Evropská liga - preview prvních zápasů čtvrtfinále

01.04.2010, 08:53, aktualizováno 01.04.2010, 09:52
Previews
Evropská liga pomalu míří ke svému cíli a čtvrtek napoví, jak by mohly vypadat historicky první semifinálové dvojice. V překvapování Evropy bude chtít pokračovat Fulham, jenž hraje s Wolfsburg. Další německý celek Hamburg je favoritem proti Standardu Lutych. Ryze španělský souboj se čeká ve Valencii, kam přijede Atlético Madrid. Těšit se můžeme také na duel Benfica - Liverpool.
Fulham FC - VfL Wolfsburg  (čtvrtek 21:05)
Účast Fulhamu ve čtvrtfinále Evropské Ligy je skutečným překvapením a pro londýnský klub velkým úspěchem. Přesto trenér Hodgson chce pokračovat i nadále a proti Wolfsburgu svým svěřencům věří.

Prohrát o dvě branky na hřišti Juventusu už příliš šancí do odvety jakémukoliv protivníkovi nedávají. Fulham to však přeci jen před vlastními fanoušky nezabalil a v neuvěřitelném zápase vyhrál 4:1, což jej posunulo dále.

Už před tím se mu navíc povedlo vyřadit loňského vítěze ze Šachtaru Doněck, a tak fanoušci okamžitě začali uvažovat o možném celkovém vítězství. Na jeho získání sice není Fulham největší favorit, podceňovat si jej ale nikdo nedovolí.

Jenže nyní to Cottagers rozhodně nejde podle přestav. V Premier League prohráli tři zápasy v řadě a vypadli také z FA Cupu. Proti Wolfsburgu by si tedy rádi spravili náladu. "Sledovali jsme je na videu a víme o nich spoustu věcí. Naše místo ve čtvrtfinále si plně zasloužíme, ovšem nevidím žádný důvod, proč bychom nemohli pokračovat," prohlásil zadák Aaron Hughes

Fulhamu se po několika dnech opět vracejí útočníci David Elm a Bobby Zamora. Oba dva by měli být k dispozici. Ovšem dlouhodobě zranění Andy Johnson a John Paintsil jsou stále mimo hru. Hrát nemůže ani Nicky Shorey a Stefano Okaka Chuka, kteří v letošní sezóně už nastoupili v rámci Evropské ligy za jiné týmy.

Narazit v současnosti na Wolfsburg rozhodně není nejpříjemnější. Vlci totiž chytli druhý dech a až na nečekaný výpadek proti Herthě Berlín poráží jednoho protivníka za druhým. V Bundeslize už začínají stoupat opět tabulkou směrem vzhůru a daří se jim také v Evropské lize, kde už zvládli těžké zápasy jak proti Villarrealu, tak následně s nepříjemnou Kazaní.

Ve Wolfsburgu se všechno točí nyní okolo útočníka Edina Džeka, jehož trápí drobné zdravotní problémy kolena. Hrozí tak, že bude muset duel proti Fulhamu vynechat. Nemoc během týdne naopak skolila Grafiteho, Hasebeho a Hitze, všichni by ale měli být připravení.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer; Baird, Hughes, Hangeland, Konchesky; Duff, Murphy, Etuhu, Dempsey; Gera, Zamora.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio; Pekarik, Barzagli, Madlung, Schafer; Josue, Riether, Gentner, Misimovic; Grafite, Dzeko
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hamburger SV - Standard Lutych  (čtvrtek 21:05)
Hamburk má před sebou parádní možnost k postupu do semifinále Evropské ligy. Své síly totiž poměří s velmi přijatelným Standardem Lutych, který v letošní sezóně jen tápe a ke svému ideálu má hodně daleko.

Německý velkoklub sice v posledních kolech také opustila forma, to však nemění nic na situaci, že by měl bez větších potíží dokráčet k vítězství. V Evropské lize už totiž vyřadil nebezpečné protivníky jako Eindhoven a před pár týdny také Anderlecht, s nímž však svedl hodně vyrovnaný souboj. Doma vyhrál v poměru 3:2 a odveta nabídla ještě větší gólové hody. I přes prohru 3:4 ale mohl Hamburk slavit postup.

Ten mu musel udělat obrovskou radost, jelikož příliš úspěšně si v nedávné době hráči kouče Labbadii nevedli. V Bundeslize nevyhráli již celkem tři kola v řadě a propadli se tak až na šesté místo v tabulce. Je tedy dost možné, že příští rok si v pohárové Evropě nezahrají.

"Ještě před pár měsíci nastupovali v Lize mistrů, takže je to tým s velkou kvalitou," prohlásil Bruno Labbadia na adresu Lutychu, jehož sílu nebere na lehkou váhu. "Dosud navíc vyřadili Salcburk a Panathinaikos, což jsou špičkové kluby," dodal německý kouč. V Hamburku se musejí vy pořádat s hodně nepříjemnými absencemi. Chybět totiž budou Eljero Elia a obránce Marcell Jansen. Po problémech se žaludkem by se ale mohl vrátit stoper Joris Mathijsen.

Fanoušci Lutychu nyní mají zcela jistě hodně rozporuplné pocity. Jejich oblíbenci totiž v belgické lize slušně řečeno pouze paběrkují, ovšem v Evropské lize si vedou skutečně na jedničku. Asi jen málokdo očekával, že by se mohli dostat tak daleko, zvlášť když hned začátek dostali rozjetý Salcburk a poté následoval dvojzápas s ambiciózním Panathinaikosem.

Je tedy jasné, že si Standard věří také tentokrát. "Skutečnost, že Anderlecht dokázal Hamburku nastřílet čtyři branky, lecčemu napovídají. Německé týmy jsou známé tím, že dávají soupeři vcelku hodně prostoru," řekl trenér Dominique D'Onofrio. Ani on se nevyhne několika zásahům do sestavy. Mohamed Sarr je pod disciplinárním trestem, Victor Ramos stále bere antibiotika, mimo hru je také Steven Defour. Hrát by neměl ani Nicaise.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Rost; Demel, Boateng, Mathijsen, Aogo; Pitroipa, Jarolim, Ze Roberto, Trochowski; Van Nistelrooy, Petric
Standard Lutych - pravděpodobná sestava:
Bolat; Marcos, Victor Ramos, Felipe, Pocognoli; Dalmat, Witsel, Carcela; Jovanovic; Mbokani, De Camargo
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:05)
Ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti sobě hrají poslední dva zástupci Francie v této soutěži a něco podobného je k vidění i v Evropské lize. Nejde o dva francouzské, nýbrž španělské kluby - na Mestalle se proti sobě postaví domácí Valencia a Atletiko Madrid...

A dá se očekávat ofenzivní představení se spoustou branek. Ani jeden z celků se nechlubí zrovna nejlepší obranou, naopak oba trenéři disponují kvalitními útoky. To se potvrdilo i ve dvou letošních ligových zápasech, v nichž padlo hned devět branek - ve Valencii se hrálo nerozhodně 2:2, před několika týdny pak Atletiko doma zvítězilo 4:1.

Atletiko brzy čeká finále Copa del Rey proti Seville, Valencia v této soutěži již dávno skončila, může jí ale těšit postavení v ligové tabulce. Tam je na třetím místě, Atletiko je až desáté a mezi oběma kluby je šestnáctibodový rozdíl.

Již v tuto chvíli je tedy jisté, že Španělsko bude mít jednoho zástupce v semifinále Evropské ligy, nechybělo ale zase tak moc a nemuselo mít žádného ve čtvrtfinále. Valencia v osmifinále remizovala doma s Werderem 1:1 a nakonec postoupila díky pravidlu o větším počtu vstřelených branek na hřišti soupeře. V Brémách se hrál fotbal bez obran a výsledkem byla remíza 4:4. Podobně šťastně postoupilo i Atletiko, které po domácí remíze 0:0 uhrálo výsledek 2:2 na půdě lisabonského Sportingu.

"Mají skvělý útok, silné hráče ve středu pole a tvrdě pracují v obraně. My musíme hrát svojí hru tak, abychom nakonec postoupili," řekl kanonýr David Villa, který se potká s bývalým koučem Valencie Floresem, ten nyní vede Atletiko: "Za dost mu vděčím, on byl jedním z těch, kteří mi hodně pomohli v mé kariéře. Přeji mu hodně štěstí, každopádně chceme to být my, kdo postoupí."

Ani jeden z týmů do zápasu nepůjde v plné síle. Valencii budou chybět zranění Miguel, Jeremy Mathieu a David Albelda, suspendovaný je Ever Banega a v evropských pohárech nesmí hrát Alejandro Dominguez. Zdravotní problémy mají rovněž David Navarro a Carlos Marchena a jejich starty jsou nejisté, naopak po bolestech hlavy by měl nastoupit již zmíněný David Villa.

V sestavě Atletika se neobjeví Jose Antonio Reyes a Juan Valera, oba se zranili během víkendového zápasu s Realem Madrid.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SL Benfica - Liverpool FC  (čtvrtek 21:05)
Šestibodový náskok v čele tabulky Primeira Ligy. Suverénně nejlepší útok. Suverénně nejlepší obrana. Patnáct ligových klání bez porážky. Ano, manažer Liverpoolu Rafa Benitez má opravdu nemalý důvod ke strachu. Vždyť portugalská Benfica je letos možná ještě silnější, než mnohé celky ve vyřazovací fází Ligy mistrů...

Sport Lisboa Benfica je totiž letos opravdovým suverénem. Alespoň tedy v domestické soutěži, v Primeira Lize. Nedominuje ale pouze v ligových kláních (naposledy porazila druhou Bragu 1:0); stihla již také získat Ligový pohár. Porto ve finále přespříliš šancí nemělo, svěřenci Jorge Jesuse vypráskali ještě nedávno jasně nejlepší celek Portugalska 3:0. A nyní si Portugalci možná kráčejí pro další cenný skalp...

V základní skupině Evropské ligy ztratila Benfica pouze jednou; to když ve druhém utkání překvapivě nestačila na hráče AEK Atény. Přesto Encarnados s patnácti body postoupili jasně a bez problémů - z prvního místa. Jako první čekala ve vyřazovacích fázích berlínská Hertha. I přes nadějnou remízu 1:1 z úvodního utkání působí konečné skóre dvojzápasu velmi očividně. Benfica doma zvítězila jasně 4:0. Osmifinále jí ale připravilo již daleko těžšího soupeře, francouzského kandidáta na titul - Marseille.

Přestože domácí Portugalci věřili v úvodním utkání v cennou výhru 1:0, nakonec jim radost zkazil Hatem Ben Arfa. Trefil se v tom nejhorším čase, tedy alespoň pro domácí - v poslední minutě zápasu. Podobnou měrou se ale Benfičané odplatili svým soupeřům v odvetném utkání. Marseille sice zařídil vedení v 70. minutě Niang, za hosty ale do pěti minut stihl srovnat Maximiliano Pereira, hráč, jenž se trefil i v úvodním klání. Až v 90. minutě se rozhodlo o postupujícím. Svou první trefou od letního přestupu poslal do semifinále Benficu Alan Kardec.

Liverpool je v diametrálně odlišném postavení. Posledních šest ligových kol dělí Liverpool od jednoho z nejhorších umístění v Premier League za poslední roky. The Reds letos prohráli hned desetkrát, svou ofenzivní, popravdě nakonec ani tou defenzivní silou se pak příliš chlubit nemohou. Nevybočují z průměru nadprůměrných. Po dlouhých letech by se tak mohlo stát, že Rafovi borci se mezi nejlepšími čtyřmi celky Anglie neobjeví. Z šestého místa nyní ztrácí čtyři body; pátý a čtvrtý tým má navíc oproti nim zápas k dobru.

Přesto si Rafa Benitez nemůže po posledním ligovém kole na co stěžovat. Snad pouze na to, že Sunderland nepokořil víckrát než se mu to podařilo - třikrát. Black Cats se nezmohli na nic. Podlehli hladce 0:3. Teď by ale španělský lodivod byl možná vděčný i za třetinu těchto branek; nejen že má Benfica skvěle sehranou obrannou čtveřici, navíc se jí na Liverpool naposledy vcelku dařilo. V roce 2006, tedy v době, kdy liverpoolští například získali prestižní FA Cup, nedovolila červeným postup do čtvrtfinále Ligy mistrů. Před vlastními fanoušky zvítězila 1:0, na Anfield Road se prezentovala ještě lepším výsledkem. Radovala se po výsledku 2:0.

"Musíme najít chytrý střed mezi bezhlavým útočením a bráněním vlastního vápna. Jako vždy," říkal novinářům Benitez. "Myslím, že od té doby, co jsme s Benficou hráli naposledy, se naše mužstvo kvalitativně zvedlo. To samé se ale dá říct také o našem soupeři. Stále tam hraje Luisao, který se proti nám trefil v posledním společném utkání. Stále tam hraje také Pablo Aimar, kterého velice dobře znám," pokračoval.

"Benfica je velice dobrý tým, jenž vévodí portugalské lize například i před Portem - a když se podíváte, jak hrálo Porto v Lize mistrů, můžete si poté představit, jak silná je Benfica," přemítal manažer Reds. "Navíc budeme hrát na skvělém stadionu, v ještě lepší atmosféře. Víme, že to bude velice těžké. Jistě to bude velice cenná evropská zkušenost," dodal.

Liverpool se v úvodním čtvrtfinále Evropské ligy opět bude muset obejít bez Alberta Aquilaniho. Italský záložník si na tréninku poranil kotník a do utkání naskočit nestihne. S týmem kvůli zranění neodcestovali ani Fabio Aurelio a Martin Škrteĺ. Do konce sezony je mimo obránce Martin Kelly.
SL Benfica - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Pereira, Luiz, Falcao, Coentrao - Garcia, Ramires, Martins, Di Maria - Cardozo, Saviola
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Agger, Insua - Mascherano, Gerrard, Maxi, Kuyt - Babel, Torres
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (120)

Přidat komentář
eder

Liverpool FC - vítěz prvního ročníku Evropské ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

L´pool konci uz na Benfice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Fulham s Liverpoolem to zvládnou. Nejradši bych si přál tohle finále

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool vypadne,benfika je smázne šašky a nejspíš vyhraje EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica - Liverpool 3:1

HSV - Lutych 2:0

Fulham - Wolfsburg 2-0

Valencia - Atletico 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tomu HSV bych moc nevěřil,nějak jim to ted neklape a lutych je nevyspitatelný

Reagovat
smazaný uživatel

EL je něco jineho než BL.

Reagovat
smazaný uživatel

cože??Julio Cesar místo Quima?Falcao(to je útočník v Portu)?Coentrao v obraně, vždyt je to útočník, nebo ofenzivní zoložní křídlo??prosímvás kdo dělal tu soupisku Benficy??:D

jinak dneska by se dalo ledacos ubojovat, přeci jenom No Name boys svůj tým poženou:) Força Benfica

Reagovat
Arne

Forca Benfica Ty seš teda fanda jak řemen a ještě debil k tomu... OK, redaktorka si spletl Luisaa s Falcaem (asi), to se stane... Ale jinak Cesar chytá místo Quima pravidelně a Coentrao na levém beku taky včera nenastoupil zdaleka poprvé.

Tohle všechno vím, aniž bych se považoval za fandu Benfiky, ty informace jsem zachytil jen díky její účasti v EL... Takže zase zalez, velkej fanoušku.

Reagovat
Arne

* spletla

Reagovat
smazaný uživatel

benfika-liverpool 2:0

HSV-Lutych 1:2

Fulham-Wolsburg 2:1

Vale-Atletico 1:1

Reagovat
j_mrazik

Atletico a Valencia nejsou z Francie, ale ze Španělska. Menší chybka.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi nastoupit nemůže! Místo něj bude určitě Leiva

Reagovat
eder

Ten bude jistě rozumět řeči Benficy.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže? tak to je dobře pro benfiku

Reagovat
irik

Wolfsburg přiveze remízu .

Reagovat
eder

Kdekoli jinde bych jednoznačně favorizoval Vlky, ale na Craven Cottage to budou mít těžké.

Reagovat
irik

Wolfsburg není Juventus . Podle mně dají gól a to bude základ úspěchu. Každopádně v rámci dvojzápasu podlě mně zuužitkují výhodu pvního zápasu venku, která se vyplatí právě proti Fulhamu, který doma válí.

Reagovat
eder

Proto na postup tipuji Wolfsburg, ale myslím, že dnes prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Své síly totiž poměří s velmi přijatelným Standardem Lutych, který v letošní sezóně jen tápe a ke svému ideálu má hodně daleko.

Já myslel, že se mu daří když se dostal až sem.

Reagovat
fantomas

Přes Vlky už Fulham nepřejde. Těšim se na Obafemiho.

Reagovat
Bakary3

Taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

benfica-liverpoool 2-0 zaloha benficy neda angličanom šancu na uspech

Reagovat
smazaný uživatel

OT: špatná zpráva pro všechny fanoušky Arsenalu, Fabregas ma zlomenou nohu=konec sezony :

Reagovat
Murtago

Benfika - Liverpool 2:1

HSV - Standard Lutych 2:2

Fulham - Wolfsburg 1:0

Valencia - Atlético 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham - Wolfsburg 2:1

Hamburg - St. Lutych 3:1

Benfica - Liverpool 2:2

Valencia - Atletico 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1,1,1,0

Reagovat
smazaný uživatel

kecam sakra : 0,1,1,0

Reagovat
Tsigi

Benfica snad dneska zabojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Už vyřadila jedny liverpoolské, dnes přijdou třeba i ti druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Zabojovať zabojuje :-)...

Reagovat
smazaný uživatel

Vale ma zranenejch 6 obrancu a k zapasu nominovala 5 obrancu,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

a to nepocitam 4 zalozniky kteri jsou zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

C`mon dreváci V Nemecku to snáď bude Obafemi, ale dnes vám tu výhru prajem.

Reagovat
Sosi

Tak schválně, kopne si letos ještě Šimůnek?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě,krumpáčem na zahradě

Reagovat
minoLFC

tak ten Aggerov gól bol fasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Na Craven Cottage nuda

Reagovat
GEGE

Nečekaně hodl tragický výběr ČT....Na Mestalle to je zatím jiná podívaná

Reagovat
papos182

Ten Babel je proste kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

neni, nic mu neudelal, videl jsem desitky takovych reakci za ktery neprisla ani zluta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič som nevidel, nehodnotím, ale toto je fakt debilná logika, argumentovať, že už som videl aj horšie, prípadne, že keď to prešlo iným, tak to nič nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

je to jen potvrzeni, ze se to nepiska, tzn. ze to neni prestupek. Babel dal prst Luisaovi na usta (jako aby byl zticha). A nevim jak jsi z te vety vycetl ze "už som videl aj horšie"

Reagovat
papos182

Nedal mu tam jen prst, snazil se mu ty usta zacpat. A to dost vehementne.

Reagovat
papos182

Proste mu sahal do obliceje, naprosto zbytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych to mel posoudit podle tvyho prispevku, tak ho taky potrestam, ale pravda je trochu jinde.

Reagovat
papos182

Kazdopadne je kokot. Kdyby nedelal kraviny a nevsimal by si ho, tak ten zapas vyhrajem. Ted mam obavy, ze to otoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si to niekde dodatočne pozrieť, ak to neskôr nájdeš, hoď to potom sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Babel sa správa ako 18 ročný mladík, jeho chyba bola vždy v hlave, talent je to obrovský, kto ho sleduje, vie o čom hovorím...

Reagovat
papos182

Spis 13 lety

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ako Balotelli...

Reagovat
SunFells

Koukám, že ty nový mercurialky začínají být oblíbený

Reagovat
SunFells

Aguero už to začal rozjíždět a písknul poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Babel šel ven asi oprávněně, i když přísně trochu. Co mě ale pobavilo, nevyloučení Luisaa.. rozhodčí mu ukázal dvě žlutý a nevyhodil ho.. nejdřív za faul na Nanda, a pak ještě jednu za strkanici a nic... hroznej srandista

Reagovat
smazaný uživatel

jinak gol Aggera to byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovanejšieho stopéra, čo sa týka ofenzívnych činností v dnešnom futbale, budeme asi márne hľadať...

Reagovat
smazaný uživatel

Vážne ? Ani som si nevšimol....

Reagovat
smazaný uživatel

ja to viděl ted v opakovačce

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade je ten rozhodca fakt debil...

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážne? Možno si robí 1.apríl...

Reagovat
smazaný uživatel

píská strašně.. jinak Benfica pěknej trest bude asi.. za to co lítalo kolem Reiny a brankovýho rozhodčího.

Reagovat
SunFells

Luiz a Luisao dostali žlutou, ne jeden hráč dvě žlutý

Reagovat
papos182

Luiz ji dostal v uplne jine situaci a minute.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisao dostal kartu za faul na torrese a v zápětí za potyčku s babelem, měl jít ven.

Reagovat
SunFells

Aha, asi mu ji chtěl připomenout ..ten rozhodčí musí být dobře popletený

Reagovat
smazaný uživatel

RUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Bobby Zamora To je týmový hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná desítka.. bohužel.. ale i 1:1 by bylo dobrý pro odvetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Debilný debil debilský....

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie!!! Cottagers

Reagovat
GEGE

3 hráči Atletika bežící sami na golmana...Obrana Vale má vždy čím překvapit

Reagovat
irik

Druhý gól Fulhamu fantazie .

Reagovat
GEGE

Fernandes krásná střela

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Benficy neskutečný ubrečenci.. a to jim připískává a furt brečej.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalci...typické.

Reagovat
smazaný uživatel

I mistr tesař se někdy utne.. ale ted to chtělo opravdu dát Nando

Reagovat
GEGE

Bruno To si zaszloužilo gol....

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jestli Jech dostal 8 zápasů, tak jsem zvědavej, kolik UEFA napaří těm Švédskej blbcům, co pískaj Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ovrebo je to naučil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo robí Rafa?

Reagovat
smazaný uživatel

je dost zklamanej bych řek.. dneska na něj nemuzu rict nic... tohle je prostě ubrečený vítězství Benficy

Reagovat
smazaný uživatel

Sedí na tribuně a fandí Verdascovi

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som...Ja proste neznášam ľudí, ktorí sa tvária, akoby im do očí Slnko svietilo stále. Lampard, Nadal

Reagovat
fantomas

Fulham si to pěkně posral..

Reagovat
irik

On jim to posral hlavně Wolfsburg ...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak LFC by si zasloužil vyrovnat, už jen za to, jak rozhodčí píská pro Benfiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí musí byť mufan, inak neviem, kto by čakal, že budú pískať v ich prospech

Reagovat
Godwinson

Benfica i když půjde spíš dál Pool, bohužel

Wolfsburg

Reagovat
irik

100. pro VfL Wolfsburg !

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Benfiku, Wolfsburg, HSV a Vale v semi

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm,

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

100. pro Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, to máš za to, že nie si originálny. Tretí

Reagovat
Godwinson

před chvílí jsem přišel, viděl a nezvítězil, ne, přišel jsem, koukám, 99, rychle jsem nic lepšího nevymyslel ...

ale pozor, originální jsem, minulej jsem psal 'pro titul na Stade de la Mosson'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

nj, suchare :) omlouvám se, příště to bude něco speciálního

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Parádní fotbal Vale si podle mě zasloužila vyhrát ale doplatili na špatnou koncovku a diravou obranu.Výsledek výhodnější pro Atletico ale Valencia rozhodně není bez šance s tou jejich parádní ofenzivou jsou schopní Atlety přestřílet když si to trochu pohlídají vzadu.Přeju jim postup v ofenzive se na ně parádně dívá...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Live hodně zajímavý. Nevím, odkdy se dává za ruku v obličeji rudá, podle mě jednoduše Babelova provokace, která měla být oceněna žlutou. Dál úsměvné nevyloučení Luisaa, Aggerova patička, první oprávněná pentle, Torresovo zazdění tutovky, druhá oprávněná pentle a domů. Rafa očividně spokojen, už se těším na jeho review zápasu o charakteru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele