Fanoušek kvůli rasismu vůči Balotellimu nesmí pět let na sport

09.01.2020, 18:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (118)

Přidat komentář
Vsadim gule

Dal bych minimálně 10 let. To už by víc nasr*lo

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik bys dal za normální sprosté urážky typu "tvoje matka je děvka" apod.?

Reagovat
Stannis Baratheon

Pokutu, černochovi doživotí.

Reagovat
Vsadim gule

V Anglii můžeš za rasistické urážky dostat doživotní zákaz na fotbal. V Itálii se to děje pořad a dokavad budou slabé tresty, bude se to opakovat stále

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně přísný, pro ty fanoušky je to smysl života. Navíc za urážky "pičo, jdi do prdele, jak to hraješ, čuráku" se nedostává nic. Prostě proč zrovna za rasistické urážky je takový trest?

Podle mě proto, aby se umlčeli běloši, co odmítají přijímání migrantů a nemají zájem se stát menšinou ve vlastní zemi. Snaží se vytvořit atmosféru strachu, aby lidi nemluvili o zločinech migrantů a nezjistili, že jsou určeni k likvidaci

Reagovat
smazaný uživatel

Wau...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak funguje to tak. Vždyt v Německu lidé demonstrují proti vraždě spáchané migrantem a jsou označeni za nácky, mediálně lynčováni a vyhazováni z práce. Vždyt to je přece absurdní - kde to žijeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom bude.

Reagovat
LokoLFC

a demonstrují i proti vraždě spáchané němcem? pokud ne, tak ano, jsou rasisti

Reagovat
stuff

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se berou dementi jako ty? Že jseš z Prahy?

Lidi jsou zoufalí, bojí se o své životy a zdraví, vadí jim to věčné obtěžování, vraždy, znásilnění, nedodržování základních společenských norem, tak jsou rasisti. Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem. Další předsudky od tebe… Zbytek nemá cenu komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Předsudky jsou dost užitečné - třeba nechodit do cikánských čtvrtí ti zachrání peněženku

Statisticky to bylo nejpravděpodobnější Měl by ses tam přestěhovat, tam už jsou na černochy a Araby zvyklí, chrání je tam apod. A určitě jen náhodou tam mají nejvyšší zločinost v zemi, to s tím vůbec nesouvisí

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, je to možný, že tam někdy bydlet budu, Praha je krásný město. To, že tam jsou zvyklí na cizince, je jasně pozitivní, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, přináši jim to vyšší kriminalitu. Drogové gangy tam jen kvetou, bezďáci všude na lavičkách, zácpy, feťáci apod. Já tam studoval pár měsíců a řekl bych, že Pražáci nemají pud sebezáchovy.

Asi čím vyšší blahobyt, tím větší degenerace

Reagovat
smazaný uživatel

Což nikde jinde není, že? A jinak, větší kriminalita u lidí na okraji společnosti je normální, to, že se do této situace kvůli nám bílým dostala velká část cikánů, je věc druhá.

Reagovat
LokoLFC

Kašli na něj, je to evidentně idiot, co volí SPD a má plnou kebuli předsudků.

Reagovat
Lech

Nevim co cigosi v praze, ale ti ve vesnicich serou na nas bile, bydlijou a shlukuji se mezi sebou samyma, drogujou, nasili na dennim poradku a za tohle muzou bili? To fakt ne. U nich imo zacina problem uz v detstvi, kdy se rodice nestaraji o sve parchancata protoze jejich rodice to taky neumeli. Nechodijou do skoly, pridavky na obedy deckam prochlastaji a pak decka nemuzou chodit na obedy, ciganskou matku nezajima ze jeji decko ma zameskanych 300 hodin, protoze ona mivala taky tak. A za to muzou bili? S tim bez nekam

Reagovat
smazaný uživatel

No takhle, je to jak říkáš, ti cikáni se chovají, tak jako jejich rodiče, atakdál atakdál… ale ten počátek je v tom, jak jsme se k nim chovali mi. Ono se to teď těžko může nějak zvrátit.

Reagovat
Lech

Sam jsem vyrustal na vesnici o spouste ciganech, na fotbale nam rikali brazilie. Oni byli vzdycky super. Problem je co se tyka nejakych povinnosti (u dospelych, rodicu). Moje mama je reditelka ZS o 50 deckach, ne o 500, a tech cigosi tam vzdy bylo mraky. Tech zkusenosti jsou miliony a kazdy den pribyvaji a faktem je, ze lidi z prahy nebo vetsich mest, nebo i tech co s cigosema nejak souciti ale v zivote s nima prisli do kontaktu jen skrz prsty nekde v parku nebo ja nevim kde, maji zcestne, nerealne a nesmyslne nazory co se cigosu a jejich problematiky tyka. Ted nemluvim o tobe. Sam jsem delal rok asistenta cigankovi v 1.tride a strasne jsem si ho zamiloval. Nejvetsi problem jsou ale rodice. To decko s tema pravidlama nema problemy v tom mladsim veku, oni pozdeji zjistiji od svych rodicu ze je ok mit vsechno na haku a jen lhat a vymlouvat se, v tom je problem. Oni jsou tvarni, ale nesmi mit vzory ve spatnych lidech, hlavne ve spatnych rodicich. Jen dodam ze babka brala 36k na 3 decka a stejne dluzila kam prisla, hygiena decek 0,starost o uceni 0, o dochazku 0, a takovych je mraky. To tema cigosu je velke a vic nad tim casu travit asi nechcu, protoze stejne na EF nikdo nic nezmeni, jen mi vadi nazory typu ze my bili je nechceme zaclenit mezi sebe atd. To by se hodne lidi co tohle z prahy rikaji divilo, kolik jich pracuje mezi nama bilyma a jsou sikovni. Ono se ale stejne driv nebo pozdeji, projevi ta jejich divokost, kor kdyz zijou ve smeckach. Nejdal to cigos dotahne tak, ze je sam slusnej k druhym, uctivy a snazi se. Tady nemuze prijit zadne "ale", proste lidi je dokazou ocenit, ale oni sami musi chtit se osamostatnit a zit oddelene od cigosu samotnych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli nám bílým?

Jinde není v takové míře. Jejich kriminalita je prostě vyšší. Je to smutné, ale je to tak. Taky bych byl radši, kdyby byli mírumiovní

Reagovat
smazaný uživatel

A doteď se sociologové tak složitě snažili zjisti, kdo jsou rasisté. Tohle vypadá na průlomovou pomůcku.

Reagovat
LokoLFC

bože ty jsi debil

Reagovat
smazaný uživatel

Demonstraci proti vraždě považuješ za rasismus a ostatní budeš označovat za debily?

Reagovat
Andis

Je to proto, že čurák může být jak bílej tak černej, stejně tak do prdele můžeš poslat oba. Ale Negr, opice atd. ...to je může být jenom černoch. Je to vlastně způsob diskriminace, je to stejný jako kdyby nadával postiženým. Je to jenom určitá skupina lidí která se liší (černoši) a ty použiješ nadávky určitěné výhradně pro ně (negr). Samozřejmě to, že za několik desítek let, začne být z bělochů v Evropě menšina je fakt, který prostě nastane. Vlastně my se staneme určitou skupinou, která bude odlišná, než většina.

Reagovat
Rarášek

Trest smrti.

Reagovat
Spalovač šancí

3x zdrávas Maria a 4x otčenáš

Reagovat
ratusek
Reagovat
snuff24

Já bych ho poslal na pole ať si to taky zkusí ...karma je zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si zkusí co? Balloteli snad někdy dřel na poli? Balloteli má mnohem lepší život a vsadil bych si že zažil víc rodičovský lásky, než tenhle nýmand... a předci tady toho nýmanda jako byli moci páni? Chceš říct, že naši předci neobdělávali pole a nebojovali v nesmyslných válkách a nesloužili pánům?

Tohle mě dostává jak každej vytasí jací jsou černoši chudáci a nějak opomene použít mozek a dát si do kupy, že většina našich předků byli nevolníci.

Reagovat
Stannis Baratheon

A za kolik to má Balotelli za tu provokaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Totalitní praktiky. Kdyby ho urážel normálně sprostě, tak to nikdo řešit nebude. Dokonce i kdyby tam hodil dýmovnici, tak takový trest nedostane.

Doufám, že bojovníci proti rasismu jsou spokojení - tohle se bude stupňovat. Prostě ty černochy milujte, nebo držte huby. Až do okamžiku, kdy se stanete menšinou ve vlastní zemi - pak už nebudete moc nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Totalitní praktiky✔️

Debilní přirovnání ✔️

Statistiky… coming soon

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Černoši mají 7x větší zločinnost v ČR než Češi. Boj proti rasismu má sloužit k umlčení všech, kteří by si chtěli časem stěžovat na jejich zločiny - stejně tak, jako to fnuguje na Západě.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že na Vysoké škole života se začala vyučovat statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika nuda je, má však cenné údaje. Neklesejme na mysli, ona nám to vyčíslí.

Reagovat
Shevchenko

Zase ty

Reagovat
DieryVonry

Reagovat
Hokaido

Nereagujte na toho dementa, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereagujte na toho semena, prosím.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to zkusím znova, třeba mi to tentokrát nesmažou.

Nezastávám se těch debilů, co to dělají. Jenže o tom to právě je, jsou to většinou naprosto jednoduchý stvoření, a je jich tolik, že nějaké velké pokutování a zákazy nebo dokonce vězení nemůžou dlouhodobě snížit stav rasismu ve světě.

Mělo by se preventivně zapracovat na tom, aby se oběti necítili tolik poškozené, tedy na jejich psychice. Je to sice minimum co se pro to může zatím udělat, ale pro začátek dobré. Když si začnou uvědomovat, že by sami neměli dávat najevo, že svou barvu kůže berou jako svou slabinu, tak to pomůže jim samotným a některé tyto jednoduché (myslím ty rasistický debílky) jedince to přestane bavit. Kdežto když se napaří pokuta, potencionálním obětem to moc nepomůže, protože se pod nátlakem budou cítit v neustálém útoku od rasistů a rasismus uvidí téměř všude, což s sebou hlavně nabalí další věc, a to, že rasisti se budou ve své sociální bublině dále utvrzovat ve svém názoru, ba dokonce se objeví sem tam i noví jedinci.

Sice to zní hezky, rasista dostal pokutu a nemůže na stadion, ale pomůže to jen u toho konkrétního případu. Ve skutečnosti je to ale cesta do pekla dlážděná dobrými úmysly, jelikož to bude mít do dlouhodobého hlediska přesně opačný efekt a zabránění rasismu ve společnosti to nepomůže, naopak spíše uškodí.

Reagovat
milanista9

Takže navhruješ rasisty označkovat veřejně jako "naprosto jednoduchý stvoření"?

Nebo jsem to pochopil špatně. Navrhuješ na stadion dál pouštět rasisty ale už černochy ne, protože můžou být psychicky slabší? Tak ty máš vypatláno jako totální debil. Psychicky slabší jsi ty a to jen protože, většina těch "psychicky slabších" o kterých mluvíš nemá péro dvacet čísel dovnitř jako ty mindráčku.

Reagovat
Stannis Baratheon

Kde jsem napsal, že bych na stadion nepouštel? Mindráček máš pravděpodobně ty, když musíš hned bezpředmětně napadat. Vyložil sis můj text po svým, co se dá dělat no.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by si navrhl to dělat s rasisty jiné než bílé rasy?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jakože myslíš to, když černoši hučí na bělocha? S ním to většinou nic neudělá, a tak je to ani nebaví a nesetkáváme se s tím proto tak často. A to je oč tu běží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná se s tím nepotkáváš, ale potom je tvoje jakákoli teorie k hovnu, naprosto tendenční a vlastně i rasistická, takže ji spal.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

njn když nemůžu být rasista tak si nenechám ani rasisticky nadávat to je jednoduchá matika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně tvrdý..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Detective

Tak vim, že je to čtk, ale chybí mi tam kdo a na jakym základě ten trest vynesl. Protože fakt nevim jak mu můžou zakázat jít třeba na basket v Nymburku nebo cokoliv podobnýho.

Reagovat
Salfovic

Tak ta vymahatelnost se rovná skoro nule. Podle mě bude dál chodit i na Veronu

Reagovat
Nebelung

Takto obecně to samozřejmě uhlídat nejde. Když se to ale dělá jen třeba na konkrétní tým, tak se musí v době konání zápasu hlásit u probačního.

A nevim, jestli to není teritoriálně omezeno. Stejně jako když u nás dostaneš zákaz řízení, tak v zahraničí můžeš vesele jezdit.

Reagovat
Nebelung

Teď jsem četl článek, tak beru teritorialitu zpět

Reagovat
mistr129

Hlavně třeba když něco provede znova, tak dostane o něco větší flastr ještě za porušení tohohle.

Reagovat
REPLIKATOR

Jak to budou kontrolovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy v deň zápasu sa pôjde v čase výkopu hlásiť na policajnú stanicu. U poldov pozrie prvý polčas, potom ho pustia. Záver druhého plus nastavenie už pozrie doma.

Reagovat
Detective

Jak to resi zakaz vstupu na sportovni akce v cely evropsky unii?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi miestoprísažne prehlásil, že chodí len na futbal, konkrétne iba na Hellas.

Reagovat
Azazelo RD

Asi bude v rámci hlášení se na stanici po dobu všech sportovních utkání v unii na té stanici bydlet.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Policejní stát

Reagovat
Firkraag

Týjo, takhle zadarmo sledovat fočus, to je vlastně docela dobrý, ne?

Reagovat
lampas

Nevím proč se pořád musí dělat rozdíly mezi černými a bílými, snad jsme všichni lidi, jenž jednou chcípnou a před Bohem si pak budeme rovni. Tak nechápu, proč někdo dělá z černochů kastu vyvolených na kterou se nesmí člověk ani křivě podívat. Tohle je totiž skutečný rasismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ses bilej, tak ses bilej. Ses cernej, tak ses cernej. Proc by se melo klickovat, proc by se mely vymyslet jiny nazvy? Proc by vubec nekoho melo urazet to, jak sam vypada? Vzdyt je toto samo o sobe uz postaveny na hlavu.

Reagovat
LokoLFC

Takže když na někoho řvou "negře" a dělaj opičí zvuky, je to ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentni clovek si rekne, ze jsou to blbci a nebude to resit.

Blb to zacne resit, odvolavat se na rasismus a delat ze sebe obet jak z #meetoo.

Reagovat
LokoLFC

Neřekl bych, že je blb ten, kdo to řeší. Ohradit se proti rasismu je prostě na místě. Rasismus na sportovní klání a do běžného života nepatří. Když si vezmu, jak dělali ti idioti opičí gesta na Freda a v týmů maj x černochů. Na takové lidi je potřeba ukazovat a né je ignorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj prispevek ukazuje, ze nejde ani o rasismus, ale pouze o blbce, co nadavaji vselijak mozne souperi. Rasistovi by vadila tmava plet i u sveho hrace.

Ale zase k jadru problemu, proc nekoho pohorsuji opici gesta? Pro me clovek, co je dela, je idiot na prvni pohled. Proc to nekoho pohorsuje? Nemyslim tebe, ale myslim konretne toho cernocha. Jakej je vubec duvod, ze by ho to melo pohorsovat? Ptal ses nekdy nektereho z nich?

Nikdo nedela v dnesni dobe z cernochu otroky, nikdo jim neublizuje, maji se nejlip v historii. Proc si vytvaret svoje vlastni traumata? Nekdy staci porazit ten rasismus ve sve hlave a zacit myslet jinak. Tam je to reseni. Omilani a breceni nad tim, ze ti delaji toto a ti zase rikaji toto ocividne nefunguje, protoze lidi si budou vzdy delat a rikat, co chteji, pokud tedy chceme mit zaroven svobodu slova.

Reagovat
LokoLFC

Nikde jsem necetl, ze by se z toho Fred a spol. hroutili, takze to berou. Nelze ale pak mavnout rukou a delat, ze se nic nestalo. Podobni mentalove nemaj na fotbale co delat.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Podobnou otázku si pokládám pokaždý když vidím libovolný černošský film z USA kde je oslovení "hej ty bílej" apod. úplně normální

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je sileny, v cem je jako horsi urazka "negre" nez "kundo zasrana", coz rvou fanousci bezne na souperovi hraci?

Me proste vadi tato ubrecenost "dotcenych" mensin, proc to proste neprejit? Proc si nerict, tak at na me ty blbci krici, ja jsem milionar, ja jsem ten v pohode. Tak jsem cernej, cernej jsem se narodil, no a co? Proc resit to, ze nekdo ukazuje, ze jsem cernej, kdyz jsem cernej? Je to proste cely postaveny na hlavu Proc se chovat jako ubreceny maly dite, ktery nedokaze prejit takovou malickost? Proc tohle vubec nekdo podporuje?

S udajnym "rasismem" se totiz nejlepe bojuje ignoraci stejne tak jako u jinych "urazek", ci narazek. Jen cernosi a ostatni podobne skupiny musi mit privelegia a dokonce bojovniky za jejich urazenost, kteri si mysli jaky konaji dobro.

Reagovat
ratusek

Reagovat
r.mrazik

Achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Něco na tom je. Ale holt taková je doba. A bude hůř.

Reagovat
Lech

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
LokoLFC

ne, ignorací opravdu nejde s něčím bojovat, jakmile se totiž přestaneš proti takovému chování vymezovat, přijme se za standard... když na tebe budu denně řvát na zastávce "ty kundo zajebaná", budeš to s klidem přecházet?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz na me budes rvat toto na zastavce, tak si reknu, ze mas asi dusevni poruchu a blazny nema smysl resit.

Reagovat
LokoLFC

Jasně, o tom nepochybuju.

Reagovat
Hokaido

Ignorací se dá bojovat jen krátkodobě a s ne příliš velkým problémem. U věci jako rasismus to fungovat nemůže, to snad pochopí i dvanáctileté děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus, tak jak ho vnima soucasna spolecnost, zejmena mravokarci, je v soucasne podobe jakysi dogma. Chce to kompletni zmenu mysleni a pristupu spolecnosti, pokud se chce spolecnost i v teto veci posunout dal.

Vytvaret chudinky, ktery rozhodi kdejaky slovicko, proste neni reseni. To se muzeme brzo dostat do extremu, kdy radeji nebudeme mluvit vubec.

Podle me je totiz problem v tom, ze nejvetsi rasisti jsou ve skutecnosti sami cernosi. Je to o nastaveni mysleni. Cernosi sami musi prestat resit to, ze jsou cerni. Pak se pujde posunout dal.

Reagovat
Lech

Reagovat
LokoLFC

Představa je to krásná, ale takhle svět nefunguje. Ignorací se proti většině věcí bojovat nedá. Kde bereš jistotu, že když teď řve rasistická gesta 10 lidí na stadionu, tak se k nim pak nepřidá dalších x, jelikož vidí, že za to žádný postih není. Tímto so bude rasismus krásně pěstovat i do budoucna. Děcko zapne v televizi fotbal a uslyší, jak stovky lidí řvou "černá svině".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad to nepochopils, nejde vubec o to, aby to nervali, to je na tom to irelevantni. At si to rvou, ale nesmi me to urazet. Ta zmena, pokrok zacina u sebe. To, jestli me to urazi nebo ne, je pouze v me hlave. Kdyz si to v hlave spravne nastavis, tak ti to bude uplne jedno. At si rvou.

A naopak nekteri sportovci dokazou "nenavist" tribun i zuzitkovat, protoze je to namotivuje k daleko lepsimu vykonu. Treba krasne to ukazoval tenista Medvedev na US Open, kde ho jako Rusa na americke pude neprilis prekvapive vzdy totalne vypiskali, a to je neco, co v tenisu u daleko ukaznenejsich divaku, vubec nebyva zvykem. Jeho to vsak tak namotivovalo, ze malem ve finale porazil i Nadala.

Reagovat
LokoLFC

Ok, evidentne mame oba jiny nazor. Rozumim ti, co mi sdelujes, ale ty lidi je treba trestat a tvrde.

Reagovat
xhejl

lol, ne Fakticky je teda rozdil ten, že kdyz jses kunda zasrana a nekdo ti za to nadava, tak si za to zpravidla muzes sam a muzes s tim treba do budoucna i neco delta. Kdyz jsem 'negr', tak to uplne neni tvoje chyba a nevim, jak se to da napravit. Mozna se jen vydrhnout kartacem, nevim...

Jinak to s tou ignoraci je super. Mozna to nekdo měl rict tem cernochum, co je jeste v 60. letech nenechali sedet v buse nebo nepustili na normalni hajzl. Ze kdyby to ignorovali a tvarili se, ze pohoda, tak to zmizi...

Vlastne i ti zidi mohli byt v pohode, kdyby toho Hiltera proste odignorovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to napravit nebo vyresit? Musi prestat resit to, ze jsou cerni. To je prece uplne jedno. Problemem je, ze nejvetsimi rasisty jsou oni sami. To cernosi se citi menecenni.

Jakmile to prestanou resit, tak je nemuze urazit ani slovo negr. Tak jednoduchy to je, ve zmene mysleni.

Ale bohuzel spolecnost jde opacnym smerem. Utahuje sroubky.

Reagovat
LokoLFC

Nejsem si jistý, že my se dokážeme do nich vcítit. Vem si, že od mala se třeba cikánům ve škole říká "černá držko" atd. Společnost je automaticky odsunula na její okraj a posmívala se jim. Lidé nejsou stroje, mají emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vis, jak od mala rikaji oni ostatnim? "Bila hubo" a to je jeste ta z mirnejsich nadavek.

Ono zrovna cigani/cikani/romove (zcela zamerne ve trojverzi, protoze nekoho urazi jedna varianta, jineho druha varianta a nekoho to, ze mu reknete rom, pritom on se citi byt hrdej cigan) jsou kolikrat vuci vetsinove spolecnosti daleko sprostejsi a "rasistictejsi". Staci procist par jejich diskuzi na nektere ze socialnich siti.

Me treba "bila hubo" apod. vubec neurazi, skoda ze to nefunguje i naopak. Tebe by to treba urazilo?

Znam jednoho kamose cigana*, dela jako barman a na cigany* nadava. Cim to bude? Je zvlastni, ze kamose ta "zla" spolecnost na okraj neodsunula.

Jinak je problem zejmena v tom, ze od mala je jim predsouvano, jak je ostatni gadzove utlacuji. Rodina detem pote vytvari takovej svet, kde oni jsou hrdi cigani a ti spravni, kdezto gadzove jsou spatni, co je nemaji radi a je treba se od nich separovat. Kdyz s tim pocitem zijes od mala, tak te to urcite poznamena a snazis se pak automaticky hledat viniky okolo a brat si snadno to, co ti ti druzi "dluzi". S timhle je potreba pracovat, aby to takto nevnimali. Ale je to opet jako se vsim o tom, ze je vzdy treba zacit u sebe a zejmena v nastaveni sveho vlastniho mysleni.

* doplnte si vhodnou neurazlivou variantu z nabidky: cigan/cikan/rom

Reagovat
LokoLFC

Me se teda za barvu pleti nikdo nikdy nesmal. A to pochazim z Mostu, kde je cikanu opravdu hodne. Naopak, byl jsem x krat svedkem toho, jak parta naglu na cikany ceka po skole, aby je mohla zbit. Jinak to, jak funguje cikanska mentalita a predavani "zivotniho mysleni" je pribeh sam pro sebe no.

Reagovat
Kaka14

Tak v AC sa zacinaju zameriavat na dlhodoby projekt , kde Allegri by bol vhodny trener od leta ... A vsetc hracii su napredaj, krorich vykony nezodpovedaju platom , cize okrem: Ibrahimoviča, Donnarummy, Leaa, Theo Hernandeza, Bennacera a Romagnoliho.

Super toto potrebujeme, bal som sa, ze zacneme predavat, tych co maju najvacsiu hodnotu

Reagovat
Kaka14

Odchodu, ktore su uz skoro dohodnute : Caldara -Atlanta, Boriny - Verona, Reina - Aston Vila, Rodriguez - Fenerbahce, Piatek - Tottenham

Prichod 1 -2 obrancov + do utoku mozno Politano

Reagovat
Gazdo

Ako sa zatial inak dari Leaovi? Ma na to?

Reagovat
Kaka14

talent, techniku, rychlost ma .... sance si vypracuje, len ich nevie premienat .. hadam toto prekona cim skor a Zlatan mu v tom pomoze

Reagovat
celestial-

Toho Allegriho máte istého, resp. sa o ňom rozpráva, alebo je to len nejaké túžobne prianie?

Reagovat
Kaka14

zatial prianie Bobana a Maldiniho.... ponukaju (alebo mu len ponukne) mu dlhodoby projekt v style Fergason

Reagovat
cresposuper

Kessie za Politana? Preco nie Do 352 sa hodi, verim, ze by ho Conte ozivil, a radsej jeho nez predrazeneho Vidala.

Reagovat
Kaka14

bolo by to prospesne pre AC aj Inter ako za starych cias

Reagovat
Nuno čomes

No nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna mezi AC a Interem, no zajímavé. Pamatuje si někdo na poslední takovou výměnu?

Reagovat
cresposuper

Cassano-Pazzini bola super vymena

Reagovat
snuff24

a kolik za nás dal golů ten Cassano ? nebo proč byla tak super

Reagovat
Votas

10 gólů v 39 zápasech. O gól víc než v té sezoně Milito. Vzhledem k Pazzinimu si taky myslím, že jsme z té výměny vyšli líp. Já si Antonia docela užil.

Reagovat
Votas

Jinak teda ta sezóna byla strašná...teď jsem si připomenul výsledky a to byla fakt hrůza. Nějakým obranným mechanismem jsem to už úplně vytěsnil a jediný, co si pamatuju je, že to Cassano celkem táhl a nikdo ho nedostal od míče...

Reagovat
cresposuper

Za 39 zapasov mal bilanciu 9+15 Pazzini mal u nas jeden dobry polrok, ale inak bol Cassano po futbalovej stranke niekde inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano byl velkej špílmachr, ten bavil i mimo fotbal.

Reagovat
Kaka14

tak ja si pamatam z pohladu AC najlepsie vymeny s Interom : Andrea Pirlo za Andres Guglielminpietro a Clarence Seedorf za Francesco Coco

Reagovat
smazaný uživatel

No to už je nějakej ten pátek, ale slušná výměna.

Reagovat
smazaný uživatel

A pomyslel někdo na Italy? Co chudáci Italové

Vždyť přichází o národní tradici, vždyť oni nadávají všem do všeho dokonce i mezi sebou se mají takhle moc rádi. Kvůli tomu že má ještě někdo jinou barvu kůže, tak budou tvrdší tresty? Kde tohle skončí tohle je zločin! Je to krádež, krádež italské kultury

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele