Obránce Diallo přestoupil z Paris St. Germain do katarského Al Arabi

16.08.2023, 14:31
Aktuality

Senegalský obránce Abdou Diallo přestoupil z Paris St. Germain do katarského týmu Al Arabi. Oznámil to francouzský fotbalový velkoklub. Částku za přestup nezveřejnil, ale podle francouzských médií by měla činit 15 milionů eur (asi 362 milionů korun).

Diallo byl v PSG u dvou francouzských titulů a dvou triumfů ve Francouzském poháru. "Vždycky budu Pařížan a jsem vděčný, že jsem nosil tenhle dres," řekl.

Za Paris St. Germain odehrál 75 zápasů. Minulou sezonu strávil na hostování v bundesligovém Lipsku, kde v 15 duelech jednou skóroval a přispěl k zisku Německého poháru. V Kataru se sedmadvacetiletý stoper dohodl na čtyřleté smlouvě.

Diallo se narodil ve Francii a býval kapitánem tamní reprezentace do 21 let. V seniorské kategorii začal nastupovat za Senegal a byl i na loňském mistrovství světa.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
Lemond Laws

Respekt

Konečně někdo nejde do té podělané Saudské Arábie

Reagovat
smazaný uživatel

Však do Kataru odešlo už spoustu kvalitních hráčů, stačí to jenom trochu sledovat. Ta úroveň se nezvedá jenom v SA. Saïss, Uribe, Thiago Mendes, Rodrigo, Ibrahima Diallo, Plata + hodně mladých Brazilců.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ti nemají ani na SA tak musí vedle no... I Delort myslím šel do nějaké Katarské sračky, nebo Emiráty už nevím

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
VersaceChain

velka kvalita no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslel jsem to tak že to jsou hráči z top evropských lig, Diallo není první kdo tam jde.

Reagovat
Hunt

Očividně si pořád sedíš na vedení

Reagovat
Rudnevs

Zmysel pre humor asi left the chat

Reagovat
Eichel

Reagovat
10

jsem zvědavej, jak ten zmrd Ceferin a spol. budou řešit tyhle pračky mezi Arabáčema

Reagovat
FC-RUBRIKA

ani nema jak to resit kdyz nejsou Uefa. A radeji at ani nic neresi protoze zatim na co sahl tak to zmrvil. Viz novy format Ligy Mistru + UEFA president Aleksander Ceferin once again said he is open to a discussion about playing significant Champions League games in the United States.

Reagovat
10

PSG členem UEFA jsou, takhle vyjebou s FFP bez větších problémů, když jim bratranec v prostěradle pošle prachy za nějaký kopyto

Reagovat
Benfica

To aj Chelsea

Reagovat
Seydou Doumbia

Není co řešit. To mají za to že ti kravataci vymyšlí furt kokotiny, rozšiřují vše co jde, přidávají zápasy a dělají nesmysly. Naopak cením že hráči jím dávají kokoty do papule a jdou jinam a nechtěji být toho součásti. Samozřejmě tam jdou hlavně kvůli platu, ale i toto hraje roli.

Reagovat
AlevsakNevadi

chcem chápať tvoj romantizmus a boj proti UEFA ale idú tam len kvôli prachom

Reagovat
Seydou Doumbia

Len vyměnit za hlavně

Reagovat
Kily

no jak asi, řeknou si taky o nějakou provizi za to, že se k tomu nebudou vůbec vyjadřovat. Případně o větší provizi spojenou s prohlášeními, jak je tamní liga kvalitní

Reagovat
10

To byla řečnická otázka, resp. to ani otázka nebyla... vsadím se, že Ceferin bude do pár let prezident ligy v SA

Reagovat
smazaný uživatel

To se bude muset postavit do fronty za Infantina.

Reagovat
10

ono jich tam bude víc

Reagovat
vilp

Přizvou je do LM.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak s tím se už snad počítá ne?

Reagovat
Witcher

Já teď sledoval poslední zápas SA na sport1 a bylo to pěkná podívaná ,taková yolo kopaná na způsob Sralty s Kodaní.Takže potenciál tam je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele