Evropská liga - souhrn prvních zápasů čtvrtfinále

01.04.2010, 23:06, aktualizováno 01.04.2010, 23:06
Komentáře a souhrny
S prvními zápasy čtvrtfinále Evropské ligy budou spokojenější spíše hostující kluby. Nejlepší výsledek do odvety uhrálo Atletiko Madrid, které si z Valencie veze remízu 2:2. Ve třech zbývajících duelech vyhráli domácí pokaždé 2:1...

Fulham FC - VfL Wolfsburg 2:1

01.04.2010 21:05

Góly: 60. Bobby Zamora, 63. Damien Duff - 89. Alexander Madlung

Zbytečná komplikace, které by mohli Londýňané příště pořádně litovat, tak bychom mohli pojmenovat Madlungovo snížení na konečných 2:1 pouhou minutu před vypršením řádné hrací doby. Poněkud bezzubý Wolfsburg si tak z Anglie veze domů velmi přijatelný výsledek.

Obhájce německého titulu sice opět na piedestalu nestane, avšak v posledních deseti zápasech prohrál jen jedinkrát, takže se od něj dnes hodně čekalo. Především pak od zabijáckého dua Grafite-Džeko. To samo si ale žádnou pořádnou šanci nevypracovalo, spoléhat se muselo spíš na soupeřovu nedůslednost. Ve své kůži nebyl hlavně Hangeland, který jednou míč úplně minul při snaze odhlavičkovat ho do bezpečí a dal Džekovi příležitost skórovat. Ten byl ale natolik zaskočen, že touto nabídkou pohrdl. Zato na opačném konci barikády Zamora řádil přesně tak, jak má ve zvyku. Skóre však přesto otevřel až v 59. minutě, když přebral pas od Gery, na hraně šestnáctky si vydobyl ideální palebnou pozici a dokonalou střelou překonal Benaglia.

Hned za čtyři minuty se v pokutovém území soupeře zase k míči dostal Zamora a bylo zle podruhé. Tentokráte zády k brance nabil Duffovi, který už z dvanácti metrů parádní ranou zvýšil na upokojujících 2:0. Fulham se tedy na přelomu druhé a třetí třetiny utkání konečně dostalo toho, po čem prahnul celý první poločas nepoměrně více než protivník. Domácí totiž i před přestávkou párkrát zahrozili, ale ani Zamora z většího úhlu ani později Dempsey recept na vstřelení branky zatím nenacházeli.

Nicméně Cottagers se pak dvoubrankovým vedením spokojili a soupeři začali dovolovat kombinace i v těch nejnebezpečnějších prostorách. To se pochopitelně nemělo stát. Grafite se střídajícím Martinsem ještě své šance sice spálili, ale v 89. minutě to přeci jen přišlo. Misimovič nejprve rozehrál roh na krátko, míč se k němu ovšem hned záhy vrátil a on ho nakopl přesně na hlavu neomylného Madlunga.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Standard Lutych 2:1

01.04.2010 21:05

Góly: 42. Mladen Petrić (pen.), 45. Ruud van Nistelrooy - 31. Dieumerci Mbokani

Jak už je u Hamburku v Evropské lize zvykem, padaly branky chvíli před přestávkou mezi poločasy. Zatímco v Anderlechtu vedení ztratil, tentokrát si proti dalšímu belgickému týmu vytvořil díky dvěma brankám v samém závěru první půle těsný náskok do odvety.

Hned první vteřiny nabídly hřmění domácích fanoušků, když se po pouhých osmi vteřinách dostal do vápna van Nistelrooy a byl zřetelně přidržen Ramosem. Píšťalka rozhodčího však zůstala němá. To bylo bohužel až do třicáté minuty vše zajímavé. Pro německé diváky navíc právě po půlhodině hry přišel rohový kop Pocognoliho, na který si naběhl Mbokani a nikým netísněn usměrnil svou hlavičku za bezmocného Rosta.

Po šesti minutách mohlo být srovnáno, když z velké dálky vystřelil nizozemský kanonýr. Jeho pokus ale pouze rozezvučel tyč a překvapený Pitroipa nedokázal míč před odkrytou brankou zklidnit. Chvíli poté Pitroipův střílený přízemní centr vyrazil Rost přímo k van Nistelrooyovi, který bez přípravy míč netrefil dle svých představ a z dobré pozice branku minul.

Jenže za další dvě minuty se Pitroipa vřítil do vápna znovu, přepadl přes nohu Camozzata a uslyšel penaltový hvizd sudího Atkinsona. K exekuci pokutového kopu se postavil levák Petrić, a zatímco Bolat skákal k tyčce, poslal míč po zemi doprostřed branky.

Zdálo se, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu, ale půlminuty před vypršením první půle zamířil do vápna svůj polovysoký centr Aogo, na který si naběhl dravý van Nistelrooy a střelou z první přes Ramose nedovolil Bolatovi míč vytlačit mimo tři tyče.

Druhý poločas už tolik zajímavého, jako posledních patnáct minut úvodního poločasu, nenabídl. V 63. minutě si Pitroipa narazil s Petrićem, ke kterému se míč vrátil před vápnem, aby pohotovou střelou zamířil vedle branky hostů.

První, obrovskou, ale také poslední šanci na vyrovnání měli Belgičané pětadvacet minut před koncem. Po chybě Zé Roberta dostal fantastický lob za obranu do vápna Mbokani, který taktéž parádně hlavičkou přehodil brankáře Rosta. K jeho smůle se míč odrazil od břevna ven z branky. Mladý útočník se sice ještě prodral k dorážce, nicméně z úhlu bránu netrefil.

Čtyři minuty před závěrečným hvizdem mohl rozdíl do odvety navýšit obránce Demel, kdyby jeho hlavičku výborným zákrokem nezachytil Bolat. Druhý zápas, který se odehraje již osmého dubna v Lutychu, tak zůstává otevřený stejně, jako duel Fulhamu s Wolfsburgem, ze kterého vzejde semifinálový soupeř pro vítěze této německo-belgické bitvy.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 2:2

01.04.2010 21:05

Góly: 67. Manuel Fernandes, 82. David Villa - 59. Diego Forlán, 72. Antonio López

Utkání velmi bohaté na góly bylo k vidění ve Valencii, kde domácí remizovali s Atlétikem Madrid 2:2. Španělské derby se ale "rozjelo" až po hodině hry, do té doby žádná branka nepadla. Přitom šancí ke skórování bylo nespočet.

Ve 20. minutě pak musel domácí gólman Sanchéz zasahovat proti hlavičce Domíngueze, o pár chvil později Sanchéze sice ranou z dálky překonal Simao, jeho pokus se však zastavil na tyči. V permanenci ale musel být i brankář hostů David de Gea, kterého se pokoušel překonat Fernandes. I přes mnoho šancí na obou stranách tak skončil první poločas bez branek.

Přesně po hodině hry se skóre měnilo poprvé. Aguero s Forlánem se vydali do bleskového protiútoku, prvně jmenovaný zatáhl míč po křídle a přihrál jej Forlánovi. Ten měl jednoduchý úkol, z hranice malého vápna dopravit balón do odkryté branky. Valencia se však s tímto vývojem zápasu nechtěla smířit a o sedm minut později vyrovnala. Dalekonosná střela z třiceti metrů z dílny Fernandese se zastavila až v síti - 1:1.

Dvacet minut před koncem to byli znovu hosté, kdo se ujal vedení. Simao poslal rohový kop na hlavu Domíngueze, jenž jej prodloužil na Lópeze a ten chytře hlavou přeloboval vybíhajícího gólmana Sáncheze. Definitivní podobu výsledku dal deset minut před závěrečným hvizdem domácí Villa, který využil přihrávky střídajícího Vicenteho a prudkou ranou prostřelil padajícího gólmana Atlétika.

Utkání tak skončilo remízou 2:2, ale divák si přišel na své. Kromě čtyř branek viděl velké množství šancí a nezbývá tak, než se těšit na odvetu, která je na programu už příští týden.

Více informací k zápasu

SL Benfica - Liverpool FC 2:1

01.04.2010 21:05

Góly: 59. Óscar Cardozo (pen.), 79. Óscar Cardozo (pen.) - 9. Daniel Agger

Liverpool se sice ujal v Lisabonu vedení, jenže pak více než hodinu dohrával bez vyloučeného Ryana Babela. Benfice pak ve druhé půli pomohli dvě penalty, které obě proměnil Oscar Cardozo a rozhodl o výhře portugalského mužstva v poměru 2:1.

Manažer Reds Rafa Benítez sice před zápasem prohlásil, že neočekává nějakou zásadnější pozornost domácích u Fernanda Torrese, ale to se šeredně mýlil. Benfica věděla, jak moc nebezpečný španělský forvard je, a tak Torres schytal několik tvrdých ran. Není tak divu, že Torres byl nakonec stažen, nejen kvůli možnému zranění, ale také aby nedostal žlutou kartu, která by ho vyřadila z odvety.

Zpět ale k zápasu, do kterého vstoupil Liverpool optimálně. V deváté minutě fauloval Steven Gerrarda Pereira a hostující kapitán měl u nohy zajímavou standardku. Míč směřující do vápna propadl až k Danielu Aggerovi, který výstavní patičkou otevřel skóre. Naštěstí pro Liverpool měl na začátku upilovanou mušku Oscar Cardozo, nejlepší střelec Benficy. Ten měl sice minimálně tři slibné šance, ale ani jednu neproměnil. Dalším domácím v šanci byl Ramires, ale hlavičkou poslal Di Mariův centr nad branku. Po půlhodině hry pálil nebezpečně právě Di Maria, těsně nad břevno.

Tlak Benficy zesiloval a napětí se dalo na Estadio da Luz krájet. Vše vyvrcholilo po půlhodině hry, kdy ztratil nad hráči kontrolu švédský sudí Eriksson. Luisao nejprve nevybíravě fauloval Torrese, za co klidně mohl vidět okamžitě červenou. To se ale nestalo a domácímu stoperovi pořádně vyčinil Babel, jenž se s ním vzápětí dostal do potyčky a sáhl mu rukou do obličeje. A Eriksson vše posoudil následně, Luisaovi udělil pouze žlutou kartu, zatímco Babelovi rovnou červenou. Protesty celého Liverpoolu byly k ničemu.

Další žlutý kartónek si vysloužil David Luiz po faulu na Torrese, to přišlo ve 37. minutě. Torres si pak myslel, že se soupeři skvěle pomstil, když dorazil Gerrardovu střelu, ale byl v ofsajdu. Těsně před přestávkou inkasoval žlutou kartu také Insúa a v odvětě nenastoupí.

Během prvních čtyřech minut druhého dějství se dvakrát dostal do nadějné šance znovu Cardozo, ale Liverpool odolával. To se změnilo v 59. minutě. Cardozův trestný kop se odrazil od pravé tyče a když dobíhajícího Aimara složil k zemi Insúa, kopala se penalta. A to byla chvíle pro Cardoza, který se konečně prosadil. V 76. minutě měl velkou šanci Torres, ale gólman Cesar další vedení Reds odmítl. Liverpool za neproměněnou šanci krutě zaplatil za dvě minuty, kdy Di Mariův centr zasáhl rukou Carragher a čtvrtý sudí signalizoval penaltu. K ní se znovu postavil Cardozo a ani tentokrát nezaváhal.

Do odvety si tak Benfica veze slibnou výhru 2:1, ačkoliv určitě bude litovat dalších neproměněných šancí.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (162)

Přidat komentář
smazaný uživatel

RUUUD HSV

Reagovat
Hafna

Benfika ukázala že letos patří k nejlepším týmům v Evropě ;) Jako fanoušek Liverpoolu jsem za výsledek aj rád

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší ubrečenci možná..

Reagovat
Hafna

ten zápas jsem neviděl, jen vím že oba goly dal Cardozo z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom žádná, penalty byli, ale to co předváděli v průběhu zápasu + švédský rozhodčí (pomaličku se rozjíždějící nástupce ovreba)

Reagovat
smazaný uživatel

zas jednou někdo nechce uznat porážku od outsidera!!! I neutrální fanousek by rekl ze vyhra byla zaslouzena!!!! Ou sou Benfica!!! a zhazovat všechno na rozhodčího je stupidní a smutné!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi stupidní, ten rozhodčí byl otřesnej a připiskaval domacim, to neni brečeni ale konstatovani skutečnosti

Reagovat
smazaný uživatel

tyto kecy se vedou po každé porážce!!! Kdy připiskoval??vždyt i penalty byly zasloužené!!! a neustále padání torrese no nezlob se na mě ale ten padal ikdyž ani vítr nefoukal :D

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi ten zápas?ten sudí prostě rovinu nepískal ani náhodou...nevim jestli to bylo úmyslně nebo tim, že stoji jako rozhodči za dvě věci, ale bylo to tak...tady se nikdo na to nevymlouvá, to už se ani nesmí kritizovat rozhodčí po směšném výkonu?

Reagovat
smazaný uživatel

červená...fajn...jejich hráč dostal 2 žlutý a nebyl vyloučenej...to je pak jasný, že Benfica bude v poli lepší, když jí sudí daruje přesilovku.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená výhra to rozhodně nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

james daj si facku:)

Reagovat
Arbiter

L'pool zase ztratil, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by se neslo divit, kdyby to byla jejich konecna

Reagovat
smazaný uživatel

Damien se u Cottagers rozehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jinak chtěl bych se zeptat, jak je to s tou spokojenosti- kdybych já prohrál, tak bych moc spokojený asi nebyl...

Reagovat
Hafna

tak já se bál aby Liverpool neprohrál třeba 0:2 nebo 0:3 ;) 1:2 je pro odvetu solidní

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ve vyřazovacích soubojích je to trošku jinak než v lize, ale to ti určitě tatík vysvětlí...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skôr je to do plaču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Cottagers.

Reagovat
tomasinho

No v závěru si to celkem posrali, 2-0 by byla paráda, takový zbytečný gol.

Reagovat
hefy

Já nevim, hráli proti Německému mistrovi a vyhráli. Co víc si přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nulu na konte...ich môže stáť postup, podľa mňa aj bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže o tu nulu na konci se připravili tím, jak začli zmatkovat

Reagovat
hefy

Já se na to nedíval, protože sem na to samozřejmě zapomněl, ale zas trochu velký oči, ne? Je vidět, že ty zkušenosti z pohárů chybí a tady se to očividně prokázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Semifinale : Hamburk-Wolfsburg a Atletico-Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pěknej výsledek, teď jim doma ukážeme jako Lille

Reagovat
irik

Fulham byl lepší, proto vyhrál, ovšem 2-1 je do odvety postupový výsledek .

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Benfica!!!S takovou je šance i na Anfieldu, ukažme těm hlavám nadutým, že jim budou sraženy ty hřebínky na hlavách at vidí, že se Benfica vrací v plnné síle do celosvětového fotbalu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plnou sílu si představuju trochu jinak. Navíc bude pěkná pokuta od Uefy

Reagovat
smazaný uživatel

jak si představuješ plnou sílu prosím tě? Benfika je teď naprosto perfektní mužstvo, pokuta od UEFY je to poslední co jim může kazit radost

Reagovat
smazaný uživatel

treba podle me dava tym v plne sile pekne goly ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodči byl dobrej šašek (ale penalty piskl v pořádku, zbytek byla ale komedie)...na Anfield road je přejedem...

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas takový šašek nebyl, to zas nee

Reagovat
papanegra

Reagovat
Jardin

Komentář po faulu na Torrese:,,Za tuhle sekačku by se nestyděl ani Béda Trávníček."

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo parádní:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ten se poved

Reagovat
smazaný uživatel

Omieľate Švéda, nepískal to Hansson?

Reagovat
tomasinho

Kdo ví, já jsem se radši nedíval

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fu...

Reagovat
terry

Reagovat
Godwinson

teď prskaj, ale co by před zápasem kucí Liverpoolský za 2:1 dali :))))

Reagovat
tomasinho

Já jsem spoikoje, zápas jsem neviděl, ale v 10 hrát hodinu a prohrát o jeden gól je slušné. Doma je zničíme stejně jako Lille.

Reagovat
Godwinson

nejspíš jo, ale s jistotou nelze nic tvrdit :)) víš, jak to je ... takovejch překvapení je ...

Reagovat
Arbiter

pro mě by to teda překvapení nebylo...

Reagovat
Godwinson

neslovíčkař, achjo ...

to bylo obecný 'překvapení'

Reagovat
Arbiter

vzhledem k průběhu l'poolske sezóny by to nebylo ani obecné překvapení...

Reagovat
smazaný uživatel

překvapení bude, když portugalci nedostanou bura...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

ty seš natvrdloň, že to snad ani neni možný :)

on napsal, zničíme je ... já mu napsal, takovejch překvapení je ... když počteš mezi řádky, je to jasný, ale už to neřeš, nebaví mě rozvíjet takový debaty a je to zbytečný, mimo to jsem Benficu taky tipoval jako postupujícího ...

Reagovat
fantomas

Duffy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Looserpool byl pěkně zaříznutej

Reagovat
Tsigi

Dobrý výsledky. Doufám v postup Vale, Benficy, Hamburgu a Wolfsburgu a myslím, že to je reálný

Reagovat
Tsigi

oprava přeju Lutychu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš dobrý vkus.

Reagovat
Tsigi

teda klíčová je pro mě už jen ta Benfica, který velký úspěch strašně přeju

Reagovat
irik

Liverpool na Anfield Road Benficu ztrapní, dnes FCL ztrapnil rozhodčí ...

Reagovat
terry

Myslíš LFC?

Reagovat
irik

jo

Reagovat
Tsigi

taky možné, ale Benfica už letos s Evertonem ukázala, že je schopná vyhrát v Liverpoolu a jen budu doufat, že to zopakují

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ještě lepší vkus než jsem si myslel. Já taky přeju celkové vítězství v Benfice. Konečně po letech strádání složila tým, který hraje výborný fotbal a má výsledky. Je tam spousta zajímavých hráčů.

Reagovat
Tsigi

prostě Benfica je portugalská jednička a konečně jsou zpátky tam kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Portooo

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo5

01.04.2010 22:55

100. pre Benfiku, Wolfsburg, HSV a Vale v semi

Reagovat
Kovi81

no kezby

Reagovat
Shevchenko

Máš výborný vkus. Já přeju vítězství Wolfsburgu.

Reagovat
terry

Berdych.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty jo, hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

OT: Jenom dva měsíce strávil v Portsmouthu Quincy Owusu-Abeyie. 23letý ghanský útočník přišel do anglického klubu na konci ledna na hostování ze Spartaku Moskva, Portsmouth ovšem má finanční problémy a nedávno dostal svolení k tomu prodávat hráče i mimo přestupní termín. Owusu-Abeyie se nevrátil do Spartaku, podepsal totiž tříletý kontrakt s katarským klubem Al Saad.

No začínaj pěkně od píky tim nejhoršim, to se musí nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z těch exgunners, kterýma se můžem vyloženě chlubit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik peněz za takového kašpárka.

Reagovat
smazaný uživatel

A Spartak Moskva nabízí 5.5 milionů eur za Belhadja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to víc, než si Pompey mohli vůbec přát

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrakt mu vyprší až v roce 2013, je oporou Portsmouthu, podle mě je to odpovídající cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth je v takové pozici, že musí přijímat každou nabídku, nemůže si vybírat a nemůže říct "neprodáme". Proto je cokoliv nad 2 mega liber pro ně úspěchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tam chtěl jít samotný Belhadj, Owusu Lemroje mu beztak napovídal hodně nehezkých věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale už otázka platu, ne nabídky směrem z Moskvy do Anglie.

Reagovat
fantomas

Tak zrovna Rusákum asi nevadí přihodit, respektive nekupovat "sviňsky" pod cenou...

Reagovat
smazaný uživatel

No a právě tomu se směju, že dávají víc, než musí

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, Spartak rozhodně peníze jen tak nerozhazuje. Spíš si myslím, že je o něj celkem zájem a Portsmouth si zrovna u něj může vybírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď samozřejmě ne. V létě...

Reagovat
smazaný uživatel

Může už ted, mají výjimku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no vidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

V Rusku už skončily přestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskončily, myslím, že až na konci dubna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já jsem rád, že na něm vydělají, říkal jsem si, že pokud můžou na někom vydělat, tak na Belhadjovi s Boatengem.

Reagovat
fantomas

Dindaneho taky střelej slušně do Francie, bych řek, má tam dobrý jméno. To samý mládežnickej reprezentant Yebda asi.

Reagovat
Chazy

Dindane neni hracem Pompey

Reagovat
smazaný uživatel

Dindaneho nikam nestřelej, patří Racingu.

Reagovat
fantomas

Tak to je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Finančně užitečnej pro ně může být kromě Belhadje ještě tak Boateng, Ben-Haim a Wilson, to nejsou zrovna dobrý vyhlídky. Jo a samozřejmě taky Nugent.

Reagovat
fantomas

Něco kápne i z Utaky, Yebdy a asi i Vandenborreho..

Reagovat
smazaný uživatel

Yebda i Borre hostují! Utaka... No nevim, z toho přiteče nejvíc peněz tak, že mu nebudou muset dávat pla

Reagovat
smazaný uživatel

plat*

Reagovat
vodka

tak tak... momentálně prostě nemají ani koho prodat, kromě toho Belhadje s Boatengem... Spousta hostování, akademie na houby...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
fantomas

Utaka má dobrý jméno ve Francii...

Reagovat
smazaný uživatel

*Měl.

Reagovat
fantomas

Jako myslíš, že ho všichni v Portsmouthu natolik sledujou, že mu nedaj šanci? Tim spíš, že to je jeho první evropské angažmá mimo Evropu a PL mu jednoduše prostě nemusela sednout? Podle mě to neni marnej hráč a v Ligue 1 by se ještě chytl..

Reagovat
SunFells

Yebda je taky na hostování ne?

Reagovat
fantomas

Neserte mě!

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Tak Belhadj je zrovna jeden z takové té svaté pětky, která v Portsmouthu za něco stojí (a na které se dá pořádně vydělat). Teda pokud s nim nepočítaj na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna proti Arsenalu jsem ho viděl a dělal tam docela vítr, šikovný hráč.

Reagovat
SunFells

No právě, až moc šikovný než aby se šel zakopat do Ruska. Xavi by ho prý uvítal v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartaku jsou lepší hráči a rozhodně se nezakopali.

Reagovat
SunFells

To jsem trochu přehnal ...ale přece jen na západě mají ligy trochu větší úroveň, měl by zůstat v PL. Myslím, že o nabídky nebude nouze

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sis naběhl s tím západem

Reagovat
SunFells

proč? Copak Ruská PL se dá srovnávat s EPL, PD a dalšími?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě je pro něj daleko lepší hrát o špici v 5./6. nejlepší lize Evropy, než o sestup v jedné z těch prvních dvou. A ty mluvíš o "zakopání se" v Rusku.

Reagovat
SunFells

O sestup by hrát nemusel, já bych se nedivil, kdyby obdržel i zajímavou nabídku od klubu bojující o poháry. Jeho cena nebude vysoká, někdo by toho mohl využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, předesílám, že bych se vůbec nedivil, kdyby Spartak odmítl, Rusko odmítá plno hráčů z top lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by šel do nějakého průměrného klubu. Ve Spartaku si může zahrát o titul a Ligu mistrů, to je taky výzva.

Reagovat
fantomas

Jojo, občas až záblesky geniality. Dojíždí ale na takovou labilnost, nevyrovnanost, možná náladovost, což je ale s těmi spoluhráči víceméně pochopitelné. Ve Spartaku, kterýmu v Rusku přeju nejvíc, ho uvidim moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, jak jsou z něj všichni vždycky nadšení. Je to jeden z nejlepších hráčů PFC a i jeden z nejcenějších, to uznávám, ale pořád je to jen náladovej sobec co se zatím nikde nedokázal dlouhodobě prosadit.

Reagovat
fantomas

Hele, já sem ten poslední, co by z něj mohl bejt nadšenej (no dobře, předposlední po tobě). Jednak na beku je tragickej, takže nechápu tu jeho umělou "univerzálnost", jednak ta náladovost a s tim sobcem až tak nesouhlasim - občas je dobře to vzít na sebe (i Nasri je sobec?), když to k něčemu je, a on to v hlavě má, takže z toho často opravdu něco je. Navíc kreativec je to fakt schopnej, a jak mi je všim okolo nesympatickej, tohle prostě nejde nevidět a neuznávat. Jinak...Sedan v druhý sezoně dovedl k postupu do Ligue 1, myslim, že tam byl docela dobře modlou. A dlouhodobě by se prosadil, kdyby nešel za výzvou do Lyonu (odtud ten nosánek nahoře možná potom..).Takže to s tim prosazenim je relativní, když furt chce chodit nahoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham mi strašně připomíná Middlesbrough v Poháru UEFA 2005/2006. Dokonce si myslím, že taky může dojít takhle daleko, ten tým má obrovskou vnitřní sílu.

Reagovat
fantomas

Nebo Bolton v roce 2007/08. Sice by už byl v tuhle chvíli venku, ale taky šílenej kontrast ligy a pohárů, prostě senzace.

Reagovat
Chazy

Ale k Boru maji porad daleko, pro me zatim nejuzasnejsi cesta co jsem v Evrope videl. Maccarone byl jinak relativne propadak, ale kolik toho zachranil ten rok v UEFE

Reagovat
vodka

a tehdy fantastický Viduka!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

16letý Camol.

Reagovat
Shevchenko

Tehdy jsem si je strašně oblíbil. Což se u Fulhamu říct nedá. Ale byla to paráda, prohrát v Basileji 2:0, doma prohrávat 1:0 a nakonec Maccarone v 90. minutě na 4:1, v semifinále prohráli v Bukurešti 1:0 a doma už po půlhodině 0:2, ale čtvrtý gól zase Maccarone zase v 90. minutě.

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsem Liverpool včera.Benfica byla lepší penalty byly obě jasné.Rozhodčí lehce připískával domácím.Vyloučení Babbela bylo dost přísné.Sice jsem nepochopil,proč sahal Luisaovi do obličeje,ale facku mu nedal a ani nijak ho neudeřil,ale Babbel je blb v tomto případě.....nic to nemění na tom,že by je Liverpool doma měl rosekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná škoda té branky v závěru..

Jinak slušný výkon,pěkné goly...

Odvety se ale děsim už teď..

Reagovat
božský John

Jak někdo může vůbec fandit té bandě poléhavajících šampónů s orlem ve znaku? Přeju Hamburku a Fulhamu ..

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Přesně. S tim rozdílem, že já přeju Wolfsburgu a Hamburku..

Reagovat
božský John

Tak mně jsou Cottagers poměrně sympatický, navíc Duff, to je pan fotbalista...celkově,tradiční mančaft(z mýho pohledu, i Craven Cottage je pěknej stadion )

Reagovat
smazaný uživatel

100% byl sem tam a paráda!!! Typický starý,klasický,dřevěný stadion. Balony lítají na autobusy....

Reagovat
božský John

Závist ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt paráda.. at se jde OT a SB bodnout...

Reagovat
božský John

A Emirates taky..

Reagovat
smazaný uživatel

bodejt. Ten se mi moc nelíbí.Taková moderna,daleko od hřiště(jako na Anglii,at mě tu zas nenapadnou "sklenění")

Reagovat
božský John

Jojo,to se mi na tech anglickejch stadionech líbí,že seš strašně blízko hřiště ....

Reagovat
smazaný uživatel

jj... celý Strahov

Reagovat
božský John

Reagovat
fantomas

Mně se nelíbí ta "Itálie", jakou tam hrajou. Jinak Duffy je sympaťák, o tom žádná..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A se cela hraje v sobotu ve tři?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. 8 Zapasov o tretej, jeden o siedmej a jeden o 20 30. Tak je to aspon napisane na teletexte

Reagovat
terry

Hm, to je super.

Reagovat
Arne

Liverpool tedy pěkně zařízli, pak jde obraz do studia a ti dva blbci řeknou něco ve smyslu "ještě že to tak dopadlo"...

Fulham pěkně, i když odveta otevřená. HSV potvrdilo, že aspoň doma v EL mu to jakžtakž jde, i když mělo taky docela kliku... Vale škoda, podle sestřihu mohl být lepší výsledek, ale není nic ztraceného.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele