Eurozápisník I. aneb Gólů jako Šafranků

17.06.2017, 12:15
Názory a komentáře
Juniorské Euro v Polsku vykoplo stěží vzrušivou podívanou, kterou následoval zápas o vstřelené brance v první minutě a vesměs parádním představení slovenského výběru. Gólové galapředstavení se tedy zkraje nekonalo, o čemž svědčí také posty našich hrdinů obou zápasů, ale Šafrankův zásah alespoň přinesl první tři body...

Jak je už od roku 2012 naším pravidlem, EuroFotbal také pro tento turnaj bude připravovat pravidelné zápisníky s analytickými poznámkami našich redaktorů. Stejně jako před dvěma lety se za každým utkáním malého Eura ohlédneme ve třech bodech na zápas, přičemž v tabulce vypíchneme výrazné individuality.

Jedinou změnou je absence "hráče zápasu dle WhoScored.com", která je daná jednoduše tím, že statistický server tentokrát šampionát jednadvacítek nemapuje, tudíž nemáme kde čerpat nutnou inspiraci...





1) Úvodní duel šampionátu fanoušky zrovna dvakrát nenavnadil, právě naopak. Zahajovací střetnutí totiž pobralo jen minimum fotbalové krásy a krom vstřelených branek fotbalu chybělo také větší množství nebezpečných situací.

Onen zmar na trávníku dokumentují i statistické údaje - v prvním poločase nebyl k vidění ani jediný střelecký pokus, který by trefil prostor branky, ten totiž hráči Švédska vyslali na branku Pickforda až v 60. minutě. Ve zbývajícím průběhu se oba týmy zmohly ještě na jedno přesné ohrožení soupeřovy svatyně - v podání Švédska se jednalo o zahozený pokutový kop, Angličany zase "zachránil" alespoň volný přímý kop Warda-Prowse, jinak by totiž švédský brankář nebyl prověřen ani jednou.

A nebýt utěšeného projektilu Cibickiho či tečovaného pokusu Chilwella, které oba zastavilo až břevno, nebylo by v podstatě ani o čem psát. Největším pozitivem tak zůstává výkon švédských fanoušků, kteří stejně jako před dvěma lety vytvořili vynikající atmosféru a výrazně předčili výkon aktérů na hrací ploše.

2) Není důležité, zda se jedná o dospělou reprezentaci či jen "21", hru Anglie můžete poznat na první pohled - zdobí ji totiž zoufalá nekreativita ve středu pole. Pokud si ještě vzpomínáte na šampionát v České republice, pak si jistě pamatujete, jak nezáživnou a mdlou hrou se tehdy parta okolo Harryho Kanea prezentovala. Od té doby již sice uplynuly dlouhé dva roky, ovšem soudě dle pátečního střetnutí se nic výrazně nezměnilo.

Pravda, Švédové věru obětavě a disciplinovaně bránili, tudíž to favorit střetnutí neměl snadné. Reprezentanti tří korunek v defenzivní fázi operovali v hodně úzkém bloku, kdy oba krajní záložníci výrazně přivírali střed pole a kraje hřiště tak zely prázdnotou. Albion však těchto míst nedokázal efektivně využít, jelikož drtivá většina kombinací byla zoufale pomalá a předvídatelná, kdy následovala jednoduchý vzorec - po vleklé kombinaci uprostřed přišlo přenesení na volného krajního obránce, který míč okamžitě centroval, s čímž si zadáci Švédska velmi pohodlně poradili.

Drtivá většina útočných akcí se tak odehrávala ve tvaru písmene U - tedy ze strany na stranu s naprostým minimem kolmých přihrávek a pokusů o narušení či prolomení obranného bloku soupeře. Čili způsob hry, o kterém například Pep Guardiola prohlásil, že postrádá jakýkoliv smysl.

3) Za zmínku pak ještě stojí výkony některých individualit , které naznačují, že by se i na tomhle šampionátu mohly ukázat budoucí hvězdičky kopané. Z Albionu zaujal výkon Tammyho Abrahama, který byl pravděpodobně tím nejnebezpečnějším mužem, jenž se proháněl po trávníku - dostal se do tří nadějných pozic, a ačkoliv ani jednu nepřetavil v branku, ukázal, že má skutečně precizní výběr místa. Velmi dobrý výkon předvedl i pravý obránce Anglie Holgate, který doslova kraloval v osobních soubojích a předvedl i jeden parádní zákrok na poslední chvíli, kterým zamezil samostatnému nájezdu. Ze švédského výběru pak nejvíce zaujal Pawel Cibicki, který parádní ranou orazítkoval břevno a svou hrou nadělal soupeři největší množství problémů.

(vs)





1) Poláci názorně ukázali, jak zrádné je kvalifikovat se coby pořadatel. Hostitelé totiž včera vypadali být zaskočeni tou hlavní náležitostí soutěžního zápasu... a sice aktivitou soupeře - jeho presinkem na útočné půli a vysokým tempem obecně. Ihned po brzkém gólu Poláci následujících patnáct minut téměř nebyli schopni vystrčit paty z vlastní obranné třetiny, protože se prostě nezvládali hledat jednoduchými přihrávkami. Protože začali panikařit, jakmile se na ně trochu zatlačilo, a všichni hráči jako by naráz utekli do svých skulin, zapomněli na své pozice a nasoukali se před vápno.

Na polského kouče Dornyho se taky ihned po utkání strhla kritika od dvou nevyužitých borců, Krystiana Bielika a Krzysztofa Piąteka. Oba se obligátně nezapomněli nabídnout jako potenciální tvůrci rozdílu, zároveň ale prvně jmenovaný (a nejmladší hráč kádru) vyjádřil zajímavou myšlenku: a sice, že se Poláci i na trénincích připravují poněkud naivně, jako by jim měl protivník dávat moře prostoru k vlastní hře.

Tomuhle prohlášení zhruba nasvědčovala i realita následující jakýkoliv osvobozující nákop dopředu na Frankowskiho či Stępińskiho - těm se totiž zákonitě nedostávalo žádného doplnění z druhé vlny, přesně jako by pro zbytek týmu odvrácením útoku prostě skončilo tréninkové cvičení.

2) Slováci místy brali dech, ale musí najít rovnováhu mezi dvěma extrémními přístupy. Sledovat slovenský přechod do útoku po té anglicko-švédské bídě bylo jako učiněný balzám na oči. Lobotkovy neohrožené průřezy středem pole? Rusnákův přehled o dění všude ve hřišti? Chrienova pohotovost před vyrovnávací brankou? Levý bek (Mazáň) neustále obíhající a hbitými narážečkami doplňující své křídlo? Ono křídlo, Jaroslav Mihalík, de facto kopírující Kapustkovo parádní entrée z loňského Eura veškerými svými účelnými výběhy do středu pole (ne náhodou právě on nahradil Kapustku v Cracovii)? Naprostá lahoda. Slováci se zkrátka projevili jako kombinačně nadmíru zdatný kolektiv s několika dvojičkami, které se zvládají hledat i poslepu. Mimo těžiště útočné hry se stál být odstavený akorát Matúš Bero, z nějakého bizarního důvodu hráč zápasu dle SkySports.

Problém spočívá v tom, že při takovém intenzivním stylu operování, kdy chodí balon z nohy na nohu precizně a ve velké rychlosti, si člověk občas zkrátka musí dáchnout - a Slováci se ukázali být náchylní k regulérnímu vypínání. Pravý bek Valjent takhle usnul před úvodním gólem. Mazáň zase odmítl zachytit samostatný únik Frankowskiho, ačkoliv k němu měl blíže než stoper. A co se odvracení centrů do vápna, osobně jsem si slovenskou schopností nikdy nebyl úplně jistý, takže mi ona pasivita ke konci zápasu permanentně smrděla. Inu, příště by se slušelo si vlastní síly a koncentraci lépe rozložit.

3) Mihalík byl před pauzou senzační, přesto Kędziora nakonec ukázal jak na něj. Polský kapitán Tomasz Kędziora a jeho záložník na pravé straně Pawel Frankowski dohromady poskládají vedle sebe úctyhodných 252 startů v polské Ekstraklase, takže zkušeností mají věru na rozdávání a také platili za jediný směrem dopředu efektivní tandem pořadatelů. Přesto je v opačném směru zejména před obrátkou Slávista Jaroslav Mihalík školil jako mladé zajíce. Jeho rychlé vrtnutí se do středu pole bylo takřka na minutovém pořádku a nikdo z polské družiny si s jeho jemným driblinkem pořádně nevěděl rady, až z toho byla záludná střelba i první gól.

Už v Praze nicméně Mihalík železně působil jako křídelník, jehož rutina funguje po určitou dobu, ale nikdy po celý zápas - ať už je to v jeho hlavě, fyzičce nebo přizpůsobivém soupeři. Včera to nejspíš opět byla kombinace všech faktorů, nicméně faktem je, že se Mihalík po změně stran dost dobře vytratil - a zčásti za to mohla i Kędziorova adaptace, kdy zkušený bek začal bývalého hráče Cracovie vytlačovat na druhou stranu, k levé postranní čáře, na slabší nohu. Trvalo to sice dlouho, ale přece jen ho přečetl.

(td)

Autor: Tomáš Daníček, Víťa Srp

Komentáře (136)

Přidat komentář
Mates_Matesović

Fantomas is back

Reagovat
vladis271

Ja som fanúšik tak môžem mať zastretý výhľad preto sa pýtam tu. Je môj pocit, že reálne môžeme proti Angličanom vyhrať naivný?

Reagovat
fantomas

Jistěže neni.

Reagovat
avicii

ja si myslim ze kludne mozeme, neveril by som nam proti timom ako Spanielsko, Nemecko ci Portugalsko ale toto kludne mozeme vyhrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tu skupinu můžete s ledovým klidem vyhrát..

Reagovat
Pablos

bude záležet jak se k tomu postaví hráči v hlavě taky.... podle mě asi remíza, když zohledním tenhle faktor

Reagovat
nani92

síce som tiež fanúšik, ale podľa mňa máme väčšiu šancu ako to, že Klopp s Liverpoolom vyhrá niekedy PL

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Mou s Muntd sa posúnuť zo 6. pozície

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

zavolajte niekto yazovi sanitku, krváca. Ale zaslúžil si to.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
TheTopFootbaler

Hnedka příští sezónu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

všetky zápasy budu o rozdiele jedneho golu. Ale ak chceme postupit tá hra musí byt o level lepšia a predvádzaná minimálne 70 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo urcite jo, anglie hraje hovno a tak jako se cekalo v roce 2015 ze uz teda konecne zaberou, tak...hrali porad to same hovno dal a dal, a to tam hral treba Kane...problem je podle me v tom, ze anglicani nestaci individualne, tam se nikdo neumi uvolnit, ziskat precisleni, v repre je to uplne to same, viz MS, kde jakmile doslo sterlingovi, tak byli namalovani...v kvalifikaci to na dansko, makedonce atd staci, na spicku je to malo

Reagovat
Ferguson6

a) po jednom zápase sa nedá urobiť takýto záver

b) je to futbal, všetko je možné... Môžeme vyhrať, môžeme prehrať 0:5.

Reagovat
KingMaster13

Popravdě nevěřím vám moc proti Švédsku ale pokud předvedete to co včera tak Albion můžete poslat s ledovým klidem domů

Reagovat
Spalovač šancí

Všechny 3 zbývající týmy ve skupině jsou slabé. Včera jste překonali nejtěžší překážku, neboť hrozilo, že se Poláci před svým publikem hecnou. Pokud se nic nepodcení, je postup vysoce pravděpodobný.

Reagovat
ZB 07

Švédové jsou silní, s nimi to bude klíčovej zápas.

Reagovat
Spalovač šancí

Silní jsou možná tak v obraně. Ale Anglická ofensíva není žádné měřítko.

Reagovat
alcantara

Blbost, s Anglanmi sa neda vobec hrat, ti su inde.

Reagovat
Ferguson6
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Jak velky problem muze byt absence toho Milinkovice-Savice? Divam se, ze Srbove maji kostru z vitezneho MS U20 2015, meli by byt hodne silni podle me. Libi se mi v tomhle zapase oba daji gol @1,83 portugalci podle me budou hodne silni, ale srby bych nepodcenoval, prestoze teda 2015 strasne vyhoreli na ME u nas

Reagovat
pepinho2

Parádní kurs

Reagovat
BílíAndelDrcKo

videl som Srbov hrat aj proti našim a a aj bolo tam celkom dost hráčov toho výberu čo bol na MS ale za vela to nestálo. Ako keby sa nikam neposunuli.

Reagovat
ZB 07

super, na tohle jsem čekal

Reagovat
Alberto Aquilani

Som zvedavý na ten zápas s Anglickom. Oni sú klasicky fyzicky beštie, ale technicky a kvalitou sú jasne za nami, snád sa z nich neposerieme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky mel lobotka zkrat pri rozehravce? Ja si vybavuju jen tu situaci, kdy mu uplne debilne prihral Ninaj a z brejku pak strilel linetty, tam to ale bylo hlavne o te prihravce, ktera vubec nemela.prijit...

Reagovat
fantomas

Já měl za to, že to bylo v opačnym gardu a že Lobotka nahrával. Tak to pardon teda

Reagovat
sk333

Lobotka spravil inú chybu.Úplne hneď na začiatku nepresne v strede prihral, poliaci potiahli po krídle a z centra padol prvý gól. Skôr by som však za gól vinil obranu ako jeho. Inak hral famózne a vôbec by som sa nečudoval, ak by o neho prejavil záujem napríklad Bayern, či Juventus.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Bayern a Juventus to si prestrelil. Ja si ho viem predstavit v Lipsku ak by odišiel Keita.

Reagovat
sk333

Možno som fakt trochu prestreli, ale niekedy treba aj snívať. To Lipsko pre neho by bolo tiež dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho rád videl v Taliansku....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Alebo Madrid namiesto Casemira.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

this is your sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

LOL splést si Ninaje v obraně s Lobotkou ve středu

Reagovat
Azazelo RD

Pro fantomase vypadají všichni běloši stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, on tomu, co si vybavuju, ani moc nepridal komentator(nemec), ktery to nepresne okomentoval

Reagovat
Mariano13

to zlyhalo u Niňaja, aj komentátori na ČT z toho neprávom obvinili Lobotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jen tak dál

Reagovat
KingMaster13

Toho Chovana bych bral časem do Slávie místo Pavlenky. Chytal fakt parádně

Reagovat
smazaný uživatel

jedna lastovička leto nerobí, ako sa hovorí... ver mi. Keď už, tak rozhodne radšej Jakubecha, ten je tak o triedu inde, a tuším je aj mladší. Lenže oňho sa zaujímala aj taká Atalanta, čiže bolo by ťažšie ho získať...

Reagovat
smazaný uživatel

ani omylom nie je o triedu vyššie......má menej zápasov za sebou v lige ako Jakubech,ale talentovaní sú obidvaja

Reagovat
stas87

Tak to by si Slavia vobec nepomohla. V klube sedel a ked uz chytal, tak to ziadny zazrak nebol. To ten z Trnavy chytal lepsie ako Chovan, ale Hapal veri prave Chovanovi.

Reagovat
KingMaster13

aha já myslel že v tom Trenčíně hraje Ale tak uvidíme neodepisoval bych ho.

Reagovat
QooBo

Včera bol veľmi dobrý ale paradoxne mi z tých našich troch brankárov príde najslabší

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Parádně zachytali i Rakovan, Čontofalský a Hrubeš.

Reagovat
db18

Jo, hlavně že chyboval už v 1. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Podobnou větu si řekl jeden skaut Stuttgartu 2 roky zpět po jednom zápase o nejmenovaném útočníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment

Reagovat
andrew96

*Kliment, Kliment, Kliment!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

no shit sherlock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

ja som ho videl chytať minulé leto v predkole a hovoril som si, že horšieho brankára som nikdy nevidel. Chalan podbehol každý jeden center, až mi ho bolo ľúto...

Reagovat
ratusek

Chovana ne. JAk psal kolega, tak radši Jakubecha

Reagovat
Xaviercreus

Turnajové titulky

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý systém,že postupují jen 4 do play-off,to už mohli rovnou rozšířit na 16,aby postupovali jen vítězové skupin

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ten turnaj tak naberá na popularite že rozšírenie na 16 časom musí príst.

Reagovat
andrew96

Jen je na houby, že se buď překrývá nebo těsně navazuje na MS dvacítek a každé 4 roky se kryje s Konfederačním pohárem.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

MS 20 su o 3 ročníky maldší hráči to zas tak velmi nevadi. Konfederačný pohár má na Euro zas tiež malý vplyv na tímy. Zo športovdho hladiska to problém nie je. Problém je skôr to že tým prichádza možno o čast pozornosti a na to si asi narážal.

Podla mna je problém v tom, že to nie je považovane za asociačný termín-

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

blbý je, že to rozsirili na 12, tech 8 bylo naprosto dostacujicich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nebo i pridat ctvrtfinale a hrat to ve formatu muzskeho Eura, kdyz jeste melo jen 16 tymu, ten tyden navic by nikoho nezabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to chtělo vymyslet něco nového, než stále recyklovat ty nadpisy.

Reagovat
fantomas

Recyklovat?

Reagovat
popltak

Tenhle nadpis tu ještě nebyl, zase jsi napsal sračku.

Reagovat
Spalovač šancí

Už bys měl vymyslet něco nového, než neustále recyklovat mimózní příspěvky

Reagovat
Usty

náhodou, je to pořád větší a větší pitomec, to je umění

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

OT: Bude dnes/zajtra niekto pozerať 24h Le Mans? Ak áno, kto je Váš favorit?

Reagovat
Riviera Kid

Jezdí tam někdo známý??

Reagovat
Rudnevs

Určite, je tam dosť známych jazdcov. Okrem už takých každoročných stálic ako Lotterer, alebo Kobayashi, Buemi, alebo Davidson nastúpi tento rok napríklad aj Rubens Barichello - kedysi dlhoročná dvojka Schumachera vo Ferarri, alebo aj Slovenský tím ARC Bratislava s Mirom Konôpkom. Medzi známe mená patria aj synovia bývalých slávnych pretekárov (Prost, Lauda, Senna), alebo aj bývalý jazdci DTM (Prialux, Werner, Mücke, Kaffer...) a mnoho ďalších jazdcov.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo aj Fabien Barthez

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
andrew96

Rubens Asi to nebudu stíhat, ale kdybys sem tam dal vědět, jak to probíhá, nezlobil bych se.

Reagovat
Rudnevs

Vpredu sú od začiatku Toyoty vďaka Kobayashimu, ktorý v kvalifikácii zašiel najrýchlejší čas v historii. Bola už aj jedna havária keď Rusinov s LMP2 nabral GéTéčko Porsche tímu Proton Competition a potom nejaku dobu opravovali bariéry. ARC Bratislava sa zatiaľ veľmi nedarí, už viackrát museli do boxov na neplánovanú zastávku.

Reagovat
Elliasson

A Vitalij Petrov.

Reagovat
Mariano13

Nevyhral nejakú kategóriu Niko Hulkenberg minulý rok ?? Mohol by Rubens tiež niečo ukázať, je to sympaťák.

Reagovat
Rudnevs

Hülkenberg vyhral v roku 2015 celý závod, vtedy to bol prvý ročník Porsche v kategórii LM P1 a spolu s Hülkenbergom boli v tíme ešte Bamber a Tandy.

Čo sa Rubensa týka, tak na väčší úspech to nevyzerá, jeho Racing Team Nederland je v kategórii LM P2 na 23. mieste, ale ja myslím,že sa za úspech považuje určite aj dokončenie závodu.

Reagovat
Mariano13

vďaka za objasnenie .. je pravda, že výhrou už je len dokončiť tento pretek

Reagovat
uff

Toyota a ARC.

Reagovat
Rudnevs

Tak Toyota môže mať najrýchlejší prototyp, ale je im to prd platné keď je zároveň aj dlhodobo najnespoľahlivejší, teraz dokonca deviatka horí... Tak nakoniec by som sa ani nečudoval keby sa naplnila tá komentátorova teória niekedy zo začaitku, že to môže vyhrať i niekto z LM P2, kde vedú tie krásne modré prototypy Rebelionu. Ale Porsche by som to tiež doprial, Lotterer, Tandy aj Jani sú sympaťáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Z ČFL postupuje Olympia Hradec Králové

hradecke derby ve druhe lize

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak snad budou mít kde hrát

Reagovat
smazaný uživatel

brankare tam trenuje olda parizek, letos byl dokonce 2x napsanej jako nahradni brankar

Reagovat
ZB 07

Někdo tu říkal, že se prej stěhujou do Prahy...

Reagovat
db18

Nebude, protože je pod lízátka nepustí a jejich stadion nesplňuje požadavky, takže se mají stěhovat na Strahov...

Reagovat
Kaspar

je tam nejaka spoluprace s Votroky nebo maji vztahy jako Budejovice a Taborsko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,ale vyhrály Jirny,to je hovadina,ty jejich licenční podmínky

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem tieto nadpisy

Reagovat
spider_8

Mně přijde, že hra Anglie na jakémkoliv šampionátu je pořád stejně bída, nezávisle na tom, jací tam hrají hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som reagoval na druhý bod zo zápasu Anglicko-Švédsko. Aký má približne vplyv anglická účasť na MS U20, koľko hráčov im chýba v Poľsku a ktorí konkrétne najviac?

No a jasné, fanúšikovia Švédska sú klasa Najväčšia invázia od tridsaťročnej vojny

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Neviem to povedat a porovnat ale ak si vezmeš že tu štartuju ročníky aj 94,95,96 a na MS mohli len 97 a mladší tak to pre Anglicko určite nie je žiadny velký rozdiel. Možno až na jedno meno.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju Slovaky, jak jsou zase udelany z hracu, co pomalu nemaji ani na zaklad v nasi lize, ale na U21 valej, tak se musej prece dostat do velkoklubu, ne?! Jedna vec je mit radost, druha pak nebejt totalne deluded. Lobotkovi se povedl jeden zapas a nejakej duvod, proc je jenom v dansky lize, tam asi bude.. V tom tymu je dobrej i Novak, kterej jednu sezonu dal docela dost golu v Jablonci, ale jinak to neni zadnej borec.

Reagovat
alcantara

Taki typci sa najdu vzdy a vsade, fakt sokujuce, wau. A urcite to nie je menej vtipne ako hodnotenie hraca, ktoreho si v zivote nevidel hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, že by si čiastočne nemal pravdu, ale s Lobotkom si úplne mimo

Reagovat
Emmett Brown

Máš pravdu v tom, že niektorí zase lietajú v oblakoch, ale Lobotka je v U21 výborný dlhodobo a to že hrá kde hrá nič neznamená, hlavne v jeho veku. Kopec svetových hráčov si prešlo aj menšími klubmi.

Reagovat
fantomas

Takže Angličani na úvod turnaje remizujou s obhájci titulu, který se kvalifikovali přímo před Španělskem a Chorvatskem, a hned se z nich zas budou dělat automaticky tragédi. Ba co víc, ještě se bude mluvit o nějakym hypeu, kterej si - jako už tradičně - vymejšlej v první řadě právě ti, kdo o něm následně mluvěj, aby jim nějak ospravedlnili svý stěží něčim podložený a na každej pád předčasný soudy. Lovely

Reagovat
vladis271

To je ako s "the next year is our". Šíria to zlomeseľní mufani ako zayo a potom z toho obviňujú nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Zayo? ... milky way milky milky way ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale to nic nemění na to, že Anglie byla naprosto bezzubá a že nebyli schopni (nebo ochotni) překonat ten první obranný blok Svedu, tzn. presující hráče. At uz prihravkou, o individuální akci se raději ani nebavím. A ten hype samozřejmě je...a byl jsi to právě ty, který obhajoval kádr na minulém ME15...přitom hráli stejnou sračku jako letos..a budou hrát dál, tam to není o tom, že by neukázali něco, co v sobě mají, tohle je strop anglické mládeže

Reagovat
smazaný uživatel

btw pamatuji si to velice dobre, protoze jsem tehdy anglii obhajoval taky ale prozrel jsem, a letos to bude uplne stejna pisnicka

Reagovat
fantomas

No, a světe div se, podobně startujou do turnajů i lepší týmy. Nehledě na to, že z Angličanů před turnajem nikdo favorita nedělal. To samý se nedělo i před U-20, kde zase očekávání předčili - a to se pro změnu komentuje stylem "no jo, stejně jako dospělý ničeho nedosáhnou". Předem prohranej boj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
alcantara

Ja sa na nich uprimne tesim, uvidime, co s nami ukazu. Ci to bude stale dokola to iste, drevacky vykvet, alebo sa im konecne podari vychovat generaciu, kde lopta nie je najvacsou prekazkou.

Reagovat
stas87

Nie je u Anglicka skor zarazajuce, ze oni okrem lopty na beka a nasledny center, ci po rohu nie su schopni ohrozit brankara? Nemaju ziadny plan B? A to nie je prvy ich vyber, co ma take problemy.

Reagovat
fantomas

Holt Southgate je hovno stratég, což se ukázalo předloni, ukazuje se i u áčka teď, a tohle je furt jeho tým.

Reagovat
fantomas

Snad s tim Boothroyd ještě něco provede, já ho tolik neznám. Ale absence Loftus-Cheeka s Rashfordem se samozřejmě musely nějak projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hral výborne, nie nadarmo ho už min. pol roka tlačím do A tímu repre. Ideálne by mohol ešte zosilnieť a môže byť z neho kvalitný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

highlights na yt bez disko doprovodu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele