Další tři zimní posily pro České Budějovice, dorazili Madleňák, Poulolo a Lazič

22.02., 13:12, aktualizováno 22.02., 16:51
Aktuality
Matej Madleňák (© SK Dynamo České Budějovice)

České Budějovice v závěrečném přestupovém dni získaly tři posily. Srbský krajní obránce a reprezentant do 21 let Uroš Lazič přišel z Crvené Zvezdy Bělehrad. Aktuálně poslední celek prvoligové tabulky rovněž získal na půlroční hostování bez opce francouzského stopera Florenta Poulola z Mladé Boleslavi. A pak také slovenského levého beka či záložníka Mateje Madleňáka z Ružomberku, o tom Dynamo informovalo již ve středu na svých internetových stránkách.

Lazič se v A-týmu Crvené Zvezdy neprosadil. Dvacetiletý pravý bek naposledy hostoval v jiném srbském mužstvu Novi Pazar, kde odehrál 18 ligových utkání a vstřelil dva góly. V reprezentační jednadvacítce Lazič dosud nastoupil ke dvěma duelům. Dynamo zatím nespecifikovalo formu jeho působení na jihu Čech.

Sedmadvacetiletý Poulolo do Mladé Boleslavi zamířil loni v létě z Olomouce, v jarní části sezony pod novým trenérem Davidem Holoubkem odehrál pouze minutu v Plzni jako náhradník. Bývalý hráč španělského Getafe v české nejvyšší soutěži celkem zasáhl do 75 zápasů a vstřelil tři branky.

Pětadvacetiletý Madleňák na podzim hostoval v Baníku Ostrava, ve slezském klubu se ale neprosadil. Jako střídající hráč si připsal jen pět ligových startů, stejný počet zápasů odehrál za rezervu a zasáhl do dvou utkání domácího poháru. Baník na něj neuplatnil opci a hráč v Ostravě v zimě skončil.

Dynamo v zimním přestupovém období představilo pět posil. Před Poulolem, Madleňákem a Lazičem angažovali Jihočeši do ofenzivy německého útočníka Jakoba Tranzisku a univerzála Patrika Brandnera, který se do klubu vrátil. Kádr naopak opustil Pavel Osmančík. Třiadvacetiletý krajní záložník či obránce bude v jarní části sezony hostovat v Táborsku. O čtyři roky starší obránce David Broukal zase odešel na hostování do jiného druholigovém klubu Viktorie Žižkov.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

Poulolo mi u nás nikdy nepřišel moc dobrý, ale pro České Budějovice OK hráč

Reagovat
$dolar$

Ale Vacino rikal..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele