Dánové doufají, že je k postupu dovede "Nový Laudrup"

16.06.2011, 21:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1656)

Přidat komentář
Lemond Laws

OT: Mladý záložník Šimečkič je na zkoušce v mistrovské Plzni. Odchovanec OFK Bělehrad je v západočeském klubu na dvotýdenních testech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu to pry nevyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Snad u nás dlouho ještě zůstane.Za Anitu nabízeli prej Pool 15 mga éček,ale je to ještě brzo pro něj.

Reagovat
FC Porto FC

je nemožný ne aby za léto odešel Stekelenburg,Anita,Wiel,Vertonghen,Eriksen že?

Reagovat
AjaxFans

Eriksen,Anita a taky Boilsen říkají,že je ještě brzo. Alderweireld má taky našlápnuto.

U Martena,Gregoryho a Jana jsou odchody celkem možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam má Toby našlápnuto?

Reagovat
AjaxFans

V kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byla to officiální nabídka

Reagovat
Liquid

dle nadpisu jsem myslel, že jde o syna Michaela Laudrupa Madse

Reagovat
fantomas

No, ten zrovna šíleně nezvládá naplňovat potenciál. Táta na něj asi nebude moc pyšnej.

Reagovat
stas87

Brankáři: Pavel Francouz (Čeljabinsk, KHL), David Rittich (Calgary, NHL), Dominik Hrachovina (Tappara Tampere, Finsko).

Obránci: Radko Gudas (Philadelphia,NHL), Adam Polášek (Soči, KHL), Michal Jordán (Chabarovsk, KHL), Filip Pyrochta (Bílí Tygři Liberec), David Sklenička, Michal Moravčík (oba HC Škoda Plzeň), Martin Pláněk (Mountfield HK), David Musil (HC Oceláři Třinec).

Útočníci: Tomáš Plekanec (Toronto, NHL), Roman Červenka (Fribourg, Švýcarsko), Andrej Nestrašil, Robin Hanzl (oba Nižněkamsk, KHL), Robert Kousal (Davos, Švýcarsko), Roman Horák (Podolsk, KHL), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Filip Chytil (New York Rangers, NHL), Dmitrij Jaškin (St. Louis, NHL), Radek Faksa (Dallas, NHL), Michal Řepík (HC Sparta Praha), Martin Nečas (HC Kometa Brno), David Šťastný (Aukro Berani Zlín), Martin Kaut (oba HC Dynamo Pardubice), Tomáš Hyka (Chicago, AHL).

Tak ta obrana je dost zufala, to si nemusime nic nahovarat. Na postup do semifinale to vo vasom pripade nevidim, ale odpisovat vopred vas nebudem. Svedi maju dobry mancaft, lepsi ako vy a tento rok sa mi nepaci Rusko. V sobotu som videl druhu a tretiu tretinu zapasu Svedsko-Rusko a to bola jasna dominancia svedov.

Reagovat
C-M@ster

Čekal jsem, že pojede Zadina a Krejčík.

Krejčík letos v číslech:

ZČ: 52 zápasů 8+27

PO: 14 zápasů 0+8

Čísla sice nejsou všechno, ale čekal jsem, že po povedené (opět titulové) sezóně zkrátka pojede.

Reagovat
Greny

u Krejcika je problem ze Jandac je ultrakokot a nasadil ho v sobotu pres zraneni co mel z playoff Kuba si to samozrejme zhorsil

Reagovat
C-M@ster

Ajo, už to čtu i na fóru, dík... jsem to nějak nezaregistroval... je to škoda, přál jsem mu OH a když nevyšly, tak aspoň MS... no tak ale má 2 tituly, tak co...

Reagovat
smazaný uživatel

Zadinu mel vzit urcite. Ten kluk to v te hokejce ma.

Reagovat
smazaný uživatel

(Chicago, AHL)

Reagovat
stas87

Sak to nie je chyba. Ten tim v AHL sa vola Chicago.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je ten z Vegas. Pomýlil som si ho s Kampfom.

Reagovat
smazaný uživatel

preco nesiel Zadina to hral tak zle? a ktory z tych obrancov pojde do NHL po MS?

Reagovat
Greny

prave ze doma hral dobre... udelal i nejaky body pak se mu nepovedl zapas na svedskych hrach a uz mu nedal cuchnout

Reagovat
stas87

Ale tak zasa na svedskych hrach uz za superov hrali hraci z NHL a ten turnaj mal vyssiu kvalitu ako ten v Pardubiciach. Mozno to bol ten dovod, preco ho Jandac nezobral kedze videl, ze sa proti top hracom nechyta. Skoda ze som nevidel zapas Svedsko-Cesko. Vraj prve dve tretiny svedi dominovali a vy ste sa do hry dostali az poslednu tretinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze je evidentni, ze Zadina nejede kvuli tomu, ze nehraje mezi dospelejma. Kaut je stejna draft class, samozrejme projektovanej niz nez Zadina, ale hraje extraligu a jede.

Reagovat
patas92

Nehrál nic moc, v podstatě jsem si ho na hřišti většinou ani nevšiml. On je šikovný na puku a střelu zápěstím má výbornou, ale jinak podle mě ještě není úplně ready na hru mezi dospělýma. Naopak Chytil je skvělý a tipuju, že bude od nás jedním z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

hej ta jeho strela je neskutocna a vlastne ani Chlapik tusim nejde ten tiez nezaujal ci sa zranil?

Reagovat
patas92

Chlapík se nevlezl

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny

kdyb vzal obranu Komety a misto Malca vzal Gudase a doplnil to Jordanem s Polaskem tak udelal lip.

ulet je nominace Stastnyho.. tam fakt nevim cim si to zaslouzil

aspon ze tam je konecne Hrasek;)))

snad dovali aspon 2 z tech 4 beku co hraji za morem jinak je to pruser... Moravcik a Musil to bude pruser..

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastný je skvělý, ve Zlíně sem ho měl na očích celou sezónu a měl výbornou sezonu a nezklamal ani v přípravě

Reagovat
Miguel19

Jako třeba Míšu Barinku?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Greny

no smutny je ze horsi nez Moravcik ktereho prebrusli Erat na dvou metrech o 5 by nebyl

Reagovat
Banikovec7

Šťastný celou přípravu jeden z nejlepších útočníků, zasloužená nominace. Obrana tragická no.

Reagovat
andrew96

Dříč.

Reagovat
Darren Fletcher

a doviedol?

Reagovat
smazaný uživatel

Jandac nezklamal jeste ze uz konci

Reagovat
Greny

nejvetsi chyba v nominaci byla , ze nominoval sebe

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/Db-DkkXWsAEhuLw.jpg

Dobra, za mna ano, Otazka je, ci z kola von pojde Pilut, Almqist alebo Wikstrand. Tie utoky su dobre poskladane, kazdy hrac prikladne pracuje na oboch koncoch klziska. Je to tim na semifinale, tak snad to dopadne dobre.

Reagovat
andrew96

Hmmm, obhajoba?

Reagovat
stas87

Kanadu povazujem za silnejsi tim. Problem vidim v branke, pretoze Nilsson z mojho pohladu nie je brankar, co by ten tim svojim vykonom dotiahol ku zlatu. Byt to na mne, tak jednotka je Gustavsson. V sucasnom hokeji udavaju trend mladici a obrana je podla mna skusena dost. Svedsko potrebuje najst nastupcu kraľa a cim skor to bude, tym lepsie.

Reagovat
andrew96

Kanada byla silnější i loni. Pokud by se opakovalo finále z loňska, byl bych nadšený, protože to byl snad nejlepší zápas na MS od výluky 2005. Nechávají Švédové ještě prostor pro vypadnuvší z 2. kola play off NHL?

Reagovat
stas87

Suhlasim, to finale bolo skvele a dlho sa clovek u hokeja na MS nebavil. Svedi v Prahe s nimi hrali tiez krasny hokej, viedli po prvej tretine myslim 3-0 ale nakoniec prehral 3-5. Ked hraju tieto dve repre proti sebe, tak je to nadherny hokej. Nevidis tam vela icingov, su neskutocne vyspeli a vedia co a ako chcu urobit. Nie je to hra na nahodu ako hraju cesi ci slovaci.

No ak moja chaba znalost svedstiny staci, tak vcera Grönborg poslal domov Zackrissona, Brännströma, Nilssona a AJF. Hlavne ten AJF mal ist urcite namiesto Klingberga napriklad. Teraz je v kadri 25 hracov a je to stale myslim predbezna nominacia. Spekulacie su ohladne Forsberga a Arvidssona, o tom ze by ponuku dostal Melker Karlsson ci Marcus Sörensen sa neuvazuje. Keby vypadli Vegas, tak by sa zvazil start Williama Karlssona. Z Tampy nikto, pretoze obrana je kompletna. Ozaj, nevies kedy sa maju oznamit finalne supisky timov? Ja myslim, ze väcsinou bolo napisanych 23 hracov a pripadne sa nechavali dve miesta pre hracov co vypadli z PO v NHL:

Reagovat
Banikovec7

Myslím, že na to žádné pravidlo není, ale tuším, že to kompletně zaplňují většinou až před ČF. Někdy dokonce někdo dorazí až na semifinále.

Reagovat
andrew96

Taky myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Pittsburghu by mohl Hornqvist nebo Hagelin, ale ten se ted zranil myslim ze na cely to druhy kolo

Reagovat
stas87

O nich sa vobec nepisalo a pochybujem, ze by ich oslovili. Skor sa caka na Nashville a Vegas. Aspon co som cital ba twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Neoslovili myslis jako v ramci toho, ze davaji prednost mladsim rocnikum? Protoze Hagelin by byl fajn posila do kazdyho tymu..U Hornqvista bych to i pochopil, protoze to je drevak, co muze tak jen zaclanet pred brankou

No a kdyby vypadli Predatori, tak by Svedi mohli zaplnit pulku soupisky kolik tam jich je Ale jak si sam psal, samy uvazuji o Arvidssonovi a Forsbergovi, kteri by meli jet (v pripade zajmu) urcite, vykonnostne jsou to jedni z nejlepsich Svedu vubec

Reagovat
stas87

No s Hagelinom by sa neratalo do prvych dvoch utokov. Chodil by na oslabenia a skor by to bol hrac pre tretiu ci stvrtu pätku. Ja mam prave hracov typu Hagelin, Järnkrok ci AJF nesmierne rad. Pre uspech timu su prave tieto typy hracov dolezite, nebudu mat nikdy 50+ bodov za sezonu ale svoj prinos jednoznacne maju.

No este by teoreticky mohol prist Ekholm. Ale to uz by ta obrana bola fakt top top top a Grönborg momentalne premysla len nad utokom. Ked pridu dalsi hraci z NHL, tak posle domov Klingberga a Normana. Na oslabenia tam je Everberg, kedze hrac jeho typu tam nie je. Uvidime ako sa tie serie budu vyvijat. Ak vyleti Tampa, tak necakam ze skusi oslovit Stralmana a ani Hedmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Hagelin je jedinej clovek, kterymu se v Pittsburghu da fandit, strasne pracovitej a poctivej + sikovnej hokejista, to mame s tou naklonosti k nemu podobny Prosim te stasi, dole u tech predpokladanych sestav mas Klingberga i v utoku i obrane....Toho v utoku myslis taky Johna? nebo nejakej jinej? Protoze jo, ten dallaskej je hodne ofenzivni, moc se mi libi to jeho zlepsovani se, ale ze by si ho daval do utoku se mi moc nechtelo verit

Reagovat
stas87

Nie, idu obaja Klingbergovia. Obranca je John a utocnik Carl. Samozrejme su to bratia. Ale jeho nominaciu do sirsieho vyberu vela ludi nechape. Ak to ma byt nieco na sposob nominacie bratov Lundqvistov, tak je to dost nestastne. Pretoze Joel bol daleko lepsi hrac ako Carl a hlavne to bol lider a prirodzena autorita.

Jj, prave pre tieto atributy som si Hagelina oblubil. Plus mu nevadi, ze nebude na PP ci v prvych dvoch lajnach a on s tym nema problem. Nedavno som sa pri pohlade na kanadske bodovanie nad tym zamyslel. Svedi nemaju zasa az tolko hracov, co by ziarili v kanadskom bodovni a tiahli svoj tim cez pocet bodov. Ich sila je ale v niecom uplne inom...oni ako prva europska krajina pochopili, co mozu ponuknut sucasnej NHL a aky hokej sa v najlepsej hokejovej lige sveta hra. Takze kludne nech maju v prvej pätdesiatke bodovania len 3-4 hracov ale dokopy ich je schopnych nastupit za celu sezonu 70 a svoje miesto si udrzaju. Ta zakladna hracov v NHL co maju je dost siroka a do buducna z toho repre bude tazit prave na seniorskych majstrovstvach sveta. Mozno to casom dotiahnu na 100 hracov v NHL v jednej sezone. Este by som vypichol u nich jednu vlastnost...ked ich trener necha na farme, tak nedrzkuju ale snazi sa dostat do prveho timu. Ziadne vyplakavanie do novin ze si na nich trener zasadol ci ze na farme maju nemehla v time.

Reagovat
smazaný uživatel

dik za vycerpavajici info. Jen s malou vsuvkou--ja myslim, ze my Cesi bysme z tech kluku, co hraji pravidelne NHL v druhych, tretich lajnach poskladali taky velmi slusnej tym, a to nemusime mit 70 hracu v lize jak v dobe nejvetsiho boomu po Naganu, kde to bylo az neuveritelny kolik Cechu se dostalo do NHL.Nejen ti Pastrnakove a Hertlove by byli tahouni, mame prave dost hracu v pomerne slusnych tymech, co pravidelne hraji. Asi by to nebylo v konkurenci Kanady nebo Rusu uplna top kvalita, ale prave ted mame v NHL pomerne dost poctivejch a takticky vyzralejch hokejistu.

Reagovat
stas87

No ale vy to poskladate bohuzial pre vas len jednym smerom a to do utoku. S tym budete konkurencie schopni len proti slabym timom ako je Slovensko, Dansko ci Nemecko. Proti tej top kvalite zlyhate kvoli obrane. Je tam teraz ten Hajek ci Zboril, mozno Zabransky ale to je este dost otazne. Ziadny Dahlin ci Heiskanen alebo Juolevi na obzore..Mozno za par rokov takeho hraca vychovate ale v sucasnosti je to dost scifi predstava.

Skor by som sa zamyslel nad tym, ci Pastrnak, Vrana, Zadina ci Necas dokazu posunut svoj level hry na kvalitnu uroven bez spoluhracov ako je Marchand ci Bergeron. Ono je obrovsky rozdiel ak ti centra hra Bergeron alebo Cervenka (ber to ako priklad...). U svedov tento problem odpada, pretoze ich je v NHL tolko a vsetci maju svoju kvalitu a svoj skill na vyssom leveli ako hraci z europy. A vy zatial nepostavite kompletny utok len z hracov z NHL. V buducnu mozno, aktualne urcite nie. A s materialom co mate vzadu alebo sucasne v branke...necuduj sa, preco vas hokejovy svet berie za siestu krajinu co sa tyka kvality.

Pre mna je zostava buducnosti ta finska zo svetoveho pohara. To je proste top top top kvalita a ak sa im ti hraci chyti v NHL, tak svedi budu mat s nimi sakra velke problemy. Ten tim je skvele zlozeny a ma kvalitu v branke, obrane aj utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak neoslovit Hedmana by byla podle me chyba, kor kdyz by mel zajem jet. Hrajou v podstate doma, a on je srdcar co by podle me prijel. Jenze ta serie s Bostonem pujde asi na sedm zapasu, kdovi jak moc do toho bude chtit jeste ten jejich kouc zasahovat. Stralman by nevadil ze nejede

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně že jede Filip Chytil a David Šťastný, zbytek je mě jedno

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šťastný mě překvapil, jak já moc nesleduju extraligu, tak jsme ho viděl v přípravě poprvý a slušný výkony podával

Reagovat
patas92

To je hrozný komediant ten Jandač s tím Hrachovinou

Cením ale nenominaci Frka, poslouchat půlku MS, jaký je to střelec, než by lidem došlo, jak moc je to o ničem hokejista, bych asi nevydržel.

Reagovat
Greny

Frk nebo Kubalik prast jak uhod

Reagovat
patas92

Kubalík aspoň umí bruslit.

Reagovat
stas87

Tak vas teda poprosim o predpokladanu zostavu ceskeho timu. Plno hracov vobec nepoznam a netusim ako hraju. S kym bude napriklad hrat Gudas?

Reagovat
Greny

to chces po nas moc, to ted podle me nevi ani Jandac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Jako vůbec si nedovážím tipovat Většina útočníků jsou kvalitou tak nějak nastejno a nejsou tam snad ani žádné vazby z klubů nebo z minulých turnajů. Akorát Plekanec bude hrát beztak s Červenkou a moc by mě nepřekvapilo, kdyby k nim na křídlo hodil Nečase.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nečas s Kautem hráli spolu na WJC (a dobře), ale nepředpokládám, že je Jandač dá dohromady.

Reagovat
patas92

Nečas hrál se Zadinou, ale Kaut s nima tuším nebyl

Reagovat
Greny

hral s nima presilovku

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, tak to se omlouvám, oni si právě výborně rozuměli v přesilovkách, proto jsem si myslel, že hráli i v lajně.

Reagovat
Miguel19

Hanzl s Nestrašilem budou hrát spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospravedlnenky: Hrivík, Gáborík, Halák, Pánik, Cehlárik, Viedenský, Hudáčkovci(mne nechýbajú) Záborský, Konrád, Baranka (nechýba), Čerešňák, Radivojevič, Ölvecký (nechýba), Starosta (nechýba), Lamper, Bubela.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominácia SR na majstrovstvá sveta v Dánsku (Kodaň a Herning):

brankári: Denis Godla (KalPa Kuopio), Marek Čiliak (HC Kometa Brno), Patrik Rybár (Mountfield Hradec Králové)

obrancovia: Adam Jánošík (HC Bílí Tygři Liberec), Michal Čajkovský (Avtomobilist Jekaterinburg), Marek Ďaloga (HC Sparta Praha), Martin Fehérváry (IK Oskarshamn), Dominik Graňák (Mountfield Hradec Králové), Mário Grman (Pirati Chomutov), Christián Jaroš (Belleville Senators/Ottawa Senators), Andrej Sekera (Edmonton Oilers)

útočníci: Pavol Skalický (HC 05 Banská Bystrica), Martin Bakoš (HC Bílí Tygři Liberec), Lukáš Cingel (Mountfield Hradec Králové), Dávid Bondra, Dávid Buc, Patrik Svitana (všetci HK Poprad), Michal Krištof (HK Nitra), Juraj Mikúš (HC Litvínov), Marcel Haščák (HC Kometa Brno), Tomáš Marcinko (HC Oceláři Třinec), Andrej Kudrna (HC Sparta Praha), Ladislav Nagy, Marek Hovorka (obaja HC Košice), Tomáš Jurčo (Chicago Blackhawks)

Lepšia obrana ako Česi? Čo poviete? Útok je podpriemerný, nemáme z čoho brať.

Reagovat
stas87

Godla bude dvojka za Ciliakom? Som rad ze ide Fehervary.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, buď Rybár alebo Godla. Osobne by som dal najradšej šancu všetkým trom. Ale asi bude Rybár dvojka, môj tip.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze jednotka bude Godla, ale Ciliak proti Francuzsku prijemne prekvapil a ja osobne by som radsej zacal s nim ako jednotkou

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda vôbec nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

no Ciliak ma smolu, ze vzdy na pripravu pride neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Godlu je jasná trojka kamaráde, vidno, že to nesleduješ

Reagovat
KnoxXx

ja by som chcel, aby Rybar bol jednotka, resp. Rybar/Ciliak na striedacku ako vyrovnani brankari

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to tak bude. Ale Godla chytal dosť dobre v príprave, zamotal hlavu Lašákovi.... Rybára sme zas nepodržali v poslednom zápase ako Godlu pred tým...

Reagovat
Greny

Granak, Daloga a Grman to je taky vyber snu myslim ze nas vzajemnej zapas skonci 8:8

Reagovat
smazaný uživatel

Graňák a Ďaloga sú výborní. V repre hrajú vždy nadpriemerne, Ďaloga je extra rýchly, treba ho vedieť využiť.

Reagovat
Greny

no jsi moc ceske playoff nesledoval ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale repre áno.

Reagovat
Greny

napis na foru Hradce ze Granak pokracuje v dalsi sezone a uvidis ty reakce

Reagovat
smazaný uživatel

V príprave a na OH hral nadpriemerne, neviem, čo ti mám na to napísať. Grman si veľa nezahrá a v prípravw tiež ok (aj keď silných súperov sme nemali)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v porovnani s Mikusom, Sersenom ci Sedivym co tam boli minuly rok mame trocha mensie naroky v priprave zatial Granak hral pohode aj ked Grman je zatial prijemne prekvapenie musim povedat

Reagovat
smazaný uživatel

Graňák bol ešte pár rokov dozadu najlepší obranca Dinama Moskva v KHL a sním v zostave vyhrali 2x ligu, ale máš pravdu, aj v repre sa na ňom už vek prejavuje

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem Hradec proti Třinci a tam nehrál vůbec dobře

Reagovat
smazaný uživatel

obrana sa mi pozdava, som rad ze nechal popradsku trojicu a snad cingel bude sediet

Reagovat
smazaný uživatel

nech sedí radšej Kudrna a Hovorka.

Reagovat
KnoxXx

nemohli by sediet vsetci traja?

Reagovat
smazaný uživatel

traja nie

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo najlepsie

Reagovat
KnoxXx

obrana je top na nase pomery, oproti ceskej je o level vyssie, zial, utok je uz tradicne tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

Min. Jánošík, Čajkovský, Sekera a Jaroš by hrali v českej repre...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Jánošík určite nie, veď aj v klube hrával len tretí obranný pár, zvyšný traja súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo som si myslel, že mal lepšiu sezónu.

Reagovat
Hokaido

Toho Jaroše bys nějak dokázal popsat? Vůbec ho neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Defensman with good physically plays who has good timing for his hits and solid skating for his size. He has a very good defensive skills and has potential be rather good offensive defenseman but he have to use his shot very more often.

- Vladimir Kubik EP

Toto sedí, ide o obrancu, kt. vie všetko na nadpriemernej úrovni, na NHL to môže byť, ale musí sa vyhrať. Má 22 rokov. Okolo 24 by mohol hrať NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

+je pravák, 192 cm.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na to, že už si v SHL a aj na medzinárodnom poli čo to odskákal + dostal šancu na pár zápasov v NHL túto sezónu, tak by som bol veľmi prekvapený, keby ďalšiu sezónu začínal na farme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prekvapený nebudem, no uvidíme, jak Ottawa vyskladá obranu.

Reagovat
Banikovec7

O level výše určitě ne, ale srovnatelná je. Budem vás muset přehrát útokem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je az tak zla ta ceska? sice mena nepoznam ale tak to som nepoznal ani minule roky ked tam bol Kempny ci Rutta

Reagovat
KnoxXx

staci sa pozriet, kolko hracov maju Cesi z obrany zranenych, kolko hracov este je za morom (na tych by inak naozaj cakat nemuseli, pretoze spadaju do tej urovne Vitasek/Kundratek/Nakladal/Kolar/Krejcik ... a napr. aj Klok (Frkova obet z treningu), o ktorom netusim, ci by bol zlepsenie oproti sucasnemu zlozeniu, ale dokresluje to ten lazaret) + obrana je dlhodobo ich slabina

Reagovat
smazaný uživatel

A Kundrátek prečo nejde? To je u mňa jeden špičkový obranca, teda hodnotím podľa pôsobenia v Slovane, kde bol perfiš.

Reagovat
Banikovec7

Zranění, stejně jako ti další jmenovaní obránci.

Reagovat
Mimalu

btw Plekanec odmítl C nebo co to je za výstřel s tím Červenkou?

Reagovat
Miguel19

Gudas - Polášek

Jordán - Pyrochta

Sklenička - Pláněk

Moravčík - Musil ( )

Nestrašil - Hanzl - Kubalík

Jaškin - Chytil - Faksa

Červenka - Nečas - Řepík

Kousal - Horák - Hyka

Takhle bych to postavil já Ale je jasné, že Plekanec bude v první brázdě s Červusem..

Reagovat
Greny

ja doufam prijede Kempny s Jerabkem pripadne Hronek se Šimkem

Reagovat
stas87

Z tych utokov by nejaky gol mohol dat akurat ten druhy, nie? Zvysok mi pride, ze sa bude motat po rohoch a poriadne nevystreli. Inak ma uz vas zväz pripravenych kandidatov po Jandacovi?

Reagovat
Greny

Straka a Zabransky uz odmitli

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro Rosťu Vlacha

Reagovat
Greny

muze byt Vlach, Horava, Gross jednoho z nich bych bral

Reagovat
Miguel19

A dopadne to tak, že se posune Jirka Kalous

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouse si prý bere Jandač do Ruska

Reagovat
Miguel19

Chudáci Se nedivím, že tam Kovy končí

Reagovat
smazaný uživatel

NHL?

Reagovat
Miguel19

Na to nemá. Prej ho zkoušíme my..

Reagovat
C-M@ster

Jandač jde do Ruska? Kam?

Reagovat
C-M@ster

Teda hovno, už blbnu... Jandač samozřejmě vím, že jde do Ruska... ale nějak jsem nepochopil diskuze kolem novýho trenéra, když mi přijde jasný, že to bude Pešán.

Reagovat
stas87

Magnitogorsk. Vraj ho uz chceli v minulosti viackrat ale vzdy odolal. Az teraz kyvol a kebyze odmietne, tak uz by ponuka asi neprisla. Mne prave Pesan pride ako nevhodny trener k seniorskej repre...tam si nemoze dovolit to co u mladeze alebo v Liberci.

Reagovat
Greny

Přerost

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Omg, jak on mi ten hokej v dorostu znechutil.

Reagovat
stas87

Nevytiahnu stareho Rihu ci Vborneho nakoniec?

Reagovat
Mimalu

snad ne

Reagovat
stas87

Priznam sa, ze som to nehladal, kto ma byt nastupca. Dnes som pozeral zapas o bronz Svedsko-Cesko a tam myslim Antos vravel, ze napriklad svedi vedia rok dopredu, kto bude trenerom acka ci dvadsiatky. Takze sa nedostanu do situacie, ze narychlo zhanaju trenera a tlaci ich cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak Švédi no... My pro tyto případy můžeme vždycky vytáhnout Růžu/Hada, ti to vezmou kdykoliv

Reagovat
stas87

Had uz zobral osemnastku po Brukovi.

Reagovat
Mimalu

Taky není úplně na řadě, ale kdyby na svazu poprosili, tak je ráno připravený v plné polní

Reagovat
Greny

to vis vnuci pristi rok patri do te kategorie

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bacha, jeho vnuci jsou prý opravdu talentovaní, ti protekci nepotřebují

Reagovat
Greny

ja vim jsou v Salzburgu. ale to nacasovani proste k tomu smeruje

Reagovat
KnoxXx

a ty si s Gronborgom spokojny? Svedi totiz moc nie ...

Reagovat
stas87

No ma to ako na hojdacke...WC neuspech, tam chceli minimalne finale a to nesplnil. WC17 zvladol dobre, zlato je zlato. Ale olympiada zasa bola neuspesna a kritizovali ho za to, ze nechal sediet Dahlina. Uvidime ako teraz dopadne turnaj v Dansku. Svedi ho v podstate beru ako domaci turnaj, pretoze do Danska to maju kusok.

On nie je typom trenera, ktoreho mozes oznacit za typicky svedskeho. Dlho zil v Amerike, ma bakalarske studium na univerzite a jeho manzelka pochadza zo Salt Lake City. Takze vazby na severoamericky hokej ma velke a aj tak rozmysla. Sak myslim Sedin vravel, ze vdaka jeho poznatkom boli uspesni na domacom turnaji v roku 2013. Tam bol ako asistent Martsa. S mladezou bol uspesny tiez a ako asistent posobil aj pri acku. Zmluva mu konci po sezone 18/19. Mne osobne by ako nastupca vyhovoval Hallam z Lakers. Niekedy ma cudne tahy v zostave, rozbije to co funguje...ale ktory kouc je dokonaly? A kde si vlastne tu kritiku cital?

Reagovat
KnoxXx

Medzinarodne forum o hokeji, takze od ludi, ktori hokej pozorne sleduju, pricom sa medzi nimi nachadzaju, logicky, aj ti relativne objektivni, aj ti neobjektivni (fanusikovia zatazeni emociami, vysledkom atd.). Kritika je to dlhodoba, takze pomerne konzistentna a v poslednom case sa tyka najma prace s mladymi hracmi (alias najvac talentovani svedski hraci su na okraji zaujmu, piate koleso u voza, pricom vsade inde (mozno mimo Jandaca) by boli zakladnym stavebnym kamenom). Vacsinou sa tak dopredu desia, co s kadrom zasa vyvedie, koho odstreli (co moze mat potom pomerne negativny dopad na ich chcenie roprezentovat v buducnosti).

Reagovat
stas87

Jj, to som zachytil v minulosti prave s tym Dahlinom a olympiadou. A aj ta paralela s Jandacom sedi. Ten tiez mladsich hracov kritizuje az abnormalne a chce to vzdy postavit na skusenejsich hraoch. Pre mna je to o to viac zvlastne, ze v minulosti viedol U20 a tych hracov pozna a mal by teda tak mat prehlad o mladikoch. Hlavna kritika teraz smeruje na nominaciu Klingberga a odstavenie Jonssona Fjällbyho. On by dost mozno nezobral ani Petterssona keby na to nebol taky tlak. Toho problemu s buducnostou by som sa neobavl. Svedi teraz produkuju velke mnozstvo hracov schopnych hrat NHL ci zamorsky hokej a stale bude niekto pre potrebu reprezentacie dostupny. Ja tieto slabiny Grönborga poznam a tiez si uvedomujem, ze na olympiade odstavil Dahlina preto, ze nesplna jeho poziadavky na obrancu. Vraj je prilis ofenzivne zamerany a tieto typy on nepreferuje. Lenze teraz ked ma OEL ci Klingberga, tak ich nemoze odstavit pretoze by ho vo Svedsku zozrali. Ale vysledky ma slusne, vylozene prepadak bol len na olympiade a logicky ho nemohli odstrelit po svetovom pohari, kedze to bola jeho prva akcia na striedacke.

Reagovat
KnoxXx

Eliasa by nezobral takmer s istotou a stale mam obavu, ze aj ked ho zoberie, bude s nim zamatat v zostave ako s Dahlinom na OH (kde je otazkou, ci nie je potom lepsie, ked ich vykopne pri nominacii).

Aj ked ma Svedsko dost hracov, umelo si vytvarat dalsich Sedinovcov a niektorych dalsich hracov, ktori casto a radi povedia repre "nie", nie je prilis zdrave a rozumne do buducnosti. A k uspechom trenera - ano, minule MS ho tam podrzali, lenze minulorocna supiska bola skvela od prvej chvile (ked sa zacala formovat zostava pre MS, vsak som na nich mal vsadene, takze viem o com hovorim), tam do toho prilis nezasahovat bolo ku prospechu (tam to Gronborg mohol len skazit). Na OH, kde sa mohol "ukazat", sa aj ukazal. Teraz ma k dispozicii znova velmi silny tim, kde chyba mozno rozdielovy brankar (+ jeho chyby, ktore dokaze napachat, resp. by rad min. chcel), takze akykolvek vysledok bez placky je prepadak, placka je realita (svedskeho hokeja a tohto vyberu toboz) a zlato je velmi realne (aj ked obhajit je vzdy tazsia uloha nez vyhrat prvykrat).

Aj ked ja viacej verim Finom (ktorych hokej mam dlhodobo najradsej a od tohto timu cakam velke veci).

Reagovat
stas87

No tak ja si nemyslim, ze by s Eliasa robil handru a odstavil ho. Ta lajna Kempe-Bäcklund-Pettersson fungovala v tych dvoch zapasoch dobre. Lenze nehral Rakell...a prave jeho pritomnost moze Eliasa odsunut z druhej pätky a zobrat mu minuty. Ak sa pozries do minulosti, tak svedi vzdy zobrali jedneho skuseneho utocnika typu Jörgen Jonsson ci Joel Lundqvist. Teraz by tu rolu mal plnit Bäcklund a Nyquist. Osobne je pre mna prekvapenie nominacia Liasa Anderssona, tej vobec nerozumiem. V tejto sezone bol jasne lepsi Elias ako Lias a miesto v prvych dvoch pätkach mal mat on. V obrane mohol ist kludne Brännström. Ta obrana je skusena a kvalitna dost, takze nechapem preco vyhodil prave Erika. Ten mohol nabrat skusenosti aspon. Ze ide Everberg mi nevadi, skor mi fakt vadi ten Klingberg. AJF si zasluzil ist namiesto neho, pretoze do oslabovky by si svoje odohral a v PO potiahol Djurgarden. Asi marne dufam v to, ze by si mohol zachytat Gustavsson. Dvojka bude Helleberg...a ten na mna posobi istejsie ako Nilsson. Tomu vela pukov vypadava a on ich neudrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Král si vysnil Straku nebo Zábranského ale ti ho poslali do pr.. takže teď neví koho oslovit

Reagovat
Greny

Riha by vyhodil pul svazu

Reagovat
stas87

Do detailov kto komu vadi a naopak nie, ja nevidim. Kto je na ciernej listine zväzu?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni

Reagovat
Greny

Riha, problem by byl asi i u Horavy

Reagovat
patas92

No tak ještě, že to nestavíš ty

Reagovat
KnoxXx

ta obrana vyzera sialene

Reagovat
Greny

ona je

Reagovat
KnoxXx

vsak som ju videl vcera a dnes v priprave (a viem, z nominacie nehrali len dvaja - doliecujuci sa Polasek a hromotlk Gudas)

Reagovat
Greny

jeste mame za morem par obrancu tak snad nekdo vypadne rychle

jinak v obrane nas kosi zraneni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Faksa je centr, nebo respektive by byla blbost ho dávat na křídlo, když je výbornej two-way center.

Reagovat
Hokaido

Plekance bych rád viděl ve 4. lajně jako defezivního psa, ale samozřejmě bude hrát první.

Jinak kdyby takhle vypadala ta druhá lajna, tak by to bylo super.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak bude zajímavý sledovat ještě Kauta. Ještě na přelomu roku byl řazen do druhýho kola draftu, teď už do prvního s tím, že top 20 není nereálná. Navíc na svůj věk už hraje dost vyzrále.

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som, že skôr pôjde Zadina...

Reagovat
Euphael

vsak Zadina pujde v prvni trojce

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím na MS.

Reagovat
Euphael

aha, sry

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Kaut může hrát i ve čtvrté lajně, a jak jsem psal, hraje víc vyzráleji a může hrát klidně i ve čtvrtém útoku, to se o Zadinovi říct nedá. Navíc mi v přípravě přišel Zadina trochu vyčichlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

jinak cetli jste ten rozhovor se Zabranskym v couchi myslim to bylo, v podstste rekl ze na nejakou licenci sere

Reagovat
Banikovec7

Asi jsem jeden z mála, ale nominace mi z toho co bylo na výběr, přijde docela ok. A pokud jsem to pochopil, tak Mozík ještě není úplně odepsaný, bylo by super kdyby se uzdravil. Velká škoda, že Grand Rapids vyhráli ten minulý zápas, Hronek by se určitě hodil, takových tvořivých beků moc nemáme, snad akorát ten Pyrochta. Útok vypadá docela slušně a snad to ještě doplní někdo z NHL. Ale myslím, že letos bude úspěch, pokud se vůbec dostanem do ČF...

Reagovat
Greny

a tak patej zapas hraji zitra Rapids, se divim ze nezkusili Zborila

Reagovat
Banikovec7

Tak asi furt je možnost, že ještě dorazí pokud by prohráli, ale už by to bylo během turnaje a nevím jestli je o něm tak přesvědčen Jandač. Co jsem četl, tak Zbořil nebyl nějak super hodnocen, tak o něm asi ani neuvažovali.

Reagovat
Greny

on tam je s Hronkem i Sulak ne?

Reagovat
Banikovec7

Jo, ten ale hrál jen 2 zápasy na konci základní části a v PO nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo toho nevím jméno ale byl letos vyměněny z Tampy do NYR, taky spíš hraje na farmě

Reagovat
Banikovec7

Hájek, ten hraje ale ještě juniorku.

Reagovat
Miguel19

Hlavně ať už vypíšou sázky a můžu to tam naházet

Reagovat
smazaný uživatel

Zacinaji dva tydny nauky o novych ceskych reprezentantech.

Reagovat
Greny
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Hrachovina přijme, pokud to kafe udělá sama.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude veľmi trápne pre neho

Reagovat
stas87

Takto by sa mi to pacilo:

Rakell - Zibanejad - Elias Pettersson

Nyquist - Backlund - Janmark

Kempe - Lias - Pääjärvi

JDLR - Larsson - Klingberg/Everberg

Lindholm - Klingberg

OEL - Larsson

Gustafsson - Pilut

Lenze neverim tomu, ze Grönborg necha Eliasa v prvej so Zibanejadom a Rakellom. Snad ho neuprata do tretej ci dokonca stvrtej pätky. Ja by som ho kludne postavil do prvej presilovkovej pätky, ten chalan ovladol SHL a nevidim dovod, preco by nemal bodovat na WC proti superom typu Cesko, Slovensko, Svajciarsko a tych slabsich. V branke podla mna zacne Nilsson, dvojka Hellberg a trojka Gustavsson. No ja by som jednotku urobil z Gustavssona kludne. Viacero brankarov co chytali dobre za U20 sa do seniorskej repre nedostalo, az teraz Gustavsson. Henke konci a je treba si vychovat nastupcu. Ci uz to bude Gustavsson, Söderström alebo Sandström. Nadej som vkladal este do Oskara Danska. Tak snad coskoro svedi najdu stabilnu a kvalitnu jednotku. Ti co su aktualne v NHL, tak tym neverim. Ani jeden ma nepresvedcil o svojej kvalite a koniec koncov titul vychytal prave Lundqvist.

Reagovat
AC.Milan

Fasth nejede?

Reagovat
stas87

Nie, on v semifinale v stvrtom zapase v Malmö mal otras mozgu. Spadol a pritom pade si dal hlavou o lad. Finale dochytal Andren a cela seria skoncila tiez 4-0 na zapasy po vysledkoch 7-0, 4-0, 4-1 a 5-0. To finale odchytala dvojka Andren a za styri zapasy dostal jeden gol...totalna dominancia Växjö. Vo finale uz bol uvedeny ako nahradnik ale Hallam nemal dovod menit Andrena za Fastha.

Reagovat
AC.Milan

aha, luxusni prehled diky moc

Reagovat
andrew96

Doufám v další boj o udržení až do posledního zápasu. A nejlépe, aby to zase okořenila perla ala loňský vlastenec Italů.

Dále je důležité si uvědomit, že v případě triumfu mohou Švédi za rok na Slovensku zkompletovat zlatý hattirck. Je tedy důležité, aby neuspěli a v našem vlastnictví nadále zůstalo kulturní dědictví, které je svou důležitostí podobné rukopisům Hanky a Lindy. I když další krádež národního pokladu zrovna od Švédů by nebyla novinkou.

Reagovat
stas87

To vam na tej kravine fakt tolko zalezi?

Reagovat
andrew96

Vždyť já si dělám srandu. Ale potěší to, to zase ne že ne.

Reagovat
stas87

Som minuly rok cital, ze ludia praju Svedsku vyhru vo finale prave kvoli tomu, aby Kanada nevyhrala tretikrat po sebe. Aj keby svedi zopakovali vyhru z minuleho roka a potom na Slovensku prehrali finale, tak by mi to bolo celkom jedno. Z mojho pohladu je dolezite, aby sa v NHL objavovalo stale dostatok mladych svedov, ktori potom v buducnu potiahnu tim na svetovom pohari a olympiade. Za predpokladu, ze na olympiade budu hraci z NHL a ze sa svetovy pohar bude hravat castejsie. Vyhra na seniorskom MS je fajn, no pre mna osobne je viac cennejsie vyhrat MS U20.

Reagovat
andrew96

Rozumím tvému pohledu na MS, na druhou stranu alespoň od roku 2015 prestiž mistrovství zase vzrostla. Kanada zase začala posílat silnější mužstva, protože asi zjistila, že jí mezinárodní měření sil chybí. Ale já si ani nepřeji, aby se z MS stal nejdůležitější turnaj národních týmů, to raději, ať se elita vrátí na OH a jednou za pár let sejde na Světovém poháru.

Reagovat
stas87

Maalivahdit

Husso Ville (San Antonio Rampage)

Kilpeläinen Eero (Örebro HK)

Säteri Harri (Florida Panthers)

Puolustajat

Heiskanen Miro (HIFK)

Honka Julius (Dallas Stars)

Mikkola Niko (Tappara)

Nutivaara Markus (Columbus Blue Jackets)

Kivistö Tommi (Jokerit)

Koivisto Miika (Kärpät)

Pokka Ville (Belleville Senators)

Riikola Juuso (KalPa)

Hyökkääjät

Aho Sebastian (Carolina Hurricanes)

Anttila Marko (Jokerit)

Granlund Mikael (Minnesota Wild)

Jormakka Pekka (Jokerit)

Kapanen Kasperi (Toronto Maple Leafs)

Manninen Sakari (Örebro HK)

Mäenalanen Saku (Kärpät)

Niemi Mika (Jokerit)

Palola Olli (Jokerit)

Pesonen Janne (Växjö Lakers)

Rantanen Mikko (Colorado Avalanche)

Savinainen Veli-Matti (Jugra Hanty-Mansijsk)

Suomela Antti (JYP)

Teräväinen Teuvo (Carolina Hurricanes)

Dost dobra zostava, hlavne v utoku. Som rad za Mira, ze ho Marjamäki zobral. Necakal som ze pojde aj Jokiharju, to uz by bolo moc. Ale ten utok...fakt super, ze pojde aj Miiko. No a klasicky sa tesim na ich presilovky, to je kazdy rok naprosta parada. Kludne mozu skoncit za Kanadou na druhom mieste.

Reagovat
Hokaido

Nevíš, kdo bude jednička? Je škoda, že nejede Antti, protože letos byl jedním z nejlepších v NHL.

Reagovat
Greny

Sateri

Reagovat
stas87

Säteri. Aspon podla toho, ako ich Marjamäki tocil teraz v EHT. Je starsi a mal by zrejme byt skusenejsi ako Husso, takze ocakavam ze ako jednotka zacne on. Husso je dobry brankar, urcite casom bude stabinou sucastou timu v NHL. Sak v U20 bol spolocne s nim Saros lebo su obaja 95 rocnik. Lenze Saros zvladol rychlejsie tu cestu do NHL ako Husso. Som si trosku pohladala ich stats v Liige a to su fakt neskutocne cisla, sak pozri sam:

Saros:

2013-2014 sezona, odchytal 44 zapasov za HPK s priemerom 1,76 na zapas a uspesnostou 92,3% zakrokov. HPK vtedy uhralo posledne postupove miesto do predkola, v dvoch zapasoch vyradilo Jokerit po vysledkoch 5-1 a 3-2. V stvrtfinale potom uz prehrali s Kärpätom 0-4 na zapasy. HPK vtedy ale mala dost slaby tim a aj tak mali v zakladnej casti stvrtu najlepsi obranu v branke s uplnym usiakom akym Saros vtedy bol.

2014-2015 sezona a jeho druha uz tak uspesna nebola. Tim bol na jedenastom mieste a strata na desiatu priecku bola 12b. Zhorsili sa mu cisla na 2,14 a 92,9% uspesnost zakrokov. Potom uz vyrazil do Ameriky.

Husso v pozicii jednotky debutoval tiez v rocniku 2013/2014. Behom zakladnej casti mal odchytanych 41 zapasov s priemerom 1,99 a 92,3% uspesnostou zakrokov. HIFK vtedy postupili do predkola ale vypadli po vysledko 0-1 a 1-2.

2014/2015 mal tiez zhorsene cisla ako Saros. Za 41 zapasov mal priemer 2,36 a 91,5%. S timom postupil do predkola kde postupili po vysledkoch 2-1 a 2-1. Potom ale v siedmom zapase vypadli s Tapparou.

Aj v sezone 2015/2016 chytal Liigu a uz mal zasa dobre cisla. Za 39 zapasov mal 1,91 a 92,7% uspesnost. Tim skoncil na prvom mieste po zakladnej casti a v PO si pripisal za 15 zapasov 1,55 a 93,5%. HIFK sa dostali do finale ale tam prehrali zasa s Tapparou 2-4 na zapasy.

Takze fini maju oproti svedom podstatne lepsich brankarov a mna to slusne napisane dost stve. Este dam do pozornosti jedno meno...Veini Vehviläinen. Rocnik 1997, v tejto sezone chytal poprve ako jednotka Kärpätu. A jeho cisla boli nasledujuce:

35 zapasov, 1,89 priemer na zapas a 92,5%. V PO potom pridal 17 zapasov, 1,57 priemer a zapas a 93,3%. S Kärpätom samozrejme ziskal titul a vo finale vyhrali 4-2 na zapasy proti Tappare. Posledny siesty zapas zakoncil stylovo s nulou po vyhre 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

ppči prehľad

Reagovat
stas87

Dik, mna skratka tieto dve severske sutaze zaujimaju. Ceska a slovenska mi pridu neatraktivne a ani v nich nemam ziadny oblubeny klub. Finsku tych brankarov dlhodobo zavidim, pretoze oni podla mna maju aktualne najviac golmanov s potencialom na to, aby boli v NHL minimalne ako dvojky. Aspon z tych europskych krajin. Celkom sa dotahuju rusi, pretoze ich produkcia brankarov ako Samsonov, Sestorkin .Gerogijev ci Sorokin je taktiez obdivuhodna. Lenze hraju KHL a odtial je cesta do NHL tazsia, respektive to pre nich oproti finom nie je tak atraktivne.

Ten Saros tu jednu sezonu za HPK bola strasna abnormalita. Oni potrebovali na predkolo vtedy na konci vyhravat a fakt poslednych 5 zapasov vsetko vyhrali. On casom plynule nahradi Rinneho v pozicii jednotky a Nashville si zaisti na dlhu dobu dopredu kvalitnu jednotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Českú ligu moc nesledujem, ale našu Tipsport ligu mám nasledovanú a musím povedať, že išla tento rok strašne hore. Som zvedavý, čo ďalšia sezóna, keď pribudnú dve maďarské mužstva. Na to sa hodne teším.

A čo sa týka tých brankárov, tak by som povedal, že ešte lepších ako Fíni majú práve tí Rusi, ako píšeš vyššie. Osobne by som uvítal, keby dali viac šancí v repre Georgievovi. Tie čísla, čo mal v Kazani sú neskutočné.

Reagovat
stas87

O tom ze slovenska liga isla kvalitou hore som cital z viacero stran. Kluby teraz maju viac peniazi a mozu si dovolit zaplatit kvalitu zo zahranicia? Kto z madarov bude hrat nasu ligu?

Suhlasim, oni na brankaroch urobili kus roboty plus v NHL maju Varlamova, Bobrovskeho a Vasilevskeho. To su dost dobri brankari a v KHL maju mladikov. Georgiev uz si koniec koncov zopar zapasov za Rangers zachytal a neviedol si zle. Oni ale maju problem v obrane, pretoze maju podla mna malo obrancov v NHL. Komety ako Provorov, Sergachov ci Zadorov budu v buducnu fajn. Ale co ten zvysok? Napriklad Orlov mi nepride ako bohvieaka kvalita a aj tak hra v druhom pare u Caps. No a hraci ako Kulikov. Zaitsev ci Emelin pre mna predstavuju prave cistu priemernost. Na svedov to ani omylom nestaci a s tym co maju fini na supiske, to nebude stacit ani na nich.

Reagovat
KnoxXx

*pred Kanadou na prvom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Rantanen se mi moc libil letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

tak snad Jandac povola okamzite Hronka a Šulaka z Grand Rapids misto kohokoliv z Plzenskeho dua, Planka nebo Pyrochty

Reagovat
smazaný uživatel

Grand Rapids vypadli z AHL, Hronek a Šulák by se do obrany hodili

Reagovat
Greny

Hronek by jet mohl a mel u Sulaka bude problem snad uz je ready dostal pukem do obliceje 16 stehu a zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já sem si říkal proč sem ho neviděl v sestavě..Tak aspon ten Hronek, každá posila do obrany ze zámoří se hodí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dorazí oba

Obránci Libor Šulák a Filip Hronek doplní nominaci a připojí se v Praze k #narodnitym

Reagovat
Greny

yes, hned ta obrana vypada lip

Gudas Hronek

Jordan Sulak

Polasek Pyrochta

Reagovat
martin1

Spíš Gudas - Šulák, Hronek - Jordán bych dal. L+P

Reagovat
Greny

jo me nedoslo ze Gudas je taky P ze?

Reagovat
martin1

ano

Reagovat
Greny

a ten Hronek to je ten co zacinal jako utocnik a obranca z nej udelali az pozdeji?

Reagovat
martin1

Myslím, že začínal v útoku, ale do kdy nevím.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
martin1

Zajímavý bude souboj o 4. místo ve skupině B. Asi bych si tipl domácí, uvidíme co Němci po olympiádě. A v Áčku to bude mezi Slováky a Švýcary.

Reagovat
martin1

Hronek a Šulák letí na MS!

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny

jeste Simek je ve hre

Reagovat
patas92

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik Rybár z Hradca s veľkou pravdepodobnosťou odíde do NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Kam?

Reagovat
smazaný uživatel

„Poslední zprávy jsou takové, že o Patrika je zájem v NHL. Je tedy pravděpodobné, že by mohl podepsat smlouvu v zámoří, což je jediná možnost, jak bychom ho mohli ztratit. Toto jsem ale již před časem avizoval ve své sekci na webu klubu,“

Reagovat
Greny

a Čiliak nejspis do Jaroslavle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem rychle uvolnili Hronka a Šulaka, zřejmě díky GM Fisherovi, který je v organizaci Detroitu

Reagovat
Greny

muselo to byt predjednane kdyz uz zitra by meli trenovatvs repre

Reagovat
stas87

Ja by som z toho Sulaka az tak nadseny nebol. Mne pride ako dobry korculiar ale nie je on pozicne casto mimo a nie je slabsi v subojoch? Mozno je to len moj dojem ze je taky hrac. Ako lepsiu posilu vnimam toho Hronka.

Reagovat
smazaný uživatel

český Daloga.

Reagovat
Greny

Hele Šulák je oproti Plánkovi, Moravcikovi , Pyrochtovi, a Skleničkovi uplnej OEL

Jinak ve Finsku se pry Šulák zlepšil a byl hodnocen mezi nejlepsimi beky souteze

na Hronka jsem zvedavej a na srovnani s Jarošem ze SVK

Reagovat
Banikovec7

A on to celé PO nehrál kvůli tomu zranění o kterém jsi psal nebo se prostě nedostal do sestavy?

Reagovat
stas87

No tak to by bolo ozaj zle, pokial by si ho vo Finsku nechali a on neurobil ziadny progres. Ja vasu ligu nesledujem vobec, len niekedy ked sa v nedelu vecer vraciam z futbalu, tak to moj otec ma pustene a sleduje ju pravidelne. Ti styria su ozaj hrozni a bez potencialu?

Zapasy SHL dava len Arena Sport, tu nastastie mam takze prehlad si udrzujem hlavne cez nich a potom zostrihy zo SHL. Od vas pojde Hronek, za svedov kludne mohol ist Brännström namiesto Piluta ale Grönborg sa posral.

Reagovat
Banikovec7

Hrozní určitě nejsou, hlavně Pyrochta byl letos skvělý, klíčový obránce Liberce hlavně v PO a má prý několik nabídek z NHL. Ale celkově ta obrana je nic moc a dá se říct, že právě jediný ten Pyrochta je trošku kreativní, hodící se na přesilovky.

Reagovat
Greny

Pyrochta jde do NHL nejspis .. ale priprava hlavne posledni turnaj mu nevysel

Sklenička potencial má ale podle mě má jeste cas na EHT klidne ale na MS asi jeste ne

Moravčík měl dobrou zakladni cast v playoff kužel to co s nim napr udelal Erat v playoff to byl masakr https://www.youtube.com/watch?v=t-sggzjqsSQ ten tam je podle me jen kvuli Špackovi

Pláněk je uplnej ulet ... s Granakem nejhorsi obrance Mountfieldu .. ten tam je snad jen proto ze je pravak, puvodne nebyl ani v nominace az po dvojzapase se svycarskem kde se zranili v jednom zapase 3 obranci byl donominovanej

Reagovat
stas87

Dik, tak to som na toho Pyrochtu zvedavy. Celkom fail od toho Moravcika v tom videu, ze za toho stavu a casu si toto dovoli. Kto ma podla teba naj obranu v ceskej lige a ktory tim dlhodobo pracuje dobre s obrancami?

Ten Pyrochta uz v Kanade bol na dve sezony. Tak skusenost so zamorskym hokejom ma. Celkom je pre mna prekvapenie, ze si ho na draft nikto nevybral. Ja hracom co hraju v europe ci nepresli draftom prilis neverim. Kazdy rok to nejaky klub skusi ale ta uspesnost nie je taka podla mna. Druheho Donskoia je tazke najst.

Reagovat
Greny

kdyz to vemu za Kometu v česku se blbě pracuje s beky, nám postupne do zámoří odešel Zbořil (97), Hájek (98), Zábranský (2000), Král (99)

Velmi dobre pracuje s obranci Liberec ( Šimek, Pyrochta) v poslednich sezonach

a pokud bych měl rict nejlepši obranu tak bych rekl právě Liberec nebo Brno(ale je to spis nejlepši obranny system) pak Zlin a Olomouc (ale tam na tom ma velky podil Kasik a Konrad)

Reagovat
Greny

a jeste Vítkovice maji velmi slusnou defenzivu podporenou brankarem..

víc jsem cekal od Trince na to jaky tam maji jmena

Reagovat
stas87

A Kometa ma svoj vlastny system vychovy obrancov ci to robi podla toho manualu zväzu? Ci v extralige si to robi kazdy klub po svojom? Ja sa v tom uz tolko neorientujem, ako to vo vasom hokeji teraz chodi co sa tyka zväzu a ich odporucanych postupov. To je teda dost malo na to, ze ligu hra strnast timov..

Reagovat
Greny

podle me si to kazdy tym dela po svym

ja vim ze k nam do Brna v lete jezdi bruslarsky treneri z USA a Kanady a sjizdi se sem treneri i z ostatnich klubu

Jinak u nas si to ridi vse Zabransky, ktery nema ani nejvyssi licenci a nedavno v rozhovoru rekl ze si ji ani delat nebude ze je to stejne k nicemu

Reagovat
stas87

Zväz tiez robil seminarov pre trenerov, kde si pozyvali odbornikov zo zahranicia aby im vysvetlil sucasne trendy v hokejovom svete. Ale tie seminare sa robili pre mensie kluby a nie pre extraligove.

Ta iniciativa teda vychadza vylozene od Zabranskeho? Ak ano, tak potom uz chapem, preco Kometa vyhrava ligu. Lebo Zabransky evidentne robi nieco nad ramec toho, co by mal. Este som niekde videl clanok, ze tych korculiarskych trenerov pomohol zaistit vdaka kontaktom z Ameriky Erat. Takze to bolo asi tak, ze Erat ich oslovil a Zabransky zaplatil, ze?

Potom je pre mna zahada, co sa deje so Spartou. Tam nikdy nebol problem s peniazmi a ja by som cakal, ze prave trend v Extralige bude udavat Sparta a ze vysledky bude mat Sparta lepsie. Cim to teda je, ze vo finale vyhrava teraz väcsinou moravsky tim? Robi sa tam ten hokej lepsie ci do toho viac sypu ako v ceskej casti?

Reagovat
Greny

jojo to šlo pres Erata..

Sparta .. ma podle me jeden velky problem a to je Petr Briza

tak treba Brno od te doby co jsme koupili licenci je to myslim 9 sezon z toho 4 finale a bronz, tam je to o tom ze Zabransky si v podstate dela vse je majitel, clen predstavenstva, generalni manazer, trener.. udajne jeste chodi i kazdej den na nejaky trenink mladeze kontrolovat treninky atd

Reagovat
Greny

jo a pokud sledujes severske ligy jak na tom je Koblížek ? ten je taky od nas

Reagovat
stas87

Ma stastie v tom, ze Kärpät je timom, co dava asi najviac sanci svojim odchovancom ci hracom co presli ich mladezou. Navyse v minulosti za Oulu hralo dost ceskych hracov a dobre sa tam zapisali. Takze z tohto pohladu to mal o nieco malo jednoduchsie.

Kärpät ho oslovil vtedy s tym, ze si s nimi moze tyzden zatrenovat a ak budu obe strany spokojne, tak podpisu zmluvu. On podpisal a sam vravel, ze urobil dobre. Ze by tolko sanci hravat dospely hokej nemal a prave z tohto dovodu si vybral Finsko.

Ked na to este hrac nema aby nastupoval v Liige, tak ho poslu hostovat do druhej ligy. To sa prave stalo Koblizkovi ale od tejto sezony by sa mal stat sucastou prveho timu. Limituje ho trosku jeho vyska, ale to zasa moze vynahradit excelentne korculovanie. Ja myslim, ze sancu v Kärpätu dostane a bude len na nom, ci si ho nechaju celu sezonu alebo ho zasa poslu hostovat.

Reagovat
andrew96

Je fakt, že kup Freibergse se povedl, nicméně hlavní postavou byl Kaša. Zbytek beků si jakž takž odehraje svoje, ale to je vše. Ale uvidíme, co noví mladí, kteří nakouknou do příští sezóny.

Reagovat
Banikovec7

Souhlas, taky víc věřím Hronkovi, minimálně na přesilovku super, ale bojím, že se ani nedostane do sestavy.

Reagovat
Greny

dostane tam je dobry ze oba zna Fischer:)

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne chlapi dik za diskuzi, to je neskutecny, co vsechno sledujete...a to nemluvim o tech diskuzich z tech mensich MS Ja neznam ani vsechny jmena nasich a vy znate i info jestli to je pravak ci levak

Reagovat
Miguel19

To není ostuda. Podle mě s tím má problém i Jandač.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
havrys99

Reagovat
gunner123

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Pěkně se to zase rozjelo v extralize.

Plzeň nic moc zatím. Odchody na hovno - Mertlík, Svoboda, Kindl hodně mrzí.

Příchody zatím bída - starej Nedorost, zase mladej gólman Frodl, Eberle tak 3.-4. brázda, Němec snad ok.

Reagovat
Miguel19

Bolka zase jede. Tam jsou prachy jak svině.

Reagovat
Banikovec7

Tak snad zase vyhoří. Co ten Schleiss, druhý Lev to asi není co?

Reagovat
Miguel19

Určitě ne. TO je hráč pro 4. lajnu. Max 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr řekl že pro něj mají připravenou pozici na kterou se perfektně hodí... Tak jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třetí a čtvrté lajny někdy vyhrávají zápasy, takže já bych ho rozhodně neodsuzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nemá nějak oslnivé čísla, na čtrnáct minut docela bída ale zaujalo mě +19 v základní části... Podle mně ho Petr dá ke Lvovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je podle Tebe jeho silná stránka: bruslení/střela/defenziva? Je docela malý, asi to nebude úplně silový hráč co?

Reagovat
Miguel19

Nevím no. Podle mě v ničem nevyniká. Na to, jak je malej, tak se nebojí jít do soubojů, je to dříč.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nový Strapáč... No jsem zvědavý co teda plánujou.

Reagovat
Greny

ja jsem zvedav na nas :

Odchody : Nečas, Vondráček

Prichody : Bakoš, Kohler

spekulace:

Odchody : Zohorna H. - Finsko, Erat, Cermak, Harry konec kariery

prichody: Červenka, Mikuš

Reagovat
smazaný uživatel

Mikus ktory?

Reagovat
Greny

ze Sparty obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak to je pravda, snad sa zlepsi lebo toho do repre budu volat stale

Reagovat
Greny

jak on hraje?

jde o to ze my nepotrebujeme zadnyho tvorivyho beka tech zatim mame dostatek (Ondra Nemec, Krejcik, Stencel) spis by jsme potrebovali nekoho vylozene defenzivniho, vyššiho co by to cistil. puky at klidne vyhazuje po mantinelu jak Malec

Reagovat
smazaný uživatel

Mikuš je presne taký typ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom je ten pravy

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos je istota? Ciliak asi nezostane?!

Reagovat
Greny

Ciliak jsem psal ze jde asi do KHL - Jaroslavl tak jsem to tam uz nepsal

brankari nas netrapi ty mame porad tri mlady a dobry

Mikuš obrance ze Sparty, Jinak Holik mel prodlouzit

Reagovat
Virtuos

No aj ja by som rad vedel ci Bakos je istotne Vas?, pretoze nikde nepadli konkretne vyjadrenia a skor sa suska o Komete v spojitosti s inym RW zo Slovenska - Matej Paulovic, je nieco na tom pravdy?

Reagovat
Greny

https://hokej.idnes.cz/liberec-majitel-petr-syrovatko-rozhovor-filip-pyrochta-pkf-/ms-hokej-2018.aspx?c=A180426_121846_ms-hokej-2018_rou

zde to potvrdil Syrovatko

o Paulovicovi nevim to je ten z Nitry? ale je to mozny kazdej rok prijde jedno prekvapive jmeno

Reagovat
Virtuos

Super, diky za clanok trocha pre mna prekvapenie, ze k Vam pojde, osobne nic proti Vam ale cakal by som, ze skusi nejake SWE avsak zrejme mu CZE liga sedi a citi sa v nej dobre takze fajn apropo skvela posila...jj to je on, vraj chce skusit zahranicie a spajalo sa jeho meno s Vami, tak ci nahodou nebolo nejake info, ale ked nie ok

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne si myslím, že Kometa by bola priveľké sústo pre Pauloviča.

Reagovat
Virtuos

V tomto smere nerad hodnotim, pretoze hra tam viac faktorov, ale ked sa clovek pozrie laicky na jeho vyvoj karieru tak pozitivne je ze v poslednych 2 - 3 sezonach badat narast vykonostnej krivky cize ak k tomu priratame idealny vek, poziciu ktoru hra a rolu ktoru zastaval v teamoch ktorych posobil kludne by mal ist dalej a preco nie prave Kometa

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Kohler nejde do Zlína, bude tam bydlet ale bohužel nejsou peníze

Reagovat
andrew96

Příští sezónu očekávám tuhý boj o udržení. Bude třeba, aby se Sedlo rozchytal jako Kaša, jinak bude malér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kam jdou Mertl a Kindl?

Reagovat
Miguel19

Cizina

Reagovat
db18

Svoboda byl bohužel jasný už když k nám přicházel...

...ale na Frodla jdou dobrý ohlasy, tak uvidíme. Mne ještě docela mrzí Schleiss. No, před minulou sezonou jsem si taky říkal, s kým to chcem hrát, tak jsem ještě klidný, i když některý odchody dost zamrzí.

Reagovat
Miguel19

No snad ještě přijde golman, když jde i Halák. A jinak top hráče do útoku to chce no. Do obrany 2

Reagovat
db18

Ještě by mohl vypadnout Čerešňák...

Reagovat
Miguel19

A bude hrát Kvasnička ne?

Reagovat
db18

To je fuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Schleiss je dobrý?

Reagovat
GEGE

Frodl je dobrý gólman i když byl letos spíš dvojka... Hodně se mi líbí jeho styl a podle mě má budoucnost... Otázkou jestli zvládne ten skok okamžitě... Ale Plzni se ti brankáři poslední roky daří vyhledávat...

Reagovat
GEGE

Tak byl jednička sry. .. Nvm proč sem měl zafixovaneho Polívku jako jedničku...

Reagovat
db18

Polivka patri porad nam?

To by pak nedavalo smysl brat jeho nahradnika

Ale zatim se mi zamlouva, ze je docela aktivni na twitteru

Reagovat
GEGE

Říkám, že jsem se spletl... Frodl letos odchytal většinu základní části i play - Off... Má o dost věští potenciál než Polívka...kdyz sem ho poprvé viděl na lapaci tak už při rozbrusleni sem si říkal, že to bude luxusní gólman na první ligu...jedinou nevýhodu má, že měří jen 180 cm...

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/DcGWee0X4AAxfTp?format=jpg

Podla rusov najhorsia zostava od roku 2005. Nejdu top hraci z KHL a Vorobjov je pod celkom ostrou palbou kritiky. Ani sa nepovazuju za favoritov na finale..to myslim hovori za vsetko. V utoku to nie je tak tragicke, ale obrana je slaba. Koseckin ako pravdepodobna jednotka, vraj uz s Vorobjovom posobil v jednom klube a poznaju sa. Podla mna je lepsi Sestorkin ale tak to uz musi vediet oni...

Reagovat
RonaldinhoCFC

Zaitsev byl tragický i v Torontu, nechápu jak se může dostat do repre

Reagovat
Virtuos

Dufam, ze Shesty dostane prilezitost, co sa tyka ich obrany zrejme to bude na obrancoch CSKA a SKA, Zaitsev mal vraj zlu sezonu v TML a je obava aby zmluvu ktoru podpisal nebola velka chyba front officu, utok sa mi paci, som zvedavy na Anisimova na 2C? a na Kaprizova, Dadonova a samozrejme Bucha ako mu to pojde bez Zibbyho a Kreidsa

Reagovat
Virtuos

Mala byt reakcia na stasa

Reagovat
stas87

No ono sa im prave dost hracov do obrany ospravedlnilo. Aspon nieco take sa objavilo tri dny spät. Dost kritizuju Chafizulina, ze prave on bude najslabsi clanok. Zajcev hra zle od podpisu toho kontraktu, to suhlasim. Nieco podobne som ocakaval aj od Zadorova ale nastastie sa to zatial nestalo. Skor naopak, Zadorov pri zraneni EJ vykonnostne este vyrastol. Vo vlastnej tretine je dost presvedcivy okolo vlastnej branky a ku koncu zakladnej casti naznacil aj svoj ofenzivny potencial. Jedine co ho v mojich ociach zraza je to, ze sa niekedy necha stupidne vylucit a oplaca. Lenze tieto veci sa moze casom odnaucit ci ich aspon obmedzit. Mne sa ale obrana listov dlhodobo nepaci. Nevidim v nej potrebnu kvalitu. Potencial tam ma prave Zajcev ci Dermott. Ale Hainsey alebo Polak su podla mna hraci max do tretieho paru a na sucasnu NHL sa tolko nehodi. Respektive Polak si svoje odohra smerom dozadu, vycisti pasmo ale neprida nic navyse. Hainsey mal predavat skusenosti lebo mu je 36 rokov, dost pochybujem ze tuto ulohu splnil. Ak Toronto vyladi obranu, mozu v buducnu minimalne hrat finale konferencie. Po rokoch trapnosti kedy robili fackovacieho panaka maju slusny tim.

Reagovat
Virtuos

Uvidime ako nakoniec Rusi dopadnu, ale ja by som ich neodpisoval Top 4 D mozu mat v pohode plus bude zalezat od systemu co budu hrat...co sa tyka Zadorova do buducna asi skor 3 par v obrane pri tom ked do systemu pride Makar a Timmins...EJ, Barrie, Girard vyzeraju celkom fajn hlavne EJ po minulej sezone zlepsil cisla...tak TML je do najblizsich sezon SC adept, Polak, Hainsey, Komarov, JVR, Plekanec, Bozak? zrejme skoncia a uz teraz tam maju na depte skvele nahrady len na margo spomeniem Johnssona ktory sa v PO ukazal skvele, pred nedavnom vysla sprava ze mali ziskat Para Lindholma u Marlies zaujimavy prospect Grundstrom takze uz v dalsej sezone to mozno pride

Reagovat
stas87

Nemaju tak silny tim ako v minulosti, navyse nemaju teraz Znaroka ale len asitenta, ktory povysil do funkcie hlavneho trenera. Ta obrana nie je najlepsia, preto im neverim na tomto turnaji.

Co sa tyka Leafs, tak oni teraz budu musiet zaplatit tym hracom, ktorym konci novacikovsky kontrakt a vela priestoru pod stropom nemaju. Takze niektori hraci ich budu musiet opustit. Ale v Marlies maju dost zaujjimavych prospektov. A v poslednom case sa orientuju na Svedsko a Finsko. Serie ma, ze prave Toronto draftovalo Liljegrena. Lindholma podpisali, lebo mali malo centrov, nie?

No Zadorov prave nebude v tretom pare. Ked bude vedla seba mat ofenzivneho beka, tak budu on tej zodpovednejsi a vhodne doplna druheho obrancu. A Makar ani Timmins nemusi casom hrat NHL v drese Avs. Nikto nevie aky bude ich herny rast a kedy sa stanu sucastou prveho timu. Ty vole, ale zaplat tu obranu Colorada, ak sa vsetci chyti...EJ, Barrie, Zadorov, Girard, Makar, Timmins...to je fantazia. Obrana buducnosti...ale kazdy si povie o ranec casom, takze niekto pojde prec. Ak by som si tipol, tak vymeni Barrieho.

Reagovat
Virtuos

Ano moze to byt pruser, avsak mne sa ta ich skladba paci a ak sa poukazovalo na hlavny problem v obrane, nevidim to tak pesimistcky, ale vsetko u nich bude stat a padat na trenerovi a jeho systeme a pristupe hracov v zlozitejsich okamihoch...tak TML si poradi, co sa tyka zmluv bude zalezat ako podpisu s W. Nylanderom ostatok dolezitych mladych hracov ma este dalsi rok, Lindholm by mohol byt potenciinalna nahrada za Bozaka, ale u TML sa prilis neorientujem, kedze ich nemam moc nasledovanych a len co si precitam sem tam pozriem zapas, ale to je vsetko, co som sa dozvedel problem vyzera byt Zaitsev a jeho kontrakt plus Martin zrejme ich zbytocny podpis, ale ostatok si svoje zastane plus ako som spominal vyssie moc nepocitaju s predlzovanim mnou spomenutych hracov...Avs som tuto sezonu fandil, Zadorov obcas robieval zbytocne straty a trochu by potreboval zlepsit pohyb ale to cisto pisem z toho co som videl cize kludne sa nemusim triafat, btw Barrieho by som na strane Avs nevymenial do chvile ked nebude ready Makar (este ostava na college) Timmins je z toho co som cital velky klenot do obrany Avs kludne moze urobit do dalsej sezony 1 team a ak trochu predbehnem bez toho aby Avs isli do nejakych vymen a ostala by obrana pokope posskladal by som to Girard - EJ, Timmins - Barrie, Zadorov - Nemeth

Reagovat
KnoxXx

najvacsi pruser je nenominacia Tkacheva (samozrejme, omluvenky/zranenia a fakt, ze boli OH, ktore boli ruskym vrcholom sezony, moc nepomohli, ale to uz je trochu ina pesnicka)

Reagovat
stas87

Kukam, ty sledujes asi kazdu repre. Myslis toho z Kazane? Na olympiade si zazili svoj vrchol, to je pravda. Ale co sa tyka kvality, tak tieto MS budu lepsie ako olympiada. Tak ma celkom mrzi, ze rusi nebudu mat to naj k dispozicii.

Reagovat
Banikovec7

Dnes definitivně padla možnost, že by za @narodnitym odjel na MS bek Mozík. Z 10 obránců v sestavě jich do Dánska odletí 9, jeden "vypadne." Určité zdravotní potíže mají v útoku Horák a Hanzl.

Ten obrance tipuju Sklenicka nebo Planek. A ti dva se snad uzdravi, tem docela verim.

Reagovat
Miguel19

Sklenička je lepší jak Moravčík, Pláněk nebo Musil. Toho bych tam nechal. Ale ať radši nejede ani jeden z Plzeňáků. Ještě by na ně přišla nabídka..

Reagovat
Banikovec7

No v priprave byl hodne spatny, nejlepsi varianta by byla, kdyby tam nebyl ani jeden z tech ctyrech co jsi vyjmenoval, ale letos se to hodne sesypalo no.

Reagovat
Miguel19

Ok, já přípravu neviděl vůbec.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
martin1

Tak nakonec nejede Pláněk. Ale to bylo celkem jedno kdo. Gudas, Jordán, Šulák, Hronek, Polášek jsou jasní + asi Pyrochta je základní šestka. Sklenička, Moravčík, Musil jsou navíc, třeba ještě dorazí Šimek/Kempný/Jeřábek/?Šustr a ani jeden z tria se na soupisku nedostane.

Reagovat
Greny

to by byl sen kdyby se nedostal ani jeden z tech tri na soupisku ale Jandac chce napsat hned 7 beku nevim proc....

Reagovat
martin1

Tak snad by ho napsal jen jako náhradníka a hrálo by se na 6 beků a ne na 7.

Reagovat
Banikovec7

Ale jde o to, že tím zaplňuje místo na soupisce a může pak už dopsat jen jednoho dalšího. Pokud by teda nechtěl hrát celý turnaj jen se 13 útočníky.

Reagovat
martin1

To jo. Samozřejmě bude záležet na play off. Navíc Kempnému, Jeřábkovi i Šustrovi končí smlouva. 8+14 nebo 9+13 bude záležet na zdravotním stavu, ale myslím, že si minimálně 2 volná místa nechá delší dobu.

Reagovat
Banikovec7

A ten Pláněk, to už je někde ofiko informace o tom?

Reagovat
martin1

Ano

Reagovat
Banikovec7

Odpoledního tréninku se zúčastní navíc i bek Jakub Krejčík, který v nominaci ze zdravotních důvodů chyběl. Jeho stav se ale zlepšil a tak je šance, že na šampionátu nakonec bude startovat.

Reagovat
stas87

Forward and team captain Lias Andersson is suspended for the first four games of the 2019 IIHF World Junior Championship.

Forward Axel Jonsson is suspended for the first two games of the 2019 IIHF Junior World Championship.

Forward Jesper Boqvist is suspended for the first two games of the 2019 IIHF World Junior Championship.

Defenceman Rasmus Dahlin is suspended for the first two games of the 2019 Ice Hockey U18 World Championship.

Goaltender Olle Eriksson Ek is suspended for the first two games of the 2019 IIHF World Junior Championship.

In addition to the player suspensions, The Disciplinary Board has also suspended three members of the coaching staff.

Head coach Tomas Montén is suspended from acting as head coach or assistant coach or in any other position as a team official for the first three games at the 2019 IIHF World Junior Championship.

Assistant coach Nizze Landén is suspended from acting as assistant coach or in any other position as a team official for the first two games at the 2019 IIHF World Junior Championship

Assistant coach Henrik Stridh is suspended from acting as assistant coach or in any other position as a team official the first two games at the 2019 IIHF World Junior Championship

Len doplnim, ze ked Znarok ukazal Grönborgovi ze ho podreze, tak dostal jeden zapas stopku. A Monten ma tri za to, ze si jeho hraci sundali medailu po finalovom zapase. Dobre to IIHF jeboce na tie ich hlavy.

Reagovat
Greny

hlavne v Praze Rusaci sundavali medailu skoro vsichni a bez trestu

Reagovat
stas87

O vikendu budu svedsky zväz na schodzke premyslat o odvolani. Aspon to vravel Anders Larsson. Nejde o hracov, skor o Montena. Aby mal na tie tri zapasy kto trenovat. Aj keby to zobral veduci, tak si myslim, ze svedi tie zapasy vyhraju.

Reagovat
Banikovec7

Nejlepší na tom je, že kromě toho gólmana, to dostali hráči, kteří už na tom turnaji ani hrát nemůžou a jediný Dahlin, který by mohl, tak mu to dají na U18, kde už taky hrát nemůže.

Reagovat
stas87

Tak to som ani pisat nemusel, kedze to hadam kazdy vedel. Inak AJF podpisal s Capitals trojrocnu novacikovsku zmluv za 800 000 dolarov. Snad sa presadi a bude z neho dalsi Hagelin.

Reagovat
Banikovec7

Ten mi je od MSJ strašně nesympatický. A ještě do nejnesympatičtějšího týmu NHL.

Reagovat
stas87

To tie dlhe vlasy? U mna je zasa najviac nesympaticky tim Flyers. Ale fandit budem v buducnu Hartovi, to je neobruseny diamant a pripomina mi Careyho od Habs.

Reagovat
Banikovec7

Jo, hlavně ty vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

+ správanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jinak Kuba Krejčík zpet v priprave :) dnes se pripojil sance je 50:50

kdyby se dal do kupy i on tak by to bylo uplne super

naopak problem ma Hanzl a tam hrozi ze o MS prijde

Hyka, Faksa, Červenka

Nestrašil, Nečas, Jaškín

Řepík, Plekanec, D. Kubalík

Šťastný, Horák, Kousal

Kaut, Hanzl, Chytil

podle tohoto to vypada ze pocita se Stastnym a Chytil zacne mimo sestavu ... to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

debil jandač

Reagovat
Greny

v defenzivni lajne strelec Kubalik to je genialni

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc zarážející na tom je, že on Chytila chválí, u Šťastného řekne, že je to hráč, kterého by chtěl každý trenér a pak oba trénují v utoku, který bude mimo sestavu

Reagovat
Greny

ja to pochopil ze Stastny je ve ctvrte a Chytil v utoku mimo sestavu

Reagovat
andrew96

Kdoví, jestli to má být defenzivní lajna.

Reagovat
Greny

tak Jandac rekl ze Pleky by mel hrat v defenzivni lajne proti hvezdam souperu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si ten kokot do huby nevidí...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chytil se mi zrovna v přípravě nejvíc líbil

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
patas92

omg...Chytil má hrát druhého centra a ne být mimo sestavu

Reagovat
stas87

#TreKronor-kedjorna på dagens träning:

Mattias Janmark, Mika Zibanejad, Rickard Rakell

Elias Pettersson, Mikael Backlund, Gustav Nyquist

Magnus Pääjärvi-Johan Larsson-Jacob de la Rose

Adrian Kempe, Lias Andersson, Dennis Everberg

Extra: John Norman, Carl Klingberg

Fajn zlozenie utokov, toto som necakal. Snad na PP dostane svoj cas Elias aj Lias.

Reagovat
Hokaido

Mně to přijde docela slabý. Na Švédy slabý, samozřejmě.

Jak vůbec hraje Petterson? Čísla nemá teda vůbec špatný, už se na něj v NHL těším.

Reagovat
stas87

Si este ovplyvneny turnajom z minuleho roka zrejme. Ak by ten tim doplnil Arvidsson, Forsberg a mozno Ekholm, pisal by si inak.

Nehral niekolko zapasov v zakladnej casti a aj tak vyhral bodovanie. Jeho myslienky su o krok napred ako spoluhracov. A on si naramne rozumel vo Växjö so Shiniminom a to hlavne na PP. Musi este zapracovat na sile v subojoch, pretoze v NHL to bude tazke pre neho. zo zaciatku. Pockaj si na neho az bude mat Vancouver presilovku. On je strasne sikovny asistent, z nicoho ti vymysli sancu do prazdnej branky.

Reagovat
KnoxXx

radsej zisti zlozenie na PP

Reagovat
stas87

Az to bude vonku, napisem.

Reagovat
stas87

Mas to tu, sefe.

#TreKronor tränar powerplay med två enheter. PP1: Ekman-Larsson, J Klingberg, Janmark, Zibanejad, Rakell. PP2: H Lindholm, Erik Gustafsson, Nyquist, Backlund, Elias Pettersson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne, vie mi niekto vysvetliť neustále povolavánie "večného talentu" Magnusa Paajarviho-Svensona?

Reagovat
KnoxXx

Practice line-up today

Koshechkin (Shestyorkin, Sorokin);

Nesterov - Zaitsev, Kaprizov - Datsyuk - Dadonov;

Gavrikov - Kiselevich, Grigorenko - Anisimov - Buchnevich;

Bereglazov - Yakovlev, Mamin - Andronov - Shalunov;

Tryamkin - Khafizullin, Byvaltsev - Kablukov - Mikheev;

Extra: Soshnikov, Barabanov.

PP lines

Khafizulin-Shalunov-Kaprizov-Datsyuk-Dadonov

Zaitsev-Nesterov-Grigorenko-Anisimov-Buchnevich

Reagovat
stas87

Avs podpisali Francouza. Dost velke prekvapenie pre mna. Nic od neho necakam, tak ma nemoze ani sklamat. Bernier aj Varlamov maju relativne casto zdravotne problemy, takze sa do branky dostane.

Reagovat
martin1

Bernier má pokračovat?

Reagovat
stas87

Je UFA, kto vie kde skonci..

Reagovat
martin1

No právě, osobně si nemyslím, že by pokračoval.

Reagovat
stas87

Tak hlavne ide aj o peniaze, Francuz dostane cca 800-900 tisic, Bernier mal 2,75 mega. Ja ho poznam len z repre, pretoze KHL nesledujem. Tak snad to nebude omyl a Colorado nesiahne vedla.

Reagovat
stas87

Take male ruske okienko...

Znarok skoncil udajne pre unavu a psychicke vycerpanie. Mal by mat namierene do NHL a konkretne do Rangers. Tuto informaciu nemam nicim podlozenu, prisiel s tym novinar Friedman. Ciel v podobe titulu nesplnil a vycita mu mali, ze v PO daval sancu Koskinenovi a nie Sestorkinovi. Tym si podla ruskych novinarov podpilil definitvne konar. A uz na olympiade mu bolo vycitane, ze repre nepodavala presvedcive vykony a hlavne vo finale.

Jeho sefom v SKA bol Rotenberg...a to je dost zaujimava postavicka v ruskom hokeji. Je vo vykonnom vybore ruskeho zväzu, zalozil firmu na vyzivove doplnky vo sportu a ma vraj dost velke slovo v ruskom naodaku. Taktiez sa spekuluje, ze ma zle vzrahy s ostatnymi timami zo spicky v KHL. Takze z AkBars co vyhralo titul nikto nejde. V priprave bol Tkacov aj Galijev a novy kouc a byvaly asistent Znaroka povedal toto na margo ich neucasti na turnaji:

. "Zvažovali jsme to, ale Galijev s Tkačovem se nám zdáli unaveni. Poslední dobou měli spoustu těžkých zápasů a trošku jim chyběla energie," vysvětlil Vorobjov.

S velkym pochopenim sa to nestretlo v Rusku...a uz vobec v porovnanim s tym, ze na turnaj ide Byvalcev ci Shalunov. Dokonca sa objavili hlasy, ze ak by Shalunov nehral za CSKA, tak by v repre nebol. Takze Galijev aj Tkacov hraju za spatny klub...Su to komentare fanusikov, takze neviem co si mam mysliet o tom, ale verejnost je sklamana a tomuto timu neveri.

Rotenberg si teda po konci Znaroka vybral asistneta Vorobjova. Ten trenoval Magnitogorsk a pozna Koseckina. Takze jednotka je jasna...a Sestorkin aj Sorokin si zachytaju, ak by to Koseckin vyrazne posral. Nadherna perspektiva pre tych dvoch. Celkom sa cudujem, ze to pravr Rotenbergovi nevadi, kedze jeho hrac mu bude sediet. No a teraz vyjadrenia Tretjaka, Rotenberga a Vorobjova smerom k turnaji:

Rotenberg vravel jednu vec a to tu, ze neriesi priadne posily z NHL ale ze by sa mali sustreidt na hracov co maju v kadri. Takze aj on sam je pod palbou kritiky a kedze je tam osem hracov z Petrohradu a sedem z CSKA, tak ich chcel podrzat.

Tretjak sa drzi pri zemi a spomina na minulost a konkretne na roky 72 a 76. Vtedy vyhrali olympiadu ale nie majstrovstva sveta. Podla neho maju dost mladikov co maju hlad po tom, aby vyhrali tento turnaj a porazili hracov z NHL. Po time chce hlavne vidiet bojovnost a veri Koseckinovi. Zaklad podla neho je v brankarovi a robi to 60% pripadneho uspechu.

Vorobjov po tom, co vyhodil Galijeva s Tkacovom povedal, ze su po sezone unaveni a ze postradaju emocie.Wtf? Emocie? No co uz, svoj tim maju a uvidime ako sa im bude darit. Dalej povedal, ze v Dacjukovi maju skuseneho lidra a ze to maju dobre namixovane. A samozrejme, ze je na tim hrdy ako spravny Rus. Jasna jednotka je pre neho Koseckin, neuvazuje o tom, ze by to bolo inak. A hraci z NHL? Ze to je vraj ine tema...

Chafizulin na PP je podla rusov ozaj zly vtip. Kto videl Zajceva v Toronte, tak videl ze nemal dobru sezonu, bol zraneny a po navrate nehral dobre. Tak sa pytaju, co chce robit na ms a proti superom z NHL. Sudi ich dost jednoznacne, od roku 2005 tak slaby tim este nemali. Ja im neverim tiez, hlavne kvoli tomu, ze nemaju v defenzive a ak zacne Koseckin, tak ani v branke potrebnu kvalitu aby v PO uspeli.

Reagovat
Neutron

Stas prosim ta, ty to kedy stihas vsetko tak podrobne sledovat? lebo ako tak pozeram tak ty mas fakt velky prehlad co sa tyka hokeja a specialne teda severskych repre, do toho sledujes aj mladeznicke vybery a este aj bundesligu. Ako samozrejme rad si to precitam lebo tym ziskavam aky taky prehlad aj ja skrz tvoje prispevky.

Reagovat
stas87

Kazdy den obetujem informaciam z BL, SHL, SM-Liize a inym informacnym kanalom cca 90 minut. Ak sa mi nieco zapaci a mozem to napisat na EF ci ine stranky, tak to urobim a podelim sa o to. Ale tiez chytim den ci tyzden, kedy nemam vobec chut nic pisat.

Tym ze sledujem SHL, tak mam zaklady svedskeho jazyka, takze uz si dokazem odfiltrovat kvalitne prispevky ci clanky. Ak by som ale mal rozpravat so svedom, tak by dom bol uplne v lese. Co sa tyka BL, tak nemcinu uz mam na slusnej urovni a uz sam komunikujem. Sice tam je stale strach z toho ze poviem kravinu a schytam vysmech, ale uz to nie je take ako pred siestimi rokmi, ked som si nedokazal objednat ani kebab.

Reagovat
C-M@ster

Nerikal nahodou Zaruba, ze Znarok nedostal odmeny, co mu byly slibeny za vyhru na olympiade a ze chtel prodat slibeny auto a penize rozdelit mezi masery atd, co nedstali nic, svaz to odmitl,tak jim rekl, ze na to sere a skoncil?

Reagovat
stas87

Zarubu necitam/nepocuvam. Hokej na ct vlastne pozeram len na prelomu roku ked je WJC a teraz ked su MS.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdybych si toho všiml dřív reaguju rovnou na tebe. Když tak si potom přečti můj příspěvek, který je úplně dole. Nevím zda Znarok skončil sám od sebe zde bych možná věřil Zárobovi, který říkal že skončil protože si požadoval odměny stejné jako měli hráči co vyhráli zlato + auto, které chtěl prodat a peníze rozdělit mezi realizační tým. Vedení mu ale ani v 1 nevyhovělo. Já ho měl ze všech trenérů Sborné nejraději. Týmu dodal identitu a úplně tím změnil tvář celého ruského hokeje. Nikdy se neohlížel na jméno hráče a ke všem se choval stejně. Hráči ho měli rádi a i když tři x po sobě nevyhrál MS tak měl velkou podporu ve vedení.

Tkachyova jsem si osobně v reprezentací přál je to můj velký oblíbenec. Na předchozích turnajích mu ale celkem dělalo problémy zakončení dostával se do spousty šanci ale většinu řešil špatně. I tak bych ho tam rád viděl.

Byvaltsev si nominaci rozhodně zasloužil. Kometa letošní sezony KHL. Zaslouženě si vysloužil i kontrakt v Petrohradu pro další sezonu.

Jak píšu dole taky nejsem s roli Vasila v reprezentací nadšený. Ale na OH mu důvěřoval i Znarok tak to asi nebude jen tak nějaký nápad nového kouče. Doufám ale že je to jeho poslední MS a příště už bude jedničkou Sorokin či Shestyorkin.

Určitě stojím za tím že by ta kostra týmu měla být s Petrohradu a CSKA, aby tam byla určitá přirozená chemie jako kdysi. Hráči z NHL co přijeli jsou dobrým doplněním. Rád bych tam viděl i jiné, ale ostatní hráči byli bud unavení či zranění.

Zaitsev byl sice zraněn a neměl ideální sezonu ale pořád je to o úroven lepší obránce než kterýkoli jiný (mimo Voynova), který na to MS nejel. Místo Khafizulina bych si já uměl představit Yarulina.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete o nejakej fantasy tychto MS?

Reagovat
chicuita

Fanta je na Sazce, klidne zalozim ligu a poslu odkaz, pokud by byl zajem

Reagovat
Greny

ten nas realizacni tym musi byt hodne "komunikativni" rozhovor rano s Prospalem:

Zapiseme 18 nebo 19 hracu do pole, jeste nevime zda 6+12 nebo 6+13

o par minut pozdeji Jandac: napiseme nejspis 7 obrancu a 12 utocniku

komunikuji vubec spolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
martin1

Tak na soupisce už jsou: Francouz, Rittich - Gudas, Šulák, Sklenička, Hronek, Jordán, Moravčík, Polášek - Červenka, Nestrašil, Faksa, Plekanec, Kubalík, Jaškin, Řepík, Horák, Hyka, Nečas - No podle toho jak trénovali jsem se oprávněně bál, že tam Skleničku s Moravčíkem napíše, navíc trénovali ve 2. formaci

Reagovat
Greny

Spacek uraduje

Reagovat
martin1

Taky si myslím ...

Reagovat
KnoxXx

PP-1

Oliver Ekman-Larsson

John Klingberg

Mattias Janmark

Mika Zibanejad

Rickard Rakell

PP-2

Gustafsson

Hampus Lindholm

Elias Pettersson

Mikael Backlund

Gustav Nyquist

Reagovat
C-M@ster

Borci, jde na té isport sazka fantasy zakládat vlastní liga?

Nechci se tam registrovat jen abych zjistil, že nejde...

Reagovat
Miguel19

Jo

Reagovat
C-M@ster

Dík, ale koukám, že ta EF je jen pro 30, to je asi maximum, co?

Reagovat
Miguel19

Stas, nevíš jak nastoupí Fini? I do přesilovek?

Reagovat
KnoxXx

u tych sa presne nevedia este ani jednotlive patky

Reagovat
stas87

Zatial som nic nenasiel, len PP1 a PP2 zostavu na olympade.

Reagovat
Miguel19

Hmm, snad zítra. Potřebuji do fanty.

Reagovat
stas87

Na tej sazke to je nejake cudne...kopa hracov tam nie je vobec. Zajtra to poladim a dufam ze si budem moct zajtra postavit tim aj na nedelne a pondelkove zapasy. Letim totizto do Kölnu na zapas Köln-Bayern a v nedelu budem na zapase Fortuna-Kiel. Takze Svedsko-Cesko neuvidim.

Reagovat
andrew96

Fini jim chyběli, ale dnes ráno je už doplnili. Ty jsi Frolunda?

Reagovat
smazaný uživatel

a u kanady tam mam na vyber jaksik marnera, scheifeleho, mackinnona a pod.

Reagovat
Miguel19

Tak prej dorazí i Šimek. Už to nevypadá tak zle.

Reagovat
martin1

O to víc nechápu, proč zapsal 7 obránců ...

Reagovat
Mimalu

zapsal? Však termín zápisu je až 24 hodin před utkáním, tak by byla blbost to zapisovat už teď...

Reagovat
martin1

Dnes musel napsat 15 hráčů do pole + 2 brankáře. Nakonec si přidal 7+10

Reagovat
Mimalu

ok, Záruba mluvil že stačí 24 hodin před utkáním tedy v pátek, ale jestli to mělo být už dneska, tak to rozhodnutí proč napsat jenom 10 útočníku ale hned 7 obránců je fakt zvláštní

Reagovat
Greny

navic Prospal rikal uplne neco jinyho letos to bude pruser

Reagovat
Mimalu

Navíc no, letos celá ta organizace působí děsně amatérsky...

Reagovat
Greny

jak rikam Spacek si prosadil svoje .. jak kazdy rok.. ted jsem zvedavej zda oddela Simka nebo Krejcika podruhe v sezone (OH)

Reagovat
martin1

Tohle bylo totálně nezvládnuté. Už jenom to, že zapsali 17 hráčů do pole,když stačilo 15. To jako proč? Navíc 7 obránců... A to už byl Šimek minimálně v jednání, spíše už o něm museli vědět, že přiletí.

Reagovat
Greny

jak pisu nahore Prospal jeste pted odleten rika zapiseme 6+12 nrbo 6+13... takze Jandac a Spacek

Reagovat
martin1

No už se těším jak sestava na 1. zápas bude vypadat. Vsadím se, že Hronek bude jako 7. obránce. Snad půjde aspoň na PP, jak říkal (ale to nic neznamená).

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten namyšlenec, co veřejně ponížil svůj tým v médiích?

Reagovat
Banikovec7

Jestli je to pravda s tim Simkem, tak to je masakr. Borec vezme s sebou Krejcika a hned prvni den po priletu si odejebe 7 mist pro obrance. A uz vubec nechapu jaky ma smysl psat 7 obrancu a 10 utocniku.

Reagovat
Greny

ti rikam faktor spacek..a kazdej rok si je tam prosazuje

Reagovat
havrys99

pokud dobře počítám 5 míst je ještě volných?

D - Šimek, Krejčík, Pyrochta, Musil

F - Hanzl, Kaut, Šťastný, Kousal, Chytil

plus samozřejmě NHL, ale tam jsou série vyrovnaný

Reagovat
Greny

dva utocniky dopisi jeste dnes nebo zitra pred SVK mozna i tri

Reagovat
Banikovec7

Pocitas dobre, dnes nejspis dopisou Stastneho a Kousala.

Reagovat
Banikovec7

A odstaveni Chytila taky nechapu, Svedove maji naslapany mansaft a neboji se tam dat Anderssona, ktery urcite neni nejak vyrazne lepsi nez Chytil a u nas radsi postavime Stastneho, Kousala nebo Kubalika.

Reagovat
fabec1222

nesmí chybět

MS HOKEJ 2018

SKUPINA A

Rusko - Francie 4:1

Švédsko - Bělorusko 5:0

Švýcarsko - Rakousko 2:0

Francie - Bělorusko 3:2pp

Česko - Slovensko 3:1

Rakousko - Rusko 1:5

Švédsko - Česko 2:4

Švýcarsko - Slovensko 1:2pp

Bělorusko - Rusko 2:6

Švédsko - Francie 4:0

Rakousko - Slovensko 0:1

Česko - Švýcarsko 4:3pp

Švýcarsko - Bělorusko 2:0

Švédsko - Rakousko 6:1

Slovensko - Francie 3:1

Česko - Rusko 2:4

Francie - Rakousko 5:3

Bělorusko - Česko 1:4

Slovensko - Švédsko 1:5

Rakousko - Bělorusko 3:2pp

Rusko - Švýcarsko 4:2

Francie - Česko 3:6

Švýcarsko - Švédsko 3:4pp

Rusko - Slovensko 2:1pp

Česko - Rakousko 6:2

Švýcarsko - Francie 3:0

Bělorusko - Slovensko 1:2pp

Rusko - Švédsko 4:3

1. Rusko 17

2. Česko 17

3. Švédsko 13

4. Švýcarsko 12

5. Slovensko 10

6. Francie 5

7. Bělorusko 3

8. Rakousko 2

SKUPINA B

USA - Kanada 3:4pp

Německo - Dánsko 3:1

Norsko - Lotyšsko 5:2

Finsko - Jižní Korea 4:1

Dánsko - USA 1:2pp

Jižní Korea - Kanada 1:7

Německo - Norsko 4:3pp

Lotyšsko - Finsko 1:4

USA - Německo 3:2pp

Kanada - Dánsko 5:0

Jižní Korea - Lotyšsko 2:0

Finsko - Norsko 5:2

Německo - Jižní Korea 4:2

Finsko - Dánsko 3:0

USA - Lotyšsko 6:2

Norsko - Kanada 2:5

Dánsko - Norsko 2:4

USA - Jižní Korea 5:1

Lotyšsko - Německo 3:4pp

Dánsko - Jižní Korea 4:3pp

Kanada - Finsko 3:4

Norsko - USA 1:3

Německo - Finsko 2:3

Jižní Korea - Norsko 1:4

Kanada - Lotyšsko 8:2

Finsko - USA 5:4

Kanada - Německo 3:0

Lotyšsko - Dánsko 2:5

1. Finsko 21

2. Kanada 17

3. USA 14

4. Německo 11

5. Norsko 10

6. Dánsko 6

7. Jižní Korea 4

8. Lotyšsko 1

ČTVRTFINÁLE

Rusko - Německo 5:2

Kanada - Švédsko 2:4

Česko - USA 3:2pp

Finsko - Švýcarsko 5:2

SEMIFINÁLE

Rusko - Švédsko 4:1

Česko - Finsko 1:4

O BRONZ

Švédsko - Česko 4:2

FINÁLE

Rusko - Finsko 3:6

Reagovat
Seydou Doumbia

až na prohru Sborné ve finále a konec Lotyšů v elitě bych to i bral

Reagovat
doocetung

ví někdo practice line up kanady ?

Reagovat
Sali5

RNH McDavid Schwartz

Bailey Schenn O’Reilly

Beauvillier Barzal Eberle

Dubois Horvat Pageau

Jost

Murray Ekblad

Nurse Parayko

Edmunson Pulock

Chabot

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

Otřes mozku měl už tehdy, když začal kritizovat všechny kolem sebe..

Reagovat
Banikovec7

Nevím, já bych to tak nebral zase, prostě jen chtěl popsat jak to tam je a asi není zrovna nejbystřejší a nedošlo mu, že i v Americe mají internet a někoho kdo jim to přeloží.

Reagovat
doocetung

doteď jsem nebyl zastánce toho hejtu naJjandače, ale po tom co nevzal Zadinu a hlavně po tomdle rozhovoru : https://hokej.idnes.cz/ms-hokej-2018-cesko-josef-jandac-rozhovor-d90-/ms-hokej-2018.aspx?c=A180504_095357_ms-hokej-2018_par

si fakt myslím že je to šašek, takhle veřejně zkritizovat Pyrochtu ještě před začátkem turnaje, to je něco a úplný gól je, že v další odpovědi v podstatě řekne , že tomu vůbec nerozumí protože všechny jeho předpovědi kdo z beků se v této sezóně prosadí v NHL mu absolutně nevyšly a ty jeho kecy o tom že talenti jsou sice mladí ale nemají kvalitu už mě začínají taky štvát..neříkám, že by měl dát Zadinu do 1.útoku, ale ať mi kdokoliv vysvětlí jaký větší přínos má povolání Šťastného a Kousala kteří dohromady udělají tak 3body.. minimálně místo jednoho z téhle dvojice ho měl vzít určitě, já osobně bych ho klidně vzal i místo Nestrašila, se kterým počítá na křídlo přitom hrál celou sezonu na centru,Kubalíka který na to na mezinárodní scéně podle mě nemá a hlavně místo jeho miláčka Řepíka, který krom špatně obsazené olympiády nepředvedl absolutně nic.

Tak jsem si vylil srdíčko, a teď už jen fandit !

Reagovat
doocetung

jo a to jsem ještě zapomněl dodat to jeho totální protiřečení o tom , že pořád poslouchá, že je to turnaj o jednom zápasu(čtvrtfinále) přitom bude problém se tam vůbec dostat za prvé tu frázi o jednom zápasu použil on sám asi 324x a za druhé máme podle mě jasně 3. nejlepší tým ze skupiny, švýcarum se občas nějaký turnaj taky povede, ale kdyby jsme skončili hůře než 4. tak je to totální propadák, který by šel z velké části za ním. Akorát si připravuje alibi, které by mu stejně bylo k ničemu když je ten chudáček pokaždé tak strašně lynčován a pranýřován

Reagovat
Le Gunner

No, upřímně se nerad k hokejovým diskuzím vyjadřuji, protože mi to akorát pije krev, jak se během 14 dnů vynoří skauti a odborníci na český hokej. Ale tady to vypadá fundovaně a nadějně, tak přidám nějaké své počáteční prognózy a názory.

Ten náš tým jede vyloženě překvapit. Z obrany nejsem nadšený, ale pravdou je, že není kde brát. Útok je vyrovnaný a působí dravě, naší silnou stránkou musí být disciplinovanost, speciální týmy a hra ve středním pásmu, jinak to bude jasný neúspěch. Pokud se nedoveze medaile, nebudu hodnotit Jandačovo působení jako tragédii - jasně, prostě žádný úspěch nezažil, ale dal v reprezentaci šanci velkému množství nováčků, hráli jsme pod ním supr hokej a není to alibista. Uvidíme, co přijde po něm, ale na takové diskuze máme ještě 14 dnů čas.

Co se týče sobotního bratrovražedného utkání, tak se těším, bude to zátěžový test pro oba mančafty. Snad vykročíme vítězně, tipuji 3:1 a velkou zásluhu na tom bude mít naše druhá lajna.

Jinak přeji všem zdejším diskutérům plno zážitků a radosti z hokeje.

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/em5xYOj

Poprosím správce, aby mě z tý fanty zase vykopnul, děkuji.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PJ

Tuší někdo, proč v tý fantě je třeba Zibanejad nebo Janmark dvakrát s různou cenou? U Janmarka rozdíl dvě mega, to neni zrovna málo

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo v diskusii,

Ahoj, je to způsobené tím, že jsme otvírali turnaj ještě dříve, než byly známé všechny soupisky (už 16.4.). A hráče, kteří nejedou, zatím smazat nemůžeme, protože je už někdo má třeba v sestavě.

od druheho kola by mali byt hraci z minuleho MS vymazani ja som bral tych lacnejsich

Reagovat
martin1

Mají to trochu ,,zmatečné,, Některé hráče už nemohou vyřadit, jelikož je tam už lidé mají. A co se týče hráčů, kteří tam jsou 2x, tak údajně by měli být započítáni ti s nižší cenou, ale třeba započtou body oběma, protože někteří tam jsou i se stejnou cenou ...

Reagovat
patas92

Už se ví, kdo bude hrát s McDavidem v útoku?

Reagovat
patas92

Ajo, je to výše

Reagovat
Greny

RNH a Schwartz

Reagovat
smazaný uživatel

ocakava sa Schwartz a RNH, ale oficialne to este nie je

Reagovat
Greny

na iihf jsou ve formaci napsani

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz som zabudol ze za chvilu hraju

Reagovat
patas92

A kdo bude hrát s Kanem a Gaudreauem na přesilovce?

Reagovat
Kluivert9

Larkin?

Reagovat
Hokaido

Ještě Lee by mohl. Strašně underated hráč.

Reagovat
patas92

Nakonec jsem naložil na Johnnyho a Schwartze

Reagovat
doocetung

ví někdo jestli stopro bude chytat Nilsson ?

Reagovat
doocetung

a ještě jestli v té partě ve fantě uvidím tým protivníka až na konci dne nebo hned po uzavření soupisek ?

Reagovat
martin1

po uzavření, ale chvilku to může zabrat

Reagovat
Miguel19

Fantasy nejede. Ať jdou do píči.

Reagovat
fabec1222

Ta Fanta na sazce nejde

Reagovat
Greny

me na fante asi smazali tym nechapu to

Reagovat
fabec1222

u fabece v tipovačce ti nic takového nehrozí

Reagovat
Greny

jsem tam mel tym a po to jejich vypadku tam neni

Reagovat
fabec1222

já se nestihl ani zaregistrovat, teď už na to peču, když jsem prováhal první kolo...

Reagovat
Greny

tak to ma byt... Rusaci vsichni tri chyceni easy

Reagovat
Miguel19

Já mám zatím 2/5. Dadonova za 1,9 jsem fakt nedával. To už je dno

Reagovat
Greny

tak ja ho daval ke kaprovi a dva svedy k nim

Reagovat
havrys99

škoda, čekal jsem ze 2:0 na 1:1

Reagovat
Miguel19

Kaprizov 2 a více bodů ísy.

Reagovat
Kluivert9

Nahoď tikety Loni sis to celkem dával

Reagovat
Miguel19

Dnešní už jsou rozjetý. To už nemá cenu ...

Reagovat
Miguel19

GL. Ty kurzy jsou k smíchu no, ale co naděláme..

Reagovat
Kluivert9

Tak ještě Švédi...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nová grafika, ta co byla do loňska byla děsná

Reagovat
smazaný uživatel

Když se dívám na USA - CAN tak je až neskutečné jak nám ujel vlak

Reagovat
Miguel19

12 střel - 4 fíky

Reagovat
Greny

David Kase podepsal s Flyers

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ty si turnaj od turnaja zufalejsi co sa tyka Svedska.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si čoraz väčší fanúšik, že.

Reagovat
stas87

Som. Vynadaj mi do fanusika uspechu kludne, mne to zily netrha. V slovenskom hokeji je este stale co napravovat a zlepsovat a uprimne fandit im aktualne chce fakt pevnu volu a nervy. Ja ta v tomto obdivujem, priat Slovensku uspech kedze tam je neskutocny chliev.

Reagovat
smazaný uživatel

však si ťa len doberam, vieš, že nemam rád švédsku repre ... Prečo chliev? Tak ja vždy budem fandiť Slovákom, som Slovák telom i dušou, neznám lásky polovičatej.

Ale prajem celkom Finom, keď my vypadneme. Potom niekedy aj Rusom, USA či Čechom. Kanadu a Švédsko nemusím. Najviac prajem mimo nás - Fínsku.

Reagovat
stas87

No a ja to mam inak ako ty vdaka rodine. Nejaku dobu som stravil na Slovensku ale väcsiu cast v CR a preto u mna Slovensko nikdy nebude uplne jasna volba.

Fini aktualne zazivaju asi svoje najlepsie obdobie. Do NHL casom dostanu kopu talentovanych mladikov plus im o par rokov dorastie stredna generacia a oni budu na dalsom WC alebo olympiade patrit k uzkemu okruhu kandidatov na zlato. A to vsetko zacalo v roku 2008...to je uplna fantazia. co za desat rokov dokazali a este dokazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, chápem, ale aspoň, že nám praješ a si Slovák a vieš aj dobre po slovensky . Na druhú stranu chápem, že až taký vzťah k SVK nemáš a fandiť tým priemerným hokejistom je ťažké a je to na nervy.

Hej, hej, presne tak, len majú trošku problémy v obrane, ak im neprídu dvaja-traja kvalitní obrancovia.

Obávam sa, že niektorú nemajú národnú hrdosť, pretože nechodia do repre. Na druhú stranu som čítal, že dosť hráčov má zlé vzťahy s Marjamekim a preto nechodia. Veľmi veľa ospravedlneniek majú. Mali by nájsť nejakého trénera, kt. by tu kvalitu prilákal do repre a hráči tam radi chodili.

Reagovat
smazaný uživatel

A aby som bol presný - ešte Nemcov nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

a Švajčiarov

Reagovat
smazaný uživatel

Ti mi vadili tak 10 rokov dozadu, teraz už nie. Mali by sme si od nich zobrať príklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tým pádom mi vysvetli to, že ti vadia Švédi. Od nich by sme si nemali zobrať príklad či čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Švédov plná rit na štadióne a ticho je tam jak na balete. Fakt diváci, žiadni fanúšikovia...

Reagovat
stas87

Uvidime aky zapas to bude s cechmi, nemozem ich podcenit lebo kvalitu minimalne v brankovisku maju. Kvalita jasne hovori pre Tre Kronor ale nie raz sa uz stalo, ze favoirt v zapase zlyhal a prehral. Mat ale po sest bodov po dvoch zapasoch by tomu timu dodalo na pohode a sebavedomiu. Plus navyse sa zaujimavo vyvija situacia v SC pre pripadne doplnenie timu. Hellberg by mi nevadil ako jednotka, repre uz potiahol a posobi na mna istejsie ako Nilsson. Co moze byt v PO zapasoch rozdielovy prvok pre svedov je fakt, ze ich obrana je kvalitna a a dost skusena. Ja im na medailu verim a myslim si, ze dojdu do finale. Ci to bude stacit na zlato neviem, pripadne s Forsbergom a Arvidssonom by som im veril este viac.

Ak vypadnu Vegas, tak ako prvu ponuku podla mna nedostane Karlsson ale Lindberg. On je velky oblubenec Grönborga a loni mal svoj podiel na titule.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nechcel Karlssona, tak to by bol mega idiot.

Reagovat
stas87

To vies ze ponuku dostanu obaja, ale tipujem ze ako prveho sa spyta Lindberga. William ma fantasticku sezonu. Len som zvedavy, ci sa naozaj tak posunul a zlepsil svoju hru alebo nastane prudky bodovy pokles a vrati sa na uroven, ktoru predvadzal v CBJ.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je jedno, komu prvému zavolá. To bude závisieť aj od času na ľade, že. V CBJ hral tretiu formáciu (podobnosť s Haulom, ten tiež hral za Wild menej - tretiu / štvrtú formáciu a teraz hrá veľa a je lepší) + si sadol so spoluhráčmi dosť a zafungovala chémia.

Reagovat
smazaný uživatel

*Od času na ľade a úloh

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, poznáš Čajkoviča? Som zvedavý, čo z neho bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani super . Andersen bol, a musím to uznať ako veľký prajnik (takmer fanúšik) Bostonu, že bol v tej sérii lepší ako Rask. Fakt, skvelý brankár.

Reagovat
Sali5

Celkově než Rask ano, ale jinak spíš zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som len videl tie "správne" zápasy. Pozerám, že extra štatistiky nemá a hodnotím (porovnávam) aj podľa kolisavych výkonov Tuukku. Na druhú stranu, obrana Toronta je hrozná, ta im prehrala tu sériu.

Reagovat
Sali5

Jo, ono Freddie měl fakt skvělou základní část, kromě svého tradičního slabého října byl v tom klíčovém období listopad - březen kandidát na Vezinu. Celkově byl v NHL snad nejvytíženější brankář co se týče odchytaných zápasů (McElhinney chytal prakticky jen back-to-back) a měl snad i nejvíc úspěšných zákroků (obrana Toronta pravidelně propouštěla 30+ střel na bránu, často i 40+ a v tom byl právě nejlěpší v celé NHL). Každopádně ten poslední měsíc základní části a play-off se mu moc nepovedlo.. sice v těch zápasech, co Toronto v PO vyhrálo, byl klíčový faktor a občas chytl neskutečné věci, no v těch ostatních, které vyhrál Boston, mi připadal vždycky strašně nejistý a pouštěl z mého pohledu zbytečné soft góly. Samozřejmě vinu za to nese samozřejmě i hodně propustná obrana (souhlasím, že společně s neproduktivní první formací v čele s Matthewsem a Nylanderem to byl hlavní předpoklad neúspěchu), no Andersen k tomu svými výkony má taky co říct.

Každopádně na MS mu teď hodně fandím, Dánsko má ten tým řekl bych poskládaný hodně sympaticky, tak snad nebudou hrát tak tragicky jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tím je fakt dobre zložený, je tam veľa talentu a Frederikovi tiež dosť verím. Fandis Torontu? ... Ale ta obrana, chcelo by to minimálne jedného top beka a jedného lacnejšieho, ale spoľahlivého kľudne stay-at-home obrancu do tretieho páru. Či je niekto na farme, kto by mohol rovno naskočiť do budúcej sezóny? Marinčin snáď Európa, na NHL to nebude, v AHL sa mu darí.

Aj ja celkom prajem Danom, ale dnes boli dosť nervózni, Nemci mali viac z hry a viac striel, mohli vyhrať.

Zložili to najlepšie, ako mohli, avšak psychika robí svoje. Snáď budú baviť divákov aspoň a možno dajú aj 1/4finale, ale tomu príliš neverím.... V NHL im ešte niekoľko hráčov hrá, tak uvidíme, Ehlers či Boedker by dosť pomohli.

Reagovat
Le Gunner

Dánové jsou takový tým, kterým jde přát kromě zápasu s tvým národním týmem vždy.

Reagovat
Sali5

Jojo, on Toronto má jednu z nejlepších farem v celé NHL, ale na obránci ten depth není takový, jako v útoku. Největší prospect je určitě Liljegren, který udělal za ten rok v AHL solidní pokrok, no pořád ještě není úplně ready na NHL a možná ještě celou další sezónu zůstane na farmě, aby se vyhrál (něco jako Dermott, tam ta strategie vyšla na jedničku). Pak tam máš hráče jako Borgman, Carrick, Holl, kteří letos ty šance dostali, ale že by měli ten tým dlouhodobě nějak v obraně vytrhnout se říct nedá, hlavně ti první dva právě letos celkem dost zklamali, když začínali sezónu v kádru. S Rosenem a Marinčinem se pro NHL asi nedá počítat.

Toho top beka jak říkáš Toronto shání už delší dobu, Shattenkirk byl až moc drahý, Hamonica nám vyfouklo v létě Calgary.. snad každé přestupové období se spekuluje o Doughtym, ale to je spíš takový vlhký sen fanoušků Loni se to nakonec vyřešilo podpisem Hainseyho a následně Poláka, no Hainsey na konci sezóny už očividně nestíhal a Polák , to je bek tak maximálně na oslabení, jinak je prakticky nepoužitelný.. pomalý, bez nějaké herní inteligence, bez rozehrávky (z čehož pramení spousta zbytečných faulů).. úplný opak moderního beka. Když pak k tomu ještě připočteš výkony jak na houpačce od Gardinera, tak ten tým neměl šanci na nějaký výraznější úspěch v play-off. Uvidíme, co letos

Reagovat
smazaný uživatel

Hamonic je top? Hmm, neviem, neviem. Ináč súhlas, trebalo by vám top obranu, top trade, nie ako Oilers s Larssonom ...

Reagovat
penepi

Andersen bol biedny.

Reagovat
smazaný uživatel

Andersen tu serii s Bostonem sam natahl o 2 zapasy dyl, Rask nezachyta dva zapasy po sobe. Dneska zas divnej gol hned ze startu, Boston i diky tomuhle nezakroku od zacatku dotahoval

Reagovat
Seydou Doumbia

Když už tu máme fanouška Tre Kronor a jeho články napíšu něco o Sborné.

Brankáři : Totožná trojice z Olympiády a podle všeho opět jedničkou je Koshechkin. Určitě bych raději viděl na postu jedničky Sorokina, který vždy v reprezentací podával stabilní výkony, ale nevadil by mi ani Shestyorkin. To že po náročné sezoně odmítl pozvánku Bobrovsky by mě normálně nemrzelo, ale když budu muset strpět Vasila jako jedničku tak nevím nevím. Moc mu teda ve vyjpatých fázích turnaje nedůvěřuji.

Obrana se mi dost líbí. Jsou v ní kontruktivní beci jako je Zaitsev či Gavrikov, ale třeba na tvrdou hru tam je ''ruský Chára'' Tryamkin. Plno Olympijských vítězů, kteří se znají bud s CSKA či Petrohradu takže chemie tam určitě bude. Voynov pravděpodobně řeší návrat do NHL, Provorov dohrával PO NHL se zraněným ramenem tak nejel. Trochu škoda že na MS nebyl povolán Yarulin s Kazaně.

V útoku spousta osvědčených jmén s armádních celků + dvě hvězdy z NHL Dadonov a Anisimov. Další tři posily se zámoří jsou hodně mladí a mají šanci se pořádně ukázat. Od Buchnevice hodně očekávám, jelikož v Rangers měl povedenou sezonu. Mamina znám s mládežnických turnajů a Soshnikov je pro mě trošku překvapení. Doufám že svou šanci dostane i Byvaltsev, který je kometou letošní sezony KHL. I díky povedené sezoně v Chabarovsku zaujal SKA Petrohrad, který ho před nadcházející sezonu už stihl podepsat. Líto mi je Panarina, Tarasenka, kteří jsou zranění. Dále mi chybí Radulov, který ale od za Sbornou od domácí Olympiády na velkém turnaji nenastoupil. Škoda také Tkachyova.

Jsem zvědav jak na tom bude tým psychicky, protože konec Znaroka asi málokdo očekával. Přicházel v době temna a vytáhl Sbornou tam kde patří a ted v úplně jiné pozici skončil. Ale Vorobyov nevypadá jako by měl nějak výrazně měnit ruský styl a identitu, kterou mu Znarok dal, tak snad to bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

prosim ta, ako je na tom Sipacov vlastne od toho vybuchu v NHL?

Reagovat
Seydou Doumbia

Mírně šel dolů po třech parádních sezonách v KHL. Trošku i jeho pozice v SKA se změnila, ale stále je to hodně kvalitní hráč. Na MS se ale bez něj Sborná obejde. Je tam plno mladších a dravějších hráčů.

Reagovat
SpartaOvenka

Sborná vyhraje, snad.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Banikovec7

Pokud dnes Boston prohraje, tak tipuju ze Pepa nezklame a zapise rano dalsi 3 utocniky, aby zbylo uz jen jedno misto.

Reagovat
Greny

vsak Hertl nema smlouvu z NHL se ceka uz jen na Pastu ale ten by mel byt jasnej protoze Necas bude nastupovat s cislem 98

Reagovat
Le Gunner

Ale chvilku jsem přemýšlel, co to má za číslo... Měl si vzít osmičku a splašený Šulák se podřídit.

Reagovat
Banikovec7

A proc vsichni odepisujou Krejciho? Letos snad nemel zadne vetsi zraneni a uz loni chtel jet, ale nechteli ho pustit. Rikal, ze ho to stve, protoze vi, ze uz nebude mit moc sanci jet.

Reagovat
patas92

Mnohem radši jeho, než Hertla.

Reagovat
Le Gunner

A na co chcete stále čekat... Zapíše Kousala a nejspíše Šťastného, počká na Pastu a uvidí, jak na tom bude zdravotně Hanzl. Všechno ti vychází tak, že čekat musí do pondělí a Pasta by byl v ideálním případě připraven už na Rusy. Ale Bostonu prostě ten pohár přeji, pak budu muset fandit už jen Vegas...

Reagovat
Hokaido

Něco mi říká, že Marchand si ten pohár letos neoblízne.

Reagovat
Le Gunner

Ale tak naštěstí Tampě s Ondrou se dá přát taky... Ono, já v NHL fandím spíš krásnému hokeji než nějakým týmům (i když jsem byl vždy více nakloněn Calgary, Detroitu a Arizoně a nejméně nakloněn pacifickým celkům), takže si přeji jiného vítěze než Pittsburgh, z důvodu narušení monotónnosti.

Nicméně, Vegas s pohárem, to by byla pecka...

Reagovat
Miguel19

První den zisk 1 534 Kč

Reagovat
Hokaido

Wow.

Reagovat
Le Gunner

Pech...

Reagovat
patas92

Reagovat
Le Gunner

Tak den první přinesl pohodové výhry favoritů a ubojované výhry domácích, respektive Američanů. Prohru javorových listů jsem tak trošku cítil v kostech, podle mě se v nominaci spálili na postu gólmana (dost pěkné jsou vtípky, že mají jít chytat letošní GMka Brodeaur a Burke), ale i tragédii se nejedná a dojdou opět daleko.

Co dnes? Snad jen, ať večer vyhraje ten lepší a šťastnější.

Reagovat
Malresi

Koho favorizujete na zisk zlata? Včera som mal možnosť vidieť USA - Kanada a Švédsko - Bielorusko a aj keď išlo len o prvé zápasy všetkých tímov, ako najlepší sami javili Švédi. Mix skúseností, kvality i mladých hráčov. U USA detto i keď s Kanadou ich podržal najmä Kinkaid. Tá utočná sila je ale defacto asi rozhodujúci faktor, prečo USA spolu s Kanadou budú hrať o najvyššie miesta.

Reagovat
Kornovec

jak hral McDavid a Kane?

Reagovat
Malresi

Povedal by som, že obaja ten svoj štandard, resp. oproti ostatným hráčom vyčnievali, ale v rámci svojich možností môžu hrať aj lepšie. Oboch ich bolo vidieť, najmä teda McDavida, ktorý vytvoril asi 3-4 čisté šance pre spoluhráčov, najmä RNH. Kane asistoval na gól, mal pekný backchecking.

Reagovat
Seydou Doumbia

Když vidím USA jsem trošku skeptický zda zvládnou ten klíčový zápas ve čtvrt popřípadě v semifinále. Ale začali dobře. Pořád ale jako největšího favorita mám Kanadu. Potom trojice Rusko, Švédsko s Finskem zhruba nastejno a kousek vzadu USA. Švédům úplně nevěřím v brance, Finsku zase v obraně. U Rusů záleží na psychice po konci Znaroka.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Rusi imho nemajú tak kvalitné mužstvo, ako pominulé roky, resp. aspoň ako na OH.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč myslíš? Jedinou slabinu vidím v golmánské jedničce jinak to je dost silný tým, který může atakovat metu nejvyšší. KHL sleduji celkem pravidelně a ti hráči jsou fakt kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.nhl.com/video/stamkos-game-tying-blast/t-297849248/c-60252203

Choďte do piče, aj v prvom zápase im pripískavali, skurveni sudi

Reagovat
havrys99

Ou shit, jasnej faul. A snad bude v pořádku Torey. Já koukal na Knights - Sharks a taky to bylo dost nevyvážené od sudích. Krosček před prvním gólem, Hertl nesmysl vyloučení, po kterým byl gol. Ale prohra zasloužená, nedá se vyhrát jenom s desetiminutovým výkonem.

Snad jak my tak Bruins ještě budeme kousat o postup.

Reagovat
Malresi

Sharks rozhodne, ale Bruins sú už odpísaní IMHO a rozhodne sa už na Tampe.

Reagovat
smazaný uživatel

Krug podle me nebude jen tak zpatky kdyz odjizdel z ledu a pak odchazel do utrob stadionu, tak bylo videt jak moc je to bolestivy.

Ti rozhodci tomu letos dobre davaj, dneska se tam jeden ze dvou hlavnich rozbombil sam o mantinel a musel za nej jit nahradni sudi

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Hokaido

Bohužel, tahle série se jim moc nedaří. To samý vyloučení Acciariho. Pak udělali i nějaký chyby na druhou stranu, ale celkem z toho asi trochu těží Tampa.

Skandální je podle mě ale i to, jak netrestají x krosčeků Marchanda plus samozřejmě tohle:

https://www.reddit.com/r/BostonBruins/comments/8h3z50/i_love_marchand/

NHL by s tím vážně měla něco dělat. Už to není vtipný a dělá ostudu celýmu hokeji. Naštěstí to na hráče Tampy nemá žádnej vliv a nedostal se jim do hlavy.

Po tom prvním zápase jsem měl celkem strach, ale jak na to zareagovala naše druhá lajna je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Marchand byl vzdycky kokot, ale moc mi nevadil. Ale tohle je fakt hrozna nechutarna a dost pres caru.

Reagovat
Hokaido

Já ho až doteď měl fakt rád, protože imho je to jeden z nevíc underrated hráčů a jeden z nejlepších two-way útočníků na světě, tak jsem se ho vždycky zastával. Ale když jsem ho teď viděl ve třech zápasech, tak začínám chápat, proč je až tak moc nenáviděnej.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Miguel19

Už se ví lajny a přesilovky Finů?

Reagovat
Malresi

Mňa by len zaujímalo, či je na súpiske Tolvanen. Na toho sa teším od OH.

Reagovat
Greny

on šel po konci Jokeritu jeste do organizace Predators

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pasta blízko vyřazení, pokud se tak stane, což mu nepřeju, tak snad nepřijede, má po těžké sezoně a nepotřebuje se handrkovat na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Drží mu #88, takže předpokládám, že „kontakt tam byl”, protože Nečas bude hrát s #98.

Viz Zárubův Twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem viděl, že mu drží číslo, ale pochybuju, že nevím jestli byl nějaký kontakt, hráči kteří hrají o SC se většinou nechávají v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

je ve skvele forme, je na nem videt, jak moc se hokejem bavi. Pro vyvoj kariery by mozna bylo lepsi odpocivat (zraneni a tak) ale proc nevyuzit jeho chuti eventualne neprijet. Tvori, strili, nevypada ze by byl unavenej

Reagovat
raduinho

Reagovat
Miguel19

Protože včerejší výpadek znemožnil velké části z vás si dokončit nebo upravit tým, rozhodli jsme se první kolo hokejového MS vyřadit z turnaje. Je to jediný způsob, jak zajistit, aby náš turnaj byl skutečné férový a aby se skutečně soutěžilo o to, kdo z nás je lepší trenér.

Běžné výhry za první kolo budou vyplaceny, ale body získané v prvním kole budou během příštích dní dodatečně odečteny z celkového pořadí turnaje/žebříčku. Odečtení bodů z žebříčku neuděláme ihned, protože je to technický zásah do hry a my teď soustředíme všechny síly na to, abychom zlepšili výkon hry. Až budou body odečteny, budeme o tom informovat.

Supeeeer

Reagovat
chicuita

Boze to zas je demence... myslim ze i cvicena opice zvladne nacvakat team nebo si aspon pozistovat info o soupiskach... staci parkrat kliknout tvl... stejne kdo nema prehled, tak co chce vyhrat

Reagovat
Hokaido

Nemáš k tomu nějaké zdroj? Kámoš mi nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pre výhru Slovenska a proti šovinizmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Säteri (Husso) - Heiskanen, Pokka, Koivisto, Nutivaara, Kivistö, Honka, Riikola - Kapanen, Grandlund C, Rantanen A - Savinainen, Aho A, Teräväinen - Jormakka, Suomela, Manninen - Mäenalanen, Pesonen, Anttila

Tak by měla vypadat dnešní sestava Finů proti Korejcům.

Reagovat
Le Gunner

Granlund* samozřejmě...

Reagovat
martin1

Nevíš, zda bude hrát Honka PP?

Reagovat
Le Gunner

Speciální týmy nevím, vypadá to, že na poslední chvíli Marjamaki ještě dělal nějaké změny na poslední chvíli, tak se uvidí vyloženě až v zápase.

Reagovat
havrys99

Když jim zachytá gólman, mohl by to být pro Finy úspěšný turnaj. Ofenzivu mají pěkně našlapanou, generace mladých se povedla (plus Saša, Laine, Puljujarvi, Tolvanen), do dalších let budou silní. Snad by něco podobnýho mohlo potkat naše zajíce.

Reagovat
Le Gunner

Tak tak, vypadá to u nich dost zajímavě... Ty naše ročníky 97 a mladší, kdyby daly dohromady aspoň dvě silné lajny a vhodně se to doplnilo o ostatní, mohli bychom na tom být podobně. Těším se na Hronka, snad dostane dostatek prostoru, vedle Jordána by mohl vyrůst slušně.

Reagovat
Frick

Zatím žádnej velkej shock. ty kecy o tom, jak se to vyrovnává, jsou jen kecy. Rusové nedali čuchnout Žabožroutum, Švédové zase Luakšenkovcum.

Stejně by ty výsledky dopadly třeba před 20 lety.

Reagovat
Frick

OT - Jak jste na tuhle diskuzi k MS upozorňovali? Dali jste linky do několika hojně navštěvovanejch článků?

Reagovat
Mimalu

členům sekty poštovní holub doručí před každou akcí odkaz na takovou diskuzi. Kdyby to Greny nepropálil, tak to zůstane plebsu navždy utajeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mně přišel odkaz s výplatnicí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vycetl z logru dnes rano...

ne, kluci (myslim, ze stas) to zacali davat pod hojne navstevovany clanky, predevsim pod nasi ligu uz tak pred trema tydnama

Reagovat
Frick

No a to mne právě vůbec nenapadlo, že v takovym předstihem. Jsem si projel diskuze pod článkama ze čtvrtka, z pátku, žádnej link na diskuzu k MS jsem nenašel, tak jsem si fakt myslel, že vůbec nebyla založena.

Reagovat
smazaný uživatel

Buky kapitán Latvie! Škoda že už nebude ve Zlíně

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Soupisku @narodnitym před vstupem do #mshokej proti Slovensku rozšíří útočníci Robert Kousal z Davosu a Filip Chytil z NY Rangers.

CHYTIL!

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
havrys99

Reagovat
Miguel19

Nino

Reagovat
hefy

Norsko za 2,7 byl fakt úlet bookieho.

Reagovat
Losinho

hm

Reagovat
hefy

Klasika no

Reagovat
KnoxXx

2,7 na horsi tim 3way je ulet? hmm

Reagovat
hefy

Hráli asi tak stokrát líp no. Měli tam tyč, spíš smůla, že to nevyšlo.

Reagovat
Losinho

hlavně měli dát jednu z těch x přesilovek, nehráli je špatně

Reagovat
PJ

tušíte někdo, jestli budou Rusáci točit gólmany?

Reagovat
GEGE

Podle mě si Shestyorkyn capne min jeden zápas...

Reagovat
Miguel19

No doufám že Kanada bude točit. Jako obvykle.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jojo, navíc Kuemper se včera taky moc nepředvedl.

Reagovat
patas92

Reagovat
havrys99

Balcers příští rok by mohl dostat čuchnout u žraloků

Reagovat
Stannis Baratheon

to by bylo fajn. Ale teď hlavně fandit v PO, ať vyklepnou ty karbaníky. .

Reagovat
KnoxXx

Skor ma stve, ze nikto nevypisal Balcersa

Reagovat
Miguel19

Nino neměl 2 bodíky? Kurvičky mi daly křížek..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo a proč vybral pro diskuzi zrovna tenhle článek?

Reagovat
Neutron

mozno pretoze su MS v Dansku

Reagovat
Miguel19

No střelce mám zajímavě rozjeté. Snad se USA bude střelecky dařit

Reagovat
Kluivert9

Atkinson tam něco snad dneska dá, takže bych jel dál Jinak dobrá práce

Reagovat
Miguel19

Tak teďka mi nabízí jenom o 400 Kč méně, než kdyby dal Atkinson. Fakt dilema..

Reagovat
Kluivert9

Máš pravdu, teď jsem to pořádně propočítal... tak vybrat

Reagovat
KnoxXx

ten Cervenka tam bije do oci

a to sa oplati hrat strelca za 2,2 proti Andersenovi/Dansku (aj ked byt trenerom, dnes by som dal sancu dvojke)?

Reagovat
Miguel19

Červus dá

Reagovat
C-M@ster

Tomu nevěřím, spíš kdyby vypsali, jestli trefí tyčku...

Reagovat
patas92

Těch večerních zápasů bych se docela bál. Od nás fakt může dát gól úplně kdokoliv (zkusil bych Hronka za 7). Dáni/Andersen budou trápit.

Reagovat
Miguel19

Tak naši už mě nezajímají Jde jenom o Kanea a Atkinsona..

Reagovat
patas92

Nj

Reagovat
smazaný uživatel

tak jdeme na to

Reagovat
Hachim Mastour

Tá modrá farba na slovenských dresoch je nádherná.

Reagovat
Neutron

pekne chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Za co jako šel Gudy ven?

Reagovat
Hachim Mastour

Za prasácke meno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám Jágr.

Reagovat
Miguel19

10. offside.

Reagovat
patas92

Největší soupeř střední pásmo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to kluci kouří?

Reagovat
KnoxXx

Cingel, to je hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Za jak dlouho začne Pepík míchat utoky?

Reagovat
Miguel19

Odpad Nagy

Reagovat
patas92

To je dobytek

Reagovat
smazaný uživatel

simuloval....

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
smazaný uživatel

faul to bol, ale nešiel tam Nagy s úmyslom faulovať / zraniť. Čech nadskočil, prihral to...Ale dobre preňho, radšej nadskočiť a schytať menší úder...

Reagovat
Miguel19

2 minuty

Reagovat
KnoxXx

Nagy je ultrapomaly, nema na MS co robit

Reagovat
Le Gunner

Co si budem, Šulák může být rád, že má nohu...

Reagovat
Neon

Rozhodčí za co vyloučil gudase radši neukážou, jsem z našich, asi Kousal, krev v obličeji a teď tohle.

Reagovat
Greny

nagy je fakt picus

Reagovat
Miguel19

Moravčík na přesilovce

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
patas92

Tvl Jaškin

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě nám chybí střelec. Škoda toho týpka z Brodu, ten měl dobrou mušku.

Reagovat
Le Gunner

Nervózní začátek nezkušeného týmu, to se dalo čekat... Strašně moc nepřesností, ale náznaky tam jsou, chce to zklidnit hlavu. Slováci vyčkávají a "upletli z hovna bič". Bylo jasné, že Čiliak bude dělat problémy...

Každopádně to vylučování při vhazování na mezinárodní scéně... To je trapas...

Reagovat
Neutron

Na tych vhadzovaniach sme fakt uplne trapni

Reagovat
Banikovec7

Jak znám Pepu, tak Hronek si za tu jednu zkaženou přihrávku už nezahraje. Moravčík se tam každé střídání motá, jak se tam na začátku položil 2x během 3 vteřin, to se taky nevidí. A ještě ho dává na přesilovku.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Moravčík je hrozný dřevo. Nevím, proč se v něm tak Jandač vzhlidnul.

Reagovat
patas92

Hlavně jak v rozhovorech uchcává ze Šuláka s Hronek, jak to jsou konstruktivní beci, na kterých v jejich týmech stojí ofenzíva, aby pak na přesilovku šel Gudas s Moravčíkem

Reagovat
vilp

A to je jako špatně, že jde na přesilovku bek s nejlepší střelou?

Reagovat
patas92

Nejtvrdší není nejlepší. Nechtěl bys vedle něj ještě Frka?

Reagovat
vilp

Toho neznám, nesleduji Detroit. Ale s Gudasem jsem spokojený, pamatuji si, jak mě loni při té bídě od ostatních obránců štvalo, že na přesilovky nechodí, protože mu to tam padalo i tak a střelu měl prostě úplně někde jinde než zbytek. A vsadím se, že moje slova potvrdí.

Reagovat
patas92

Dal 2 góly Kvůli "dobré" střele jsme na přesilovky stavěli i Nakládala nebo kdysi Zámorského a pokaždé to byla tragédie. Gudas fakt není hráč na přesilovku, tvrdá střela není všechno. Koukni na Sekeru.

Reagovat
vilp

No super. A až to někdo od modré propali golfem, tak na něj koukni zase ty. Neříkám, že je Gudas ideál, ale nic lepšího imho nemáme. A dva góly volejem z prostoru mezi modrou a kruhy za osm zápasů bez přesilovek od obránce není vůbec špatná vizitka. Nakládal mě nezajímá, (porovnávám spíš s předchozí generací), tahle varianta se čtyřmi útočníky se mi líbí a by mohla fungovat, tedy když do pásma zavezeme puk a pak ho tam i udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi byl sulak, ktery tam v jednom stridani asi 3x prihral uplne do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

očakávané, Česi simulujú, Radko Vagína nezvláda a vôbec netuší. Česi majú viac šancí a Čilo chytá výborne...

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
C-M@ster

A byl to na Bondru teda faul?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, neukazovali opakovačku.... Ale Bondra bol bez puku, možno preto prísnejšie hodnotené,,, nevidel som to,...

Reagovat
Banikovec7

Kousal pěkně nasimuloval krev v obličeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Kubalík se po té neproměněné šanci dostane ještě pod větší deku...

Reagovat
Le Gunner

Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dopadá, když necháváme slováky hrát v naší extralize

Reagovat
Miguel19

Kubaldaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nagy

Reagovat
Banikovec7

Nagy pěkně ve vlastním pásmu

Reagovat
Greny

kubalik

Reagovat
Pipo123

Podme Češi, mam hcp o 3 goly!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

Jaškin je na drogách nebo o co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemuze za to, ze daloga nic neustoji a jeste se nastavi tak, aby nemohl nespadnout...

Reagovat
Rattlesnake

wtf the fuck? do hráče v předlonu proti hrazení prostě nemůže takhle vletět........ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak jo, ale ja pisu o te druhe poloze, ze daloga si proto vyslovene sel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck? to je něco jako RIP in peace nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Faul jo?

Reagovat
Le Gunner

No... Faul to byl, o tom žádná, Jaškin by měl zklidnit hormon. Ale, Oli, kdo tu přihrává a létá jak papírový panáček?

Reagovat
smazaný uživatel

bol zohnuty, čo s čakal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně rozhodčí na drogách

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně rozhodčí na drogách

Reagovat
Greny

hlavne sekacka fo francouze bez treetu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máte vy ***** *****

Reagovat
KnoxXx

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Sekooooo

Reagovat
Neutron

Joooo

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí vůbec neumí pískat

Reagovat
Miguel19

Atkinson fík do píči.

Reagovat
Miguel19

Jestli dá Kane tak si jdu hodit.

Reagovat
KnoxXx

neda, neboj

Reagovat
Kluivert9

Takže vyplatil?

Reagovat
Miguel19

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Šulák udělal od minulého MS ve Finsku a v AHL velký pokrok

Reagovat
Le Gunner

Uznávám, dost se zlepšil, nevěřil jsem mu... Ještě zlepšit přesnost střelby a mohl by být klíčovou postavou.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je strasny

Reagovat
Stannis Baratheon

proč? protože jsi zvyklý na český typ obránců, kteří jen stojí před svou bránou a nahazují a blokují střely, a každý, kdo hraje trošku moderním zámořským stylem a plně podporuje útok, což je právě Šulák, tak je strašný?

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze jeho kazda druha podpora utoku, nebo prihravka konci ztratou. a zrovna to nahazovani včera taky.predvadel.

Reagovat
Stannis Baratheon

tak nevím, ale asi jsme se dívali každýj na jiný zápas. Šulák jediný z beků, kdo jakžtakž snes přísnější měřítka.

Reagovat
Rattlesnake

všechny naše obraný dvojice ohromně nervózní na kotouči dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďaloga-Janosik majú dokopy 20kg dpč. Ináč sú dobrí, ale nehodia sa spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Konečně měli rozhodčí otevřené oči...

Reagovat
Neutron

Ofenziva u nas v hre 5 na 5 absolutne neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Takže áno, to čo odpískali Gudasovi, teraz Čajkovskému.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Gudy nic neudělal, Čajkovski ano

Reagovat
smazaný uživatel

Gudasův zákrok jsi neviděl, ale určitě to bylo to samý, to víš že jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to na hráča bez puku, tak predpokladám.

Reagovat
patas92

Ježiš ten Moravčík vůbec netuší, co na té přesilovce má dělat

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
FCSL

Nečas dobře v lese zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Však už ve finále extraligy byl jeden z nejslabších útočníků Komety. Opravdu se nepotkal s formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Nečase se dělá neskutečné halo, kdyby byl takovy talent jak se furt píše, tak se prosadí do NHL už letos a nepošlou ho do Komety.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf... má len 19

Reagovat
Rattlesnake

no právě. takovýhle elév musí být uplně jiný dělo, když má hrát na MS seniorů.

Reagovat
Greny

vcera Elias byl jeste horsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Stejně to MS není letos důležité, byla ZOH

Reagovat
Pipo123

Nagy a Moravcik dobra komédia

Reagovat
Le Gunner

Ty vole Pepo... Hronek hraje odvážně, Šulák je aktivní celý zápas, ale v přesilovce je vymotaný Moravčík...

Nečas by potřeboval uklidnit, předfinální fáze se mu dneska nedaří, i když jde u něho vidět ten nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Morávčík s tím druhým jsou tam jen kvuli plzenské klice Špačkovi

Reagovat
martin1

Hlavně, že říkal, že Hronka využije určitě na přesilovce.

Reagovat
patas92

Hronka hlavně imho odstaví úplně, jak dopíše 8. obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Ďaloga fakt nemá formu, Černák alebo Marinčin by sa hodili. Chárom si nie som istý na europ. klzisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na OH Slováci v 1. zápase porazili pozdější vítěze. Na MS si dávají repete.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle se nedostane do čtvrtfinále

Reagovat
patas92

Jinak Červenka to s Hykou a Faksou taky docela vyhrál

Reagovat
KnoxXx

to plati skor naopak

Reagovat
patas92

To asi ne, vzhledem k tomu, že Červenka (zase) patří k tomu lepšímu

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Le Gunner

No ale schytá to klasicky Roman.

Reagovat
smazaný uživatel

na buly sme tragickí, dalo sa to ale čakať... Centrov nemáme...

Reagovat
Pipo123

Fehervary je super, ista rozohrávka a neboji sa ani subojov

Reagovat
Kixi Syhimour

To naprostá tragédie od nás

Vůjtek in

Reagovat
smazaný uživatel

A Pleky pokračuje tam kde skončil sezonu v Torontu

Reagovat
smazaný uživatel

na tribúne?

Reagovat
KnoxXx

neskutocny hrac - vrati sa do pasma, tam to strati (pritom v obrannom pasme sme tragicki, tradicne) a sanca z nicoho pre supera na svete (toboz v zavere tretiny)

Reagovat
Neon

Mi přijde, že Slováci jen betonujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme slabší, to sa dalo čakať, buly nevyhrávame, technickí nie sme, ako sa teda máme dostať z pásma?

Reagovat
Greny

nejstee slabsi jst takticky lepe pripraveni

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ste mali x veľkých šancí, máme dosť šťastia, ale sme pripravení, to hej, ale kvalita je na vašej strane.... tlačíte náš, nie je to zlé od vás, len máte slabú obranu. chýba kľud v rozohrávke...

Reagovat
smazaný uživatel

šťastie praje pripraveným, takže je to pripravenosť a kvalita na našej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem, že sme pripravení, ale kvalita je na českej trany, buďme úprimní...

Reagovat
smazaný uživatel

*strane

Reagovat
Neon

Ale zase víte, kdy to buly vyhrát, Plekanec zatím prohrál jen to jedno v oslabení, po kterém jste dali první gól

Reagovat
smazaný uživatel

nemôže hrať každý ako Liverpool, treba dať občas aj troška Simeoneho alebo Mourinha

Reagovat
Greny

Slovaci jsou lepe takticky pripraveni gratulace k bodum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

taktika Kometa .. lepsi reseni presilovek.. Jandac zase nezvlada tecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

Oni maji trenéra, my srdíčko... věřím v obrat...

Reagovat
Miguel19

Co si budeme povídat. Kromě obránců stojí za hovno i centři. Kreativní je jenom Nečas, který hraje ale hrozně. Ostatní jsou centři tak do 4. lajny. To se hraje těžko.

Reagovat
patas92

Plekanec hraje dobře

Reagovat
Le Gunner

Pleky mě teda překvapil, Horák je vyloženě předbrankový centr, ale na buly je tragický. Faksa neslaný nemastný.

Reagovat
vilp

Snad přijedou borci z Bostonu. I Hertl by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to otočia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Hertl snad ne. San Jose musí otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Už posuň toho Chytila na centra prvního utoku

Reagovat
KnoxXx

a pritom ofenzivni hraci by boli, len Pepa nimi pohrdol

Reagovat
Le Gunner

Jinak se mi líbí Hronek, Šulák a Pleky mě překvapili, Chytil má záblesky, Nečasovi to nelepí ale moc chce... Červus i Řepík se snaží, jinak nuda celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Tampy, Andrej Sustr je zdravý náhradník?

Reagovat
Le Gunner

Pokud vím tak jo, doplatil na to, že celá sezona Tampě šlapala a nemá prostě místo. Smrdí mi to výměnou při draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Konci mu smlouva. Sice je RFA, takze by se daly menit prava na nej, ale nedovedu si predstavit, ze by nekdo zdravej za nej byl schopnej neco dat.

Reagovat
Le Gunner

A jo, to jsem přehlédl.

No, tak o to víc jsem zvědavý, jak to bude mít... Výchozí pozici má žalostnou.

Reagovat
andrew96

Škoda, sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

už mi Gašpar lezie na nervy, "Faksa a Jaškin mladíci"

Reagovat
smazaný uživatel

strašný ľad... Dáni to nezvládajú v tejto aréne

Reagovat
Switchback

ten led tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

kvalita bohuzial na strane Ceska, nie sme schopni ich prestrielat, ale s tym co tam mame sa asi ani neda cakat nieco ine, kazdopadne dozadu to je docela zodpovedne, ani co sa tyka vyluceni to nie je take hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle už nedáme, ti kdyby mohli tak před branu zaparkují všechny hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Ďaloga teraz

Reagovat
naheCZ

To je marný, gól už nedáme...

Reagovat
Neutron

pici oni si tak vedia podkurit v tej obrane sami, ze to sa len tak nevidi

Reagovat
FCSL

Ted už ten nepostup do 1/4 finále vyjde, vidim to na prohru i se Švýcarskem a 5. místo

Reagovat
Miguel19

Ty pičo. Spartanský dřeváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff. Ako by hrali presilovku....

Reagovat
placa

to neni mozny fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Takže klasika posledních let, mizerná koncovka a mizerná přesilovka.

Reagovat
smazaný uživatel

At jde ten Čiliak do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

...do Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

at jde, konečně vypadne z extraligy

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo toto píšeš?

Reagovat
Switchback

Reagovat
vilp

Polášek zase geniálně dvakrát trefil prvního hráče před sebou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vilp

Jak 90 % loňských střel od modré u přesilovek.

Reagovat
Switchback

Čiliak je super

Reagovat
Spalovač šancí

Červus zkušeně čeká za brankou, aby měl přehled, co se kde děje.

Reagovat
Neutron

Cingel

Reagovat
Miguel19

Mrdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Reagovat
patas92

Mistři světaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

proti Slovákom to takto prežívať

Reagovat
Rattlesnake

more

Reagovat
havrys99

goooooooooooooooooooooool Plzeeeeeeeeeeeeeeň

Reagovat
havrys99

shit, říkal Kubalík ne?

Reagovat
naheCZ

Goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Murena

Reagovat
KnoxXx

zasluzene za taky ubohy vykon (+ za hracov ako Cingel)

Reagovat
smazaný uživatel

úbohý výkon

Reagovat
KnoxXx

tak ubohu kvalitu nasich hracov (cest vynimkam - sa pozri, co hrame v nasom pasme a zial, je to uz taky standard)

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si čakal, Pálffy-Stumpel-Gaborik v naj forme?

Reagovat
KnoxXx

pisem nieco o tom? faktom je, ze podobne problemy v pasme s jednoduchymi cinnostami (vyhodit cisty puk apod.) nemaju timy, ktore su "brane" za hokejovo mensie/kvalitativne horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nevyhras buly a máš striedačku ďalej, je to ťažké, ani technicky na to nemáš a nechceš dávať časté zakaz. uvoľnenia, tak to tak býva, keď hrá technický tím vs. robotníci.

Reagovat
KnoxXx

je to v kazdom zapase, max. je to v takychto vidiet viac (a to Cesi nie su vylozene technicke muzstvo, resp. muzstvo, aby to muselo vyzerat takto)

a nehovorim o tom, ze ich lepsi super zavrie do pasma, krasne kombinuje a s prehladom kontroluje puk, hovorim o situaciach, kde vybojujeme puk, hrac ma more casu a puk z pasma nevyhodi (a zrazu z 30s striedania je stridanie cez minutu s tym, ze len stastie rozhoduje, ci dostaneme/nedostaneme gol)

Reagovat
smazaný uživatel

Máme útok na úrovni tímov ako Rakúsko, Slovinsko, Lotyšsko, Bielorusko a pod. Ja nie som prekvapený...

Reagovat
KnoxXx

To sa bavime o koncovke/technike (a dnes sme nejakym zazrakom viedli). Ja po nich nechcem aby hrali konstruktivny hokej (nemame na to kvalitu a bolo by to kontraproduktivne), chcem po nich, aby boli schopni hrat aspon solidny destruktivny hokej (co, zial, dlhodobo nevidim, pretoze nie su schopni zvladat solidne zakladne hokejove danosti vo vlastnom obrannom pasme). To je rozdiel medzi "vyhodit" (a snazit sa v bezpecnejsej zone puk vybojovat a vytazit nieco z chyby supera) a "vyviest" (tvorit hru, kontrolovat puk, zbytocne sa ho nezbavovat ...)

Reagovat
smazaný uživatel

Cingelova strela bola zblkovana, tak nič...

Reagovat
KnoxXx

to ho ospravedlnuje? vsak mu to trvalo svetelne roky

Reagovat
smazaný uživatel

To máme za to, že sme nedali do prázdnej

Reagovat
Coutinho10

Wooooooooooooooooooooow Gooooooooolaaaaso ala rachna kachna

Reagovat
Spalovač šancí

Červus 100% úspěšnost zákroků

Reagovat
Le Gunner

JOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rattlesnake

teploměr jak vyšitej, lup ho

Reagovat
Neutron

kriste pane toto su fakt kokoti....Cingel to mal ujebat do prazdnej a bolo by po zapase, ale nie ten kokot netrafi ani stodolu zvnutra a potom z takejto pice gol desat sekund do konca...idioti fakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted budou z Nečase všichni honit

Reagovat
Kang & Kodos

MUFC4EVER pls

Reagovat
smazaný uživatel

jj United fandím a co jako?

Reagovat
Mates_Matesović

Ale zcela poprávu, půlka hráčů by do toho plácla od modrý.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
placa

Slovaci 2. a 3. tretinu krome golu snad ani nemeli jedinou sanci, za to hovno si to zaslouzili

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

no bod sme si teda nezasluzili, ale dik

Reagovat
Whitemedia

rachna kachna kurva

Reagovat
Greny

no time necas

Reagovat
Greny

no time necas

Reagovat
smazaný uživatel

Šťěsťíčko čechujské

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, však pól zápasu sme hrali de facto v našom pásme. Zvládaj, trúbka.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale keď ich tak strašne v kolektívnych športoch nenávidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

ti jebe toto zvadzat na stastie? vsak Francouz si tam mohol v tej branke pospat a nic by sa nestalo pretoze nasi hraci ho dve tretiny videli iba z dialky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

záruba: bude se hrát ve čtyrech...pardon, bude se hrat samozrejme ve trech, pocital jsem i brankare

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím, že Chytil je talentovanější než Nečas, jen bohužel nedostává tolik prostoru ať už na ledě nebo v médiích.

Reagovat
Le Gunner

Nečas hrál jednu z klíčových rolích v Kometě při mistrovských taženích. Na letošních dvacítkách hrál také lépe.

Jsem Zlíňák, ale tohle je pro Nečase (zatím) vysloužená nálepka.

Reagovat
Spalovač šancí

Protože je možná talentovanější, ale zatím není lepší ...

Reagovat
Coutinho10

ouuu shit....to bylo dělo

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva to nebude dobré, ten dohrál

Reagovat
Miguel19

Antoš Vem si banánek tvl.

Reagovat
Le Gunner

Ty vole dej se do klidu... Po tom gólu budeš řádit ve zbytku turnaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Haščák

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
havrys99

rusááááááák

Reagovat
smazaný uživatel

JAAAAAAAAAAAAAŠKIN TY VOLE NAZDAR

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, klasika ...

Reagovat
Mimalu

Jaškiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Coutinho10

Dimaaaaaaaaaaaaa Jaaaškiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě v tom OT, Slováci se nedostali do našeho pásma

Reagovat
RonaldinhoCFC

slováci teda hodně slabí, díky bohu že se to otočilo, protože ti měli problém udržet puk 10s

Reagovat
Whitemedia

Proč Slováci nehráli prodloužení?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by ma to zaujimalo...

Reagovat
havrys99

mysleli, že budou nájezdy, sabotéři

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked ramsay si myslel ze hrame oslabenie a jebol tam Cingela s Marcinkom, ktory je tak neskutocne pomaly a on ho da na predlzenie 3 vs 3

Reagovat
smazaný uživatel

Spočítal někdo kolik střel měl doteď za kariéru v repre Červenka a kolik dal gólů? On se z toho vždycky strašně posere.. já hokeji teda nerozumím, ale on je fakt strašně neefektivní a neschopnej člověk btw. proč nás furt trénuje Karel bezfinále Jandač?

Reagovat
Whitemedia

ticho, červus nás zachránil

Reagovat
Pipo123

Bod je maximum, od nejakej 30 min sme sa len bránili, obrana vyzera dobre, ale ten útok to je katastrofa.

Reagovat
placa

42:17 na strely, nepamatuju si, ze bychom nekdy Slovaky tak vyrazne prestrileli, vetsinou ta prevaha nebyla moc velka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ja si nespominam na taku nekvalitu nasej repre.

Reagovat
placa

No my mame letos taky jeden z nejhorsich tymu v historii, takze si nemame moc co vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

staci si spomenut na ZOH tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Le Gunner

Ale klasika, 40 střel, z toho tak 5 gólovek a zbytek prostě produktivita pralesní úrovně...

Reagovat
placa

pripominalo mi to tu 2. tretinu s Ruskem na OH, milion sanci, obri tlak, ale proste nedaj gol ani do prazdny, fakt klasika poslednich let

Reagovat
FCSL

Luxus, tohle by jim mohlo dodat koule

Reagovat
smazaný uživatel

Porážíme Slováky - svět je ještě v pořádku.

Reagovat
hefy

IMIGRANTY V ČR NECHCEMEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. Francouz ven!

Reagovat
Spalovač šancí

Takového kapitána-lídra repre dlouho neměla.

Reagovat
patas92

Reagovat
Le Gunner

Pánové, zápas jsme viděli všichni... Rozdělení bodů je asi spravedlivé, i když převaha byla na naší straně a kdybychom měli více zkušeností... Tak na kdyby se nehraje.

Start do šampionátu povedený, díky za zápas. V dalších utkáních vám budu přát.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne dima

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia do Čiech

Btw by the way, dúfam, že už zajtra bude chytať Rybár, lebo takýto lacný gol dostať v závere, to je sila.

Reagovat
smazaný uživatel

Godla by gol nedostal

Reagovat
Stannis Baratheon

nebýt Čiliaka, tak je to 6:2

Reagovat
Hokaido

Čiliak byl o parník váš nejlepší hráč.

Reagovat
KnoxXx

nezasluzis si vyhrat, ked nie si schopny "kill the game" (na pocest Stramu)

Reagovat
smazaný uživatel

hm, fakt dobre nazvucena hymna

Reagovat
smazaný uživatel

No zítra zas obráceně, my budeme bránit a Švédi nás semelou, jestli Francika mrzí, že si dnes nezachytal, za pár hodin ho čeká opak

Reagovat
smazaný uživatel

Bude chytat Rittich.

Reagovat
smazaný uživatel

To řekli někde trenéři? Já mám za to, že jasná jednička je Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že to Pepi protočí

Reagovat
Whitemedia

mistři vole, musím najít vlaječku a zítra do auta

Reagovat
KnoxXx

vyzera to na povinnu akovku SWE+SUI

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství je super, ale je třeba si uvědomit, že Slováci byli slabí. Zítřejší Švédsko bude jiná káva. Snad nás to trochu nakopne a třeba zítra překvapíme.

Reagovat
Le Gunner

Snad nikdo nečeká, že jdeme porazit Švédy. Jde se fandit a doufat. Snad ta nervozita opadne.

Reagovat
smazaný uživatel

aj vy ste slabí, takže by som moc nevyskakoval

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si vyskakuju, jen konstatuju fakt. To neznamená, že bych byl z našeho výkonu extra nadšenej. Takže tam nehledej něco, co tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

nevsimaj si, nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že ty si nad vecou vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, ked tento vas vyber nas takto potocil tak jedine stastie ,ze nemozeme zostupit

Reagovat
smazaný uživatel

Valábik nemusel spomínať teraz Réwaya, bol síce často namachrovaný, ale mal veľkú smolu so zdravím a srdcom.. Nechal by som ho aktuálne tak...

Reagovat
KnoxXx

co o nom povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

...že sa mu páči Fehervary, ako maká, je skromný a bojovný, počúva trénera, že na to má už teraz.... A sú talenty, kt. si myslia, že v 17-18 tich všetko dosiahli a to je zlý prípad, že touto cestou sa uberal Reway.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale povedal pravdu. ľudia volajú po komentátoroch rtvs nech vedia byť aj kritickí, a keď sa taký jeden nájde, tak je zle, takže čo vlastne chceme?

Reagovat
KnoxXx

samozrejme, ze to druhe, ale je tam toho na RTVS minimum (a suhlasim s oliverom, ze zrovna do Rewaya kopat nemusel - ako nazor to posluzilo aj bez konkretneho prikladu, ktory si tam kazdy dosadi podla vlastneho vkusu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možno hej, ale kvôli vážným zdravotným problémom, kvoli ktorým Réway takmer ukončil kariéru, by som akurát jeho nespomínal. To som napísal vyššie.

Reagovat
fabec1222

VLAJEČKY NASADIT!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Já ji někam během olympiády zahodil

Reagovat
mithro

Reagovat
Banikovec7

Kouč Jandač: "Martin Nečas zítra hrát 100procentne nebude. A bojím se, že to bude na déle." To znamená, že dopíše nějakého útočníka a konec naděje, že by přijel Krejčí i Pastrňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to bylo jasné hned že dohrál

Reagovat
C-M@ster

To je hoax?

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
martin1

Neříkal náhodou Kalous, že by měl být ok? Ale uvidíme, snad to nebude nic vážného.

Reagovat
Banikovec7

Tak Kalous šel hned po zápase do toho studia, ten toho asi moc nevěděl, ale asi to moc dobře nevypadá no.

Reagovat
martin1

Pořád budu věřit, že to bude v pořádku.

Reagovat
C-M@ster

Tak Jandač je pesimista... to je hrozné ty rozhovory s ním... měl by místo trenérování dělat proslovy na pohřbech.

Reagovat
Greny

Reagovat
veikko

Koho myslíte, že dopíše? Pokud je Hanzl pořád zraněný, možná Kauta?

Reagovat
Greny

Stastny

Reagovat
veikko

Taky možnost, nicméně nejsem si jistý, jestli by nebylo úplně nejlepší nechat tam točit hráče, případně sedmého beka a nechat si dvě místa volná pro kluky z Bostonu.

Reagovat
patas92

Bylo, ale tohle Jandač neudělá.

Reagovat
Greny

ja bych tam dal Hronka on totiz zacinal jako utocnik beka hraje az od starsiho dorostu

Reagovat
veikko

Taky mně to napadlo. Ale hlavně bych proti Švédům nerad viděl dvojici Sklenička - Moravčík spolu. Jeden je pozičně totálně mimo, druhý bruslí dost příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Bostonu by dojel určitě jen Pastrňák, Krejčí na reprezentaci háže bobek kvůli zdraví, ale třeba by překvapil

Reagovat
Banikovec7

Tak pry nakonec fakt v 11 utocnicich.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, rakusanov rozjebeme po najazdoch a francuzom dame 5ku hraci naberu skusenosti a buduci rok to rozbalime a konecne postupime do 1/4 finale. A mozno sa naucime uz aj to buly vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte poučíme sa z chýb, to sa tiež každý rok hovorí, ale aj tak hráme rok čo rok tu istú ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky slovensky LFC no

Reagovat
smazaný uživatel

tak sranda to prirovnať k LFC, keď tento rok sú vo finále LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez sme jeden rok vystrelili a boli vo finale

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ale nemáme Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda a ak nam vystriela na konci maja vyhru tak toto odvolam.

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba ísť od zápasu k zápasu a najskôr uhrať remku na Stamford Bridge

Reagovat
Greny

co msm info Necas by mel byt na Svycarsko ok, mozna zitta

otazku mam jedinoi.. kdyby mel Kral koule Jandace odvola tech spatnych vyjadreni je letos moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jandač říká, že si dal hlavou o mantinel. Z opakovačky bylo vidět, že hlavou o mantinel si určitě nedal.

Reagovat
Miguel19

https://www.chance.cz/tiket?idu=-76198870387&idb=-11&hash=0ed7bfec&t=dGlrZXQgMSA1NjMgemEgMjUyS8SNID8%3D%0A&affid=kHpF40FHubazTvjlHWVPDg%3D%3D&popup=1

Tady mi dobře mrdlo. Musí vyjít 5 skupin Ale s těmi kurzy to jinak nejde. Snad to v poledne bude padat jak sviň

Reagovat
Mimalu

good luck ale toto nemůže vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

To su hrozne kurzy :D

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce

Reagovat
Error

No, fandim ti. Zatim pekne.

Reagovat
Miguel19

No spíš nic moc.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Místo Nečase by se do druhýho útoku na centra mohl posunout Chytil, dávalo by to smysl i vzhledem k tomu, že si s Jaškinem v přípravě docela rozuměl. Ale Jandač určitě vymyslí nějakou bejkovinu, jak to má ve zvyku.

Reagovat
veikko

Jo jo. Viděl bych to tak, že Jandač rozhodí Plekancovu formaci, která fungovala, Pleky se posune místo Nečase, Horák místo něj a Šťastný do čtvrté.

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerajšku bolo aspoň menšou satisfakciou si pustiť na ytb highlight, keďže som chcel vidieť ako moc sa Záruba radoval. A veru mocne sa chalan radoval, ale zaujalo ma niečo iné. To fakt máte pri góloch Maxima Turbulenca či čo to je za bejkovinu? Normálne, blamáž. Rýchlo vymeniť.

Reagovat
Kang & Kodos

Hokejky jsou strašný lopaty bez vkusu. Normálně bych se styděl dát gól, kdybych tam hrál.

Reagovat
Seydou Doumbia

evidentně proto ho od vyřazovací fáze nikdo nechce dávat

Reagovat
Kang & Kodos

no ty vole. Jsme na to přišli.

Ne vážně, je to otřesný. Pochopil bych Kabáty, Gotta, kvůli Plekancovi i Lucku Vondráčkovou. Ale za ty tři vyžraný retardy si medaile nezasloužíme

Reagovat
hefy

''Jedeme si ballin jako nikdo tadýýý''

Reagovat
Kang & Kodos

"Vyrazíme vám zuby. Homoklády. Zkurvenci. Kompfasujete všichni. Pojebete mámy. Smažky špinavý vykroucaný. BRRRRRRRRAP"

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

sa musíte poďakovať Voráčkovi, kt. ju ako kapitán NT vybral v roku 2015

Reagovat
andrew96

U nás se to prolíná i fotbalem. Třeba Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec nikdo nebude dopsaný a chytat bude Rittich, myslel sem že jasná jednička je Francik

Reagovat
Neutron

ako uprimne jasne, ze Cesi boli lepsi dostavali nas pod tlak, uzavierali v nasej tretine, mali tam viacero golovych sanci, vdaka Ciliakovi za jeho vykon, ale....co chcu nasi robit v obrannom pasme supera s takou kvalitou co tam mame fakt neviem, ved Cesi maju tu obranu celkom nanic tam sa dalo robit ovela viac ako to co sme vcera predviedli, to je na zaplakanie o vhadzovaniach nemusim ani hovorit, tie pre nas takmer neexistuju, ale to je vysledok toho, ze proste centrov nemame...

Reagovat
veikko

Hlavně se u vás bojím, co přijde, až budete hrát třeba proti Bělorusům, kteří se nikam nebudou hrnout a prostoru pro brejky mnoho nebude. Ten útok je bídný. A jestli zmiňuju Bělorusy, to jsou lenivé nebruslivé lemry, ty porazit můžete, ale co třeba Švýcaři? S takovým výkonem to prostě nepůjde, to může platit tak na nás.

Reagovat
Neutron

co pride? No nic, prehry ved nikto ani necaka nic viac, nasim cielom je sa zachranit preto treba zapasy skusit aspon skrz defenzivu dostat do predlzenia, aj take body budu pre nas cenne.

Reagovat
Seydou Doumbia

záchranu máte už ted...příští rok pořádáte MS

Reagovat
Neutron

hej mas pravdu potom sme v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

ved vypadnut nemozeme, som zvedavy na zapasy so slabsimi proti lepsim je bohuzial nasa jedina sanca cez presilovky

Reagovat
Neutron

vidis na to som nepomyslel kazdopadne neviem ci sa pre nas bude scenar menit v blizkych rokoch...

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak Balcers a jeho gól

Reagovat
chicuita

Nevi nekdo jak na tom je a kdy nastoupi Gusev ?

Reagovat
smazaný uživatel

Korea dostane tak 20 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Logika ČT

2 liga > MS v hokeji

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak že by Kanada s Koreou nebo Rusko s Rakouskem bylo nějak extra zajímavé se říct nedá... já jako fanoušek ruského hokeje mám Sbornou na netu ale jsou to jednoznačne záležitosti

Reagovat
smazaný uživatel

zapni STV 2 jestli máš, tam jde Rusko

Reagovat
Seydou Doumbia

nemám ale to je dobrý na webu čt sport jsou všechny zápasy i s cz komentem díky

Reagovat
Seydou Doumbia

Loni desítku od Sborné dostala Itálie, předloni Dánsko...tak že by?

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak koho by jste nejraději viděli mimo elitu? Já Koreu a Bělorusko. Bělorusové hráli dobře u sebe doma a potom i u nás, ale od té doby je to hnus.

Reagovat
KnoxXx

Bielorusko a Norsko

Reagovat
ZB 07

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Sborna jede

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Fakt

Reagovat
Seydou Doumbia

škoda že nedali desítku

Reagovat
smazaný uživatel

rychlo dojede dalsi zapasy

Reagovat
FCSL
Reagovat
Greny

tak to vypada opravdu na Hronka na kridle ctvrte lajny

Reagovat
Error

To dost pochybuju.

Reagovat
Greny

uvidime ale tak v utoku hraval, lepsi nez utavit Plekance

Reagovat
Le Gunner

Měl do druhé lajny napasovat Chytila...

Reagovat
smazaný uživatel

Co má paní Jandačova proti Chytilovi? Borec který v 18 nakoukl do NHL, kde hrál dost dobře hraje někde v prdeli ve 4 lajně

Reagovat
Greny

v prvni musi byt Roman

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chytil hlavně není hráč pro čtvrtou lajnu, to radši ať nehraje vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl ale trochu mimo.

Reagovat
Greny

Tak Krejčík je schopen učasti na MS ted to potvrdil doktor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasika, lajna funguje, tak ji hned rozmrdáme, aby se neřeklo.

Reagovat
andrew96

Co by to bylo za MS, kdyby se lajny nepromíchaly.

Reagovat
fabec1222

Němci na MS po ZOH v prdeli jak Hitler v Rusku po Polsku

Reagovat
Seydou Doumbia

Protože vetsina poražených je zavřená v gestapatskych taborech v Osvětimi a ty ostatni to čeká po MS... to bych byl taky v prdeli

Reagovat
Greny

tak to vyresil tak ze rozbil vsechny lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Debil no, místo toho aby prostě vzal chytila a dal ho místo Nečase tak rozbije něco co funguje

Reagovat
KnoxXx

ta prva lajna Svedska ma moc bavi

Reagovat
smazaný uživatel

To bude debakl

Reagovat
fabec1222

Sundávám vlaječky

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 5. místo by jsme měli snad uhrát

Reagovat
FCSL

Moravčíka si tam nechaj a Pyrochtu pošlou domů

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňská klika Špaček, ten snad taky po MS vypadne

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom v hokeji žádné velké prachy z přestupů nejsou

Reagovat
Seydou Doumbia

Rakell

Reagovat
naheCZ

Komedie při vhazování pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá Plekanec pořád držkovat kokot. I když teď měl tak trochu pravdu. Holt má nálepku zmrda.

Reagovat
fabec1222

V roce, kdy je ZOH, stejně MS nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Oslabení na jedničku

Reagovat
patas92

Tak hlavně, že tam měl Gudas dost času držet někomu hokejku

Reagovat
smazaný uživatel

De La Rose to je ten co hrál v této sezoně v Jihlavě?

Reagovat
Greny

jeho bracha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Co by delal v tak kvalitnim tymu hrac z Jihlavy?

Reagovat
havrys99
Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu že už ta komedie jménem Jandač skončí

Ať přijde kdokoliv tak to bude lepší a Pepa je z Ruska v říjnu doma

Reagovat
Kang & Kodos

2:0 po první třetině. Švédsko neví, ale my víme

Reagovat
Spalovač šancí

Zruší se 3. třetina?

Reagovat
Mimalu

ať se na mě Záruba nezlobí, ale ten jeho komentář absolutně nereflektuje aktuální stav...

Reagovat
placa

Ta prvni lajna Svedu je fakt naprosto famozni

Reagovat
havrys99

https://www.imgup.cz/image/L7Aj

Mimochodem, jeden z nejlepších centrů "odpočívá" na pažitu v 1.B třídě Plzeňského kraje. Včera nastoupil i za áčko v krajským přeboru

Reagovat
Greny

to piska zas nejakej rus ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je jak si Robert furt plete Chytila s Faksou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Maj si vzít jiný čísla kreténi

Reagovat
Greny

nejlepsi je Moravcik ten je uplne mimo

Reagovat
havrys99

12 x 72 stárneme všichni

Reagovat
Spalovač šancí

Zatím to vypadá jako zápas Švédů proti nějakým juniorům.

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa na zapas Svedsko - Slovensko

Reagovat
KnoxXx

mozeme byt radi, ze hrame v tejto skupine

Reagovat
smazaný uživatel

to hej finov uz nechcem ani citit

Reagovat
Miguel19

Ti hráči co přijedou z NHL jsou například u Finů, Švédů a Rusů úplně jinde jak ti naši. Všichni si od nich slibují nějaké zázraky, ale pak v takových soubojích jsou úplně plonkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém např. je, že Faksa i Jaškin jsou spíš defenzivní útočníci.

Reagovat
Seydou Doumbia

To e i takovy Anisimov či Kulyomin... a na MS vzdy jsou videt a hraji skvělé... to je proste tim národem

Reagovat
patas92

Tak jsou hráči NHL a hráči NHL. U nás máš Plekance za zenitem, průměrného Gudase a Faksu. Ostatní se snad ani nedají počítat jako hráči NHL.

Reagovat
Miguel19

Jn, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Faksa je kvalitný a Plekanec hral v Po dosť dobre.

Reagovat
patas92

Jo, ale oba spíš shutdown centři, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stále máte Kovara (ten neskúsi NHL?) a Krejčího, na tu pomyselnú top5 vám chýbajú skôr obrancovia ako centri.

Reagovat
patas92

Podle mě nezkusí. Navíc na NHL je imho pomalý nedůrazný...Chybí i centři, ale tam je aspoň potenciál v Zachovi, Nečasovi a Chytilovi.

Reagovat
KnoxXx

Tak vsetci su primarne defenzivni, idealne do 3.formacie, ziadni kuzelnici do PP. Pravdou je, ze Jandac by ich aj tak nechcel, ked sa zbavil Zadinu (ktory mal hrat bezpecne v prvych dvoch formaciach na MS+hlavna strelecka zbran pri PP) a dalsich hracov, co vedia dat gol/neboja sa nieco vymysliet.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím anketu Zlatý trenér a kdo v ní je a pak se podívám na aktuálního trenéra tak je mě do breku

Reagovat
Miguel19

Odborník na led - Milan Antoš.

Reagovat
Greny

a v treti tretine budeme tocit levy kridla?

Reagovat
smazaný uživatel

A oslabení takže 3-0

Reagovat
havrys99

3 minuty - kolotoč zdarma, lepší jak na pouti

Reagovat
Coutinho10

tak teď konečně přesilovka a šance se dostat do zápasu

Reagovat
Greny

Cervenka by zase potreboval aby souper hral bez brankare

Reagovat
Miguel19

Záruba Levák, pravák - to je jedno, všechno je Chytil

Reagovat
naheCZ

Gooooooooool

Reagovat
Greny

Hrooooooonek

Reagovat
smazaný uživatel

HRONEK!!!!!

Reagovat
fabec1222

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, JE TO TAM!!! CESTA ZA ZLATEM ZAČÍNÁ!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaječky zpátky na autě?

Reagovat
havrys99

do-re-mi-fa golasoooooo

Reagovat
vilp

Bum, co udělá tvrdý golf od modré...

Reagovat
Coutinho10

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek

Reagovat
Miguel19

Červus

Reagovat
patas92

Už žádné Gudase a Moravčíky na přesilovku

Reagovat
havrys99

Reagovat
vilp

Ještě že se Gudas včera k takové střele z podobné pozice dostal. Střelu na to vyloženě nemá...

Reagovat
patas92

Jj, protože celé Hronkovo působení na té přesilovce bylo jenom o té jedné střele.

Reagovat
vilp

Tak jsem se na to díval znovu. Dal si tam jedno kolečko v útočném pásmu, neskutečné. A potom jsme vyhráli bully, přihrávka Červenky, okamžitá střela a gól. Žádné vymýšlení. A druhá branka měla dost podobný průběh. Hrozná věda, ti řeknu. Šanci jsme měli dost, ale jen ty dvě skvělé střely nás dvakrát dostaly do zápasu, takže pro nás byly těmi nejdůležitějšími prvky zápasu, zbytek byl de facto bezvýznamný, když to tak řeknu.

Reagovat
patas92

Ok

Reagovat
martin1

Hronek hraje přesilovku celou sezonu, Gudas vůbec.

Reagovat
vilp

Však v pořádku. Ty dvě dnešní branky byly přesně tím, co mi tam loni žalostně chybělo. I proto jsem chtěl Gudasovu střelu na přesilovkách, mezi tím zbytkem mi její nevyužiti přišlo jako plýtvání (což se o Flyers říct nedá). Takže jen tak dál, co se týče Hronka. Tak by to mělo vypadat. Ale takový Šulák tím svým stylem beztak nedá ani gól.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Rittichova práce s holí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

tak jim dame moznost zase odskocit....zbytecnej faul

Reagovat
Fakt

Jak moc je reálný příjezd Pastrňáka?

Reagovat
Greny

hodne kdyz mu setri 88

Reagovat
FCSL

Prý hraje s lehkým zraněním, takže asi moc ne

Reagovat
martin1

Konečně šel Hronek na přesilovku, snad zas Jandač a spol. ji nějak nevyšperkují. Ale pořád nechápu proč nehrál PP se Slováky, když Jandač tvrdil, že ji hrát bude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma ten sudi na hlave?

Reagovat
Neon

Letos je jeden z hlavních na dálkové ovládání

Reagovat
smazaný uživatel

oba*

Reagovat
fabec1222

kameru

Reagovat
Kang & Kodos

A to mu nemohli na tu palici namontovat něco normálního?

Reagovat
havrys99

Chytil

Reagovat
smazaný uživatel

To byl faksa

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovson

Reagovat
havrys99

konečně

Reagovat
naheCZ

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim asi nejlepsi verze Cervenky co jsem kdy videl

Reagovat
REPLIKATOR

Z vymyšlené přesilovky

Reagovat
KnoxXx

ani Svedi nevyzeraju ako MS

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku nás strašně mleli, těžko říct, nakolik po 2. gólu polevili. Pořád je beru s Kanadou za hlavní favority.

Reagovat
KnoxXx

prva lajna je skvela, ale zvysok toho moc neukazal (najma 2.formacia); povolili a to je ten problem (k Svedom to sice patri, ale primarne k zapasom a la NOR/BLR)

Reagovat
placa

Presne, to ze nas mleli na zacatku bylo dano tou vynikajici 1. lajnou, nepamatuju si, ze by nas vyrazne tocila jina formace, tzn. kdyz nehrala jejich lajna tak to bylo vyrovnany a na konci uz jsme byli (docela logicky) lepsi. Jako asi i trosku povolili, ale na konci to teda pod kontrolou vubec nemeli, ale to uz bychom chteli moc dat, znova gol na konci pri PP

Reagovat
patas92

Škoda, slušný výkon. Švédi vyhajpovaní

Reagovat
FCSL

Škoda začátku no, nastoupili s hnědýma gatěma, ale jinak pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec dobré drama tenhle výkon nás může nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

skoda ze se hraji i prvni tretiny jsme snad za celou sezonu nevyhrali prvni tretinu

Reagovat
smazaný uživatel

Šulák a Hronek dnes nejlepší

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šulák opět nejlepší bek, dnes se k němu připojil i Hronek Zato Gudas bída

Reagovat
smazaný uživatel

Sklenička Moravčík je to nejhorší, co jsem snad v reprezentaci kdy viděl.. Hlavně teda Moravčík.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že Pyrochtu pošle dom

Reagovat
patas92

Ještě, že Šulák s Hronkem hrajou za Detroit

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
Miguel19

Fischer

Reagovat
patas92

Spíš jsem to myslel tak, že jim v účasti na dalších několika MS může bránit jen zdravotní stav

Reagovat
smazaný uživatel

Aby zrovna příští sezonu nebyli pilíře obrany

Reagovat
patas92

To klidně můžou. Spíš je nepravděpodobné, že Detroit udělá play-off

Reagovat
Seydou Doumbia

PO se u nás minimálně 3-4 sezony ještě určitě dělat nebude...Howard nevyrovnaný a nemá za sebe adekvátní náhradu...obrana stará a neschopná hlavně Kronwall a Ericsson...jediný co za něco stal byl DeKeyser a Green...a v útoku to byla taky velká bída jediný lídr tam je Zetty a ten už je starý...Larkin ním může být ale ten je zase přílíš mladý...navíc zbytečný mi tam příjde s ohledem na plat a výkony Nyquist a Abdelkader...ten tým potřebuje kompletní přestavbu a padnout na úplné dno, kde ještě ani nejsme

Reagovat
Le Gunner

To by musel Holland padnout na hlavu...

(myšleno negativně vůči němu, ne našim obráncům)

Reagovat
Seydou Doumbia

Švédi musí být spokojení. Tři body a ušetřené síly do dalších zápasů.

Reagovat
Seydou Doumbia

Norové super

Reagovat
Miguel19

No výsledek docela ok.

Ale na konci při té PP jsem teda nepochopil, proč Hyka hrál na pravé straně a Červenka na levé

Reagovat
Le Gunner

Bohužel jsem dnes viděl jen první dva góly Švédů, pak jsem cestoval a dostal jsem se pořádně k internetu až nyní. Ten Šulák mě fakt překvapuje, odepisoval jsem ho, ale hraje podobně jako Kempný, snad se uchytí, to samé Hronek, sympatické posily. Jsem rád, že bodoval Faksa, potřeboval to. Jinak výsledek vypadá dost dobře a podle ohlasů to vypadá, že herně jsme zase tolik neztráceli. Uvidíme, co dál, klasicky bude klíčové čtvrtfinále, které snad urveme.

Reagovat
smazaný uživatel

Záruba je hotový s hlasem, dostal zabratv posledních hodinách

Reagovat
Greny

Reagovat
Banikovec7

Mohl by o něj přijít, jen škoda, že Dusík je v tom druhém městě.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa ale stihol spýtať "kde je puk?" či?

Reagovat
Le Gunner

Ten Čajkovský je šílený...

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa hrá, ako jeden z mála dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Švajčiarske šťastíčko

Reagovat
KnoxXx

su viditelne lepsi a zobrali im treti gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Len si robím srandu z krcmovych odborníkov, kt. súperove góly označujú za šťastie, najmä keď hráme proti ČR

Reagovat
mithro

to je komedia druhu tretinu

Reagovat
smazaný uživatel

Čajkovsky kedy dostane rozum? Pritom schopností má

Reagovat
KnoxXx

Seb Aho

Reagovat
martin1

9 bodů za necelé 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

10!

Reagovat
C-M@ster

Co O!iver, úraduje typická švýcarská lajna Glück-Dusels-Zufall?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
martin1

To je něco neuvěřitelného, co nejen Aho předvádí. Dává góly, má asistence, body(góly) z přesilovek, body(góly) v oslabení. Jen tak dál.

Reagovat
KnoxXx

Tak povinna akovka dosla v pohode do ciela

Reagovat
Seydou Doumbia

Slovenská formace podle jednoho fanouška : Nenahrál, Netrefil, Spadl, Dojebal, Střídal

Reagovat
Kang & Kodos

By mě zajímalo, co chtěj jako předvádět za rok doma

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrániť sa.... Zabojovať o 1/4 finále, ak nám prídu nejakí hráči, kt. sú lepší ako dnešní...

Nám tento rok vypadol Cehlárik, Hrivík, Gáborík, Záborský, čo ani nie sú nejakí top hráči a je to cítiť... Náš hokej má slabú úroveň. Ja osobne som si už zvykol...

Reagovat
13

Gáboríka teda mám zafixovaného jako top hráče.

Reagovat
Error

To i Jagra, ale cas nezastavis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Letos by mohl být zajímavý boj o poslední flek mezi Slováky, Rakušany a Bělorusy. Snad konečně spadne Bělorusko.

Reagovat
Greny

Slovaci maji stesti ze nemuzou spadnout

Reagovat
andrew96

To jo, zatím předvádí šílený hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

to je síce pekne ale aj tak ste bod s nami stratili hups

Reagovat
Neutron

to je dost slaba utecha si myslim

Reagovat
ZB 07

Nějací jistí střelci na dnešek? Už bych potřeboval něco vyhrát

Reagovat
Miguel19

Tak z těch použitelných kurzů bych hrál:

Shalunov - Rusko

Barzal - Kanada

Oba by měli hrát přesilovky. Pak už jsou tam ty kruzy na hovno no.

Reagovat
ZB 07

Co Barabanov? Na Tipsportu kurz přes 5...

Reagovat
Miguel19

4. lajna, podle mě ani přesilovky nehraje.

Letos je to na hovno, protože ty kurvy nemají podrobnější statistiky ze zápasů..

Reagovat
Horcmen

http://stats.iihf.com/Hydra/495/index.html myslels tyto starší game summary?

Reagovat
Miguel19

Joo tyhle. Hustý. Akorát jsem myslel, že tam byly i PP časy, ale ne. Takže to vystačí i livesport. Ale díky..

Reagovat
hefy

Včera přesilovku hrál. Já ho zkusim, ale je fakt, že už se trefil dvakrát.

Reagovat
Miguel19

Jak hráli přesilovky pls?

Reagovat
hefy

Já na to koukal po očku, takže ti to nepovim, ale vim, že on ji hrál, ale spíš to byla ta druhá. Tady uplně neposloužim. :(

Reagovat
ZB 07

asi teda zkusím toho Shalunova a doplním někým s nižším kurzem. Btw, neposlal bys mi prosím odkaz na nějakou tu diskuzi o sázení, co tu máte? Nemůžu to najít

Reagovat
Miguel19
Reagovat
ZB 07

Hm, tak to mi moc nepomohlo. Každopádně díky

Reagovat
Greny

co treba DeBrincat?

Reagovat
ZB 07

Jo, jeho kurz mě taky zaujal. Těžký rozhodování...

Reagovat
Kluivert9

Asi zkusím Kreidera za podobnej kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

barzal radsi 20x prihraje, nez aby vystrelil do prazdne... vcera jsem ho hral

Reagovat
Kluivert9

nebrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Já dám McJesuse 3 a víc kanadských bodů za kurz 3.

Reagovat
hefy

Možná Edmundson. Včera dal gol a jeden mu tečnul Dubois. Střílel docela dost a hrál přesilovky, ale zase byla to Korea no.

Reagovat
Hokaido

Zajímalo by mě, jestli přijede Hertl. V letošním PO mě fakt překvapil. Poprvé od toho zranění vypadal jako top hráč a myslím si, že v tý sérii byl po Fleurym druhej nejlepší hráč. Byl by to pro nás pěknej boost.

Reagovat
Sali5

V playoff byl skvělý, ale teď bude RFA no, to vidím jako případný problém, uvidíme, co řekne Fischer dneska v 8 večer.

Reagovat
Hokaido

To jsem ani nevěděl, tak to bohužel asi nic.

Reagovat
Miguel19

No kdyby přijela lajna Pastrňák, Krejčí, Hertl, tak by to bylo zajímavý pro útok na medaili...

Reagovat
Greny

Hertl by byl sebevrah kdyby po tak dobrym playoff po tech problemech s koleny jel bez smlouvy na MS , to mu muze max uskodit

Pasta podle me dojede

Krejci mel v zakladni casti zase problemy se zdravim tam to bude zalezet na nem

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Který z těch našich hráčů jel naposledy na MS bez smlouvy? Pastrňák?

Reagovat
Miguel19

Červus teďka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak není z NHL, tak to neberu.

Reagovat
Hokaido

Jop, loni Pasta. Podepsal vlastně až někdy v září.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Tak zase pochybuju, že předtím měl někdo lepší pozici než Hertl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejde o pozici, ale může se zranit a má po smlouvě..

Reagovat
Greny

Jaskin a Plekanec tam jsou bez smlouvy na pristi sezonu ne?

a i ten Frk byl ochotnej reprezentovat

Reagovat
Banikovec7

Jo, i Hyka.

Reagovat
Mimalu

Jako jo no, ale s podobnými problémy se potýkají snad všechny sjezdařské svazy nevyjímaje Rakušanů/Švýcarů/Norů. Ale přiznám se, že nejvíc mi přijde zvláštní, jak dlouhodobě český svaz není schopen získávat finance ve sportu, který de facto umí (aspoň nějak) drtivá většina Čechů a kterému se aspoň na bázi hobby rekreace věnují jednotky milionů Čechů.

Reagovat
Greny

Americani asi popili vcera

Reagovat
KnoxXx

jedine alkohol s oznacenim Treutle

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to chytá

Reagovat
Frick

1,03, 1,07, 1,04....

jo, jasně hokej se vyrovnává. Kecy. Je to furt stejný. Vlastně ještě horší. V 00's se daly brát Slováci za jakž takž "velmoc", teď jsou na úrovni Dánska.

Od roku 1998 bylo na MS/OH celkem 104 "SF slotů". Kolik z nich jich obsadili země mimo TOP 6? 6x SVK, 2x SUI, 2x GER a 1x BLR. Tj. 11 ze 104....

Reagovat
Frick

Myšleno kurzy na výhry Ruska, Kanady a Švédska.

Reagovat
smazaný uživatel

na medailu čakáme ale rovnako dlho fňuk a v dvadsiatkach sme mali tri roky dozadu a vy kedy prosím?

Reagovat
Neutron

do tohto sa neoplati rypat lebo na teba vytiahnu kolko tych medaili mame my a kolko Cesi

Reagovat
smazaný uživatel

Záruba se vždycky v jednom zápase vyřve, a pak tři dny mluví, jak kdyby měl chřipku.

Reagovat
Frick

Hulí trávu.

Reagovat
Frick

BTW: Víte, že Záruba nosí dlouhý roky čočky? Přijde mi neuvěřitelný, že nikdy si místo nich nemusel vzít brejle. Dyť většinou si "pravodelní čočkaři" vezmou brejle tak 1x týdně, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne!

Reagovat
Greny

tak ja treba nosim bryle doma , kdyz nekam jdu tak beru cocky, takze je pravda ze treba malokdo vi ze nosim bryle a kdyzvpak jednou za cas jdu nekam s brylema tak ani nevi ze je mam od detstvi no

Reagovat
Frick

No právě "jednou za cas jdu nekam s brylema" - že tohle "jednou za čas" u Záruby za ty dlouhatánské roky nenastalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No a proc by to "jednou za cas" muselo nastavat? Ja taky kdykoliv jdu mezi lidi, tak beru cocky. A doma, v soukromi nosim brejle. Treba to ma Zaruba uplne stejne.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
raduinho

Reagovat
andrew96

Nene, já brýle nenosím skoro vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to byli 2 zápasy během několika hodin

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to tam teď ten komentátor zkoušel?

Reagovat
Coutinho10

jazyková hra

Reagovat
vilp

Proč Kane nehraje?

Reagovat
vilp

Tak nic. Ale dlouho jsem ho ve 3.třetině na ledě neviděl.

Reagovat
Miguel19

Ten obránce Německa asi nechodil moc na fyziku..

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové zatím milé překvapení. V přípravě jsem z nich byl lehce rozpačitý, úplně jakoby se jim po odchodu Znaroka rozpadl systém, ale evidentně se dokázali vzchopit a zvednout se. Na druhou stranu je pravda, že hráli zatím se slabšími soupeři, ale i tak působí zatím vcelku suverénně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted pri tom zaznamu BLR-RUS Zaruba snad spi, takhle bez zajmu jsem ho jeste snad neslysel. A pri presilovce Rusu hlasi, ze to je snad mistrovstvi sveta v prihravkach

Reagovat
smazaný uživatel

Záruba musí šetřit hlas

Reagovat
smazaný uživatel

ted mu uz prave odchazi, twl co bude delat kdyz si odrovna komentator hlas? Rusove dali gola a jak oznamoval gol, tak bylo jasne slyset, ze je ochraptelej

Reagovat
Seydou Doumbia

neskutečné fakt nechápal jsem...jako by to byl provinční zápas nějaké C kategorie...úplně bez zájmu a emocí

Reagovat
Greny

mu odchazi hlas zitra cekam Jilka

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Fischer: „V Bostonu mají ve středu výstupní zdravotní prohlídky. My máme zájem o Pastrňáka i Krejčího a oba chtějí reprezentovat, vše ale záleží na té zdravotní prohlídce. Tomáš Hertl je bez smlouvy a dopředu řekl, že reprezentovat nebude.“

Krejčí Ten mě příjemně překvapil, snad oba projdou prohlídkou.

Reagovat
Greny

aha takze Hertlik nic

noo budu rad za to ze projde aspon jeden (u Krejciho snad vzdy neco nasli, Pasta pry dohraval s lehcim zranenim ruky)

Reagovat
Le Gunner

Jo promiň, reagovals už tu....

Reagovat
vilp

Tak Krejčího právě vždy nepustil klub, ne?

Reagovat
RonaldinhoCFC

On měl poslední roky problémy se zdravím a předtím postupovali daleko takže asi j

Reagovat
Greny

Krejci a Pastrnak projevili zajem hrat na MS zitra prohlidka pokud projdou ucasti nic nebrani, ted by bylo zajimavy kdyby se rozhodl i Hertl ze ma zajem co by Jandac delal

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně ať vypadne Washington, Kempný se bude hodit možná víc než Hertl.

Reagovat
Greny

na beky uz podle me cekat nebudeme kdyz je Krejcik stoprocentne zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

Caps letos postoupí

Reagovat
Le Gunner

Kdybys to vyjádření četl, tak víš, že Hertl nedojede.

Krejčí a Pasta mají prohlídky až ve středu, takže tu situaci trenérům nezávidím.. Jestli dojedou, tak dojedou pozdě a do té doby bychom hráli buď s 11 útočníky, s Nečasem, u kterého kdo ví, jak ten zdravotní stav vypadá, nebo s novým útočníkem a po zapsání Pasty a Krejčího by nezbylo místo pro sedmého obránce, což je při našem štěstí na zdravotní stav obránců z poledního měsíce dosti riskantní.

Reagovat
Greny

sedm beku mame na soupisce uz ted ne?

Reagovat
Le Gunner

Chtěl jsem napsat pro osmého. Jasně, jestli se píše 8+14 nebo 7+15 je jedno, ale víš co, brát v potaz musíš vše.

Reagovat
martin1

Ideální je dopsání Davidů z Bostonu + Krejčíka, samozřejmě bude důležité, jak na tom bude Nečas, ale vypadá to nadějně. A série Pens - Caps? Simon(ne) - Vrána(spíše ne, zvlášť pokud by přiletěli D+D), Kempný a Jeřábek (oběma končí smlouva) Ale myslím, že stejně postoupí Caps.

Reagovat
Greny

podle me oba Boston nepusti

Reagovat
martin1

Taky bych to neviděl tak jistě, proto píši ideální. Krejčí vynechal několik zápasů, ale uvidíme, bylo by to obrovské posílení.

Reagovat
Le Gunner

Jednoznačně. A Skleničku na pozici sedmého beka a Moravčíka na tribunu.

Já jsem jen skeptický k tomu zapsání hráčů na jeden, dva zápasy základní skupiny... Smrdí to velkým rozházením útočných řad a to není před čtvrtfinále moc ideální. Ale máme to štěstí, že tohle rozhodnutí je na trenérském štábu, osobně bych si v ideální případě přál

Francouz - Jordán, Gudas, Šulák, Hronek, Polášek, Krejčík, Sklenička - Pastrňák, Krejčí, Červenka - Nestrašil, Nečas, Jaškin - Hyka, Faksa, Chytil/Řepík - Kubalík, Plekanec, Řepík/Chlapík - Horák

Nemuselo by to být zlé, Kubalík ve čtvrté lajně by nemusel vadit, času by měl dost a ta lajna by mohla být do určité míry tajnou zbraní. Ale to jsou jen mé názory a domněnky.

Reagovat
Banikovec7

Vzhledem k tomu, že jsme minule hráli a nejspíš i minimálně zítra budem hrát na 11 útočníků, tak bych to rozhození řad neviděl jako takový problém.

Reagovat
Greny

az na toho Chlapika

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
RonaldinhoCFC

Pokud přijedou oba davidové, tak to budou oni +1 v lajně a ostatní lajny můžou zůstat skoro nezměněné, takže to je vpohodě

Reagovat
FCSL

Barzal na tiketu Bylo mi to jasný

Reagovat
Frick

Pondělí: favoriti - outsideři 20:1

A to ani nehráli Korejci nebo Rakušáci.

Jaaaasně, hokej se hroooozně vyrovnává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pětkrát to napiš a třeba to už pochopíme. Po delší době MS, kdy favoriti neztrácejí a lidí se z toho můžou posrat.

Reagovat
patas92

Caps

Reagovat
Seydou Doumbia

Nádhera. Škoda že Tampa a Caps není finále...to by byl sen...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to finále.

Reagovat
Seydou Doumbia

no jo...škoda že jen konference

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Hm, tak a Pens sú vonku a s tým aj šanca, že Guentzel bude MVP ide do kytek

Reagovat
Greny

prijede Crosby nebo Malkin?

Reagovat
Malresi

Netuším, Pens nemám rád.. kvôli Crosbymu

Reagovat
Neutron

by som sa mu cudoval keby prisiel, naco Kanada ma dost kvalitny tym aj bez neho, jedny MS hore dole

Reagovat
smazaný uživatel

Crosby odehral za posledni dva roky takovy mnozstvi hokeje, ze bych se fakt hodne divil, kdyby prijel.

Reagovat
hefy

Plus Crosby už MS má, bylo by to velký překvapení.

Reagovat
andrew96

Paráda, ať bude letos vítězem SC kdokoliv, budu spokojen.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Greny

Reagovat
Le Gunner

Stejně tak jsem to řekl kámošovi, že u mě už prostě zvítězí krásný hokej.

Ale pak jsem s řekl, že přece jen budu nejméně přát vítězi dvojice Preds/Jets, protože tam není žádný český zástupce.

Reagovat
Malresi

Ja si práve myslím, že víťaz SC bude z tejto dvojice, i keď by som to najviac doprial asi Alexovi.

Reagovat
Le Gunner

Je to možné a ani jeden by mi nevadil, ale z toho "mého" hlediska by to byl pech, víš co...

Reagovat
smazaný uživatel

Guentzel by mohol dojsť USA.

Reagovat
Greny

jinak Filip Pyrochta podepsal s Nashvillem. tak jeste ze na MS vidime Sklenicku a hlavne Moravcika

jinak jebto uz treti Cech co jde po sezone za more (Kase, Svoboda)

Reagovat
Error

Radil, Francouz, Jasek... a urcite jeste spousta dalsich pribyde,

Reagovat
Greny

jo vlastne vidis na ty jsem zapomel..

Reagovat
andrew96

Loni jich bylo taky dost. Šimek, Jeřábek, Hyka, Machovský, Kämpf, Rutta, přičemž v NHL se pořádně prosadil jen posledně jmenovaný. Samozřejmě super že jdou, ale mírnil bych optimismus.

Reagovat
Error

Myslim, ze i Kampfova sezona se da oznacit jako uspesna. S nim se pocitalo, ze jde na farmu, a nakonec polovina sezony v Chicagu. A na fanouskovskych forech s nim 99 % fanousku Hawks pocita na 4. centra i pro pristi rok.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrochta je spis ofenzivne ladenej bek, ne? Ten se v obrane Nashvillu neztrati

Reagovat
Greny

a jeste jedna novinka Belorusko je bez trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Sýkora jako znalec Běloruského hokeje to do konce MS vezme, když už je v té Kodani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Robert dnes opět komentuje To je blázen, aby po polovině zapasu nebylo ticho

Reagovat
Greny

ono to asi jinak udelat nejde Holzel studio, Jilek predpokladam prvni zapas a druhy Zaruba

Reagovat
Le Gunner

No a co teprv čtvrtek s Ruskem...

Reagovat
Miguel19

Dneska zkusím Sotniekse z Lotyšska. Sice ještě ani jedna střela, ale proti Korei, kdo ví.

A ze Slovenska Krištofa.

Reagovat
KnoxXx

Splnil sa mi sen - konecne v zostave trio Kudrna/Cingel/Hovorka

Reagovat
Neutron

to mas co za masochisticke sny

Reagovat
smazaný uživatel

Změny v obraně. Gudas-Moravčík, Hronek-Šulák, Sklenička-Polášek, Jordán-Krejčík... útoky v původním složení. Nečas na rozbrusleni a bude hrát. Jandač: "Na 11 útočníků už hrát nebudeme." ... Krejčíka zřejmě dopíšou 2 h před zápasem.

Reagovat
Le Gunner

Ten Moravčík se musí prodat nebo co? Je snad ještě horší než Vitásek při premiéře a on furt jen stoupá v hierarchii...

Reagovat
13

Nejlepší obránce Gudas aspoň napraví jeho chyby. Jandač knows

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na Vitaska jsem si taky právě vzpomněl. Taky z neho byli tehdy trenéři unešeni. A hrajou dost podobně.

Reagovat
andrew96

Vitásek byl lepší.

Reagovat
aither

Reagovat
mithro

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Antos

Reagovat
smazaný uživatel

Čo

Reagovat
Skleepy

"To je blázen?!"

Reagovat
smazaný uživatel

Jurco

Reagovat
smazaný uživatel

*Boh

Reagovat
mithro

skuseny Jurco

Reagovat
mithro

skusene

Reagovat
Neutron

to je retard ten Jurco...teraz v satni by som ho utrieskal hokejkou po krizoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skleepy

Teď už bys mu ale zase líbal brusle.

Reagovat
Neutron

Urcite nie, ved toto je jeho robota

Reagovat
mithro

oni nevedeli v 6. co maju hrat

Reagovat
mithro

cela tretia tretina, asi uz oslavili v kabine.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčík dopsaný... Poslední dvě místa pro Davidy

Reagovat
Greny

gratulace bratri... treti tretina hrozna

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Miguel19

Krištof slušná haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Požičal si od Vás pepani.

Reagovat
smazaný uživatel

co si furt ublizenec, podla mna narazal na to, ze dal na tiket ze Kristof da gol

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

take trapenie proti rakusanom

Reagovat
Malresi

Švajčiari proti nim vyhrali až po predĺžení.... zas až taký low súper to nie je. Zvlášť v porovnaní s nami.

Reagovat
Seydou Doumbia

Švýcaři jsou schopní to posrat s každým, ale zase když jím výjde zápas můžou porazit i Kanadu viz loni...čili tak

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Si čakal 5:0?

Reagovat
mithro

ta tretia tretina bola hrozostrasna a nemalo to nic so superom

Reagovat
smazaný uživatel

buduci rok zachrana, ale potom dalsie roky drsne boje o zotrvanie v A kategorii

Reagovat
Le Gunner

Může pořadatelský tým sestoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba 2005 ve Vídni spadli Rakušani

Reagovat
Le Gunner

Dík.

Reagovat
Seydou Doumbia

Spadnout může kdokoli kdo další rok nepořádá MS ale domácímu mužstvu to skoro nikdy nepřeji

Reagovat
smazaný uživatel

Táto vyhrá bolela každého fanúšika SVK, ale dalo sa to čakať. Útok je podpriem. Dnes veľmi sklamal Sekera, pôsobí, ako by to mal v paži, aj pri rozhovoroch. Potešil prvý útok, Fehy, Jaroš a trochu aj Hovorka ( ).

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Sekera rozhodne nemôže byť zdravotne 100% ok. Snáď sa nezraní a v lete sa dá dokopy nech v budúcej sezóne sa vráti do starej formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Načo teda išiel... Viem, že je patriot, ale zdravie je prvoradé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som toho názoru. Takto si môže hráč veľmi ľahko domrviť kariéru. Kor po zranení ako mal minulý rok. Mal si oddýchnuť a pripraviť sa na ďalší rok. Takto si natiahne sezónu o cca 6-7 týždňov, ktoré mohol regenerovať. Ale snáď to všetko dobre dopadne (My uhaluzíme štvrťfinále a Andrej bude opäť najvyťažovanejší obranca Oilers).

Reagovat
smazaný uživatel

neuhaluzime...

Reagovat
Greny

Moravcik v prvni obrane

Reagovat
mistr129

Čistě teoretické OT: MS 2020 se koná ve Švýcarsku, kdyby letos Švýcaři sestoupili a příští rok nepostoupili, co bude následovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by tento rok zostúpili, tak by im bolo odobraté. Aspoň to sa rozoberalo minulý rok keď sme bojovali o záchranu. Záchrana bola nutnosť, aby nám zostali MS. Ale nie som si istý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Le Gunner

Přitom rozložení sil je úplně jedno, kdo je "první centr" a kdo další... Jednoznačně první centr bude až případně Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli Plekyho bude pouzivat jak na konci v Torontu, tak taky dobry, je jedno, jak je to psany, jestli prvni, druha lajna nebo kolikata. Jednicka bude stejne Krejci a asi k nemu da Pastu, protoze ti si rozumi i z klubu. Sice nehrali ve stejne lajne, ale kdyz se potkali spolu na hristi v jeden moment, tak to vzdy smrdelo..

Reagovat
Coutinho10

Nečas fakt hraje jo ?

Reagovat
Frick

Tak konečně nějaký překvapení, když Slováci šokovali výhrou nad Rakušany.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli tomuhle jsi hledal diskuzi k MS?

Reagovat
Frick

Ten vodoznak IIHF na mne půsoví jako oltář Faselovi ješitnosti. Jako co? To jako má bejt nezbytný do hlavny TV diváka neustále vtloukart, že je pořádaný IIHF?

BTW: Už by se taky mohli naučit dávat na scoreboad. kdo má jakou barvu dresů.

A kdo je vůbec zvědavej na záznam Korea - Lotyšsko, navíc komentovaný blbečkem Zamazalem.

Reagovat
havrys99

Zamazal je týpek

Reagovat
RonaldinhoCFC

Však sotva mluví tvl

Reagovat
Greny

dneska je dobrej vcera byl na tom dvakrat hur

Reagovat
smazaný uživatel

Moravčík kvalitka

Reagovat
KnoxXx

Aho

Reagovat
KnoxXx

Nina nechat sameho pred brankou

Reagovat
Coutinho10

tolik prostoru před brankařem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Moravčík

Reagovat
smazaný uživatel

A můžeme jet dom, tohle už nedáme, Švýcaři to zavřou

Reagovat
patas92

Moravčík jak na něj čumí

Reagovat
Miguel19

Top oslabení máme

Reagovat
smazaný uživatel

Dej toho Moravčíka už do pice.. Neskutečný tragéd..

Reagovat
REPLIKATOR

Gudas

Reagovat
Greny

prvni tretina zase hruza a Moravcik jak koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Červenka To je taky dement..

Reagovat
Rattlesnake

kapoš

Reagovat
Mimalu

toto je snad blbý vtip....

Reagovat
smazaný uživatel

Takové zbytečné fauly

Reagovat
REPLIKATOR

Červenka

Reagovat
smazaný uživatel

Moravčík se holt musí prodat, tak hraje furt

Reagovat
Miguel19

No ale moc to nedává smysl, když v Plzni 2 důležití obránci končí

Reagovat
smazaný uživatel

A on je v Plzni taky tak špatný? Mi přijde jako podprůměrný obránce i na ligu..

Reagovat
Miguel19

Nn

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Coutinho10

twl 3 na 1

Reagovat
Frick

Na chvíli vypadl HD multiplex a tak jsem si musel pustit klasický DVB-T MPEG-2 SD.

Vážení, to je taková hnus mazanice.

Rothodně je lepší si na HD programu pustit upscalovaný SD vysílání z BRN/OST přenosáku.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
placa

4 fauly za 12 minut, z toho jeden 2+2? Oh boiii

Reagovat
Frick

Cwl doktor a neví, že existuje antikoncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frick

éééééé Macarena!!!

Reagovat
Miguel19

Faksa je fakt dřevo..

Reagovat
Miguel19

Easy Plzeň

Reagovat
Coutinho10

dobra haluz

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kubalik...a acko Necase

Reagovat
Greny

stejne je prdel jak Jandace zachranuje kluk co nema na fospelej hokej

Reagovat
smazaný uživatel

tak "zachranuje" je divokej vyraz, pro toho kluka je to jen a jen dobre Jandac neJandac. Uz ted Necas bodove dokazuje, ze na to ma, ted jeste to podporit i hrou, protoze herne to nebylo az tak presvedcivy.

Reagovat
Rattlesnake

pěkně boys

Reagovat
Mimalu

Kubalík

Reagovat
Greny

jees Necas asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych neřekl že se budu těšit na Maxim Turbulenc

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Kubalik - Krejci - Pasta bude skvela lajna

Reagovat
Greny

tam pude Roman vsad boty

Reagovat
smazaný uživatel

kurzy u sazkovek by byli proklatě nízko

Reagovat
Miguel19

Konečně "faul" v obranném pásmu

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

vystrel

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda, mohl být gól do šatny.

Reagovat
Coutinho10

ach jo..to se musi trestat...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ten Moravčík, to je něco. Pomalej, hokejově hloupej, fakt nevím, čím si zasloužil místo v kádru. Jenom že je velkej, to je asi všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasika Ale brankář Švýcarska poušťák.

Reagovat
vilp

4 tresty za třetinu, z toho 2 úplně zbytečné. A pak ještě v oslabení prohrajem snad každé bully.

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni na MS snad poprvé v životě hrál Červenka za repre dobře. Myslet si, že to už bude jeho standard byla chyba.

Jinak sleduju při oslabení Horáka (#51) a hraje fakt dobře, přijde mi, že to je z Čechů jediný útočník, který chápe, jak by mělo fungovat blokování střel obráncům, ti ostatní je tam nechaj dělat, co se jim zlíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím sem dávat jeho statistiky a goly? Ten hate na Červenku je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě fakt zajímalo, hlavně jeho ice time/PP ice time, ono taky někdy nejde o to, kolik bodů dal, ale kolik gólů nedal, na to, že hrál půlku zápasů v repre mmj. s Jágrem (a obecně v první druhé lajně) a chodil na přesilovky, tak 0.6 bodů/zápas není zrovna úchvatná bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

"ono taky někdy nejde o to, kolik bodů dal"

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ? 0,6 bodu na zápas je super bilance za nějakých 9 let vkuse!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě má i jiné kvality evidentně (např. stmelí tým v šatně, když to nejde nikomu, tak bojuje, umí shánět otvíráky atd.), ale tolik šancí, které zazdil hlavně právě s tím Džegrem, to mě vždycky štvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč se posuzuje podle šancí co dá nebo co zazdí? btw vystřílel nám hattrickem jeden bronz.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě to přepočteno na čas na ledě...A za tím, že nejde o to, kolik bodů má si sedím, nevím, co ti na tom přijde tak wtf.

A ano, když hraješ velmi často v lajně s jedním z nejlepších hráčů na světě, tak se posuzuje i to, že by tam někdo jiný dal třeba více branek.

Reagovat
smazaný uživatel

S Jágrem nehrál ani desetinu zápasů v repre

Tak si to přepočti. Ty tu sám argumentuješ, jak je na hovno 0,6 bodu na zápas, přitom je to super statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, asi to ukončíme. Uznávám, že 0.6 bodů není špatná statistika + je to bojovník, nicméně si furt myslím, že na jeho místě by byl hlavně dříve platnější někdo jiný.

Jinak myslím hlavně OH+MS, přáteláky neberu jako něco důležitého, tam bych si tipnul, že to bude víc než 10% zápasů po boku Jágra (a taky má ten průměr kolem 0.6). Ale jak jsem psal, v debatě je asi zbytečné pokračovat (a přepočítávat na TOI se mi to fakt nechce).

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, že by tam byl lepší někdo lepší, bohužel nikoho tkaového nemáme, resp tolik hráčů aby ho vytlačili z a týmu už cca 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jediný koho už strašně vysírá Vymětalíková?

Reagovat
KnoxXx

ste minimalne dvaja (Hrachovina)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mimalu

nepoužil bych strašně vysírá, ale její projev mi příjemný moc není, zvlášť oproti Ježkové kterou někam uklidili nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je děsně arogantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi taky přijde, že má strašně moc rozhovorů o ničem ("Dal jste gól, co se tam stalo?" "Vystřelil jsem." "Aha, budete střílet i ve druhé třetině?"...ala https://i.imgur.com/gUgkpTx.jpg ). Na druhou stranu co se má ptát třeba po takové nezáživné a nepovedené třetině jako byla ta třetí mezi Slovákama, to je mi těch reportérů vždy líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Připomeňme si slova Jaroslava Špačka z dopoledního rozbruslení: "A samozřejmě mají výborné přesilovky, takže nesmíme zbytečně faulovat. Bylo by super dát první gól, abychom vedli, protože pak to je jiný zápas než dohánět výsledek."

a zas

Reagovat
Greny

komplikace, musime ukazat charakter

Reagovat
patas92

Špaček doufám končí společně s Jandačem

Reagovat
hefy

Pěkný ale.. dávej to sem častěji.

Reagovat
Kluivert9

*dřív

Reagovat
hefy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Miguel19

No já to mám právě už ověřený, že když to zveřejním, tak to nevychází Ale zítra dám

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat (no hate), proč to furt vybíráš? Já to počítal u pár tiketů a vždy mi "vzali" (oproti situaci, kdybych tam tu cashoutnutou událost neměl) něco mezi 5-10%. Není lepší dát dva tikety, když víš, že ti bude cukat ruka?

Reagovat
Miguel19

Nevim

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Greny

obrana Hruza Francouz stridat

Reagovat
aither

Reagovat
Frick

Záruba tak o 2 vteřiny napřed, se mi zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže poprvé bez postupu do čtvrtfinále

Reagovat
KnoxXx

vsak na postup vam staci ten obrat proti nasim v hodine dvanastej

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

hmm trošku komplikace

Reagovat
Greny

Kubalik se na regulerne vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je strašně špatně připravenej.

Reagovat
fabec1222

kolotoč, ještěže koukám na eurovizi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy půjde na řadu Česko?

Reagovat
KnoxXx

za par minut (cislo 5, teraz spieva 2)

Reagovat
fabec1222

jdeme na to

Reagovat
Coutinho10

taky...docela dobře to dal

Reagovat
Mimalu

komedie

Reagovat
KnoxXx

kvalita sa rychlo ukazala

Reagovat
stas87

Svedi s vami vyhrali len o gol. Mohla to byt este aj remiza? A hrali oni slabo ze dali len tri goly?

Reagovat
patas92

RIP Baltisberger

Reagovat
smazaný uživatel

Gudas prekvapil ale nechybelo moc a sel by do nej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono teda začíná být včetně Vymětalíkové mimo i Záruba, fakt ten jeho komentář popisování co se děje na ledě je jak pro debily.

Reagovat
Miguel19

Plzeň válec

Reagovat
havrys99

Mora

Reagovat
patas92

A teď už nesleze z ledu

Reagovat
Greny

Drevaaaaak gol

Reagovat
smazaný uživatel

Moravčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Moravčík

Reagovat
havrys99

farma zajištěna

Reagovat
ZB 07

Nikdo jinej ani gól dát nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Moravčík ty vole, největší lúzr v týmu

Reagovat
Kluivert9

Už se ho nezbavíme

Reagovat
Miguel19

Špágr mág.

Reagovat
smazaný uživatel

prepinam na EUROVIZI

Reagovat
Le Gunner

Tak a bude prvním obráncem, definitivně...

Jinak dorostenecké chyby... Ofsajdy, rozložená obrana, nemotorná práce s holí... Chce se to probrat, co nejrychleji.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ale věci co jdou za trenérem.

Reagovat
Mimalu

teď už Moravčík z ledu nesleze

Reagovat
smazaný uživatel

Červenko vyser se na to

Reagovat
Greny

nezacalola ta akce zase u 98(88)?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil by si zasloužil víc prostoru... Třeba místo Červenky

Reagovat
REPLIKATOR

Jdu do sprchy a vrátím se a 3 góly navíc

Reagovat
Mimalu

už si dělají prdel s těmi tresty

Reagovat
REPLIKATOR

Demence fakt už

Reagovat
ZB 07

Debílci, fakt

Reagovat
Greny

odvolal bych Jandaca vzit to muze Sykora

Reagovat
stas87

Schweiz. Ty vole, to je efektvita.

Reagovat
RonaldinhoCFC

To je slabý PK

Reagovat
Greny

odvolal bych Jandaca vzit to muze Sykora

Reagovat
fabec1222

POME!!! MIKOLAS JOSEF!!! PLS HLASY OD VŠECH GAYŮ Z EVROPY

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou do pice

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KnoxXx

zda sa, ze dnes uspeje len Mikolas

Reagovat
Frick

Inspirujme se Běloruskem.

Reagovat
mithro

tie presilovky su brutalne

Reagovat
havrys99

olééééééé

Reagovat
Mimalu

to se jen tak nevidí, samé hloupé fauly a dělají je spíše ti zkušenější...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude legendarni zapas s legendarnima strelcama

Reagovat
Miguel19

Top obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Moravik

Reagovat
Le Gunner

Já se poseru...

Reagovat
Mimalu

to je střelec

Reagovat
Greny

Jaskin

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vilp

To je zápas.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Klid za chvíli faul 5-3

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fabec1222

Ten náš je fakt slušná buzna, tak snad mu dojdou hlasy od holek a teploušů, píseň tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdo jinej na to asi nekouka..

Reagovat
smazaný uživatel

ale za mě teda lepsi nez ta studio verze a aspon furt necumel do kamery a trochu komunikoval...

Reagovat
KnoxXx

Moravcik si maze haterov na chleba? 1+1

Reagovat
REPLIKATOR

3 góly v oslabení

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
aither

Ty vole, to si snad dělaj prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt pračůráci

Reagovat
REPLIKATOR

Záruba: "Český tým dnes využije všech druhů trestů, které lze využít."

Reagovat
Whitemedia

K posrání, jak jsou dutí..

Reagovat
Rattlesnake

to je mač

Reagovat
Rattlesnake

regulerně je to tóčo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ako si dojebat vyhraty zapas..to este svajciari strati.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tu poprvé od začátku vyrovnané skore, to myslí ten blb Záruba vážně?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Boha to je čurák ten Jaškin

Reagovat
smazaný uživatel

Jaškin zbytečně

Reagovat
Mimalu

Jaškin škoda, ale za toho Nečase to ještě dovedu pochopit....

Reagovat
RonaldinhoCFC

Reagovat
Le Gunner

Přesně. První jsem si říkal, že mu zase hrklo, ale když jsem zjistil, že šlo o Nečase, tak... Jakž takž.

Reagovat
REPLIKATOR

Jaškin

Reagovat
smazaný uživatel

Jaškin naprosto správně. Tohle si nemůžou dovolit.

Reagovat
patas92

Že si to nemůžou dovolit by jim došlo i z toho dvouminutového trestu...řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, takhle to v hokeji funguje

Reagovat
patas92

Příště si to určitě rozmyslí, málem z toho totiž hráli přesilovku

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál jsi někdy hokej?

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

je to vidět

Reagovat
patas92

Masopls

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

respektive oslabení

Reagovat
Whitemedia

Jaškin je ultravylízanec..

Reagovat
stas87

Pekne doplnil Gudase.. a aj Plekanec je pekny zmrd. V NHL urcite, tak ho tam aj beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože bože, zamindrákovaný Slovák, který se nevyzná v hokeji ani NHL

Reagovat
Greny

a co udelal spatne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenarodil se v Maďarsku podle všeho

Reagovat
stas87

V tomto zapase nic ale Plekanec a Gudas su dementi, tak ich vnimaju v NHL: Dost ludi v Montreale bolo rado, ze sa ho konecne zbavili. Plekancova jedina deviza je hra v PK a to, aby ubranil supera. A tie jeho picoviny ako to, ze brankar chyti puk a on zabrzdi priamo pred nim tak, aby dostal sprchu a poslal svoj tim do oslabenia..su v lige samozrejme aj väcsi zmrdi. Pride mi, ze Plekanec neprekusol to, ze uz nemal herne co dat Canadiens a ti sa ho tak radi zbavili a ziskai pick v podstate zadarmo.

Reagovat
Greny

a proto se tam nejspis vrati

mluvim o Jaskinovi... odveta musi byt a mela byt tvrdsi...

Reagovat
stas87

No ani nie...sak tento nazor je celkom dost dobry a sdiela ho dost fanusikov.

Plekanec’s career is basically on life support. His play in Toronto was pretty marginal. The only reason MB would bring him back is because the team is so weak and shallow down the middle. They also might want Pleks to help mentor Zadina if he doesn’t go back to junior. If that happens, then Montreal will probably lose a young player on the waiver wire. I’d rather give DLR a full 82 game shot on the 4th line instead of Pleks. He’s younger, larger and more physical. Plus he’s paid his dues in the AHL and plays on a dirt cheap contract. It would also be a sign to Julien that he has to adjust his coaching style to accommodate and emphasize the development of younger players. Therrien and Julien work best with veteran laden teams. Same goes for Boucher and Vigneault as well as Martin. That doesn’t work in the NHL anymore. Time to turn the page.

DLR je mladsi, perspektivnejsi a ma ovela lacnejsi zmluvu. Plekanca uz klub akutne nepotrebuje a brat ho spät? Fakt nie.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

DLR je ze Švédska. Chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za magora?

Reagovat
stas87

Okej, co ma lepsieho alebo tak, co Plekanec ponuka navyse od DLR? K comu davat Plekancovi dalsi rok, ked on uz nie je tolko platny pre Montreal a obecne pre NHL? Navyse mal zmluvu na 6 mega rocne co uz su poriadne peniaze a DLR ma 725 tisic. Montreal potrebuje zufalo rebuild teamu a ciastocne si moze pomoct tym, ze zapoji do prveho timu hracov, ktorych draftovali pred casom a ti hraci zatial nedostali potrebne minuty k tomu sa ukazat, ze za nich mozu hrat. Ja zasa chapem, ze ty ako cech si budes presadzovat Plekanca. Ale hokej v NHL sa ubera istym smerom a ten ktory chce hrat Montreal, tak tam on uz nezapada.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
stas87

No, skusim to s tebou ale prilis sanci ti nedavam a asi s tebou ani nema zmysel diskutovat.

V com ze je teda Plekanec tak potrebny pre Montreal a mal by sa vratit?

Reagovat
stas87

Ok, takze nic k tomu nemas. Aj som si myslel ze je to len vykrik do tmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Plekanec je v NHL dement jo? To jsou mi novinky.

Rádi se ho zbavili a už plánují jeho návrat ?

Reagovat
stas87

A kto planuje jeho navrat? Ved to nedava ziadnu logiku. Je stary a ofenzivne nepouzitelny, nikdy uz asi zrejme nepojde nad 50b a nechavat si ho len kvoli hre v PK je hlupost. Claude Julien je trener Habs a prave on je clovekom, co rad dava veteranom prilezitost na ukor mladsich hracov. V Bostone ho nahradil Cassidy a pozri si, aky hokej Boston hra a akym smerom sa vydal a vynieslo mu to v tejto sezone postup do PO a tam 2.kolo. Co je dost rapidne zlepsenie po konci Juliena a taky DeBrusk ci Heinen urobili velky progres. Julien je konzerva a ak Habs spät zoberu Plekanca, tak len potvrdi, ze sucasny hokej sa im vyhyba oblukom a v buducnosti bude dost tazke uhrat osmicku. A navyse, k comu bude, ze podpisu na dalsi rok Plekanca ked uz teraz maju DLR, Froeseho ci Poehlinga? To vsetko su mladsi hraci a ked dostanu adekvatny cas a priestor, tak z nich klub v buducnu moze vytazit ovela viac ako z vycpeleho veterana. A platit mu 2 mega rocne za to, ze bude hrat PK a je dobry dozadu? To by bolo presne take montrealske a uz v minulosti to robili a nepoucili sa.

Aj v buducej sezone budu dost mozno bez postupu a potrebuju ten tim omladit a pokusit sa o to, aby sa im do hry vratilo to, co napriklad zdobi Tampu ci Jets. Mladikov v kadri maju ale preco by im mal TOI brat hrac, co kvalitou uz nema byt v top6 a urcite nepojde pod dva miliony? Dokedy teda budu mladici cakat na svoju sancu? Az si Julien uvedomi, ze mu Plekanec neodvadza adekvatnu robotu vzhladom k platu? Ja nikde nepisem, ze DLR je uz teraz lepsi hrac ako Plekanec. Len pisem, ze jeho rolu moze v pohode zastat a moze svoj level dalej posuvat. A speicalne Montreal je asi najviac neschopny tim, co sa tyka draftu a sancu na to, aby hrac za nich hral stabilne NHL ked si ho vyberu.

Btw...uz pred casom ludia pisali, ze trejd Ellera bola kravina a ze toho Habs olutuju. A on hra za Caps naozaj dobre a su s nim spokojni. Keby ostal, mohol hrat druheho centra teraz a vsetci by boli spokoni.

Reagovat
Hokaido

Ale on má s Plekancem pravdu. Už v době tradu se hodně spekulovalo o tom, že se s návratem Plekance počítá. V podstatě si jen odskočil na PO za nějakej pick + prospekty. Jsem si celkem jistej, že v Montrealu podepíše. Samozřejmě to už není hráč za 6M nebo kolik to měl, ale platnej určitě bude. Otázka je, jestli pak nebudou mít až moc starších hráčů jak píšeš, ale tolik jejich kádr zase neznám...

Habs jsou vůbec strašně neschopní a ani trochu mi není líto, že jsou tam, kde jsou. Když někdo tradne Sergacheva za Drouina, jen aby z něj udělal prvního centra, tak jim prostě není pomoci.

Reagovat
stas87

Ale preco by sa mal vracat, kedze okrem hry v PK uz to nie je do prvych dvoch lajn a bude tak zaberat mladsim hracom miesto za 2-3 miliony rocne? Stale mi unika zmysel toho, preco by mal brat minuty tym hracom, ktori su buducnost klubu. Ak by podpisal za milion rocne zmluvu na rok, tak ok. To som este schopny akceptovat, cokolvek nad milion je picovina a prave podpisy veteranov ten klub stiahli dole. Napriklad u Markova bolo jasne, ze sa na svoj level uz nedostane a v tom time presluhoval.

Uz som naznacil toho Ellera, to bol fail ho pustit prec v podstate za nic. Teraz mohol hrat centra druhej lajny..Lenze Habs su tim, co rad dava zmluvu ci zmluvy hracom, co uz nemaju adekvatnu vykonnost vzhladom k vyske platu. A Bergevin s Julienom su presne tieto typy. Ich myslenie je take, ze Plekanec za nas uz hrava dlhe roky, mal dobre sezony a svoje miesto si najde. Lenze to je minulost, hraci ako on uz su v mensine a maju menej minut. A jeho ofenzivny prispevok? To tu snad ani nebudem pisat, to nema zmysel.

Montreal ma teraz pomerne dost mladikov, co mozu poziciu centra plynule prevziat. Ten tim nema tridsiatnikov okrem Hemskeho v time. To ale vobec nevadi, pretoze trend je skratka taky, ze mladsi hraci dostavaju prednost a tu sancu si podla mna prave DLR zasluzi. Presiel si farmou a v tejto sezone nakukol do prveho timu. A oni maju aj dalsich mladikov, co mozu hrat namiesto Plekanca. A cim skorej zacnu, tym lepsie pre Habs. Cely ten problem s nim je aj v tej rovine, ze ho sudia podla PO kde hral lepsie ako v zakladnej casti. Lenze on uz nema na to, aby odohral kvalitne 82 zapasov v zakladnej casti. Julien je schopny mu dat 16-18 minut kazdy zapas. Dusit na farme dalsie talenty len kvoli tomu, ze je veteran oblubencom trenera...to mi presne sedi k montrealskemu zmyslaniu.

Tym samzorejme nepisem, ze vsetci konkurenti Plekanca na C su lepsi ako on. Nie, zdaleka nie vsetci. Lenze Habs mozu buducu sezonu obetovat tomu, ze ich prospekty budu mat dostatok priestoru na lade a vykonostne sa budu posuvat. A o buducnost klubu tu ma ist v prvom rade. Radsej obetovat dve sezony po sebe a postavit si slusne jadro, ktore casom bude pravidelne atakovat pozicie co zarucuju PO ako platit do buducna nepotrebnych hracov a tocit sa v kruhu. A ja sa bojim, ze sa Bergevin nepouci z chyb z minulosti a ponukne zmluvu Plekancovi a mozno ze aj na dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tímhle uvažováním můžeš označit půlku NHL za zmrdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to udělal blbě, ale dobře udělal.

Reagovat
ZB 07

To je řežba dneska

Reagovat
Greny

Jaskin spravne mel byt tvrdsi

Reagovat
placa

Proc tu nekdo kritizuje Jaskina, ten zmrd Svycar moc dobre vedel, do koho a jak tam jde, naprosto spravna reakce Jaskina, mel mu nalozit jeste vic kokutkovi

Reagovat
Greny

presne na konci bych na nej jestevposlal Gudase pokud by byl vysledek jasny

Reagovat
placa

Doufam, ze ho tenhle zapas bude hodne bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Protože kromě tohohle momentu je i tak vymrdaný a neustále nás dostává do oslabení..

Reagovat
placa

Jo, nekolik zbytecnych vylouceni uz nasbiral, za to kritika ano, ale za tenhle moment? V zadnym pripade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Neřekl bych mu přímo vylízanec, ale trochu rozumu by do té hry mohl dát. Úplně zbytečně nás posílá do čtyřech. V prvním zápase tam měl jeden úplně zbytečnej zákrok, dneska po tom buli ve středním pásmu nepochopím proč tam podrážel a když už jdu oplatit hit na vlastního hráče, tak tam nejdu jak idiot s hokejkou v rukách do obličeje, když máme jít ve vyrovnaném zápase do přesilovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem přál underu na střely RIP, ale koukám, že celkem jen 28 střel, to už by těch -54.5 mohlo dojít

Reagovat
Kang & Kodos

MUFC4EVER a Masopust. Držáci každoroční hokejový diskuze. Vlastně to tady čtu hlavně kvůli nim

Reagovat
Frick

Hm, tak mám #38. To jsem ani nevěděl

Reagovat
ZB 07

Finové Neskutečný, jak letos favorité drtí outsidery.

Reagovat
Mates_Matesović

Počkej na nás

Reagovat
REPLIKATOR

Nečas

Reagovat
Mimalu

ach jo, to není možné

Reagovat
placa

ono je to 2+2 dokonce, to je snad zlej sen

Reagovat
placa

Francouz picooo

Reagovat
naheCZ

Francouz

Reagovat
Greny

Francouz

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ho vycapal

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrej bod z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčový zápas skupiny jsme ztratili, takže i když bude čtvrtfinále, tak 4. Místo, pak Herning a dom

Reagovat
placa

?? kdyz vyhrajem, tak muzem byt v klidu 3., ale stejne 4.,3. a vlastne i 2. misto vyjde nastejno a t jeden z trojce Finsko, USA, Kanada, kde vubec neni jisty, jak to skonci, ale vsechny 3 tymy jsou lepsi.

Reagovat
Miguel19

Antoš

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Proč tam místo Červenku nedá radši Hyku nebo Kubalíka, kteří mají lepší střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo špatné na té jeho poslední střele,

Reagovat
patas92

Nedal z ní gól

Reagovat
REPLIKATOR

Třeba že neprošla.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Le Gunner

Nečas, Kubalík... Hronek? Kdo by mohl jet?

Reagovat
REPLIKATOR

Jako domů?

Reagovat
Greny

Kubalik jen to ne on najezdy moc neumi

Reagovat
Miguel19

Jaškin

Reagovat
Greny

Najezdy : Hyka, Hronek, Necas, Cervenka a Jaskin

Reagovat
xDADA98x

Reagovat
doocetung

vubec bych se nedivil kdyby tam špaček vyslal moravčika a ten rozhodl

Reagovat
placa

to je silenost od nas ty najezdy

Reagovat
smazaný uživatel

Repik naaaadhernej blafak

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo trapeni

Reagovat
stas87

Takto si dojebat vyhraty zapas. To su komici ti svajciari..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít hrozně smutný život. Chodit na české fotbalové stránky trolit hokejovou diskuzi

Reagovat
placa

wtf? to ze vedou v pulce zapasu o 2 goly proti tymu stejnych kvalit je vyhrany zapas? v hokeji?

Reagovat
patas92

Ve 23. minutě vyhraný zápas

Reagovat
placa

tohle je asi nejvic mimo komentar tady zrovna od nekoho, kdo hokeji rozumi

Reagovat
smazaný uživatel

On hokeji rozumi? To co psal o Plekancovi je totálně mimo. Ale totálně.

Reagovat
placa

No aspon mi to tak pripadalo, i treba z diskuze z dvacitek, ale tohle je budto trolling nebo demence

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
stas87

Nedokazali udrzat vedenie a ten zapas dohrat. Do prvej polky zapasu mali dost sanci na to, aby ten zapas rozhodli uz v 60. minutach. Od druhej polky zapasu uz tolko sanci nemali ako v prvej polke a vy ste sa dvihli. Oni pre nich bohuzial nedokazali odskocit o tri goly a potom si nechali dat vzdy kontaktny gol. V OT ste mali viac z hry vy a oni sa branili. No a najazdy...ten Andrighettov bol najlepsi spolocne s Repikom...lenze Sven ten gol nedal a Repik ano. Aj som hore pisal, ze cesi este otoci a vyhraju. Skratka mi prisli svajciari lepsi lenze to nedotiahli k vyhre v zakladnej hracej dobe a nakoniec maju len jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsme vlastně prohráli, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

easy

Reagovat
patas92

Naši to jeli jak retardi (krom Řepíka)

Reagovat
Greny

na to ze jsme na turnaji jeste nevedli tak 4body zlaty

Reagovat
Le Gunner

Prostě to musíme letos ubojovat, jinak to nejde...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

no tak z této clown fiesty zlaté 2 body, víc jsme dneska chtít asi ani nemohli....

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně Francouz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To hráli polovinu zápasu v oslabení, ne?

Reagovat
Le Gunner

Wow Francík... Klobouček, i ty první dva nájezdy měl pod kontrolou, i když ten Adrighettuv blafák byl výborný.

Reagovat
Frick

Nezlobte se, ale ČTYŘI BODY ze zápasů se Slovenskem, Švédskem a Švajcem (navíc dva uktraklika a další dva klika) je slabota.

BTW: Stalo se vůbec někdy, že bychom nevyhráli po 60 min. ani jeden ze tří prvních zápasů na MS? ČR i ČSSR....

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbé měřítko, málokdy máme první 3 zápasy jenom soupeře z top 8, jestli vůbec

Reagovat
Frick

Tři soupeři z TOP 8? Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Švédsko, Švýcarsko, Slovensko.

Reagovat
Frick

A z čeho se ta přítomnost v TOP 8 určuje? Z kravskýho hnoje?

Reagovat
smazaný uživatel

Beru účast v QF posledních 10 let a aktuální žebříček.

Reagovat
Frick

Tam jsou 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co to znamená 2 kritéria ?

Reagovat
Greny

to nejde srovnavat driv se MS hralo ve ctyrclenne skupine kde jsi mel vzdy min jednoho outsidera

Reagovat
Frick

Outsidera jsme tam měli. Tým, kterej se na posledních 4 MS + 2 ZOH nedostane do ČF, JE outsider.

Reagovat
Le Gunner

Škoda, že jsi tu diskuzi našel, bez tebe tu bylo pokojně a rozumně.

Reagovat
REPLIKATOR

Počkej po Rusku můžeš počítat už první 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

10. května je porazíme. 9. bychom s nimi prohráli.

Reagovat
Whitemedia

A proč jako dnes klika?

Reagovat
Frick

Pokud jen velice mírnej oudsider odskočí v půlce zápasu na rozdíl dvou gólů, tak už si to tak ve 4 případech z 5 pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta bodu se Slovenskem byla čistě práce Čiliaka, Švédům jsme to takticky pustili a v rematchi ve finále jim to vrátíme, se Švýcary jsou to poslední roky vždycky bitvy s nejistým výsledkem. 4 body jsou tak akorát. V dobách ČSSR hrálo jen 8 týmů a už si teda přesně nepamatuju, ale myslím, že na úvod jsme hrávali s fackovacími panáky typu NSR, Švýcarsko, Polsko, USA apod. a až na závěr základní části se Sověty, Švédy a Kanadou (a s touhle trojkou pak znovu ve finálové skupině).

Reagovat
REPLIKATOR

Ty popsaný český vlajky jsou fakt něco strašnýho...

Reagovat
doocetung

tyvole, jsem v těch nervech zapomněl kontrolovat fantu a vypadá to, že bych mohl vyhrát celé kolo

Reagovat
Greny

jo a takova technicka nemel rozhodci ten Andrieghettuv najezd posoudit jako technickej gol?

Reagovat
Greny

tak ne to by bylo jen v pripade ze by puk smeroval do branky

Reagovat
vilp

Tolik chvály na Moravčíka, přitom na oslabení byl úplně tragický, jen tam stál, reagoval rychlostí šedesátníka a i ten jejich poslední závar při vyloučení Faksy, kde to kdosi z útočníků chytal na brankové čáře, vznikl po jeho hloupé chybě.

Reagovat
doocetung

je to totální kopyto, jediné co se mu povedlo, že při střele od modré netrefí prvního hráče což je stejně z velké části o haluzi.. teď kvůli tohohle zápasu nesleze z ledu a beztak na to ještě doplatíme

Reagovat
smazaný uživatel

Mikolas #Praha2019

Reagovat
KnoxXx

bez salta vo finale su sance mizive

Reagovat
fabec1222

Jinak z těch kurzvých favoritů mi jde hlava kolem , jestli fakt vyhraje Izrael, tak se regulérně pobleju, neskutečnej hnus... Pak Kypr, twle, však to byla jen Shakira vol. 2...

Doufám, že do finále dojde Rybak, ta jeho píseň z roku 2009 je pro mě nejlepší, co jsem kdy na Eurovizi slyšel, fandim mu

Reagovat
smazaný uživatel

Rybak

Reagovat
Horcmen

Fairytale byla super, letos se mi ten jeho song nelíbí ... ale kurz na něho padá fest, už je druhý favorit, tak možná vyhraje zas

Reagovat
fabec1222

Taky se mi tolik nelíbí, ale ono Fairytale je asi těžko překonatelný

AZE je škoda, v tom prvním semifinále se mi moc songů nesedlo, nejvíc právě AZE, ale bohužel no

Ještě je ve druhém Ruska na vozejku, takže tady se bude hrát na city...

Reagovat
Horcmen

AZE jsem měl taky mezi těma lepšíma druhé semi je slabší, tam se mi z těch kurzových favoritů nelíbí snad nic, z outsiderů AUS, DEN, MLT ... a ve finále Itálie, ale to je taky song hrající na city, hlavně klip na pódiu se to ztratí, navíc v italštině

Reagovat
smazaný uživatel

tu tlustosku nesnasim. pak samozrejme tragicka propaganda z irska. kypr, litva, bulharske black eyed peas mainstream ve sve nejhorsi podobe. estonsko si asi spletla soutez a ten albanec byl k smichu.

skoda nepostupu Ázerbájdžánu.. ten rybak ma imo jednu z nejlepsich skladeb, ale zas je mi krajne nesympaticke, ze se tam cpe podruhe, když uz vyhral.

Reagovat
FCSL

Hokejovou reprezentaci posílí na MS v Kodani útočníci David Krejčí a David Pastrňák z Bostonu. Oba prošli výstupní lékařskou prohlídkou.

Reagovat
havrys99

velká paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Vorase. To by byla lajna

Reagovat
Le Gunner

V pátek už by snad mohli hrát, kdyby stihli tři skupinové zápasy bylo by to ideální.

Reagovat
doocetung

každopádně se mi moc líbilo , že na rozhodující přesilovku v prodloužení tam jde Hronek(20),Nečas(19) a s tou parodií na kapitána se tam vystřídal ještě Faksa(24) s Jaškinem(25)

Objektivně jsou fakt nejlepší volba, ale nebylo tomu zvykem sázet takhle na mladé v klíčových momentech, za to jednoznačně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Nečas byl jasná volba, dneska nejlepší útočník. Už se těším až bude válet za Canes, tam se formuje dost silná generace šikovných hráčů.

Reagovat
doocetung

to já vím, ale taky tam mohl poslat naši tzv klasickou sázku na zkušenost a s Červenkou by tam naskočil Řepík,Plekanec a Gudas jako se to dělalo x šampionátu předtím S tou Carolinou máš pravdu, obzvlášť jestli fakt draftujou toho Zadinu což mnoho expertů předpovídá, každopádně za mě nejnesympatičtější organizace z celé NHL bohužel

Reagovat
RonaldinhoCFC

Budou draftovat schenikova či jak se menuje, má mnohem lepší čísla, než zadina. Naopak zadina může spadnout klidně až na 4 pozici.

Reagovat
doocetung

No já myslím , že vezmou právě Zadinu. Za prvé Svečnikov hraje jinou soutěž, takže ta čísla jsou těžší na porovnání, za druhé hledají už x let opravdu ryzího střelce, kterým bude Zadina spíše než ten rus a za třetí tam pokud se nepletu dělá šéfa skautingu nějaký čech.. a taky tam může hrát roli Nečas..na MS spolu hráli výborně a rozumí si.. takové dvě dvojičky Aho-Teravainen , Nečas-Zadina by byly fakt super, ale jak říkám nahoře, pro mě bohužel v nejhorším možném týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo zvykem na ně sázet, protože na to neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

ted Dusikovi, ze to, ze si nastudoval pribeh Kasperi Kapanena a zminil, ze jeho otec Sami hral za Kometu v prvni lize krom kariery v NHL teda

Reagovat
Spalovač šancí

Sice trenér moc neovládá taktiku, ani hráče, ale o to je to zajímavější. A hlavně ta sebedůvěra, že v poslední minutě 3. třetiny se to nějak vyvrbí

Reagovat
andrew96

Gudas dnes výborný, supr taky Nečas. Týmově však slabota.

Reagovat
Greny

Necas u vsech ceskych branek na hristi a u zadne inkasovane +3

Reagovat
andrew96

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

K Davidův chtěl Jandač Voráčka, takže tam skončí Červenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Massive 6’4” Czech defenseman Michal Moravcik had a fantastic game today at the #2018WorldChampionships in Denmark; 1 goal + 1 assist in a 5-4 Czech SO win over Swiss. Moravcik is a UFA and currently being courted by several NHL teams.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hokaido

Just like we all predicted.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oddy

Reagovat
Greny

jo a Jandace zrejme nahradi Milos Riha, konecne ten uz tam mel byt davno... jen jsem zvedav zda nevyhodi pulku svazu

Reagovat
Mimalu

Jj, ale osobně z toho mám docela radost, upřímně jsem s bál buď Pešana nebo někoho extrémně nevýrazného, hlavně aby nikomu nevadil...

Reagovat
Spalovač šancí

Už je pozdě. Říha je taky na sestupné dráze. Navíc si nejsem úplně jist, jak je na tom takticky. Na druhou stranu je to slušný motivátor a hráči ho taky obvykle berou, takže na dvoutýdenní turnaj to může fungovat.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

To je dokonaly. Skoda, ze tam je uz dost komentaru.

Reagovat
Kluivert9

70 není taková hrůza, teď rolujem 1600... o to dřív ho vyměníme.

Reagovat
smazaný uživatel

krleš zije ale jsem taky pro, uz mi to tady desne dlouho nacita

Reagovat
Greny

Reagovat
ZB 07

Reagovat
havrys99

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Kdo k Pastovi a Krejčímu? Viděl bych to na Nestrašila, možná ještě Kubalík.

Reagovat
patas92

Nečasovu a Plekancovu lajnu trhat nebude imho, ty jakš takš fungujou. Takže asi Červenka

Reagovat
andrew96

No právě, jakž takž fungují, tudíž nejvyšší čas je rozhodit.

Reagovat
Hokaido

Proč ne. Červenka se mi letos líbí a řekl bych, že patří k nejlepším našim hráčům.

Reagovat
patas92

Mi by to taky nevadilo. Nechci ale vidět ten shitstorm, který se na něj sneme po první spálené tutovce

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Švýcarsku určitě ne.

Reagovat
Le Gunner

Snad Kubalík, ale nejspíš Červenka (taky bych se nezlobil, s Pastou umí hrát a aspoň by měl komu). Možná bych se ale nedivil Chytilovi a Horák by hrál jen 13. útočníka ve speciálních týmech. Kousal tribuna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kzpranka je favoritkou proc? Je hnusna, zpiva uplne prumerne, pisnicka nuda, show zadna, politicky je kypr taky slabej.. nechapu

Reagovat
patas92

Wtf tak podle Fischera se na výsledky prohlídek a stanovisko Bostonu ještě furt čeká a přitom od včera z toho všichni dělají hotovu věc

Reagovat
Banikovec7

#novinkyzNT:

David Pastrňák i David Krejčí prošli zdravotní prohlídkou a připojí se k týmu v Kodani.

Reagovat
REPLIKATOR

Dánové udržet

Reagovat
Neutron

no podme chlapci

Reagovat
mithro

pekny gol

Reagovat
mayday

Dneska asi Rusko 2.5 over a k tomu počet dvojek 8,5 plus.

Reagovat
Rattlesnake

ta krejčova formace . to jsou jiný fofry panečku.

Reagovat
Rattlesnake

to je válec

Reagovat
Le Gunner

První jsem Pepovi vyčítal, že rozbil tu Nečasovu lajnu, ale zatím to funguje... Jen nebýt na hrušce a odmakat to do konce, rozehrané je to nadějně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele