Eriksen po kolapsu na Euru vzkázal z nemocnice, že se cítí dobře

15.06.2021, 11:00
Aktuality
Christian Eriksen (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
kilobyte

Zase ono těch dobrých řešení moc není. Co by si navrhoval ty?

Reagovat
celeb

hrat v ten isty den bola absolutna blbost a navrhut to mohla len UEFA. Nedela/Pondelok - uz o tej 12. by to bolo ovela lepsie. Oni boli uplne ale uplne mimo z toho celeho a nikto sa nemoze cudovat. Ked vedeli, ze je ok, tak by sa mozno z toho dokazali vyspat, aspon vacsina, s liekami na spanie mozno kazdy. Ako uz teraz nema zmysel moc mudrovat, ale co uz

Reagovat
bobis21

Jestli tvé řešení zahrnuje prášky na spaní tak teda gratuluji, vymyslel jsi ještě větší pičovinu než bylo to původní řešení

Reagovat
celeb

tak ked to povies ty, tak to to tak urcite bude. Ved existuju len 1 lieky na spanie, s jednou ucinnou latkou a 1 davkovanim, urcite su zakazane a keby neboli, tak sa nezobudia 2 dni a hraju ako omameni.

Ved bobis21 to vsetko ma zmaknute v malicku, odbornik na vsetko.

Reagovat
bobis21

Wow, trefil jsi přesně 0 věcí o kterých jsem mluvil, gratuluji

Reagovat
celeb

no ja tak mozem vediet o com ty hovoris

Ale tipujem, ze to budu rovnake sracky, ako to co pises = co mas v hlave.

Reagovat
kilobyte

Vždyť UEFA jim navrhovala i neděli.

Reagovat
Moje maličkost

A jak jinak to chceš řešit?

Reagovat
celestial-

V hokeji bývajú úrazy, často dosť zlé a oveľa častejšie ako vo futbale a nikto sa nad tým tak nepozastavuje do takej miery ako tu.. Pričom tam je to často spôsobené rôznymi zákernými zákrokmi, čo si myslím, že je ešte horšie ako táto nehoda..

Reagovat
ttopi

Viz třeba ochrnutej Zelenka (Třebíč), kdy se zápas normálně dohrál. Proč by taky neměl? celeb a jemu podobní jsou bohužel jen přecitlivělí.

Reagovat
Mishko

wtf ::eek: ono porovnávať úrazy pri relatívne tvrdom a kontaktnom športe so zástavou srdca pri futbalovom zápase chce fakt dávku IQ... dosť malú dávku...

V takom MMA sa dokonca zo zranení súperi radujú, tak poď ešte skritizovať Fínov, že sa netešili z gólu

Reagovat
celestial-

lol, zranený človek je zranený človek, ide o život v rovnakých prípadoch.. skôr povedať, že zabiť niekoho v MMA je ok, ale keď sa to stane pri futbale tak je to niečo, prečo by sa mal zrušiť celý šampionát, alebo ako tomu mám chápať? To iq chýba asi Tebe

Reagovat
bobis21

Srovnávat nějaké zranění plynoucí ze sportu s několikaminutovou klinickou smrtí je fakt úlet

Reagovat
VersaceChain

Jakej je jako rozdíl mezi situací kdy ti na hřišti ochrne spoluhráč nebo klinickou smrtí, z které ho nahodí zpátky? To mi přijde už horší ta první věc, která je přímo důsledkem zákroku protihráče.. Je to samozřejmě strašné, co se Eriksenovi stalo a jsem moc rád, že snad bude v pořádku, nicméně nevidím důvod, proč by případně zápas nemohli odehrát jen o den později. Nehledě na mnoho zákroků na hlavu po kterých mohou mít hráči doživotní následky, nebo v jejich důsledku klidně podlehnout, po kterých se vždy pokračuje snad ve všech sportech.

Reagovat
VersaceChain

.. tím samozřejmě nemyslím, že by o den později měli být psychicky v pohodě, ale prostě takové věci se dějí a je to prostě nešťastná souhra náhod, která by však dle mého neměla ovlivňovat průběh celého turnaje.

Reagovat
PP

Reagovat
celestial-

Pamätám si prípady v NHL, že sa prešlo korčuľou hráčovi, myslím že cez krk a solídne krvácal.. Alebo zákroky na hlavu, zámerne ako Bertuzzi, keď Moorovi ukončil kariéru.. Všetko sú to hraničné situácie rovnako ako u Ericsena, kedy ide o život pokiaľ by tam neboli lekári.. Takže úlet to fakt nie je.. Princíp je rovnaký, bohužiaľ "show must go on". Ešte jedna vec, ja netvrdím, že je to správne, ale u iných športovych podujatí sa to tak nehroti, neviem prečo u futbalu áno..

Reagovat
Mishko

nikto nikde nechce rušiť šampionát, iba odložiť zápas o pár dní... prípadne aspoň nedať na výber a požadovať rozhodnutie do 20 minút v takej situácii, ale počkať aspoň do rána

Reagovat
Moje maličkost

Tam ale není prostor pro odložení "o pár dní".

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi viděl MMA zápasu, že píšeš, že se radujoh že zranění?

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
ttopi

Ty jsi jelito. V takovém formátu turnaje se zápasy nedají odkládat. Prostě se to musí dohrát a kdyby nechtěli, bude kontumace, to je normální.

Reagovat
Moje maličkost

Jediné, co bych bral od UEFy jako prasárnu by bylo, kdyby dánové z turnaje odstoupili a UEFA by jim za to dala nějakou mastnou pokutu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele