Eredivisie - souhrn 28. kola: Volendam zaskočil Feyenoord

02.04., 20:40, aktualizováno 04.04., 22:55
Komentáře a souhrny
Fanoušci Volendamu (© AFP)

PSV odčinilo poslední výpadek na půdě Nijmegenu a jakožto jasný favorit si odvezlo všechny body z půdy Excelsioru. Feyenoord naopak neuměl venku porazit poslední Volendam, a nečekaně tak ztratil body v boji o titul. Ostudu si uřízl Alkmaar, z Almela odjížděl s výpraskem. Toho nevyužil ve čtvrtek večer naplno Ajax, který v závěru ztratil vedení s Go Ahead Eagles. Manko na AZ tak v Amsterdamu stáhli jen na sedm bodů.

AFC Ajax - Go Ahead Eagles 1:1

04.04.2024 21:00

Góly: 24. Anton Gaaei - 90+2. Bas Kuipers

Amsterdamský gigant si v minulém kole přivezl všechny tři body z půdy Zwolle (3:1) a teď hodlal zvládnout důležitý zápas s konkurenčním Go Ahead, jenomže o náskok z poloviny prvního poločasu přišel ve druhé minutě nastavení a s remízou 1:1 tak po závěrečném hvizdu nemohl být spokojen. V tabulce Eredivisie je stále pátý s pětačtyřiceti body a za čtvrtým Alkmaarem momentálně zaostává o bodů sedm.

Svěřenci trenéra Johna van 't Schipa sice neprohráli v Eredivisii již pošesté za sebou, ale šest kol před koncem je jasné, že skončit v elitní pětce nebude snadný úkol. V tuto chvíli totiž drží jen dvoubodový náskok před šestým Nijmegenem a právě před sedmým vyzyvatelem z Deventeru jsou o body čtyři. Hosté naopak po jasné výhře s Excelsiorem (3:0) bodovali podruhé v řadě a zůstávají tak ve hře o přímý postup do evropských pohárů pro nadcházející ročník.

Úvodní čtvrthodina nic zásadního nepřinesla, poté těsně netrefili prostor tří tyčí domácí Tahirovič s Bergwijnem a následně si brankář Ramaj poradil na opačné straně s nepříjemným projektilem Olivera Edvardsena. AFC se přiblížilo k důležitému tříbodovému zisku ve 24. minutě, jelikož jednadvacetiletý dánský útočník Anton Gaaei si po skvělé práci Godtse na levém křídle seběhl do volného prostoru a z dvanácti metrů parádně usměrnil svůj volej přímo do protější šibenice.

V samém závěru první půle chtěl navýšit náskok favorita aktivní Godts, ovšem ten ve vyložené možnosti pouze orazítkoval pravou tyč. Krátce po změně stran si Ramaj poradil se zakončením pozdějšího hrdiny Base Kuiperse a vzápětí mířil příliš vysoko islandský forvard Willumsson.

Ajax do konce utkání neproměnil ještě jednu solidní šanci a to v 71. minutě, kdy Bergwijn minul levou konstrukci o několik decimetrů. Když už se zdálo, že se výsledek měnit nebude, tak v poslední možnou chvíli udeřil zkušený hostující obránce Kuipers, jenž po zbytečném vyběhnutí Ramaje poslal balón ze čtrnácti metrů do prvého spodního růžku a zařídil tedy svému týmu velmi cenný bod.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - Almere City 0:0

04.04.2024 20:00

Góly: -

Waalwijk se v posledních týdnech dostal do velmi dobré formy a díky jedné výhře a dvěma remízám opustil sestupové pásmo, nyní chtěl ještě zvýšit své naděje na záchranu ve vloženém 28. kole Eredivisie proti nováčkovi z Almere. Tentokráte však skórovat nedokázal a po nepříliš zajímavém průběhu se s ním rozešel smírně v bezbrankovém poměru. V tabulce mu tedy stále patří patnáctá příčka se čtyřiadvaceti body.

Svěřenci trenéra Henka Frasera aktuálně drží dvoubodový odstup před šestnáctou barážovou pozicí Excelsioru, Almere dohromady posbíralo o osm bodů více a je dokonce dvanácté - před rotterdamským vyzyvatelem je o deset bodů a šest kol před koncem se zdá, že udrží prvoligovou licenci i pro nadcházející ročník. Domácí zahájili tento čtvrteční duel aktivněji a v úvodní čtvrthodině si vytvořili dvě nadějně možnosti ke skórování.

Nejprve zahrozil Lokesa, jeho dělovku směřující do levého spodního růžku však brilantně zneškodnil brankář Şahin-Radlinger. Ihned na to si hostující strážce poradil i s nepříjemným pokusem Oukiliho a na poslední chvíli ho dokázal odvrátit na svou levou tyč. Krátce po odehrané půlhodině hodlal otevřít gólový účet tohoto střetnutí Min, ale jeho rána z osmnácti metrů prolétla o decimetry vedle levé tyče.

RKC pokračovalo v tlaku i po změně stran, nicméně Lokesa pálil o kousek nad horní tyčku a vzápětí neměl přesnou mušku ani Min. Almere se s přibývajícím časem dostávalo do tempa a o svém překvapivém úspěchu mohlo rozhodnout v 78. minutě, jenomže tečovaná střela střídajícího Španěla Álvara Peñy skončila na pravé tyči.

Více informací k zápasu

FC Volendam - Feyenoord Rotterdam 0:0

04.04.2024 18:45

Góly: -

Obhájce mistrovského titulu plnil na půdě posledního celku tabulky Volendamu úlohu jasného favorita a po nedávném obratu s Utrechtem (z 0:2 na 4:2) se očekával další jeho ofenzivní koncert, jenomže tentokráte byl opak pravdou. Feyenoord předvedl v útočné fázi bezkrevný výkon a tentokráte neproměnil vyložené možnosti, soupeři tak "daroval" nesmírně cenný bod v boji o záchranu.

Svěřenci trenéra Arnheho Slota se opět chtěli přiblížit k vedoucímu eindhovenskému gigantovi na rozdíl sedmi bodů, avšak po této hodně nečekané ztrátě na něj mají manko devíti bodů a to se v šesti zbývajících kolech bude stahovat velmi obtížně. FC sice nevyhrálo v Eredivisii už dvanáctkrát za sebou, ale tento nerozhodný výsledek má pro něj cenu zlata - v tabulce je i tak stále poslední osmnácté se šestnácti body, za sedmnáctým Vitesse zaostává o jeden bod.

Jasný favorit sice na trávníku herně dominoval, míč držel ze sedmasedmdesáti procent a také ho přestřílel ve vysokém poměru 23:9, nicméně kýžený gól ne a na přijít. Přitom do vedení se mohl dostat po necelých třech minutách hry, kdy mexický snajpr Gimenéz pálil z hranice pokutového území o kousek nad horní tyčku. Volendam mohl senzačně udeřit v 16. minutě - to se totiž zjevil se stoprocentní šanci Semedo, k jeho smůle však pouze orazítkoval břevno.

Ve zbývajícím průběhu úvodního dějství mířili příliš vysoko aktivní Gimenéz a v nastaveném čase také Paixao, mezitím předvedl vynikající zákrok gólman Backhaus proti střele Minteha. Obrázek hry se prakticky neměnil ani ve druhém poločase. Hrdina tohoto čtvrtečního zápasu postupně zneškodnil pokusy Minteha, Hancka, Geertruidy a v 86. minutě si poradil i s dorážkou střídajícího českého krajánka Ondřeje Lingra, stav proto zůstal nezměněn.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - FC Twente 3:3

03.04.2024 21:00

Góly: 21. Ion Nicolaescu, 38. Osame Sahraoui, 57. Thom Haye (pen.) - 11. Ricky van Wolfswinkel, 13. Daan Rots, 36. Robin Pröpper

Favorizované Twente sehrálo nesmírně divoký duel na půdě nevyzpytatelného Heerenveenu, a i když skvěle začalo, tak kvůli houževnatému nástupu domácího protivníka získává jen bod za netradiční remízu 3:3. Svěřenci trenéra Josepha Oostinga tak nedokázali výrazněji odskočit konkurenčnímu Alkmaaru, ale díky jeho nečekanému selhání s Heraclesem (0:5) si upevnili třetí místo tabulky se sedmapadesáti body.

Twente momentálně zaostává za druhým Feyenoordem o osm bodů a toto manko se již bude stahovat velmi těžko, avšak před čtvrtým AZ je o bodů pět. "Srdíčka" sice nevyhrála v Eredivisii počtvrté za sebou, ovšem nerozhodný výsledek proti vyzyvateli z Enschede určitě není k zahození a i díky němu mu v tabulce patří jedenáctá příčka s třiatřiceti body. Hosté zahájili tento duel naprosto fantasticky, neboť během třinácti minut skórovali hned dvakrát.

Do vedení je v 11. minutě poslal zkušený kanonýr Ricky van Wolfswinkel, jenž si z pravého křídla navedl balón blíže do středu hrací plochy a z hranice pokutového území nechytatelně zavěsil levačkou do vzdálenějšího spodního růžku kolem marně se natahujícího gólmana Van der Harta. Neuběhly ani další dvě minuty a náskok favorita zvýšil Daan Rots, jenž překvapil hostujícího strážce nezištným pokusem z dvanácti metrů k bližší konstrukci.

Výběr vedený koučem Keesem van Wonderenem se však za žádných okolností nehodlal vzdát a krátce po dvaceti odehraných minutách zdramatizoval tento napínavý zápas - o snížení se postaral moldavský navrátilec v sestavě Ion Nicolaescu, který se po zranění objevil na ligovém trávníků vůbec poprvé v tomto roce. Svůj návrat hned ozdobil gólem, jelikož tečovaný centr z levé strany usměrnil hlavou přímo do pravé šibenice.

Nicméně hosté na tuto branku soupeře ještě dokázali odpovědět, když necelých deset minut před přestávkou skóroval akrobaticky z otočky Robin Pröpper po rohovém kopu z pravé strany. Jenomže ani ne za další dvě minuty byl rozdíl ve skóre znovu jen jednogólový, protože norský špílmachr Osame Sahraoui razantně vypálil z hranice šestnáctky přímo k pravé konstrukci - 2:3.

Ve druhém poločase tempo hry výrazně opadlo, k vidění byla "pouze" jedna trefa a vyložených možností se urodilo jen poskrovnu. Heerenveen rozhodl o konečném nerozhodném výsledku v 57. minutě díky proměněné penaltě Thoma Hayeho po nedovoleném hraní rukou v podání hostujícího kapitána Robina Pröppera. Ve zbývajícím průběhu bylo znát, že ani jeden tým nechce udělat žádnou další chybu v defenzivě, a stav se tedy nezměnil.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - PEC Zwolle 5:1

03.04.2024 20:00

Góly: 47. Sam Lammers, 49. Jens Toornstra, 77. Isac Lidberg, 79. Isac Lidberg, 87. Adrian Blake - 60. Lennart Thy

Utrecht v minulém kole nedotáhl do úspěšného konce nadějně rozehraný zápas s obhájcem mistrovského titulu Feyenoordem, když v Rotterdamu vedl krátce po odehrané půlhodině o dva góly a nakonec prohrál 2:4, ovšem teď zmobilizoval své síly ve vloženém středečním klání 28. kola proti zachraňujícímu se Zwolle a díky pětigólové smršti ve druhé půli zvítězil vysoko po výsledku 5:1.

FC se tak díky tomuto tříbodovému zisku udrželo na osmém místě tabulky s devětatřiceti body a za šestým Nijmegenem už zastává o pouhé čtyři body. Naopak PEC nevyhrálo na ligové scéně posedmé v řadě a z toho pošesté prohrálo, v Eredivisii tedy kleslo na čtrnáctou příčku s osmadvaceti body a před šestnáctou barážovou pozicí Excelsioru je stále o bodů šest. První poločas přitom vůbec nenasvědčoval tomu, že by došlo k nějaké přestřelce.

Svěřenci trenéra Ron Janse totiž jen marně dobývali pozornou defenzívu protivníka a za celých pětačtyřicet minut si vytvořili jedinou vážnější šanci, kterou zhruba deset minut před přestávkou spálil Jensen střelou o několik decimetrů vedle pravé konstrukce. Úderem druhého poločasu se ale všechno změnilo a domácí vykročili za jubilejním desátým vítězstvím této ligové sezóny ve 47. minutě díky zásahu Sama Lammerse.

Sedmadvacetiletý útočník si po skvělé spolupráci svých spoluhráčů a následné hlavičce Isaca Lidberga z hodně ostrého úhlu do protější tyče našel prostor k dorážce a ze tří metrů nasměroval balón do sítě. Utrecht od tohoto okamžiku ožil a za další dvě minuty zvýšil svůj náskok, jelikož zkušený Jens Toornstra napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů a svůj razantní projektil uklidil k pravé tyči kolem plachtícího gólmana Schendelaara.

Jasný outsider však zdramatizoval tento duel přesně po odehrané hodině, neboť německý forvard Lennart Thy se po šťastném odrazu zjevil za defenzívou soupeře a pak tváří v tvář chytře přeloboval vyběhnuvšího brankáře Barkase. Nicméně hosté s přibývajícím časem začali hrát na obrovské riziko a v rozmezí 77. - 79. minuty toho hned dvakrát využil švédský útočník Lidberg.

Ten nejprve vrátil Utrechtu dvoubrankový náskok skákavou ranou z deseti metrů po elegantní patičce Fraula a pak z první zavěsil do pravého spodního růžku kolem bezmocného Schendelaara - 4:1. Zhruba pět minut před závěrečným hvizdem uzavřel gólový účet střídající anglický mladíček Adrian Blake, jenž po obloučku agilního Fraula nadvakrát dopravil míč pod vzdálenější šibenici.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - AZ Alkmaar 5:0

03.04.2024 18:45

Góly: 19. Brian De Keersmaecker, 38. Jizz Hornkamp (pen.), 40. Jizz Hornkamp (pen.), 90. Mohamed Sankoh, 90+4. Mohamed Sankoh

Alkmaar přijížděl ke střednímu zápasu do Almela v roli obrovského favorita, jenomže na půdě zachraňujícího se nováčka naprosto vyhořel a domů nakonec odcestoval s potupnou porážkou 0:5. AZ přitom v předchozích sedmi ligových duelech hned pětkrát vyhrálo a jen dvakrát remizovalo, avšak teď na trávníku paběrkovalo a v boji o konečnou třetí příčku tedy utrpělo hodně nečekanou ztrátu.

Svěřenci trenéra Maartena Martense mají v tuto chvíli na kontě dvaapadesát bodů a za třetím Twente stále zaostávají o body čtyři, to však ještě může svůj náskok navýšit v Heerenveenu. Domácí klub naopak udělal velmi důležitý krok k udržení prvoligové licence, protože se šest kol před koncem rázem vyhoupl na třinácté místo tabulky s devětadvaceti body a před šestnáctým Excelsiorem si již vytvořil celkem nadějný sedmibodový odstup.

Hosté přitom zahájili toto střetnutí dle očekávání aktivněji a v úvodní čtvrthodině si vytvořili dvě slibné příležitosti, ale Belič pálil o kousek vedle pravé tyče a pak si brankář Brouwer famózně poradil s pokusem Møllera Wolfeho. Domácí se dostali do překvapivého vedení po necelých dvaceti odehraných minutách, kdy skóroval belgický záložník Brian De Keersmaecker parádním projektilem z osmnácti metrů přímo do levé šibenice, gólman Ryan se jen naprázdno proletěl vzduchem.

Rozhodující okamžiky tohoto středečního klání se zrodily v rozmezí 36. - 40. minuty, kdy hned dva pokutové kopy během krátké chvíle proměnil tradiční exekutor Jizz Hornkamp. Ten nejprve po evidentním nedovoleném zákroku Bazoera na vlastní osobu s přehledem zamířil k pravé tyči do protipohybu hostujícího strážce a ani ne o dvě minuty později po smolném uklouznutí Beliče a podražení Limbombeho pálil chladnokrevně k druhé konstrukci - 3:0.

AZ si po změně stran vytvořilo několik slibných možností, ovšem skórovat nedokázalo a naopak v samém závěru kapitulovalo ještě dvakrát. V poslední minutě základní hrací doby po chytrém obloučku Bruijna na nic nečekal střídající Mohamed Sankoh a z deseti metrů se trefil k levé tyči, ve čtvrté minutě nastavení uzavřel stejný hráč gólový účet pohotovým obstřelem kolem pozdě vybíhajícího Ryana.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - NEC Nijmegen 1:1

02.04.2024 21:00

Góly: 75. Kaj Sierhuis - 59. Rober González

Nijmegen se uplynulý víkend postaral o naprostý šok ve 27. kole, neboť v domácím prostředí plnil úlohu jasného outsidera proti dosud neporaženému PSV, avšak díky parádní obrátce po změně stran nečekaně zvítězil 3:1. Tento cenný skalp chtěl potvrdit také ve vloženém 28. kole na půdě Fortuny, jenomže získaný náskok po necelé hodině hry nedotáhl do vítězného konce a musel se spokojit s nerozhodným výsledkem 1:1.

NEC se v tabulce Eredivisie stále nachází na šestém místě se ziskem třiačtyřiceti bodů a za pátým Ajaxem zaostává o jediný bod. Fortuna pro změnu alespoň částečně odčinila vysokou prohru v Rotterdamu se Spartou (0:4) a patří jí desátá pozice s pětatřiceti body. Úvodní půlhodina tohoto úterního střetnutí nic zásadního nepřinesla, ve zbývajícím průběhu první půle překvapivě dominoval na trávníku domácí celek.

O první větší možnost tohoto klání se postaral španělský ofenzivní záložník Iňigo Córdoba, jehož nepříjemný projektil však skvěle zneškodnil brankář Cillessen. Vzápětí byl ještě blíže ke skórování Duarte, ale jeho bomba z hranice šestnáctky pouze narazila do břevna. Klub ze Sittardu se znovu ozval necelých pět minut před přestávkou, jenomže další nepříjemný pokus Córdoby znovu zneškodnil připravený Cillessen.

Hosté z ničeho nic vedli v 59. minutě, když se Rober González elegantně obtočil kolem bránícího Siovase po fantastické kolmici Hoedemakerse a bez potíží zamířil do pravého dolního růžku. Nicméně Fortuna to nezabalila a o vyrovnání se postarala zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, jelikož kanonýr Kaj Sierhuis po výtečném přistrčení střídajícího Da Cruze přelstil ofsajdovou past, obešel Cillessena a poté již nemohl minout zcela odkrytou branku.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - PSV Eindhoven 0:2

02.04.2024 20:00

Góly: 58. Mauro Júnior, 62. Johan Bakayoko

Eindhovenský gigant o víkendu utrpěl vůbec svou první ligovou porážku této sezóny proti ambicióznímu Nijmegenu (1:3) a teď se chtěl v Rotterdamu s místním Excelsiorem vrátit na vítěznou vlnu, což se mu i přes hodně nepřesvědčivý první poločas přeci jen povedlo. PSV po výhře 2:0 zůstává na čele tabulky a s pětasedmdesáti body si vytvořilo minimálně do čtvrtečního večera desetibodový náskok před obhájcem mistrovského titulu Feyenoordem.

SBV naopak prohloubilo své trápení, v Eredivisi nevyhrálo už podesáté za sebou a z toho dokonce poosmé prohrálo. V tuto chvíli mu tedy stále náleží šestnáctá barážová příčka s jednobodovým mankem na patnáctý Waalwijk. Svěřenci trenéra Marinuse Dijkhuizena drželi v prvním poločase se suverénem letošní sezóny krok a dlouho se zdálo, že by se mohli postarat o obrovskou senzaci.

Hosté se delší dobu potýkali s obrovskou nervozitou a nadějně rozehrané akce nedotahovali do finální fáze - za úvodních pětačtyřicet minut stojí za zmínku jen nadějná možnost kapitána Luuka de Jonga, jenž zhruba pět minut před přestávkou po vynikající přihrávce Desta pálil o několik decimetrů vedle pravé konstrukce. Po změně stran však svou hru přeci jen změnili a s přibývajícím časem svého protivníka doslova zatlačili před jeho vlastní pokutové území.

Klíčového vedoucího gólu se dočkali v 58. minutě, neboť se po nádherné přízemní kombinaci na jeden dotek zjevil před hranicí šestnáctky Mauro Júnior a nechytatelně vypálil přímo pod levou šibenici kolem plachtícího gólmana Van Gassela. Svěřenci trenéra Petera Bosze pojistili svůj náskok za další čtyři minuty, kdy o jejich úspěchu rozhodl belgický forvard Johan Bakayoko střelou z hranice brankového území do levého spodního růžku.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Sparta Rotterdam 1:4

02.04.2024 18:45

Góly: 45+1. Kacper Kozłowski - 7. Shunsuke Mito, 19. Pelle Clement, 43. Koki Saito, 58. Mike Eerdhuijzen

Tradiční účastník Eredivisie nezvládl ani utkání vloženého 28. kola s probuzenou Spartou a po několika výrazných chybách v defenzívě mu podlehl vysokým poměrem 1:4. V tabulce Eredivisie stále zůstává na velmi nelichotivém sedmnáctém místě se sedmnácti body a šest kol před koncem ztrácí na patnáctý Waalwijk šest bodů, nicméně ten ještě disponuje čtvrtečním duelem k dobru. SBV nyní nevyhrálo na ligové scéně již popáté za sebou.

Naopak svěřenci trenéra Jeroena Rijsdijka navázali na nerozhodný výsledek s Ajaxem (2:2) i minulou vysokou výhru s Fortunou (4:0) a aktuálně se vrátili zpět do hry o přímý postup do evropských pohárů, protože jim náleží osmá příčka se sedmatřiceti body. Do touho úterního střetnutí vstoupili naprosto fantasticky a již svou první větší možnost po necelých sedmi odehraných minutách přetavili ve vedení.

Prosadit se dokázal stále teprve jednadvacetiletý japonský záložník Shunsuke Mito, jenž se po zisku ve středu hrací plochy opřel do odraženého balónu z dvanácti metrů a nechytatelně ho uklidil pod břevno kolem dívajícího se brankáře Rooma. Hosté měli navrch i v následujícím průběhu a druhý uklidňující gól vsítili v 19. minutě zásluhou sedmadvacetiletého špílmachra Pelleho Clementa.

Ten po zpětném přistrčení od Kokiho Saita předvedl úchvatný "slalom" kolem několika protihráčů a nakonec z hranice brankového území zakroutil míč do levého dolního růžku. Sparta byla i ve zbývajících okamžicích úvodního dějství při chuti a o svém úspěchu definitivně rozhodla ve 43. minutě, jelikož jiný japonský krajánek v dresu rotterdamského klubu Saito po finální nahrávce Van der Kusta vypálil razantně levačkou a i s trochou štěstí překonal marně se natahujícího hostujícího strážce - 0:3.

Vitesse dokázalo bleskově odpovědět ještě do přestávky - naději na bodový zisk vykřesalo v nastaveném čase prvního poločasu, neboť polský rodák Kacper Kozłowski si naskočil na rohový kop Hadjiho-Moussy z pravé strany a prudkou hlavičkou se trefil přímo k pravé konstrukci.

Výběr vedený koučem Edwardem Sturingem se po změně stran snažil tlačit na útočnou polovinu a chtěl tento souboj ještě zdramatizovat, ovšem jeho plamínek naděje definitivně zhasl v 58. minutě. To totiž hostům vrátil tříbrankový náskok obránce Mike Eerdhuijzen, když po skvěle zahraném přímém volném kopu Clementa z pravého křídla zavěsil hlavou pod horní tyčku nad plachtícího Rooma.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
28
24
3
1
84 : 16
75
2
Feyenoord Rotterdam
28
20
6
2
70 : 23
66
3
FC Twente
28
17
6
5
53 : 28
57
4
AZ Alkmaar
28
15
7
6
55 : 28
52
5
AFC Ajax
28
12
9
7
61 : 49
45
6
NEC Nijmegen
28
11
10
7
54 : 42
43
7
Go Ahead Eagles
28
11
8
9
42 : 36
41
8
FC Utrecht
28
10
9
9
38 : 38
39
9
Sparta Rotterdam
28
10
7
11
41 : 39
37
10
Fortuna Sittard
28
9
8
11
34 : 49
35
11
SC Heerenveen
28
9
6
13
46 : 53
33
12
Almere City
28
7
11
10
27 : 44
32
13
Heracles Almelo
28
8
5
15
38 : 59
29
14
PEC Zwolle
28
7
7
14
36 : 55
28
15
RKC Waalwijk
28
6
6
16
25 : 44
24
16
SBV Excelsior
28
4
10
14
39 : 62
22
17
SBV Vitesse
28
4
5
19
22 : 59
17
18
FC Volendam
28
3
7
18
27 : 68
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele