovat
BaggioRoberto

Je frustrovany. Po podzimu mel naslapnuto na Euro, ted je z nej nepotrebny spekacek.

Reagovat
guzman

Malej zmrd

Reagovat
zorz767

Preciado je na svou konstituci i vynikající hlavičkář. Vyhraje dost vzdušných soubojů. Umí i zakončit.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Umí zakončit i ve stisnenem prostoru. Třeba na WC.

Reagovat
Mass

Reagovat
guzman

Taktika vyprovokovat Preciada? Minimálně už druhý zbytečný zákrok na něj... Špíny

Reagovat
Grupma

Tak nedá se úplně divit. Ale ten faul Kušeje byl naprosto dementní.

Reagovat
naheCZ

My uděláme brankáře kola z Heči

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Vsadil jsem, takže je to jasné.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Kurna, dnešní podvečer člověk neví, co dřív sledovat. Nejprve Bundesliga poslední kolo, pak začala Kanada vs Finsko, pak Česká liga a do toho hraje ještě Swiatek vs Sabalenka.

Reagovat
Grupma

Jako by si s tebou chtělo prcnout pět holek najednou

Reagovat
FotbalJeNáhodný

To se nikdy nestalo a nestane, takže nedokážu posoudit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
DieFohlenBMG

To poslední je nějaký box?

Reagovat
ACSeRw!n

botox

Reagovat
Mass

centr do boxu

Reagovat
mayday

To je furt, každej týden sobota neděle, člověk by mohl jen sedět od rána do večera u sportu

Reagovat
PhilipS

To fakt tu Slavii pořád na O2 neopravili? To jsou fakt takoví dementi?

Reagovat
Coutinho10

normálně funguje přenos

O2TV Fotbal - stačí rozkliknout MD a vybrat zápas

Reagovat
PhilipS

áha. Já to dal přes vyhledávání. A tam je místo Slavie Sparta. Díky

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
Greny

Krejčí a Kuchta ted

Reagovat
naheCZ

Tak na headshoty vedeme už 2:0

Reagovat
guzman

Vindahl Sorensen Krejda Kuchtič

Reagovat
wjillm

Kuchta ještě udělá krále střelců

Reagovat
guzman

Nechá si ještě hattrick na poslední zápas

Reagovat
Neon

Tzv na Jurečku

Reagovat
Grupma

neskutečný. Ta Krejčího prohazovačka z první...

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci zase neskutecnej.. dve acka a hlavne to druhy teda stalo za to

Reagovat
r.mrazik

Tak to byla akce. Krejčí

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
DieFohlenBMG

Jurečka už mohl dát taky 4 góly

Reagovat
wwwx

Kichta král střelců, to ještě dá.

Reagovat
wwwx

* Kuchta

Reagovat
Mass

*Ksichta

Reagovat
Grupma

Bolce budiž dáno uznání za to, že pustili fans Sparty i mimo prostor pro hosty (Pravda, prodali tak víc vstupenek )

Reagovat
Manik...

Reagovat
naheCZ

Konečně Holeš

Reagovat
PhilipS

No akorát jsem tu Slávku zapnul.

Reagovat
Coutinho10

aspoň včas

do tý doby si o nic zásadního nepřišel, to ti můžu potvrdit

Reagovat
Mass

Jen asi 5 spálených šancí dua Jur+Jur

Reagovat
Coutinho10

j, škoda slov

Reagovat
DieFohlenBMG

Krásná studie

Reagovat
Mass

Holeš bomberz

Reagovat
Coutinho10

Holi umí

Reagovat
naheCZ

Zima

Reagovat
Manik...

Docela by mě zajímalo, kolik fanoušků Sparty je v Bolce na stadionu. Asi více než domácích

Reagovat
Salfovic

Takže jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš je nějakej přefouknutej, ne?

Reagovat
Greny

Koubek asi bude muset rict hracum at si daji dva vlastnaky nebo nevim jak vic jim to maji usnadnit

Reagovat
guzman

Škodaaaa a to sem chtěl naspat že si dnes kompezuje všechno co letos zazdil

Reagovat
Neon

100 Mills down the drain, zima scores again

Reagovat
ACSeRw!n

to je pulrok od Zimy

Reagovat
Coutinho10

Zaf hezky rozjel gólovou akci

Reagovat
naheCZ

Konečně ten centr Douděrovi vyšel Chytil

Reagovat
KingMaster13

Ty vole já z toho Zimy nemůžu

Reagovat
Mass

Já se spíš obávám, že s dvojicí Jurečka+Zima ten titul nebude nikdy. Mají svje nesporný kvality, ale v zásadních okamžicích to poserou. Ale sou to dobrý kluci teclovskýho typu, to by Tykač musel nejdřív vyhodit Trpiše.

Reagovat
KingMaster13

Jindy by to stačilo na ligu v pohodě ale Sparta začala dělat Birmančeviče, Kairineny, Laciho a tím se dostala na jinou úroveň. V létě zase se dá předpokládat, že přivedou někoho koho Priske zná a víc uskočí, navíc pokud mi budeme kupovat Vašulíny a podobné typy

Reagovat
r.mrazik

Jen Birma je hráč od Rosy a ne Priskeho.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pablos

S Jurečkou prej jsou nespokojený a měl by jít pryč z klubu… říkali v dohránu teda jen

Reagovat
r.mrazik

Dneska je teda Krejčí naprosto skvělý.

Reagovat
Moshe Dajan

KKK - Král Krejčí Kuchta

Reagovat
Nieuwendyk

Sparta Praha - Mistr Ligy!

Tohle bychom už pustit nemuseli

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSeRw!n

co se stalo v Plzni ? na LS bylo, ze Banik vede 2:1 a najednou tam je 1:1 a zadny info o neuznanym golu

Reagovat
monty25

Mně tam svítí VAR.

Reagovat
bobis21

Ofsajd

Reagovat
ACSeRw!n

dik

Reagovat
guzman

Mistři!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Grupma

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
ACSeRw!n

mrdky policejni se psama opet jen kazi lidem zabavu

Reagovat
guzman

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

Nějak to cajtům netěsní ta zeď

Reagovat
bobis21

Sešívky, jak vidíte poslední zápas? Dovolí si to doma vypustit? Pro vaši výhře nám stačí na 4. místo remíza

Reagovat
KingMaster13

Jindra si to nedovolí doma vypustit. Jediné co, tak možná, možná nastoupí Tecl Ale tu Boleslav rozstřelíme i tak, tam to Jurásek nebo Schranz nasypou

Reagovat
bobis21

Tecl jako rozlučka, nebo začátek přípravy na novou sezonu?

Ale jinak rád slyším, že nevypustite. O to smutnější bude těch 0:2 se Slováckem

Reagovat
KingMaster13

Snad už to první konečně Tak snad tu remízu tam nějak doklepete, ačkoliv Svědík možná při své labutí písni bude chtít vás podělat

Reagovat
naheCZ

Neočekával bych nějaký vyloženě vypuštění, ale taky nutno dodat, že spoustu hráčů je ve hře o EURO a podvědomě to může mít vliv, že se nebudou chtít zranit (na druhou stranu možná i ještě pořádně předvést?)

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne motivace nebude, ve vetsine pripadu v tehle zapasech vyhraje ten, co o neco hraje

Reagovat
naheCZ

Tak loni to tam Jurečka sázel právě, když o nic nešlo

Reagovat
BaggioRoberto

No protoze on byl jediny, komu o neco slo.

Reagovat
naheCZ

Myslíš o nejlepšího střelce? Se do boje o to dostal právě díky tomu, že se tak rozstřílel

Reagovat
BaggioRoberto

No, to myslim. Na konci se da leccos dohnat, podivej na Kuchtu. A on rekne, ze nechaval souperum naskok. Ale ze jsme si mohli na Sparte hlavy ukroutit kolik zahodil predevsim na podzim tutovek, to uz nezmini. To byly tri netrefene prazdne brany kazdy zapas. Jeste, ze nas podrzeli Birma s Haraslinem.

Reagovat
Mass

Já myslim že ne, nastoupí duo Chytil s Jurečkou a budou se pokoušet nastřílet nějaký góly.

Reagovat
monty25

Sparta obhájila titul a Slavia je zase druhá, to zní jako zpráva z roku 2001. Tak ještě bychom mohli vyhrát MS v hokeji a vůbec nevadí, že to tentokrát nebude zlatý hattrick.

Reagovat
Grupma

A Teplice do pohárů

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Snad ale na úkor Boleslavi a Baník doma udělá remízu se Slováckem

Reagovat
Grupma

Ideál

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Kepy_FCB

Češi ještě nevypadli?

Reagovat
monty25

Češi někdy na MS vypadli ve skupině?

Reagovat
Kepy_FCB

To se ještě pořád mrcasej ve skupinách

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Líbí se mi, že na konci zápasu nikdo neprchnul do kabiny, hráči se přátelsky objali nebo vyfotili s fanoušky. Je v tom vidět velká symbolika. Že jak dlouho byla Sparta rozhádaná - hráči mezi sebou nebo tým a fandové, teď je to jedna rodina. Fanoušci si váží hráčů a tým fanoušků. Možná proto jsou už dva roky nejlepší tým v Česku. Každopádně moc se mi líbilo, jak se hráči i realizační tým zachovali. Prostě jedna velká rodina. A to říkám jako někdo, kdo nemá oblíbený tým u nás. Gratulace. A ať žije nejlepší klub ve Španělsku - Sevilla!

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Jo, a Priske je borec. Trenér, který sjednotil klub a dokázal, že hráči za ním jdou a naprosto mu věří. Na konci skromně prošel mezi fandy a ukázal jim vděk i respekt. Top trenér.

Reagovat
Nieuwendyk

Krásně jsi to napsal

Tohle rozhodně žádná náhoda není

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
žrout

Gratulace Spartě. Dělají to tam teď fakt dobře a titul si zaslouží. Dobře nastavili zrcadlo Slavii. Jsem rád, že je tady konečně situace finančně i sportovně rovnocenně silných S. Nutí je to na sobě stále pracovat a nehrozí stagnace jednoho z klubů. A prospěje to celé lize. Spartě bych přál LM, pokud to nerozprodají hned v červnu, nemusí to být nereálné. I když ten její koeficient je žalostný, to je dost blbý.

Takže ještě jednou gratulace!

Reagovat
Pablos

Huš ten Zlín už

Reagovat
St. Pauli

Nasi kluci budou zase uplne zmotivovani.

Reagovat
Firkraag

Já doufám, že prohrajeme

Reagovat
AnthonyR

Tam ten sport celkově jde z kopce. Hokej v háji, fotbal v háji... nebýt hokeje na Vsetíně, tak v tom regionu to je úplně chcíplý.

Reagovat
Zdechlina

Ale mám strach, že to zase uhaluzí

Reagovat
PISTOLERO

Klokan a Budějky vyhrát prosím! Ten Zlin už musí spadnout !

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsou v Jablonci chytry kluci a nasazej to na svoji prohru, at si zajisti vyplaty na pristi sezonu protoze se obavam, ze Bohemka taky dneska nepojede na vyhru

Reagovat
Firkraag

Že by se střelecký ostrov a střelnice nedomluvily, to bych se dost divil

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Firkraag

Vole, tady se hraje o Evropu a ani článek. Nic. EF

Reagovat
monty25

Ludha

Reagovat
Firkraag

Redka. Doražte je!

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
monty25

Na chvíli si odskočím a hned jde Hradec do deseti.

Reagovat
monty25

A je to v prdeli.

Reagovat
St. Pauli

Sice skoda pro Teplice, ale alespon, ze dal gol Bohemak.

Reagovat
monty25

Potřetí v sezoně proti Hradci 0:1

Reagovat
ratusek

Jak může být ve Zlíně penalta?

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Prosím Bohemka držte to!

Reagovat
Firkraag

Nic takovýho

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
FotbalJeNáhodný

A Bohemka zas prodala. Za chvíli bude 2:1. Prodavači

Reagovat
St. Pauli

Víš co, Šášo?

Reagovat
srandamač

Příbram momentálně sestupuje, tak schválně jak se Starka vytáhne

Reagovat
thewall

Fandíme Prostějovu a Varnsdorfu

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Kua, to je vlnaaaaaa. Bohemka i Budejky gol! Tak pojďme to udržet!

Reagovat
Firkraag

Nic takovýho

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
pingla

gól jaký svět neviděl

Reagovat
ratusek

Pičo jěště že tam je VAR. Jak mohl písknout gol pomezní slepej jak patrona

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Bohemka jestli dneska prohrajete, tak budete navždy největší prodavacske spiny v Česku

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Mel by ses smazat. Sam.

Reagovat
thewall

Měl by, ale vzhledem k tomu, jak se prezentuje, tak to nejde očekávat.

Reagovat
spider_8

Dynamo sportovne vratilo to darovane vedeni

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Budejovice táhněte někam

Reagovat
smazaný uživatel

teprve polocas a uz mam nervy v hajzlu

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Bohemians zdechnete vy spiny prodavacske

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Smaz se, debzote.

Reagovat
Firkraag

Jablonec si titul remízového krále nechce nechat vzít

Reagovat
Luka3enko

Z toho záběru v tv mi tede nepřišlo, že by tam byl prokazatelný zlínský ofisde.

Reagovat
KingMaster13

Ta obrana Budějovic i s golmanem to je něco šíleného. To nemá s ligovým fotbalem nic společného, ačkoliv se furt mohou v pohodě zachránit.

Reagovat
St. Pauli

Jak ja bych je chtel videt v barazi padnout s Taborskem, a pak tancit na jejich hrobe.

Reagovat
KingMaster13

To by byla strašně komická baráž.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Uvidíte, že nakonec sestoupí Ostrava z Wishe

Reagovat
KingMaster13

Myslím si, že doma Budějovice udělají. Takže je to na Zlínu jestli oni nebo Budějovice.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Je to možné, každopádně dneska bych se nedivil, kdyby Zlín uhrál 3 body, a pak Budějovice v Karviné bodovali.

Reagovat
KingMaster13

Myslím si, že Budějovice tam 100 % bodovat nebudou. Jsou venku tragické.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
monty25

OT: Ve Varnsdorfu se možná nedohraje...

https://www.onlajny.com/match/index/date/2024-05-19/id/415822

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
mrtvej ofsajd

Starku trefí, ale jinak než myslel...

Reagovat
monty25

Tak prý pokračování v 18:30

Reagovat
srandamač

Vaďák golaso

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Budějovice v existenčním zápase doma z 2:0 na 2:3 A zas neuznaný

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Bohemians Největší prodavači v historii ligy.

Reagovat
KingMaster13

To jsou dobrý intriky v zákulisí

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek by cekal, ze po tech vsech kauzach a soudech se na to uz ty kluby vyserou

Reagovat
KingMaster13

Ale nevykoukal jsem teda na koho jsou notičky aby spadnul

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ten Budejovicky prvni gol mi prisel jasny ofsajd, tak sem si rikal, ze je to zarizeny, ale pak Jablonec zase snadno vyrovnal Se v tom tezko vyznat kdo tahne proti komu

Reagovat
KingMaster13

Tak obrana Budějovic jsou šašci.

Reagovat
srandamač

Záleží jak to sudímu cinkne na účtě asi to chodí průběžně do hodinek

Reagovat
KingMaster13

Pokud nechají teď gol Bohemce, tak je jasný že jdou po Zlínu

Reagovat
smazaný uživatel

byl podezrely?

Reagovat
KingMaster13

Ne, ten gol byl výstavní ale ty 2 neuznané goly Zlína....to jako ty byly na hraně

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Dobře jim tak.

Reagovat
ratusek

Tak Zlín sestup

Reagovat
KingMaster13

Píšeš předčasně, to skore se často otáčí tak rychle že ani nevíš jak

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je Jablonec sejme

Reagovat
Greny

Nic komu nevadí vsadit pár korun dejte na Příbram asi zase úřaduje starej Jarda Starka

Reagovat
KingMaster13

Též mám ten pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ani nedokaze udelat rozpocet na druhou ligu a platit hracum, tam stejne pomalu fotbal konci ne?

Reagovat
monty25

Taky si myslím, že fotbalu v Příbrami zvoní umíráček.

Reagovat
monty25

Varnsdorf vede 1:0.

Reagovat
C-M@ster

Kurz jde nahoru, rychle to nalož na dvojku.

Reagovat
monty25

Mě spíš mrzí, že jsem nenaložil na jedničku za 2,21. Pak to šlo dolů.

Reagovat
Greny

Čumím že už Starka není takový kapo

Reagovat
monty25

Kdyby to mohl ovlivnit, tak už to ovlivnil dávno. Určitě by se Příbram nedostala do téhle situace...

Reagovat
C-M@ster

Když už se tu psalo o Příbrami.

18.4. se vrátil korupcí pošpiněný Orel:

https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/pavel-orel-rozhodci-navrat-na-listinu-druha-liga-alkohol.A240418_150757_fot_dsouteze_vp2

A dnes samozřejmě řídí Příbram, která je průběžně sestupová.

A jsou tam v akci i jiní sudí s přídavkem korupčníci.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Jestli tohle Zlín přežije, tak už nesestoupi nikdy.

Reagovat
KingMaster13

Propočítejte někdo prosím variantu že by Budějky, Karviná a Zlín měli stejně bodů, čili Zlín vyhrál a ti dva remizovali.

Reagovat
PISTOLERO

To by znamenalo sestup Budějek.

Reagovat
KingMaster13

Mají ty vzájemné nejhorší? Tak ještě Zlín maličkou naději má

Reagovat
PISTOLERO

Ono to jde podle postavení v základní části, ne?

Reagovat
KingMaster13

Já myslel že když se dostanou do 3 členné rovnosti tak tohle pravidlo neplatí a je to dle vzájemných

Reagovat
monty25
Reagovat
Firkraag
Reagovat
PISTOLERO

Jablonec to snad za týden dokončí

Reagovat
KingMaster13

Taková zajímavost: Když naposledy Zlín sestupoval, tak taky hrál poslední kolo v Jablonci a ten tehdy jeho sestup pečetil

Reagovat
Imos

Já bych se zas nedivil, kdyby Červenka Peltovi zavolal a nějak to vymysleli, Zlín když vyhraje tak nemůže sestoupit přímo

Reagovat
KingMaster13

A má pro Peltu smysl udržet v lize Zlín?

Reagovat
Imos

Určitě, Mírovi jde jen o cenu, takovej tkáč za hubičku třeba

Reagovat
eleven11

Viktorka!

Nakoniec ešte môžeme skončiť na piatom mieste

Reagovat
monty25

Maaarek Nikl!

Reagovat
ratusek

příští sezonu už minimálně baráž a tu další postup

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele