Eurozápisník II. aneb Zase Asensio

18.06.2017, 12:33
Názory a komentáře
Marco Asensio nepřestává být králem svých premiér. Trefil se při debutu za Real Madrid, v Primeře i v Lize mistrů. Zároveň udeřil při svém prvním vystoupení ve vyřazovací fázi mezinárodního turnaje, když v semifinále Eura "19" sestřelil Rusko, neopomněl ani kvalifikační debut za "21" proti Gruzii a nyní potopil rovněž Makedonce přímo na ME...

Jak je už od roku 2012 naším pravidlem, EuroFotbal také pro tento turnaj připravuje pravidelné zápisníky s analytickými poznámkami našich redaktorů. Stejně jako před dvěma lety se za každým utkáním malého Eura ohlédneme ve třech bodech na zápas, přičemž v tabulce vypíchneme výrazné individuality.

Jedinou změnou je absence "hráče zápasu dle WhoScored.com", která je daná jednoduše tím, že statistický server tentokrát šampionát jednadvacítek nemapuje, tudíž nemáme kde čerpat nutnou inspiraci...





1) Těžko říct, jestli to byl taktický tah, ale Srbové snadným mechanismem dokázali Portugalce dostat do úzkých. Na první pohled bylo zřejmé, že pokud budou Orlići schopni svého soupeře v nějakém prostoru přehrát, bude to jejich pravá ofenzivní strana. Nejlepším hráčem týmu Nenada Lalatoviće byl poměrně s přehledem Andrija Živković, který měl na bedrech veškeré standardní situace a šla přes něj drtivá většina nebezpečných akcí i přímo ze hry. A právě z pravé strany záložní formace rozjížděl řadu akcí, jež troskotaly až na finální fázi, kde si Srbové počínali zbrkle, nezkušeně až rozjíveně.

Až do prostorů ve čtverci to ovšem převedším uprostřed druhého poločasu vypadalo s Portugalci skutečně mizerně, a to z jednoho prostého důvodu. Živković se s míčem na kopačkách pravidelně vydával doprostřed hřiště, aby lépe využil svoji šikovnou levačku - tím mimo jiné uvolňoval prostor pro pravého obránce Gajiće (nebo střídajícího diblíka Plavšiće), jemuž nedělalo problém podstupovat náběhy na útočnou polovinu.

A právě tento jednoduchý mechanismus páchal na obranné hře Portugalska nečekané škody. Levý zadák Kevin Rodrigues se i kvůli Živkovićovi držel při defenzivní práci často až u stoperů a prostor u postranní čáry chvílemi zel prázdnotou. Centry do šestnáctky však postrádaly přesnost, a když už se Grujić po jednom takovém dostal ke gólové hlavičce, v zakončení selhal.

2) Portugalci mají špatný zlozvyk, kterého se musí co nejdříve zbavit, proti silnějším soupeřům by totiž nepotrestán rozhodně nezůstal. Jejich střed pole je nesmírně kvalitní, a to především po technické stránce, díky čemuž v úvodech obou poločasů Srby přehrávali na plné čáře. Nějakých 10-15 minut po startu se však vždy nechali ukolébat (byť k tomu neměli důvod), jejich hra ztratila rychlost, intenzitu a do popředí logicky vstoupila důraznější a silovější hra balkánského protivníka. Španělé či potenciální soupeř v semifinále by tolik prostoru pravděpodobně zvládli využít.

Analýza utkání by mohla inklinovat k tomu, že právě Portugalci z něj odešli poražení nebo přinejmenším nespokojení i přesto, že vyhráli 2:0. Jejich kádr má ovšem výrazně vyšší potenciál, který rozhodně musí naplnit, chtějí-li opět bojovat o medaile. V duelu se Srbskem navíc většinu času působili, jako by až příliš spoléhali na individuální schopnosti svých opor a hráli trošku na náhodu. Hned první akce jako vystřižená z tréninkového hřiště přitom skončila gólem - Jota dostal míč ve středu pole, Podence jako na zmáčknutí tlačítka vyrazil do vápna a zbytek vyřešil chybující brankář Milinković-Savić. Trenér Rui Jorge musí na podobných nacvičených situacích stavět o něco více.

3) Srbové naproti tomu musí do zbylých skupinových zápasů nastoupit bez bázně a hany, pak budou mít naději na úspěch. Proti Portugalsku totiž startovali se zcela zbytečným respektem, a to je do jisté míry stálo dobrý výsledek. Plán na začátek zápasu byl evidentní a ustrašený - na polovině soupeře bude presovat jen Djurdjević a zbytek se pro jistotu bude držet za balónem. To proto, aby v obranných situacích bylo Srbsko v přesile a eliminovalo rozdíly v technické kvalitě obou táborů. Jenže se ukázalo, že na Portugalce stačí být o trochu hrubší, nasadit vyšší a kvalitní presink a i oni začnou balóny ztrácet. Ani sebelepší špílmachr totiž nevykouzlí gólový pas bez toho, aby měl špetku prostoru.

Srbští mladíci to pochopili a právě díky zlepšené hře bez míče dokázali v prvním poločase hru vyrovnat; a po nepovedené úvodní pasáži ve druhém dějství se dokonce dostat do role jasně lepšího týmu. Kde ovšem psychika obstála, selhala obyčejná fotbalová dovednost a již zmíněná nekvalita Lalatovićova týmu ve finální fázi a v zakončení.

(mu)





1) Pět gólů pěkných, ale kam se poděla pověstná španělská kontrola středu pole? Možná se jen podcenil soupeř a dál to bude suverénní. Možná se projevila absence středopolaře Ólivera Torrese, který nevynechal jediné kvalifikační střetnutí. Možná Španělé prostě jen hodlají sázet na individuální záblesky Saúla s Asensiem. Ať už je to ale tak či onak, zatím to na každý pád Španělům šlape docela odlišně než Xaviho dospělé partě, ale i zlatým juniorským výběrům z let 2011 a 2013 postavených na Thiagovi s tandemy Javi Martínez/Ander Herrera, respektive Isco/Illarramendi.

Zde měla La Roja především zkraje utkání podivné problémy s držením míče na kopačkách. Na poněkud rozklepaném Denisu Suárezovi byla znát nepříliš vydařená sezona v Barceloně, Marcos Llorente dosud v "21" jen přicmrndával a na nějaké panování zdá se není připravený, nezvykle zakřiknutě působil i Gerard Deulofeu a Španělé byli obecně schopní dominovat teprve od příchodu Daniho Ceballose po hodině hry. Momentálně těžko říct, jestli bychom si na něco takového měli zvykat, ale vyloučit to nelze.

2) Kouč Celadés navíc bude muset přemýšlet o složení pravé strany. I přes zdánlivě bezproblémový výsledek proti outsiderovi skupiny poodkryl včerejší zápas pár slabin i na španělské straně. O nepříliš suverénním středu pole už byla řeč, situace u pravé postranní čáry je možná ale ještě více alarmující. Gerard Deulofeu je pro jednadvacítku dlouhodobě klíčový hráč, tvoří i střílí góly, a na lavičce si ho i bez formy těžko představit (byť nepřítomnost jeho obvyklého parťáka z kvalifikace, Munira, by takovou variantu měla aspoň okrajově připouštět), ovšem Héctor Bellerín - jakkoliv jde o jednu z nejznámějších tváří v kádru - by posaditelný být ve vší úctě měl. A možná bezodkladně.

Ne snad že by veškerá vadná komunikace mezi ním a okolím spadala čistě na bedra Bellerína, v mnoha situacích však bylo znát, že se zadák Arsenalu jako jediný pohybuje na jiné vlně. V závěru sezony si španělský bek v klubu zvykl na systém se třemi stopery, který mu dovoluje se vytahovat výše do hřiště, respektive teprve tam začínat útoky - tady pro podobné choutky zjevně nemají pochopení.

Deulofeu takhle párkrát podhustil pas pro Bellerína i proto, že od něj byl zkrátka příliš daleko. Jindy ho pro jistotu ze stejného důvodu raději vůbec nehledal. A stěží chvályhodná aktivita na pravé straně do toho všeho ostře ještě kontrastovala s dobrodružným a zároveň efektivním bekem Gayou u protější lajny. V tuhle chvíli možná tedy nebude od věci zkusit Álvara Odriozolu, třebaže bychom pozůstalým po obětech londýnského požáru jistě všichni přáli co možná nejtučnější přilepšení z Bellerínovy kapsy.

3) Chvályhodná makedonská kuráž šla ruku v ruce se španělskou benevolencí. Nadšení nad nebojácným herním projevem Makedonců je bezesporu oprávněné; aby se outsider na útočné polovině takhle tlačil do rychlých narážeček a neostýchal se střelby ze střední vzdálenosti, to je v zájmu snad každého neutrálního diváka. A aby v jednu chvíli turnajový debutant na celé tři minuty přišpendlil čtyřnásobné šampiony dovnitř jejich obranné třetiny, jako se tomu stalo v druhé půli, to je pro jistotu dočista nad plán.

Zároveň se ale nelze ubránit dojmu, že si Makedonci tolik dovolovali hlavně kvůli... španělskému dovolení. Když se například Josef Němec na komentátorské lavici rozčiloval nad tím, že se Balkánci nederou do vápna a střelecké štěstí pokouší příliš brzy, odmítal se přitom vcítit do jejich kůže - Španělé byli totiž při dostupování neobyčejně pasivní a soupeře do dalekonosné palby přímo tlačili, jako by si snad byli dobře vědomi, že jeho mušky nejsou zrovna seřízené (což vskutku nebyly). Mohla to být tedy lenost, ale také regulérní taktika.

(td)

Autor: Marek Ustohal, Tomáš Daníček

Komentáře (287)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Schválně, kdo vám první zdissuje anketu...

Reagovat
db18

Určitě cetto, jen až si vypočítá všechny možné kombinace.

Reagovat
Blasphemer

cetto DISK 2017

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chybí tam možnost 5

Reagovat
madridcan

https://m.youtube.com/watch?v=YlyRq_8pkMY

Aj v tomto debute skoroval

Reagovat
fantomas

Podřadná soutěž

Reagovat
misinho7

mozno si ju raz zahraje aj Arsenal....

Reagovat
madridcan

Tuto sezonu maju najvacsiu sancu

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

to by museli něco vyhrát

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Phillipinho

Odriozola je perfektni, mel by priste hrat misto Bellerina, ktery hraje fakt tuzku.

Reagovat
ThePigFeathers

něhaj tak

Reagovat
Mateo16

To iste aj Ceballos ked prisiel konecne ta medzihra Spanielska ozila ked tam hra Denis tak to proste neni ono.

Reagovat
blaugrana

Denis nemá čo robiť v základe. Je marný. Bellerín hrá tiež len preto, že si spravil meno na základe jednej sezóny.

Reagovat
Phillipinho

Dalsi zapas Ceballos misto Denise a Odriozola misto Bellerina.

Reagovat
blaugrana

Pokiaľ tréner nestava hráčov na základe klubu a mena, tak jednoznačne.

Reagovat
Visca el barca

Já bych Denise ihned prodal.

Reagovat
blaugrana

Bez debaty. Záloha Barcy je aktuálne podpriemerná a jedine Busquets ma aktuálne glanc.

Reagovat
Visca el barca

Verratti to vyřeší

Reagovat
ADM

jj, Verratti bude najbližší rok max v rezerve PSG mám taký pocit tam sa strhla pekná vojna

Reagovat
Visca el barca

Dobře dělá, chce jít. věřím, že příjde

Reagovat
blaugrana

Tak otázne je, koľko je na tom pravdy. Ale aj príde Marco, tak to bude šupa.

Reagovat
Visca el barca

Otevírám šampaňské pokud příjde

Reagovat
ADM

No napr. fotiť sa so španielskymi novinami to pekne prilieva do ohňa.

Ak je na tých vyjadreniach niečo pravdy, tak kombá ako "He can do all the pics he wants but on July 4 he'll return to PSG." a jeho vyjadrenia "I'm not going back to Paris." je krásny začiatok konca spolupráce

Reagovat
Visca el barca

já nevím na co si PSG hraje. Chce jít, tak ať jde.

Reagovat
ADM

Tak jednoducho to vo svete ale nefunguje, keď niekde podpíšeš zmluvu na ďalšie 4 roky.

Reagovat
Visca el barca

Jasně že ne. Ale to by na druhou stranu nemohl nikdy nikdo nikam přestoupit. Nebejt to šejkovský PSG, tak tu vůbec neřešíme na jak dlouho smlouvu má. Co si budem.

Reagovat
misinho7

podla mna si to vytrucuje ale budete museit zaplatit podla mna velku palku, PSG peniaze ma cize oni su schopny a mozu si dovolit ho nechat na tribune...ja to tipujem na nejaku sumu 100+

Reagovat
Visca el barca

on za to stojí

Reagovat
ADM

Tak hovorí sa o 100.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu budes za slusnyho dementa az Marco fakt prestoupi

Reagovat
teenz

Tak to mám ještě čas, ale ty už si.

Reagovat
smazaný uživatel

tpc takovej ster, jak z druziny to je slaby i na tebe Polepsi se do priste..

Reagovat
teenz

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, problémy Španielska na malom Eure sú zaujmavé.

Reagovat
blaugrana

Je parádny, len škoda, že hrá v zlom klube no.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
meno

Je skvělej a je super, že hraje v nejlepším klubu na světě.

Reagovat
valloire

Hrá v tom nejlepším. Mistr světa, Evropy i Španělska. Co je víc?

Reagovat
blaugrana

Tvoje hlášky boli/sú/aj budú vždy viac a najviac. Vždy ma brutálne pobavia.

Reagovat
valloire

Tohle ale není hláška blaugrano. To je holej, ničím nevyvratitelnej fakt. To je doba co?

Reagovat
blaugrana

Strašná. Fico odklepol migrantov a ja už som si objednal koberček na aliexprese.

Reagovat
valloire

Jako obvykle fabuluješ. Fico nepřijme. Ale možná se těšíš, až někdo jinej ano. Můžeš pomáhat.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
madridcan

Ty vzdy brutalne pobavis uplakanec...zrazu si opat fanusik?

Aj ked vlastne uplakanec

Reagovat
smazaný uživatel

tatarinec pls

Reagovat
LAM

A co je s Óliverem Torresem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Grujić?

Reagovat
smazaný uživatel

zle

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to že nebude vyčnievat som čakal, lenže on bol priemer až horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

připadal mi jako strašná brzda a navíc spálil gólovku

Reagovat
fantomas

Zazdil jasnou hlavu a kazil snad nejvíc ze všech ofenzivních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem každému.

Reagovat
valloire

nejlepší levačka na světě....úúúúúúúúúú

Reagovat
fantomas

Co by ne?

Reagovat
valloire

úúúúúúúúúúúú, velmi odvážné

Reagovat
fantomas

Reagovat
valloire

hraješ si s ohněm, nicméně ti v tomto fandím

Reagovat
ADM

Naraza na Messiho a cules..

Reagovat
fantomas

Tak tomu je za chvíli 30

Reagovat
ADM

Ale najlepsiu lavacku bude mat az do smrti

Reagovat
El Campeon

Reagovat
technecium

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
El Campeon

a když mu bylo 20 tak jí měl nejlepší,viď?

Reagovat
hefy

Bale.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vsechno novy je prece nejlepsi

Reagovat
Ángel di María 22

Asensio je už teď totální dělo. Dynamický, přímočarý, technický křídlo se skvělym zakončenim i citem pro přihrávku. Já nevim, co chtít víc, ten kluk je poklad. Přeju mu jen jedno, ať se mu vyhejbaj vážný zranění.

Tohle je budoucnost Realu

Reagovat
blaugrana

Španielský Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

...bude Carles Alena.

Reagovat
misinho7

Reagovat
BílíAndelDrcKo

on nie je CM max. AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hraval v zalohe, ale podla toho, co som videl, mu to najlepsie ide na podhrotovej pozicii, kde ho aj Gerard Lopez, trener Bcka, zacal stavat.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

no tak v buducej sezone by teda musel už dominovat v 3. lige prípadne byt výrazný v druhej. Nemám uplný prehlad ako to vyzerá s ich postupom

Reagovat
Jordi Alba

Barcelónský B bude hrát o postup s Racingem Santander. Dneska 1. zápas v 18:00.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nemám čas na to škoda. Asi by bolo pre vás dobre mat zas Bčko v druhej lige. Nepáči sa mi ani počet ani prínos pre A tím vašich mladších odchovancov ...

Reagovat
Jordi Alba

Je to priorita, jestli Barcelona chce stavět v budoucnu aspoň částečně na odchovancích musejí hrát prostě 2. ligu. Všihni mluví o Aleňovi, mě zatím nijak nepřesvědčil, ale šanci si určitě zaslouží. Nejlepši 2 střelci v B byly teď tuším v 21 letý hráči, který se asi do A jen tak nepodívaj. (Za předpokladu, že vedení stáhne zpět Munira nebo Deulofeua.) Jinak, kdo jiný momentálně ? Kaptoun hrál nějakej ten zápas za A a Gumbau dá v B občas gól, ale ten kope penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup je priorita! A pak dělat vše pro to, aby minimálně pět hráčů ze základu nemělo ani 20let.

Reagovat
valloire

To nechápu. Já vždycky myslel, že Barcelona hraje jenom s odchovancema a všechno drtí. To je pro mě velkej šok....

Reagovat
Jordi Alba

A kdopak ti to říkal ?

Reagovat
valloire

skoro celej geng v čele s Jirkou

Reagovat
Jordi Alba

Tak až se tu ukáže, tak může o tom diskutovat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
PBLead

Reagovat
misinho7

ako som uz viackrat spominal..vyjebat Garetha aby mal Asensio volne miesto a nemusel sa o minuty delit s nim ...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
madridcan

Si prezrel konecne?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Vie mi niekto povedat čo nasleduje ak budu mat dva tímy na 2. miestach zhodný počet bodov aj skore?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak sa mi to podarilo nájst. Ten formát je pekná sprostost

Reagovat
smazaný uživatel

Připomínka, že Asensio nás stál 3,5 mega. Monstrózní talent.

Reagovat
valloire

Mohl jít do Barcelony, ale jejímu vedení se zdála cena 4 mega E příliš. Ať žije vedení Barcelony.

Reagovat
Riviera Kid

Ty vole, fakt se bez léčit.

Reagovat
alcantara

Ved ma pravdu. Totalna nekompetentnost, a nezda sa, ze by jej ubudalo.

Reagovat
Riviera Kid

Já netvrdím, že nemá pravdu, jen že při každé příležitosti zmiňuje Barcelonu. Je to docela trapné.

Reagovat
alcantara

Tak on je jasny troll, ale to sa vie uz davno, netreba to dokola opakovat.

Reagovat
valloire

A má troll vždycky pravdu? Je to pak troll? Co je to vlastně troll?

Reagovat
El Campeon

spíš je flamer

Reagovat
valloire

není, je to zábavné

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je, že stejný prachy to léto vyhodili.. za Douglase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Otázka kde by teď hostoval, nebo kam by teď přestupoval za 5 mega...

Reagovat
ADM

z cisto futbaloveho pohladu som rad, ze siel do Realu, lebo cez MSN by si (bohuzial) nekopol a pravdepodobne by u nas zabil karieru

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ty máš slušný komplex

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to trochu jinak : Barcelona chtěla dát 4mE, ale pouze ve splátkách a ne najednou. Ale Mallorca potřebovala prachy hned, tak vzala 3,5mE od Realu. Každopádně to nic nemění na tom, že vedení cirkusáků nám v tomto MEGAkaufu napomohlo

Reagovat
Jerichoo

Bano ten Bellerin fakt neskutocne valcuje Carvajala

Reagovat
misinho7

Reagovat
madridcan

Tam je aktualne dvojmesacna dovolenka

Reagovat
valloire

Reagovat
Dayman

Montoya detto

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Španele to cely vyhrajou

Reagovat
Ferguson6

Nerozumiem vtipu v nadpise alebo tam žiadny nie je?

Reagovat
smazaný uživatel

zase - ase...ale je pravda, že to moc nevyzní

Reagovat
Hokaido

Přitom tady se krásně nabízí něco jako Assension, rodí se nová superhvězda.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Už to není tak odvážné hraní se jmény jak během ACN

Reagovat
Kucka

Fantík tam měl normálně poslat Zasensio

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
El Campeon

Reagovat
fantomas

Vono to příde

Reagovat
andrew96

Snad zítra: Výhra Čechů za Barák

Reagovat
Usty

Nebo Černý den pro Die Mannschaft.

Reagovat
db18

Die Mannschaft je jen Áčko.

Reagovat
db18

(takže schovat na září)

Reagovat
Usty

Ne snad, že by se dalo využít teď

Reagovat
db18

Nedalo, protože U21 není "Die Mannschaft" Teď se vám fakt hodí Kangova obrana v Lüftu...

Reagovat
Kang & Kodos

Obrana v Lüftu.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
db18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ligter

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Sen o titulu se Schickovateli Vogeltanzi rozplynul po prvním zápase

Reagovat
Usty

Reagovat
Pipo123

Skoda ze tam nie je Milinkovic, hned by ta hra vyzerala inak

Reagovat
pepinho2

Je v bráně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Please nevíte někdo kdy bude vylosována Španělska liga?

Reagovat
smazaný uživatel

3. týden ve červenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje přítelkyně?

Reagovat
blaugrana

Keby som mal takú babu, tak ju teraz prcám a nepostujem tu jej fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

To verím.

Reagovat
misinho7

teda ak mas nejaku inu snad necita eurofotbal asi by ju to nepotesilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to chtělo vymyslet něco nového a ne stále ždímat ty nadpisy.

Reagovat
popltak

Zase sračka... už vymysli něco nového nebo běž skočit už.

Reagovat
blaugrana

V akej pravdepodobnej zostave dnes nastúpi Portugalsko? Pekný kurz je na nich.

Reagovat
alcantara

Si si isty?

Reagovat
blaugrana

100%

Reagovat
cink

Já jsem dal X2 , myslím že bude 22 12 něco takového

Reagovat
blaugrana

Kašlem na to, radšej si dám Radegast.

Reagovat
valloire

fuj

Reagovat
patas92

Reagovat
cink

Podle tuttosportu £210milionu + de Gea za Ronaldo+ Morata

Reagovat
misinho7

blbost...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icemike

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Pojď mi na hopa

Reagovat
Ángel di María 22

Muze mi nekdo objasnit, z jakyho duvodu nehraje Bernardo Silva zaklad za Portuglasko?

Reagovat
misinho7

to napadlo i mna ..najlepsi tvorca tam a oni ho posadia

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bude se vysílat zápas Konfederačního poháru Portugalsko - Mexiko na webu ČT Sport?

Reagovat
db18

Ano a komentovat bude Pepa Němec, protože Pečeně si v bytě zabouchl klíče jak od auta, tak i od bytu...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt?

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Bohužel to stihnul

Reagovat
db18

Ses těšil na Pepíka?

Reagovat
ZB 07

Jo

Reagovat
El Campeon

jantar

Reagovat
icemike

Reagovat
andrew96

Ale tweety má čas psát dál

Reagovat
db18

Čeká na odvoz...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Visca el barca

Odkaz prosím?

Reagovat
Visca el barca

Díkec

Reagovat
fantomas

Nicméně Pepa Němec je starej expert na Mexiko, že jo.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Tolko k jeho neúspešnému prestupu k nám

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
misinho7

ta zaloha Portugalska je smiesna...

Reagovat
misinho7

btw jak toho Gomesa mohla kupit barca ked nevie dat ani jednu dobru prihravku dopredu

Reagovat
ADM

Ale všímaj si ako skvele vie nahrávať dozadu

Reagovat
misinho7

v tom je suprovy chcel by som ho vidiet v barce z casov Xaviho a Iniestu sak to by si chalani v zalohe mysleli ze im tam beha nejaky typek z Tatranu presov

Reagovat
blaugrana

Ticho dpici. Neupozornuj nanho, este som si ho zatial nevsimol. Ked si ho vsimnem, tak sa zas rozculim.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mishko

Reagovat
technecium

Reagovat
pepinho2

Nechápu, jak může hrát Nani a spol a sedí Bernardo atd

Reagovat
El Campeon

Mexiko zatim aktivnější

Reagovat
stas87

El Gringo v tieni Peceneho. To je dost skoda, tie hlboke myslienky Nemca nenajdu uplatnenie dnes.

Reagovat
El Campeon

On ho nepustí ke slovu či co?

Já to sleduju na stv2 v TV.

Reagovat
stas87

Moc nie...len ked opakuju nejaky moment, tak sa ho spyta na nazor. To si u mna klesol, El Gringo je na urovni studioveho boha a ty sa na to nepozeras.

Reagovat
Kang & Kodos

Prej mu i sebral pončo

Reagovat
stas87

Az Mexiko vyhra nejaky dolezity zapas, tak ho bude mat. Ak by dneska porazili Portugalsko, tak ho ma hned dalsi zapas. Myslis, ze by mal gule a zobral si do studia fazole?

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň tortillu by mohl

Reagovat
El Campeon

Minimálně nachos do mističky si na poločasovou přestávku určitě vzal.

Reagovat
stas87

Ta predstava toho, ze spolu hra Mexiko a Nemecko. V studiu El Gringo s poncom, v jednej ruke konzervu fazoli, v druhej tortillu a oproti nemu Franz s bratwurstom v ruke a zapijal by to pivom. A s nimi studiovy boh a jeho otazky.

Reagovat
El Campeon

takovej bizárek,ta představa mi dělá dobře na...

Reagovat
andrew96

"otázky"

Reagovat
El Campeon

už mam naladěné na ivysílaní,Joseho si nenechám ujít

Reagovat
misinho7

ti jebe ROnaldo jak zajebal ale Pepe pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooool Pepeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
misinho7

tak nic..

Reagovat
ZB 07

Video výborně

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by ho zavést hlavně ve španělské lize, aby se Barceloně nepískali ty nasimulované penalty.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
blaugrana

Gomes ...bohaaaaa, on je tak marny.

Reagovat
stas87

Super, behom pol minutky rozhodnute a rozhodca nic neposral. Zabralo to menej ako striedanie hraca, ktory kludne ide cez cele ihrisko a trva to takmer minutu.

Reagovat
El Campeon

Přesně tak.Hlavně jak korupčník Blatter byl pořád proti,že to bude hrozně zdržovat hru

Reagovat
misinho7

je to super ale neviem si predstavit ze po kazdom takom goel sa bude stale prerusovat a cakat, napr preco video rozhodcovia nemaju rovno aj tu ofsajdovu kameru a vidia to hned live ci bol alebo nebol offside a do sekundy to mozu povedat

Reagovat
misinho7

teda nie zeby som bol proti koencne to prislo, len niekedy to kazi tu radost hlavne ak sa bude tak stale cakat ci to je alebo nie je gol, snad to este nejako vychytaj a zrychlia chce to len cas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hřebíček do rakve hráčským oslavám. Odteď když dá hráč gol, tak nepoběží slavit, ale poběží za rozhodčím vyslechnout si verdikt, jestli gol byl nebo nebyl.

Reagovat
maxton

Higuain by bezal aj tak

Reagovat
stas87

Omg, kolko takych problematickych golov pada za zapas? Jeden, max dva, takze ak by to zabralo v zapase minutu a pol ci dve, tak je to naproste nic. Zrataj si, ako dlho trva brankarom len rozohravka autu, ci ako dlho hraci hadzaju aut. To je fakt kvapka v mori.

Reagovat
smazaný uživatel

video už jede bomby ale mohli tam ten záběr nechat déle, než dvě sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

+ zkazit radost Pepemu,to se počítá

Reagovat
blaugrana

Portugalci hraju tak biedne, ze ani Gomesova tragickoat tak nevynikne. To je dobre. Daju nam zanho aspon vlecku hnoja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
El Campeon

To bych od Ronalda nečekal,hmm...

Reagovat
misinho7

Ronaldo genialne z toho vysiel

Reagovat
ZB 07

Fantastickej gól Portugalců

Reagovat
Coutinho10

luxusne rozebraný ...Cristiano + Quaresma

Reagovat
blaugrana

Nevyfajcil brankara...Lacoooo

Reagovat
smazaný uživatel

LH: ostanme pritom ze ho oklamal

Laco: ... velmi vaznym sposobom

Reagovat
misinho7

Quaresme je velmi technicky zdatny aby nevyfajcil brankara Mexika Borbely dobre dal

Reagovat
misinho7

guerreiro dnes slabota a este to zaklincuje tatkou hrubkou

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že není zdravý Coentrao.

Reagovat
misinho7

jeho je celkova skoda pradny krajny bek hlavne smerom dozadu, bol to vyborny backup za Marcela len tie zranenia

Reagovat
ZB 07

Mexiko

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně, klasický Chicharito

Reagovat
stas87

Vela Zadarmo gol pre Hernandeza. A Nemec si nezakrical.

Reagovat
patas92

Pěkné goly

Reagovat
waynemarkrooney

Lepší název by byl Eurozápisník II. aneb zAsensio

Reagovat
fantomas

Chtěl sem to původně tak, ale nemyslim si, že by vynikla podstata hříčky.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
stas87

Ale myslienka celeho polcasu je, ze Mexiko fyzicky neodide. V 10.minute maju propotene dresy ale idu naplno az do konca zapasu.

Reagovat
vilp

Guerreiro velké zklamání, to byl jeden z nejhorších poločasů, jaký jsem od něj viděl. Snad mi tam pošle alespoň Bernarda, Nani by mohl dolů už o poločase.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Hral v tom prvnim polocase bidu? To je skoda, ze jsem ten zapas nevidel, protoze ja ho videl hrat jen dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Caicedo pocítil tvrdost Ronaldovi přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej 2. poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool

Reagovat
ADM

Ok ešte pár remíz a majú zlato.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

MOTM Andre Gomes, čakal som, že udre a nakoniec zvráti víťazstvo pre Portugalsko, ale nevadí. Jeho výkon bol aj tak dostatočne diagonálno vertikálny a hral veľmi pragmaticky, čo sa týka hry do strán a dozadu.

Reagovat
misinho7

uz dlho si nepametam takyto paradny vykon smerom dozadu nieco nepredvidatelne strasny borec

Reagovat
blaugrana

Jeho herná inteligencia, čo sa prihrávok dozadu týka je intergalakticky bezhraničná.

Reagovat
ADM

Ale nie je dosť technický zdatný aby vyfajčil brankára.

Reagovat
blaugrana

Barca B vedie 2:1.

Reagovat
blaugrana

Už 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes ? Ako hra Alena ?

Reagovat
blaugrana

4:1 Ee, len na evysledkoch.

Reagovat
Kixi Syhimour

S kým hraje?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund by mohl posílit Seung-Woo Lee. Teprve 19letý křídelník je hráčem Barcelony, pozornost pak na sebe upozornil na nedávném mistrovství světa do 20 let, kde oblékal dres Korejské republiky. (transfermarkt.de)

Snad ostane v Barcelone. Vraj je to velky talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Luka Modrić a jeho patálie v souvislosti se soudním řízením bývalého šéfa Dinama Záhřeb Zdravka Mamiće nekončí. Kancelář nejvyššího státního zástupce potvrdila, že se aktuálně prošetřuje, zdali záložník Realu Madrid nepodal křivé svědectví. Pokud se podezření potvrdí, Modrić čelí půl roku až pěti letům za mřížemi. (dorh.hr)

Reagovat
smazaný uživatel

Talent tisicrocia, Marcus Wendel Valle da Silva, dost mozno do Barcelony. Je to box to box zaloznik.

https://youtu.be/9eAanY6AxLg

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc je reálné ze by šel jose luis gaya k nám?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele