České Budějovice posílil i slovenský křídelník Sliacky

27.02., 10:42
Aktuality

Kádr Českých Budějovic na konci minulého týdne v závěru přestupového období posílil křídelník Viktor Sliacky. Slovenský reprezentant do 20 let bude v Dynamu hostovat do konce sezony z druholigové Petržalky, součástí dohody je i opce na přestup. Jihočeský prvoligový klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Sliacky dal na podzim za třetí tým druhé slovenské ligy v 15 zápasech jeden gól. "Je to slovenský reprezentant do 20 let, který bude na hraně sestavy mezi A-týmem a B-týmem, o své místo v prvním týmu Dynama bude bojovat," uvedl sportovní ředitel Jihočechů Milan Čadek.

Českobudějovičtí, jimž patří předposlední místo v prvoligové tabulce, na konci zimní přestupového období vydatně posilovali. Dynamo oznámilo, že angažovalo také srbského reprezentanta do 21 let Uroše Laziče a na hostování francouzského defenzivního univerzála Florenta Poulola a slovenského levého beka či záložníka Mateje Madleňáka.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Pablos

Udělali přestup ve čtvrtek, článek mají v úterý ...a stejně to nikoho nezajímá. Aspoň k něčemu byl ten Podroužek dobrej... přitahoval prostě pozornost, tady už je to fuk novinářům i lidem

Reagovat
Emmett Brown

Viktor

Reagovat
Sigma Olomouc

Bude to znamenat hodně vítězství.

Reagovat
Modi6

Hostovat do konce sezóny. Dostane se vůbec na hřiště?

Ale jinak jsem rád, že pár hráčů přišlo. Když seděli na lavičce náhradníků jen dorostenci, bylo to hodně bídné.

Reagovat
Emmett Brown

Nehrával v základe ani v Petržalke, to je asi jasná odpoveď, na to, či ma teraz na to, aby si zahral v ČB. Ale je to talentovaný hráč, kreatívne a rýchle krídlo.

Reagovat
suldik

Len by som doplnil, druholigovej Petržalke....pre tých ktorí nesleduju slovenské sútaže a aby nevznikla debata typu: čo za odpad nám to chodí zo slovenskej ligy

(Čím nechcem povedať ze Sliacky je odpad)

Reagovat
O.Giroud

Letenky, Sliacky. Divné, že CZ tímy lovia aj tu keď už z prvej nemajú vždy najlepšie skúsenosti. Ale na Letenaya som bol zvedavý, škoda že je zranený.

Reagovat
Emmett Brown

Z Petržalky išiel ešte Nombil do Zlína a Kapur z Humenného do Teplíc, ten ale asi len do béčka, Nombil bol dvakrát v základe a dvakrát bol striedajúci, ale on ma trošku lepší životopis ako tí zvyšní hráči.

Reagovat
Imos

já bych asi měl vysvětlení, že teďka si slovenský kluby z první říkají hrozně velký částky za ty hráče, jak jsou zvyklý že polák nebo někdo klidně tu větší částku vezme

Reagovat
Modi6

Já o slovenském fotbale přehled mám dost dobrý, takže pro mě informace, že Petržalka hraje momentálně druhou ligu, není nic nového.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele